Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΓΟΡ - ΑΕΚ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ρέθυμνο Cretan Kings
ashton
ΣΑΒΒΑΤΟ 15/3

Κ.Γ. Μ.ΜΕΡΚΟΥΡΗ 17:00
ΡΕΘΥΜΝΟ ALMECO -Α.Ε.Κ.

Τηλεοπτική μετάδοση από ΣΠΟΡ+
ashton
"Γερά στην διεκδίκηση της παραμονής"

Του Αλέξανδρου Πρίφτη
12/03/2008 (15:13)

Ως ένα ακόμα "τελικό", στην προσπάθεια για την σωτηρία, αντιμετωπίζουν στο Ρέθυμνο τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Νίκος Μακρής, που επανήλθε στο παρκέ και βοήθησε το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη να φτάσει στη νίκη επί της Ολυμπιάδας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: "Στην αρχή ένιωσαν περίεργα, αλλά μετά τα ξεπέρασα όλα και χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στην πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Έδειξα με την εμφάνιση μου ότι αυτή η ομάδα έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες της", τόνισε ο Νίκος Μακρής, που αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ:

"Εμείς έχουμε δύο σερί νίκες και εάν νικήσουμε και την ΑΕΚ, πιστεύω ότι ξαναμπαίνουμε γερά στην διεκδίκηση της παραμονής".
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ένα πρόβλημα στο γόνατο που αντιμετωπίζει ο Ίαν Βουγιούκας δεν είναι σοβαρό και αναμένεται να προπονηθεί κανονικά το απόγευμα.
Στο μεταξύ, η διοίκηση της ΚΑΕ προχωράει σε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία, αφού αναγνωρίζοντας την σημαντική βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας στην άψογη διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων, ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνου, θα εκδοθεί κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας του άτυχου ειδικού φρορού Στάθη Λαζαρίδη. Ο τελευταίος τραυματίστηκε κατά την άσκηση καθηκόντων του τον περασμένο Νοέμβριο.

basketblog.gr
ashton
QUOTE
Ο Γιώργος Ζευγώλης αναλύει την 20η αγωνιστική
Ημ/νία: 2008-03-14

Στο αθηναϊκό ντέρμπι της Κυψέλης, μεταξύ Πανελλήνιου και Πανιώνιου, αλλά και στην αναμέτρηση του Ρεθύμνου με αντιπάλους τον ΑΓΟΡ και την ΑΕΚ επικέντρωσε το ενδιαφέρον του ο Γιώργος Ζευγώλης, ο οποίος ανέλυσε για τον ΕΣΑΚΕ τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής της Α1.

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΠΑΟΚ (15/3, 17.00, Σπυρίδωνος, Κορομηλάς, Γκούμας): «Είναι ένα ακόμα από τα τελευταία χαρτιά του Ρεθύμνου. Παρότι η ΑΕΚ έχει μεγαλύτερες δυνατότητες, το κίνητρο είναι τεράστιο για τους γηπεδούχους. Παίζουν τον νυν υπέρ πάντων αγώνα και θέλουν να μείνουν ζωντανοί και να δημιουργήσουν μεγάλο άγχος στις ομάδες που θα πλησιάσουν και που δεν έχουν εξασφαλιστεί ακόμα. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η μέρα που θα βρεθεί το Ρέθυμνο και έχω την άποψη ότι πλεονεκτεί στα ματς απ που δημιουργούνται».

