Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
thrylos7
Αν το θέαμα και η αγωνία μεγαλώνει όσο περνούν τα ματς... τί θα δούμε σ' αυτό (και τί στο 5ο);

Σχόλια για το παιχνίδι που ακολουθεί...
msg
πιστεύω ότι θα δούμε πάλι ένα εξαιρετικό παιχνίδι. ελπίζω οι παναθηναϊκοί να κατάλαβαν ότι αν παρουν κουπα θα ιδρώσουν και μάλιστα πολύ. όπως είπες κι εσυ σε άλλο τόπικ η ψαλίδα κλείνει και αυτό φάνηκε από το τριτο παιχνίδι. δεν περιμένω τιποτα αλλο από τη νίκη. αν στο οακα χασαμε στις λεπτομερειες, τότε ο κόσμος στο σεφ θα δώσει στην ομάδα την ώθηση που χρειάζεται. αντε 2-2 και ο μεγαλος τελικός στο οακα!
Anaz
Προβλεψεις ΔΕΝ χωρανε!Ετσι απλα..
Ο τροπος που πηρε ο Παο το σημερινο ματς παρα την μεγαλη ψυχολογικη πιεση νομιζω ειναι ενα συν για το(τα) επομενο(α) ματς.
Ανεξαρτητα απο οπαδικα συναισθηματα παντως δεν θελω να τελειωσει αυτη η σειρα κ θελω οπωσδηποτε να δω 5ο ματς..
thrylos7
Πάνω απ' όλα είναι θέμα ψυχολογίας... Ελπίζω οι παίκτες της ομάδας να μην απογοητευτούν από τη σημερινή ήττα, αλλά να πεισμώσουν ακόμη περισσότερο. Έτσι, έχουν σαφώς το πάνω χέρι. Διαφορετικά, ο χωρίς ιδιαίτερο άγχος Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει μέχρι και πάρτυ. Πιο πολλές πιθανότητες δίνω όμως σε κάτι αντίστοιχο του Ολυμπιακού, αν και λίγες πάλι, καθώς αν εξαιρέσουμε το πρώτο ματς της σειράς, όλα τα άλλα φέτος ήταν μεγάλα ντέρμπι.

QUOTE
ο κόσμος στο σεφ θα δώσει στην ομάδα την ώθηση που χρειάζεται

Αυτό είναι το χειρότερο... αναμένονται "ελληνικές" καταστάσεις στο ΣΕΦ την Κυριακή. Αναμένονταν ούτως ή άλλως, καθώς πρόκειται για το τελευταίο ματς της χρονιάς και φόβοι για παρατηρήσεις δεν υπάρχουν (σιγά μη σκεφτεί ο κάφρος την επόμενη χρονιά). Μετά και τα σημερινά (πολύ δραματικά το λέω, δεν είναι έτσι, αλλά έτσι θα το δουν πολύ, που θα βρίσκονται στο ΣΕΦ) τα πράγματα αναμένονται πολύ χειρότερα.
msg
ναι η αλήθεια είναι ότι παντα σκέφτομαι αθώα χωρίς να υπολογίζω το πόσο κάφροι είναι οι περισσότεροι που πανε στο γήπεδο. όπως το θέτεις και με όσα έχουν δει τα μάτια μου πολυ πιθανόν ο κόσμος να βλάψει την ομάδα. αααχχχχ να ήμασταν σαν κάποιες χώρες του εξωτερικού που οι φίλαθλοι πάνε να στηρίξουν την ομάδα και να τραγουδήσουν για αυτή.
πάντως νομίζω πως κέρδισε πολλά όλη η ομάδα από αυτή τη σειρά των τελικών
Igor
Βλεπω για καποιο λογο Παναθηναικο.
Ισως ετσι οπως πηγε ο σημερινος αγωνας να καθορισει και τον επομενο.
msg
για να μας γλωσσοφας έγραψες τώρα;;; tongue.gif tongue.gif tongue.gif
αν εννοείς πάντως τον τομέα ψυχολογία διαφωνώ. οι παίκτες του οσφπ λογικά θα πεισμωσουν. θα τα βάλουν και λίγο με τη διατησία και τα λάθη τους και θα θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό στο σεφ. ελπίζω να έχω εγώ δίκιο!
apkat
Θεωρω οτι πλεον ειναι παρα πολυ δυσκολο για τον Ολυμπιακο.Φανταζομαι οτι το να χασεις αυτο το ματς ειναι απιστευτα ψυχοφθορο και θα ναι πολυ δυσκολο η ομαδα να συνελθει..Γενικα ετσι οπως πηγε το ματς νομιζω οτι οποιος το επαιρνε θα ταν πρωταθλητης.Οποτε πλεον βλεπω Παο ειτε με 3-1 ειτε με 3-2

