QUOTE(tsops @ Mar 19 2007, 01:29 PM)

Το "ξέθαψα" από την αρχή του πρωταθλήματος που το είχα πρωτοποστάρει. Μια και μεσολαβεί η διακοπή, ας το ξαναποστάρω να δω τις απόψεις σας τώρα που όλοι γνωρίζουμε πάνω κάτω ομάδες και δυναμικότητα. Πάμε λοιπόν :
1. Ποιά είναι η μεγαλύτερη και ποιά η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια της κατηγορίας (από όσο γνωρίζετε)
2. Ποιά ομάδα θεωρείτε ότι έχει την πιο δυνατή περιφέρεια και ποιά την πιο δυνατή front line (ψηλές)
3. Θα υπάρξει και άλλη ομάδα που θα αποσυρθεί πριν το τέλος του πρωταθλήματος?
4. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο οργανωμένη ομάδα από πλευράς εικόνας, Διοίκησης, κλπ.
5. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη παίκτρια
6. Ποιός / ποιά καλύτερος προπονητής / προπονήτρια
7. Ποιό είναι το πιο καλό γήπεδο
8. Ποιά είναι η πιο "δύσκολη" έδρα
9. Ποιά η πιο όμορφη παίκτρια (άντε να βάλουμε και από αυτά που σας αρέσουν)
10. Ποιά είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα?
Μπορείτε να κλείσετε με όποιο επίλογο επιθυμείτε και οι απαντήσεις σας περιορίζονται μόνον στη Β' ΕΣΚΑ. Άντε, να κάνουμε και απολογισμό του πρωταθλήματος τώρα που ολοκληρώνουμε σιγά σιγά

1. Νομίζω ότι η πιο μεγάλη είναι η ψηλή του Παπάγου, και η πιο μικρή νομίζω ότι ανήκει στην τούφα
2. Πιο δυνατή περιφέρεια Δαφνί, πιο δυνατή front line-αν δεν με απατά η μνήμη μου- Προμηθέας
3. Nop
4. Δάφνη
5. Η ψηλή του Παπάγου
6. Δεν έχω άποψη
7. Μαρούσι
8. Προμηθέας-τουλάχιστον στο ματς που είδα εγώ με τον Παπάγο
9.
10. Δεν μπορώ να καταλήξω σε μία. Θεωρώ ότι και οι τρεις πρωτοπόροι έχουν ολοκληρωμένα σύνολα(δεν είναι διπλωματική η απάντηση) και δίκαια βρίσκονται στις αντίστοιχες θέσεις. Αξιόλογο σύνολο έχει και το Δαφνί, που για να είμαι ειλικρινής το στυλ παιχνιδιού της ομαδας μου άρεσε περισσότερο από όλων των υπολοίπων. Όσο για τη Δάφνη η προσπάθεια που γίνεται με μικρές σε ηλικία παίχτριες, είναι βέβαιο ότι θα έχει αποτελέσματα. Η απειρία είναι φανερή, αλλά η διάθεση και το ταλέντο ξεχειλίζει.
Overall πιστεύω ότι οι καλύτερες ομάδες είναι ο Προμηθέας και ο Παπάγος. Έμπειρες ομάδες και οι δυο, με σκληρές άμυνες και όμοια ανάπτυξη στην επίθεση(ο Παπάγος τρέχει λίγο περισσότερο και παίρνει μερικά πιο γρήγορα σουτάκια), που καταφέρνουν εν τέλει να πηγαίνουν τα παιχνίδια στο ρυθμό τους και να παίρνουν το ροζ φύλλο τις περισσότερες φορές.
Τέλος περιμενα πιο αξιόμαχες το Μαρούσι, τα Καλύβια και το Φιλαθλητικό.
Αυτά τα λίγα