ΡΕΘΥΜΝΟ-AEK

Ο Μπένετ Ντέιβισον ανέφερε σχετικά με την επικείμενη αναμέτρηση του Ρεθύμνου με την ΑΕΚ ότι «η έλλειψη αυτοπεποίθησης ήταν εμφανής στα παιχνίδια μας. Θέλαμε κάποια νικηφόρα αποτελέσματα και τώρα που τα πήραμε, τα πάντα στην ομάδα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Θέλουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο μας σερί και πιστεύω ότι απέναντι στην ΑΕΚ πρέπει να παίξουμε με πάθος, όμοιο με αυτό που δείξαμε σε αγώνες όπως απέναντι στον Ολυμπιακό. Αν καταφέρουμε να κάνουμε 10 με 12 λάθη και κρατήσουμε τον έλεγχο τον ριμπάουντ, τότε θέτουμε σοβαρή υποψηφιότητα για τη νίκη». «Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα» ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Μπάρλου και εξήγησε: «Η ΑΕΚ καλείται ν’ αποδείξει στο ματς με το Ρέθυμνο ότι έχει εξαλείψει τα κατάλοιπα των τελευταίων χρόνων και έχει βάλει τις βάσεις για τη δημιουργίας της μεγάλης ομάδας. Πρέπει να ξεχάσουμε τις ήττες εναντίον της ΑΕΛ και του Πανελληνίου και να προσηλωθούμε «ψυχή τε και σώματι» στην επίτευξη του στόχου. Είμαστε υποχρεωμένοι, λοιπόν, να δώσουμε το 101% των αγωνιστικών μας δυνατοτήτων, με αποκλειστικό στόχο να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται». Οι παίκτες της ΑΕΚ θα γυμναστούν το πρωί και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσουν (17.00) αεροπορικώς για την Κρήτη.

esake.gr
ashton
QUOTE
Ντέιβιντ Γιάνγκ: «Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία»

13/3/2008


Ο Αμερικανός παίχτης του Ρέθυμνο Almeco τόνισε χαρακτηριστικά ότι η μεγάλη ευκαιρία που έχει η ομάδα να κατακτήσει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ δεν πρέπει να πάει χαμένη: «Πιστεύω ότι το Σάββατο έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε το ματς και να διεκδικήσουμε με μεγαλύτερες πιθανότητες την παραμονή μας. Ο αγώνας δε θα είναι καθόλου εύκολος, αλλά εμείς πλέον έχουμε αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που τόσο μας έλειπε. Πρέπει να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο μας να μας αιφνιδιάσει. Αυτό θα είναι και το μεγάλο μας πλεονέκτημα για να πάρουμε τη νίκη».

Πόσο πιστεύει στη δύναμη του Ρεθυμνιώτικου κοινού ο Ντέιβιντ Γιάνγκ: «Ο κόσμος μας είναι εξαιρετικός. Όποτε γεμίζει το γήπεδο, μας δίνει απίστευτη ώθηση, γι’ αυτό και πιστεύω ότι στην έδρας μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Με τη βοήθεια του μπορούμε να πετύχουμε την 3η συνεχόμενη νίκη μας στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο θα είναι πραγματικά σπουδαίο».


agor.gr

QUOTE
# 14/3/2008 Αγγέλου: "Προετοιμαζόμαστε για την ευκαιρία"
Κρητικές …μαντινάδες για τη νίκη της ΑΕΚ μέσα στο Ρέθυμνο είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν οι «κιτρινόμαυροι» αμέσως μετά το αυριανό παιχνίδι (17.00) εναντίον της ομώνυμης ομάδας. [περισσότερα]
«Οι παίκτες μου πρέπει να γνωρίζουν ότι κάθε νίκη ή κάθε ήττα διαρκεί μόλις ένα 24ωρο» τόνισε ο Βαγγέλης Αγγέλου και εξήγησε: «Κυρίως, όμως ότι χρειάζεται λιγότερος χρόνος για να διορθώσεις τα πράγματα, για να κάνεις κάτι σωστά από το να εξηγήσεις γιατί έγινε το λάθος. Αναπόφευκτα, λοιπόν, όλη την εβδομάδα που διανύουμε δουλέψαμε σκληρά, με πειθαρχία και αυτοσυγκέντρωση προκειμένου να κερδίσουμε πράγματα που θα μας χρησιμεύσουν στον επόμενο αγώνα. Οι ήττες από την ΑΕΛ και τον Πανελλήνιο δεν πρέπει να μας επηρεάσουν, δεν πρέπει να τις δούμε μοιρολατρικά, δεν πρέπει εξαιτίας αυτών να διαγράψουμε το στόχο που έχουμε θέσει από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Είναι προτιμότερο, άλλωστε να προετοιμαστούμε άριστα για μια ευκαιρία που μπορεί και να μην την έχουμε, από το να την έχουμε και να μην παρουσιαστούμε προετοιμασμένοι».
Αναφορικά για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο επισήμανε: «Οι αντίπαλοί μας είναι διψασμένοι για τη νίκη, αφού στόχος τους είναι η παραμονή στην κατηγορία. Για να περάσουμε νικηφόρα μέσα από τη δύσκολη έδρα του Ρεθύμνου πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση, να παρουσιαστούμε ψυχωμένοι και να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας». Οι παίκτες της ΑΕΚ θα γυμναστούν το πρωί και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσουν (17.00) αεροπορικώς για την μεγαλόνησο. Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

