ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Nov 27 2007, 12:09
Ασε το φορουμ και δουλεψε λιγο Βαιε
larnaka88
Nov 27 2007, 12:38
TF συγχαρητηρια επιτελους,παντως παιδια γινεται πολυ ενδιαφερον το πρωταθλημα και μαλλον θα συνεχιστουν οι εκπληξεις,που θα δινουν αλλο ενδιαφερον.ειδα το παιχνιδι τησ παλληνης,καλη ομαδα με μικρη βοηθεια απο την διαιτησια,πολυ σκληρο ματσακι στο τελος ομωσ κερδισε ο καλυτερος.
RINGO..
Nov 27 2007, 12:51
μπορει και πριν την αναβυσσο εκει που πας για καφεδακι τι λες?????????
X.A.D.
Nov 27 2007, 13:46
Τι εγινε εδω;Λιγο ελειψα και ξεφυγατε ρε οργια
LordOfTheCourts
Nov 27 2007, 15:35
QUOTE(gambler @ Nov 27 2007, 11:25 )
Πως κάνεις εκτιμήσεις κ προβλέψεις από τη στιγμή που δεν ξέρεις τίποτα????Βλέπεις ένα score και λες αααα αυτοι παιζουν ζωνάρα ή λες..73-60..ε αυτοί θα πέρνουν πολλά επιθετικά ριμπάουντ..!!!!
Λες πολλά..πάρα πολλά όμως,ποιός είναι γνωστός μας?είσαι για γέλια...εσύ το προκαλείς να σου μιλάω έτσι..ο τύπος πέρυσι έβγαλε τιμώρησε για 4 αγωνιστηκές παίχτη μας,από αυτόν και μόνο είχαμε 5-6 τεχνικές ποινές και από τη γκόμενα που σφύραγε εμένα συγκεκριμένα μου έχει σφυρίξει ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ 2 τεχνικες ποινές πέρυσι..έχουμε χάσει παιχνίδια εξαιτίας τους...και μας έρχεσαι απο τη Δ έσκα(ΚΡΟΝΟΣ) να μας πεις πως είναι πολύ γνωστός μας και αφήνεις υπονοούμενα..εισαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!!Εγώ λέω να κρατήσετε καλύτερα μικρό καλάθι...γιατί θα δείτε καμία άνοδο προς τα κάτω!!!
ΑΑΑΑ...γιατί ενόχλησαν το προπονητή σας τα τύμπανα στο γήπεδο???και την έλεγε στα παιδάκια 15 χρονών...ο τρελλός ο δικός σας δεν τον ενοχλούσε...???
Καλύτερα να μην μιλάμε καθόλου για διατησίες... κάποια στιγμή θα κάψουν την ομάδα σας, καποία άλλη στιγμή την ομάδα του αντιπαλου... μπάσκετ παίζουμε... τα παιχνίδι το πήρατε δίκαια...
Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο σας είναι αξιοζήλευτη... ένα τύμπανο μπορεί εύκολα να αποπροσανατολήσει άπειρους παίκτες και να τους κομπλάρει...
Εμεις δεν έχουμε τούμπανα...
έχουμε τον τυπάκο που δίνει ρεσιτάλ κάθε φορά φωνάζοντας και προκαλώντας πανικό ακόμα και σε εμάς...
LordOfTheCourts
Nov 27 2007, 15:38
Gamber... νομίζω κάποια στιγμή μιλήσαμε και σου είπα για το σορτσάκι μου... ότι το φτάσατε στο γόνατό μου τραβώντας το... μίλησα μαζί σου και μαζί με το συμπαίκτης με τα γυαλιά... κάνω λάθος;
gambler
Nov 27 2007, 16:21
QUOTE(LordOfTheCourts @ Nov 27 2007, 15:35 )
Καλύτερα να μην μιλάμε καθόλου για διατησίες... κάποια στιγμή θα κάψουν την ομάδα σας, καποία άλλη στιγμή την ομάδα του αντιπαλου... μπάσκετ παίζουμε... τα παιχνίδι το πήρατε δίκαια...
Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο σας είναι αξιοζήλευτη... ένα τύμπανο μπορεί εύκολα να αποπροσανατολήσει άπειρους παίκτες και να τους κομπλάρει...
Εμεις δεν έχουμε τούμπανα...
έχουμε τον τυπάκο που δίνει ρεσιτάλ κάθε φορά φωνάζοντας και προκαλώντας πανικό ακόμα και σε εμάς...
ΣΩΣΤΟΣ Ο LORD!!!!!!!!!Ετσι είναι ρε φίλε...τρελλάθηκα που είπε πως έχουμε κονέ με τον διαιτητή.
Την ώρα που παίζαμε τον άκουγα τον τυπάκο που έδινε ρέστα..αλλά όταν έκατσα λίγο πάγκο κατάλαβα πως δεν είναι και πολύ καλά.Μεγαλύτερη φασαρία έκανε αυτός από το τύμπανο!!!
καλησπερα σε ολους.στο τελευταιο παιχνιδι το ρουφ νικησε 20 ποντους και δειχνει οτι εχει τα φοντα να σωθει.στα 2 πρωτα παιχνιδια εχασαν το δευτερο με το βυρωνα αναμενομενο αλλα στο πρωτο κοιμηθηκαν ολοι μαζι και ο coach.στο τελευταιο ομως ηταν ο παλιος γνωστος μεταλλινος και η ομαδα πεταγε.παντα τετοια και παντα τα πετρολονα διπλα σας και σε ολες τις ομαδες της περιοχης.καλη συνεχεια σε ολους.
gambler
Nov 27 2007, 17:27
QUOTE(LordOfTheCourts @ Nov 27 2007, 15:38 )
Gamber... νομίζω κάποια στιγμή μιλήσαμε και σου είπα για το σορτσάκι μου... ότι το φτάσατε στο γόνατό μου τραβώντας το... μίλησα μαζί σου και μαζί με το συμπαίκτης με τα γυαλιά... κάνω λάθος;
Δεν νομίζω να είπες σε μένα κάτι τέτοιο..ποιο Νο είσαι?εγώ φύλαγα το 11 σε κάποια φάση το 5 (πες του να τρέχει λιγότερο ρε φίλε πέρα-δώθε ήταν όλη την ώρα-έκοβε και κυνηγούσα) κ το Νο 6
LordOfTheCourts
Nov 27 2007, 20:02
QUOTE(gambler @ Nov 27 2007, 17:27 )
Δεν νομίζω να είπες σε μένα κάτι τέτοιο..ποιο Νο είσαι?εγώ φύλαγα το 11 σε κάποια φάση το 5 (πες του να τρέχει λιγότερο ρε φίλε πέρα-δώθε ήταν όλη την ώρα-έκοβε και κυνηγούσα) κ το Νο 6
Εγώ είμαι το 11...
LordOfTheCourts
Nov 27 2007, 20:06
Πάντως περιμένω με ανυπομονησία το παιχνίδι της 2ης φάσης μαζί σας... καλή συνέχεια...
triponter
Nov 27 2007, 21:14
QUOTE(gambler @ Nov 27 2007, 09:25 )
Πως κάνεις εκτιμήσεις κ προβλέψεις από τη στιγμή που δεν ξέρεις τίποτα????Βλέπεις ένα score και λες αααα αυτοι παιζουν ζωνάρα ή λες..73-60..ε αυτοί θα πέρνουν πολλά επιθετικά ριμπάουντ..!!!!
Λες πολλά..πάρα πολλά όμως,ποιός είναι γνωστός μας?είσαι για γέλια...εσύ το προκαλείς να σου μιλάω έτσι..ο τύπος πέρυσι έβγαλε τιμώρησε για 4 αγωνιστηκές παίχτη μας,από αυτόν και μόνο είχαμε 5-6 τεχνικές ποινές και από τη γκόμενα που σφύραγε εμένα συγκεκριμένα μου έχει σφυρίξει ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ 2 τεχνικες ποινές πέρυσι..έχουμε χάσει παιχνίδια εξαιτίας τους...και μας έρχεσαι απο τη Δ έσκα(ΚΡΟΝΟΣ) να μας πεις πως είναι πολύ γνωστός μας και αφήνεις υπονοούμενα..εισαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!!Εγώ λέω να κρατήσετε καλύτερα μικρό καλάθι...γιατί θα δείτε καμία άνοδο προς τα κάτω!!!
