Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παο-Euroleague 2008-2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
giannis_
ρε παιδια στη περισσοτερη διαρκεια του αγωνα ειχε αντιπαλο τον σακοτα.....
και νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος τετοια ποσοστα δν πρεπει να εχει συχνα
absolut7
QUOTE(giannis_ @ Dec 12 2008, 05:16 ) *
ρε παιδια στη περισσοτερη διαρκεια του αγωνα ειχε αντιπαλο τον σακοτα.....
και νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος τετοια ποσοστα δν πρεπει να εχει συχνα
Ποιον Σακοτα ρε Γιαννη ο παικτης αυτος δεν υπαρχει.Ο μονος που εχει καποια στοιχεια και αυτα σε μικρογραφια ειναι ο Μπουρουσης αλλα με μεγαλη αδυναμια σε επιθεση με πλατη στο καλαθι
giannis_
QUOTE(absolut7 @ Dec 12 2008, 05:35 ) *
Ποιον Σακοτα ρε Γιαννη ο παικτης αυτος δεν υπαρχει.Ο μονος που εχει καποια στοιχεια και αυτα σε μικρογραφια ειναι ο Μπουρουσης αλλα με μεγαλη αδυναμια σε επιθεση με πλατη στο καλαθι

Ακριβως ποιος σακοτα....εννοω δν ειχε κανεναν της προκοπης μπροστα του να του δημιουργησει εστω καποια προβληματα!ο τυπος εκανε παρτυ!Δεν λεω οτι ειναι κακος παιχτης προς θεου απλα πιστευω οτι με μια καλυτερη αμυνα πανω του δεν θα εκανε αυτα π εκανε σημερα!τεσπα δν ξερω μπορει να κανω λαθος!
Jimar
πολυ καλη εμφανιση της μπαρτσα, εχουν τρομερη ομαδα φετος, απ οτι φαινεται σε καλη βραδια οπως σημερα δεν εχει σημασια ο αντιπαλος, απλα θα νικησουν...

τεραστιος μπαζιλε και αντερσεν. ο ιταλος ακομα ειναι μεγαλος σουτερ...

ρε το ειδα σε 2-3 φασεις, τον εχουν μαθει τον διαμαντιδη ρε γαμωτο, οταν κανει ντραιβ προς το τελος σταματανε να μαρκαρουν το σουτ και μαρκαρουν στην πασα, μια φορα αν θυμαμαι καλα του την εκοψαν κι ολας. πρεπει να την εκμεταλλευτει αυτην την αντιμετωπιση.

ο ναβαρο καποια στιγμη μου φαινεται καταλαβε οτι μας εχουν σπασει τα νευρα με τα τριποντα και σε 2 φασεις συνεχομενες σουταρε για τρεις μαρκαρισμενος για να τους αποτελειωσει(στην δευτερη το καταφερε). ο ατιμος μου την σπαει παρα πολυ!
silversurfer
Ο Άντερσεν ξεκίνησε να κάνει πάρτυ όταν τον μάρκαρε ο τιτανοτεράστιος κ πανμέγιστος Σάκοτα! Ε μετά αν βρείς το χέρι σου δε θέλει κ πολύ.. Όλοι ξέρουμε πόσο μετράει η ψυχολογία.. Μέτα όμως αυτό το ψηλό ξανθό αγόρι (Άντερσεν) μας απέδειξε ότι τα κάνει όλα κ συμφέρει (γιατί αλήθεια δεν δοκιμάσαμε να τον πάρουμε?). Έπαιρνε ριμπάουντ με δύναμη, έπαιζε με πάθος κ πολύ έξυπνα + το ότι είχε πάρει φόρα επιθετικά μας κατέστρεψε ολοκληρωτικά!!

Οι δικοί μας ομολογώ ήταν σε άλλο γήπεδο.. Πως γίνεται να ρίχνεις τη διαφορά στους 7 κ μετά να ξανακοιτάς το ταμπλό κ να είναι +20? Πως? Τη Barca την έχετε δεί στην Ισπανία? Καμία σχέση με αυτό που είδαμε χθες..
Κάτι κάνουμε λάθος απέναντί της ή κάτι κάνει αυτή πολύ καλά εναντίον μας κ δεν μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε.

+1 στο φίλο που είπε για τον Μήτσο κ τα λέι απ..Σούταρε βρε αγόρι μου κάτω από το καλάθι είσαι!!

edit: Διαβάστε το πρωτοσέλιδο της Πράσινης.. Αν ισχύουν όσα λέει για τους τραυματισμούς τότε πως να νικήσεις τη Barca.
Διάστρεμμα κ οι Χατζηβρέτας, Σπανούλης. Πυρετό ο Διαμαντίδης + τους μισοέτοιμους Πέκο, Φώτση πάει το παιχνίδι!
kseplenhs
παιδιά ο σάκοτα έπαιξε 7 λεπτά...και ο άντερσεν έπαιξε πάνω απο 30.

ας δεχτούμε πως είναι ο αδύναμος κρίκος αλλά για τα συγκεκριμένα 7 λεπτά.οι προσωπικοί αντίπαλοι του άντερσεν όμως για τα υπόλοιπα 23+ λεπτά δεν είδα να κάνουν και κάτι διαφορετικό...

εγώ πιστεύω πως η μπαρτσελόνα κέρδισε χτές απο τη μία γιατί είναι πολύ καλύτερη απο τον παο στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και απο την άλλη ήταν διαβασμένη και κάθε κίνησή των παιχτών της σε άμυνα και επίθεση είχε μια αίσθηση σιγουριάς και υπεροχής.

τα μόνα περιθώρια που άφησε στον παο για να σκοράρει ήταν σε παιχνίδι απομόνωσης μέσα στη ρακέτα.σε αυτό είναι τρομερός ο πέκοβιτς αλλά χτές δεν ήταν έτοιμος.περιστασιακά χτές ήταν καλός σε αυτό ο μπατίστ.και λέω περιστασιακά γιατί ο μπατίστ δεν είναι ακριβώς αυτό το παιχνίδι του.ο μπατίστ κινείται στο χώρο για τ πικ ν ρολ και με τα σκρίν του μακριά απο τη μπάλα δημιουργεί προυποθέσεις για τους παίχτες του να έρθουν σε πλεονεκτική θέση.