aekbc.gr
Kolossos-Rhodes
Παμε μωρη Αεκαρα κανε το διπλο μεσα στο ρεθυμνο,πολυ χρησιμο για την Αεκ αλλα ακομη πιο σημαντικο για την αλλη μεγαλη αγαπη,τον Κολοσσο tongue.gif tongue.gif
leelo15
Eκτος εδρας εχουμε μονο 2 νικες και δεν μας παιρνει να μην τις κανουμε 3 ουτε με σφαίρες..
Καθε πατατα οπως αυτη της προηγουμενης αγωνιστικης απο εδω και στο εξης μπορει να σημαινει και "αντε γεια" πλει-οφ.. icon_wave.gif
Οι τρεις επομενοι αγωνες ειναι με Παοκ, Παο και Οσφπ κατι που κανει την νικη ακομα πιο απαραιτητη.
Kolossos-Rhodes
28-11 ο Αγορ στο 11',τι εγινε ρε παιδια??

τελικα καπως τα συμμαζεψανε 43-35 στο ημιχρονο!
nik8
ρε παιδια τι θα γινει??ο wesson δν παιζει καλα...πρωτοι σκορερ κυριτσησ ταπουτοσ avery....αντε ν δουμε τι θα γινει
dreamtheater
QUOTE(nik8 @ Mar 15 2008, 18:04 ) *
ρε παιδια τι θα γινει??ο wesson δν παιζει καλα...πρωτοι σκορερ κυριτσησ ταπουτοσ avery....αντε ν δουμε τι θα γινει



Τραγωδία... 72-70 τελικό....
nik8
στα 28 δευερολεπτα δν κανεισ φαουλ? οταν εισαι ισοπαλια?????εισαι ελεινοσ αγγελου
ashton
ΣΟΛΕΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΟΕ-ΟΕ-ΟΕ
όταν νικάς 54-64 στο 35' και το σκορ γίνεται 70-66 στο 38' και χάνεις ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ, Ε, ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΡΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ...
ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ...
leelo15
Σημερα η ομάδα επιβεβαιωσε ότι είναι looser-team. sad.gif
Πεντε τα παιχνιδια που ήταν δικά μας και χαθηκαν από βλακείες στο τέλος. Δυο φορες με τον Πανελληνιο, Μαρουσι, Λάρισα και σήμερα με Ρέθυμνο.
Σε ολα τα παιχνιδια που φυγαμε νικητες ειχαμε μεγαλη διαφορα απο τον αντιπαλο.

Δεν ξερω τι φταιει ισως δεν εχουμε τον μεγαλο παιχτη που παιρνει τετοια ματς, ισως ( tongue.gif ) ο προπονητης..
ashton
ΑΓΟΡ........ΑΕΚ
17/21 βολές 29/33
20/35 2Π 16/35
5/17 3Π 3/13
21-8 ΡΗΜΠΑ 22-12
15 ΛΑΘΗ 16
8 ΑΣΙΣΤ 11
10 ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ 7
2 ΤΑΠΕΣ -

16 ο Young, 18 o Nadfeji, 19 (!!!!) o Pistoljevic...

