Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Ευρωλίγκα 2009-10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
traveller
QUOTE(Air and King @ Dec 18 2009, 23:57 ) *
Μα η υπερβολη ειναι Εθνικο Σπορ.....
Στην Ελλαδα θα ακουσεις οτι ο Γκαλης(που βεβαιως ειναι ο κορυφαιος Ελληνας μπασκεμποληστας ολων των εποχων) ειναι καλυτερος απο τον Κομπι Μπραιαντ,ο Χατζηπαναγης(μεγαλος παιχτης ο "Βασια" αλλα....) καλυτερος απο τον Μαραντονα και τον Ροναλτινιο........

Γενικα καποιοι φιλαθλοι του Παναθηναικου μαλλον ειναι εκτος τοπου και χρονου που εχουν απαιτηση καθε χρονο να κανουν τριπλ κραουν και να κερδιζουν καθε ομαδα με 30 ποντους διαφορα λες και ειναι οι Μποστον Σελτικς ενω αφηνουν και αιχμες για τον Ζοτς.....ο οποιος κατεμε εχει την μεγαλυτερη ασυλεια που μπορει να εχει οποιοσδηποτε προπονητης.....Υπο την καθοδηγηση του ο Παναθηναικος γιγαντωσε σε απιστευτο βαθμο την Ιστορια του!
Για μενα ο Παναθηναικος δεν εχει καν το καλυτερο ροστερ στην Ευρωπη ακομα και πληρης να ειναι αλλα εχει τον Καλυτερο προπονητη στην Ιστορια του Ευρωπαικου μπασκετ(μονο ο Γκομελσκι και ο Ιβκοβιτς θα μπορουσαν "να τον ενοχλησουν" για αυτον τον Τιτλο) και αυτο οπως ολοι γνωριζουμε στην συγχρονη μπασκετικη Ευρωπη παιζει μεγαλο ρολο......Μεγαλυτερο πολλες φορες και απο το να εχεις τους καλυτερους παιχτες!

Στην Ελλαδα αν ο Παναθηναικος δεν παρει κανενα Τιτλο φετος ικανους εχω μερικους να τον κραζουν οπως εκαναν με τον Μαλκοβιτς την μετα 96 χρονια(εκει τουλαχιστον ειχαν δικαιολογια)..........

+ μέχρι εκεί που δεν πάει.

Και έχουν και ιδιαίτερη βαρύτητα μια και τα γράφει κάποιος μη Παναθηναϊκός. Άντε γιατι θα τρελαθούμε τελικά.

zoze
Παιδιά, όταν και φέτος πάρουμε την Ευρωλίγκα, μην ακούσω πόσο καλοί είναι οι παίκτες μας και πόσο πονηρός είναι ο Ζοτς...

Εσείς που δεν πιστεύετε στην ομάδα, στο τέλος μην πανηγυρίσετε μαζί μας.

Πόσο μίζερος μπορεί να είναι ένας οπαδός του ΠΑΟ?? Ποιος σας είπε ότι αυτοί οι παίκτες δεν έχουν δικαίωμα για 2-3 ή και 5 μήνες να είναι κακοί??
Πότε πρέπει να είναι καλοί?? Όταν κρίνονται οι τίτλοι. Τότε θα κρίνω τις εμφανήσεις τους...

Θυμάστε τι γράφατε για τη νίκη με 35 πόντους με την Κίμκι??? Τι ομαδάρα θεέ μου.... Τι παιχταράδες έχουμε κι άλλα συναφή...

Αν δεν σας καλύπτει ο ΠΑΟ, αλλάξτε ομάδα και γίνετε Ρεάλ, Μπάρτσα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο... Μην επιστρέψετε όμως στο τέλος της σεζόν σε μας...
Τελικά μου φαίνεται πως πολλοί από σας είστε μίζεροι... Και ίσως λίγο ασεβείς προς την ομάδα μας που σας έχει κάνει περίφανους πολλά βράδια του Μαϊου...

Στις κριτικές των παικτών μας είστε αυστηροί... Ξέρετε τι σας αξίζει?? Μια κατάσταση σαν αυτό που ζει η ΑΕΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Αντί να έρχεστε στο γήπεδο και να βοηθάτε την ομάδα με την αγάπη, κρύβεστε πίσω απ το ανώνυμο φόρουμ και κάνετε στείρα κριτική...

Ο Πέρπε είναι λίγος... Δεν καταλαβαίνω με ποιον θα είσαστε ευχαριστημένοι??? Μόνο με Κόμπε, Νοβίτσκι???

Την προηγούμενη βδομάδα ζήσαμε την ανακάλυψη του νέου Θεού μετά το Χριστιανισμό και το Ισλάμ... το Βελίσκοβιτς...
Τι νομίζετε για το Βελίσκοβιτς?? Αν τον είχε ο ΠΑΟ θα είχε λύσει όλα του τα προβλήματα?? Θα έπαιρνε αήτητος την Ευρωλίγκα??? Ή μήπως ο ίδιος θα έπαιζε σ όλα τα παιχνίδια καλά?? Θα είχε 20π μ.ό. και 10 ριμπ??

Κάποιοι άλλοι λέτε αν γίνεται ν αλλάξουμε τον Τσάρτσα με τον Μάριτς....
Τον Μάριτς τον έχουμε δει μόνο 3,5 μήνες... Πώς είστε τόσο σίγουροι όλοι σας?? Γιατί το καλοκαίρι αφού είστε τόσο μεγάλοι γνώστες του μπάσκετ δεν τον πρότεινε κανείς σας?? Με 10 εμφανίσεις έγινε καλύτερος του Μάικ και του Τσάρτσα??
Αν έρθει στον ΠΑΟ θα θέλει τουλάχιστον 6 μήνες να προσαρμοστεί... Και σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερος του Πέκοβιτς....

Κάποιοι λένε τον Τέπιτς λίγο... Κάποιοι άλλοι λέγανε πέρυσι το Νίκολας στο ίδιο επίπεδο με το Χαλπερίν... Εγώ προσωπικά λέω ότι σ' όποιον δεν του αρέσουν οι παίκτες μας ας μην έρθει στο γήπεδο... Ας πάει σ αυτούς που του αρέσουν...

Κι εμένα δεν μου άρεσε αυτό που είδα με τη Ρεάλ... Ούτε από διαιτησία, ούτε από εμφάνιση, ούτε συγκεκριμένα από Μάικ, Πέρπε και Τσάρτσαρη... Τι πρέπει να πούμε δηλαδή?? Να πέσουμε να τους φάμε??
Εσείς που κατηγορείτε στις δουλειές σας δεν κάνετε λάθη?? Δεν κουράζεστε?? Είστε πρωί - βράδυ το ίδιο αποδωτικοί??

Υ.Γ: Σ αυτά που γράφω, δεν περιλαμβάνω τους Παναθηναϊκούς που δεν είναι μίζεροι και που νοιώθουν σίγουροι για την ομάδα μας... Και δεν λέω ότι ομάδα είναι υπεράνω κριτικής... Αλλά κι η κριτική είναι αποδωτική όταν γίνεται σε σωστό χρόνο και με αγάπη, χωρίς υπερβολή....
paodynasty
Σωστος ο zoze και γιάυτούς ποθ θα γκρινιάξουν ας δώσουν βάση στο υστερόγραφο

Οι παραγματικές δυνατότητες της ομάδας φάνηκαν στο ματς με την Κιμκι και ανυπομονώ κι εγώ από Φλεβάρη να χαθεί η μπάλα, το πιστεύω. Ακόμα όμως κι αν δε γίνει αυτό ή αν γίνει και χάσουμε (?!) κάποιους τίτλους σε όλα τα ομαδικά αθλήματα υπάρχουν δύο ομάδες κι αν βρεθεί καλύτερη ομάδα από εμάς απλά συγχαρητήρια στους αντίπάλους και Σεβασμός και πάλι Αναγνώριση και Αγάπη στη δική μας ομάδα, στην καλύτερη ομάδα στην ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού
kolokotronis
Zoze, δεν ξέρω από πότε παρακολουθείς το φόρουμ αλλά ένα παράδειγμα θα σου φέρω.
Πέρυσι ο Σπανούλης για κανά 2-3 μήνες είχα φάει όλο το θάψιμο και την απαξίωση που υπάρχει από πάρα πολλούς από τους οπαδούς μας.
''Όλη την ώρα ντάπα ντούπα την μπάλα-Κάτι ήξεραν οι αμερικάνοι που τον έλεγαν μηχανή λαθών-Που θα πάει αυτά η κατάσταση με το Σπανούλη'' και ένα κάρο άλλα ''όμορφα''.