αυτα τα βασικά σημεία του παιχνιδιού του μπατίστ(και της ομάδας κατ'επέκταση) χτές μπλοκαρίστικαν ολοκληρωτικά.ζήτημα είναι να βγήκαν 2 πικ ν ρολ,το passing game του παο ήταν κακό με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν ελεύθερα σουτ και το πιστέυω πως η ίδια η μπαρτσελόνα διάλεξε να τρώει πόντους μόνο στο 1 εναντίον 1 μέσα στο καλάθι.

τέλος,είχα να δώ χρόνια ομάδα τόσο καλύτερη απο τον παο.δλδ την υπεροχή που συνήθως έχει ο παο απέναντι σε άλλες ομάδες,την είχε χτές η μπάρτσα.γενικά δεν έχω συνηθήσει έτσι τον παο και μου φάνηκε περίεργο...
βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως αν ο παο την πετύχει στο final 4 ή στα play offs είναι δεδομένο πως θα χάσει ξανά.

τελικά ας καταλάβουμε πως δεν παίζουμε μόνοι μας και σαν ακλονητα φαβορί,ούτε να έχουμε τη νοοτροπία οτι εξαρτώνται όλα απο εμας για την euroleague.υπάρχουν και άλλες ομάδες που τουλάχιστον δείχνουν ισάξιες...
dirk10
QUOTE(absolut7 @ Dec 12 2008, 07:12 ) *
ΕΙΜΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΟ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ!!!

andersen
Aυτος ο παικτης δεν υπαρχει ειναι απιστευτος!!!

τον ειχα γραψει εγω το καλοκαιρι δεν με ακουγε ο ζοτς smiley.gif παρτον γαμωτο ειναι τρομερος.καλες ειναι οι ηττες και παλια που δεν καναμε καμια τι καταλαβαιναμε? αυτα δεν μετρανε τωρα.το θεμα ειναι να βελτιωνομαστε και εκει που πρεπει να ειμαστε ετοιμοι
Marciulionis
Εγώ αυτό που θέλω να πώ είναι ότι η μπάρτσα, τουλάχιστον στα μεταξύ μας παιχνίδια γιατί δεν έχω δεί άλλα της, παίζει ακριβώς το μπάσκετ που πίστευα ότι θα παίζαμε εμείς με τις μεταγραφές που κάναμε. Αυτό το μπάσκετ το παίξαμε για ένα μόνο ημίχρονο με τη Ζαλγκίρις εντός στην ευρωλίγκα.

Πιστεύω ότι πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε ένα παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού και να εκμεταλλευτούμε περισσότερο τους Νίκολας, Γιασικεβίτσιους δίνοντας τους περισσότερο χώρο και ελευθερία. Να παίρνουμε περισσότερα σουτ 3ων πόντων και να περιορίσουμε τα σπλιτ αουτ ΔΔ και Σπανούλη που έχουν καταντήσει προβλέψιμα σε βαθμό αηδίας. Από πέρυσι που βασιζόμασταν αποκλειστικά στη περιφέρεια περάσαμε στο άλλο άκρο να ψάχνουμε 15 -20 δευτερόλεπτα τους ψηλούς και να καταλήγουμε σε γιουρουσια.

Πάντως άμα ξεπατωθούν οι της μπάρτσα δεν παίζονται άλλα πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και με μας. Με μόνη διαφορά ότι αν κάποιος πάρει και βάλει 2-3 συνεχόμενα τρίποντα ο Ζότς τον πετάει έξω... Και ότι χωρίς τον Φώτση έχουμε σοβαρό πρόβλημα στο ριμπάουντ. Αυτό πάντως που θέλει περισσότερη δουλειά από όλα είναι η άμυνα που εμφανώς δεν πάει καλά...
Mamuwalde
ο παο μου δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί να αλλάξει λίγο το στυλ του [συγκριτικά με τα τελευταία 2-3 χρόνια τουλάχσιτον] κυρίως λόγω πέκοβιτς . αυτή η διαφοροποίηση έχει φέρει μια δυσλειτουργία στην ομάδα , ειδικά αν προσθέσουμε και τους τραυματισμούς όπως του σπανούλη .

πάντως χθες θα ήταν πραγματικά ένα καλό τεστ αν μπορούσε να παίξει ο πέκοβιτς . ψαχνότανε πολύ στην επίθεση χωρίς το βούβαλο . αν και το πιο περίεργο στοιχείο ήτανε η ανεπαρκής άμυνα . μπορεί να ήταν εύστοχοι οι ισπανοί αλλά αφήσατε πολλά ελεύθερα σουτ .

πάντως για καινούρια ομάδα η μπάρτσα έχει [περιέργως] πολύ καλό ρυθμό ειδικά τόσο νωρίς στη σεζόν [αν και αυτό μπορεί να αποδειχθεί μπούμερανγκ] . εγώ τα credits θα τα δώσω στον προπονητή τους πάντως . οι συνεργασίες κοντών-ψηλών αλλά και το εξαιρετικό passing game [ειδικά χθες ] ήταν οφθαλμόλουτρο .

και όπως σωστά προαναφέρθηκε , να δεχτούμε επιτέλους ότι δεν παίζουμε μόνοι μας . η αφρόκρεμα της ευρωλίγκας δεν είναι ομάδες επιπέδου πανιωνίου ...
silversurfer
QUOTE(Marciulionis @ Dec 12 2008, 16:31 ) *
Εγώ αυτό που θέλω να πώ είναι ότι η μπάρτσα, τουλάχιστον στα μεταξύ μας παιχνίδια γιατί δεν έχω δεί άλλα της, παίζει ακριβώς το μπάσκετ που πίστευα ότι θα παίζαμε εμείς με τις μεταγραφές που κάναμε. Αυτό το μπάσκετ το παίξαμε για ένα μόνο ημίχρονο με τη Ζαλγκίρις εντός στην ευρωλίγκα.

Πιστεύω ότι πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε ένα παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού και να εκμεταλλευτούμε περισσότερο τους Νίκολας, Γιασικεβίτσιους δίνοντας τους περισσότερο χώρο και ελευθερία. Να παίρνουμε περισσότερα σουτ 3ων πόντων και να περιορίσουμε τα σπλιτ αουτ ΔΔ και Σπανούλη που έχουν καταντήσει προβλέψιμα σε βαθμό αηδίας. Από πέρυσι που βασιζόμασταν αποκλειστικά στη περιφέρεια περάσαμε στο άλλο άκρο να ψάχνουμε 15 -20 δευτερόλεπτα τους ψηλούς και να καταλήγουμε σε γιουρουσια.