ΑΑΑΑ...γιατί ενόχλησαν το προπονητή σας τα τύμπανα στο γήπεδο???και την έλεγε στα παιδάκια 15 χρονών...ο τρελλός ο δικός σας δεν τον ενοχλούσε...???
αρχηγε μου ο τροπος που μου απαντας μου δινει και μενα το δικαιωμα να αρχιζω και γω να σε λεω γελοιο κτλ...αλλα δεν θα το κανω...γιατι θα αρχισουμε να κανουμε ενα διαλογο βριζοντας ο ενας τον αλλο και δε γουσταρω....το να μην συμφωνεις με αυτα που γραφω δεκτον, το να τα κριτικαρεις δεκτον, αλλα να αποδιδεις χαρακτηρισμους , το βρισκω λιγο εκτος κλιματος αυτου του φορουμ....τελοσπαντων..
1)για το διατητη δεν μιλαω...μια φορα τα ειπα...
2) ειμαι παιχτης ε' εσκα και παιζω χρονια εκει και ακομη χαμηλοτερα...και τωρα νιωθω τιμη που επαιξα αντιπαλος σας...
3) το παιδακι με το τυμπανο δε με ενοχλησε καθολου και δεν συμφωνησα με κανεναν που του μιλησε ή που στο τελος εκανε τσαμπουκαδες....ειμαι εναντιον αυτων απολυτα...χερακι για συγχαρητηρια στον νικητη και τερμα....ετσι εχω μαθει να κανω....
4) μπορει να εχεις και δικιο και να πεσουμε τελικα....
gambler
Nov 27 2007, 23:30
QUOTE(Gilbert @ Nov 26 2007, 12:25 )
Φιλαράκι να σε ρωτήσω? Ο Ψηλός σας λέγεται Καλαντωνέας Ηλίας?
Αν ναι θεωρώ ότι είναι μακράν ο καλυτερος ψηλος της κατηγορίας. Τον είχα συμπαικτη στον Αστέρα πολυγώνου.Δυνατο και μπασκετικό παλικαρι με καλο σουτ.Όσο για τους ψηλους που λες, τους θες ρε φίλε για να σου παιρνουν κανα ριμπαουντ και να σου ειναι σκιάχτρα.Ο γέρακας πιστεύω οτι εχει 3-4 παιχτες στην περιφέρεια και στο 4 οι οποιοι ειναι περίεργο πως μεχρι στιγμης δεν αποδιδουν καθολου καλά για την κλάση τους.
Φίλε,τον αδερφό του έχουμε εμείς τον Κώστα..του το είπα σήμερα.Πως λέγεσαι εσύ γιατί με ρωτούσε???
pointguard
Nov 28 2007, 00:07
QUOTE(gambler @ Nov 27 2007, 09:25 )
Γενικώς να ξέρεις οτι πριν ειρωνευτείς κάποιον δ έσκα κτλ καλύτερα να ρωτάς ποιος είναι γιατι ο triponter έπαιζε σε υψηλότερες κατηγορίες εδώ και πολλά χρόνια και παίζει εκεί που είναι λόγω επαγγελματικών επιλογών..
provlimata polla provlimata...duskola me marathona para polu duskola....
triponter
Nov 28 2007, 00:33
QUOTE(didi @ Nov 27 2007, 22:25 )
provlimata polla provlimata...duskola me marathona para polu duskola....
γεια σου φιλε ντιντι!!!!!!!!!
να μαντεψω????
α) τραυματισμοι
β) προπονητης
γ) τσακωμοι στην ομαδα και περισσεια ατομικοτητα....