Τα αποτελέσματα στο τέλος της χρονιάς γνωστά...

Μην ψάχνεις να βρεις άκρη.
Καλή η κριτική αλλά ο Έλληνας έχει δύο προβλήματα.
-Έχει μνήμη ενός, άντε δύο μηνών.
-Είναι η προσωποποίηση της υπερβολής.

Υπομονή λοιπόν μέχρι το μάη.
traveller
QUOTE(kolokotronis @ Dec 21 2009, 17:00 ) *
Zoze, δεν ξέρω από πότε παρακολουθείς το φόρουμ αλλά ένα παράδειγμα θα σου φέρω.
Πέρυσι ο Σπανούλης για κανά 2-3 μήνες είχα φάει όλο το θάψιμο και την απαξίωση που υπάρχει από πάρα πολλούς από τους οπαδούς μας.
''Όλη την ώρα ντάπα ντούπα την μπάλα-Κάτι ήξεραν οι αμερικάνοι που τον έλεγαν μηχανή λαθών-Που θα πάει αυτά η κατάσταση με το Σπανούλη'' και ένα κάρο άλλα ''όμορφα''.

Τα αποτελέσματα στο τέλος της χρονιάς γνωστά...

Μην ψάχνεις να βρεις άκρη.
Καλή η κριτική αλλά ο Έλληνας έχει δύο προβλήματα.
-Έχει μνήμη ενός, άντε δύο μηνών.
-Είναι η προσωποποίηση της υπερβολής.

Υπομονή λοιπόν μέχρι το μάη.

Aυτά τα έλεγα κι εγώ (εκτός από αυτό με τους Αμερικάνους διότι πολύ απλά δεν ήξερα τι έκανε εκεί , παρά μόνο ότι έπαιζε λίγο).
Κοίτα να δεις : Ο Σπανούλης πέρσι ήταν κάκιστος. Κά-κι-στος. Δε βλεπόταν μέχρι τα ματς με τη Σιένα. Και όσοι τον υπερασπίζονταν το έκαναν επειδή πολύ απλά τον γούσταραν. Όχι βάσει απόδοσης. Όπως κι εγώ δε μπορώ να πω ποτέ και τίποτα για τον Τσαρτσαρή (ακόμα και όταν σέρνεται ) επειδή τον πάω με τα χίλια.
Είναι άλλο να πεις μια κουβέντα κάνοντας μια καλοπροαίρετη κριτική και άλλο η γκρίνια , η μιζέρια και η καταστροφολογία.Και άλλο ο Σπανούλης και άλλο ο Ομπράντοβιτς. Μην τα μπερδεύουμε.

Καλές γιορτές σε όλους smiley.gif

mrproedros
Euroleague 2010 - Week 9 - Gameday 1 : Παναθηναϊκός - Πρόκομ 74-66 (6-1-10) Highlights

&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />

Τα δεκάλεπτα: 23-18, 36-38, 51-50, 74-66
ΠΑΟ (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 6 (1), Σπανούλης 6, Περπέρογλου 5 (1), Μπατίστ 13, Φώτσης 5 (1), Νίκολας 13 (3), Τσαρτσαρής 4, Πέκοβιτς 10, Καλάθης 2, Σερμαντίνι 2, Γιασικεβίτσιους 8
ΠΡΟΚΟΜ (Πατσέσας): Σέβεριν, Χάρινγκτον, Λόγκαν 6, Κοστρέφσκι, Γιάγκλα 4, Λάπετα 3, Σκότκα, Βάρντα 4, Γουντς 16, Μπάρελ 12, Γιούινγκ 19 (3), Χριτσάνιουκ 2
Giannis091
barca sto top 16!
vikos1908
QUOTE(Giannis091 @ Jan 8 2010, 01:33 ) *
barca sto top 16!

Και; huh.gif
Marciulionis
Ελπίζω να ανέβουμε αρκετά για να της ανταποδώσουμε τα περσινά ξεφτιλίκια... Πάντως με βάση όσα βλέπω ως τώρα μάλλον πάλι με μειονέκτημα θα πάμε στους 8...
silversurfer
Αν και το τονίζω ΑΝ συνεχίσουμε να παίζουμε like that τότε δε γλιτώνουμε ήττες μέσα - έξω με Μπάρτσα!

Παρακαλώ μην μου πείτε ότι κ πέρυσι χάσαμε κ μετά το σηκώσαμε είναι γούρι να μας πατάει η Μπάρτσα..
AZ1980
QUOTE(silversurfer @ Jan 8 2010, 12:25 ) *
Αν και το τονίζω ΑΝ συνεχίσουμε να παίζουμε like that τότε δε γλιτώνουμε ήττες μέσα - έξω με Μπάρτσα!

Παρακαλώ μην μου πείτε ότι κ πέρυσι χάσαμε κ μετά το σηκώσαμε είναι γούρι να μας πατάει η Μπάρτσα..

Εγώ ξέρω πως τα τελευταία χρόνια έχουμε παίξει μόνο ένα (1) πραγματικά κρίσιμο παιχνίδι εναντίον της Μπάρτσα. Και σε εκείνο το παιχνίδι την σκορπίσαμε στους 5 ανέμους. Ας είμαστε λοιπόν συγκρατημένοι στα "μέσα - έξω ήττα", "με μειονέκτημα θα πάμε στους 8" κτλ κτλ. Θα αναμετρώνται η πιο λούζερ ομάδα της Ευρώπης εναντίον της πιο γουίνερ. Ψυχραιμία. Για τον ΠΑΟ μιλάμε, όχι για το Κορδελιό. smile.gif

bball.gif
il postino
αν ειμασταν σε καλη κατασταση δε θα συζηταγαμε για τους πιθανους αντιπαλους μας. δεν ειμαστε ομως και δεν εγγυαται κανεις οτι θα ειμαστε στο εγγυς μελλον (οσο υπαρχουν προβληματα τραυματισμων......). οσο συνεχιζεται αυτη η κατασταση θα ειμαι αρκετα απαισιοδοξος για το τι θα γινει φετος.

στην παρουσα φαση η μπαρτσα το λιγοτερο που μπορει να μας κανει ειναι να μας παρει την πρωτη θεση μονο απο τα μεταξυ μας παιχνιδια. το περισσοτερο δε θελωνα το σκεφτομαι.

και θα το ξαναπω , η παραδοση δεν παιζει μπασκετ!

και για να μην παρεξηγηθω , απλα θεωρω οτι μοναδικο θεμα του φετινου παο ειναι οι τραυματισμοι και τιποτα αλλο. οι απουσιες, τα συχνα πηγαινα ελα των παικτων στην injury list και η μετρια κατασταση αυτων που επανερχονται δεν αφηνουν την ομαδα να ρολαρει. οσο θα υπαρχουν αυτα , η θεση μας , ως ομαδα , θα ειναι επισφαλης.
Razorblade Fish
QUOTE(Marciulionis @ Jan 8 2010, 13:21 ) *
Ελπίζω να ανέβουμε αρκετά για να της ανταποδώσουμε τα περσινά ξεφτιλίκια... Πάντως με βάση όσα βλέπω ως τώρα μάλλον πάλι με μειονέκτημα θα πάμε στους 8...

Περυσι παντως δεν ειχατε μειονεκτημα...
AZ1980
QUOTE(ilpostino @ Jan 8 2010, 19:33 ) *
στην παρουσα φαση η μπαρτσα το λιγοτερο που μπορει να μας κανει ειναι να μας παρει την πρωτη θεση μονο απο τα μεταξυ μας παιχνιδια. το περισσοτερο δε θελωνα το σκεφτομαι.

και θα το ξαναπω , η παραδοση δεν παιζει μπασκετ!

Κι εγώ θα το ξαναπώ: προτείνω ψυχραιμία! Μπαρτσελόνα - Παναθηναικός είναι, σε τοπ16, όχι Μπαρτσελόνα - Κορδελιό για να "μη θέλεις να φανταστείς τι μπορεί να μας κάνουν". Άλλο οι όμιλοι του Φθινοπώρου, μη μπερδευόμαστε με αυτά. Για πείτε μου ΕΝΑ υπερκρίσιμο ματς τα τελευταία 11 χρόνια στο οποίο ο ΠΑΟ να έχει διασυρθεί.

