Help - Search - Members - Calendar
Full Version: EUROLEAGUE 2006-2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
V@Roxe##13
Αν και οι περισσοτεροι απο εμας ασχολουνται με το ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ, πρεπει να παραδεχτουμε οτι εχουν γινει πολυ καλες κινησεις τοσο απο Ελληνικες ομαδες οσο και απο αλλες top class Ευρωπαικες.


Παναθηναικος και Ολυμπικος φαινονται πολυ δυνατοι ομως ποιος μπορει να ξεχασει την παντα δυνατη Μακαμπι την περυσινη πρωταθλητρια ΤΣΣΚΑ η οποια θα στηριχθει κυριως στο ροστερ που κατεκτησε την κορυφη περυσι + τον Αντερσεν που στο final 4 ηταν τραυματιας.(Αληθεια ξερει κανεις αν εχει κανει καποιες κινησεις?) Η Μπαρτσα εχει παρει αρκετους και σημαντικους παικτες οπως ο Λακοβιτς, ο Ουκιτς, ο Κασουν, ο Βασκεθ. Ξερει κανεις αν εμεινε ο Βουγιανιτς? Η Ταου πηρε Πλανινιτς που θα την βοηθησει σιγουρα και αρκετους νεαρους αλλα και παλι δεν νομιζω να παει all the way 68.gif Η πρωταθλητρια Ισπανιας Μαλαγα αν και εχασε τον Γκαρμπαχοθα και μαλλον τον Χερμαν ειναι υπολογησιμη. Οι ιταλικες ομαδες ειναι δυνατες αλλα οχι ικανες για κατι το ιδιαιτερο. Η Ρομα μονο φαινεται διατεθημενη να ενισχυθει αρκετα αλλα και η Μπενετον η οποια αν και εχασε τον Μπαρνιανι τον αντικατεστησε με τον Νελσον και τον Ζιζιλ οι οποιοι εκαναν πολυ καλες χρονιες με την Μπαμπεργκ και την Ρετζιο Εμιλια αντιστοιχα. Οι Τουρκικες φαινονται σχετικα αποδυναμωμενες. Τελος πολυ δυνατη φαινεται να ειναι η ''ελληνικη'' Ντιναμο που εκανε αρκετες κινησεις οπως ο Μονια, ο Χανσεν και θελει και τον Τσακαλιδη για να συνθεσει το καλυτερο διδυμο Center στην Ευρωπη με τον Λαζο. Για μενα τα φαβορι ειναι κατα σειρα
1)ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
2)ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
3)ΤΣΣΚΑ
4)ΟΛΤΜΠΙΑΚΟΣ
5)ΤΑΟΥ
6)ΔΙΝΑΜΟ
Kobe
H Mπαρτσα οντως εκανε σημαντικες προσθηκες αλλα θεωρω της λειπει κλασσικο point, οι περισσοτεροι θελουν μια μπαλα μονοι τους και θα εχουν προβλημα στην οργανωση. Ο ιβανοβιτς ειναι καλος προπονητης παντως και μπορει να τους δεσει ως ενα σημειο.

Συμφωνω οτι μαζι με παναθηναικο (θεωρητικα παντα) ειναι στο 1-2 για euroleague.

Τελος, ο Τσακαλιδης, τωρα που εφυγε ο lorenzen απο μεμφις, θα μπορουσε να παρει αρκετα λεπτα συμμετοχης και να συνεχισει το καλο τελειωμα της περσινης χρονιας και σκεφτεται για ευρωπη? (εκτος αν εχασα επεισοδια και παιχτικε κατι με την ομαδα)

Επισης ο swift ειναι επικυρηγμενος στο μεμφις (οχι οτι θελει ο ιδιος να παιξει) και λογικα ουτε αυτος θα δει ικανοποιητικο χρονο συμμετοχης (ισως φυγει παλι). Ευκαιρια για Τσακα λοιπον..
HOULIGAN76
Πλύ νωρίς είναι.
Πάντως η Ντινάμο αμα πάρει τον Τσακαλίδη θα καταστραφεί.Φανταστείτε στην βασική πεντάδα Λάζαρο και Ιακωβο.Δεν θα βλέπονται οι Μοσχοβίτες.
Η Μπάρτσα όντως ενισχύθηκε αν και έχω επιφυλάξεις για την χημεία των Καταλανών ενώ η Μακάμπι είναι μάλλον τελειωμένη.
Αλλά είπαμε πολύ νωρίς είναι ακόμη.
V@Roxe##13
Για την Μπαρτσα οντως το προβλημα χημειας ειναι σημαντικο. Δεν θελω να φανταζομαι την Ντιναμο με Λαζο, Τσακαλιδη στην ιδια πενταδα ταυτοχρονως γιατι αυτοματως θα κανουν την ομαδα πολυ αργη. Απο την αλλη ο ενας συμπληρωνει τον αλλον και ισως να μπορουσαν να μοιραστουν τον χρονο στο 5 και να επαιζαν και κανενα 8λεπτο μαζι.
xavier
οι τουρκικες δεν είναι και τόσο αποδυναμωμένες...