Τεσπα περιμενουν φαντζομαι ολοι οι φιλαθλοι νικη του ΟΣΦΠ ωστε να συνεχιστει αυτη η θαυμασια σειρα.Μακαρι να γινει ετσι ωστε να παμε στο πεμπτο ματς και εκει βλεπουμε.
sihainas
Μακάρι να πάμε σε 5ο ματς αλλά μακάρι να έχουμε και τέτοια συμπεριφορά από τον κόσμο όπως μέχρι τώρα...
morfi
Παρά λίγο να βάλω τα κλάμματα όταν τελείωσε το τρίτο παιχνίδι.
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα αληθινό τεστ για τον ολυμπιακό. Θα καταφέρει να ξεπεράσει την ήττα και τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε ? Σε αυτή την ερώτηση κρίνονται όλα. Ότι μπορούμε να κοντράρουμε τον παο εντός-εκτός, δεν χωράει αμφοβολία. Το παιχνίδι αυτό είναι ψυχολογικό, όχι μπασκετικό. Ο Γκέρσον θα πρέπει να βρεί τρόπο να αναζωογονώσει τους παίκτες του και να παίξουν ακριβώς όπως σήμερα. Αν δεν γίνει αυτό και μπουν με λάθος ψυχολογία τότε το πιο πιθανό θα είναι να χάσουμε και το παιχνίδι.

Υ.Γ. Το άγχος όπως φάνηκε και σήμερα το έχει ο παο. Όχι εμείς.
apkat
Στο 3ο ματς λογικο ηταν να εχει το αγχος ο Παο αφου ηταν γηπεδουχος και αν εχανε εδινε στον ΟΣΦΠ την ευκαιρια σε 4 μερες να ειναι πρωταθλητης.

Τωρα ομως το αγχος το εχει ο ΟΣΦΠ αφου αν χασει ειναι οριστικα χαμενος ενω αν κερδισει ξαναπαει το αγχος στον παο.Δυσκολο ματς και θα ειναι πολυ δυσκολο για τους παικτες να ανασυγκροτηθουν.Ομως εχουν δειξει οτι εχουν ψυχη και μπορουν να παρουν τετοια ματς..Η συμπεριφορα του Γκερσον τον τελευταιο μηνα δειχνει επιτελους συμπεριφορα σοβαρου κοουτς και οχι τουριστα.Ελπιζω να συνεχισει τις καλες προσωπικες του εμφανισεις και την κυριακη.

κατα τα αλλα κλειδια σιγουρα ο Ματσε που κανει καταπληκτικους τελικους και θυμιζει αυτον τον μεγαλο παικτη της Ταου και της εθνικης Λιθουανιας ο Πεν που παντα ειναι βαρομετρο και η παρουσια η οχι του Σοφο στην ρακετα.Ειδικα για τον ματσε να πω οτι χρονια ειχα να νιωσω ετσι για εναν παικτη της ομαδας μου.Μου βγαζει τη σιγουρια του μεγαλου παικτη.Φαντζομαι οτι και οι συμπαικτες του θα τον βλεπυν καπως ετσι..
enypnio
smiley.gif o AZ apergei?
dizzy_fingers
Αν περιμένεις να γράψει στο άλλο τόπικ (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ) γελάστηκες.
Από τη στιγμή που δε μπορεί "χαμηλού νοητικού επιπέδου οπαδικά καφενηλίκια" (εντάξει, δεν το είπε ακριβώς έτσι biggrin.gif) τί να κάνει στο "δείπνο ηλιθίων" πού στήθηκε εκεί πέρα? Δεν τον αδικώ...

Ας ελπίσουμε αυτό το τόπικ να έχει καλύτερη τύχη. wink.gif


O morfi (welcome back) νομίζω τα είπε όλα παραπάνω.
man10
Για μενα ο Ολυμπιακος θα ειχε περισσοτερες πιθανοτητες να παρει το τεταρτο ματς αν ειχε χασει καπως λιγοτερο οδυνηρα. Δεν λεω και παλι θα πεισμωσουν αλλα ετσι οπως εγινε τωρα,δεν ξερω αν εχουν τα ψυχικα αποθεματα για να παρουν το ματς.
PARISINOS
Παντως εγω ακομα περιμενω το ματς που ο ΠΑΟ θα εχει εστω 40 τις εκατο στα τριποντα.

Ακου 25 τις εκατο σημερα blink.gif

παντως κατι μου λεει οτι στο ΣΕΦ θα μπουνε. Δεν ξερω γιατι, ισως γιατι μου αρεσουν τα δυχτακια biggrin.gif
thrylos7
Χαχα! Όντως, πολύ κλειστά, η μπάλα δε φεύγει μερικές φορές από μέσα... biggrin.gif

QUOTE
Δεν λεω και παλι θα πεισμωσουν αλλα ετσι οπως εγινε τωρα,δεν ξερω αν εχουν τα ψυχικα αποθεματα για να παρουν το ματς.