4. Wesson....26'00"......8π 2/2 1π, 3/4 2π, 0/3 3π... 5-5ρ, 2λθ
5. Sy........35'58"......7π 3/4 1π, 2/6 2π, 0/1 3π... 3-3ρ, 1ασ, 2κλ
6. Παπανικ... 2'00"
7. Ταπούτος..28'51".....10π 4/6 1π, 3/9 2π............10-0ρ,3λθ, 5ασ, 1κλ
8. Κυρίτσης..31'43".....21π 8/9 1π, 5/7 2π 1/2 3π 1-2ρ,4λθ, 2ασ, 1κλ
9. Χατζής.....9'00"......3π 3/3 1π 0/1 3π 1ασ, 1κλ
10.Μπάρλος....6'17"......2π 1/2 2π 0/1 3π 1λθ
11.Avery.....23'31"......7π 2/2 1π, 1/4 2π, 1/2 3π 0-1ρ,3λθ, 2ασ, 1κλ
13.Vasiljevic23'16".....10π..5/5 1π, 1/2 2π, 1/3 3π.....1-0ρ,3λθ
15.Σιούτης -
17.Συμτσακ...13'24".......2π 2/2 1π, 0/1 2π 1κλ
18.Ηλιόπουλος -
nik8
συμφωνω απολυτα...5 δικα μασ παιχνιδια τ χασαμε απο αυτον τν @@ αγγελου...ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΠΡΕΠΕ Ν ΧΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΗΔΗ
ashton
QUOTE
15.3.08
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ;;;


Τι αμαρτίες πληρώνουμε με την παρουσία του Αγγέλου ;;;
Γιατί δεν τον έχει σουτάρει ακόμα η διοίκηση ;;;
Τι περιμένει να δει ;;;
ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ....
Να τα πάρουμε με τη σειρά...