κατα τα άλλα πάανω κάτω ισχύει ότι είπε ο V@Roxe##13 αν και ειναι νωρις για να μιλάμε για φαβορί...Αυτή η οκτάδα πάντως είναι που φαίνεται πιο υπολογίσιμη...ίσως και η Ζαλγκίρις

Η Μπενετόν δεν έχασε μόνο το Μπαρνιάνι, έχασε και τον νίκολας και τον Σισκάουσκας που δύσκολα θα τους αντικαταστήσει με παίκτες ίδιας αξίας...
asxetos
Πιστεύω ότι κάτι που θα έκανε πολύ ενδιαφέρουσα την Ευρωλίγκα θα ήταν η συμμετοχή των ομάδων αποκλειστικά σε αυτή και όχι στα εγχώρια πρωταθλήματα.
sihainas
Και ποιός θα αποφασίζει ποιές ομάδες θα παίζουν σ'αυτήν; Νομίζω δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο...
rchos
QUOTE
Και ποιός θα αποφασίζει ποιές ομάδες θα παίζουν σ'αυτήν; Νομίζω δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο...


τωρα σιγουρα οχι!ουτε στο αμεσο μελλον!καποια στιγμη αν και εφοσον μεγαλωσει το πριον αρκετα και φτασει σε σημειο να γιγαντωθει ισως και να γινει!

οσο γαι την φετινη ειναι πολυ νωρις για να πουμε.η μακαμπι ακομη εχει να παρει 2-3 παιχτες αν και μαλλον δεν θα ειναι δυνατη αρκετα!η ταου θα ειναι πολυ δυνατη!δεν πηρε μονο τον πλανινιτς.αυτη τη στιγμη τα φαβορι ειναι μαλλον αυτα που εχετε γραψει αλλα ας περιμενουμε μεχρι τα τελοι του σεπτεμβρη για τις τελευταιες μεταγραφηκες κινησεις!
Anaz
H Tαου πηρε κai Ρακοσεβιτς,Πεκερ και κυριως..κρατησε Σκολα!και Ερντογαν,Πριτζιονι.Οποτε δειχνει δυνατη..
QUOTE
1)ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
2)ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
3)ΤΣΣΚΑ
4)ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
5)ΤΑΟΥ
Νομιζω θα συμφωνησω!
Για τη Δυναμο,δεν ξερω..Δεν τους εχω δει κ αρκετα κ δεν ξερω κ τι μεταγγραφες εκανε!Εφυγε μονο ο Ρουμπεν Νταγκλας κ πηρε Χανσεν,Μονια?

Παντως πλην της Τσσκα οι αλλοι εχουν αλλαξει αρκετα απο περσι οποτε πρεπει να τους δουμε για να κρινουμε.Κ οι μεταγγραφες δεν εχουν τελειωσει ακομα.Η Μπαρτσα θελει 3αρι,κ η Μακαμπι θα παρει σιγουρα 2 παιχτες!
jokey
Παρ΄όλο που είμαι Ολύμπιακός και δεν θέλω να το λέω, ο Παναθηναικός έχει μακράν το καλήτερο ρόστερ στην Ευρώπη τώρα. Αν πάιξει και ο Ντέλκ πάνω από το 70% αυτού που ξέρει, θα πάρει το ευρωπαικό βήμα. Ελπίζω να αφήσουν το εγχώριο για μας.
Warrior
Αρχιζει η κληρωση της Ευρωλιγκας!

Υπαρχει και live streaming στο site της διοργανωσης: www.euroleague.net
mikri prasini ollandeza
Ούτε το ράδιο, ούτε η τν την έχει!ξεφτύλαααααα!
Warrior
Ολοκληρωθηκε η κληρωση....:


A'OMΙΛΟΣ
Ταού Κεράμικα
Ολυμπιακός
Εφές Πίλσεν
Κλιμάμιο Μπολόνια
Πρόκομ
Ντιναμό Μ.
Λε Μαν
Κολωνία

Β'OMΙΛΟΣ
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Παναθηναικός
Μάλαγα
Τσιμπόνα
Ολίμπια Λ.
Παρτιζάν
Λοτομάτικα Ρόμα
Μπανταλόνα

Γ'OMΙΛΟΣ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Μπαρτσελόνα
Μπενετόν Τρεβίζο
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ
Ζαλγκίρις
Ορτέζ
'Αρης
Νάπολι
geosider
δεν μ’ αρέσει η κλήρωση του ΑΡΗ, το μόνο καλό είναι ότι είναι και η Μπαρτσελόνα με την οποία θα ξυπνήσουν αναμνήσεις του παρελθόντος και ότι θα έρθει και ο Θοδωρής με την ΤΣΣΚΑ.
ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΕ
ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΕΣ
Warrior
Aναμενουμε το προγραμμα της διοργανωσης...Πρωτη αγωνιστικη:

Oλυμπιακος-Ταου
Αρης-Ουλκερ/Φενερ
Μπανταλονα-Παναθηναικος
treathitch
Όση γκαντεμιά του έδωσε του Παναθηναϊκού η κληρωτίδα πέρσι και πρόσπερσι, τόση τύχη του έδωσε φέτος στο τετράγωνο! 68.gif
Anaz
Πολυ καλη η κληρωση για τον Αρη ρε παιδια,τι λέτε..!Πλην των δυο μεγαλων ολες οι αλλες ειναι περιπου στα μετρα του!Στο χερι του η προκριση!
O Παο θα παρει ΑΕΡΑ την 1η θεση!
Στα πιο δυσκολα ο Ολυμπιακος με Ταου, Δυναμο, Εφες που εγω δεν την βλεπω αποδυναμωμενη με Νικολας,Τζενκινς στη θεση των Ντομερκαντ,Ποποβιτς εχει κ φετος καλο συνολο,κ την Κλιμαμιο του Εντνι!

