Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Επικαιρότητα 2014-15
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
natouralistis
Ημίχρονο στην φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο του Gloria Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε. Κερδίζουμε σχετικά εύκολα 29-38.

Για να μη λέμε μόνο τα αρνητικά του Πετγ(ά)ει, με ένα εκπληκτικό σερί τριπόντων και καρφωμάτων ανάγκασε το τουρκικό κοινό να τον χειροκροτήσει όταν έγινε αλλαγή. Με επιμέρους σκορ 12-0,έκανε το 8-15 20-15. Έκανε βέβαια τα χαζά φαουλάκια του, επιθετικό σε προσπάθεια να στήσει σκριν αλλά ομολογουμένως είναι εντυπωσιακός όταν είναι εύστοχος και βρίσκει ρυθμό, ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.
natouralistis
69-60 νίκη για την ομάδα μας. Η ιστορία του δευτέρου ημιχρόνου συνοψίζεται στα εξής: Ξεκινήσαμε φουριόζοι, το ματς έφυγε στους 20 και στην ουσία τελείωσε, διαχείριση και αλλαγές και από τις 2 ομάδες έφεραν το τελικό σκορ.

Ο Ολυμπιακός έχει δρόμο να βαδίσει ως προς το επιθυμητό επίπεδο, η Φενέρ ανηφόρα.
frenchman7
Ο Χάντερ έχω την εντύπωση πως θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα (ειδικά σε σχέση με τον Σιμονς).
Για να μην πω ότι μπορεί να γίνει και πουλέν
redleg7
Πολυ καλη αποψε (ακομα καλυτερη σε σχεση με το ματς με την Εφες) η αμυντικη λειτουργια της ομαδας.Περιορισε στους 60 την Φενερ και δεν επαιξαν αρκετα Σπαν και Πριντεζης.
Μου αρεσε ο Χαντερ αρκετα,δειχνει αρκετα δυνατος στον αερα και πρεπει να μαζεψε στα 8-9 ριμ.γενικα δειχνει ποιοτικος παιχτης οπως ειδαμε περσι απο τους τελικους.
Μου αρεσε επισης η αντιδραση της ομαδας με τον αρχηγο στον παγκο ενω μου αρεσει που ο Σλουκας παιχνιδι με το παιχνιδι ειναι και καλυτερος.
Επιτελους βλεπουμε pnr στην ομαδα και γενικοτερα η ομαδα δειχνει οτι φετος θα προσπαθησει να αποκτησει πισω την αμυντικη ταυτοτητα που περσι μας πληγωσε σε κρισιμα ματς.
Για να λεμε και τα θετικα του Πετγουει ηταν καλος αποψε και οντως οταν εχει ρυθμο ειναι πολυ θετικος για την ομαδα.

Ανυπομονω να δω την ομαδα με την επιστροφη Νταρντεν που αναμενεται να δωσει επιπλεον σκληραδα αμυντικα ενω θα βοηθησει πολυ με το περιφερειακο του σουτ απο καθε αποψη.
rankin
Σίγουρα η εικόνα ηταν αρκετά καλύτερη σήμερα απο οτι χθες.
Ο Μπαρτζώκας δίνει πολύ χρόνο στον Χάντερ και δείχνει να τον πιστεύει και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο Χαντερ σταδιακά δείχνει πολύ καλά στοιχεία
Απο την άλλη, όταν ο αντιπαλος έχει σεντερ αρκούδα, θα πρέπει να χρησιμοποιείται και ο Καββαδάς, όντας ο μοναδικός που μπορεί να παλέψει με αρκούδες...

Για τον Πετγουει, δεν θα αλλάξω γνώμη επειδή του βγηκαν τα τρίποντα, εκτός και αν τα βάζει σε μόνιμη βάση.
Ας μην ξεχνάμε οτι ειναι τεσσάρι και οχι περιφερειακός, για να έχει ως μοναδικές επιθετικές επιλογές το σουτ και το τρανζίσιον.
Η απουσία του στο ποστ ειναι εμφανής με γυμνά μάτια και αυτό ειναι πρόβλημα που ο Μπαρτζώκας θα πρέπει να λύσει.... (αφου με τον Πετγουει στο παρκε, ουσιαστικά έχει 4 περιφερειακούς και εναν ψηλό) .

Απο εκει και πέρα, πολύ ωραίος ηταν ο Σλουκας. Δεν σκόραρε πολύ, αλλά ήταν καλός σε άμυνα και επίθεση, σε οργάνωση και σκοράρισμα. Δραστήριος, με έξυπνες επιλογές.. Νομίζω οτι έδινε πνοή και κίνηση σήμερα στην ομάδα.
Επίσης, σταθερή αξία ο Λότζο. Δεν έχω κάτι να πω για αυτον το λεβέντη.

Ο δε Σπανούλης, δε ξέρω... Προφυλάσσεται; Γερνάει; Πονάει; Πάντως, σιγά σιγά ο ρόλος του στην ομάδα μειώνεται ... Ισως βεβαια να ειναι βάση σχεδίου ολα αυτά, για να προφυλαχθεί ο αρχηγός για τη συνέχεια.

Οσον αφορά τον Πρίντεζη, ειναι φανερό οτι κάτι δε πάει καλά και ο παιχτης δεν πατάει σωστά. Πρέπει να πάει συντηρητικά και αυτός για να μην πάθουμε κανα σοκ

Μαντζαρης-Λαφαγιετ ηταν περίπου το ιδιο... Καλουτσικοι χωρίς εξάρσεις...

Σε πιο γενικές παρατηρήσεις, σήμερα παρουσιάστηκε βελτιωμένη η άμυνα μας στη weak side, χωρίς ομως να ειναι και ιδανική, γεγονός που δειχνει οτι κάπου χάνονται οι αποστάσεις μετα απο μερικές περιστροφές τις μπάλας...
Ομοιως δεν μου άρεσε ιδιαίτερα η αντίδραση της άμυνας, οταν κάποιος αντίπαλος δημιουργούσε ρήγμα. Επι της ουσίας η φάση ηταν ρηγμα = καλάθι, (και) σήμερα... άρα χρειάζεται είτε περισσότερη προσπάθεια στις ατομικές άμυνες, είτε σωστότερες βοήθειες οταν η πρώτη άμυνα σπάει (πάλι οι σωστές αποστάσεις ειναι το κλειδί)

Επιθετικά, η πραγματικότητα ειναι οτι καθαρίσαμε το παιχνίδι στηριζόμενοι στο μακρινό σουτ, το οποίο γενικά έπαιξε αρκετά και σήμερα. . Όχι οτι δεν ψάξαμε και τους ψηλούς, αλλά απο το μακρινό σουτ καθαρίσαμε το παιχνίδι...