Χμ.. ή θα πεισμώσουν πάρα πολύ (όσο σε κανένα άλλο παιχνίδι), ή θα παρουσιαστούν πιο χαλαροί, λόγω της απογοήτευσης...

Υπάρχει περίπτωση να δούμε και με τα δύο ντέρμπι, είτε αν ο Παναθηναϊκός παρουσιαστεί επιτέλους καλύτερος (με ευστοχία στα τρίποντα και όλα τα λοιπά), είτε αν κάνει εμφάνιση ανάλογη της σημερινής..

Περιμένω καλύτερο Παναθηναϊκό, καθώς έχει καλή ψυχολογία, χωρίς ιδιαίτερο άγχος, άρα ο Ολυμπιακός πρέπει να εμφανιστεί το ίδιο καλός και το ίδιο παθιασμένος με τα δύο τελευταία παιχνίδια, πιο συγκεκριμένα, να κρατήσει το πάθος του 2ου και την ποιότητα του 3ου (στο οποίο μάλλον είχαμε τη μεγαλύτερη διάρκεια σε απόδοση φέτος). Τότε θα έχει και τον πρώτο λόγο, ανεξαρτήτος απόδοσης των φιλοξενουμένων. Αλλιώς, τα πράγματα αντιστρέφονται.
losers can win
Μην ακούσω απο τους συμφορουμιτες παναθηναικους το επιχειρημα ''δεν γίνεται να ειμαστε τόσο άστοχοι για 4ο σερί ματς'', θα τρελαθώ icon_drunk.gif icon_drunk.gif
σιγά μην είχαμε 25% στα τρίποντα, 5% και πολύ λέω
saou
Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, παιχνίδι καθαρά ψυχολογίας. Νομίζω ότι αν οι παίκτες του Ολυμπιακού 'τσαντιστούν' από τη σημερινή ήττα αντί να τους πάρει από κάτω, θα κερδίσουν στο φάληρο, και τολμώ να πω ότι ΄θα κερδίσουν άνετα (δεν εννοώ με +20 πόντους). Έχουν αποδείξει σε αυτή τη σειρά ότι δεν έχουν κάτι να φοβηθούν από τον αντίπαλό τους, του οποίου οι παίκτες είναι σε κακή κατάσταση και σήμερα τη γλίτωσε κατά βάση με ηρωισμούς, πότε του Τομάσεβιτς, πότε του Μπατίστ και πότε του Διαμαντίδη.

Ένας παράγοντας που ενδέχεται να διαφοροποιήσει την κατάσταση, θα είναι η ενδεχόμενη αφύπνιση των περιφερειακών του ΠΑΟ, κάτι βέβαια που δε μου μοιάζει ιδιαίτερα πιθανό δεδομένης της απογοητευτικής παρουσίας τους σήμερα στην ίδια τους την έδρα.

Από την άλλη οι ολυμπιακοί μου δίνουν την εντύπωση ότι σουτάρουν καλύτερα στο ΟΑΚΑ, ίσως λόγω της ψυχολογίας του αουτσάιντερ που έχουν όταν αγωνίζονται εκτός. Ειδικά ο Πεν σουτάρει πολύ καλύτερα εκτός. Για να μην πούμε για το Μπουρούση tongue.gif Εξαιρούνται φυσικά οι βολές..