Τα πρωτα παιχνιδια ειναι πολυ σημαντικα κ για τον Αρη κ κυριως για τον Ολυμπιακο!
treathitch
O Άρης έτσι κι αλλιώς είναι borderline top-16 oμάδα. Στον όμιλό του θα πάει λογικά από 6ος μέχρι 7ος και το ματς στη Νάπολι θα είναι από τα πιο σημαντικά της σεζόν γι' αυτόν...

Πρόωρη πρόβλεψη:

GROUP A:
1. Tάου
2. Ολυμπιακός
3. Ντινάμο
4. Εφές
5. Κλιμάμιο
6. Πρόκομ
7. Κολωνιά
8. ΛεΜαν

GROUP B:
1. Παναθηναϊκός
2. Μακάμπι
3. Ουνικάχα
4. Λοτομάτικα
5. Χουβεντουτ
6. Ολίμπια
7. Τσιμπόνα
8. Παρτιζάν

GROUP C:
1. TΣΣΚΑ
2. Μπαρτσελόνα
3. Φενέρ/Ούλκερ
4. Ζαλγκίρις
5. Μπένετον
6. Νάπολι
7. Άρης
8. Ορτέζ
rchos
για τον αρη τα εγραψα ηδη.πιστευω οτι μπορει αν εκμεταλευτει την εδρα του!

ο παναθηναικος θα παει αερας οπως περσι(γιατι ηταν ατυχος στην περσινη κληρωση?).μονο μην αποπροσανατολιστουμε οπως περσι γιατι εχει ευκολο ομιλο!η ρομα προσπαθησε αλλα ομαδα μεγαλη δεν εφτιαξε!η μαλαγα ειναι μειον τον καλυτερο της παιχτη(γκαρμπαχοσα)!η μακαμπι δεν το συζητω χειροτερη απο περσι(μονο να σκεφτεις οτι ο μπιουφορντ ειναι ο αντι-παρκερ)!

οσο για την ομαδα μου κλασικα πολυ δυσκολη κληρωση!δυσκολοτερη και απο την περσινη που ολοι ελεγαν οτι επεσε σε βουνο ο ολυμπιακος!βεβαια αλλη ομαδα φετος αλλη περσι!ταου εχει το καλυτερο ροστερ της ιστοριας της!ντιναμο πολυ πολυ δυνατη ομαδα!εφες συμφωνω με αναζ πιο δυνατη απο περσι!η κλιμαμιο κρατησε μπελινελι πηρε και εντνι!η προκομ ειναι πολυ πιο δυνατη απο περσι!ενταξει οι δυο τελευταιες κολωνια,λεμαν σκεφτονται ηδη πιστευω πως θα πανε καλα στα πρωταθληματα τους για να ειναι ευρωλιγκα και του χρονου!
ταου,ολυμπιακος,εφες και ντιναμο εχουν πιθανοτητες ακομη και για φαιναλ φορ!βεβαια θεωρω οτι ολυμπιακος και ταου θα εχουν τις 2 πρωτες θεσεις ντιναμο και εφες για την τριτη τεταρτη και μαλλον κλιμαμιο πεμπτη εκτος αν κανει κανα μπαμ η προκομ που τονιζω ειναι πολυ πιο δυνατη απο την περσινη ομαδα που αντιμετωπισαμε παλι!
Danilovic
Όση γκαντεμιά του έδωσε του Παναθηναϊκού η κληρωτίδα πέρσι και πρόσπερσι, τόση τύχη του έδωσε φέτος στο τετράγωνο! 68.gif

Νομίζω είναι απαράδεκτο σε αυτή τη φάση της ευρωλίγκα-και ειδικά όταν λέγεσαι Παναθηναίκος-να σχολιάζουμε για εύκολες ή δύσκολες κληρώσεις.Ειδικά με τη μορφή που έχει πάρει η διοργανωση,μία καλή θέση το μόνο που μπορεί να σου εξασφαλίσσει είναι μία πιθανότατα πιο βατή κλήρωση στην επόμενη φάση.Με τα ρόστερ που διαθέτουν Παναθηναικός και Ολυμπιακός είναι καταδικασμένες να πρωταγωνιστούν από την αρχή ανεξαρτήτου κλήρωσης.¨Οσο για τον ¨Αρη πιστεύω ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του και έχει αρκετές πιθανότητες πρόκρισης.
Warrior
QUOTE(Danilovic @ Sep 14 2006, 01:49 PM) *
Νομίζω είναι απαράδεκτο σε αυτή τη φάση της ευρωλίγκα-και ειδικά όταν λέγεσαι Παναθηναίκος-να σχολιάζουμε για εύκολες ή δύσκολες κληρώσεις.Ειδικά με τη μορφή που έχει πάρει η διοργανωση,μία καλή θέση το μόνο που μπορεί να σου εξασφαλίσσει είναι μία πιθανότατα πιο βατή κλήρωση στην επόμενη φάση.


Ακριβως αυτο...