Άσε που οι τραυματισμοί είναι αυτή τη στιγμή πολύ ηπιότεροι απ' όσο φαίνονται. Εγώ δεν πιστεύω πως ο Μήτσος είναι τραυματίας σε βαθμό που να μη μπορεί να παίξει. Ούτε ότι το πρόβλημά του είναι στους προσαγωγούς. Πιστεύω πως είναι σε προληπτική καραντίνα, λόγω ενοχλήσεων που σχετίζονται με την επέμβαση που έκανε το καλοκαίρι.

Και είναι και ο μόνος μας τραυματίας. Όλοι οι άλλοι συνέρχονται φανερά, και σε 2-3 εβδομάδες θα είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμοι. Το φορμάρισμα της ομάδας φέτος υποψιάζομαι πως θα έρθει σε σωστό τάιμινγκ. Είτε αυτό αποδειχτεί αρκετό, είτε όχι.

bball.gif
Ginobili
QUOTE(Razorblade Fish @ Jan 8 2010, 18:49 ) *
Περυσι παντως δεν ειχατε μειονεκτημα...

Γιατί πότε είχαμε??? Ποτέ....πάντα πλεονέκτημα έχουμε στους 8.
50-50 είναι οι πιθανότητες να πέσουμε ή με Μπάρτσα,ή με ΤΣΣΚΑ(λογικά)....ας κάνουμε την προσευχή μας να πέσουμε με τους δεύτερους...γιατί αυτή την περίοδο,η Μπαρτσελόνα θα μας κάνει πλάκα(2 νίκες χαλαρά...)
misa
Σε περιπτωση ηττας της Ρεαλ στο Μιλανο 77.gif ειμαστε εμεις πρωτοι και παιζουμε με Μαλαγα η Σιενα η Ταου η ΤΣΚΑ.... 41.gif επισης σε περιπτωση νικης της Ταου μεσα στην Μοσχα μπορουμε να κληρωθουμε με Ταου cool.gif και οχι με Μπαρτσα.Αλλα και αν ακομα παιξουμε με την Μπαρτσα και παμε στους 8 με μειονεκτημα εδρας ...εγω θυμαμαι οτι καναμε δυο "2πλα" μεσα στην Σιενα 77.gif 77.gif !!!!Το θεμα ειναι η ομαδα να βρει τα πατηματα της,οι παιχτες να ζεσταθουν....και μια προσθηκη εκτακτως Ελληνα (Καιμακογλου,Μαυροειδη)η ξενου(Ναχμπαρ,Νεστεροβιτς,Μασει,Μαριτς,Γου
τς shot.gif )(δανεισμος Σερμαντινι) Θα μας ενησχυε κατω απο το καλαθι ωστε στα υποδηματα μας το μειονεκτημα εδρας και μεσα στην Μοσχα και στο Τελ Αβιβ και στην Ιταλια!!!!Οσο για την Μπαρτσα να δω τους looser στο Paris... 41.gif
il postino
QUOTE(AZ1980 @ Jan 8 2010, 21:03 ) *
Κι εγώ θα το ξαναπώ: προτείνω ψυχραιμία! Μπαρτσελόνα - Παναθηναικός είναι, σε τοπ16, όχι Μπαρτσελόνα - Κορδελιό για να "μη θέλεις να φανταστείς τι μπορεί να μας κάνουν". Άλλο οι όμιλοι του Φθινοπώρου, μη μπερδευόμαστε με αυτά. Για πείτε μου ΕΝΑ υπερκρίσιμο ματς τα τελευταία 11 χρόνια στο οποίο ο ΠΑΟ να έχει διασυρθεί.

Άσε που οι τραυματισμοί είναι αυτή τη στιγμή πολύ ηπιότεροι απ' όσο φαίνονται. Εγώ δεν πιστεύω πως ο Μήτσος είναι τραυματίας σε βαθμό που να μη μπορεί να παίξει. Ούτε ότι το πρόβλημά του είναι στους προσαγωγούς. Πιστεύω πως είναι σε προληπτική καραντίνα, λόγω ενοχλήσεων που σχετίζονται με την επέμβαση που έκανε το καλοκαίρι.

Και είναι και ο μόνος μας τραυματίας. Όλοι οι άλλοι συνέρχονται φανερά, και σε 2-3 εβδομάδες θα είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμοι. Το φορμάρισμα της ομάδας φέτος υποψιάζομαι πως θα έρθει σε σωστό τάιμινγκ. Είτε αυτό αποδειχτεί αρκετό, είτε όχι.

bball.gif

φιλε ΑΖ εγω σου λεω οτι ο παο δεν ειναι σε καλη κατασταση και φοβαμαι οτι τιποτα δε μας εξασφαλιζει οτι θα ειναι καλυτερα σωματικα οι παικτες μας αργοτερα. ελπιζω να εχεις δικιο εσυ ,ετσι οπως βλεπεις εσυ την κατασταση.

απο κει και περα , το ιδιο μετριος ηταν ο παο και την ανοιξη του 2008 και καταληξαμε να παιζουμε την προκριση για τους 8 με την παρτιζαν στο βελιγραδι , οπου σε ΚΑΝΕΝΑ σημειο του αγωνα δε δειξαμε οτι μπορουσαμε να παρουμε το ματς , ουτε καν να το κλεψουμε!

ειλικρινα ελπιζω να εχεις δικιο και να ειναι τα πραγματα πιο αισιοδοξα απο οτι τα βλεπω αλλα οταν βλεπω το μπατιστ , 2 μηνες μετα την επιστροφη του , αλλου να πατα και αλλου να βρισκεται πραγματικα απογοητευομαι. ιδωμεν!
PARISINOS
QUOTE(ilpostino @ Jan 8 2010, 21:57 ) *
φιλε ΑΖ εγω σου λεω οτι ο παο δεν ειναι σε καλη κατασταση και φοβαμαι οτι τιποτα δε μας εξασφαλιζει οτι θα ειναι καλυτερα σωματικα οι παικτες μας αργοτερα. ελπιζω να εχεις δικιο εσυ ,ετσι οπως βλεπεις εσυ την κατασταση.

απο κει και περα , το ιδιο μετριος ηταν ο παο και την ανοιξη του 2008 και καταληξαμε να παιζουμε την προκριση για τους 8 με την παρτιζαν στο βελιγραδι , οπου σε ΚΑΝΕΝΑ σημειο του αγωνα δε δειξαμε οτι μπορουσαμε να παρουμε το ματς , ουτε καν να το κλεψουμε!

ειλικρινα ελπιζω να εχεις δικιο και να ειναι τα πραγματα πιο αισιοδοξα απο οτι τα βλεπω αλλα οταν βλεπω το μπατιστ , 2 μηνες μετα την επιστροφη του , αλλου να πατα και αλλου να βρισκεται πραγματικα απογοητευομαι. ιδωμεν!

Ο ΠΑΟ και περσυ και φετος πασχει απο ενα σημαντικο πραγμα ( εκτος απο τους τραυματισμους που ομως σε δυο τρεις βδομαδες δεν θα υπαρχουν λογικα) και αυτο ειναι η ελλειψη κινητρου.

Οσο επαγγελματιας και να ειναι καποιος , οσο και να θελεις να δωσεις τον καλυτερο σου εαυτο , οτι και να κανει ο προποντητης σου για να σε πορωσει, οταν εχεις κατακτησει τις 8 απο τις τελευταιες 9 διωργανωσεις τα τελευταια τρια χρονια, απλα δεν γινεται να παιζεις στο 100 τις εκατο σε ματς ανευ πραγματικης σημασιας.
Ειναι απλα ανθρωπινο.

Ο ΠΑΟ αυτη τη στιγμη παιζει με σβηστες μηχανες και ετσι επαιζε και περσυ τετοια εποχη, παρολο που ηταν πληρης. Οχι οτι το κανουν επειτηδες και διαλεγουν παιχνιδια, αλλα απλα ετσι ειναι. Οποιος εχει παιξει μπασκετ , το ξερει αυτο το φαινομενο.

Ο ΠΑΟ πλεον ετσι οπως εχει διαμορφωθει η κατασταση τα τελευταια χρονια, με τις ατελειωτες επιτυχιες, μονο στα ματς ζωης η θανατου θα παρουσιαζει την πραγματικη του δυναμη. Δηλαδη σε αυτα που φερνουν κουπες η σε αυτα που αν χασεις αποκλειεσαι.

Και τετοια δεν ειναι καν τα ματς τοπ 16.

Προβλεψη δικια μου. Ακομα και με μπαρτσα να πεσουμε , μαλλον θα χασουμε την πρωτη θεση, και με μειονεκτημα εδρας θα παμε φαιναλ 4.