όπως και να χει, το πρόσημο σήμερα ηταν θετικό και γενικά, όπως ηδη γράφτηκε, δείχνουμε οτι κάπου πάμε, αλλά έχουμε ακόμα δρόμο να διαβούμε



airg
Η ομαδα βελτιωνεται και μοιαζει συνεχεια της περισινης.

Δεν αντεχω ομως το γυρω γυρω ολοι.
Παιχνιδι στο ζωγραφιστο θα δουμε; Ωρες ωρες θυμιζει διαγωνισμο τριποντων σε all star παιχνιδι.

Εκει που τρελαινομαι τελειως ειναι οταν σε διεισδηση, φτανουν κατω απο το καλαθι
και ο σεντερ κανει split out. Το ειδαμε σημερα τουλαχιστον δυο φορες.
natouralistis
Τελικά το τουρνουά κατέκτησε ο Ιτούδης με τη ΤΣΣΚΑ κερδίζοντας τη Μάλαγα πολύ δύσκολα 88-84. Εμείς με τη νίκη βγήκαμε τρίτοι.
Reggie Miller #31
QUOTE(airg @ Sep 26 2014, 20:25 ) *
Δεν αντεχω ομως το γυρω γυρω ολοι.
Παιχνιδι στο ζωγραφιστο θα δουμε; Ωρες ωρες θυμιζει διαγωνισμο τριποντων σε all star παιχνιδι.


Θα συμφωνήσω και το έγραψα κι εγώ.Τι θα γίνει αν στραβώσει το PlanA και δεν μπαίνουν τα σουτ ή αντιμετωπίζουν καλά τα πικ οι αντίπαλοι;Θα έχουμε παιχνίδι στο Low post Μόνο με Πρίντεζη;Πέρσι είχαμε και τον Πέρπε που έδινε λύσεις.

Η ομάδα χθες ήταν σαφώς καλύτερη,έπαιξε πιο έξυπνα και δεν ήταν τόσο προβλέψιμη και βρήκε λύσεις πέρα του Λοτζέσκι.Ο Καββαδάς φαίνεται να είναι συμπληρωματικός και δύσκολα θα πάρει χρόνο σε σημαντικά ματς.
Από την άλλη ο Χάντερ,προσωπική μου άποψη είναι ότι θα συνεχίσει να βελτιώνεται και θα βοηθήσει,όσο περνάει ο καιρός και μαθαίνει ο ένας τον άλλον.Φαίνεται αρκετά γρήγορος και σίγουρα πιο ελαφρύς από τον Σίμονς.
Σε αυτά τα ματς που είδα στην Τουρκία,φαίνεται σαν να ρισκάρουμε πολύ το σουτ από την αδύναμη πλευρά,ο αντίπαλος είναι πολύ ελεύθερος για σουτ (όποιος ξέρει παραπάνω τεχνικά πράγματα μπορεί να μου πει αν έχω δίκιο smiley.gif ) και δεν ξέρω αν θα το πληρώσουμε κάποια στιγμή.

Κάτι παρόμοιο κάνουμε κι εμείς,στέλνουμε τον Λοτζέσκι στην γωνία,παίζουμε ένα πικ (δε θυμάμαι πέρσι να παίζαμε πλαινό πικ)και αν δεν βγει κάτι καλό από τη συνεργασία,τον βγάζουμε ελεύθερο να τιμωρήσει την άμυνα.Βέβαια,να δούμε πως θα τα πάει η ομάδα μέχρι να γυρίσει και ο Ντάρντεν.Πάντως θέλουμε δουλίτσα στην άμυνα,να υπάρχει αλληλοκάλυψη και συνεννόηση και στα ριμπάουντ λίγο προσοχή,ειδικά από τη στιγμή που για κάποιο διάστημα θα παίζουμε με 3 κοντούς.

Ο Κατσίβελης νομίζω πως αδικεί τον εαυτό του.Είναι πλεί στα 2 μέτρα,με πολλή καλή τεχνική,καλή ντρίπλα,καλή πάσα,διεισδύει μια χαρά,αθλητικός και γρήγορος είναι και παίζει συνεχώς ψαρωμένος.Βέβαια,σουτ δεν έχει καλό,αλλά και πάλι πιστεύω ότι μπορεί να παίξει και να βοηθήσει περισσότερο από αυτό που δείχνει.Πραγματικά είναι κρίμα...
gspara
Τελικα την Πεμπτη 9/10 θα γινει ο προημιτελικος με Παο(κεκλεισμενων).
Basketofonos
QUOTE (gspara @ Sep 30 2014, 18:13 ) *
Τελικα την Πεμπτη 9/10 θα γινει ο προημιτελικος με Παο(κεκλεισμενων).


Αν δεν το αλλάξουν πάλι.

Εμένα φέτος μου αρέσει ο Λοτζεσκι, παίζει με άλλο αέρα, για να δούμε...

Το παίχνιδι του Πέρπε στο χαμηλό ποστ θα λείψει, ας ελπίσουμε όχι πολύ.
rankin
QUOTE(Basketofonos @ Sep 30 2014, 17:45 ) *
Αν δεν το αλλάξουν πάλι.

Εμένα φέτος μου αρέσει ο Λοτζεσκι, παίζει με άλλο αέρα, για να δούμε...

Το παίχνιδι του Πέρπε στο χαμηλό ποστ θα λείψει, ας ελπίσουμε όχι πολύ.

Θεωρητικά ο +Νταρντεν+ το έχει αυτο το παιχνίδι στο ποστ. Ας επιστρέψει στα παρκέ ομως και τα βλέπουμε αυτα
Zephyr
QUOTE(rankin @ Oct 1 2014, 13:43 ) *
Θεωρητικά ο +Νταρντεν+ το έχει αυτο το παιχνίδι στο ποστ. Ας επιστρέψει στα παρκέ ομως και τα βλέπουμε αυτα


Περισσότερο "slasher" είναι ο Ντάρντεν παρά post, όσο τον θυμάμαι με Ζαλγκίρις τον έχαναν στην ντρίπλα τα αντίπαλα 3αρια (βλ. Παπανικολάου tongue.gif ) έπαιρνε αυτός την εσωτερική από την πλάγια γραμμή και κάρφωνε. Τότε βέβαια ήταν και 2-3 χρόνια νεώτερος, τώρα δεν ξέρω αν μπορεί να τα κάνει αυτά στον βαθμό που τα έκανε. Anyway, το post παιχνίδι του Πέρπε δεν το έχει αλλά έτσι κ αλλιώς αποκτήθηκε για άλλους λόγους.
airg
Eχουμε το προγραμμα απο το τουρνουα στο Ρεθυμνο;

