Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Γ.Σ.Λάρισας 79-68
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
Στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Άρη με ένα σερί 13-0 κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ και να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Γυμναστικού σήμερα και να πάρει την νίκη με 79-68. Κορυφαίοι από την ομάδα του Άρη, ο Ράιαν Στακ για ένα ακόμα παιχνίδι και ο Νικαολάι Πάντιους. Από την ομάδα του Γυμναστικού ο Παπανικολόπουλος προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στην πολυπόθητη νίκη.

Η ομάδα της Λάρισας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι δείχνοντας ήταν ήταν διατεθημένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι απέναντι στον Άρη ο οποίος ήταν σαφώς κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση του Ούλεπμ κόντρα στον Πανιώνιο μεσοβδόμαδα. Οι Λαρισαίοι με τον Μάσεϊ να πετυχαίνει 10 πόντους στην πρώτη περίοδο καταφεραν να είναι κοντά στο σκορ παρά τις προσπάθειες των Στακ Σιγάλα. Η περίοδος έκλεισε 21-20.

Στην δεύτερη περίοδο ο Γυμναστικός μπήκε ακόμα πιο δυνατά στο παιχνίδι ελέγχοντας πλήρως το ρυθμό του αγώνα και με τον Παπανικολόπουλο να δείχνει σε πολύ καλή μέρα προηγήθηκε 23-27. Ο Άρης από την άλλη έδειχνε να τα περιμένει όλα από τον Ράιαν Στακ ο οποίος κρατούσε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι. Το ημίχρονο τελικά έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά με 42-40.

Στην τρίτη περίοδο ο Άρης προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού με τους Καστλ και Πάντιους να αναλαμβάνουν δράση στο παιχνίδι αλλά συνάντησαν μπροστά τους ένα Παπανικολόπουλο ο οποίος κράταγε μόνος του την ομάδα της Λάρισας. Ο Γυμναστικός έκλεισε τελικά την περίοδο αυτή μπροστά με απόσταση αναπνοής 56-57.

Στην τελευταία περίοδο όμως ο Άρης πάτησε γκάζι, με αιχμή του δόρατος τους Στακ και Πάντιους στην επίθεση, και με ένα σερί 13-0 προηγήθηκε με 69-57 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν δείχνοντας πιο κουρασμένοι και χωρίς ψυχικά αποθέματα και έτσι ο Άρης έφτασε στην τελική επικράτηση με 79-68 παρότι ότι έριξε την απόδοση του στο τελευταίο πεντάλεπτο.


Τα δεκάλεπτα: 21-20, 40-42, 56-57, 79-68.

ΑΡΗΣ (Αντρέα Ματσόν): Καστλ 8, Σιγάλας 5 (1), Ορφανός, Τέιλορ 5 (1), Χαριτόπουλος 8, Ασημακόπουλος 7 (1), Πέτροβιτς 5 (1), Πάντιους 18 (5), Στακ 21, Κουλ 2.

Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Πιλαφίδης): Γκάρνερ 8 (1), Λεπόγεβιτς, Παπανικολόπουλος 23 (2), Παπαχρήστος 1, Κατσαρές, Μπόγδανος 3, Παυλίδης 6 (2), Δεληχρήστος 3 (1), Μάσεϊ 17, Τόμας 7.



Συνεχιζουμε τις ασχημες εμφανισεις,ευτυχως χωρις σημαντικες απωλειες ως
τωρα.

Βεβαια υπαρχουν τα ελαφρυντικα της κουρασης και των απουσιων.
Ο Καστλ παλι 36' επαιξε χθες.Καλα δεν θα τον ξεκουρασει καθολου??

Τωρα με την ΑΕΚ στο Γαλατσι θα ειναι δυσκολα τα πραγματα,ειδικα αν δεν
παιξει ο Ουιλκινσον.Και να ειναι καλυτερα θεωρω πως δεν πρεπει να ρισκαρουμε
τη συμμετοχη του..
hagi
Δύσκολη νίκη και πάλι στο τέλος αλλά φυσικά σημασία έχει ότι κερδίσαμε.
Πρέπει να ανεβάσουμε απόδοση όμως γιατί μας χρειάζεται το διπλό στην ΑΕΚ και υπάρχουν οι προυποθέσεις για νίκη.
Βέβαια έχουμε πολλούς τραυματισμούς και είναι δύσκολα τα πράγματα..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.