Για τις ομαδες που εχουν ως ελαχιστο στοχο την προκριση στην 8αδα ή στο φαιναλ 4,ο πρωτος γυρος ειναι
μια καλη προετοιμασια ουσιαστικα.Οποτε ευκολη και δυσκολη κληρωση δεν εχει νοημα να λεμε.Και το να
εχεις βατη κληρωση στην επομενη φαση...ειναι πολυ σχετικο.
Warrior
Ολο το προγραμμα:

1η Αγωνιστική (25-26/10/2006) - 8η Αγωνιστική (13-14/12/2006)

A΄ ΌΜΙΛΟΣ
Εφες Πίλσεν-Πρόκομ
Λε Μαν-Κλιμάμιο
Ολυμπιακός-Ταού
Ντιναμό Μ.-Κολωνία

Β΄ ΌΜΙΛΟΣ
23/10/2006
Μπανταλόνα-Παναθηναϊκός

25-26/10/2006
Ρόμα-Παρτιζάν
Μακάμπι-Μάλαγα
Τσιμπόνα-Ολίμπια Λ

Γ΄ ΌΜΙΛΟΣ
Νάπολι-ΤΣΣΚΑ
Αρης-Φενέρμπαχτσε
Ορτέζ-Μπαρτσελόνα
Μπενετόν-Ζαλγκίρις

2η Αγωνιστική (1-2/11/2006) - 9η Αγωνιστική (20-21/11/2006)

A΄ ΌΜΙΛΟΣ
Κολωνία-Εφες Πιλσεν
Ταού-Ντιναμό Μ.
Κλιμάμιο-Ολυμπιακός
Πρόκομ-Λε Μαν

Β΄ ΌΜΙΛΟΣ
Ολίμπια Λ.-Ρόμα
Παναθηναϊκός-Τσιμπόνα
Μάλαγα-Μπανταλόνα
Παρτιζάν-Μακάμπι

Γ΄ ΌΜΙΛΟΣ
Ζαλγκίρις-Νάπολι
Μπαρτσελόνα-Μπενετόν
Φενέρμπαχτσε-Ορτέζ
ΤΣΣΚΑ Μ.-Αρης

3η Αγωνιστική (8-9/11/2006) - 10η Αγωνιστική (3-4/1/07)

A΄ ΌΜΙΛΟΣ
Εφες Πίλσεν-Λε Μαν
Ολυμπιακός-Πρόκομ
Ντιναμό Μ.-Κλιμάμιο
Κολωνία-Ταού

Β΄ ΌΜΙΛΟΣ
Ρόμα-Μακάμπι
Μπανταλόνα-Παρτιζάν
Τσιμπόνα-Μάλαγα
Ολίμπια Λ.-Παναθηναϊκός

Γ΄ ΌΜΙΛΟΣ
Νάπολι-Αρης
Ορτέζ-ΤΣΣΚΑ Μ.
Μπενετόν-Φενέρμπαχτσε
Ζαλγκίρις-Μπαρτσελόνα

4η Αγωνιστική (15-16/11/2006) - 11η Αγωνιστική (10-11/1/07)

A΄ ΌΜΙΛΟΣ
Ταού-Εφες Πίλσεν
Κλιμάμιο-Κολωνία
Πρόκομ-Ντιναμό Μ.
Λε Μαν-Ολυμπιακός

Β΄ ΌΜΙΛΟΣ
Παναθηναϊκός-Ρόμα
Μάλαγα-Ολίμπια Λ.
Παρτιζάν-Τσιμπόνα
Μακάμπι-Μπανταλόνα

Γ΄ ΌΜΙΛΟΣ
Μπαρτσελόνα-Νάπολι
Φενέρμπαχτσε-Ζαλγκίρις
ΤΣΣΚΑ Μ.-Μπενετόν
Αρης-Ορτέζ

5η Αγωνιστική (22-23/11/2006) - 12η Αγωνιστική (17-18/1/07)

A΄ ΌΜΙΛΟΣ
Εφες Πίλσεν-Ολυμπιακός
Ντιναμό Μόσχας-Λε Μαν
Κολωνία-Πρόκομ
Ταού-Κλιμάμιο

Β΄ ΌΜΙΛΟΣ
Ρόμα-Μπανταλόνα
Τσιμπόνα-Μακάμπι
Ολίμπια Λ.-Παρτιζάν
Παναθηναϊκός-Μάλαγα

Γ΄ ΌΜΙΛΟΣ
Νάπολι-Ορτέζ
Μπενετόν-Αρης
Ζαλγκίρις-ΤΣΣΚΑ Μ.
Μπαρτσελόνα-Φενέρμπαχτσε

6η Αγωνιστική (29-30/11/2006) - 13η Αγωνιστική (24-25/1/07)

A΄ ΌΜΙΛΟΣ
Εφες Πίλσεν-Κλιμάμιο
Πρόκομ-Ταού
Λε Μαν-Κολωνία
Ολυμπιακός-Ντιναμό Μ.