Πάντως άμα ξεπατωθούν οι της μπάρτσα δεν παίζονται άλλα πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και με μας. Με μόνη διαφορά ότι αν κάποιος πάρει και βάλει 2-3 συνεχόμενα τρίποντα ο Ζότς τον πετάει έξω... Και ότι χωρίς τον Φώτση έχουμε σοβαρό πρόβλημα στο ριμπάουντ. Αυτό πάντως που θέλει περισσότερη δουλειά από όλα είναι η άμυνα που εμφανώς δεν πάει καλά...

Με τρομάζεις φίλε μου .. Διαβάζεις τηλεπαθητικά το μυαλό μου?? smiley.gif

Ακριβώς όπως τα έγραψες, κάποια τα έχω αναφέρει κ γω παλαιότερα, κάποια άλλα τα σκεφτόμουν κ τα είπες εσύ τώρα..
Είναι προφανές ότι με το ρόστερ που διαθέτουμε μπορούμε να παίξουμε γρήγορο μπάσκετ κ μη προβλέψιμο..
Το ότι πήραμε τον Πέκο δε σημαίνει ότι πρέπει να αγκυροβολούμε όλοι στις γωνίες κ να περιμένουμε ποιός θα του δώσει τη μπάλα.. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το ύψος κ τη δύναμή του κ να βγαίνουμε σε αιφνιδιασμούς...

Έχω ακούσει τον Ζοτς να λέει "προπονούμαστε για να παίξουμε πιο γρήγορα" , το βλέπει όμως κανείς αυτό?
Κ αν ξεφύγει λίγο ο ρυθμός κ ανοίξει το παιχνίδι (πχ χθες που μειώσαμε στους 7) αρχίζουν ένας ένας κ θολώνουν κάνοντας απανωτά λάθη (2 ο Σάρας, 1 ο Σπανούλης)
Αυτό εμένα μου δείχνει ότι δεν μπορούν να ανοίξουν ρυθμό! Θυμηθείτε κ παιχνίδια που κερδίζαμε, πόσα λάθη κάναμε όταν τρέχαμε λίγο παραπάνω..

Επίσης οι παίκτες, (όλοι όμως) μου φαίνονται λίγο κουρασμένοι κ ταλαίπωροι.. Μήπως έχουν αλλάξει ρυθμό προπόνησης τώρα αντί για τον Φλεβάρη που το έκαναν συνήθως κ γιαυτό είναι έτσι??
bballbill
Να κάνω κι εγώ μερικές ερωτήσεις μιας και δεν το κατέχω και πολύ το σπορ.
Γιατί έχουμε τόσα άστοχα τρίποντα κάτω από καλές προϋποθέσεις κι από παίχτες όπως ο Σάρας κι ο Νίκολας?
Είναι θέμα ντεφορμαρίσματος ή κάτι άλλο?
Κι ένα τελευταίο. Είναι ιδέα μου ή δεν υπάρχει άλλος γκαρντ που να δίνει ηρεμία στην ομάδα πλην του Διαμαντίδη?
Με τους άλλους παρατηρώ βιαστικές κινήσεις και λάθη.
vastravoud
Πάντως παιδιά για να λέμε του στραβού το δίκιο, ναι, όντως χάσαμε καθαρά και δικαια από μια ομάδα που έπαιξε καλύτερα από εμάς. Απλώς προτού "σταυρώσουμε" τους πάντες, ας μην ξεχνάμε ότι πρακτικά ο Πέκοβιτς και ο Φώτσης δεν έπαιξαν (και μονο το να βλέπεις τον Σάκοτα να μαρκάρει τον Αντερσεν ήταν κάπως....) και ο Διαμαντίδης ήταν με πυρετό.
j-kidd13
QUOTE(vastravoud @ Dec 13 2008, 19:46 ) *
(και μονο το να βλέπεις τον Σάκοτα να μαρκάρει τον Αντερσεν ήταν κάπως....)

Εγώ πιστεύω οτι και μόνο που τον βλέπουμε να παίζει είναι...κάπως.........
thrylos7
Φοβερό παιχνίδι από την Μπαρτσελόνα, είναι φανερό ότι ο Πασκουάλ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Πέρα από κάποια αυξημένη ευστοχία (αν και από παίκτες όπως οι Μπαζίλε και Άντερσεν δεν μπορείς να περιμένεις κάτι λιγότερο, σε μια καλή βραδιά τους), πολλά πράγματα δούλεψαν ρολόι στο μεγαλύτερο διάστημα για τους καταλανούς κι είναι εντυπωσιακό τ' ότι παρουσιάζουν τέτοια ετοιμότητα αυτή την περίοδο. Σίγουρα υπήρχαν και οι απουσίες του Παναθηναϊκού, τις οποίες εκμεταλλεύθηκαν οι φιλοξενούμενοι, ίσως απλά ματσάρουν καλά με τον ΠΑΟ... όπως και να' χει, είδαμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ και λογικά μιλάμε για την καλύτερη (ή έστω τη δεύτερη ίσως, γιατί πάντα υπάρχει και η ΤΣΣΚΑ) ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.

Ο Άντερσεν απ' ότι φαίνεται πάει να ξαναγίνει το καλύτερο 4άρι της Ευρώπης.. σταθερότητα ν' αποκτήσει και μια πιο ηγετική φυσιογνωμία και ο τίτλος θα του ανήκει και πάλι.

Όσο για τον Παναθηναϊκό, έχει αρκετό δρόμο ακόμη για να επιτευχθεί η κατάλληλη χημεία στην περιφέρεια, να μπορεί δηλαδή ν' αξιοποιείται το 100% από κάθε γκαρντ. Το θετικό είναι ότι έδειξαν κάποια, ή περισσότερα, καλά σημάδια, παίκτες που μέχρι τώρα, για διάφορους λόγους δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα. Στο ματς, μάλλον ο περυσινός Παναθηναϊκός έπαιξε, παρά ο φετινός, αλλά αυτό έτυχε...
lakersdynasty
Ενταξει..ολοι πιστευω οτι κατι δεν πηγαινε καλα σε αυτο το παιχνιδι.

Αλλα αυτο που εκανε τους παντες να ανησιχησουν και δικαιολογημενα ειναι αυτη η εμφανιση με τον ιδιο αντιπαλο και μαλιστα τοσο χαλια εμφανιση που να δινει στον αντιπαλο την ευκαιρια να παιξει και να κερδισει ανετα.

