Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2006 - 2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
asylum
QUOTE(tsops @ Mar 19 2007, 12:10 PM) *
Να είσαι καλά asylum! Όπως είπα και χθες, τίποτα δεν έχει τελειώσει σε αυτή τη κατηγορία ακόμα και ειδικά για εσάς! Άποψή μου είναι ότι θα ανέβουν παραπάνω από 3 ομάδες στην Α' και το έχω πει και παλαιότερα.

Η κοπέλα πως είναι? το έραψε τελικά?

Μακάρι να έχεις δίκιο tsops.
Μια χαρά είναι. 3 ραμματάκια ήθελε μόνο, ευτυχώς
diama13
Baby,ησουν στον αγωνα χθες??πως σου φανηκε? blove.gif
tsops
Επειδή μου ζητήθηκε ήδη από 2 μέλη, βάζω το πρόγραμμα των 3 πρώτων μέχρι το τέλος :

Προμηθέας : Δάφνη, Άρης*, ΜΕΝ, Δαφνί*, ΑΕΦ

Παπάγος : Τούφα*, ΑΕΦ, Άμιλλα, Αχιλλέας*, Τρίτων

Δάφνη : Προμηθέας*, Καλύβια, Φιλαθλητικός*, Μαρούσι, Τούφα

Με (*) είναι τα εκτός έδρας smile.gif
asylum
QUOTE(Baby_Jane @ Mar 19 2007, 01:08 PM) *
Καλημερα κι απο εμενα. .
Οντως πολυ καλο το χ8εσινο παιχνιδι της δαφνης με το δαφνι!!!Ωστοσο εχω να κανω μια σημαντικη παρατηρηση. .αν και οι κοπελες του δαφνιου το πιστευαν , ηταν και ''δουλεμενες'',,δεν μπορω να δικαιολογησω την κακη μπασκετικη τους συμπεριφορα,,τα νευρα τους,,το ''βρωμικο''παιξιμο τους. . .αυτα!! 19.gif 19.gif

Μην μπερδεύεις την συμπεριφορά των παικτριών με αυτή της κερκίδας των οπαδών που ήταν όντως απαράδεκτη. Δεν νομίζω οτι εντός των τεσσάρων γραμμών υπήρξε κάτι τέτοιο. Άλλωστε ένα ντέρμπι το χαρακτηρίζει πάντα μια ένταση.
sofo4
QUOTE(natty @ Mar 17 2007, 10:18 AM) *
Καλημερα! smiley.gif
Ωρε παλικάρι για κανένα αγώνα θα μιλήσεις ? wink.gif

για ποιό παλικάρι μιλάς? tongue.gif για να το διευκρινίζουμε κιόλας 24.gif 24.gif
diama13
QUOTE(asylum @ Mar 19 2007, 12:54 PM) *
Μην μπερδεύεις την συμπεριφορά των παικτριών με αυτή της κερκίδας των οπαδών που ήταν όντως απαράδεκτη. Δεν νομίζω οτι εντός των τεσσάρων γραμμών υπήρξε κάτι τέτοιο. Άλλωστε ένα ντέρμπι το χαρακτηρίζει πάντα μια ένταση.

Η αληθεια ειναι οτι η συμπεριφορα των παικτριων δεν ηταν και η καλυτερη..ριχνανε ξυλο και ολο διαμαρτυροντουσαν και εκαναν σκληρα φαουλ...
tsops
QUOTE(asylum @ Mar 19 2007, 12:46 PM) *
Μακάρι να έχεις δίκιο tsops.
Μια χαρά είναι. 3 ραμματάκια ήθελε μόνο, ευτυχώς

Περαστικά στο παιδί.

QUOTE(asylum @ Mar 19 2007, 12:54 PM) *

Ένα ντέρμπι όντως χαρακτηρίζεται από ένταση, συμφωνώ και εγώ με τον asylum και πιστεύω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι για τη σημαντικότητά του, ήταν σε καλό πλαίσιο.
natty
QUOTE(sofo4 @ Mar 19 2007, 12:57 PM) *
για ποιό παλικάρι μιλάς? tongue.gif για να το διευκρινίζουμε κιόλας 24.gif 24.gif

Μα τον Μποτσαρη! 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
sofo4
QUOTE(Baby_Jane @ Mar 19 2007, 01:08 PM) *
Καλημερα κι απο εμενα. .
Οντως πολυ καλο το χ8εσινο παιχνιδι της δαφνης με το δαφνι!!!Ωστοσο εχω να κανω μια σημαντικη παρατηρηση. .αν και οι κοπελες του δαφνιου το πιστευαν , ηταν και ''δουλεμενες'',,δεν μπορω να δικαιολογησω την κακη μπασκετικη τους συμπεριφορα,,τα νευρα τους,,το ''βρωμικο''παιξιμο τους. . .αυτα!! 19.gif 19.gif

baby τι εννοείς ακριβώς βρώμικο παίξιμο? smile.gif
sofo4
QUOTE(natty @ Mar 19 2007, 03:00 PM) *
Μα τον Μποτσαρη! 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