Το επόμενο ματς στο ΣΕΦ είναι για μένα όλα τα λεφτά, καθώς πιστεύω ότι αν πάμε σε πέμπτο ματς έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες για τίτλο. Η σειρά αυτή μου θυμίζει κάπως την αντίστοιχη με τον Άρη, από την άποψη ότι η ομάδα μοιάζει να μαθαίνει από τα λάθη της και να βελτιώνεται από ματς σε ματς, με ταχύτερους μάλιστα ρυθμούς απ'ότι στα ματς με τους κίτρινους. Πάνω σε αυτό βασίζω την αισιοδοξία μου. Προέχει όμως το ματς της κυριακής.
spysta
Ο Ολυμπιακος εχει τον πρωτο λογο...με τετοιο 3ο τελικο ομως φοβαμαι μηπως αδειασει ο Ολυμπιακος....ετσι οπως εχασε μπορει να αποδειχθει πολυ χειροτερο απο οτι να εχανε ευκολα..ευχομαι οχι αλλα ισως να μην μπορει να ανταπεξελθει ψυχολογικα...Αν παντως κερδισει ο ΟΣΦΠ ετοιμαστειτε για τελικο απο τα παλια...
rchos
προλαβαινει να αλλαξει ο κανονισμος του πρωταθληματος και να γινουν οι τελικοι στα 7 και οχι στα 5 παιχνιδια?
βλεπουμε μεγαλο μπασκετ και θελουμε οσο το δυνατον περισσοτερα παιχνιδια να δουμε!
οσο για το παιχνιδι της κυριακης ολα ειναι ανοιχτα!αν παντως οι ματσε βασιλοπουλος κανουν τριτο συνεχωμενο μεγαλο παιχνιδι και οι σισκα μπετσι τριτο χαλια συνεχομενο ο ολυμπιακος εχει πολλες πιθανοτητες να νικησει!κατι δηλαδη που δεν ειναι διολου απιθανο να συμβει!
spysta
QUOTE(rchos7 @ Jun 14 2007, 12:19 AM) *
προλαβαινει να αλλαξει ο κανονισμος του πρωταθληματος και να γινουν οι τελικοι στα 7 και οχι στα 5 παιχνιδια?
βλεπουμε μεγαλο μπασκετ και θελουμε οσο το δυνατον περισσοτερα παιχνιδια να δουμε!
οσο για το παιχνιδι της κυριακης ολα ειναι ανοιχτα!αν παντως οι ματσε βασιλοπουλος κανουν τριτο συνεχωμενο μεγαλο παιχνιδι και οι σισκα μπετσι τριτο χαλια συνεχομενο ο ολυμπιακος εχει πολλες πιθανοτητες να νικησει!κατι δηλαδη που δεν ειναι διολου απιθανο να συμβει!

πλακα στην πλακα καλο δε θα ηταν να γινοταν αυτο καποια στιγμη??...να ειμαστε στα προτυπα ΝΒΑ
PARISINOS
Καλα αν ο ΠΑΟ εμφανιστει σαν εχθες, δηλαδη ανυπαρκτος περιφερειακα, τοτε μαλλον θα χασει, και μαλιστα σχετικα ανετα, δηλαδη με κανα -7-9.
εκτος βεβαια και αν ο ΟΣΦΠ κανει τραγικη εμφανιση, κατι που ομως δεν νομιζω α γινει, μιας και θα ειναι το τελευταιο παιχνιδι στο ΣΕΦ, και θα ειναι επιπλεον κινητρο.

Τωρα μια προβλεψη.
Αν οι ψηλοι του ΠΑΟ αποδωσουν το ιδιο καλα, τοτε θα αρκει μια απλα καλη εμφανιση των μητσο και σισκα για να κερδισει ο παο, δηλαδη να μη κανουν τα ηλιθια λαθη που καναν σημερα και που δεν συνηθιζουν.

Επειδη ομως το να βαλουν ο ντεγιαν, ο μαικ και ο τσαρτσαρης ξανα 52 ποντους και να κατεβασουν 20 ριμπαουντ ειναι λιγο δυσκολο, καλο θα ειναι να εμφανιστουν στο παρκε και οι μετσιροβιτς ,βουγιανιτς, χατζηβρεττας και ντικουδης, γιατι αλλιως δεν μας βλεπω καλα.