Βεβαια μπορει και οσα λεω να ειναι λαθος, ωστοσο η ομαδα ειναι ιδια με περσυ, οποτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Πιο πιθανο ειναι να ειναι σωστο αυτο που λεω εγω, παρα η ιδια ομαδα που σαρωσε περσυ στην ευρωπη, φετος να μην μπορει να παιξει.

Υ.Γ. Η χρονια με την παρτιζαν δεν ειχε καμια σχεση. Τοτε δεν εφταιγε το κινητρο η οτιδηποτε αλλο. Απλα η στελεχωση του ροστερ ηταν ελλειπης. Με ψηλοτερο παιχτη τον μπατιστ ( 204, λογω του τραυματισμου του τσαρτσα που ειναι 209 και τον τομασεβιτς 210), απλα δεν πηγαινες πουθενα. Ρισκαραμε με ντεγιαν, δεν επιασε , την πατησαμε .
Πεσαμε και στην ομαδα που δεν μας ταιριαζε καθολου ( παρτιζαν, ομαδα με εκπληκτικη τοτε φροντ λαιν με πεκο και βελιτσκοβιτς και την πατησαμε απλα).

Φετος η ομαδα δεν εχει ελλειπη στελεχωση. Ειναι η ιδια με περσυ. Και περσυ μολις σοβαρεψαν τα πραγματα , ειδαμε τι καταφερε.
AZ1980
QUOTE(ilpostino @ Jan 8 2010, 20:57 ) *

O Μπατίστ ανεβαίνει, αλλά δε φορτσάρει. Πρόσεξε τα πατήματά του. Όλο και πιο κοντά στα γνώριμα επίπεδα, η ένταση και η επιθετικότητά του υπολείπονται ακόμα αισθητά, αλλά αυτό είναι επειδή δεν έχει φορτσάρει. Επιφυλακτικός και έμπειρος.

Το 2008 είχαν γίνει τραγικά λάθη στη στελέχωση της ομάδας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλην του (εντελώς ντεφορμέ τότε) Μπατίστ κανένας απολύτως άλλος παίκτης για να στήσει σκριν στο πικ'ν'ρολ. Τέτοιο τρομερό πρόβλημα δεν υπάρχει φέτος, παρά το ότι και φέτος η μεταγραφική πολιτική στις θέσεις των ψηλών άφησε την ομάδα πιο εκτεθειμένη απ' όσο θα επιτρεπόταν βάσει των συνθηκών (τα έχω πει πολλές φορές για Βελ). Δε μου είναι λοιπόν εύκολο να παραλληλίσω τις δυο αυτές σεζόν.

Εκτιμώ πως όλοι όσοι παίζουν τώρα θα βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα στο τοπ16, πλην του Νίκολας που κορύφωσε νωρίς και εύχομαι να το ξανακάνει αργότερα στη σεζόν. Τα ερωτηματικά της ομάδας είναι (α) αν θα μας κάνει την τιμή ο Μητσάκος, γιατί χωρίς αυτόν ή κάποιο άλλο μέλος της "τριάδας" δεν θα την παλέψουμε και (β) αν θα αντέξει μέχρι τέλους ο Σπαν, που ήδη κάνει συντήρηση.

Το τρίτο και μεγαλύτερο ερωτηματικό ήταν ο Σάρας, αλλά τις 2 τελευταίες εβδομάδες κατέστη σαφές πως ο Λιθουανός θα ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο και φέτος, για καλή μας τύχη.

Όλη η δύναμη της ομάδας είναι η "τριάδα", σε συνεργασία με τους δυο ψηλούς σκρίνερς. Αν αυτοί είναι όλοι καλά, και απ' ότι όλα δείχνουν θα είναι, ας κοπιάσει η Μπάρτσα όποτε γουστάρει.

ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν υποστηρίζω πως θα είναι εύκολα για τον ΠΑΟ τα ενδεχόμενα ματς με την Μπάρτσα. Απλά λέω πως είναι πραγματικά υπερβολικό κατά τη γνώμη μου να πει κάποιος "ο Παναθηναικός στο τοπ16 θα χάσει από τους Α ή τους Β 'μέσα έξω', θα του κάνουν πλάκα". Δεν υπάρχουν αυτά. Γιατί είναι κανόνας στο ευρωπαικό μπάσκετ πολλά χρόνια τώρα: Κανείς δεν κερδίζει τον ΠΑΟ εύκολα σε ματς όπου ο ΠΑΟ έχει κατέβει για να "πολεμήσει".

ΥΓ2. Μόλις είδα πως τα γραψε από πάνω κι ο PARISINOS. Συμφωνώ 100%. Κλασικά... Για τα περί κινήτρου έχω γράψει στο παρελθόν ακριβώς τα ίδια, συμφωνώ απόλυτα.

bball.gif
il postino
QUOTE(PARISINOS @ Jan 8 2010, 23:13 ) *
Ο ΠΑΟ και περσυ και φετος πασχει απο ενα σημαντικο πραγμα ( εκτος απο τους τραυματισμους που ομως σε δυο τρεις βδομαδες δεν θα υπαρχουν λογικα) και αυτο ειναι η ελλειψη κινητρου.

Οσο επαγγελματιας και να ειναι καποιος , οσο και να θελεις να δωσεις τον καλυτερο σου εαυτο , οτι και να κανει ο προποντητης σου για να σε πορωσει, οταν εχεις κατακτησει τις 8 απο τις τελευταιες 9 διωργανωσεις τα τελευταια τρια χρονια, απλα δεν γινεται να παιζεις στο 100 τις εκατο σε ματς ανευ πραγματικης σημασιας.
Ειναι απλα ανθρωπινο.

Ο ΠΑΟ αυτη τη στιγμη παιζει με σβηστες μηχανες και ετσι επαιζε και περσυ τετοια εποχη, παρολο που ηταν πληρης. Οχι οτι το κανουν επειτηδες και διαλεγουν παιχνιδια, αλλα απλα ετσι ειναι. Οποιος εχει παιξει μπασκετ , το ξερει αυτο το φαινομενο.

Ο ΠΑΟ πλεον ετσι οπως εχει διαμορφωθει η κατασταση τα τελευταια χρονια, με τις ατελειωτες επιτυχιες, μονο στα ματς ζωης η θανατου θα παρουσιαζει την πραγματικη του δυναμη. Δηλαδη σε αυτα που φερνουν κουπες η σε αυτα που αν χασεις αποκλειεσαι.

Και τετοια δεν ειναι καν τα ματς τοπ 16.

Προβλεψη δικια μου. Ακομα και με μπαρτσα να πεσουμε , μαλλον θα χασουμε την πρωτη θεση, και με μειονεκτημα εδρας θα παμε φαιναλ 4.

Βεβαια μπορει και οσα λεω να ειναι λαθος, ωστοσο η ομαδα ειναι ιδια με περσυ, οποτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Πιο πιθανο ειναι να ειναι σωστο αυτο που λεω εγω, παρα η ιδια ομαδα που σαρωσε περσυ στην ευρωπη, φετος να μην μπορει να παιξει.

Υ.Γ. Η χρονια με την παρτιζαν δεν ειχε καμια σχεση. Τοτε δεν εφταιγε το κινητρο η οτιδηποτε αλλο. Απλα η στελεχωση του ροστερ ηταν ελλειπης. Με ψηλοτερο παιχτη τον μπατιστ ( 204, λογω του τραυματισμου του τσαρτσα που ειναι 209 και τον τομασεβιτς 210), απλα δεν πηγαινες πουθενα. Ρισκαραμε με ντεγιαν, δεν επιασε , την πατησαμε .
Πεσαμε και στην ομαδα που δεν μας ταιριαζε καθολου ( παρτιζαν, ομαδα με εκπληκτικη τοτε φροντ λαιν με πεκο και βελιτσκοβιτς και την πατησαμε απλα).

Φετος η ομαδα δεν εχει ελλειπη στελεχωση. Ειναι η ιδια με περσυ. Και περσυ μολις σοβαρεψαν τα πραγματα , ειδαμε τι καταφερε.

περι κινητρου στα ανευ επικινδυνοτητας παιχνιδια εχεις δικιο.