Αλλα περα απο την οποιαδηποτε χαλια εμφανιση και τα προβληματα χημειας και την αστατη αγωνιστικη μας συμπεριφορα, ε αν ξαναεχουμε 2 παικτες με διαστερμα εναν να το παθαινει την ωρα του αγωνα 3 παικτες με αρρωστους και εναν να χανει προπονησεις λογω προβληματων στην μεση του ε τοτε αν δεν χασουμε θα πρεπει να αναψουμε λαμπαδα στο μποϊ του Πεκοβιτς στον Αγιο Παντελεημονα. laugh.gif

Ενταξει η Μπαρτσα μας πηρε την ταυτοτητα ομως αυτο που με ανησιχει ειναι αλλο. Οτι μπορει να λεμε οτι η σεζον δεν κρινεται τωρα και οτι το ΤΟΠ 16 ειναι μια αλλη ιστορια, αλλα αν δεν κανεις ευκολη την ζωη σου κατα την διαρκεια της σεζον δεν θα μπορεσεις ευκολα να φτασεις στο σημειο να εισαι σε θεση να επιτυχεις ολους σου τους στοχους.

Και αν βγουμε τριτοι στον ομιλο εγω προσωπικα το μονο που μπορω να να εγγειηθω ειναι οτι θα παω σε ολα τα εντος στο ΤΟΠ 16 γιατι θα ειναι ολα με πολυ καλους αντιπαλους. tongue.gif

Για τα αποτελεσματα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος....
silversurfer
Σε ευθεία αντιπαράθεση ήρθε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Μπερτομέου στη συνάντηση στη Βαρκελώνη για τα τηλεοπτικά της Ευρωλίγκα!
Την ίδια ώρα διαβάζω πως ο Ζοτς στη συνέντευξη τύπου για το ματς με τη Νανσί τα έχωσε άσχημα στους διαιτητές για τον τρόπο που σφυρίζουν τον ΠΑΟ...

Κ λέω εγώ τώρα με το μυαλουδάκι μου άμα ο Γιαννακόπουλος τρώγεται με τον πρόεδρο της Ευρωλίγκα, εσύ φτωχέ μου Ζοτς θες οι διαιτητές να σε παίζουν 50-50??
Flash
Who is Δημήτρης Γιαννακόπουλος ;
Weekendman
QUOTE(Flash @ Dec 16 2008, 18:57 ) *
Who is Δημήτρης Γιαννακόπουλος ;

Ίσως αυτό σε βοηθήσει...
http://kourdistoportocali.blogspot.com/200...-post_2898.html
giannis_
QUOTE(silversurfer @ Dec 16 2008, 18:52 ) *
Σε ευθεία αντιπαράθεση ήρθε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Μπερτομέου στη συνάντηση στη Βαρκελώνη για τα τηλεοπτικά της Ευρωλίγκα!
Την ίδια ώρα διαβάζω πως ο Ζοτς στη συνέντευξη τύπου για το ματς με τη Νανσί τα έχωσε άσχημα στους διαιτητές για τον τρόπο που σφυρίζουν τον ΠΑΟ...

Κ λέω εγώ τώρα με το μυαλουδάκι μου άμα ο Γιαννακόπουλος τρώγεται με τον πρόεδρο της Ευρωλίγκα, εσύ φτωχέ μου Ζοτς θες οι διαιτητές να σε παίζουν 50-50??

E με τον βλακα τον μπερτομεου που εχει μπλεξει το ευρωπαικο μπασκετ τι να κανει κ ο γιαννακοπουλος!Καλα του τα πε γιατι απλα ψαχνει να βρει κ αλλους τροπους για να βγει χρημα και οι ομαδες που βαζουν τοσα εκατομμυρια να μην παιρνουν τπτ!Το ειχε πει κ ο συριγος περσι οτι η ευρωλιγκα εχει τοσα εσοδα κ ομως τα ποσα π παιρνουν οι ομαδες για τις νικες ακομα κ για το τροπαιο ειναι αστεια!Αντε πια με την ισπανικη μαφια τον μπερτομεου,κ μετα αναρωτιεται γιατι το ποδοσφαιρο προβαλλεται περισσοτερο κ γιατι το nba ειναι ετη φωτος μπροστα απο την ευρωλιγκα!Γιατι πεφτει χρημα στις ομαδες μιστερρ....!!!Μην κοιτατε που γιαννακοπουλοι κ αγγελοπουλοι εχουν τρελα με τις ομαδες τους κ δινουν πολλα περισσοτερα απο οσα παιρνουν οι μικροτερες ομαδες τι θα γινουν?
asero
QUOTE(giannis_ @ Dec 16 2008, 19:08 ) *
E με τον βλακα τον μπερτομεου που εχει μπλεξει το ευρωπαικο μπασκετ τι να κανει κ ο γιαννακοπουλος!Καλα του τα πε γιατι απλα ψαχνει να βρει κ αλλους τροπους για να βγει χρημα και οι ομαδες που βαζουν τοσα εκατομμυρια να μην παιρνουν τπτ!Το ειχε πει κ ο συριγος περσι οτι η ευρωλιγκα εχει τοσα εσοδα κ ομως τα ποσα π παιρνουν οι ομαδες για τις νικες ακομα κ για το τροπαιο ειναι αστεια!Αντε πια με την ισπανικη μαφια τον μπερτομεου,κ μετα αναρωτιεται γιατι το ποδοσφαιρο προβαλλεται περισσοτερο κ γιατι το nba ειναι ετη φωτος μπροστα απο την ευρωλιγκα!Γιατι πεφτει χρημα στις ομαδες μιστερρ....!!!Μην κοιτατε που γιαννακοπουλοι κ αγγελοπουλοι εχουν τρελα με τις ομαδες τους κ δινουν πολλα περισσοτερα απο οσα παιρνουν οι μικροτερες ομαδες τι θα γινουν?

συμφωνω απολυτως.Καλα εκανε ο γιαννακοπουλος και του τα εχωσε, καποιος επρεπε να του τα πει.Δε γινεται ομαδες οπως η τσσκα,ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος να δινουν τοσα λεφτα για τις ομαδες τους και να μην παιρνουν τιποτα πισω
apkat
QUOTE(asero @ Dec 16 2008, 21:07 ) *
συμφωνω απολυτως.Καλα εκανε ο γιαννακοπουλος και του τα εχωσε, καποιος επρεπε να του τα πει.Δε γινεται ομαδες οπως η τσσκα,ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος να δινουν τοσα λεφτα για τις ομαδες τους και να μην παιρνουν τιποτα πισω

Επειδη μιλαμε για τον νεαρο Γιαννακοπουλο εχω τις επιφυλαξεις μου..Αυτο το παιδι με την συμπεριφορα του εχει δειξει οτι δεν μπορεις να τον παρεις σοβαρα με τιποτα..