Επισης αν δεν εχουμε εστω ενα 35 τις εκατο στα τριποντα, δεν κερδιζουμε με τιποτα, ακομα και αν ο μπατιστ κανει τριπλε νταμπλ.
Ο ΟΣΦΠ θα κλεισει την ρακετα, οι διαιτητες θα αφησουν τις επαφες μεσα στο καλαθι και ετσι η εξωτερικη απειλη θεωρειται αναγκαια, ωστε να ανοιξει η αμυνα του ΟΣΦΠ.
losers can win
Αν στην περιφέρεια συνεχισει ο παναθηναικος να κάνει τα παιδικα χθεσινα λάθη και οι ματσε-ακερ ειναι οπως χθες το παιχνιδι ειναι τελειωμενο απο σήμερα.
Εκτός και αν περιμενουμε να αρχισει τα τριποντα ο τομασεβιτς (ας δοκιμασει πάντως, ισως πετύχει το στεφανι αντιθεται με κάτι άλλους)
Ολο το παιχνιδι θα κριθει στους δύο λιθουανους για μένα
Αν ο ζοτς βρει λύση για να σταματησει το ματσε (υπήρχε μια προοδος προς το τέλος αλλά κυρίως επειδή έβγαινε πάνω του ο μητσος) κάτι γίνεται
Αλλά αν ο σισκα συνεχίσει να βρίσκεται στον κοσμο του (αστοχα σουτ, μετρια αμυνα, ελαχιστες διεισδύσεις) δεν εχει πολλές ελπίδες ο παο
προβλέπω νίκη του ολυμπιακού με 6 πόντους
tasos
Ola tha paixthoun ston 5o paixnidi..theoro oti o Olympiakos tha to parei to paixnidi me sxetiki anesi an agonisti opos exthes.
Anaz
Απο νωρις οι ουρες σημερα στο Σεφ.10 η ωρα ανοιγαν τα εκδοτηρια,11 ημουν εκει για να αντικρύσω μια τεραστια ουρα που δεν ειχα ξαναδει φετος.Τελικα μου πηρε μια ωρα να παρω. Προβλεπω sold out απο σημερα το απογευμα..
Germany96
Στην ίδια ουρά και την ίδια ώρα ήμουν κι εγώ. Αν και ξεμπέρδεψα νωρίτερα από εσένα, ήταν η μεγαλύτερη που έχω υποστεί για μπάσκετ (ανάθεμα την Λαυρίου τους). Αν σκεφτεί κανείς ότι αυτά που έλεγαν στην ανακοίνωση για δύο εισιτήρια ανα άτομο τελικά δεν ίσχυσαν, μέχρι το απόγευμα πρέπει να είναι σίγουρο το sold out.
spysta
φοβαμαι μονο την αποδοση των παικτων του ΟΣΦΠ....αν αυτη ειναι καλη τοτε θα κερδισουμε!!
Aristofanis
Εύκολη νίκη του ΟΣΦΠ. Ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά κουρασμένος και δύσκολα θα μπορέσει να αντέξει 40 λεπτά. Ειδικά οι Μπετσίροβιτς και Σισκάουσκας είναι απογοητευτικοί. Πάμε σε 5ο ματς...
spysta
QUOTE(Aristofanis @ Jun 14 2007, 03:47 PM) *
Εύκολη νίκη του ΟΣΦΠ. Ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά κουρασμένος και δύσκολα θα μπορέσει να αντέξει 40 λεπτά. Ειδικά οι Μπετσίροβιτς και Σισκάουσκας είναι απογοητευτικοί. Πάμε σε 5ο ματς...

με τη νικη συμφωνω...με την ευκολη διαφωνω!!ο Παο μονο για να χασει δεν θα κατεβει...θα αγωνιστει χωρις αγχος και η πιεση θα ειναι σε εμας... εξαλλου ,γενικα, δεν νομιζω οτι βρισκομαστε ακομα στο επιπεδο για να μιλαμε για ευκολες νικες του ΟΣΦΠ εναντι του ΠΑΟ ...
Anaz
Eiχα πει οτι η σειρα ή θα τελειωσει 3-0 ή θα πάει στα 5 ματς. Τωρα ομως που ο Παο βγηκε νικητης απο τη χτεσινη 45λεπτη πολυ πιεστικη ψυχολογικα μαχη,θεωρω οτι ειναι ενα πολυ σημαντικο συν για την ψυχολογια του. Ισως ηταν προτιμοτερο για μας να κερδιζε σχετικα ανετα, οπως πίστευα κ ειχα προβλεψει καθως περιμενα το χτεσινο ματς να γινει στον 5ο τελικο... wink.gif
Δεν ξερω τι θα δουμε στο Σεφ..Ευχομαι μονο σαν φιλαθλος να μην τελειωσει αυτη η σειρα ακομα..
Αν παντως ο Ολυμπιακος κερδισει την Κυριακη, στα ματια τα δικα μου εχει το προβαδισμα για τον τιτλο οσο κι αν ακουγεται υπερβολικο για καποιους..
rchos
συμφωνω με αναζ σχεδον εντελως!μια διαφοροποιηση μονο.εγω πιστευα οτι οι τελικοι θα τελειωσουν η στα 3 η στα 4 η στα 5 παιχνιδια!μεσα πεφτω λοιπον!αν εισαι σοφος τα κατεχεις αυτα! wink.gif tongue.gif
man10
QUOTE(rchos7 @ Jun 14 2007, 08:23 PM) *
συμφωνω με αναζ σχεδον εντελως!μια διαφοροποιηση μονο.εγω πιστευα οτι οι τελικοι θα τελειωσουν η στα 3 η στα 4 η στα 5 παιχνιδια!μεσα πεφτω λοιπον!αν εισαι σοφος τα κατεχεις αυτα! wink.gif tongue.gif

Βρε κοιτα να δεις που και εγω το ιδιο πιστευα και να μπου δικαιψνομαι. Περα απο την πλακα,παντως οσο περισσοτερα παιχνιδια τοσο το καλυτερο,αφου στο μπασκετ μονο καλο κανουν. Το μονο κακο των τελικων για το Ελληνικο μπασκτε γενικοτερα ειναι οτι κουραζουν ακομη περισσοτερο τον ηδη εξαντλημενο Διαμαντιδη,με κινδυνο να μην παρουσιαστει οπως θα θελαμε στην Ισπανια...Ολα τα αλλα ειναι απλα υπεροχα...
apkat
Εγω θεωρω οτι για το 4ο ματς ο Παο ειναι φαβορι..Αν παμε ομως σε πεμπτο και γω Ολυμπιακο βλεπω..
Αν καταφερουμε να παρουμε την ψυχολογια με το μερος μας πιστευω ο παο θα λυγισει εστω και στο τελος..Ολα τα λεφτα αυτο το παιχνιδι.. smiley.gif smiley.gif
PanosIlio
Ας μιλήσουμε εδώ λοιπόν γιατί στο άλλο τα κάναμε μαντάρα tongue.gif