διαφωνω οσον αφορα τη σεζον 2007-2008. σαφως και η στελεχωση δεν ηταν καλη στους ψηλους αλλα μηπως και την προηγουμενη χρονια τους ιδιους ψηλους δεν ειχαμε? ο γιεφτοκας, που ειχε φυγει ,δεν ειχε συμμετοχη αλλωτσε στο τριπλ κραουν. απλα , και τη σεζον 2007-2008 και τη φετινη σεζον ειχαμε τραυματισμους και δεν ειμασταν σε καθολου καλη κατασταση. τοτε ειχαμε μεινει με τομασεβιτς-μια παιζω μια οχι , τον εκπληκτικο εκεινη τη χρονια τσαρτσαρη να μενει Off , τον ντικουδη δικαιολογημενα παρκαρισμενο και το μπατιστ να τα βαζει με ολους στο τελος. ετσι και φετος , εχουμε τις απουσιες με τη διαφορα οτι αυτες αφορουν ολες τις γραμμες και οχι μονο τους ψηλους. υπαρχει σχεση αναμεσα στις 2 χρονιες.
PARISINOS
QUOTE(ilpostino @ Jan 8 2010, 22:30 ) *
περι κινητρου στα ανευ επικινδυνοτητας παιχνιδια εχεις δικιο.

διαφωνω οσον αφορα τη σεζον 2007-2008. σαφως και η στελεχωση δεν ηταν καλη στους ψηλους αλλα μηπως και την προηγουμενη χρονια τους ιδιους ψηλους δεν ειχαμε? ο γιεφτοκας, που ειχε φυγει ,δεν ειχε συμμετοχη αλλωτσε στο τριπλ κραουν. απλα , και τη σεζον 2007-2008 και τη φετινη σεζον ειχαμε τραυματισμους και δεν ειμασταν σε καθολου καλη κατασταση. τοτε ειχαμε μεινει με τομασεβιτς-μια παιζω μια οχι , τον εκπληκτικο εκεινη τη χρονια τσαρτσαρη να μενει Off , τον ντικουδη δικαιολογημενα παρκαρισμενο και το μπατιστ να τα βαζει με ολους στο τελος. ετσι και φετος , εχουμε τις απουσιες με τη διαφορα οτι αυτες αφορουν ολες τις γραμμες και οχι μονο τους ψηλους. υπαρχει σχεση αναμεσα στις 2 χρονιες.

E δεν ειχαμε και τους ιδους ψηλους το 2007. Ειχαμε τους ντεγιαν και τσαρτσαρη υγιεις και τον καρχαρια για να μπαινει να ριχνει ξυλο και να παιζει καμια αμυνα απεναντι σε δυνατα κορμια.
Το 2008 οταν παιξαμε με παρτιζαν δεν ειχαμε κανεναν απο τους τρεις.

Φετος δεν υπαρχουν τραυματισμοι. Τουλαχιστον σοβαροι. Ενταξει δεν επαιζε ο σαρας, ο μητσος κλπ, αλλα περισσοτερο συντηρηση γινεται, παρα υπαρχει πραγματικο προβλημα.

Πραγματικα εκεινη την ομαδα θα την θυμαμαι για πολλα χρονια ακομα , γιατι ηταν ισως η μοναδικη ομαδα στα χρονικα της ευρωλιγκα που απλα δεν ειχε ψηλο blink.gif Ψηλοτερος παιχτης 204 68.gif Με υγιεις ντεγιαν και τσαρτσαρη δεν υπηρχε περιπτωση να αποκλειομσταν απο την παρτιζαν.
Razorblade Fish
Για μενα σε σειρα πεντε αγωνων ο Παναθηναικος μπορει να αποκλειστει ΜΟΝΟ απο την Μπαρτσελονα,αντε και απο τον Ολυμπιακο με μειονεκτημα εδρας...Σιενα,Ρεαλ,Ταου,Τσσκα θα τις αποκλεισει και με μειονεκτημα,δεν αμφιβαλλω καθολου και κραταω μια πισινη για Μακαμπι λογω εδρας,περιεργου υλικου και Γκερσον...
Ginobili
QUOTE(misa @ Jan 8 2010, 20:44 ) *
....και μια προσθηκη εκτακτως Ελληνα (Καιμακογλου,Μαυροειδη)η ξενου(Ναχμπαρ,Νεστεροβιτς,Μασει,Μαριτς,Γου

��
�τς shot.gif )(δανεισμος Σερμαντινι) Θα μας ενησχυε κατω απο το καλαθι

Μακάρι,καλό θα ήταν γιατί όντως έχουμε ανάγκη μια προσθήκη.Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό ο Ομπράντοβιτς δεν θα προχωρούσε σε μία τέτοια κίνηση από την στιγμή που ο Τσαρτσαρής είναι σε μαύρα χάλια(όχι ντεφορμέ...απλά έχει πάρει για τα καλά την κάτω βόλτα στην καριέρα του για τέτοιο επίπεδο),και ο Σερμαντίνι είναι πλέον διόλου φαεινότερο ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα,δεν έχει πατήματα,πολύ αδύναμος,πολύ άψητος ακόμα για να προσφέρει.Εξάλλου δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Ομπράντοβιτς δοκιμάζει φέτος ένα εντελώς παράλογο για τα δικά του δεδομένα σχήμα,με Πέκοβιτς και Μπατιστ στην ίδια 5άδα.Το πήρε πρέφα για τα καλά φαίνεται ότι η χρονιά δεν βγαίνει μόνο με τον Φώτση στο 4.....
Καιμακόγκλου ή Μαυροειδής ή Μάσει πιστεύω θα ήταν πάρα πολύ καλές περιπτώσεις.Ο Καιμακόγλου ειδικά θα μπορούσε να βοηθήσει και στο 3,στον αμυντικό τομέα που τον έχουμε μεγάλη ανάγκη,καθώς Περπέρογλου και Τέπιτς γίνοντα κόσκινο σε κάθε αγώνα.Μετά τον Τσίλντρες,μετά τον Βελίτσκοβιτς,μετά τον Γκρέγκορι,μετά τον Έλντερ χθες είδαμε και τον Γουντς να τους κάνει πλάκα.....πάλι καλά που ο Κίντελ βαριέται την ζωή του..... icon_drunk.gif
pou_pws_pote
νομιζω υπαρχει κανονας του εσακε που απαγορευει ενας παικτης να παιξει σε 2 ελληνικες ομαδες την ιδια σεζον.
τουλαχιστον ετσι θυμαμαι να γινεται και γι αυτο φευγαν εξω μεσα στη χρονια, παικτες σα το βασιλειαδη
kolokotronis
Παιδιά, το ΤΟΡ 16 αρχίζει σε 16 μέρες και τα πλέυ οφ σε 2,5 μήνες.
Είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις.
Όποιος γνωρίζει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται σε 2,5 μήνες οι ομάδες (αφού κουτσά στραβά θα πάμε στους 8) είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Όπως διάβασα κάπου οι μοναδικές ομάδες που σε αυτή την περίπτωση θα είναι φαβορί απέναντι στην ομάδα μας είναι η μπάρτσα και ίσως ο οσφπ με πλεονέκτημα.

Η γνώμη μου είναι η ομάδα να μείνει ως έχει , με όλα τα προβλήματα της.
Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συμετοχή μας στο Φ4.
Αν τελικά τα καταφέρουμε, με τσακα-μακάμπι αποδυναμωμένες, πρώτο φαβορί θα είμαστε.
Να θυμήσω ποιες ομάδες έπαιξαν τελικό τα 4 τελευταία χρόνιά?
ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ-ΜΑΚΑΜΠΙ.

Καλό είναι να γίνεται κριτική όσο είσαι ακόμα στην κορυφή, αλλά όχι τώρα. Το καλοκαίρι.

ΥΓ: Το ιδανικό σενάριο είναι τελικό με Ρεάλ και νίκη στον πόντο.
Θα τρελαθεί ο Ετόρε....
Alexandris Eleftherios
QUOTE(kolokotronis @ Jan 11 2010, 19:33 ) *
ΥΓ: Το ιδανικό σενάριο είναι τελικό με Ρεάλ και νίκη στον πόντο.
Θα τρελαθεί ο Ετόρε....

Δεν θα τρελαθεί.
Απλώς θα σταματήσει την προπονητική. icon_drunk.gif
Ginobili
QUOTE(Alexandris Eleftherios @ Jan 11 2010, 18:39 ) *
Δεν θα τρελαθεί.
Απλώς θα σταματήσει την προπονητική. icon_drunk.gif

Χειρότερα μάλλον...θα τον παρατήσει η γυναίκα του....
nickomcbr
http://contra.gr/Basketball/Europe/Eurolea...kos/260219.html

Μία ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Τί είναι αυτή η "ρήτρα εμπιστευτικότητας"; Δηλαδή, τί μπορεί να συμφώνησαν που δεν μπορεί να δημοσιευθεί;
Germany96
Υποθετω οτι η Euroleague μειωσε ή ακυρωσε το προστιμο και ο εκπροσωπος της ΚΑΕ Παναθηναικος δεσμευτηκε για καλυτερη συμπεριφορα στο μελλον. Ο Παναθηναικος ειναι απο τις ομαδες-βιτρινα της διοργανωσης και δεν συμφερει την διοργανωτρια αρχη να φαινεται οτι βρισκεται σε ανοιχτο "πολεμο" μαζι της.
vastravoud
Ελπίζω να πήρε το μάθημα του ο Θανάσης και να αφήσει τα ανόητα καγκουριλίκια για κανένα μπουζουξίδικο της παραλιακής.....

