Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟΚ Euroleague 2011-12
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
Boom Dizzle
Εδω θα αναλυουμε την πορεια του ΠΑΟΚ στην Ευρωλιγκα της ερχομενης σεζον,ελπιζοντας οτι θα καταφερει
να μπει στους ομιλους...
Eδω τα γκρουπ δυναμικοτητας των προκριματικων bball.gif
T.W.Is.M.
Η κληρωση εβγαλε Γαλατασαραι και αν καταφερει να περασει με το νικητη του Βιλερμπαν-Γκραβελιν. Θεωρω τον πρωτο αντιπαλο πιο δυσκολο απο το δευτερο. Αν ομως το final eight γινει στη Θεσσαλονικη, νομιζω οτι εχει τυχη ο ΠΑΟΚ να φτασει μεχρι και στον ομιλο.
benchwarmer
Η Γαλατα αναμενεται αρκετα δυνατη του χρονου. Βεβαια οποιαδηποτε κουβεντα προς το παρον ειναι αχρηστη, αφου ο Παοκ εχει μονο τους μικρους αν δεν κανω λαθος στο ροστερ του αυτη τη στιγμη..
Boom Dizzle
http://www.gazzetta.gr/article/item/207950...astana-o-marsal

Oχι καλο νεο για τον ΠΑΟΚ....
hellenic
Παιδια τι σχολιαστες ειναι αυτοι σημερα...γκορη λενε...λες και ειναι ελληνας.... το ονομα του ειναι goree με τραβηγμενο το εε...
zorba
Καλά κρατάμε... η Γαλατά δεν είναι καμιά υπερομάδα και σε νοκ άουτ παιχνίδι όλα μπορούν να συμβούν. Βέβαια βλέπω ένα προβληματάκι στην άμυνα στα πικενρολ που τους έδωσαν εύκολα καλάθια στα τελευταία λεπτά... (το βλέπω απ' τα μισά της δεύτερης περιόδου σε streaming)
Forza Παοκάρα!

Υπάρχει κανένα ελληνικό λινκ; Όχι τίποτε άλλο αλλά τα λιθουανικά δεν τα πολυκαταλαβαίνω... μπορώ όμως να σας πω τι καιρό θα κάνει αύριο στο Κάουνας... tongue.gif
T.W.Is.M.
Λιγο δυσκολα δε δινουν τα φαουλ εναντιον της Γαλατασαραι?
zorba
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 30 2011, 16:15 ) *
Λιγο δυσκολα δε δινουν τα φαουλ εναντιον της Γαλατασαραι?


Εγώ βλέπω απανωτά δικά μας λάθη, προφανώς κούρασης... Αν δεν έχεις πλήρες ρόστερ...
Zoys
Τι να λέμε τώρα; Εκτός της διαφοράς ποιότητας των δύο ομάδων υπάρχει η (ακόμα κυριότερη) διαφορά ετοιμότητας. Το ρόστερ της Γαλατά είναι έτοιμο πάνω από μήνα ενώ στον ΠΑΟΚ Γκορί και Γκίντενς ήρθαν μόλις πριν 2 μέρες.
zorba
Ο Καλαμπόκης άξιζε την κλήση στην εθνική...
Zoys
Ε όχι και Εθνική ο Καλαμπόκης. Νομίζω ότι αυτή τη δικαίωση την αισθάνθηκε και με το παραπάνω προ διετίας. Δεύτερη κλήση θα ήταν περιττή ιδίως στην περίπτωση που δεν θα υπολογιζόταν για τη 12άδα.

Πάντως κρύο αίμα έχει ο άτιμος.
zorba
Δεν κολλάει το γαμ...ο το streaming να σηκωθώ να φύγω...

Εντάξει δεν έχουμε ομάδα για ομίλους Ευρωλίγκας... ακόμη κι οι Τούρκοι φίλαθλοι παράτησαν το παιχνίδι και το ρίξαν στο καμάκι...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.