Το θέμα όπως πολλοί είπατε είναι η ψυχολογία και εγώ πιστεύω πως είναι πολύ ανεβασμένη αυτή στον Ολυμπιακό.

Και το στηρίζω αυτό σε κάποια στιγμιότυπα που είδα στο ΟΑΚΑ και μου μείνανε.

Βασικά 2 είναι τα στιγμιότυπα. Το πρώτο είναι τη στιγμή που έχασε ο Μπετσίροβιτς τη πρώτη βολή στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Τότε η κάμερα δείχνει τον Γκέρσον να χαμογελάει να κλείνει το μάτι στον Παπαμακάριο και κάτι να του λέει και αμέσως ο Παπαμακάριος γελάει και αυτός. Από αυτό, εγώ προσωπικά, συμπεραίνω πως το κλίμα έχει αλλάξει στην ομάδα και πλέον κοιτάνε τον Γκέρσον με θετικό μάτι και όχι όπως πριν (και μιλάμε για τον Παπαμακάριο που τόσα τράβηξε κατά τη διάρκεια της χρονιάς) και φυσικά είμαι πεπεισμένος πως πλέον ο Γκέρσον μπορεί να μεταφέρει την αισιοδοξία του, που έχει από την φύση του, στους παίχτες.

Και το 2ο είναι η πολύ καλή διάθεση που έχει ο Γκέρσον, από μέσα του μπορεί να βράζει ο άνθρωπος αλλά δεν το βγάζει αυτό προς τα έξω, και σε συνδυασμό με το παραπάνω γεγονός τότε είμαι σίγουρος ότι μπορεί να ετοιμάσει τους παίχτες ψυχολογικά όπως πρέπει για τον 4ο τελικό.

Έτσι θέλω να πιστεύω πως η σειρά θα πάει σε 5ο παιχνίδι και ότι γίνει από κει και πέρα.
07macijauskas
Μου έκανε εντύπωση η ψυχραιμία του Πίνχας. Μεγάλη υπόθεση για μια ομάδα. Επίσης, μου έκανε εντύπωση το άναρχο μπάσκετ του ΠΑΟ, κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Δίνω ένα προβάδισμα στον ΠΑΟ λόγω εμπειρίας και κλάσης παικτών. Πάντως η ψυχολογία στον ΟΣΦΠ είναι ανεβασμένη γτ οι παίκτες κατάλαβαν ότι μπορούν να χτυπήσουν τη σειρά και εμφανίζονται παθιασμένοι.
Παίκτης κλειδί κατ' εμέ είναι ο Μπετσίροβιτς. Αυτός αναλαμβάνει να εκμεταλευτεί το υψομετρικό πλεονέκτημα που έχουν οι περιφερειακοί παίκτες του ΠΑΟ απέναντι σε αυτούς του ΟΣΦΠ. Αν είναι σε καλή μέρα μπορεί να προκαλέσει ζημιά...
PARISINOS
Κλειδι για εμενα και θα το πω αλλη μια φορα, ειναι η ευστοχια του ΠΑΟ στα τριποντα.

Αν ο ΠΑΟ πιασει μια ευστοχια κοντα στο 40-45 τις εκατο , τοτε πιστευω ειναι ξεκαθαρο φαβορι για την νικη, πολυ απλα γιατι σημαινει οτι θα εχει ξεπερασει τους 80 ποντους, οριο που ειναι σχεδον αδυνατον να πιασει αντιπαλος του.
enypnio
παίδες νομίζω ότι έχει ξεφτυλιστεί αρκετά ο παναθηναικός για να έχει ακόμα το άγχος του φαβορί
και έχει ανέβει πολύ ο Ολυμπιακός για να μην το έχει.
η πλειοψηφία των άνθρωπων που θα βρίσκονται μέσα στο ΣΕΦ θέλει και πιστεύει ότι "ο Ολυμπιακός πρέπει να ξεφτυλίσει τον Παναθηναικό που σέρνετε και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του και τον κρατάει ζωντανό η παράγκα". (δεν είναι δικές μου απόψεις αυτές και γι αυτό είναι εντός εισαγωγικών)

επίσης το να βγαίνει ο Ομπράντοβιτς και να λέει ότι θα είμαι περίφανος για τους παίχτες μου ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναικός είναι οι 2 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη

(και ότι ας όψετε η κακιά στίγμη (μάτσε) και ο κακός μπερναμπέου (δυναμό) που δεν παίξαμε μαζί στο Φινάλ4 ... καλά αυτό δεν το 'πε αλλά λίγο ήθελε)

πάλι καλά που δεν ξαναθυμηθηκέ και τον πατέρα

νομίζω ότι έχει καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος και θα προσπαθήσει να δουλέψει τον τομέα αυτό
soz
QUOTE(enypnio @ Jun 16 2007, 01:20 PM) *
παίδες νομίζω ότι έχει ξεφτυλιστεί αρκετά ο παναθηναικός


Χαίρομαι που παραδέχεσαι οτι είναι μεγάλη ξεφτίλα να νικάει τόσο δύσκολα τον ολυμπιακό ο πρωταθλητής Ευρώπης biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
enypnio
o panathinaikos den exei xeftilistei logo apotelesmaton alla logo agonistikis simperiforas diladi ama epeze kala anexartitos apotelesmatos den tha xeftilizotane pos na sto po na to katalaveis

den exei xeftilistei se shesi me ton olympiako alla se shesi me ton eayto tou
*GrimReaper*
Αυριο πιστευω οτι θα κερδισει ο Ολυμπιακος ειτε ευκολα ειτε δυσκολα.....Το θεμα ειναι οτι οι οπαδοι του Ολυμπιακου ειναι πολυ εκνευρισμενοι...και μετα το λευκο φυλλο αγωνος...(το οποιο δεν καταλαβα γιατι ηταν λευκο 68.gif ...τεσπα..) που θα υπαρχουν 70-30 % παο-οσφπ..και θα ειναι πολυ δυσκολο να συγκρατηθουν....Κατα την δειαρκεια του αγωνα δεν νομιζω να συμβει κανενα παρατραγουδο... peace.gif ....αλλα αυτο ειναι βεβαια αναλογα τα σφυριγματα κατα την δειαρκεια του αγωνα και φυσικα το σκορ.....

τελος παραθετω ενα καταπληκτικο αρθρο που διαβασα μετα τον 3ο αγωνα.. το οποιο λεει τα πραγματα με το ονομα τους... biggrin.gif

http://www.sport24.gr/html/ent/053/ent.183053.asp

Ειδικα η τελευταια παραγραφος... cool.gif
spysta
QUOTE(*GrimReaper* @ Jun 16 2007, 09:52 PM) *
Αυριο πιστευω οτι θα κερδισει ο Ολυμπιακος ειτε ευκολα ειτε δυσκολα.....Το θεμα ειναι οτι οι οπαδοι του Ολυμπιακου ειναι πολυ εκνευρισμενοι...και μετα το λευκο φυλλο αγωνος...(το οποιο δεν καταλαβα γιατι ηταν λευκο 68.gif ...τεσπα..) που θα υπαρχουν 70-30 % παο-οσφπ..και θα ειναι πολυ δυσκολο να συγκρατηθουν....Κατα την δειαρκεια του αγωνα δεν νομιζω να συμβει κανενα παρατραγουδο... peace.gif ....αλλα αυτο ειναι βεβαια αναλογα τα σφυριγματα κατα την δειαρκεια του αγωνα και φυσικα το σκορ.....

τελος παραθετω ενα καταπληκτικο αρθρο που διαβασα μετα τον 3ο αγωνα.. το οποιο λεει τα πραγματα με το ονομα τους... biggrin.gif

http://www.sport24.gr/html/ent/053/ent.183053.asp

Ειδικα η τελευταια παραγραφος... cool.gif

οντως πολυ καλο.....
Air Kef
Ο αγώνας σε 2:39 τελειωνει,οποτε και θα αρχισουν τα ποστ.Παραθερω ποστ του dizzy-fingers απο το τοπικ του 3ου τελικού:

QUOTE
Να υπολογίζετε πως στο επόμενο τόπικ του τελικού δε θα γίνουν εκπτώσεις:
Τα ποστ που φεύγουν εκτός κλίματος θα σβήνονται.
Τα μέλη που θα κάνουν τέτοια ποστ, θα γίνονται banned χωρίς πρότερη προειδοποίηση.
Η οποιαδήποτε δημόσια νύξη για τις ενέργειες των συντονιστών θα θεωρηθεί παραβίαση του κανονισμού 6.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΔΕ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ!


Καλές συζητήσεις να έχουμε smile.gif



peace.gif
Air Kef
Και 2-2 με 78-68 για τον Ολυμπιακό.Ο Θεος μαζι με τους παικτες στο 5ο ματς.
thrylos7
78-68 και πάμε σε 5ο τελικό...