Στο συγκεκριμενο θεμα παντως μονο ο Παο εναντιωθηκε στον Μπερτομεου..Εδω το σχετικο λινκ..
giannis_
Συμφωνοι εχει κανει τις βλακειουλες του στο παρελθον!Αλλα τωρα εχεις επιφυλαξεις για ποιο πραγμα?
asero
QUOTE(apkat @ Dec 16 2008, 21:52 ) *
Επειδη μιλαμε για τον νεαρο Γιαννακοπουλο εχω τις επιφυλαξεις μου..Αυτο το παιδι με την συμπεριφορα του εχει δειξει οτι δεν μπορεις να τον παρεις σοβαρα με τιποτα..

Στο συγκεκριμενο θεμα παντως μονο ο Παο εναντιωθηκε στον Μπερτομεου..Εδω το σχετικο λινκ..

Οντως,η συμπεριφορα του στο παρελθον δεν ηταν η καλυτερη αλλα σε αυτο το θεμα εχει απολυτο δικιο.Οσο για το οτι καμια ομαδα εκτος του παο δεν εναντιωθηκε στον μπερτομεου ειναι λογικο γιατι ολες οι ομαδες φοβουνται τις συνεπειες πχ διαιτησια κτλ
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(asero @ Dec 16 2008, 22:07 ) *

Αυτο ειναι λαθος των μαδων οχι του Μπερτομεου.

Επειδη ειναι δηλαδη τρελος καποιος προεδρος και παει και δινει
ενα καραβι λεφτα για παιχτες, πρεπει να τα παρει πισω οπωσδηποτε???

Ολοι ξερουν οτι το προιον μπασκετ δεν πουλαει.
2 χωρες μονο ασχολουνται σοβαρα (Ελλαδα-Ισπανια)
και αλλες 2 ομαδες (ΤΣΣΚΑ-ΜΑΚΑΜΠΙ)
Οι Ιταλοι ειναι σε μετρια κατασταση και ολοι οι υπολοιποι δεν υπαρχουν.

Το ΤΣ.Λ. εχει τεραστια εσοδα σαν διοργανωση γιατι με το ποδοσφαιρο
ασχολειται ολη η Ευρωπη.
j-kidd13
Ακουσα στο ραδιόφωνο οτι σε αντίθεση με το πρίμ συμμετοχής στους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ,στην ευρωλίγκα δεν υπάρχει αντίστοιχο μπόνους(αν και παλιότερα είχα ακούσει οτι υπάρχει ένα χαμηλό πριμ συμμετοχής σε όλες τις ομάδες...)...Και μόλις άκουσα για τα ποσά που παίρνουν οι ομάδες του Final 4 έβαλα τα γέλια...250000(ευρώ λογικά...) ο πρωταθλητής,200000(ή 150000,δεν θυμάμαι ακριβώς) ο φιναλίστ,και απο 50000 οι ομάδες του μικρού τελικού...Σκεφτήτε πόσα λεφτά χάνουν κάθε χρόνο οι μεγάλες ομάδες τύπου Παο,Μπάρτσα,Τσσκα κλπ...
lakersdynasty
Αποψε θα δουμε και Σερμαντινι στο ΟΑΚΑ.

Λογικα θα παιξει και ο Τσαρτσαρης στο 5 καποια λεπτα αλλα λογικα θα παιξει αρκετα και ο Γεωργιανος.

Για να τον δουμε και σε καπως πιο υψηλο επιπεδο. icon_joy.gif

Οσο ναναι η Νανσι ειναι καλητερη απτο Αιγαλεο.
nicolicius
Mακάρι να παίξει να δούμε!

Ανυπομονώ να τον δω και πάλι και αν κάνει και κανα τρελό κάρφωμα! thumbsup.gif ε

Με τον Σπανούλη τι γίνεται?
kseplenhs
τον υιό γιαννακόπουλο τον έχω συνδέσει με μεγάλες γκάφες.με προεξέχουσα βέβαια την "επίθεση" στον ράτζα...δεν του βγήκε σε καλό...tongue.gif

επομένως και νόμπελ φυσικής να πάρει,δεν θα το δεχτώ έτσι αμάσητο...

ο ζότς έκανε παράπονα για διαιτησία?...ε ας μην γίνω κακός... smiley.gif

peace.gif
lakersdynasty
QUOTE(kseplenhs @ Dec 17 2008, 03:05 ) *
τον υιό γιαννακόπουλο τον έχω συνδέσει με μεγάλες γκάφες.με προεξέχουσα βέβαια την "επίθεση" στον ράτζα...δεν του βγήκε σε καλό...tongue.gif

επομένως και νόμπελ φυσικής να πάρει,δεν θα το δεχτώ έτσι αμάσητο...

ο ζότς έκανε παράπονα για διαιτησία?...ε ας μην γίνω κακός... smiley.gif

peace.gif

Μη γινεις.

Δες ξανα το παιχνιδι με την Μπαρτσα αν το ειδες και αν δεν το ειδες δες το και μετα αν εχεις την ιδια αποψη ελα να το συζητησουμε στο καταλληλο τοπικ.

Το γεγονος οτι ο ΠΑΟ δεν ηταν καλος και εχασε δεν ελαφρυνει την θεση των διαιτητων οι οποιοι σφυρουσαν οτι ναναι.

Σε καποιον το ειχα ξαναγραψει αυτο αλλα το icon peace.gif δε συναδει με το σχολιο σου. tongue.gif

Οσο για τον υιο Γιαννακοπουλο συμφωνω οτι δεν ειναι και το πλεον σεβαστο ατομο. Περα απο αυτο ομως η κινηση του αυτη σε συνδοιασμο με την κινηση του Ζοτς να αναλυσει σε επομενη συναντηση της ULEB καποια λαθη των διαιτητων μας καθιστα ηδη "φαβορι" για ακομη χειροτερο "θεαμα" σε επωμενα παιχνιδια.