10/11. Πρεμιέρα με τον Πανιώνιο... Ξεχνάει τον Ταπούτο και τον Χατζή στον πάγκο και χάνουμε με 19 πόντους (γιατί βάλανε τα δεύτερα στο τέλος). Άντε να πούμε πως ήταν ντεμπούτο και δεν ήξερε την ομάδα.
20/11 . Έχουμε πατήσει τη Cholet, έχουμε φύγει με +15, κάνει τις αλχημείες η διαφορά μένει στους 9 και φυσικά η ρεβάνς αποκτά αξία..
24/11. Αυτοκτονία στην Κυψέλη και ήττα στην παράταση.. Ξέχασε πάλι Ταπούτο και Χατζή ειδικά στην παράταση, λάθη επί λαθων, συστήματα για να βαράει τρίποντα ο Μπάρλος...
27/11. Το ματς που του χάρισε τον τίτλο του Σολεαποκλεισμένου... Ενώ αρχίσαμε καλά, άρχισε τις αλχημείες από την 2η περίοδο και οι Γάλλοι κάνανε παρέλαση... 23 έγραψε το κοντέρ και λίγοι ήταν..
01/12. Είχαμε τη διαφορά, έκανε αλλαγές και τη χάσαμε κι ας είναι καλά ο Βουγιούκας που έχασε τις βολές και ο Ταπούτος που καθάρισε στην παράταση...
06/01. Ηττα από το Μαρούσι, ενώ είχαμε ανατρέψει το σκορ και κάναμε το ένα μετά το άλλο τα λάθη στο τέλος με τον πάγκο να συμμετέχει φυσικά σε αυτά...
12/01. Ηττα στη Λάρισα από την Ολύμπια με τον Τσιάρα να πυροβολεί κι εμείς να τον κοιτάμε.Προηγηθήκαμε 60-64 στο 38'26" και χάσαμε και πάλι...
26/01. Έχουμε πατήσει το Αιγάλεω στο ημίχρονο με +20 πόντους διαφορά, καταφέρνει να γίνει ο αγώνας ντέρμπυ και τελικά να μην υπερκεράσουμε το -13 του α'γύρου με τραγικές επιλογές στα τελευταία δευτερόλεπτα.
09/02. Η Ολυμπιάδα μας ροκάνισε κι αυτή τη διαφορά (από 25-43 σε 66-67) αλλά δεν είχε την ποιότητα να μας πάρει κι έτσι πήραμε το διπλό.
01/03. Ο Keys σούταρε από τα 6μ25 κι εμείς κοιτούσαμε... το 20-28 έξανεμίστηκε γρήγορα-γρήγορα και χάσαμε 86-78. Τουλάχιστον εδώ υπάρχει το ελαφρυντικό της διακοπής.
09/03. Η αυτοκτονία της περασμένης βδομάδας με τον Πανελλήνιο... 86-81 μπροστά στα 24.9" και καταφέραμε ΚΑΙ ΠΑΛΙ να χάσουμε... αφήνοντας τους αντιπάλους να παίζουν τρίποντα...
και φτάσαμε στα σημερινα΄...
15/03. Προηγηθήκαμε με 54-64 στο 35' και καταφέραμε να χάσουμε τη διαφορά ΓΙΑ ΝΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ και το Ρέθυμνο προηγήθηκε 70-66 στο 38' (φυσικά καμιά σκέψη να βάλει μέσα κάνα Χατζή να κοντρολάρει το ρυθμό, να κερδίζει τα φάουλ και να βάζει τις βολές)... Πιέζουμε και καταφέρνουμε να ισοφαρίσουμε 70-70 στα 28"... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ... "ΟΧΙ ΦΑΟΥΛ"... Και τι θα κερδίζαμε ρε πανμέγιστε με την επιλογή σου ;;; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ !!! Ο Πεδουλάκης ήταν που ήθελε ροκάνισμα του χρόνου... Και σαν να μην έφτανε αυτό, μετά το 72-70 είχαμε κάποια δευτερόλεπτα και κατέβαζε τη μπάλα ο Κυρίτσης (ακολουθώντας τις πετυχημένες εντολές του που μας στέρησαν τόσα και τόσα ροζ φύλλα φέτος) σαν να μην τρέχει κάστανο και χωρίς να βιάζεται για να κάνει έστω το σουτ της παρηγοριάς...


Και σε όσους ονειρεύονται 6άδες και 4άδες, να θυμήσω πως το Μαρούσι κέρδισε κι απόψε, μας έπιασε στις 9 νίκες και υπερτερεί στην ισοβαθμία αφού μας είχε κερδίσει στο ΟΑΚΑ... Αλλά αυτό έχει προπονητή (που τον είδαμε και πέρσι στα μέρη μας κι έκανε πράγματι δουλειά) όχι μαθητευόμενο -κι ανεπίδεκτο μαθήσεως- μάγο...


http://vasilissa.blogspot.com/2008/03/blog-post_5301.html
leelo15
Θελει οντως ταλεντο για να τα καταφερεις ολα αυτα.. laugh.gif
ashton
QUOTE
Πεδουλάκης: "Ευχαριστώ τον κόσμο"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε: "Έγινε ένα δυνατό και αθλητικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν δίπλα μας σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Επί 30 λεπτά θεωρούμε ότι ήμασταν καλύτεροι. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε την αυτοσυγκέντωσή μας και πηγαίναμε να πετύχουμε καλάθι με μία πάσα. Ήταν σημαντική νίκη και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας".

Ο Στεφάν Νάτζφεϊ από την πλευρά του τόνισε: "Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο που βοήθησαν να φτάσουμε σε αυτή νίκη. Ήταν μεγάλη νίκη για εμάς. Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, όμως στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε τον ρυθμό μας και δώσαμε το δικαίωμα στην ΑΕΚ να πετύχει εύκολους πόντους. Το σημαντικό είναι ότι δεν τα παρατήσαμε όταν βρεθήκαμε πίσω με δέκα πόντους διαφορά".