Κατά τα λοιπά θεωρώ ότι αδίκως "σταυρώνετε" τον Ζοτς. Ναι, πήρε ρίσκο με τον Τσαρτσαρή και τον Γιώργη αλλά αν δε δοκιμάσεις πράγματα, δεν ξέρεις αν θα σου βρουν. Πάνω απ' όλα ο Ομπράντοβιτς έχει δείξει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η χημεία μας είναι τόσο καλή.
nickomcbr
QUOTE(Germany96 @ Jan 12 2010, 09:41 ) *
ο Παναθηναικος δεσμευτηκε για καλυτερη συμπεριφορα στο μελλον

...όπερ μεθερμηνευόμενον ζήτησε συγνώμη ο θανάσης αλλά δεν θέλει αυτό να δημοσιευτεί για να μη καταρρακωθεί το κύρος του σκληρού ηγέτη; Σπουδαία συγνώμη...
Alexandris Eleftherios

Τα «βρήκαν» Παναθηναϊκός-Ευρωλίγκα

Σε συμφωνία ήρθαν Παναθηναϊκός και Ευρωλίγκα για την υπόθεση που αφορούσε την προσφυγή των «πράσινων» στο CAS (Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο) λόγω της επιβολής προστίμου από την διοργανώτρια αρχή. Η ποινή που είχε επιβληθεί αφορούσε το final4 του Βερολίνου, κατά τη διάρκεια του οποίου, η Ευρωλίγκα υποστήριξε ότι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πέταξε χρήματα προς τον Τζόρντι Μπερτομέου (κομισάριο της διοργάνωσης).

Την πλευρά του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Τάσος Στεφάνου, και ο νομικός σύμβουλος Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Οι διαπραγματεύσεις είχαν διάρκεια τεσσάρων ωρών και στο διάστημα αυτό υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο αλλά και τον κ. Μπερτομέου.

Ο εκπρόσωπος του «τριφυλλιού», κ. Δημητρακόπουλος, με το τέλος της διαδικασίας δήλωσε: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι εμείς ως Παναθηναϊκό και έχουν αποκατασταθεί πλήρως οι σχέσεις του πρωταθλητή Ευρώπης με την Ευρωλίγκας. Φτάσαμε σε συμφωνία επικύρωσε το CAS με απόφασή του. Λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν θα κοινοποιηθούν. Προσωπικά αισθάνομαι δικαιωμένος, γιατί δικαιώθηκε ο Παναθηναϊκός και αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις του με την Ευρωλίγκα».

Πηγή.

Πάντως αν όντως έγινε έτσι και του πέταξε του Μπερτομέου λεφτά ο τρελός Θανάσης ΠΟΛΥ καλά του έκανε! Πήγαμε να χάσουμε δικό μας παιχνίδι με τους διαιτητές να βοηθάνε την CSKA να ανακάμψει.
Θα το κάνεις (ισως) για να έχει ενδιαφέρον ο τελικός αλλά όχι να γυρίσεις τούμπα ολόκληρο παιχνίδι.
Και εμείς φταίμε που πέσαμε στο Β'ημίχρονο αλλα και η διαιτησία ήταν απαράδεκτη στο β΄.

Αυτό είναι !!! Και να τους παίρνεις το κύπελο της διοργάνωσης και να τους πετάς τα χαρτονομίσματα στην μουρη.
In your face.'' smiley.gif

QUOTE(nickomcbr @ Jan 12 2010, 09:26 ) *
Μία ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Τί είναι αυτή η "ρήτρα εμπιστευτικότητας"; Δηλαδή, τί μπορεί να συμφώνησαν που δεν μπορεί να δημοσιευθεί;

Ίσως πως θα αφήσουμε και καμια άλλη ομάδα να πάρει το πρωταθλητριών για το καλό του Ευρωπαικού μπάσκετ? smiley.gif
colonel gomelsky
QUOTE(Alexandris Eleftherios @ Jan 12 2010, 16:08 ) *

Και η πλάκα είναι ότι ο επικεφαλής διαιτησίας της ευρωλίγκας είναι Έλληνας (ο Ρήγας). Κάτι πήγε να πει στον Σάρας μετά τον αγώνα (άκου θράσος!) και ο Σάρας τον αγνόησε και δεν του έδωσε καν το χέρι του.

Πολύ καλά έκανε ο Θανάσης. Τώρα κρίνοντας ψύχραιμα όλοι θα διαφωνήσουμε. Αλλά αν σκεφτούμε την ένταση της στιγμής; Επίσης δέστε μετά το τέλος του αγώνα που πάει ο Ζοτς και λέει κάτι στη γραμματεία (σε f@#ck off μου κάνει) και ο Μεσίνα παρεξηγείτε γιατί νόμιζε ότι απευθύνεται σε αυτόν.
Alexandris Eleftherios
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 12 2010, 16:24 ) *
Τώρα κρίνοντας ψύχραιμα όλοι θα διαφωνήσουμε.

Όπως το λές είναι. Εκείνη την στιγμή όμως τι να κάνεις? Εδω κοτζάμ Ομπράντοβιτς που σε γενικές γραμμές είναι κάλμα τύπος τα πήρε με τους διαιτητές, πόσο μάλλον ο κοντός που δεν θέλει και πολύ. smiley.gif

Πάντως εγω προτιμώ απο το να μας περνάν για λαλάκες να κάνουμε ΄΄τσαμπουκάδες΄΄ με το όργανα της Euroleague. Έτσι για να ξέρουν πως θα υπάρχει ΜΑΧΗ όταν μας κάνουν φουστιές. Η με το πέταγμα των χρημάτων ή μέσω των αρμόδιων οργάνων.

Πάμε παρακάτω...

Παίζουμε χωρίς Πεκοβιτς Διαμαντίδη Σπανούλη.
Αυτό σημαίνει πως ο Μπατίστ θα παίξει όπως παλιά ως βασικός σέντερ και ίσως δούμε και λιγο Σερμαντίνη η Μπόγρη.
Όπως επίσης θα δούμε και περισσότερο Καλάθη και Γιασικεβίτσιους στον άσο.

Για να δούμε πως θα παίξει η ομάδα με τέτοιες σοβαρές απουσίες...
colonel gomelsky
QUOTE(Alexandris Eleftherios @ Jan 12 2010, 16:59 ) *
Όπως το λές είναι. Εκείνη την στιγμή όμως τι να κάνεις? Εδω κοτζάμ Ομπράντοβιτς που σε γενικές γραμμές είναι κάλμα τύπος τα πήρε με τους διαιτητές, πόσο μάλλον ο κοντός που δεν θέλει και πολύ. smiley.gif

Πάντως εγω προτιμώ απο το να μας περνάν για λαλάκες να κάνουμε ΄΄τσαμπουκάδες΄΄ με το όργανα της Euroleague. Έτσι για να ξέρουν πως θα υπάρχει ΜΑΧΗ όταν μας κάνουν φουστιές. Η με το πέταγμα των χρημάτων ή μέσω των αρμόδιων οργάνων.

Πάμε παρακάτω...

Παίζουμε χωρίς Πεκοβιτς Διαμαντίδη Σπανούλη.
Αυτό σημαίνει πως ο Μπατίστ θα παίξει όπως παλιά ως βασικός σέντερ και ίσως δούμε και λιγο Σερμαντίνη η Μπόγρη.
Όπως επίσης θα δούμε και περισσότερο Καλάθη και Γιασικεβίτσιους στον άσο.

Για να δούμε πως θα παίξει η ομάδα με τέτοιες σοβαρές απουσίες...

Χωρίς να υποβαθμίζω τις τεράστιες απουσίες μας, ο Σάρας να πατάει καλά και όλα τα άλλα βρίσκονται.
AZ1980
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 12 2010, 16:11 ) *
Χωρίς να υποβαθμίζω τις τεράστιες απουσίες μας, ο Σάρας να πατάει καλά και όλα τα άλλα βρίσκονται.