δ) κακη φορμα παιχτων
επειδη μου αρεσει να κανω προβλεψεις και μου αρεσει και να διαψευδομαι θα ρισκαρω και θα πω το β...
επεσα μεσα???
............................................................................
και μεις δυστυχως εχουμε προβλημα μεγαλο και μαλλον αλυτο...παρολα αυτα δεν χανω την ελπιδα μου....
ohi more,apla dn eimaste polu kala k ap`oti les o marathonas einai kalos ara....
triponter
Nov 28 2007, 01:13
QUOTE(didi @ Nov 27 2007, 22:46 )
ohi more,apla dn eimaste polu kala k ap`oti les o marathonas einai kalos ara....
κατι κρυβεις φιλαρακο μου...αλλα σεβαστο...η ποιοτητα σας ως ομαδα σας επιτρεπει να κερδισετε οποιονδηποτε...αλλα υπαρχουν και αλλοι παραγοντες που μπαινουν στη μεση.........διαφοροι..........
παντως αν καταφερετε και χασετε 3ο αγωνα στη σειρα θα κουφανετε πολυ μα πολυ κοσμο...και μαλλον θα κουφαθειτε και οι ιδιοι...
v-span
Nov 28 2007, 01:33
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Nov 28 2007, 03:04
Φιλοι triponter και gambler
αφηστε τα μιση και πιαστε το γα..σι.
Εδω ειμαστε για να κανουμε την πλακα μας και την καβλα μας.
Αφηστε τις γκρινιες και τους τσακωμους και καθιστε αυριο το βραδυ με πιτσες και μπυρες
(triponter εσυ μπορεις να παρεις και σουβλακια αφου εισαι σε σταδιο ενδυναμωσης)
να δειτε τον ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ να σκιζει ιταλικα κωλαρακια.
Την πεμπτη το βραδυ λεω να δωσω κι εγω για πρωτη φορα προγνωστικα.
Προς το παρον παρτε μερικα σιγουρα για αυριο μιας και αποψε πηγα ταμειο
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΣΑΛΚΕ 1 (στανταρ)
ΒΕΡΝΤΕΡ-ΡΕΑΛ Χ
ΛΑΤΣΙΟ-ΟΣΦΠ Χ2 (διπλη ευκαιρια)
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΠΟΡΤΟ 1 (στανταρ)
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΜΙΛΑΝ 1
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΜΑΡΣΕΙΓ 1
ΡΟΖΕΜΠ-ΤΣΕΛΣΙ Χ
ΣΕΛΤΙΚ-ΣΑΧΤΑΡ 1 (στανταρ)
Το παιζετε συστημα 5678 με 3 στανταρ.
Καλα κερδη και περιμενω τα ποσοστα μου
MOZART
Nov 28 2007, 09:08
καλημερα,πολυ ενταση χωρις λογο πιστευω,δεν νομιζω οτι ειναι ωραιο να υπαρχουν αντιδικιες εντος φορουμ,τελος παντων και εγω ημουν συμπαικτης με τον 3ponter και εκτος απο παικταρας ειναι και πολυ καλο παιδι.αυτα χωρις παρεξηγηση.didako που χαθηκες?ringago φοβηθηκες μετα απο αυτα που σου ειπα?tf καμερα?προγνωστικα αυριο με την βοηθεια του διασημου μαγου TZAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RINGO..
Nov 28 2007, 09:40
μπορω να πω οτι θα την βγαλω στην τουαλετα σημερα γιατι χεσ...α με αυτα που μου ειπες...
didako χαθηκες αλλα δεν γλυτωνεις θα υποφερεις στο ξαναλεωωωωωωωωωω...............