ααα.......είναι απασχολημένος δεν έχει χρόνο για σχόλια tongue.gif πολεμάει για την πατρίδα 24.gif 24.gif 71.gif
tsops
Μεσημεράκι είναι, το περιποιηθήκαμε πάλι το topic έτσι? icon_drunk.gif
diama13
Σοφο,πες και τιποτα σχετικο με το τοπικ..αλλιως φτιαξε δικο σου με θεμα οι επαναστες,.. blink.gif
sofo4
QUOTE(diama13 @ Mar 19 2007, 03:21 PM) *
Σοφο,πες και τιποτα σχετικο με το τοπικ..αλλιως φτιαξε δικο σου με θεμα οι επαναστες,.. blink.gif

οι επανάστες????? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif ποιοι ειναι αυτοι? tongue.gif
tsops
Το "ξέθαψα" από την αρχή του πρωταθλήματος που το είχα πρωτοποστάρει. Μια και μεσολαβεί η διακοπή, ας το ξαναποστάρω να δω τις απόψεις σας τώρα που όλοι γνωρίζουμε πάνω κάτω ομάδες και δυναμικότητα. Πάμε λοιπόν :

1. Ποιά είναι η μεγαλύτερη και ποιά η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια της κατηγορίας (από όσο γνωρίζετε)
2. Ποιά ομάδα θεωρείτε ότι έχει την πιο δυνατή περιφέρεια και ποιά την πιο δυνατή front line (ψηλές)
3. Θα υπάρξει και άλλη ομάδα που θα αποσυρθεί πριν το τέλος του πρωταθλήματος?
4. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο οργανωμένη ομάδα από πλευράς εικόνας, Διοίκησης, κλπ.
5. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη παίκτρια
6. Ποιός / ποιά καλύτερος προπονητής / προπονήτρια
7. Ποιό είναι το πιο καλό γήπεδο
8. Ποιά είναι η πιο "δύσκολη" έδρα
9. Ποιά η πιο όμορφη παίκτρια (άντε να βάλουμε και από αυτά που σας αρέσουν)
10. Ποιά είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα?

Μπορείτε να κλείσετε με όποιο επίλογο επιθυμείτε και οι απαντήσεις σας περιορίζονται μόνον στη Β' ΕΣΚΑ. Άντε, να κάνουμε και απολογισμό του πρωταθλήματος τώρα που ολοκληρώνουμε σιγά σιγά smile.gif
lazy
QUOTE(natty @ Mar 19 2007, 07:09 AM) *
Καλημέρα Tsops icon_wave.gif όπως βλέπεις με πρόλαβε η[s] Lazy , δεν έχω κάτι να προσθέσω ! smiley.gif
Lazy απο Μαρουσι εισαι?

1ον) Δεν είμαι η, είμαι Ο
2ον) Δεν είμαι από Μαρούσι
3ον) Ψάξε-ψάξε δεν θα με βρεις

Λακωνικότατος tongue.gif
katharoaimo
καλησπερα κι απο μενα.εγω δεν θελω να κρυφτω.ειμαι παιχτρια της δαφνης.για την δαφνη δαφνιου δεν θεωρω οτι ειναι βρομικη ομαδα.ουτε οι κοπελες.ισα ισα ηταν ενταξει σε ολο το παιχνιδι και πιστευω τα νευρα ειναι λογικο να υπαρχουν σε ενα τετοιο ντερμπι.κανενας παιχτης δεν ξεπερασε τα ορια.οτι παιζουν σκληρα ναι και εφοσον οι διαιτητες δεν σφυραγανε το παιχνιδι εγινε σε ορισμενες φασεις και επικυνδινο.εγω προσωπικα ειμαι σακατεμενη και φανταζομαι κι αλλες συμπαικτριες μου ή οπως το 11 της δαφνης δαφνιου.θελω να ξεχωρισω το 12 ομως το οποιο μου εσκασε μπουκετο εκτος φασης εν ψυχρω και δεν καταλαβα το λογο.εκεινη την ωρα δεν ηθελα να την αρπαξω γιατι δεν ειναι του χαρακτηρα μου και με απασχολουσε περισσοτερο το παιχνιδι(ειμασταν πισω στο σκορ).ομως πραγματικα δεν καταλαβα γιατι το εκανε.πολυ θα θελα να μαθω.
φανταζομαι οτι οσοι ηταν στο ματς ευχαριστηθηκαν παιχνιδι.με σασπενς,ενταση,φασεις.πολυ καλο και απο τις δυο ομαδες.πιστευω οτι το δαφνι θα δυσκολεψει πολυ οποια ομαδα βρεθει μπροστα της.μακαρι ολο το πρωταθλημα να ηταν με τετοια παιχνιδια.θα το ευχαριστιομασταν ολοι περισσοτερο.αυτα απο μενα.καλη συνεχεια.
lazy
QUOTE(tsops @ Mar 19 2007, 01:29 PM) *
Το "ξέθαψα" από την αρχή του πρωταθλήματος που το είχα πρωτοποστάρει. Μια και μεσολαβεί η διακοπή, ας το ξαναποστάρω να δω τις απόψεις σας τώρα που όλοι γνωρίζουμε πάνω κάτω ομάδες και δυναμικότητα. Πάμε λοιπόν :