True...

bball.gif
rchos
Όπως το λές είναι. Εκείνη την στιγμή όμως τι να κάνεις? Εδω κοτζάμ Ομπράντοβιτς που σε γενικές γραμμές είναι κάλμα τύπος τα πήρε με τους διαιτητές, πόσο μάλλον ο κοντός που δεν θέλει και πολύ.

χωρις να θελω να προκαλεσω παιδια απλα ετσι να πω καπου την διαφωνια μου σε κατι που απο αυτα που γραψατε.
ε δεν νομιζω οτι ο ομπραντοβιτς μπαινει στην κατηγορια των καλμα τυπων.εκτος αν κανουν τα δικα μου ματια πουλακια δηλαδη.

οσο για τον ρηγα να υπενθυμισω μονο οτι απο την κεδ τον εδιωξαν ουσιαστικα και εβαλαν τον ζαβλανο στην θεση του.δεν γραφω τιποτα αλλο γιατι τα παραπανω ειναι οφφ τοπικ εδω.
silversurfer
Ο Ζοτς είναι υπόδειγμα ηρεμίας icon_drunk.gif
Εντάξει πέρασε τώρα αυτό αλλά τα κατάλοιπα τα είδαμε με την Ρεαλ εντός οπότε σκέφτομαι πόσο καλό είναι να πηγαίνουμε κόντρα στην Ευρωλίγκα των συμφερόντων και των παρασκηνίων?

Neway στο ματς τώρα σοβαρές απουσίες, η περιφερειακή άμυνα θα είναι παιδική χαρά, η οργάνωση του παιχνιδιού τσίρκο, ο Μπατίστ με πιεσόμετρο.. Προβλέπω να το κάνουμε λίγο run n gun το ματς κ όπου πάει. Άλλωστε δεν παίζουμε με κανένα μεγαθήριο η ήττα δεν μας επηρεάζει οπότε μάλλον θα στηθώ ανυπόμονα στην TV να δω πάνω - κάτω μπάσκετ με Σάρας να γυαλίζει το μάτι του!!

colonel gomelsky
QUOTE(rchos @ Jan 12 2010, 18:31 ) *
1)χωρις να θελω να προκαλεσω παιδια απλα ετσι να πω καπου την διαφωνια μου σε κατι που απο αυτα που γραψατε.
ε δεν νομιζω οτι ο ομπραντοβιτς μπαινει στην κατηγορια των καλμα τυπων.εκτος αν κανουν τα δικα μου ματια πουλακια δηλαδη.

2)οσο για τον ρηγα να υπενθυμισω μονο οτι απο την κεδ τον εδιωξαν ουσιαστικα και εβαλαν τον ζαβλανο στην θεση του.δεν γραφω τιποτα αλλο γιατι τα παραπανω ειναι οφφ τοπικ εδω.

1) Προφανώς και δεν είναι υπόδειγμα ηρεμίας ο Ζοτς. Το αντίθετο μάλιστα.

2) Εγώ έγραψα ότι ο Ρήγας ήταν (τουλάχιστον μέχρι πέρυσι) επικεφαλής της επιτροπής που ορίζει τους διαιτητές της Ευρωλίγκας (και είναι ανεξάρτητος οργανισμός απο την ΚΕΔ κάθε χώρας)

Τέτοια ξεφτίλα για να μην πληρώσουν 150.000 ευρώ; Ε αυτό δεν το περίμενα. Διαβάστε και φρίξτε:

http://superbasket.gr/?c=139&a=120328

Σαν παιδάκια που μας έβαλε η δασκάλα τιμωρία: "Συγγνώμη κύριε Μπερτομέου, θα είμαι καλο παιδί, δεν θα ξαναπετάξω διακοσάευρα." Αίσχος και πάλι
rchos
2) Εγώ έγραψα ότι ο Ρήγας ήταν (τουλάχιστον μέχρι πέρυσι) επικεφαλής της επιτροπής που ορίζει τους διαιτητές της Ευρωλίγκας (και είναι ανεξάρτητος οργανισμός απο την ΚΕΔ κάθε χώρας)

που ισχυριστηκα οτι εγραψες κατι διαφορετικο?
colonel gomelsky
QUOTE(rchos @ Jan 12 2010, 19:11 ) *
που ισχυριστηκα οτι εγραψες κατι διαφορετικο?

Λάθος δικό μου τότε. Απλά επειδή εγώ ανέφερα πριν το Ρήγα, νόμιζα ότι παρανόησες.
lightday
Τα πράγματα με την κόντρα Παο -Euroleague έχουν νομίζω άλλη αιτία.Κάτι για τηλεοπτικά συμβόλαια και χρήματα που είχαν αθετηθεί από μεριάς Euroleague , δηλώσεις του Δημήτρη Γ. και κόντρα μαζί τους και αποκορύφωμα την συμπεριφορά του Θανάση αφού έβλεπε να μην σέβονται καθόλου την ομάδα .(Για τι στο Β ημίχρονο μας βλέπανε κάτι μεταξύ Ολίμπια Λάρισας και Απόλλων Πατρών). Ε για να μην επαναληφθούν τα του αγώνα Ρεαλ και για να μην τους σέρνει ο Πάο στα δικαστήρια (νομίζω είχε ξεκινήσει να κάνει κινήσεις) ισοφάρισαν το πρόστιμο (και τα εκτός ) και όλα πλέον μέλι γάλα.
Δεν έχει καμμιά σχέση "ξεφτίλες για 150000" και παιδάκια μικρά. Η κόντρα υπέβοσκε πολύ πιο πριν .
colonel gomelsky
QUOTE(lightday @ Jan 12 2010, 22:15 ) *
Δεν έχει καμμιά σχέση "ξεφτίλες για 150000" και παιδάκια μικρά. Η κόντρα υπέβοσκε πολύ πιο πριν .

Την διάβασες την ανακοίνωση που μας ΑΝΑΓΚΑΣΑΝΕ να βγάλουμε;

Κρίμα για τον Παπαδογιάννη: http://www.gazzetta.gr/bloggers/papadogian...%84%CF%8C%CF%82

Θα έλεγα με κίνδυνο να πάρω φάουλ ότι είναι σχεδόν εμετικός.
lightday
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 12 2010, 22:18 ) *
Την διάβασες την ανακοίνωση που μας ΑΝΑΓΚΑΣΑΝΕ να βγάλουμε;
......

Ε και έγινε κάτι ?
Τα από πίσω αξίζει να δούμε,τί κερδίσαμε από αυτό
.Το τί λέει μια ανακοίνωση δεν μου λέει κάτι . Μπορεί να έλεγε ο Θανάσης οτι "θα αυτομαστιγώνομαι 100 φορές την ημέρα για το μεγάλο κακό που έκανα" πχ.
kolokotronis
Να ρωτήσω κάτι και ας απαντήσει όποιος ξέρει με σιγουριά και ακριβεια:
-Πόσα χρήματα πήρε ο πρωταθλητής ευρώπης ΠΑΟ πέρυσι από τα τηλεοπτικά και τι ποσοστό ήταν αυτά από το συνολικό μπάτζετ της ομάδας? (Μπάσκετ)
-Πόσα χρήματα πήρε η πρωταθλήτρια ευρώπης Μπαρτσελόνα από τα τηλεοπτικά και τι ποσοστό ήταν αυτά από το συνολικό μπάτζετ της ομάδας? (Ποσόσφαιρο)
nickomcbr
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 12 2010, 19:06 ) *
Τέτοια ξεφτίλα για να μην πληρώσουν 150.000 ευρώ; Ε αυτό δεν το περίμενα. Διαβάστε και φρίξτε:

Σαν παιδάκια που μας έβαλε η δασκάλα τιμωρία: "Συγγνώμη κύριε Μπερτομέου, θα είμαι καλο παιδί, δεν θα ξαναπετάξω διακοσάευρα." Αίσχος και πάλι

Ενδιαφέρουσα έννοια η άποψη...

Διάβασα 2-3 απόψεις εδώ μέσα, πάντα φίλαθλες και υψηλού επιπέδου, ότι καλά έκανε πρόεδρος ομάδας και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και πέταξε χαρτονομίσματα στον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής συνοδευόμενα από τις σχετικές ύβρεις. Επίσης, το να (αναγκαστεί να) ζητήσει συγνώμη για τη μαγκιόρικη αυτή του ενέργεια είναι ύψιστη ξεφτίλα.

