Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ??ΚΑΖΛΑΟΥΣΚΑΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Dj_Zygor
Λοιπον περιμενω την γνωμη σας!! peace.gif

εγω θα πω ναι!!!
77.gif Καζλαουσκα μαζι σου εμεις οι οπαδοι σου 77.gif
dizzy_fingers
Ωραία ψηφοφορία Dj_Zygor. wink.gif

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ο Καζλάουσκας δεν κάνει στον Ολυμπιακό...ή αν θέλει να κάνει, να ξυπνήσει λίγο, να αφήσει τις δικαιολογίες για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας του (πρέπει να είναι ο κόουτς με τις πιο έτοιμες δικαιολογίες σε κάθε ήττα της ομάδας του biggrin.gif) και να δουλέψει λίγο στη χαλασμένη χημεία της ομάδας που τόσο πολύ κόστισε στον Ολυμπιακό φέτος.
Υπό αυτήν την έννοια, θα έλεγα πως κακώς ανανεώθηκε το συμβόλαιό του.

Από την άλλη, όμως, ήταν φως φανάρι ότι η κίνηση αυτή από τη διοίκηση έγινε κύρια για ψυχολογικούς λόγους, και απέδωσε αν κρίνουμε από την πολύ καλή εμφάνιση και νίκη επί της ΑΕΚ (που πολύ πιθανόν να της κόστισε την τρίτη θέση...ειδικά αν κερδίσει στο αυριανό ντέρμπυ ο ΠΑΟΚ)...οπότε υπό αυτό το πρίσμα, η ανανέωση της συνεργασίας με τον κόουτς αυτή τη χρονική στιγμή ήταν μία σωστή κίνηση.

Θα ψηφίσω ναι λοιπόν...


...αλλά δε θα εκπλαγώ αν στο τέλος της σεζόν (εφόσον δεν πάει καλά η ομάδα, ή βρεθεί καλύτερος κόουτς) τον διώξουν. wink.gif
Warrior
Και εγω ναι ψηφιζω...
..Παρολο που δεν με εχει πεισει ακομα ο Καζλαουσκας.

Πιστευω ακομα πως θα πρεπει,αφου του εκανε που του εκανε το συμβολαιο,να τον
κρατησει και την επομενη χρονια.

Δεν μπορει να κριθει,οπως και να τελειωσει η χρονια,οταν ερχεται στη μεση της χρονιας..
σε μια ομαδα που ταλαιπωρειται απο πολλα εξωαγωνιστικα προβληματα,εχουν γινει
πολλα λαθη στο σχεδιασμο και αλλαζει το μισο της ροστερ.. wink.gif

Και εγω εχω την αισθηση οτι δεν ταιριαζει στον Ολυμπιακο dizzy,ομως αυτο θα το δειξει
ο χρονος..
Kabamaru
O Kazlauskas vrike kameni gi gia na doulepsei. Ean kanei i idios ton shediasmo tis omadas gia ti nea periodo nomizo pos tha kanei kali douleia. Episis given oti einai Lithuanos (kai gnorizontas kai tin pagia taktiki tou, vlepe Ethniki Lithuanias, Zalgiris ton late 90's) pistevo pos tha dimiourgisei mia ekros epithetiki kai theamatiki omada. Kai pao stihima pos de tha afisei oute ena Giougo sto roster biggrin.gif.

Apo tin epohi twn Tomic, Nakic, Tarlac, Vukcevic tha pame stin epohi ton X-elius, X-icius, X-aukas, X-kunas. Kati san tin fetini Ulker.