1. Ποιά είναι η μεγαλύτερη και ποιά η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια της κατηγορίας (από όσο γνωρίζετε)
2. Ποιά ομάδα θεωρείτε ότι έχει την πιο δυνατή περιφέρεια και ποιά την πιο δυνατή front line (ψηλές)
3. Θα υπάρξει και άλλη ομάδα που θα αποσυρθεί πριν το τέλος του πρωταθλήματος?
4. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο οργανωμένη ομάδα από πλευράς εικόνας, Διοίκησης, κλπ.
5. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη παίκτρια
6. Ποιός / ποιά καλύτερος προπονητής / προπονήτρια
7. Ποιό είναι το πιο καλό γήπεδο
8. Ποιά είναι η πιο "δύσκολη" έδρα
9. Ποιά η πιο όμορφη παίκτρια (άντε να βάλουμε και από αυτά που σας αρέσουν)
10. Ποιά είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα?

Μπορείτε να κλείσετε με όποιο επίλογο επιθυμείτε και οι απαντήσεις σας περιορίζονται μόνον στη Β' ΕΣΚΑ. Άντε, να κάνουμε και απολογισμό του πρωταθλήματος τώρα που ολοκληρώνουμε σιγά σιγά smile.gif

1. Νομίζω ότι η πιο μεγάλη είναι η ψηλή του Παπάγου, και η πιο μικρή νομίζω ότι ανήκει στην τούφα
2. Πιο δυνατή περιφέρεια Δαφνί, πιο δυνατή front line-αν δεν με απατά η μνήμη μου- Προμηθέας
3. Nop
4. Δάφνη
5. Η ψηλή του Παπάγου
6. Δεν έχω άποψη
7. Μαρούσι
8. Προμηθέας-τουλάχιστον στο ματς που είδα εγώ με τον Παπάγο
9. unsure.gif
10. Δεν μπορώ να καταλήξω σε μία. Θεωρώ ότι και οι τρεις πρωτοπόροι έχουν ολοκληρωμένα σύνολα(δεν είναι διπλωματική η απάντηση) και δίκαια βρίσκονται στις αντίστοιχες θέσεις. Αξιόλογο σύνολο έχει και το Δαφνί, που για να είμαι ειλικρινής το στυλ παιχνιδιού της ομαδας μου άρεσε περισσότερο από όλων των υπολοίπων. Όσο για τη Δάφνη η προσπάθεια που γίνεται με μικρές σε ηλικία παίχτριες, είναι βέβαιο ότι θα έχει αποτελέσματα. Η απειρία είναι φανερή, αλλά η διάθεση και το ταλέντο ξεχειλίζει.
Overall πιστεύω ότι οι καλύτερες ομάδες είναι ο Προμηθέας και ο Παπάγος. Έμπειρες ομάδες και οι δυο, με σκληρές άμυνες και όμοια ανάπτυξη στην επίθεση(ο Παπάγος τρέχει λίγο περισσότερο και παίρνει μερικά πιο γρήγορα σουτάκια), που καταφέρνουν εν τέλει να πηγαίνουν τα παιχνίδια στο ρυθμό τους και να παίρνουν το ροζ φύλλο τις περισσότερες φορές.
Τέλος περιμενα πιο αξιόμαχες το Μαρούσι, τα Καλύβια και το Φιλαθλητικό.

Αυτά τα λίγα
Baby_Jane
QUOTE(asylum @ Mar 19 2007, 02:54 PM) *

Νομιζω πως μπορω να ξερω καλυτερα τι ξεστομιζαν τα μπουμπουκια του Δαφνιου,,πως εσπρωχναν,πως μιλουσαν στους διαιτητες και πως με χτυπηματα ''κατω απ τη ζωνη'' νομιζαν πως 8α εκνευριζαν τη Δαφνη!!Ενα παιχνιδι δεν κρινεται μονο για το ροζ φυλλο αλλα και για την ποιοτητα τησ ομαδας μεσα και εξω απ το παρκε. . . rolleyes.gif
Ryan Stik
lazy γιατι δεν απαντας στην ερωτηση νουμερο 9???

Υπαρχει κατι ή καποιον που φοβασαι???
lazy
QUOTE(Ryan Stik @ Mar 19 2007, 10:17 PM) *
lazy γιατι δεν απαντας στην ερωτηση νουμερο 9???

Υπαρχει κατι ή καποιον που φοβασαι???

Έπρεπε να το φανταστώ ότι μόλις σου αποκαλύψω την ταυτότητα μου θα με απειλούσες με αυτό τον τρόπο shot.gif shot.gif shot.gif . Όταν σε δω kill.gif

Εσύ θα απαντήσεις σε καμία;
Ryan Stik
Δεν την παρακολουθω την κατηγορια.Afhnv esaw na krinete.