Ποτε παιζει ο Θρυλος και σε ποιο καναλι;

Το βρηκα http://www.rethymnobc.gr/nea-me-fotografie...ikonomakis.html
PanosIlio
Στον ΟΤΕ TV τελικά http://www.superbasket.gr/permalink/260257.html

Πολύ απογοητευτικό αυτό, προσωπικά μιλάω, φέτος έβαλα NOVA λόγω Euroleague και θεωρώντας πως η Nova θα έχει και ΟΛΟ το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αλλά εδώ προφανώς έχουμε κάτι άλλο, δεν μπορούν να μιλάνε για "το καλό του μπάσκετ" όταν δεν μπαίνουν ας πούμε σε μια κεντρική διαχείριση, με τους όποιους όρους ορίζει η λίγκα στην οποία συμμετέχει η ομάδα, δηλαδή ρε φίλε αν σε νοιάζει μόνο το μαγαζί σου σταμάτα να πιπιλάς την καραμέλα "για το καλό του μπάσκετ", πάρτο αλλιώς.

Η συμμετοχή σε μια κεντρική διαχείριση είναι το ελάχιστο, να σέβεσαι όλους τους φιλάθλους και του αθλήματος και της ομάδας σου. Αν σε νοιάζει μόνο το μαγαζί σου, είναι σεβαστό, αλλά να το λες και μην το παίζεις κάτι άλλο που τελικά πολύ απλά δεν είσαι.

Γιατί, και πλατιάζω λίγο, ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο Κόροιβος, από ότι έχω διαβάσει είναι στην NOVA, τουλάχιστον ακόμα, και η ΑΕΚ ψάχνεται για ΟΤΕ TV και αυτή.

Τέλος πάντων, η λίγκα είναι ασόβαρη, αυτοί που τη διοικούν είναι άσχετοι (το λιγότερο) με βασικά θέματα management, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, γιατί οι Αγγελόπουλοι να κάνουν κάτι διαφορετικό από το να κάνουν μόνο ότι συμφέρει το μαγαζί τους...
airg
Εβαλα το βασικο πακετο της forthnet-nova, με προοπτικη να συνδεθω για το πακετο των σπορ.

Ξεκαθαριζω οτι το ποδοσφαιρο με αφηνει αδιαφορο. Δεν το παρακολουθω.

Θα ηθελα να ρωτησω τους υπευθυνους της ΚΑΕ. Ποσο καλο θα κάνει σην ομαδα, ο φιλαθλος να μην μπορει να παρακολουθησει την ομαδα;
Μηπως ειναι πολυ κοντοφθαλμη πολιτικη, τους αγωνες του μπασκετικου Ολυμπιακου να τους εχουν δυο διαφορετικα συνδρομιτικα καναλια και μερικους αγωνες ενα ελευθερο;
Μηπως αυτο περιορισει το μπασκετικο κοινο;
Νομιζω το αμεσο κερδος απο τη συμφωνια, θα περιορισει μελλοντικα κερδη.

Ας παμε και σε κατι πρακτικο.

Για τους αγωνες της ευρωλιγκα, ας πουμε οτι βαρεθηκα να τους βλεπω live streaming και συνδεθω στη nova.
Στον otetv, μπορω να συνδεθω; Νομιζω πως οχι.

Αν συνδεθω otetv για τους εντος εδρας αγωνες, δεν μπορω να βλεπω τους εκτος εδρας που ειναι στη nova, ουτε τους εκτος εδρας ευρωλιγκα.

Μυλος η υποθεση και χαμενοι εμεις.

giorgos14
QUOTE(airg @ Oct 3 2014, 11:59 ) *
Ας παμε και σε κατι πρακτικο.

Για τους αγωνες της ευρωλιγκα, ας πουμε οτι βαρεθηκα να τους βλεπω live streaming και συνδεθω στη nova.
Στον otetv, μπορω να συνδεθω; Νομιζω πως οχι.

Αν συνδεθω otetv για τους εντος εδρας αγωνες, δεν μπορω να βλεπω τους εκτος εδρας που ειναι στη nova, ουτε τους εκτος εδρας ευρωλιγκα.

Μυλος η υποθεση και χαμενοι εμεις.


Μπορεις κανονικα να εχεις και τα 2 χωρις περιορισμο..
Sokos
Θα συμφωνήσω κι εγώ πως είναι αρκετά άσχημο αυτό που έγινε. Όπως γράφει και ο airg και ο PanosIlio πιο πάνω, ουσιαστικά ζητάει από τον κόσμο να έχει 2 συνδρομητικά πακέτα (70 ευρώ τον μήνα εύκολα) για να βλέπει την ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ για όλα τα εκτός αρκεί ένα.

Κι εγώ Nova έβαλα μόνο και μόνο για το μπάσκετ. Ούτε Champions League δεν βλέπω καλά καλά. Να βάλω και ΟΤΕ TV παραπάει. Θεωρητικά με την τιμή του ΟΤΕ TV μπορείς να πηγαίνεις και στο γήπεδο για τα εντός της Α1. Αυτοί που μένουν στην επαρχία βέβαια δεν έχουν τέτοια επιλογή.

Πιστεύω απλά έκανε σαφώς καλύτερη προσφορά ο ΟΤΕ TV και δεν άφησε περιθώρια να σκεφτούν κάτι τετοιο.
airg
QUOTE(giorgos14 @ Oct 3 2014, 14:22 ) *
Μπορεις κανονικα να εχεις και τα 2 χωρις περιορισμο..

Το κανονικα, αναφερεσαι στη θεωρητικη δυνατοτητα.
Μεχρι εδω συμφωνουμε.

Ποσοι ομως απο μας εχουν αυτη τη δυνατοτητα;

Ρωτησα παντως εκπροσωπο otetv και μου ειπε, οτι εκτος της εγκαταστασης nova, θα πρεπει να κανω και δευτερη εγκατασταση otetv, δηλαδη δευτερο πιατο, δευτερο αποκωδικοποιητη, χωρις να ειμαι πελατης οτε, με κοστος περιπου 17€ το μηνα.
Αθλητικα nova κοστος 20€ το μηνα.