De me halaei gia na eimai eilikrinis....panta paraponiomoun gia to gegonos oti to elliniko protathlima den ehei arketous Lithouanous...
dizzy_fingers
QUOTE (Kabamaru @ Apr 3 2005, 11:57 AM)
Kai pao stihima pos de tha afisei oute ena Giougo sto roster biggrin.gif.

laugh.gif
IraTmac
ο Καζλά είναι εξαιρετικός προπονητής.
dizzy_fingers
Εφόσον έχει τους παίχτες που θέλει όμως...και έχει δείξει ότι αν δεν του κάνουν οι παίχτες του, δεν προσπαθεί και πολύ... wink.gif
IraTmac
μπορεί να εκμεταλλευτεί οτι υλικό του δώσουν. το μόνο που δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει καλά, είναι οι σωστές επιλογές σε ακριβές μεταγραφές. ως τώρα δούλευε σε Εθνικές, ή έφτιαχνε ομάδες με μικρό μπάτζετ. από προπονητική πάντως, για μένα είναι εγγύηση.
dizzy_fingers
Δεν εκμεταλλεύτηκε όμως το υλικό που είχε φέτος...

Καταλαβαίνω ότι δεν ξεκίνησε η σεζόν με αυτόν στον πάγκο, αλλά τα χάλια που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό (από το τέλος του καλού σερί νικών στις αρχές της χρονιάς μέχρι πριν τη νίκη με την ΑΕΚ) δε νομίζω να είναι αποκλειστικά φταίξιμο των παιχτών, της διοίκησης, ή των δημοσιογράφων. wink.gif

Οι παίχτες κανονικά πληρώνονται και η διοίκηση δεν παρεμβαίνει στα της ομάδας όπως κάνει ο πρόεδρος στο ποδόσφαιρο, ή ακόμη χειρότερα ο δήμαρχος στον Ιωνικό (bye bye κύριε δήμαρχε icon_wave.gif 30.gif 19.gif ), ενώ και οι δημοσιογράφοι δεν ασχολούνταν τόσο με την ομάδα...οπότε, το κακό κλίμα που επικρατούσε(-εί) στα αποδυτήρια ποιανού φταίξιμο ήταν(είναι)?
dizzy_fingers
Και επειδή τα γραπτά μένουν...βρήκα το ποστ σου στο παλιό overplay στο τόπικ της ανακοίνωσης της πρόσληψης του Καζλάουσκας:

QUOTE (iratmac στο παλιό overplay)
πολύ καλή επιλογή,









... για μια ομάδα που έχει παικταράδες και στόχους όμως. δεν μπορώ να καταλάβω σε τί θα βοηθήσεις, τί θα κάνει παραπάνωα πό τον Μίνιτς. εννοώ οτι είναι ίσως ανόητο να έχεις ήδη καλό προπονητή και να παίρνεις άριστο, αφού ξοδεύεις χρήματα που θα σου χρειάζονταν για κάποιον παίκτη.

τέσπα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες ο Καζλάουσκας θα "φέρει" μαζί του και τον Εινίκις που είναι ελευθερος αυτή τη στιγμή.


ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ laugh.gif 19.gif 19.gif 19.gif !!!!
IraTmac
όπως μπορεί να δει ο καθένας, γράφω ακριβώς το ίδιο πράγμα. οτι πρέπει να ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ παιχταράδες και να τους προπονήσει γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα ΕΠΙΛΕΞΕΙ σωστά ακριβούς παίκτες. δεν είναι σαν τον Ομπράντοβιτς ή τον Μεσίνα που το κάνουν 15 χρόνια. αυτός δούλευε σε Εθνικές ομάδες που επέλεγε παίκτες με διαφορετική διαδικασία (ελπίζω να μην χρειάζεται να εξηγήσω τί εννοώ εδώ).

με λίγα λόγια, αν πάρει την ΑΕΚ και προσθέσει 1-2 παίκτες θα πετάει η ομάδα. αν πάρει τον Ολυμπιακό με κενό ρόστερ και δεν τον βοηθήσουν στις επιλογές παικτών, πιθανότατα θα αποτύχει. θέλει έτοιμη ομάδα.

επίσης, σαν Ολυμπιακός, πρέπει να χεις στόχους για να χρειάζεσαι τον Καζλάουσκας. αν είναι να παίζεις απλά για να παίζεις όπως φέτος, ας κρατούσες τον Μίνιτς.

τέλος, γράφω από το καλοκαίρι οτι είναι άριστος από θέματα συστημάτων και προπονητικής.