Με λιγα λογια, και στην μια περιπτωση και στην αλλη περιπτωση, κατι ξερουν οι αλλοι που δεν ανοιγουν το στομα τους. biggrin.gif

Ειδικα τωρα που μπορει να βρουμε και την ΤΑΟΥ μπρωτσα μας στο ΤΟΠ 16...τελεια! thumbsup.gif
kseplenhs
καλά δεν νομίζω να είναι τόσο πρωτάρηδες.εκτός αν δεν ήταν συννενοημένοι ο ομπράντοβιτς με τον άλμπερτ γιαννακόπουλο...

κάτι που θα φανεί γιατί ο ζότς ίσως ακόμα να είναι στο οάκα και να βαράει το κεφάλι του στον τοίχο...tongue.gif

υ.γ:το " peace.gif " το έβαλα για να μην ξεσηκώσω αντιδράσεις και περετάιρω συζητήσεις.ένα απλό χιουμοριστικό σχόλιο ήταν....

στην τελική αν δεν του αρέσει ας τον σφυράει η αγία τριάς "πιτσίλκας-βορεάδης-ζαβλανός" μέχρι το τέλος της διοργάνωσης...

έτσι χαριστικά για την προσφορά του στο άθλημα.γιατί δεν αντέχεται να βλέπεις τον κατα τεκμήριο καλύτερο ευρωπαίο προπονητή να παραπονιέται για τη διαιτησία... icon_drunk.gif
lakersdynasty
QUOTE(kseplenhs @ Dec 17 2008, 04:10 ) *
καλά δεν νομίζω να είναι τόσο πρωτάρηδες.εκτός αν δεν ήταν συννενοημένοι ο ομπράντοβιτς με τον άλμπερτ γιαννακόπουλο...

κάτι που θα φανεί γιατί ο ζότς ίσως ακόμα να είναι στο οάκα και να βαράει το κεφάλι του στον τοίχο...tongue.gif

υ.γ:το " peace.gif " το έβαλα για να μην ξεσηκώσω αντιδράσεις και περετάιρω συζητήσεις.ένα απλό χιουμοριστικό σχόλιο ήταν....

στην τελική αν δεν του αρέσει ας τον σφυράει η αγία τριάς "πιτσίλκας-βορεάδης-ζαβλανός" μέχρι το τέλος της διοργάνωσης...

έτσι χαριστικά για την προσφορά του στο άθλημα.γιατί δεν αντέχεται να βλέπεις τον κατα τεκμήριο καλύτερο ευρωπαίο προπονητή να παραπονιέται για τη διαιτησία... icon_drunk.gif

Μα δεν εχει να κανει με συνεννοηση. Για την αντιδραση της αλλης πλευρας εκανα το σχολιο. Απλα και οι 2 αντιδρασεις εχουν τον ιδιο αποδεκτη απλα σε διαφορετικο επιπεδο. Η μια στο αγωνιστικο και η αλλη σε θεματα μαρκετινγκ

Για τα υπολοιπα απαντησα σε πμ. Ο Ζοτς δεν εχει κανενα λογο να χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο. Η εβδομαδα του "Αγιου Παντελεημονα" περασε και ολα βαινουν καλως. smiley.gif
rankin
Χωρίς παρεξήγηση όλα αυτά, αλλά θα ήταν πραγματικά αστείο μετά από τα παράπονα του Δημήτρη και του Ζέλικο, να απαντούσε ο Μπερτομέου: "όταν η γάτα είναι απο κάτω, σκούζει!!!!" Τι κρίμα που δεν διαβάζει την "πράσινη". Λέω να γίνω συνδρομητής και να του την στέλνω... laugh.gif
lakersdynasty
QUOTE(rankin @ Dec 17 2008, 04:56 ) *
Κι όμως αντέχετε!! Είναι απο αυτές τις στιγμές που ένα δάκρυ κυλά στο μάγουλο του καθενώς απο εμάς.. Ο Ομπράντοβιτς διαμαρτυρηθηκε για την διαιτησία... how touchy moments...

Δεν γράφω άλλο... το πληκτρολόγιο έχει πλημμυρίσει από τα δάκρυα και τα δάχτυλα μου έχουν μουλιάσει.. Ζούμε μεγάλες στιγμές..

laugh.gif

Εγω παλι δεν αντεχω να βλεπω σχολια τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με το αντικειμενο του σχολιασμου. Οποιος ειναι κορυφαιος στην δουλεια του πρεπει να σκαει?

Ποιος σας τα εχει μαθει αυτα?

Αντιθετα καποιος μπορει ανετα να υποστιριξει οτι καποιος κορυφαιος προπονητης που ξερει καλα την δουλεια του μπορει να κανει τις πραταηρησεις του και θιξει τα σημεια που πιστευει οτι αξιζει τον κοπο να θιγουν.

Κατι που αλλοι προπονητες δεν κανουν ποτε η το κανουν οταν νοιωθουν ασφαλεις, δηλαδη οτι δεν θα εχουν "αγωνιστικες" η τυχων αλλες απωλειες.

Οποτε το να μιλησει ο Ζοτς για την διαιτησια απτη στιγμη που ξερει οτι σε καποια πραγματα εχει δικαιο μαλλον ειναι το σωστο και οχι το λαθος. Απο την στιγμη βεβαια που εχει τα στοιχεια να αποδειξει τα λεγομενα του.

40.gif

Flash
Ας μην εκτροχιαστεί η συζήτηση παιδιά. Τα της διαιτησίας και σχετικής παραφιλολογίας στο κατάλληλο topic και κόσμια. Πληροφοριακά και μόνο για να προλάβω τυχούσες κριτικές για τη στάση μας ως διαχειριστές, αν ο rankin δεν είχε o ιδιος διαγράψει το απόσπασμα που έκανε quote ο lakersdynasty θα είχε δεχθεί warning. Το ότι το έκανε βέβαια δείχνει νηφαλιότητα και τον τιμά. Φυσικά δε χρειάζεται να δοθεί συνέχεια.

ΥΓ: Ναι ρε παίδες, moderating και στις 4:30 τα ξημερώματα ! Big Brother is always watching you laugh.gif
lakersdynasty
QUOTE(Flash @ Dec 17 2008, 05:17 ) *
ΥΓ: Ναι ρε παίδες, moderating και στις 4:30 τα ξημερώματα ! Big Brother is always watching you laugh.gif

thumbsup.gif

Θεϊκο!