Υ.Γ
Baby Jane μεγαλη κουβεντα αυτη που λες.
''Ενα παιχνιδι δεν κρινεται μονο για το ροζ φυλλο αλλα και για την ποιοτητα τησ ομαδας μεσα και εξω απ το παρκε. . . ''
natty
QUOTE(lazy @ Mar 19 2007, 05:13 PM) *
1. Νομίζω ότι η πιο μεγάλη είναι η ψηλή του Παπάγου, και η πιο μικρή νομίζω ότι ανήκει στην τούφα
2. Πιο δυνατή περιφέρεια Δαφνί, πιο δυνατή front line-αν δεν με απατά η μνήμη μου- Προμηθέας
3. Nop
4. Δάφνη
5. Η ψηλή του Παπάγου
6. Δεν έχω άποψη
7. Μαρούσι
9. unsure.gif
10. Δεν μπορώ να καταλήξω σε μία. Θεωρώ ότι και οι τρεις πρωτοπόροι έχουν ολοκληρωμένα σύνολα(δεν είναι διπλωματική η απάντηση) και δίκαια βρίσκονται στις αντίστοιχες θέσεις. Αξιόλογο σύνολο έχει και το Δαφνί, που για να είμαι ειλικρινής το στυλ παιχνιδιού της ομαδας μου άρεσε περισσότερο από όλων των υπολοίπων. Όσο για τη Δάφνη η προσπάθεια που γίνεται με μικρές σε ηλικία παίχτριες, είναι βέβαιο ότι θα έχει αποτελέσματα. Η απειρία είναι φανερή, αλλά η διάθεση και το ταλέντο ξεχειλίζει.
Overall πιστεύω ότι οι καλύτερες ομάδες είναι ο Προμηθέας και ο Παπάγος. Έμπειρες ομάδες και οι δυο, με σκληρές άμυνες και όμοια ανάπτυξη στην επίθεση(ο Παπάγος τρέχει λίγο περισσότερο και παίρνει μερικά πιο γρήγορα σουτάκια), που καταφέρνουν εν τέλει να πηγαίνουν τα παιχνίδια στο ρυθμό τους και να παίρνουν το ροζ φύλλο τις περισσότερες φορές.

Αυτά τα λίγα

Αρχικα να απαντησω οτι η ψηλη του Παπαγου δεν ειναι η πιο μεγαλη την εχετε φαει την κοπελα απο την αρχη οτι ειναι η πιο μεγαλη απλος παιζει απο πολυ μικρη ηλικια!!! σε λιγο θα απαντησω και στα υπολοιπα!! smiley.gif
asylum
QUOTE(katharoaimo @ Mar 19 2007, 06:21 PM) *
καλησπερα κι απο μενα.εγω δεν θελω να κρυφτω.ειμαι παιχτρια της δαφνης.για την δαφνη δαφνιου δεν θεωρω οτι ειναι βρομικη ομαδα.ουτε οι κοπελες.ισα ισα ηταν ενταξει σε ολο το παιχνιδι και πιστευω τα νευρα ειναι λογικο να υπαρχουν σε ενα τετοιο ντερμπι.κανενας παιχτης δεν ξεπερασε τα ορια.οτι παιζουν σκληρα ναι και εφοσον οι διαιτητες δεν σφυραγανε το παιχνιδι εγινε σε ορισμενες φασεις και επικυνδινο.εγω προσωπικα ειμαι σακατεμενη και φανταζομαι κι αλλες συμπαικτριες μου ή οπως το 11 της δαφνης δαφνιου.θελω να ξεχωρισω το 12 ομως το οποιο μου εσκασε μπουκετο εκτος φασης εν ψυχρω και δεν καταλαβα το λογο.εκεινη την ωρα δεν ηθελα να την αρπαξω γιατι δεν ειναι του χαρακτηρα μου και με απασχολουσε περισσοτερο το παιχνιδι(ειμασταν πισω στο σκορ).ομως πραγματικα δεν καταλαβα γιατι το εκανε.πολυ θα θελα να μαθω.
φανταζομαι οτι οσοι ηταν στο ματς ευχαριστηθηκαν παιχνιδι.με σασπενς,ενταση,φασεις.πολυ καλο και απο τις δυο ομαδες.πιστευω οτι το δαφνι θα δυσκολεψει πολυ οποια ομαδα βρεθει μπροστα της.μακαρι ολο το πρωταθλημα να ηταν με τετοια παιχνιδια.θα το ευχαριστιομασταν ολοι περισσοτερο.αυτα απο μενα.καλη συνεχεια.

Δεν μπορώ να απαντήσω εκ μέρους της συμπαίχτριάς μου μπορώ όμως να σου ζητήσω συγνώμη για τη φάση, εκ μέρους της ομάδας μου. Είμαι σίγουρη ότι ό,τι έκανε ήταν αποτέλεσμα νεύρων και θα το έχει ήδη μετανιώσει. Δυστυχώς πάντα θα υπάρχουνε τέτοιες καταστάσεις στο παρκέ. Εγώ πάντως έχω μάθει να μην παίρνω προσωπικά ότι γίνεται κατά την διάρκεια ενός αγώνα και να το ξεχνάω όταν φεύγω από το γήπεδο.
natty
QUOTE(lazy @ Mar 19 2007, 03:29 PM) *
1ον) Δεν είμαι η, είμαι Ο
2ον) Δεν είμαι από Μαρούσι
3ον) Ψάξε-ψάξε δεν θα με βρεις
Λακωνικότατος tongue.gif