άρα το πόστ που παραθέτεις ενισχύει τα όσα είπα χτες, δεν έχει την παραμικρή απόκλιση.
Kabamaru
Eho ena feeling pos tou hronou oi opadoi tou gavrou tha fonazoun:

Kaslauskas.....porom-porom-pom-pero-pero...porom-porom-pom-pero-pero...porom-porom-pom-poooooooom! (a-la Arlauckas).

Anakinothike episis to budget tou Olympiakou gia tin epomeni periodo to opoio tha anerhete sta 5 milliounia.
dizzy_fingers
Τότε ira κάνε edit αυτό:

QUOTE
μπορεί να εκμεταλλευτεί οτι υλικό του δώσουν


γιατί αυτή είναι η πρόταση που δε συμφωνεί με τα λεγόμενά σου τότε και τώρα wink.gif. (αφού μπορεί να εκμεταλλευτεί ότι υλικό του δώσουν, τότε γιατί να θέλει έτοιμη ομάδα? )

Σε γενικές γραμμές πάντως συμφωνούμε.

Ότι, δηλαδή, η φετινή του θητεία στον ολυμπιακό δεν ήταν η καλύτερη δυνατή (αυτή τουλάχιστον που περιμέναμε από το ομολογουμένως χρυσό παρελθόν του) γιατί δεν είχε το υλικό που ήθελε.
Δεν ξέρω αν το υλικό που θέλει θα είναι όλο από Λιθουανούς όπως υποστηρίζει ο kabamaru και ο Συρίγος (tongue.gif), αλλά σίγουρα θα είναι διαφορετικό από αυτό που είχε φέτος και με το οποίο δεν τα πήγε καθόλου καλά (και συνεχώς παραπονιόταν γι'αυτό....).
IraTmac
ας κάνω μια τελευταία προσπάθεια.

μπορεί να πάρει το 100% του υλικού που θα του δώσουν. δεν μπορεί να χτίσει καινούρια ομάδα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΕΤΟΙΜΗ. πρέπει να έχει κάποιον συνεργάτη που να τον συμβουλεύει ποιούς να πάρει.

εδώ και 4 πόστ γράφω τα ίδια πράγματα. χαλάλι...
dizzy_fingers
Μόλις αντιλήφθηκα το ποστ σου γι'αυτό και η καθυστερημένη απάντηση...

Μπορώ να συμφωνήσω σε αυτό που λες ότι δε μπορεί να χτίσει μία ομάδα από το μηδέν...

Όπως, όμως, μου τον περιγράφεις είναι ένας προπονητής που δε θα του αναθέσεις τη δουλειά να ψάξει παίχτες και ταλέντα για να χτίσει μία ομάδα πρωταγωνίστρια στο τώρα και στο μέλλον, αλλά θα του δώσεις έτοιμη μία ομάδα να την κάνει πρωταθλήτρια τώρα. Καλά ως εδώ?

Ε,γιατί λοιπόν, φέτος που πήρε έτοιμη ομάδα (συγκριτικά με τις περισσότερες ομάδες της Α1 ήταν πληρέστερη, εκτός από τη θέση του ψηλού ίσως...αλλά ποια ομάδα είχε φέτος καλό ψηλό?) δεν πήρε το 100% από αυτήν? Πόσο πιο έτοιμη πρέπει να την πάρει?

Αν μου βρείς τους λόγους που έγινε αυτό, τότε θα συμφωνήσω μαζί σου 100%. wink.gif

Απλά μη μου πεις ότι δεν τον πήγαιναν οι παίχτες και κάνανε του κεφαλιού τους (όπως παραπονέθηκε σε αρκετές φετινές συνεντεύξεις τύπου ο καζλά) γιατί απλούστατα δε γνωρίζω τι συμβαίνει στα αποδυτήρια του ολυμπιακού οπότε δε θα μπορώ να διαφωνήσω wink.gif (ή συμφωνήσω...εκτός αν ξέρεις κάτι biggrin.gif) μαζί σου.
IraTmac
QUOTE (dizzy_fingers @ Apr 12 2005, 03:33 AM)
Ε,γιατί λοιπόν, φέτος που πήρε έτοιμη ομάδα (συγκριτικά με τις περισσότερες ομάδες της Α1 ήταν πληρέστερη, εκτός από τη θέση του ψηλού ίσως...αλλά ποια ομάδα είχε φέτος καλό ψηλό?) δεν πήρε το 100% από αυτήν? Πόσο πιο έτοιμη πρέπει να την πάρει?