TF LAGONHSI
Nov 28 2007, 10:08
συμφωνώ απόλυτα με τον mojart και να πω το εξής το ότι κάποια παιδιά παίζουν Γ έσκα και όχι σε μεγαλύτερες κατηγορίες δεν έχει να κάνει με το πόσο μπάσκετ ξέρουν αλλά με δίαφορες άλλες υποχρεώσεις οικογένεια δουλειά πιθανόν τραυματισμό. Για αυτό μην κρίνουμε για να μην κριθούμε και επίσης σκεφτείτε και κάτι άλλο πόσοι παίζουν σε αυτες τις κατηγορίες Γ-Δ έσκα γιατί μέχρι εκεί μπορούν να παίζουν -σεβαστή και αξιολογότατη η προσπάθεια τους - και για να μην παρεξηγηθώ θα βάλω πρώτο από όλους τον εαυτό μου μέσα στην τελευταία κατηγορία. Αυτά και τέλος ας παίζουμε όλοι αυτό που ξέρουμε ας τα δίνουμε όλα μεσα στις 4 γραμμές και μόλις τελειώνει το παιχνίδι να είμαστε όλοι εντάξει με τους εαυτούς μας και να πηγαίνουμε για καμμιά μάσα ή να γράφουμε εδώ μέσα και να χαβαλεδιάζουμε γιατί στο κάτω κάτω αυτό έχει σημασία και οι 3 καλύτερες ομάδες στο τέλος να ανέβουν με τα συγχαρητήρια απο όλους τους υπόλοιπους.
TF LAGONHSI
Nov 28 2007, 10:10
να υποδεχτούμε και τον φίλο απο την Λούτσα και να του συγχαρούμε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του η οποία είναι αήτητη και μας έχει στείλει γουβά όλους
gambler
Nov 28 2007, 10:24
QUOTE(pointguard @ Nov 28 2007, 00:07 )
Γενικώς να ξέρεις οτι πριν ειρωνευτείς κάποιον δ έσκα κτλ καλύτερα να ρωτάς ποιος είναι γιατι ο triponter έπαιζε σε υψηλότερες κατηγορίες εδώ και πολλά χρόνια και παίζει εκεί που είναι λόγω επαγγελματικών επιλογών..
Έχω γράψει επί λέξη : "και μας έρχεσαι απο τη Δ έσκα(ΚΡΟΝΟΣ) " εννοώ τον ΚΡΟΝΟ...δεν εννοώ τον triponter,από τη στιγμή που δεν τον ξέρω καν δεν μπορώ να αναφερθώ στο τι έκανε.Αν κ φαντάζομαι πως αρκετοί παιχτές της κατηγορίας μας παίζουν Γ έσκα λόγω προβλημάτων με δουλειές-τραυματισμούς κ.λ.π
RINGO..
Nov 28 2007, 10:25
ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ φερτε μου τον dereq θα τον μαυρισω εμαθα οτι το παιζει πολυ μαγκας στα παιχνιδια θα τον διαλυσω που χαθηκε το κοτοπουλο??????????????
gambler
Nov 28 2007, 10:30
LordOfTheCourts
Nov 28 2007, 10:34
Άναψαν τα αίματα κιόλας από την 4η αγωνηστική...
Triponter.... καλύτερα να μας έχουν για 4η ΕΣΚΑ...μια χαρά κατηγορία είναι... δεν είμαστε και πολύ μακριά από αυτήν...
gambler
Nov 28 2007, 10:35
QUOTE(didi @ Nov 28 2007, 00:46 )
Φίλε didi...δεν έχει άρα..!!!Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να χάσουμε κ εμείς από Αγ.Στέφανο,αν αυτοί έπεξαν 10 φορές χάλια φαντάσου πως παίξαμε εμείς για να χάσουμε.Δεν υπάρχει ομάδα ανίκητη,ο καθένας κερδίζει τον οποιοδήποτε...οπότε,την παρασκευή κερδίζει όποιος παίξει καλύτερα...
LordOfTheCourts
Nov 28 2007, 10:37
Ενημερωτικά.... ο LordOfTheFileds (εγώ είμαι αυτός) αποφάσισε να παίξει το μπάσκετ που ξέρει και θα το ξεκινήσει από το Σάββατο...
LordOfTheCourts
Nov 28 2007, 10:40
Άντε μήπως και το πιστέψουμε....