Οταν η καθε διοικηση ξοδευει εκατομυρια ευρω το μηνα, δεν νομιζω οτι μπορει να μπει στη λογικη του απλου φιλαθλου, που εχει προτεραιοτητες, να επιβιωσει στη σημερινη Ελλαδα.
T.W.Is.M.
Νομιζω οτι η κινηση αυτη μονο για το καλο του μπασκετ δεν ειναι. Το αθλημα πρωτα απ ολα χρειαζεται να αυξησει το κοινο του. Ετσι κι αλλιως το κλεισιμο των διοργανωσεων εκτος απο ενα ματς Ευρωλιγκα την εβδομαδα στα συνδρομητικα δεν ειναι θετικο. Αφου ομως αυτο δεν μπορουσαμε να το αποφυγουμε, ας ηταν αυτο το συνδρομητικο η πλατφορμα με τους περισσοτερους συνδρομητες που ειχε ηδη την Ευρωλιγκα και την πλειοψηφια των ομαδων της Α1(*). Ο μπασκετικος φιλαθλος θα επαιρνε Nova γνωριζοντας οτι θα εβλεπε απο κει μπασκετ(εκτος απο ΝΒΑ, που με ενα league pass γινεται πολυ πιο προσιτο σε ολους, αν λαβουμε υποψη και τις διαφορες ωρας). Ειδικα αν οι τελικοι πηγαιναν στο NS1, που εχει καποιους επιπλεον συνδρομητες, θα ειχε προσβαση πολυ περισσοτερος κοσμος. Τωρα για πρωτη φορα οι μισοι τελικοι θα μεταδοθουν απο τον ΟΤΕ, που δεν ξερω ποσους συνδρομητες εχει και δε νομιζω να μπορει να μεταδοθει ουτε μεσω stream. Ο μεσος μπασκετικος φιλαθλος, ειτε ειναι Ολυμπιακος ειτε οχι, θα αντεξει να μη δει τα υπολοιπα εντος εδρας παιχνιδια του Ολυμπιακου πλην των ντερμπι με τον ΠΑΟ. Ακομα περισσοτερο δε θα το κανει αν ηδη εχει Nova, που εχει ηδη διαφημισει το μπασκετ σαν ενα απο τα προιοντα της και δηλωνει οτι θα το προβαλλει περισσοτερο. Για 2 ή 3 παιχνιδια στους τελικους δεν προκειται να αποκτησει 12μηνη δεσμευση. Αρα οποιος δεν εχει ηδη ΟΤΕ, δε θα δει τους μισους τελικους! Οχι απλα δεν ειναι για το καλο του αθληματος αυτο, αλλα μαλλον για το κακο θα ελεγα...

(*)οποιος εχει Nova ξερει οτι μπορει να διπλασιασει τον αριθμο των ατομων που εχουν προσβαση
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Oct 3 2014, 20:02 ) *
Τωρα για πρωτη φορα οι μισοι τελικοι θα μεταδοθουν απο τον ΟΤΕ, που δεν ξερω ποσους συνδρομητες εχει και δε νομιζω να μπορει να μεταδοθει ουτε μεσω stream.


Το καλοκαίρι ξεπέρασε τους 300.000.
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Oct 3 2014, 20:09 ) *
Το καλοκαίρι ξεπέρασε τους 300.000.


Ευχαριστω για την πληροφορηση. Η Nova ανακοινωσε οτι ξεπερασε τους 500.000, αλλα δεν ξερω ποσοι απο αυτους εχουν ολοκληρο το πακετο με τα αθλητικα. Στη Nova ομως μπορουν να αποκτησουν προσβαση αλλοι τοσοι... wink.gif
tuareg
βεβαια παιζει ν'αγορασει ο οτε τη φορθνετ και να λυθουν ολα μας τα προβληματα...απ'οσο διαβαζα τη περασμενη εβδομαδα σε ενα αρθρο η ταση στην αγορα ειναι να υπαρχει μια συνδρομητικη τηλεοραση
mixalisgate7
QUOTE(tuareg @ Oct 4 2014, 01:25 ) *
βεβαια παιζει ν'αγορασει ο οτε τη φορθνετ και να λυθουν ολα μας τα προβληματα...απ'οσο διαβαζα τη περασμενη εβδομαδα σε ενα αρθρο η ταση στην αγορα ειναι να υπαρχει μια συνδρομητικη τηλεοραση


Βασικά ο ΟΤΕ θέλει να πάρει την Nova και όχι την Forthnet επειδή έχει πολλά χρέη.
T.W.Is.M.
QUOTE(tuareg @ Oct 4 2014, 01:25 ) *
βεβαια παιζει ν'αγορασει ο οτε τη φορθνετ και να λυθουν ολα μας τα προβληματα...απ'οσο διαβαζα τη περασμενη εβδομαδα σε ενα αρθρο η ταση στην αγορα ειναι να υπαρχει μια συνδρομητικη τηλεοραση


Δε θα λυθουν ακριβως. Η πλειοψηφια των συνδρομητων Nova εχουν και τηλεφωνικη συνδεση Forthnet(γιατι αλλιως δε συμφερει καθολου η Nova), η οποια δεν εξαγοραζεται, γιατι η προταση του ΟΤΕ αφορα μονο τη Nova. Εκει θα πρεπει ειτε να αλλαξουν παροχο γιατι αλλιως θα κινδυνεψουν με υψηλοτερη χρεωση απ αυτη που θα εχουν οι πελατες ΟΤΕ ειτε να επιβαρυνθουν αναγκαστικα με αυτη τη χρεωση σε περιπτωση που εχουν παει στη Forthnet τους τελευταιους 12 μηνες και εχουν δεσμευση εκει βασει συμβολαιου. Εκτος κι αν ο ΟΤΕ ανακοινωσει κατι διαφορετικο. Επιπλεον, ειναι δεδομενο οτι καποιος που θα γυρισει τη γραμμη του απο μια αλλη εταιρια στον ΟΤΕ θα εχει μια επιπλεον επιβαρυνση στο τηλεφωνικο παγιο(η Forthnet χρεωνει €28/μηνα και ο ΟΤΕ €37/μηνα μετα το πρωτο εξαμηνο). Η διαφορα αυτη ειναι σχεδον η μιση συνδρομη των αθλητικων(ή το κοστος ενος NBA league pass, που ειναι το μονο που χρειαζοταν επιπλεον ενας συνδρομητης Nova για να βλεπει μπασκετ-χτες αυτο αλλαξε με τη συμφωνια Ολυμπιακου-ΟΤΕ TV).
Κι ολα αυτα χωρις το πολυ πιθανο κατα τη γνωμη μου ενδεχομενο να αυξησει ο ΟΤΕ την τιμη του πακετου του, γιατι πλεον θα εχει ολα τα αθλητικα σε αποκλειστικοτητα.