Ποιά έτοιμη ομάδα πήρε? παντελώς ανέτοιμη ήταν η ομάδα. παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί ποτέ μαζί, με παραπανήσια κιλά, χωρίς κανένα συγκεκριμένο σύστημα που να χει δουλευτεί και ξένοι που έρχονται πρώτη φορά στην Ελλάδα και δεν έχουν περάσει από τη χώρα μας ούτε για διακοπές.
dizzy_fingers
QUOTE
με παραπανήσια κιλά


Να υποθέσω ότι τα παραπανήσια κιλά του Γκούλιας φτάνουν και περισσεύουν για ολόκληρη την ομάδα? laugh.gif

Πάντως, όπως το θέτεις έτσι (παίχτες που δεν είχαν παίξει ξανά μαζί και δεν είχαν ξαναγωνιστεί στην ελλάδα), ναι, δε μπορώ να πω ότι διαφωνώ για την ετοιμότητα και το δέσιμο της ομάδας τη στιγμή που την ανέλαβε ο λιθουανός.

Απλά, αυτή η νοοτροπία, το να βάζουμε στο απυρόβλητο έναν προπονητή λες και δεν είχε καμία ευθύνη για τα χάλια της ομάδας ολόκληρη τη σεζόν δε με βρίσκει σύμφωνο.
Πιστεύω ακράδαντα ότι για την άσχημη χημεία της ομάδας βασικός υπαίτιος είναι ο Καζλάουσκας. Δεν νομίζω ότι είναι σοβαρή δικαιολογία το "θέλω έτοιμο ύλικο" για να κάνεις κάτι το οποίο πρέπει να ξέρεις να κάνεις ακόμη και σε τουρνουά των 2 αγώνων...
IraTmac
θα τον δούμε του χρόνου. με τα ως τώρα δεδομένα θα έχει ένα αρκετά μεγάλο μπάτζετ και θα φέρει όποιον θέλει στις μεταγραφές. αν δεν προσπαθήσει να βρει λαβράκια από Αμερική ή Σερβία κλπ και φέρει 2-3 Λιθουανούς δεν νομίζω οτι θα αποτύχει. Εξαρτάται κι από τον στόχο βέβαια.

υγ. το τρελό γέλιο θα ναι να φέρει ...Κινέζο biggrin.gif

υγ2. θυμάσαι τί είχα γράψει? ο Ολυμπιακός στην καλύτερη περίπτωση δεν μπαίνει πλέι οφ (στην χειρότερη μπαίνει και "τρώει" το αρνητικό ρεκόρ διαφοράς όλων των εποχών από τον Πάο με κανα 110-52 tongue.gif). αυτό μπορούσε πολύ χαλαρά να το κάνει κι ο Μίνιτς. γιατί να πληρώνεις τον Καζλάουσκας τετραπλάσιο μισθό? ας τον έφερνε τώρα, να τον πληρώνει μόνο τη νέα χρονιά.
harris
Οταν τον εφερε ,ηλπιζε οτι θα μπορουσε να κανει κατι και να αλλαξει τις ισσοροπιες στην ομαδα .Εφεερ καλους παικτες ,αλλα φανηκε πως ουτε και αυτοι του ειχαν εμπιστοσυνη .Μονο με συμπατριωτες του θα τα παει καλα και θα αλληλοβοηθηθουν......
dizzy_fingers
ΥΓ:1 Λες ira να φέρει τον νέο Μινγκ που μας έγραψε ο holic? laugh.gif

ΥΓ2: Δε διαφωνώ wink.gif. Συν ότι με Μίνιτς θα είχαμε πάρει πιστεύω τη διαφορά των 35 πόντων στο ματς στο ΟΑΚΑ biggrin.gif. gdi.gif