Πάντως κανένας στο τέλος του αγώνα δεν μετράει τα επιθετικ΄ριμπάουντ που έχεις πάρει... τις τελικές πάσες και τα κλεψήματα... Όλοι τους πόντους κοιτάνε σε αυτή την κατηγορία...
Μήπως θα έπρεπε να γίνουμε περισσότερο ατομιστές...για την ματαιδοξία μας... και να μην μας τη λένε οι προπονητές.. ? ουρτ ρε
Gilbert
Nov 28 2007, 10:51
Φιλαράκι Lord to Σάββατο θα έρθω να σας δω. Αν και όπως μου έχει πει ο Πάνος τα πράγματα ειναι καπως περίεργα. Θα ερθω ομως μπας και σας φέρω γουρι και θα δω παλι τον κοουτς μυρωδιά Mike D'Antonie.
Ελπίζω να σοβαρευτειτα συντομα αρχής γενομένης απο το Σάββατο.
TF LAGONHSI
Nov 28 2007, 11:56
QUOTE(LordOfTheCourts @ Nov 28 2007, 10:40 )
Άντε μήπως και το πιστέψουμε....
Πάντως κανένας στο τέλος του αγώνα δεν μετράει τα επιθετικ΄ριμπάουντ που έχεις πάρει... τις τελικές πάσες και τα κλεψήματα... Όλοι τους πόντους κοιτάνε σε αυτή την κατηγορία...
Μήπως θα έπρεπε να γίνουμε περισσότερο ατομιστές...για την ματαιδοξία μας... και να μην μας τη λένε οι προπονητές.. ? ουρτ ρε
τι ώρα παίζετε το Σάββατο και που γιατί θέλω να έρθω να σας δώ
TF LAGONHSI
Nov 28 2007, 12:00
ringo μην ασχολείσαι άλλο με την ομάδα μας γιατί μόλις έρθει η ώρα να παίξουμε αντίπαλοι θα σε λιώσουμε σαν σκούληκι είμαστε αδίστακτοι δεν συμπεριφέρεσια σωστά μην προκαλείς λοιπόν γιατί θα πονέσεις
TF LAGONHSI
Nov 28 2007, 12:01
mojart η κάμερα είναι renso όποτε μπορείς πέρνα να την πάρεις
X.A.D.
Nov 28 2007, 12:09
Μεραααααααααααααα.
Πειτε κανενα προγνωστικο για την Παρασκευη μωρε
X.A.D.
Nov 28 2007, 12:10
Γεια σου ρε Τασαρε
asxeto_username
Nov 28 2007, 12:30
QUOTE(LordOfTheCourts @ Nov 28 2007, 10:34 )
Άναψαν τα αίματα κιόλας από την 4η αγωνηστική...
Triponter.... καλύτερα να μας έχουν για 4η ΕΣΚΑ...μια χαρά κατηγορία είναι... δεν είμαστε και πολύ μακριά από αυτήν...
ο triponter δεν χωράει στη Δ ΕΣΚΑ!
μόνο αν αδυνατίσει λίγο!
TF LAGONHSI
Nov 28 2007, 12:35
φίλε xad καλημέρα χάνεσαι και εμφανίζεσαι σαν κομήτης δες ποιό πίσω έχουμε δώσει ήδη προγνωστικά και μάλιστα πολύ ενδιαφέροντα περιμένουμε και τα δικά σου για να δούμε ποιός θα πάει γουβά αυτήν την εβδομάδα
X.A.D.