Εντιτ:

QUOTE(rankin @ Dec 17 2008, 04:56 ) *
Χωρίς παρεξήγηση όλα αυτά, αλλά θα ήταν πραγματικά αστείο μετά από τα παράπονα του Δημήτρη και του Ζέλικο, να απαντούσε ο Μπερτομέου: "όταν η γάτα είναι απο κάτω, σκούζει!!!!" Τι κρίμα που δεν διαβάζει την "πράσινη". Λέω να γίνω συνδρομητής και να του την στέλνω... laugh.gif

Και αυτο επισης! 24.gif
Mamuwalde
ίσως offtopic : σε ποιο άθλημα-πρωτάθλημα-διοργάνωση [παγκοσμίως] έχετε δει τον καλύτερο προπονητή-ομάδα να μην έχει να πει κάτι για τη διαιτησία .

το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να περάσουμε σε άλλο επίπεδο και να αφήσουμε τους "πρωταγωνιστές" να σχολιάζουν-παρατηρούν ακόμα και τη διατησία .

εγώ και μόνο για κόντρα στους ιθπανούς θα είμαι με τους πράσινους αυτή τη φορά ...

έτσι για να έχουμε να λέμε laugh.gif
giannis_
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 17 2008, 00:57 ) *
Αυτο ειναι λαθος των μαδων οχι του Μπερτομεου.

Επειδη ειναι δηλαδη τρελος καποιος προεδρος και παει και δινει
ενα καραβι λεφτα για παιχτες, πρεπει να τα παρει πισω οπωσδηποτε???

Ολοι ξερουν οτι το προιον μπασκετ δεν πουλαει.
2 χωρες μονο ασχολουνται σοβαρα (Ελλαδα-Ισπανια)
και αλλες 2 ομαδες (ΤΣΣΚΑ-ΜΑΚΑΜΠΙ)
Οι Ιταλοι ειναι σε μετρια κατασταση και ολοι οι υπολοιποι δεν υπαρχουν.

Το ΤΣ.Λ. εχει τεραστια εσοδα σαν διοργανωση γιατι με το ποδοσφαιρο
ασχολειται ολη η Ευρωπη.

Δεν ειπαμε ρε λυκε να τους δωσει ολα οσα εβαλαν,προς θεου!Αλλα θα μπορουσε να εδινε παραπανω,κατι σαν επιβραβευση για τις μεγαλες ομαδες που συντηρουν το ευρωπαικο μπασκετ!Γιατι αν δεν ηταν παo τσσκα μακαμπι κ μπαρτσελονα θα ειμασταν ακομα πιο πισω απο το nba!Ο παναθηναικος παιρνει για τους αγωνες της ευρωλιγκα 400000 με 500000 ενω για το ελληνικο πρωταθλημα παιρνει γυρω στα 2 μυρια!Το ξερω οτι δεν μπορουμε να συγκρινουμε την ευρωλιγκα με το τσ λου αλλα με το ελληνικο πρωταθλημα μπορουμε!Με τα λεφτα που δινουν τωρα ουτε τον σακοτα δεν πληρωνουμε smiley.gif
Αν ειναι να δινει τετοια ποσα καλυτερα να μην τα δινει καθολου,γιατι λογικα τα ποσα που δινονται ειναι αναλογα με την ομαδα,αρα σε ομαδες οπως η ροαν ή νανσι θα δινουν χρηματα που δεν θα φτανουν ουτε για τα Powerade!Κοινως να το παρατησουμε το αθλημα και να ασχοληθουμε με κατι αλλο!

Οσο για τον ζοτς που λετε,τουλαχιστον οι φασεις για τις οποιες ισχυριστικε οτι ηταν λαθος,ηταν οντως λαθος.Χαρακτηριστικο το επιθετικό φάουλ που σφυριξαν στον Τσαρτσαρή μέσα στη ζώνη που δεν επιτρέπεται!Σορυ για το off topic

Στα αγωνιστικα τωρα ελπιζω να μην χρειαστει να παιξει πολυ ο πεκο αυριο για να μην εχουμε τπτ χειροτερο με τον τραυματισμο του και ο καημενος ο μαικ μεινει παλι μονος του για να τρωει το ξυλο!
lakersdynasty
Απο τις δηλωσεις του Ζοτς βγαινει το συμπερασμα οτι ο Πεκοβιτς δεν θα ειναι καν στην αποστολη. Λογικα θα δουμε τον Σερμαντινι στην θεση του.
vastravoud
Οχι ρε γ@μώτο, και τον έχω στο challenge $#%#%$#

2η σερί αγωνιστική θα πάω άπατος.....

Πέρα από την πλάκα λοιπόν, είναι ιδανικός αγώνας για να πάρει γεύση Ευρωλίγκας ο Σερπαντίνης, μιας και προβλέπεται εύκολο βράδυ. Θα ήθελα να έμεναν εκτός οι Φώτσης/Σπανούλης, και ο Πέκοβιτς απλά να έπαιζε κανένα 5λεπτο όσο νοιώθει καλά
asero
QUOTE(vastravoud @ Dec 17 2008, 08:28 ) *
Οχι ρε γ@μώτο, και τον έχω στο challenge $#%#%$#

2η σερί αγωνιστική θα πάω άπατος.....

Πέρα από την πλάκα λοιπόν, είναι ιδανικός αγώνας για να πάρει γεύση Ευρωλίγκας ο Σερπαντίνης, μιας και προβλέπεται εύκολο βράδυ. Θα ήθελα να έμεναν εκτός οι Φώτσης/Σπανούλης, και ο Πέκοβιτς απλά να έπαιζε κανένα 5λεπτο όσο νοιώθει καλά