Πάντως ακούγονται πολλά ονόματα για τον Ολυμπιακό παιδιά...
Και δεδομένου του υψηλού μπάτζετ αλλά και της παρουσίας του Καζλά, δε θα είναι όλα φούσκες.
Kabamaru
Ta peri Javtokas kai Jasaitis diapsevdontai apo Lithuanikes Piges. O men Robertas thelei na dokimasei NBA prota kai meta na dei gia ypopsifies Evropakes omades. O de Jasaitis tou opoiou to symvolaio ligei to kalokairi (an kai yparhei option gia ananeosi) einai agnosto to ti prokeite na kanei. Pantos Lithuanoi kollitoi mou (oi opoioi tynhanei na einai kai dimosiagrafoi) dilonoun agnoia peri endiaferontos (esto kai filologikou) tou Olympiakou gia tom paihti. Epivevaionoun omos ta peri Javtokas o opoios omos oneirevete NBA. Halali to paidi, an den eihe ekeino to atyhima me tin motosykleta tora tha epeze halara ton 3o-4o etos tou sto NBA....
dizzy_fingers
Και κλείσιμο στη φυλακή για βιασμό....

Μάλλον του ταιριάζει τελικά το ΝΒΑ 39.gif...


laugh.gif
Kabamaru
Haha... mallon ta mperdepses file Dizzy. Mipos mperdepses ta adelfia Javtokas me ta adelfia Lavrinovicius? (episis gnosta os Lawrinowicz). Oi Lavrinowicz einai pou fagane 2 hronia stin "Steni" gia viasmo, ohi oi Javtokas. wink.gif
Geo7
QUOTE (Kabamaru @ Apr 6 2005, 05:37 PM)
Anakinothike episis to budget tou Olympiakou gia tin epomeni periodo to opoio tha anerhete sta 5 milliounia.


kata3odeutike pali i diikisi
Warrior
Δεν ειναι μικρο το ποσο φιλε Geo7,καλως μας ηρθες κιολας icon_wave.gif
Ειδικα αν σκεφτεις οτι φετος ηταν το 1/3 του ποσου αυτου. wink.gif

Παντως αν γινουν σωστες επιλογες και επιπλεον ξαναρχισει ο Ολυμπιακος να λειτουργει
σαν επαγγελματικη ομαδα(!),θα μπορεσει να φτιαχτει ενας δυνατος κορμος.
Μιας και αυτο χρειαζεται κυριως αυτην την στιγμη στον Ολυμπιακο πιστευω.

Εμενα κατι δεν μου παει καλα με τον Καζλαουσκας παντως οσον αφορα το θεμα μας.
Ειδικα οι δηλωσεις του..δεν μου αρεσουν καθολου.
dizzy_fingers
Καλώς ήρθες geo στο φόρουμ μας!!!
Δυστυχώς δεν τα είπαμε από κοντά την περασμένη δευτέρα... sad.gif
Ελπίζω τουλάχιστον να τα λέμε από δω.
Απλά, αν μπορείς γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish - είναι κάτι σαν "κανονισμός" που ισχύει εδώ πέρα. wink.gif

Καμπαμαρού, αυτό με το βιασμό το είχα διαβάσει σε μία εφημερίδα (μάλλον την basket news) για τον Γιαφτόκας.
Τώρα αν έκανε λάθος ο συντάκτης...εδώ εγώ δεν ήξερα ότι είχε αδελφό ο Γιαφτόκας laugh.gif !