Β΄ ΌΜΙΛΟΣ
Ρόμα-Μάλαγα
Παρτιζάν-Παναθηναϊκός
Μακάμπι-Ολίμπια Λ.
Μπανταλόνα-Τσιμπόνα

Γ΄ ΌΜΙΛΟΣ
Νάπολι-Φενέρμπαχτσε
ΤΣΣΚΑ Μ.-Μπαρτσελόνα
Αρης-Ζαλγκίρις
Ορτέζ-Μπενετόν

7η Αγωνιστική (6-7/12/2006) - 14η Αγωνιστική (31/1-1/2/07)

A΄ ΌΜΙΛΟΣ
Ντιναμό Μ.-Εφες Πίλσεν
Κολωνία-Ολυμπιακός
Ταού-Λε Μαν
Κλιμάμιο-Πρόκομ

Β΄ ΌΜΙΛΟΣ
Τσιμπόνα-Ρόμα
Ολίμπια Λ.-Μπανταλόνα
Παναθηναϊκός-Μακάμπι
Μάλαγα-Παρτιζάν

Γ΄ ΌΜΙΛΟΣ
Μπενετόν-Νάπολι
Ζαλγκίρις-Ορτέζ
Μπαρτσελόνα-Αρης
Φενέρμπαχτσε-ΤΣΣΚΑ Μ.
Alexmei
τα ζευγάρια είναι ενδιαφέροντα αλλά εμένα δν μου άρεσει η κλήρωση του Άρη καθόλου..... θα είναι δύσκολο ελπίζω να περάσει..!! ξέρατε ότι 7 ομάδες στην Ευρωλίγκα έχουν Έλληνες παίχτες; Παναθηναϊκός, Άρης, ΟΣΦΠ, Μπαρτσελόνα, Ντιναμό Μόσχας, Τσσκα μόσχας και Τρεβίζο....
Anaz
Ξεχασες την Μαλαγα του Βασιλειαδη!
thrylos7
Ο Παναθηναϊκός μετά τη χθεσινή κλήρωση απέσυρε το ποσό για τον Γιαννούλη(που τον εμπόδιζε να συμμετέχει στην Α1) και αποφάσισε να αγωνιστεί στην Αδριατική Λίγκα...

Μετά το ξανασκέφτηκε βέβαια και είπε να μετακομίσει στην Ιβηρική... Με Μάλαγα και Μπανταλόνα... Τις Ταού και Μπαρτσελόνα θα τις βρει αργότερα... Όλα εντάξει!

Η Μάλαγα έχασε και τον Σαντιάγκο; Για τον Γκαρμπαχόθα πήρε Χιμένεθ και Ντε Μιγκέλ αν και σίγουρα δεν είναι το ίδιο επιθετικοί... Να' ναι καλά ο Μπράουν!

Δεν είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς ότι ο τίτλος θα πάει στην Ισπανία ή στη Ρωσία, ή θα μείνει στην Ελλάδα.

Αν και βλέποντας το ρόστερ της Εφές... μου γέμισε το μάτι... Μήπως ήρθε η ώρα να πάει σε F4 (Θα' χει και ακόμα μεγαλύτερο ελληνικό ενδιαφέρον, εδώ στο ΟΑΚΑ);
Anaz
Παρεπιμπτοντως οσο κοιταω το ροστερ της Ταου,κ της Μπαρτσα ολο κ περισσοτερο βαζω την Ταου πιο ψηλα στα φαβορι κ αναμεσα στα κορυφαια..
thrylos7
Μετά από ΠΑΟ και Ολυμπιακό;
Κι έχουν να κάνουν ακόμα μεταγραφές ε;

Η Μπαρτελόνα θα είναι πιο ισχυρή κάτω απ' τα καλάθια(την έκανε ο Φούτσκα; ) και γενικότερα πιο ισορροπημένη ανάμεσα στις θέσεις απ' ότι πέρσι..

Μα ναι! Απ' το αλεξάνδρειο θα περάσουν Μεσίνα, Ιβάνοβιτς, Μπλατ...
Anaz
QUOTE
Κι έχουν να κάνουν ακόμα μεταγραφές ε;
Πραγματι..
QUOTE
Η Μπαρτελόνα θα είναι πιο ισχυρή κάτω απ' τα καλάθια(την έκανε ο Φούτσκα; ) και γενικότερα πιο ισορροπημένη ανάμεσα στις θέσεις απ' ότι πέρσι..
Σωστο αλλα η περσινη Μπαρτσα δεν μου'λεγε κ τιποτα!Κ μεχρι εκει που εφτασε,πολυ ηταν!Φετος θα'ναι ισχυροτερος ο ανταγωνισμος..
QUOTE
Μετά από ΠΑΟ και Ολυμπιακό;
Τον Ολυμπιακο τον βαζω καπου 4ο..Μεχρι να τον δω τουλαχιστον!Θα δουμε κ τα παιχνιδια στο γκρουπ μεταξυ μας με Ταου κ θα κρινουμε..
Κ η Εφες δειχνει δυνατη,αλλα εξακολουθει να μην εχει πολυ βαθος..Θα δουμε αν θα της στοιχισει..
rchos
η μπαρτσελονα οτι ροστερ και να φτιαξει για να το παρει φετος θα πρεπει να μην αντιμετωπισει ελληνικη ομαδα στο φαιναλ φορ η στους 8 με μειονεκτημα εδρας!δηλαδη δυσκολο το βλεπω!με ελληνικες ομαδες δηλαδη παο-οσφπ και μεσα στην ελλαδα δεν εχει ελπιδα!
την ταου εγω απο την αρχη την λεω σαν μεγαλο φαβορι.στην ευρωπη γενικα φετος την εχουν σαν το μεγαλο φαβορι για το τροπαιο!μονο εδω στην ελλαδα την υποβιβαζουμε καπως και δεν καταλαβαινω γιατι?εχει καλυτερο ροστερ απο μπαρτσα θεωρω!αν δεν γινοταν στην ελλαδα το φαιναλ φορ για μενα θα ηταν αδιαφιλονικητο φαβορι!τωρα μαζι με παο εξισου!
thrylos7
Εντάξει, φοβερή η Ταού αλλά όχι κι έτσι.