Προσωπικα εγω προτιμω να προχωρησει το δευτερο σεναριο εξαγορας της Forthnet απο Vodafone/Wind, ωστε να υπαρξει ενας δευτερος μεγαλος παιχτης στην αγορα που θα μπορει(και πιστευω θα το κανει) να προσφερει οχι triple play, αλλα quadruble play(σταθερο, ιντερνετ, τηλεοραση και κινητο). Ισως ετσι να μπορεσει να προσφερει και κατι παραπανω για αθλητικα γεγονοτα τα επομενα χρονια και το πακετο της να γινει πολυ καλυτερο του OTE TV.

Να πω επισης οτι θεωρω πως ουτε για τον Ολυμπιακο ειναι καλη η συμφωνια, γιατι θα απομακρυνει την ομαδα απο τον κοσμο της. Επειδη μαλιστα ο οπαδος του Ολυμπιακου ειναι στην πλειοψηφια ποδοσφαιροπληκτος, η μονη περιπτωση να δουμε αυξημενο ενδιαφερον για το τμημα μπασκετ θα ειναι η κακη εικονα του ποδοσφαιρου. Μονο που με το χαμηλο ανταγωνισμο που υπαρχει στην Ελλαδα, η κακη εικονα του ποδοσφαιρικου τμηματος θα κανει πιο συναρπαστικο το πρωταθλημα, αρα θα φερει αυξημενο ενδιαφερον στο ποδοσφαιρο! Γενικα δε θεωρω θετικο το να πηγαινει το μπασκετ στον ΟΤΕ, γιατι και νεοτερη πλατφορμα ειναι, αρα εχει μικροτερη βαση απο τη Nova και γιατι τα προιοντα αιχμης του ειναι καθαρα ποδοσφαιρικα και απευθυνεται περισσοτερο σε ποδοσφαιρικο κοινο(Ευρωμπασκετ και Μουντομπασκετ ειναι διοργανωσεις εβδομαδων, δε θα προσελκυσει συνδρομητες με 12μηνη δεσμευση με ενα τουρνουα 15 ημερων).
Η μονη λυση που βλεπω ειναι να βγουν συνδρομες περιορισμενης διαρκειας(πχ εβδομαδας ή μηνα) χωρις χρονικες δεσμευσεις για προσβαση μεσω υπολογιστη, κατι που εχω διαβασει οτι ειναι στα μελλοντικα σχεδια και των 2 εταιριων.
tzagasdog
καλούτσικοι ήμασταν εχθές. Άντε να δούμε σήμερα.
tuareg
QUOTE (T.W.Is.M. @ Oct 4 2014, 10:29 ) *
Δε θα λυθουν ακριβως. Η πλειοψηφια των συνδρομητων Nova εχουν και τηλεφωνικη συνδεση Forthnet(γιατι αλλιως δε συμφερει καθολου η Nova), η οποια δεν εξαγοραζεται, γιατι η προταση του ΟΤΕ αφορα μονο τη Nova. Εκει θα πρεπει ειτε να αλλαξουν παροχο γιατι αλλιως θα κινδυνεψουν με υψηλοτερη χρεωση απ αυτη που θα εχουν οι πελατες ΟΤΕ ειτε να επιβαρυνθουν αναγκαστικα με αυτη τη χρεωση σε περιπτωση που εχουν παει στη Forthnet τους τελευταιους 12 μηνες και εχουν δεσμευση εκει βασει συμβολαιου. Εκτος κι αν ο ΟΤΕ ανακοινωσει κατι διαφορετικο. Επιπλεον, ειναι δεδομενο οτι καποιος που θα γυρισει τη γραμμη του απο μια αλλη εταιρια στον ΟΤΕ θα εχει μια επιπλεον επιβαρυνση στο τηλεφωνικο παγιο(η Forthnet χρεωνει €28/μηνα και ο ΟΤΕ €37/μηνα μετα το πρωτο εξαμηνο). Η διαφορα αυτη ειναι σχεδον η μιση συνδρομη των αθλητικων(ή το κοστος ενος NBA league pass, που ειναι το μονο που χρειαζοταν επιπλεον ενας συνδρομητης Nova για να βλεπει μπασκετ-χτες αυτο αλλαξε με τη συμφωνια Ολυμπιακου-ΟΤΕ TV).
Κι ολα αυτα χωρις το πολυ πιθανο κατα τη γνωμη μου ενδεχομενο να αυξησει ο ΟΤΕ την τιμη του πακετου του, γιατι πλεον θα εχει ολα τα αθλητικα σε αποκλειστικοτητα.

Προσωπικα εγω προτιμω να προχωρησει το δευτερο σεναριο εξαγορας της Forthnet απο Vodafone/Wind, ωστε να υπαρξει ενας δευτερος μεγαλος παιχτης στην αγορα που θα μπορει(και πιστευω θα το κανει) να προσφερει οχι triple play, αλλα quadruble play(σταθερο, ιντερνετ, τηλεοραση και κινητο). Ισως ετσι να μπορεσει να προσφερει και κατι παραπανω για αθλητικα γεγονοτα τα επομενα χρονια και το πακετο της να γινει πολυ καλυτερο του OTE TV.

Να πω επισης οτι θεωρω πως ουτε για τον Ολυμπιακο ειναι καλη η συμφωνια, γιατι θα απομακρυνει την ομαδα απο τον κοσμο της. Επειδη μαλιστα ο οπαδος του Ολυμπιακου ειναι στην πλειοψηφια ποδοσφαιροπληκτος, η μονη περιπτωση να δουμε αυξημενο ενδιαφερον για το τμημα μπασκετ θα ειναι η κακη εικονα του ποδοσφαιρου. Μονο που με το χαμηλο ανταγωνισμο που υπαρχει στην Ελλαδα, η κακη εικονα του ποδοσφαιρικου τμηματος θα κανει πιο συναρπαστικο το πρωταθλημα, αρα θα φερει αυξημενο ενδιαφερον στο ποδοσφαιρο! Γενικα δε θεωρω θετικο το να πηγαινει το μπασκετ στον ΟΤΕ, γιατι και νεοτερη πλατφορμα ειναι, αρα εχει μικροτερη βαση απο τη Nova και γιατι τα προιοντα αιχμης του ειναι καθαρα ποδοσφαιρικα και απευθυνεται περισσοτερο σε ποδοσφαιρικο κοινο(Ευρωμπασκετ και Μουντομπασκετ ειναι διοργανωσεις εβδομαδων, δε θα προσελκυσει συνδρομητες με 12μηνη δεσμευση με ενα τουρνουα 15 ημερων).
Η μονη λυση που βλεπω ειναι να βγουν συνδρομες περιορισμενης διαρκειας(πχ εβδομαδας ή μηνα) χωρις χρονικες δεσμευσεις για προσβαση μεσω υπολογιστη, κατι που εχω διαβασει οτι ειναι στα μελλοντικα σχεδια και των 2 εταιριων.