Η δική μου άποψη, καθαρά οπαδική, χαμηλού επιπέδου, εριστική, που αξίζει πολλά φάουλ, είναι ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ αυτές οι ενέργειες, καλλιεργούν τη βία και το χουλιγκανισμό και είναι το ακριβώς αντίθετο αυτού που λέμε "φίλαθλο πνεύμα". Οι φίλαθλοι βάζελοι που υποστηρίζουν τον πρόεδρο ας φανταστούν τον Κόκκαλη να μπαίνει στο γήπεδο και να πετάει χρήματα στον παράγοντα που πιστεύει ότι τον αδίκησε. Πάλι θα τον υποστήριζαν;

Δυστυχώς, στη χώρα της ψευτομαγκιάς και της ατιμωρησίας κάποιοι απίθανοι τύποι που το παίζουν ηγήτορες αθλητικών ιδεωδών απλά κάνουν το κομμάτι τους, ικανοποιούν τα κομπλεξάκια τους και φυσικά εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Βρίσκουν όμως και τα κάνουν. Στην Ελλάδα πολλές ανάλογες ενέργειες στο παρελθόν όχι μόνο πέρασαν ατιμώρητες αλλά από ότι βλέπω εκθειάζονται κιόλας! Στην Ευρώπη φαίνεται πίπτει ράβδος...

Ενδιαφέρουσα έννοια πάντως η άποψη...
colonel gomelsky
QUOTE(nickomcbr @ Jan 12 2010, 22:39 ) *

Διάβασα 2-3 απόψεις εδώ μέσα, πάντα φίλαθλες και υψηλού επιπέδου, ότι καλά έκανε πρόεδρος ομάδας και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και πέταξε χαρτονομίσματα στον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής συνοδευόμενα από τις σχετικές ύβρεις. Επίσης, το να (αναγκαστεί να) ζητήσει συγνώμη για τη μαγκιόρικη αυτή του ενέργεια είναι ύψιστη ξεφτίλα.

Η δική μου άποψη, καθαρά οπαδική, χαμηλού επιπέδου, εριστική, που αξίζει πολλά φάουλ, είναι ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ αυτές οι ενέργειες, καλλιεργούν τη βία και το χουλιγκανισμό και είναι το ακριβώς αντίθετο αυτού που λέμε "φίλαθλο πνεύμα". Οι φίλαθλοι βάζελοι που υποστηρίζουν τον πρόεδρο ας φανταστούν τον Κόκκαλη να μπαίνει στο γήπεδο και να πετάει χρήματα στον παράγοντα που πιστεύει ότι τον αδίκησε. Πάλι θα τον υποστήριζαν;

Δυστυχώς, στη χώρα της ψευτομαγκιάς και της ατιμωρησίας κάποιοι απίθανοι τύποι που το παίζουν ηγήτορες αθλητικών ιδεών απλά κάνουν το κομμάτι τους, ικανοποιούν τα κομπλεξάκια τους και φυσικά εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Βρίσκουν όμως και τα κάνουν. Στην Ελλάδα πολλές ανάλογες ενέργειες στο παρελθόν όχι μόνο πέρασαν ατιμώρητες αλλά από ότι βλέπω εκθειάζονται κιόλας! Στην Ευρώπη φαίνεται πίπτει ράβδος...

Αντιπαρέρχομαι το ειρωνικό σου ύφος...

Κανένας δεν είπε ότι η συμπεριφορά του Θανάση δικαιολογείται. Εγώ τουλάχιστον είπα ότι εξηγείται, μπορεί να γίνει κατανοητή. Αν κριθεί εκ των υστέρων και ψύχραιμα είναι καταδικαστέα.

Ο Μπερτομέου είναι υπάλληλος των ομάδων (όπως και ο Στερν). Δεν είναι αυτοκράτορας (όπως νομίζει ότι είναι ο Στερν). Μάλλον ο Τζόρντι ζηλεύει τη δόξα του Αμερικάνου ομολόγου του.

Αν διαβάσεις καλύτερα την ανακοίνωση, αλλά και το ποστ μου θα δεις ότι η άποψή μου είναι πως καλύτερα να πλήρωναν παρά να αναγκαστούν να βγάλουν αυτήν την ανακοίνωση. Τόσο απλό.

Είπε κανείς να μην τιμωρηθεί ο Θανάσης; Αλλά δεν μπορεί να τιμωρείται με ποσό ίσο του ποσού που πάιρνει ο πρωταθλητής (ναι, αυτά τα ψίχουλα δίνουν).

ΥΓ. Στο ότι οι ηγήτορες εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο. Το θέμα μου είναι ότι την ανακοίνωση αυτή δεν την έβγαλε ο Θανάσης, αλλά ο ΠΑΟ.
nickomcbr
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 12 2010, 22:47 ) *
Αντιπαρέρχομαι το ειρωνικό σου ύφος...

Κανένας δεν είπε ότι η συμπεριφορά του Θανάση δικαιολογείται. Εγώ τουλάχιστον είπα ότι εξηγείται, μπορεί να γίνει κατανοητή. Αν κριθεί εκ των υστέρων και ψύχραιμα είναι καταδικαστέα.

Ο Μπερτομέου είναι υπάλληλος των ομάδων (όπως και ο Στερν). Δεν είναι αυτοκράτορας (όπως νομίζει ότι είναι ο Στερν). Μάλλον ο Τζόρντι ζηλεύει τη δόξα του Αμερικάνου ομολόγου του.

Αν διαβάσεις καλύτερα την ανακοίνωση, αλλά και το ποστ μου θα δεις ότι η άποψή μου είναι πως καλύτερα να πλήρωναν παρά να αναγκαστούν να βγάλουν αυτήν την ανακοίνωση. Τόσο απλό.

Είπε κανείς να μην τιμωρηθεί ο Θανάσης; Αλλά δεν μπορεί να τιμωρείται με ποσό ίσο του ποσού που πάιρνει ο πρωταθλητής (ναι, αυτά τα ψίχουλα δίνουν).

ΥΓ. Στο ότι οι ηγήτορες εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο. Το θέμα μου είναι ότι την ανακοίνωση αυτή δεν την έβγαλε ο Θανάσης, αλλά ο ΠΑΟ.

Έχεις δίκιο για το ειρωνικό μου ύφος. Ένιωσα την ανάγκη να εκφραστώ ειρωνικά γιατί εξανέστην από την οπαδική ασυλία που έχουν απαράδεκτες ενέργειες. Ένας που κατέχει μια υπέυθυνη θέση οφείλει πάντα να έχει ψύχραιμες αντιδράσεις. Αλλιώς πρέπει να υπόκειται στις ανάλογες συνέπειες, όπως αυτή.

Εγώ να ήμουν, όχι ο Μπερτομέου, δηλαδή ο λιγότερος του κανένα, αν κάποιος μου πετάξει χαρτονομίσματα στη μάπα, θα του #$%#$ τη $%#! Ο Μπερτομέου λοιπόν που δεν είναι αυτοκράτορας αλλά όπως και να το κάνουμε είναι κάποιος, τί θα έπρεπε να κάνει; Νομίζω μια δήλωση συγνώμης είναι το λιγότερο που θα απαιτούσε και ως άνθρωπος αλλά και ως φορέας μιας θέσης.

Εννοείται καλύτερα να πλήρωναν. Αλλά φαίνεται ήθελαν να το παίξουν τσαμπουκάδες και τους βγήκε ξiνό. Όπως προείπα, είναι φαίνεται μαθημένοι από το Ελλαδιστάν όπου βρίσκουν και τα κάνουν...
lightday
QUOTE(nickomcbr @ Jan 12 2010, 22:39 ) *

Δυστυχώς, στη χώρα της ψευτομαγκιάς και της ατιμωρησίας κάποιοι απίθανοι τύποι που το παίζουν ηγήτορες αθλητικών ιδεωδών απλά κάνουν το κομμάτι τους, ικανοποιούν τα κομπλεξάκια τους και φυσικά εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Βρίσκουν όμως και τα κάνουν. Στην Ελλάδα πολλές ανάλογες ενέργειες στο παρελθόν όχι μόνο πέρασαν ατιμώρητες αλλά από ότι βλέπω εκθειάζονται κιόλας! Στην Ευρώπη φαίνεται πίπτει ράβδος...

Εδώ παίζονται λεφτά και συμφωνίες μεταξύ επιχειιρήσεων. Ούτε Ολυμπιακοί αγώνες είναι στην αρχαία Ολυμπία ούτε τα υπέρτατα ιδανικά του ευ αγωνίζεσθε
Καθε μια προσπαθεί να κερδίσει κάτι από την άλλη.
Flash
Έγιναν επεξεργασίες σε posts. Eφόσον συνεχίσετε τη συζήτηση, ΜΗΝ το κάνετε σε προσωπικό επίπεδο και αποφύγετε τους χαρακτηρισμούς.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.