Κατι εχω στο μυαλο μου αλλα θα το βρω!!! 3 ονοματα φανταζομαι ! λογικα σε ξερω? smiley.gif
Inspector Jacques Clouseau
Λοιπόν ,πρώτα θέλω να στείλω τη καλημέρα μου σε όλους και όλες και ξεκινάμε Natty και sofo θα έρθει η ώρα που θα σας περιποιηθώ καταλλήλως για τα καθόλα χαριτωμένα σχολιάκια σας 19.gif

Σχετικά με το παιχνίδι πρέπει να πω πως είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος γιατί τέτοια παιχνίδια αποτελούν εξαιρετικό συμπλήρωμα για το βιογραφικό της κάθε παίκτριας αποκομίζοντας φοβερή εμπειρία σχετικά με τη διαχείρηση του σκορ - χρόνου , φθοράς της άλλης ομάδας αλλά και εκνευρισμού μέσα στο παρκέ ιδιαίτερα για μια ομάδα όπως η δική μας όπου όπως πολύ σωστά έχει επισημανθεί έχει πολύ χαμηλό μεσο όρο ηλικίας .

Αυτά που αναφέρθηκαν σχετικά με το βρώμικο παιχνίδι πρέπει να πω πως επίσης οφείλονται στην έλλειψη εμπειρίας της δική μας και πάλι ομάδας στη κατηγορία αφού η ομάδα προέρχεται από τη Γ ΕΣΚΑ μπαίνει δυναμικά και από το πουθενά στη Β κάνοντας καλές εμφανίσεις διεκδικεί ( και από φαίνεται το πετυχαίνει ) την άνοδο στην Α. Πρέπει λοιπόν να εξηγήσουμε πως κάθε μεγαλύτερη κατηγορία από αυτή όπου μια ομάδα είχε συμμετοχή μέχρι εκείνη τη στιγμή φαίνεται πιο σκληρή και πιο δυνατή αυτό όμως δεν σημαίνει και αυτόματα βρώμικο παιχνίδι στο παρκέ . Τα παιχνίδια σε ακόμη μεγαλύτερες κατηγορίες είναι ακόμη πιο σκληρά , οι ηλικίες των παικτριών είναι μεγαλύτερες ενώ και οι ίδιες οι παίκτριες είναι πιο δουλεμένες ,πιο έμπειρες και φυσικά πολύ πιο δυνατές τόσο τεχνικά όσο και σωματικά.

και για να επανέλθω στο συγκεκριμένο παιχνίδι το ξαναλέω πως ήταν το πιο μαχητικό παιχνίδι που έχουμε παίξει φέτος ενώ το ¨ξύλο¨ που αναφέρθηκε το ευχαριστήθηκα όσο δεν φαντάζεσται ( από τον πάγκο βέβαια ) biggrin.gif biggrin.gif

οι μελανιές δικές σας smiley.gif
asylum
QUOTE(Baby_Jane @ Mar 19 2007, 11:17 PM) *
Νομιζω πως μπορω να ξερω καλυτερα τι ξεστομιζαν τα μπουμπουκια του Δαφνιου,,πως εσπρωχναν,πως μιλουσαν στους διαιτητες και πως με χτυπηματα ''κατω απ τη ζωνη'' νομιζαν πως 8α εκνευριζαν τη Δαφνη!!Ενα παιχνιδι δεν κρινεται μονο για το ροζ φυλλο αλλα και για την ποιοτητα τησ ομαδας μεσα και εξω απ το παρκε. . . rolleyes.gif

Μπορείς να ξέρεις καλύτερα από τις παίχτριες και τους προπονητές που ήτανε μέσα στο παρκέ το τι γινότανε? Εκτός αν έπαιζες κι εσύ. Πάντως δεν μπορεί ο coach μέχρι και οι παίχτριες της Δάφνης να έχουν άλλη άποψη από σένα. Και σίγουρα ο σκοπός μας δεν ήτανε να εκνευρίσουμε κανέναν. Τίποτα δεν ήτανε εσκεμένο.
Ξέχασα να ευχηθώ περαστικά στο κορίτσι του Δαφνίου που χτύπησε.

Λοιπόν περαστικά και ένα μεγάλο μπράβο για ψυχή της να ξαναμπεί στο παιχνίδι για να βοηθήσει της ομάδα της έστω και μπαταρισμένη 41.gif 41.gif 41.gif
QUOTE(asylum @ Mar 20 2007, 07:29 AM) *
Μπορείς να ξέρεις καλύτερα από τις παίχτριες και τους προπονητές που ήτανε μέσα στο παρκέ το τι γινότανε? Εκτός αν έπαιζες κι εσύ. Πάντως δεν μπορεί ο coach μέχρι και οι παίχτριες της Δάφνης να έχουν άλλη άποψη από σένα. Και σίγουρα ο σκοπός μας δεν ήτανε να εκνευρίσουμε κανέναν. Τίποτα δεν ήτανε εσκεμένο.