το κλειδι ειναι αυτο που λες τι θα ισχυσει για τους ηδη υπαρχοντες συνδρομητες νοβα.
Προσωπικα εχω νοβα απο 2003 και ειχα wind τηλ-ιντερνετ...την εψαξα με τη φορθνετ και μου εδωσαν ολα (full πακετο νοβα-ιντερνετ-τηλ) με 59 το μηνα
frenchman7
Πάντως καλά τα γούρια και οι χαμηλοί τόνοι, αλλά το να μην κερδίσουμε ΑΝΕΤΑ αυτόν τον Παο, με αυτά τα κενά,
με πολλούς τραυματισμούς σε σχεδόν όλες τις θέσεις, με 0 ομοιογένεια, σε άδειο Οακα θα το θεωρήσω αποτυχία!
Μεγάλη μάλιστα..

Και τα ψυχολογικά πιστεύω πως έχουν ένα όριο
Manu7
Κι όμως η αρμάδα του Μπαρτζώκα μετά τα ρεζιλίκια εναντίον Πεδουλάκη και Αλβέρτη θα καταφέρει να χάσει και από τον αποδεκατισμένο ΠΑΟ του Ιβάνοβιτς.
frenchman7
QUOTE(Manu7 @ Oct 6 2014, 15:14 ) *
Κι όμως η αρμάδα του Μπαρτζώκα μετά τα ρεζιλίκια εναντίον Πεδουλάκη και Αλβέρτη θα καταφέρει να χάσει και από τον αποδεκατισμένο ΠΑΟ του Ιβάνοβιτς.


Πιστεύω πως είναι τρικ του Δημητράκη... Θέλει να πάρει το πρωτάθλημα με όλους τους δυνατούς τρόπους..
Τελευταία πίστα η φετινη και λέγεται: Θα το σηκώσω ακόμα και με τα αμούστακα
Του χρόνου σαν μπονους πίστα θα κατέβει ο ίδιος σαν πρόεδρος-coach-playmaker με το 13 στην πλάτη

Πέραν της πλάκας, δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί να μας κοντράρει ο Παο (στην παρούσα φάση)
yorgos
Ο μόνος τρόπος νομίζω που θα μπορούσε, θα ήταν να έπαιζε καταστροφικό τσούκου-τσούκου μπάσκετ. Τέτοιο πράγμα ο Ιβάνοβιτς δεν παίζει, αλλά και να το έπαιζε του λείπουν τα κορμιά και -πάλι- η ομοιογένεια. ΑΝΕΤΑ πάντως σε ουσιαστικά πρώτο ματς της σαιζόν δε νομίζω να κερδίζει κανείς, νεύρα θα υπάρχουν, λάθη πολλά, αλλά ναι, ο Ολυμπιακός είναι καθαρό φαβορί. Αλλά δεν περιμένω και 15-20 πόντους διαφορά για να λέμε ότι θα είναι και άνετα.
Conan1982
QUOTE (T.W.Is.M. @ Oct 4 2014, 10:29 ) *
Να πω επισης οτι θεωρω πως ουτε για τον Ολυμπιακο ειναι καλη η συμφωνια, γιατι θα απομακρυνει την ομαδα απο τον κοσμο της. Η μονη λυση που βλεπω ειναι να βγουν συνδρομες περιορισμενης διαρκειας(πχ εβδομαδας ή μηνα) χωρις χρονικες δεσμευσεις για προσβαση μεσω υπολογιστη, κατι που εχω διαβασει οτι ειναι στα μελλοντικα σχεδια και των 2 εταιριων.


Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι. Νομίζω μάλιστα ότι αυτό έγινε και στο παρελθόν όταν από την ελεύθερη τηλεόραση πήγε στην συνδρομητική έχασε πολλή από την δημοφιλία του το μπάσκετ δυστυχώς.

Θα μπορούσαν να βγάλουν αντίστοιχα pass όπως το nba και να βλέπεις και μεμονωμένους αγώνες αν θέλεις. Όσο έμενα στην Αθήνα έχανα ελάχιστους αγώνες στην Ευρωλίγκα στο ΣΕΦ και τώρα μου λείπει. Γενικά θα ήμουν διατεθειμένος να δίνω ακόμα και 10-12 ευρώ για να "αγοράζω" και να βλέπω παιχνίδια που με ενδιαφέρουν. (2-3 άτομα να μαζευτούμε το κόστος μειώνεται πολύ) αντίθετα δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω λεφτά για να πάρω συνδρομητικό πακέτο. Εντάξει δεν θα δώσω τόσα για να δω το Ολυμπιακός-Ν. Κηφισιά (η οποία μου είναι συμπαθέστατη) αλλά για παιχνίδια της Ευρωλίγκα και μερικά του πρωταθλήματος ευχαρίστως. Και τα συνδρομητικά θα έβγαζαν επιπλέον έσοδα.
Basketofonos
QUOTE (rankin @ Oct 1 2014, 13:43 ) *
Θεωρητικά ο +Νταρντεν+ το έχει αυτο το παιχνίδι στο ποστ. Ας επιστρέψει στα παρκέ ομως και τα βλέπουμε αυτα


Φοβάμαι ότι δεν το έχει αν και στην Ρεάλ ήταν περιορισμένος ο ρόλος του οπότε δεν αποκλείω να αναδειχθούν διαφορετικές πτυχές του παιχνιδιού του. Μακάρι!

QUOTE (PanosIlio @ Oct 3 2014, 13:37 ) *
Στον ΟΤΕ TV τελικά http://www.superbasket.gr/permalink/260257.html

Πολύ απογοητευτικό αυτό, προσωπικά μιλάω, φέτος έβαλα NOVA λόγω Euroleague και θεωρώντας πως η Nova θα έχει και ΟΛΟ το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αλλά εδώ προφανώς έχουμε κάτι άλλο, δεν μπορούν να μιλάνε για "το καλό του μπάσκετ" όταν δεν μπαίνουν ας πούμε σε μια κεντρική διαχείριση, με τους όποιους όρους ορίζει η λίγκα στην οποία συμμετέχει η ομάδα, δηλαδή ρε φίλε αν σε νοιάζει μόνο το μαγαζί σου σταμάτα να πιπιλάς την καραμέλα "για το καλό του μπάσκετ", πάρτο αλλιώς.