Αγγέλου: "Είναι δύσκολες μέρες"

Στην αντίπερα όχθη ο Βαγγέλης Αγγέλου ανέφερε: "Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο και τον Αργύρη Πεδουλάκη. Μία όμορφη πόλη προσπαθεί να φτιάξει μία καλή μπασκετική ομάδα. Χάσαμε ακόμα ένα παιχνίδι στον πόντο. Είναι δύσκολες μέρες για εμάς και κάθε λάθος κοστίζει. Θα δούμε τι φταίει και θα το διορθώσουμε".

Ο Δημήτρης Παπανικολάου είπε: "Χάσαμε στο τέλος για ακόμα ένα παιχνίδι. Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα και ένα κακό τέλος. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει". Ο έμπειρος φόργουορντ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης χτύπησε το γόνατό του, ωστόσο, ο τραυματισμός του δεν ήταν κάτι σοβαρό.

sport24.gr

AΦΟΥ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΟΥ...
Jabar
H ομάδα μας δεν ξεχυλίζει από ταλέντο και για αυτό δεν φταίει ο Αγγέλου αλλά ο ίδιος είναι ατάλαντος για προπονητής Α1.Φέρτε κάποιον γνωστό με φιλοσοφία και άποψη για το μπάσκετ.Αναλαμβάνω την ευθύνη σημαίνει έχω αυτογνωσία και παραιτούμαι.Ετσι δείχνεις ότι υπάρχει ελπίδα να γίνεις κάποτε διαιτητής.
leelo15
QUOTE(Jabar @ Mar 15 2008, 19:52 ) *
H ομάδα μας δεν ξεχυλίζει από ταλέντο και για αυτό δεν φταίει ο Αγγέλου αλλά ο ίδιος είναι ατάλαντος για προπονητής Α1.Φέρτε κάποιον γνωστό με φιλοσοφία και άποψη για το μπάσκετ.Αναλαμβάνω την ευθύνη σημαίνει έχω αυτογνωσία και παραιτούμαι.Ετσι δείχνεις ότι υπάρχει ελπίδα να γίνεις κάποτε διαιτητής.


Διαιτητης?? laugh.gif laugh.gif
nikefalin
QUOTE(Jabar @ Mar 15 2008, 20:52 ) *
H ομάδα μας δεν ξεχυλίζει από ταλέντο και για αυτό δεν φταίει ο Αγγέλου αλλά ο ίδιος είναι ατάλαντος για προπονητής Α1.Φέρτε κάποιον γνωστό με φιλοσοφία και άποψη για το μπάσκετ.Αναλαμβάνω την ευθύνη σημαίνει έχω αυτογνωσία και παραιτούμαι.Ετσι δείχνεις ότι υπάρχει ελπίδα να γίνεις κάποτε διαιτητής.

Πέρα από τα αγωνιστικά θέματα....έχετε δει πολλές φορές ρούκι προπονητή ετών 45 ? Εκτός αν θεωρείται τεράστια εμπειρία η παρουσία του στη Χαλκίδα ως πρώτος
Η φιλοσοφία του Αγγέλου είναι αξεπέραστη. Ναι μεν θέλει έμφαση στην άμυνα αλλα δεν τολμά να φέρει ένα καλό αμυντικό γκάρντ (ακόμα και ο γερόΜπουντούρης στην ομάδα θα ήταν υπερπολύτιμος). Δεν τολμά να ψάξει για μια λύση για ψηλό και επιμένει στο χαμηλό σχήμα με το γουέσον ή με πεντάρι τον Σίμτσακ. Με την επάνοδο του Παπ η ομάδα έχει την πολυτέλεια να διαθέτει βαθος ρόστερ Ευρωλίγκας στη θέση του Παπ (Μετρήστε...Παπ, Συ, Μπάρλος , Ταπούτος), και βέβαια δεν έχει ούτε σταθερό σκόρερ πλην του Χρήστου.
Η ομάδα έκανε το καθήκον της κερδίζωντας Αρη και Πανιώνιο και σαν να νόμιζαν οτί οι υπόλοιποι...θα παραδοθούν...από μόνοι τους...