Nov 28 2007, 12:44
Τι να κανω ρε Τασουλη;Δουλειες...Θα δωσω και εγω καποια στιγμη.Ο τριποντερ ζει;
TF LAGONHSI
Nov 28 2007, 12:51
QUOTE(TF LAGONHSI @ Nov 24 2007, 19:27 )
και για να είμαι κύριος θα δώσω απο απόψε προγνωστικά με την προυπόθεση να κυλήσει η εβδομάδα χωρίς απρόοπτα
5η Αγωνιστική
ΚΟΥΡΟΣ - ΛΑΓΟΝΗΣΙ 2 3 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΑΙΜΑ
ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΕΚΑΛΗ 1 5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 3 ΣΕΡΙ ΗΤΤΑ
ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΑΡΤΕΜΙΣ 1 9 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΗ
ΚΑΛΥΒΙΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 1 8 ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ 3 ΗΤΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
ΚΡΟΝΟΣ - ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1 7 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2 6 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΜΕΛΛΙΣΙΑ 1Η ΟΜΑΔΑ ΦΑΓΟΡΙ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ
ΠΑΛΛΗΝΗ - ΤΟΥΦΑΣ 1 15 ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΓΟΡΙ ΑΡΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ
τα εμφανίζω πάλι για να είναι διαθέσιμα σε όλους και με την ευκαιρία να πω ευχαριστώ στον triponter για την αναγνώριση της νίκης μου την προηγούμενη αγωνιστική με 4/6 και να χάνω τα δυο στάνταρ Καλύβια και Γέρακα ντροπή σας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Gravity
Nov 28 2007, 13:06
O Γρανικος πως παει???
mikrosTheoulis
Nov 28 2007, 14:50
QUOTE(gambler @ Nov 28 2007, 10:30 )
Ποιος είσαι ρε λαμόγιο???Μας ήρθατε 1η αγωνιστική κ μας πήρατε το ροζ φύλλο...σας φέραμε γούρι από ότι είδα!!!!
Μια χαρά γούρι μας φέρατε....
Το ματσάκι με Πεντέλη είναι διπλάρα. Μας έχει βγει σε καλό που μας[size=3] έχετε υποτιμήσει όλοι....Δεν πάμε για άνοδο,στόχος είναι η παραμονή
X.A.D.
Nov 28 2007, 16:12
5η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
30/11/2007 21:15:00 ΚΟΥΡΟΥ ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ ...............................................1
30/11/2007 21:30:00 ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ ................................................1
01/12/2007 21:30:00 Ν.ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ ..................................................2
30/11/2007 21:30:00 ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ..............................1
01/12/2007 18:30:00 ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ...............................1
30/11/2007 21:30:00 ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ............................................2
30/11/2007 21:00:00 ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΛ. ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ ...............................................2
Το νοιωθω.
Θα τα πιασω ολα
TF LAGONHSI
Nov 28 2007, 16:16
xad καλά κάνεις και μας βάζεις να χάσουμε διότι θα είμαστε οι πρώτοι που θα σε στείλουμε γουβά
X.A.D.
Nov 28 2007, 16:18
Το ξερεις οτι εσυ γουσταρω να με στειλεις κουβα.
Τρελο κουβα
gambler
Nov 28 2007, 16:26
QUOTE(mikrosTheoulis @ Nov 28 2007, 14:50 )
Κ εγώ πιστεύω πως θα το πάρετε..μακάρι(δεν ξέρω τι εστί Πεντέλη).Ήξερα πως θα είστε καλύτεροι από πέρυσι(Πήρατε κ τον Γκούστη)..κ τα έλεγα στην ομάδα μου αλλά..αν βάζεις 47 πόντους δεν κερδίζεις κανέναν.
gambler
Nov 28 2007, 16:35
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ : 1 (Λόγω γηπέδου)
ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ : 2
Ν.ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ : 2
ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ : 2
ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ : 1
ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ : 2
ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΛ. ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ : 1
LordOfTheCourts
Nov 28 2007, 16:53
QUOTE(Gilbert @ Nov 28 2007, 10:51 )
Φιλαράκι Lord to Σάββατο θα έρθω να σας δω. Αν και όπως μου έχει πει ο Πάνος τα πράγματα ειναι καπως περίεργα. Θα ερθω ομως μπας και σας φέρω γουρι και θα δω παλι τον κοουτς μυρωδιά Mike D'Antonie.
Ελπίζω να σοβαρευτειτα συντομα αρχής γενομένης απο το Σάββατο.
Έλα να σε γνωρίσουμε και από κοντά...
Χρειαζόμαστε τα γούρια
Να σοβαρευτούν μόνο αυτοί που παίζουν δεν αρκει... ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.