Ο προπονητής και οι παίκτριες δεν έχουν άλλη απόψη από τη baby_jane με τη λογική του σκληρού παιχνιδιού.Αυτό που εννοώ εγώ τουλάχιστον είναι ότι στα πλαίσια ενώς ντέρμπι σίγουρα υπάρχει εκνευρισμός ενώ το σκληρό παιχνίδι εύκολα μπορεί να μεταφραστεί ή και να εξελιχθεί όντως και σε βρώμικο.Στο συγκεκριμένο παιχνίδι σίγουρα υπήρξε εκνευρισμός , σίγουρα υπήρξαν πολύ σκληρές φάσεις απλά τελικά στο σύνολό του περιορίστηκε ,αναλογικά, σε λογικά όρια και πλαίσια ενώ το ξαναλέω από τη δική μου πλευρά ήταν και ζητούμενο μια και αποτέλεσε πολύ καλό μάθημα για τις παίκτριές μας και μια γνωριμία για το τι θα επακολουθήσει του χρόνου ...... bball.gif
tsops
QUOTE(lazy @ Mar 19 2007, 05:13 PM) *
3. Nop
4. Δάφνη
5. Η ψηλή του Παπάγου
6. Δεν έχω άποψη
7. Μαρούσι
9. unsure.gif

Αυτά τα λίγα

Καλημέρα και από εμένα και να ευχαριστήσω τον lazy για τη συμμετοχή του και την ανάλυσή του. Νάττυ, σε περιμένω tongue.gif Πάντως, είναι μία καλή ευκαιρία να συμμετέχουμε όλοι σε αυτό τον "απολογισμό" όπως λέω εγώ γιατί θα μας δώσει και "τροφή" για συζήτηση κατά τη διακοπή αλλά και μετά wink.gif
sofo4
QUOTE(Inspector Jacques Clouseau @ Mar 20 2007, 09:28 AM) *
Λοιπόν ,πρώτα θέλω να στείλω τη καλημέρα μου σε όλους και όλες και ξεκινάμε Natty και sofo θα έρθει η ώρα που θα σας περιποιηθώ καταλλήλως για τα καθόλα χαριτωμένα σχολιάκια σας 19.gif

Σχετικά με το παιχνίδι πρέπει να πω πως είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος γιατί τέτοια παιχνίδια αποτελούν εξαιρετικό συμπλήρωμα για το βιογραφικό της κάθε παίκτριας αποκομίζοντας φοβερή εμπειρία σχετικά με τη διαχείρηση του σκορ - χρόνου , φθοράς της άλλης ομάδας αλλά και εκνευρισμού μέσα στο παρκέ ιδιαίτερα για μια ομάδα όπως η δική μας όπου όπως πολύ σωστά έχει επισημανθεί έχει πολύ χαμηλό μεσο όρο ηλικίας .

Αυτά που αναφέρθηκαν σχετικά με το βρώμικο παιχνίδι πρέπει να πω πως επίσης οφείλονται στην έλλειψη εμπειρίας της δική μας και πάλι ομάδας στη κατηγορία αφού η ομάδα προέρχεται από τη Γ ΕΣΚΑ μπαίνει δυναμικά και από το πουθενά στη Β κάνοντας καλές εμφανίσεις διεκδικεί ( και από φαίνεται το πετυχαίνει ) την άνοδο στην Α. Πρέπει λοιπόν να εξηγήσουμε πως κάθε μεγαλύτερη κατηγορία από αυτή όπου μια ομάδα είχε συμμετοχή μέχρι εκείνη τη στιγμή φαίνεται πιο σκληρή και πιο δυνατή αυτό όμως δεν σημαίνει και αυτόματα βρώμικο παιχνίδι στο παρκέ . Τα παιχνίδια σε ακόμη μεγαλύτερες κατηγορίες είναι ακόμη πιο σκληρά , οι ηλικίες των παικτριών είναι μεγαλύτερες ενώ και οι ίδιες οι παίκτριες είναι πιο δουλεμένες ,πιο έμπειρες και φυσικά πολύ πιο δυνατές τόσο τεχνικά όσο και σωματικά.

και για να επανέλθω στο συγκεκριμένο παιχνίδι το ξαναλέω πως ήταν το πιο μαχητικό παιχνίδι που έχουμε παίξει φέτος ενώ το ¨ξύλο¨ που αναφέρθηκε το ευχαριστήθηκα όσο δεν φαντάζεσται ( από τον πάγκο βέβαια ) biggrin.gif biggrin.gif

οι μελανιές δικές σας smiley.gif

Αλλος τρώει το ξύλο, άλλος απολαμβάνει- icon_drunk.gif πως λέμε άλλος πίνει άλλος μεθάει?? shot.gif
45.gif Αυτό που σου είπα δεν είναι προειδοποίηση είναι υπόσχεση

ααα και για να μην το ξεχάσω΄για μια ακόμη φορά offtopic.gif
Baby_Jane
Κολλησαμε στο παιχνιδι της Δαφνης ε????Με κανενα αλλο 8 ασχολη8ουμε???? smiley.gif
QUOTE(Baby_Jane @ Mar 20 2007, 09:03 AM) *
Κολλησαμε στο παιχνιδι της Δαφνης ε????Με κανενα αλλο 8 ασχολη8ουμε???? smiley.gif