QUOTE
Σωστο αλλα η περσινη Μπαρτσα δεν μου'λεγε κ τιποτα

Εμένα μου είπε στο 5ο ματς στο TOP 16... biggrin.gif

QUOTE
Φετος θα'ναι ισχυροτερος ο ανταγωνισμος..

Πράγματι... Πολλές ομάδες για F4... και για πλέι οφ δηλαδή... αν ήταν πιο ισχυρές και οι ιταλικές θα είχαμε τρελό πανηγύρι!
rchos
εγω επιμενω οτι η ταου ειναι ομαδαρα!η αληθεια ειναι οτι την φοβαμαι παρα πολυ!
Anaz
Ρακοσεβιτς,Πλανινιτς,Πριτζιονι,Ερντογαν, Χαουζ διεκδικουν το βραβειο της καλυτερης περιφερειακης 5αδας! Στον Παο ειναι ενα ερωτηματικο το πως θα εμφανιστουν κ σε τι κατασταση θα'ναι οι Μπετσιροβιτς,Ντελκ (κ Βουγιανιτς)! Εχει κ την χημεια αφου ο κορμος εχει παραμεινει,κ την απιστευτη συνεργασια Σκολα-Πριτζιονι. στην ρακετα δεσποζει ο παιχταρας Σκολα διπλα του ο πανηψυλος κ πολλα υποσχομενος Σπλιτερ κ απο πισω ο μαχητικος κ πολυ χρησιμος Πεκερ.Υπαρχει κ ο ταλαντουχος Τελετοβιτς,λίγο περισσοτερο βαθος λειπει,αλλα ακομη δεν εχει τελειωσει τις μεταγγραφες..
Ο Παο ειναι σιγουρα η πιο γεματη ομαδα κ με μεγαλη εμπειρια με τον Ζοτς στον παγκο,κ το final four στην Αθηνα ειναι βεβαια πρωτο φαβορι,αλλα καμμια φορα αυτο φερνει κ αγχος κ η Ταου δειχνει η πρωτη που εχει κ το υλικο κ μπορει κ να το εκμετταλευτει..Την εκανε περσι στον Παο στην Αθηνα,την εκανε κ προπερσι στην Μοσχα.. wink.gif

Κ εγω την φοβαμαι πολυ,όπως κ την Τσσκα,που όμως δεν την εχω για τροπαιο..Αυτοι οι 3 ειναι για την ομαδα μου τα μεγαλυτερα εμποδια πιστευω.. ΜΕΤΑ ερχονται Μπαρτσα,Δυναμο,Εφες κλπ..
rchos
μιλαμε ο αναζ εκανε αναλυση σπεσιαλ!συμφωνω απολυτα!η πενταδα των κοντων ειναι απιστευτη!μπορει στους ψηλους να μην εχει βαθος αλλα οι σκολα,σπλιτερ και πεκερ ειναι τριδυμο απο τα λιγα!

για την τσσκα εχω ακριβως το ιδιο feeling!την φοβαμαι οτι την ομαδα μου μπορει να την σταματησει απο την πορεια της αλλα για τροπαιο δεν την πιστευω!
thrylos7
QUOTE
Ρακοσεβιτς,Πλανινιτς,Πριτζιονι,Ερντογαν, Χαουζ διεκδικουν το βραβειο της καλυτερης περιφερειακης 5αδας!

Ναι, αλλά το βραβείο τελικά θα πάει αλλού...

Δεν υποτίμησα καθόλου την Ταού... διαφώνησα με το "αδιαφιλονίκητο φαβορί" που θα ήταν αν το F4 δε γινόταν στην Αθήνα.

Ποιες είναι οι ομάδες σας; tongue.gif
rchos
η ταου εχει ενα στοιχημα φετος!αν κερδισει αυτο τοτε παει για μεγαλα πραγματα!ειναι ο παραγοντας ρακοσεβιτς!αν δεσει αυτος με τους υπολοιπους τοτε κλαφτα χαραλαμπε!ειναι πολυ πιθανο ομως και να τους καψει αυτος!
treathitch
QUOTE(rchos7 @ Sep 16 2006, 03:41 PM) *
η ταου εχει ενα στοιχημα φετος!αν κερδισει αυτο τοτε παει για μεγαλα πραγματα!ειναι ο παραγοντας ρακοσεβιτς!αν δεσει αυτος με τους υπολοιπους τοτε κλαφτα χαραλαμπε!ειναι πολυ πιθανο ομως και να τους καψει αυτος!

