Επικροτω και εγω με τη σειρα μου την ολη προσπαθεια και χαιρετιζω τα μελη της παρεας! ,Ειμαι Παναθηναικος, εχω σταματησει να ασχολουμαι σοβαρα με το ποδοσφαιρο λογω διοικησης

Δεν εχω προβλημα να παρακολουθησω (που παρακολουθω…) και άλλες ομαδες και να τις παραδεχομαι ,γιατι απλα ετσι μ’αρεσει…

Θα με βρειτε συχνα στο ΟΑΚΑ….
Το basket ανεβαινει και μαλιστα γοργα, ΑΣ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ!
Φετος:
Basket:- ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΣΦΠ είναι στους 8 της Εuroleague, O Αρης είναι στον τελικο του Uleb Cup, (Μακεδονικος-μαρουσι μας εβγαλαν ασπροπροσωπους…)
volley:
-Ο Ηρακλής είναι από το 2002 όπως και φετος καθε φορα στο final four του champions league του volley και εχει καταλαβει ολες τις θεσεις, ο ΠΑΟ είναι ανερχομενη δυναμη, o OSFP μεγαλη δυναμη επισης
πολο:τι να πει κανεις?, τα κατορθωματα της εθνικης μιλουν από μονα τους…..
ΕΝΩ στο ποδοσφαιρο, ολοι εχουν αποκλειστει πριν τα χριστουγεννα…!!!.......
Δεν μας θελει αυτό το αθλημα, δεν υπαρχουν ταλεντα, δεν υπαρχουν παικτες παγκοσμιας ακτινοβολιας που παραγουν τα αλλα αθληματα……
ΚΑΙ όμως εχει το μελι, και τους τραβαει ακομα και το basket px μαζευει 1500 ατομα!....,
ΝΑΙ , Προφανως η ευθυνη είναι των παραγοντων, του Εσακε ,των ΜΜΕ , ισως του μετριου ολυμπιακου (αναφερομαι για περσι και προπερσι, γιατι ανεκαθεν ειχε Μπατζετ βαρυ) -στο ραδιοφωνο πχ με τα κιαλια βλεπεις basketiko δημοσιογραφο…, και όταν ρωτας κατι στις live εκπομπες δεν ξερουν…
Ποτε μου δεν πιστεψα, δεν απολυτοποιησα μαλλον ή δεν υιοθετησα στο 100% την λογικη, περασε η μοδα του ’87 και καταλαβαινετε τι θελω να πω, για τον Τυπο και γενικα τις Κατευθυνσεις…… και για την ποδοσφαιρικη φρενιτιδα που κουρασε…. Και διχασε σε επιπεδο ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ , ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ και όχι μονο αναφερομαι…..
Κατι αλλαζει,όμως θελω να πιστευω τουλαχιστον ή ευχομαι, τα αλλεπαληλα που εγιναν και επονται sold out PAO KAI OSFP, ο Αρης τα πρωτοσελιδα, οι δημοσιογραφοι που τιγκαρουν τα γηπεδα μπασκετ, τα ραδιοφωνα που σημερα πχ εκανα ζαππινγ μεταξυ 3 γνωστων σταθμων και μονο για μπασκετ μιλουσαν κυριως!!!... είναι σημαδια….
ΔΕΝ είναι τυχαιο που γεμισε η Ομονοια στο ΕΥΡΟΠΑΙΚΟ της Εθνικης…
ΔΕΝ είναι τυχαιο το χειροκροτημα στο ΠΑΟ-ΕΦΕΣ…. ΣΤΟ 0-3…
Ο κοσμος ξερει basket….
Υ.Γ.1
Ακομα προσπαθω να πιασω τον παλμο και τον χαρακτηρα του forum
Υ.Γ.2
Αν και ποσταρω για να δειξω το profil μου, θεωρησα οτι το πρςωτο μου ποστ επρεπε αν ηταν καπως ετστι , οποτε συγνωμη για την ταλαιπωρια.....
Υ.Γ.3
Εχει κοριτσια λεει το Φορουμ? και μαλιστα μπασκετικα?....!