Η συμμετοχή σε μια κεντρική διαχείριση είναι το ελάχιστο, να σέβεσαι όλους τους φιλάθλους και του αθλήματος και της ομάδας σου. Αν σε νοιάζει μόνο το μαγαζί σου, είναι σεβαστό, αλλά να το λες και μην το παίζεις κάτι άλλο που τελικά πολύ απλά δεν είσαι.

Γιατί, και πλατιάζω λίγο, ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο Κόροιβος, από ότι έχω διαβάσει είναι στην NOVA, τουλάχιστον ακόμα, και η ΑΕΚ ψάχνεται για ΟΤΕ TV και αυτή.

Τέλος πάντων, η λίγκα είναι ασόβαρη, αυτοί που τη διοικούν είναι άσχετοι (το λιγότερο) με βασικά θέματα management, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, γιατί οι Αγγελόπουλοι να κάνουν κάτι διαφορετικό από το να κάνουν μόνο ότι συμφέρει το μαγαζί τους...



Είναι πραγματικά θλιβερό να είσαι άνεργος ή χαμηλόμισθος και να πρέπει να έχεις 2 συνδρομητικά για να δεις την ομάδα σου να ξεχασθείς λίγο! Η ΚΑΕ ωστόσο είναι ΑΕ, το συμφέρον της κοιτάζει σε αυτή την φάση, ωστόσο ο κίνδυνος που ελλοχεύει (αποκοπής μέρους των φιλάθλων από το μπασκετικο γιγνεσθαι) ίσως μακροπρόθεσμα να είναι πιο ουσιώδης.



QUOTE (T.W.Is.M. @ Oct 3 2014, 22:58 ) *
Στη Nova ομως μπορουν να αποκτησουν προσβαση αλλοι τοσοι... wink.gif


Έχεις την καλοσύνη να μου το εξηγήσεις αυτό; Έστω με π.μ, αν υπάρχει πρόβλημα. Ευχαριστώ!
T.W.Is.M.
QUOTE(Conan1982 @ Oct 7 2014, 13:30 ) *
Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι. Νομίζω μάλιστα ότι αυτό έγινε και στο παρελθόν όταν από την ελεύθερη τηλεόραση πήγε στην συνδρομητική έχασε πολλή από την δημοφιλία του το μπάσκετ δυστυχώς.

Θα μπορούσαν να βγάλουν αντίστοιχα pass όπως το nba και να βλέπεις και μεμονωμένους αγώνες αν θέλεις. Όσο έμενα στην Αθήνα έχανα ελάχιστους αγώνες στην Ευρωλίγκα στο ΣΕΦ και τώρα μου λείπει. Γενικά θα ήμουν διατεθειμένος να δίνω ακόμα και 10-12 ευρώ για να "αγοράζω" και να βλέπω παιχνίδια που με ενδιαφέρουν. (2-3 άτομα να μαζευτούμε το κόστος μειώνεται πολύ) αντίθετα δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω λεφτά για να πάρω συνδρομητικό πακέτο. Εντάξει δεν θα δώσω τόσα για να δω το Ολυμπιακός-Ν. Κηφισιά (η οποία μου είναι συμπαθέστατη) αλλά για παιχνίδια της Ευρωλίγκα και μερικά του πρωταθλήματος ευχαρίστως. Και τα συνδρομητικά θα έβγαζαν επιπλέον έσοδα.


Καπου ειχα διαβασει οτι υπαρχει μια τετοια σκεψη, οχι απαραιτητα για pass με συγκεκριμενους αγωνες, αλλα για μινι-συνδρομες πιο περιορισμενης διαρκειας χωρις την προυποθεση κατοχης εξοπλισμου και μεγαλη χρονικη δεσμευση, με προσβαση μεσω pc. Κατι σαν την καρτοκινητη τηλεφωνια προσαρμοσμενη στη συνδρομητικη τηλεοραση. Δε νομιζω βεβαια οτι ειναι κατι που μπορει να γινει απο φετος, αλλα μεσα στα επομενα χρονια το θεωρω πιθανο και επιβεβλημενο απο την πλευρα των καναλιων προκειμενου να προσελκυσουν επιπλεον συνδρομητες που δε θα δεσμευονταν για 12μηνο.
redleg7
QUOTE (Basketofonos @ Oct 7 2014, 17:09 ) *
Φοβάμαι ότι δεν το έχει αν και στην Ρεάλ ήταν περιορισμένος ο ρόλος του οπότε δεν αποκλείω να αναδειχθούν διαφορετικές πτυχές του παιχνιδιού του. Μακάρι!




Σαφως και εχει ποστ παιχνιδι ο Νταρντεν απο την εποχη που επαιζε στην Γαλλια και τον ειδα την πρωτη φορα με την Νανσι.
Basketofonos
QUOTE (redleg7 @ Oct 7 2014, 19:00 ) *
Σαφως και εχει ποστ παιχνιδι ο Νταρντεν απο την εποχη που επαιζε στην Γαλλια και τον ειδα την πρωτη φορα με την Νανσι.


Χαιρετώ!

Μιλάω συγκριτικώς με τον Περπέρογλου. Η αλήθεια είναι ότι τον έχω παρακολουθήσει μόνον σε Ζαλγκίρις και Ρεάλ αλλά στην Νανσύ τί επιπέδου αντιπάλους πόσταρε; Ο Πέρπε το έχει αποδείξει ότι το έχει στο υψηλότερο επίπεδο. Και χωρίς σωματικά-αθλητικά προσόντα.

Ας εμφανίσει την μισή δεινότητα του Πέρπε στο ποστάρισμα και νομίζω θα είμαστε ικανοποιημένοι rolleyes.gif
redleg7
QUOTE (Basketofonos @ Oct 8 2014, 20:01 ) *
Χαιρετώ!

Μιλάω συγκριτικώς με τον Περπέρογλου. Η αλήθεια είναι ότι τον έχω παρακολουθήσει μόνον σε Ζαλγκίρις και Ρεάλ αλλά στην Νανσύ τί επιπέδου αντιπάλους πόσταρε; Ο Πέρπε το έχει αποδείξει ότι το έχει στο υψηλότερο επίπεδο. Και χωρίς σωματικά-αθλητικά προσόντα.

Ας εμφανίσει την μισή δεινότητα του Πέρπε στο ποστάρισμα και νομίζω θα είμαστε ικανοποιημένοι rolleyes.gif


Συμφωνω με την τελευταια τοποθετηση σου.