Αντε ντε αυτό λέω και εγώ στείλε μας την άποψή σου στο quiz - έρευνα του tsops smile.gif
Baby_Jane
QUOTE(Inspector Jacques Clouseau @ Mar 20 2007, 11:05 AM) *
Αντε ντε αυτό λέω και εγώ στείλε μας την άποψή σου στο quiz - έρευνα του tsops smile.gif

Πρεπει να σκεφτω τωρα και . . δεν ειναι η ωρα μου. . icon_drunk.gif icon_drunk.gif
katharoaimo
QUOTE(asylum @ Mar 20 2007, 09:18 AM) *
Δεν μπορώ να απαντήσω εκ μέρους της συμπαίχτριάς μου μπορώ όμως να σου ζητήσω συγνώμη για τη φάση, εκ μέρους της ομάδας μου. Είμαι σίγουρη ότι ό,τι έκανε ήταν αποτέλεσμα νεύρων και θα το έχει ήδη μετανιώσει. Δυστυχώς πάντα θα υπάρχουνε τέτοιες καταστάσεις στο παρκέ. Εγώ πάντως έχω μάθει να μην παίρνω προσωπικά ότι γίνεται κατά την διάρκεια ενός αγώνα και να το ξεχνάω όταν φεύγω από το γήπεδο.

ενταξει asylum.κι εγω ετσι ειμαι.δεν κραταω μανιατικο για κανεναν.απλα με ενοχλησε πολυ και δεν καταλαβα γιατι το εκανε.εχει τελειωσει ομως για μενα απο τη στιγμη που ακουστηκε η κορνα της ληξης.οπως ειπα το παιχνιδι μου αρεσε πολυ και το δαφνι γενικα ηταν ενταξει.περαστικα στο 11 μια και χτυπησε απο δικο μου σπρωξιμο.οταν τραυματιζονται παιχτες μου τη δινει.καλη συνεχεια στο πρωταθλημα και μη το παρατησετε.οπως ειπε και ο tsops υπαρχει περιπτωση να ανεβουν 4.
θα τα ξαναπουμε!!!
natty
Lazy Σου έχω στείλει PM!!!!
tsops
QUOTE(natty @ Mar 20 2007, 01:09 PM) *
Lazy Σου έχω στείλει PM!!!!

Και επίσης δήλωσες ότι θα συμμετέχεις στο quiz... tongue.gif

Άντε, να πω εγώ την άποψή μου :

1. Η μεγαλύτερη παίκτρια σε ηλικία είναι παίκτρια του Τρίτωνα που δεν κατεβαίνει πια (35), ενώ μικρότερη όσο έπαιζε ήταν όλη η ομάδα της ΑΕΦ! smile.gif
2. Πιο δυνατή περιφέρεια Δάφνη, πιο δυνατή front line Προμηθέας
3. Τον Τρίτωνα και τον Αχιλλέα δεν βλέπω πολύ καλά
4. Μαρούσι λόγω παροχών του Δήμου
5. Φέκα - Παπάγος
6. Μπράμος - Τούφα
7. Άρης Πετρούπολης - προδιαγραφές ΟΑΚΑ!
8. Ανθούπολη - Άμιλλα/ΑΕΦ
9. Έχω άποψη, αλλά μη μας παρεξηγήσουν κιόλας laugh.gif
10. Ολοκληρωμένη με την έννοια της πληρότητας - εμπειρίας, ο Προμηθέας
diama13
Εχεις αποψη,και δεν την λες... rolleyes.gif
θα σε παραξηγησουν?? biggrin.gif
tsops
QUOTE(diama13 @ Mar 20 2007, 01:45 PM) *
Εχεις αποψη,και δεν την λες... rolleyes.gif
θα σε παραξηγησουν?? biggrin.gif

ph34r.gif wos_sport4.gif
tsops
Είχα υποσχεθεί ότι θα αναφερθώ στο ενδεχόμενο της ανόδου 4 ομάδων αντί για 3 του χρόνου. Καταρχάς, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι αυτά που γράφονται για το συγκεκριμένο θέμα είναι προσωπική μου άποψη καθαρά και δεν έχουν σχέση με καμία οργανωτική αρχή, πχ. ΕΣΚΑ ή έχω κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες.

Πάμε λοιπόν :

1. απόσυρση : βλέπω και γνωρίζω ότι ομάδες της Α φέτος τα βγάζουν πολύ δύσκολα πέρα για να διατηρήσουν είτε ομάδα με προϋπολογισμό, είτε τα κόστη που απορρέουν από αυτή. Η εμπειρία μου λέει ότι τέτοιες περιπτώσεις δυστυχώς καταλήγουν σε απόσυρση από το πρωτάθλημα.

2. συγχωνεύσεις : έχει συζητηθεί και στο παρελθόν ότι οι ομάδες "ψάχνονται" για οικονομική ανάταση και η συγχώνευση πάντα φαντάζει μία ελκυστική λύση. Νομίζω ότι ίσως έχουμε τέτοια περίπτωση στην ΕΣΚΑ φέτος

3. ποινές : πολύ φιλόδοξο ναι μεν, απτό δε. Είναι έντονο πια το ενδεχόμενο (που συζητάται κάθε χρόνο αλλά δεν γίνεται ποτέ) να τιμωρηθούν ομάδες που δεν τηρούν το πρωτόκολλο της ΕΟΚ (καταστατικό, σύνθεση ΔΣ, προϋπολογισμός, οργάνωση-παροχές κλπ.). Άποψή μου ότι αν εφαρμοστεί, αυτό θα γίνει τη σεζόν 2008-2009.