(Βάλτε το στις 21:00... )


Μεταμόρφωση των δύο ομάδων στο δεύτερο ημίχρονο. Βασιλόπουλος, Μπουρούσης και Πεν ήταν για μια ακόμη φορά πολύ καλοί, ενώ ο Διαμαντίδης, μετά το εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, "έπεσε", κάτι που είχε σημαντικές επιπτώσεις και στη γενική εικόνα του Παναθηναϊκού.
Igor
Mπραβο στον Ολυμπιακο. Πετυχε σπουδαια νικη.

Το μονο παραπονο που εχω ειναι καθαρα αγωνιστικο.
Γιατι προς το τελος ειχε κρατηθει στον παγκο ο Τομασεβιτς ??

Αφου ο Μαικ δεν ηταν καλος. Αλλα συμφωνω με τον Νοτη οτι η πτωση στην αποδοση του Δημητρη Διαμαντιδη ηταν ο λογος που ο Παναθηναικος εχασε.
*GrimReaper*
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ!!!!

Ο μπουρουσης εσκισε!...
Ο πεν το ιδιο!!
Ο ΒΑσιλοπουλος πολυ καλος!!!
ο σοφο δεν ηταν στην μερα του...
ο ματσε δεν πηρε πολλες ευκαιριες...
ο χαρισσης (no comment)...ακομα πληρωνουμε την καλη του εμφανιση στο ματς με τον Αρη...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ!!


ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ...!!
PanosIlio
Καλά γιατί στο τέλος καθόντουσταν και δεν διεκδίκησαν το παιχνίδι? Στο τελευταίο δίλεπτο ο Παναθηναϊκός δεν διεκδίκησε καθόλου το παιχνίδι.

Τέσπα πρόβλημα τους. Πάντως πολύ κακός ο Παναθηναϊκός στο 2ο ημίχρονο, ειδικά στο 3ο δεκάλεπτο. Βέβαια από την άλλη είχαμε και έναν εκπληκτικό Ολυμπιακό.

2-2 και πάμε, θεός βοηθός, για 5ο παιχνίδι με φιλάθλους και των 2 ομάδων. Δύσκολα τα πράγματα.

Εγώ προσωπικά δεν ζητάω από τους παίχτες άλλο, αυτό είναι. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε εκεί μέσα και θα είμαι χωρίς άγχος. Μια χρονιά με πάρα πολλά προβλήματα τελειώνει ιδανικά για τον Ολυμπιακό, μόνο αισιόδοξος μπορώ να είμαι για το μέλλον.

Και για να μην παρεξηγηθώ φυσικά και θέλω να κερδίσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα, ειδικά μέσα εκεί, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πάντως μπορούμε.
NBAer
Ο ΠΑΟ δειχνει....χμμ,..... κουρασμενος? Μαλλον αυτο ειναι.
Ακομη και για αυτα τα τεραστια επιπεδα που ειναι ο ΠΑΟ, η ανθρωπινη φυση των παικτων φαινεται, αφου σαν ανθρωποι και αυτοι κουραστηκαν απο τους τοσους αγωνες....

Το μεγαλο κακο ειναι για Διαμαντιδη,Χατζηβρεττα,Ντικουδη,Τσαρτσαρη ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ για τον Διαμαντιδη! sad.gif Πολυ φοβαμαι πως θα ειναι πολυ κουρασμενος και ισως να παρουσιαστει κατωτερος του αναμενομενου(εξαιτιας αυτης της κουρασης-σωματικης και ψυχικης) στο Ευρωμπασκετ.... sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif

Την Τεταρτη προβλεπονται 38 °C ενω την Παρασκευη 40 °C και θα εχει και το ματς. Καυτη εβδομαδααααα! biggrin.gif
Gravedigger
Ο Παναθηναικός ήταν ξανά ΑΘΛΙΟΣ(στο β ημίχρονο δεν υπήρχε στο γήπεδο) και ο Ολυμπιακός πολύ καλός.Δεν γίνεται μία ομάδα σαν τον ΠΑΟ να πετυχαίνει 24 πόντους σε 1 ημίχρονο.Ακόμα περιμένω 1 μεγάλο αγώνα από την ομάδα μου αν και δν πιστεύω ότι θα τον κάνει.Πραγματικά δεν ξέρω αν ο ΠΑΟ μπορεί να παίξει χειρότερα....Αν χάσει το πρωτάθλημα είναι άξιος της μοίρας του.
jjc
Αυτος ο Πεν ειναι αλλος ανθρωπος στους τελικους. Ο Βασιλοπουλος μια απο τα ιδια αλλα και μα πολλα τριποντα και ο μπουρουσης το γνωστι σκιαχτρο.

Αντε καλο παιχνιδι την τεταρτη και με ηρεμια
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.