Με αρχηγό το μέγα Λούις Σκόλα, δε φοβόμαστε κανέναν (εντάξει, λέμε τώρα, αλλά μόνο 3-4 ομάδες είναι στα κυβικά της Τάου...). Αλήθεια, θα σταματήσει ποτέ τις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός; Τι κακό συνήθειο είναι αυτο... Εμείς καλά καλά δεν κλείνουμε δωδεκάδα και αυτοί έχουν ρόστερ από δω μέχρι τη Μούρθια.
Btw, για όποιον δεν έχει πορωθεί ήδη αρκετά με την αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζόν, παραθέτω εδώ το περσινό βιντεάκι πριν την έναρξη του top-16 (αν δεν απατώμαι). Περιμένετε να δείτε τι θα φτιάξει το τιμ του Τζόρντι φέτος (btw, το σάιτ ανανεώνεται, όπως και το fantasy. Προτείνω να φτιάξουμε εσωτερικό fantasy group για να σας σκίσω.. wink.gif).
http://www.youtube.com/watch?v=Lh-NW6oioqg
thrylos7
QUOTE
για όποιον δεν έχει πορωθεί ήδη αρκετά με την αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζόν, παραθέτω εδώ το περσινό βιντεάκι πριν την έναρξη του top-16

Μην το κάνετε αυτό ρε παιδιά! Υπάρχουν και κάποιοι προϊστορικοί εδώ μέσα... Για να το δω θα έρθει το φετινό ΤΟΡ 16...

QUOTE
btw, το σάιτ ανανεώνεται, όπως και το fantasy.

Γνωρίζεις ποια θα είναι η ανανέωση στο fantasy challenge; Επειδή δε λέει κάτι συγκεκριμένο...

QUOTE
Προτείνω να φτιάξουμε εσωτερικό fantasy group για να σας σκίσω..

laugh.gif cool.gif
Είχαμε(είχαν) κάνει πέρσι... Υπάρχει και topic
dizzy_fingers
QUOTE
Btw, για όποιον δεν έχει πορωθεί ήδη αρκετά με την αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζόν, παραθέτω εδώ το περσινό βιντεάκι πριν την έναρξη του top-16 (αν δεν απατώμαι).

Α, το θυμάμαι αυτό.
Το έπαιζαν σε όλα τα γήπεδα στα ημίχρονα κ δεκάλεπτα.
Δε μου αρέσει όμως αυτή η μουσική...τη θεωρώ φτηνή αντιγραφή του ύμνου του champions league.
Το βιντεάκι καλό.

Ξέρεις όμως ποιό μου άρεσε πάρα πολύ? Θυμάσαι ένα που είχε βγει στο τέλος της πρώτης φάσης που έδειχνε την πορεία της κάθε ομάδας σε κάθε όμιλο? Αυτό μου άρεσε πολύ (και το πόσταρα κάπου) αλλά δε μπορούσα να το κατεβάσω(ήταν σε streaming μορφή)...αν το βρεις πουθενά στο youtube και το ποστάρεις, man, θα είμαι ευγνώμων.

Όσο για το site....41.gif 77.gif
Όχι ότι δεν ήταν χρηστικό φέτος, αλλά μία μικρή αναβάθμιση στο λουκ θα του προσδώσει πολλά κιλά γκλαμουριάς cool.gif.
Achilleas13
Εγώ πιστεύω πως τα φαβόρι φέτος ειναι
1)Παναθηναικός
2)Ταου
3)Cska
4)Ολυμπιακος
5)Μπαρτσελονα
thrylos7
Ρε σεις, στη Goal λέει ότι ο Alpha διεκδικεί (και έχει αρκετές πιθανότητες) να δείξει κάποια ματς από Ευρωλίγκα...
blink.gif
biggrin.gif
rchos
μακαρι!εγω ειχα ακουσει για το φαιναλ 4 και την ερτ κατι.αλλα και για κανονικη περιοδο πολυ καλα ειναι!
treathitch
QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 17 2006, 03:31 AM) *
Δε μου αρέσει όμως αυτή η μουσική...τη θεωρώ φτηνή αντιγραφή του ύμνου του champions league.

Ίσα ίσα που για μένα έχει προσωπικότητα. Εν πάση περιπτώσει, οι απόψεις δε μπορεί πάντα να συμφωνούν. Στην Σάζκα Αρίνα, πάντως, όποτε και αν την άκουγα (τη μουσική), ειδικά όταν δείχναν Σκόλα, Πάρκερ, Βούισιτς (τι ματσάρα έβγαλε στον ημιτελικό...), Σμόντις και "Παπαροκσταρ", κυριολεκτικά έχυ.. (α, είστε ανήλικοι οι περισσότεροι).
rchos
συμφωνω η μουσικη μου αρεσει και εμενα πολυ και σιγα σιγα θα γινει και κλασικη οπως εγινε και του τσ.λινγκ!


τα καινουρια νεα τα μαθατε?ο σκολα αμφιβολος ακομη και για το ματς με ολυμπιακο στην πρεμιερα!επαθε οτι ειχε περσι ο τομασεβιτς!ρε περονοσπορος επεσε!
treathitch
QUOTE(rchos7 @ Sep 17 2006, 10:42 PM) *
τα καινουρια νεα τα μαθατε?ο σκολα αμφιβολος ακομη και για το ματς με ολυμπιακο στην πρεμιερα!επαθε οτι ειχε περσι ο τομασεβιτς!ρε περονοσπορος επεσε!