Kατα τ αλλα και με την Mαλαγα και με την Ζαλγκιρις ειχε ποστ γκειμ.Στην Ρεαλ παλι οχι στον ιδιο βαθμο.Διαφορετικη φιλοσοφια.Αλλα μπαινουμε σε θεματα τακτικης και ανοιγουμε μεγαλη κουβεντα.Το σημαντικοτερο ειναι οτι ποιος θα τον ποσταρει στην αμυνα εκει οπου ο Περπερογλου ηταν μαυρη τρυπα.

Reggie Miller #31
Παίδες,έχω χάσει επεισόδια,τι έγινε ο Λοτζέσκι;
Reggie Miller #31
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Oct 9 2014, 20:47 ) *
Παίδες,έχω χάσει επεισόδια,τι έγινε ο Λοτζέσκι;

Είχαν κάνει λάθος από το Sport24 rolleyes.gif
Reggie Miller #31
Μεγάλο κατόρθωμα της ομάδα,μην κρυβόμαστε...
Manu7
QUOTE(Manu7 @ Oct 6 2014, 15:14 ) *
Κι όμως η αρμάδα του Μπαρτζώκα μετά τα ρεζιλίκια εναντίον Πεδουλάκη και Αλβέρτη θα καταφέρει να χάσει και από τον αποδεκατισμένο ΠΑΟ του Ιβάνοβιτς.

Όπως είχα γράψει...

Δεν μου έκανε καμία εντύπωση.

Ο προπονητής που στηρίχθηκε περισσότερο απ'όλους είναι ώρα να αποτελέσει παρελθόν.

Η λογική αυτό λέει. Ο ΠΑΟ συνεχώς αποδυναμώνεται και η ομάδα συνεχίζει να χάνει.

airg
QUOTE(Manu7 @ Oct 9 2014, 23:04 ) *
Όπως είχα γράψει...

Δεν μου έκανε καμία εντύπωση.

Ο προπονητής που στηρίχθηκε περισσότερο απ'όλους είναι ώρα να αποτελέσει παρελθόν.

Η λογική αυτό λέει. Ο ΠΑΟ συνεχώς αποδυναμώνεται και η ομάδα συνεχίζει να χάνει.

Τωρα ειναι αργα. Χτες επρεπε.
Zephyr
QUOTE(airg @ Oct 9 2014, 23:12 ) *
Τωρα ειναι αργα. Χτες επρεπε.


Ποτέ δεν είναι αργά. Αν έχει λίγο τσίπα θα παραιτηθεί, αν όχι η διοίκηση ας αναλάβει τις ευθύνες της. Ντάξ κάποια κόμπλεξ δεν ξεπερνιούνται με τίποτα μου φαίνεται.
anton2
Το ερώτημα δεν είναι αν θα φάει σουτ ο Μπαρτζώκας ή όχι αλλά αν η ομάδα θα συνεχίσει να παίζει το ίδιο μπάσκετ που όπως φαίνεται στην Ευρώπη λειτουργεί αλλά στην Ελλάδα όχι.



Manu7
QUOTE(anton2 @ Oct 9 2014, 23:26 ) *
Το ερώτημα δεν είναι αν θα φάει σουτ ο Μπαρτζώκας ή όχι αλλά αν η ομάδα θα συνεχίσει να παίζει το ίδιο μπάσκετ που όπως φαίνεται στην Ευρώπη λειτουργεί αλλά στην Ελλάδα όχι.

Mεγάλο ψέμα αυτό...

Αν παίζεις καλό μπάσκετ κερδίζεις στην Ευρώπη κερδίζεις και τη χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδα του ΠΑΟ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια τα τελευταία 2 χρόνια...
erwi grey
QUOTE(airg @ Oct 10 2014, 04:12 ) *
Τωρα ειναι αργα. Χτες επρεπε.

Mα τι μας λες τωρα, ο κοσμος τελειωνει στον Μπαρτζωκα.
Reggie Miller #31
Ο Σλούκας δήλωσε ότι η ήττα ανήκει 100% στους παίκτες,άρα μήπως βρωμάει ότι η κοουτσάρα μένει;

Πάντως καλό θα ήταν κάποια στιγμή και οι παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους.Το είχα πει και για τα περσινά παιχνίδια,οι αντίπαλοι φαίνεται να το θέλουν περισσότερο και παίζουν πιο ψυχωμένα.

Και εκτός των άλλων ο Πρίντεζης πάει για αρθροσκόπηση και θα κάτσει έξω για έναν μήνα...
rakakis
αφου ουτε οι μεν (Αγγελοπουλοι) μπορουν να ξυπνησουν απο τον υπνο ουτε ο δε (Μπαρτζωκας) ειναι αρσενικος να παραιτηθει απο δω και περα αναλαμβανει ο κοσμος. Δε θα ξεφτιλιζεται η ομαδα απο καποιους τυχαρπαστους
erwi grey
QUOTE(rakakis @ Oct 10 2014, 04:47 ) *
αφου ουτε οι μεν (Αγγελοπουλοι) μπορουν να ξυπνησουν απο τον υπνο ουτε ο δε (Μπαρτζωκας) ειναι αρσενικος να παραιτηθει απο δω και περα αναλαμβανει ο κοσμος. Δε θα ξεφτιλιζεται η ομαδα απο καποιους τυχαρπαστους

Kαλα φιλος κι εσυ τι θα αναλαβεις ακριβως?Θα τον δειρετε?Οι προεδροι πρεπει να ξυπνησουν και θα το κανουν.Τα λεμε ενα χρονο τωρα ο ανθρωπος ειναι ακαταλληλος. Τα λεφτα του τα πηρε το ονομα του το εφτιαξε στην Ευρωπη.Στο καλο....
rakakis
δε χρειαζεται να δειρει κανεις κανεναν
λιγος καφες αλα Γκερσον μια χαρα δουλεια κανει
αφου τα ζωα στη διοικηση δεν καταλαβαινουν οτι ξεφτιλιζουν την ομαδα θα φροντισουμε να καταλαβουν αλλιως
erwi grey
QUOTE(rakakis @ Oct 10 2014, 04:55 ) *
δε χρειαζεται να δειρει κανεις κανεναν
λιγος καφες αλα Γκερσον μια χαρα δουλεια κανει
αφου τα ζωα στη διοικηση δεν καταλαβαινουν οτι ξεφτιλιζουν την ομαδα θα φροντισουμε να καταλαβουν αλλιως

Τελοσπαντων λογικα θα φυγει οποτε δεν εχει σημασια η κουβεντα.Δε μπορει να μη καταλαβαινουν οι Αγγελοπουλοι πλεον οτι ειναι κακιστος κοουτς μετα απο τοσες τραγωδιες. Εχω την εντυπωση και ο Γιαννακοπουλος να κανει τον προπονητη θα τον κερδισει.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.