έχει δίκιο ο ashton , ο Σούλης πέρυσι έκανε τη δουλειά του, έβγαλε από τη μύγα ξύγκι.
Η ομάδα είναι αθεράπευτα ασταθής και σε οργάνωση παιχνιδιού και λαθών θυμίζει καλοκαιρινή προετοιμασία.

Αν δεν θέλει ο Δρόσος να δει την προσπάθεια του να πηγαίνει τζάμπα πρέπει να στελεχώσει την ομάδα με το ανάλογο δυναμικό
ashton
η ομάδα έχει το 4ο μπάτζετ και παλεύει να μπει στην 8άδα... Αυτό τα λέει όλα.
Με πχ Οστογιτς-Μιλισάβλιεβιτς θα ήταν τώρα 4η.
Ακόμα και με Πάβιτς, χρησιμοποίηση Χατζή πάλι θα ήταν 5άδα..
nikefalin
QUOTE(ashton @ Mar 16 2008, 10:35 ) *
η ομάδα έχει το 4ο μπάτζετ και παλεύει να μπει στην 8άδα... Αυτό τα λέει όλα.
Με πχ Οστογιτς-Μιλισάβλιεβιτς θα ήταν τώρα 4η.
Ακόμα και με Πάβιτς, χρησιμοποίηση Χατζή πάλι θα ήταν 5άδα..

ναι, δεν εννούσα στελέχωση τόσο σε παίκτες (όπου 2-3 αλλαγές/προσθήκες είναι αρκετές εαν γίνουν κατάλληλες επιλογές) όσο στα υπόλοιπα κομμάτια .το μπάχαλο π.χ. με τον Λιούις που ήρθε για να φύγει χωρίς να παίξει, το μπάχαλο με τον Ριβέρα , με τον Πάβιτς δείχνουν πως η ομάδα πάσχει και αλλού και μάλιστα πολύ περισσότερο από ότι στο αγωνιστικό κομμάτι με τις ανορθογραφίες του Αγγέλου
ashton
http://www.youtube.com/watch?v=KHr7lQX_3IA
τα στιγμιότυπα από ΕΡΤ
sherman
Mα καλα τι εκανε ο Κυριτσης στο τελος??

Η μασκοτ οντως απεβληθη???

77.gif αχαχαχ 77.gif
pivot
O Δρόσος μάλλον ήθελε ένα άπειρο προπονητή για να τον έχει του χεριού του.

Μπράβο στο Ρέθυμνο και στον Πεδουλάκη. Μην ξεχνάτε ότι στον πρώτο γύρο το Ρέθυμνο έχασε το τελευταίο σουτ και πήγε στην παράταση, τώρα αντίθετα το βαλε και την άξιζε τη νίκη και την ήθελε πιο πολύ.
enypnio
η αποβολή της μασκότ όλα τα λεφτά

η ΑΕΚ έχει τάσεις αυτοκτονίας το ξέρουμε καιρό

ο Ταπούτος πως πάει φέτος την παλεύει?
ashton
ο Ταπούτος από τα Χριστούγεννα και μετά που ο Σολεαποκλεισμένος συνειδητοποίησε πως τον έχει στην ομάδα, παίζει 25-30' και τα πάει πολύ καλά. Και γράφει στην επίθεση, και άμυνα παίζει συνεχίζοντας ανοδικά από πέρσι.
sherman
Tουλαχιστον φαινεται να περασε η καταρα του ΑΓΟΡ να χανει τα παιχνιδια που κρινονται στο καλαθι. ΕΙδωμεν...
reth1
ναι αυτό πιστεύω και εγώ... τα έχουμε τα κρίσιμα πλέον... πάντως το ματς προχθές το πήρε ο κόσμος: στο +12 της ΑΕΚ άρχισε η "αντεπίθεση" (ακόμα είμαι με μισή φωνή κι ας έχουν περάσει 3 μέρες wink.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.