Συμφωνω,ειναι πολυ καλο ταλεντο ο σερμαντινι και ειναι καλο να παιρνει συμμετοχες.Αμα αξιοποιηθει σωστα,γιατι εναι γνωστο οτι οι ψηλοι δεν η συμπαθεια του ζοτς tongue.gif ,θα βοηθησει πολυ στο μελλον
kolokotronis
Εφόσον σε ένα ποστ κάνεις 3 σχόλια και το ένα αφορά τη διαιτησία, τι θα έπρεπε να κάνεις?
Να το κόψεις στη μέση και να γράψεις λίγο εδώ και λίγο στο topic της διαιτησίας για να μην είσαι εκτος θέματος?
Δηλαδή αν σχολιάζεις ένα αγώνα και λες:'Ωραίο ματς, έπαιξε καλά ο τάδε, έκανε λάθη ο προπονητής αλλά στην τελευταία φάση ο διαιτητής μας έσφαξε', θα έπρεπε το σχόλιο για τον διαιτητή να γραφτεί σε άλλο topic?? blink.gif
Εν πάση περιπτώση η διαιτησία των παιχνιδιών του ΠΑΟ στην ευρωλίγκα κολλάει και στο topic του ΠΑΟ στην ευρωλίγκα και στο topic της διαιτησίας.
Ο ομπράντοβιτς μίλησε για τη διαιτησία για το ματς με τη μπάρτσα και μόνο. Είπε ψέματα? Αν κατά τη γνώμη κάποιου όντως είπε, βγες και πες 'κάνει λάθος' και όχι 'δεν πρέπει να μιλάει ο ομπραντοβιτς για διαιτητές'.
Όσο για τα τηλεοπτικά, τη στιγμή που αποδεδηγμένα ο ΠΑΟ μπορεί να τα πουλήσει δέκα φορές πάνω, να μην διαμαρτυρηθούν οι γιαννακόπουλοι? Τι σχέση έχει σε πόσες χώρες πουλάει το μπάσκετ?? Στην Ελλάδα πουλάει. Στην ελλάδα θα δουν τον Παναθηνα'ι'κό, όχι στη Σουηδία...
Flash
Με αφορμή μια σειρά posts που έγιναν ζήτησα να μην επεκταθούμε στα της διαιτησίας kolokotroni, δεν έγραψα ότι απαγορεύεται ρητά και δια ροπάλου οποιαδήποτε νύξη σε αυτή. Νομίζω ότι ξέρω καλύτερα από εσένα ποιο post κολλάει που. Οποιεσδήποτε άλλες υποδείξεις μόνο σε pm.
asero
QUOTE(kolokotronis @ Dec 17 2008, 15:53 ) *
Εφόσον σε ένα ποστ κάνεις 3 σχόλια και το ένα αφορά τη διαιτησία, τι θα έπρεπε να κάνεις?
Να το κόψεις στη μέση και να γράψεις λίγο εδώ και λίγο στο topic της διαιτησίας για να μην είσαι εκτος θέματος?
Δηλαδή αν σχολιάζεις ένα αγώνα και λες:'Ωραίο ματς, έπαιξε καλά ο τάδε, έκανε λάθη ο προπονητής αλλά στην τελευταία φάση ο διαιτητής μας έσφαξε', θα έπρεπε το σχόλιο για τον διαιτητή να γραφτεί σε άλλο topic?? blink.gif
Εν πάση περιπτώση η διαιτησία των παιχνιδιών του ΠΑΟ στην ευρωλίγκα κολλάει και στο topic του ΠΑΟ στην ευρωλίγκα και στο topic της διαιτησίας.
Ο ομπράντοβιτς μίλησε για τη διαιτησία για το ματς με τη μπάρτσα και μόνο. Είπε ψέματα? Αν κατά τη γνώμη κάποιου όντως είπε, βγες και πες 'κάνει λάθος' και όχι 'δεν πρέπει να μιλάει ο ομπραντοβιτς για διαιτητές'.
Όσο για τα τηλεοπτικά, τη στιγμή που αποδεδηγμένα ο ΠΑΟ μπορεί να τα πουλήσει δέκα φορές πάνω, να μην διαμαρτυρηθούν οι γιαννακόπουλοι? Τι σχέση έχει σε πόσες χώρες πουλάει το μπάσκετ?? Στην Ελλάδα πουλάει. Στην ελλάδα θα δουν τον Παναθηνα'ι'κό, όχι στη Σουηδία...

Συμφωνοι,η διαιτησια με την μπαρτσελονα τον αδικησε αλλα ποσες φορες στην ιδια διοργανωση τον εχει ευνοησει
kolokotronis
QUOTE(Flash @ Dec 17 2008, 15:58 ) *
Με αφορμή μια σειρά posts που έγιναν ζήτησα να μην επεκταθούμε στα της διαιτησίας kolokotroni, δεν έγραψα ότι απαγορεύεται ρητά και δια ροπάλου οποιαδήποτε νύξη σε αυτή. Νομίζω ότι ξέρω καλύτερα από εσένα ποιο post κολλάει που. Οποιεσδήποτε άλλες υποδείξεις μόνο σε pm.

Υπόδειξη?
Λυπάμαι αν το εξέλαβες έτσι.
Εξέφρασα μία απορία μου.
Τι είναι το pm?
silversurfer
offtopic.gif

pm σημαίνει private message κ ο flash εννοεί ότι αν θέλεις να του υποδείξεις κάτι, ή να του αναφέρεις κάτι σχετικά με το forum, να του στείλεις προσωπικό μήνυμα (pm)
lakersdynasty
QUOTE(asero @ Dec 17 2008, 16:00 ) *
Συμφωνοι,η διαιτησια με την μπαρτσελονα τον αδικησε αλλα ποσες φορες στην ιδια διοργανωση τον εχει ευνοησει

Απεναντι σε Ισπανικη ομαδα ουτε με την βοηθεια του κοινου δεν θα βρεις απαντηση. laugh.gif

Για να μην βαλω και την ΤΣΣΚΑ μεσα.

Εναντιων μικροτερω ομαδων ολες οι ομαδες επιπεδου περνουν κατι παραπανω.
asero
QUOTE(lakersdynasty @ Dec 17 2008, 18:28 ) *
Απεναντι σε Ισπανικη ομαδα ουτε με την βοηθεια του κοινου δεν θα βρεις απαντηση. laugh.gif

Για να μην βαλω και την ΤΣΣΚΑ μεσα.

Εναντιων μικροτερω ομαδων ολες οι ομαδες επιπεδου περνουν κατι παραπανω.

Με την τσσκα ειχε παρει ενα σπρωξιμο απο τους διαιτητες στο φαιναλ φορ της αθηνας αλλα δεν καθορισε το αποτελεσμα

Παιδια,εχουμε κανενα λινκ για το παιχνιδι
vastravoud
Λιγάκι ξενερωμένη μου φάνηκε η Μυρτώ, λιγάκι μ@λ@κ@ς ο Λάμπης.
lakersdynasty
Λιγάκι ξενερωμένη μου φάνηκε η Μυρτώ, λιγάκι μ@λ@κ@ς ο Λάμπης.

Εχεις δικαιο. Το παιχνιδι ηταν πολυ ενδιαφερον.

biggrin.gif
giannis_
Δεν ξερω για σας εγω γελαγα ενα τεταρτο!ΝΒΑ γιναμε ΝΒΑ!Γαμοι ,kiss cam και τα συναφη.... smiley.gif smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.