Βάσει των παραπάνω λοιπόν, στηρίζω την άποψή μου ότι ίσως ανέβουν 4 φέτος στην Α' ΕΣΚΑ bball.gif
Baby_Jane
Τι εγινε Τσοπς????Δε 8α μας πεις???? rolleyes.gif rolleyes.gif
tsops
QUOTE(Baby_Jane @ Mar 20 2007, 02:34 PM) *
Τι εγινε Τσοπς????Δε 8α μας πεις???? rolleyes.gif rolleyes.gif

Είπα ρε παιδιά, το γράφω παραπάνω....τι δεν είπα? blink.gif
natty
[quote name='tsops' date='Mar 20 2007, 01:41 PM' post='69530']
Και επίσης δήλωσες ότι θα συμμετέχεις στο quiz... tongue.gif

1. Η μεγαλύτερη παίκτρια σε ηλικία είναι παίκτρια είναι μια ψηλή του Προμηθέα και μια στα Καλύβια ( δεν θυμάμαι όνοματα).
2. Πιο δυνατή περιφέρεια είμαι υπό σκέψη, πιο δυνατή front line Παπαγου.
3. Δεν νομίζω να έχουμε 'αλλη αποχώρηση.
4. Δάφνη.
5. Φέκα - Παπάγος θα συμφωνήσω μαζί σου.
6. Πουλιδης - Παπάγος
7. Μαρούσι αν εξαιρέσεις τα αποδυτήρια.
8. Προμήθεας- Δαφνη Δαφνιου
9. smiley.gif
10. Θεωρώ και Παπάγου και Προμηθέα και η Δάφνη ότι είναι σχεδόν ολοκληρωμένες , νομίζω ότι εδώ σηκώνει μεγαλύτερη ανάλυση.

Αυτά από μένα ! wink.gif
sofo4
1. Η μεγαλύτερη παίκτρια (δεν είμαι σιγουρη)- η μικρότερη η Αννούλα (8χρονη) της ΑΕΦ
2. Περιφέρεια Δάφνη-front line Προμηθέας
3. Ισως ο Αχιλλέας
4. Δαφνη
5. Φέκα - Παπάγος
6. Τσοπανακος Δαφνη- Τούφας
7. Μαρούσι -Άρης Πετρούπολης
8. Καλύβια-Προμηθέας
9. Νο 10 Βασιλοπούλου Δάφνης- (φυσική ομορφιά)
10. Οι 3 πρώτες

smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Baby_Jane
QUOTE(sofo4 @ Mar 21 2007, 09:23 AM) *
1. Η μεγαλύτερη παίκτρια (δεν είμαι σιγουρη)- η μικρότερη η Αννούλα (8χρονη) της ΑΕΦ
2. Περιφέρεια Δάφνη-front line Προμηθέας
3. Ισως ο Αχιλλέας
4. Δαφνη
5. Φέκα - Παπάγος
7. Μαρούσι -Άρης Πετρούπολης
8. Καλύβια-Προμηθέας
9. Νο 10 Βασιλοπούλου Δάφνης- (φυσική ομορφιά)
10. Οι 3 πρώτες
smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Bασιλοπουλου?????Ισα ισα προλαβαινεις τις δηλωσεις για τα καλλιστεια στον αντ 1. . tongue.gif biggrin.gif wub.gif
sofo4
QUOTE(Baby_Jane @ Mar 21 2007, 11:58 AM) *
Bασιλοπουλου?????Ισα ισα προλαβαινεις τις δηλωσεις για τα καλλιστεια στον αντ 1. . tongue.gif biggrin.gif wub.gif

why not?? smile.gif
Baby_Jane
QUOTE(sofo4 @ Mar 21 2007, 12:09 PM) *
why not?? smile.gif

Αν το λεγες πιο νωρις 8α προλαβαιναμε. . . smiley.gif
tsops
QUOTE(sofo4 @ Mar 21 2007, 07:23 AM) *

Να και η μεταγραφή της χρονιάς! laugh.gif
sofo4
QUOTE(tsops @ Mar 21 2007, 01:30 PM) *
Να και η μεταγραφή της χρονιάς! laugh.gif

tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif δεν θυμόμουν το όνομα του προπονητή της Τούφας και το έγραψα έτσι βιαστικά w00t.gif μην αφήσετε να πέσει τίποτα κάτω 19.gif 19.gif
ovida
Παιδια θα σας απογοητεύσω!!!
Η μεγαλυτερη παίκτρια δεν είναι καμία από αυτές που λέτε!!! Είναι 39!
Εγω την ξέρω..
Δεν σας την λέω όμως... smiley.gif Αν θέλει ας αποκαλυφθεί η ίδια!
Δεν μοιάζει δεν μοιάζει 30!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.