Όσον αφορά τον Καζλάουσκας...ο χρόνος θα δείξει Κώστα... wink.gif
weirdo1977
εγώ πάντως ευχάριστο τον ολυμπιακό για την απομάκρυνση του MILAN ΤΌΜΙΤΣ smile.gif, μας διευκόλυνε τρομερά αυτή η κίνηση tongue.gif
Kabamaru
QUOTE (dizzy_fingers @ May 3 2005, 12:12 AM)
Καλώς ήρθες geo στο φόρουμ μας!!!
Δυστυχώς δεν τα είπαμε από κοντά την περασμένη δευτέρα... sad.gif
Ελπίζω τουλάχιστον να τα λέμε από δω.
Απλά, αν μπορείς γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish - είναι κάτι σαν "κανονισμός" που ισχύει εδώ πέρα. wink.gif

Καμπαμαρού, αυτό με το βιασμό το είχα διαβάσει σε μία εφημερίδα (μάλλον την basket news) για τον Γιαφτόκας.
Τώρα αν έκανε λάθος ο συντάκτης...εδώ εγώ δεν ήξερα ότι είχε αδελφό ο Γιαφτόκας laugh.gif !

Όσον αφορά τον Καζλάουσκας...ο χρόνος θα δείξει Κώστα... wink.gif

Profanos ekane lathos o syntaktis. Oi adelfoi Lavrinovic kai ohi Javtokas perasan 2 hronakia stin steni gia viasmo. Ontas eidikos sto lithuaniko basket* (logo tou IBN) boro na sto epivevaioso. smile.gif




*Ti metriofrosyni
Geo7
Ο Καζλάουσκας έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής.
Ας τον δούμε μια χρόνια ολόκληρη να κάνει αυτός τις επιλογές των παιχτών και μετά κάνουμε σούμα.

Όσο για τον Milan έπρεπε να φύγει αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο, δεν του άξιζε τέτοια συμπεριφορά (αλλά ο Κόκκαλης μας έχει μάθει με τέτοιους τρόπους icon_tomato.gif )
Έχει προσφέρει αρκετά στην ομάδα angry_red.gif

Υγ. καλώς σας βρήκα thumbsup.gif
Υγ.2 κάποια στιγμή θα τα πούμε και από κοντά dizzy finger
harris
Ας ελπισουμε να τον ξανακανει δυνατο στην Ελλαδα τουλαχιστον ....
harris
geo καλως ηρθες .Γραφεις και στο φορουμ του σαιτ του Ολυμπιακου εεεε????νομιζω....
Geo7
Όχι δεν είμαι ο ίδιος μου το έχουν πει κι άλλοι αυτό
harris
οποτε δεν ειναι ασχετη η ερωτηση μου...χεχεχε
harris
πως να νιωθει αραγε ο Γιονας τωρα που θα δει το φαιναλ - φορ ,το οποιο εχει παρει με την Ζαλγκιρις ,ενω παλευει για τα πλει-οφς?????Κυριε Κοκκαλη εσεις???νομιζω εφτασε η ωρα να ξαναγινει ο Ολυμπιακος μεγαλος και οχι μονο στα λογια οπως τα προηγουμενα χρονια ,αλλιως παρτε ποδι απο την ομαδα μας και αφηστε να ερθουν ανθρωποι με μερακι ..
Basketomania
Πολυ που χε@#%κε τωρα ο Κοκκαλης για το φαιναλ φορ...Ο ανθρωπος ειναι απλα επιχειρηματιας και απ'τη στιγμη που εκρινε οτι το μπασκετ δεν μπορει να του αποφερει κερδος το παρατησε...
Geo7
Ωραία!!!! αυτό λέμε κι εμείς Basketomania.
Αφού δεν του αποφέρει κέρδος.......να σηκωθεί να φύγει, so simple
harris
να παει στο καλο......μην ξεχναει κανενας οτι πολλοι γαυροι ειναι μπασκετικοι και το μπασκετ εχει λαο και το απεδειξε φετος που η ομαδα ειναι ενας οικος ανοχης(sic),εχοντας σε πολλα ματς 6 και 7 χιλιαδες κοσμου.....ωρα για το μεγαλο come back λοιπον???????
Geo7
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά το σεφ μου έχει λείψει αρκετά.....
Είναι μια ευκαιρία τα πλει οφς wos_sport3.gif
harris
εγω πηγα πολλες φορες φετος.με τσιμπονα και Ηρακλη ηταν ολα τα λεφτα.....αλλα πολλες πικρες ρε γμτ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.