Τα μάθαμε, τα μάθαμε... Πρέπει να μας το θυμίζεις κιόλας;
Θέλουμε κι άλλο τεσσάρι πρόεδρε!
rchos
σιγα καλε γιατι και αλλο τεσσαρι?ενα μηνα θα λειψει ο ανθρωπας!ο τελετοβιτς εκει δεν παιζει?
treathitch
QUOTE(rchos7 @ Sep 17 2006, 11:41 PM) *
σιγα καλε γιατι και αλλο τεσσαρι?ενα μηνα θα λειψει ο ανθρωπας!ο τελετοβιτς εκει δεν παιζει?

Ο Τελέτοβιτς είναι ρούκι και επι πλέον λείπει εδώ και 2 εβδομάδες από την προετοιμασία (έπαιζε στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ). Επί πλέον, οι Ρακόσεβιτς-Σπλίτερ είναι κι αυτοί τραυματίες μέχρι νεωτέρας και ο Φαγιάρδο δεν είναι επίσημα παίκτης της Τάου (αν και δε γνωρίζω τι ακριβώς παίζει μ' αυτόν...).
Ιδού τα στατιστικά από το τελευταίο φιλικό:
http://www.baskonia.com/web/actualidad_2.asp

Βάθος στον πάγκο δεν υπάρχει, οι βασικοί ψηλοί μας είναι εκτός προετοιμασίας, μας λείπει ένα ακόμα τριάρι και ο Τελέτοβιτς είναι πολύ μικρός για βασικό τεσσάρι στα πρώτα 1-2 ματσάκια. Αν είχαμε κρατήσει το Ντράγκιτς, τότε θα πήγαινε ο Πλάνινιτς στο τρία και θα μπορούσε να μοιραστεί καλύτερα ο χρόνος στην περιφέρεια..
Τέλος πάντων, δεν παραπονιέμαι. Καλά θα τα πάμε, αλλά στο βάθος χρόνου δε μαθαίνουμε από τα λάθη (δεν υπήρξε πάγκος την τελευταία διετία και πέρσι στο φάιναλ φορ ρεζιλευτήκαμε όταν τραυματίστηκε ο Τιάγκο)...
Anaz
Xρειαζεται βαθος η ρακετα της Ταου,σιγουρα!! Στο 3 μπορει να παιξει ο Vidal?Υπαρχει παντως ο Χαουζ,κ σιγουρα θα δουμε κ σχηματα με Ερντογαν,Πλανινιτς στο 3..

QUOTE
Δε μου αρέσει όμως αυτή η μουσική...τη θεωρώ φτηνή αντιγραφή του ύμνου του champions league.
Κ μενα μ'αρεσει ΠΑΡΑ πολυ,κ δεν μου μοιαζει καθολου αντιγραφη!Η μουσικη του Ch.League ειναι πιο Soft,πιο classic.. Αυτη ειναι πιο πορωτικη!! Κ εγω πιστευω οτι σιγα σιγα θα γινει "κλασσικη".
treathitch
QUOTE(Anaz @ Sep 18 2006, 04:40 AM) *
Xρειαζεται βαθος η ρακετα της Ταου,σιγουρα!! Στο 3 μπορει να παιξει ο Vidal?Υπαρχει παντως ο Χαουζ,κ σιγουρα θα δουμε κ σχηματα με Ερντογαν,Πλανινιτς στο 3..

Και βέβαια. Τριάρι είναι ο Βιντάλ. Εγώ προσωπικά θέλω τον Πλάνινιτς να έρχεται μπαλαντέρ από τον πάγκο για τις θέσεις 1-2-3.
Κοιτούσα δηλαδή για μια πεντάδα: Πριζιόνι-Ρακόσεβιτς-τριάρι-Σκόλα-Σπλίτερ και από πίσω Ντράγκιτς-Ερντογάν-Πλάνινιτς-Τελέτοβιτς-Πεκέρ με Βιντάλ και ένα ακόμα τεσσάρι να κλείνουν τη δωδεκάδα.
Δυστυχώς ο Ντράγκιτς έφυγε δανεικός για τη Μούρθια, ο Ούκιτς παραχωρήθηκε για ένα κομμάτι ψωμί στη Μπαρτσελόνα (φέτος θα βγάλει μάτια ο μικρός, κάναμε έγκλημα) και τεσσάρι για την ώρα δεν έχουμε. Μοναδική μεταγραφή ο Χάουζ που δε με τρελαίνει κιόλας, οπότε...
thrylos7
Ο Πεκέρ θα μπορούσε να έχει λεπτά στο 4...

Ο Φαγιάρδο είχε εντυπωσιάσει στα πρώτα παιχνίδια(περισσότερα φιλικά) της Μιλάνο πέρσι.. αλλά μετά κάπου χάθηκε..

Τον Βιντάλ πως και δεν τον πήραν ακόμα στο ΝΒΑ;

Σε σχέση με πέρσι όμως καλύτερη ομάδα έχει η Ταού.
treathitch
Από όσα διαβάζω στο φόρουμ της ACB, οι οπαδοί της Τάου έχουν πανικοβληθεί στο ενδεχόμενο να μην δοθεί τελικά συμβόλαιο στον Φαγιάρδο, παρά τη δεδομένη απουσία του Σκόλα, η οποία ενδέχεται να ξεπεράσει το μήνα και το γεγονός ότι ο Σπλίτερ είναι injury-prone. Μηνιαίο συμβόλαιο στο Φαγιάρδο φαντάζει πάντως ως πιθανό ενδεχόμενο..
Και επαναλαμβάνω: Θέλουμε κι άλλο τεσσάρι πρόεδρε!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.