Help - Search - Members - Calendar
Full Version: PG & Combo G,του φετινου ντραφτ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
a bullet for your head
Πολυ πλουσια ηταν η φετινη ''σοδεια'' στο φετινο ντραφτ,απο PG & Combo G.
Στα πρωτα 21 πικ,ειχαμε 10 παικτες!Στο poll προσθεσα & τον Τονει Νταγκλας(πικ 1ου γυρου).
Επειδη ειναι λιγο δυσκολο να προσδιορισουμε,το ποιος ειναι μεγαλυτερο ταλεντο & θα κανει τη καλυτερη καριερα,εθεσα το ερωτημα,ποιος σας αρεσει περισσοτερο σαν παικτης.
Ειναι ερωτηση πολλαπλης επιλογης.
Air and King
Οπως σου ξαναειχα πει Bullet ειχα ξεχωρισει προ καιρου τον Καρρυ και θεωρω οτι στο Γκολντεν Στειτ μαζι με τον Μοντα Ελλις θα κανουν πολυ καλο δυδιμο.
Ειναι σουπερ σκορερ ο μικρος και θα γινει (αν ειναι υγειης) σιγουρα καλυτερος παιχτης απο τον πατερα του.
Ο Λοουσον μου αρεσει αλλα δεν ενθουσιαζομαι με την εκρηξη στην Μαρτς Μαντνες και κραταω μια επιφυλαξη.



Υ.Γ Ο μονος που επιασα τον ευατο μου πραγματικα ενθουσιασμενο ηταν (who else?) o Γκριφιν.Τετοιο ενθουσιασμο τον ειχα μονο με τον Ντουραντ και τον Καρμελο (και σε δευτερο βαθμο με τον Οντεν) οσο αφορα κολλεγιοπαιδα αυτη την δεκαετια.

Υ.Γ2 Αν ο "Νεος Μαραβιτς" οπως το λενε ο Ρουμπιο καταφερει και δειξει καποια πραγματα θα τον παραδεχτω.Δεν τον πολυπιστευα και τον εχω θεωρησει παλαιοτερα υπερτιμημενο αλλα δεν το ξανακανω γιατι ειναι πολυ πιτσηρικας και δεν αποκλειεται να εχω πεσει τελειως μα τελειως εξω!(μακαρι να πετυχει θα το χαρω παρα πολυ)
Εχει και ενα συν οτι επαιζε με επαγγελματιες απο "μωρο" παιδι ενω οι αλλοι επαιζαν με παιδια της ηλικιας τους.
Θα παρακολουθησω με ενδιαφερον την πορεια του!
a bullet for your head
QUOTE(Air and King @ Jun 27 2009, 18:12 ) *
Οπως σου ξαναειχα πει Bullet ειχα ξεχωρισει προ καιρου τον Καρρυ και θεωρω οτι στο Γκολντεν Στειτ μαζι με τον Μοντα Ελλις θα κανουν πολυ καλο δυδιμο.
Ειναι σουπερ σκορερ ο μικρος και θα γινει (αν ειναι υγειης) σιγουρα καλυτερος παιχτης απο τον πατερα του.
Ο Λοουσον μου αρεσει αλλα δεν ενθουσιαζομαι με την εκρηξη στην Μαρτς Μαντνες και κραταω μια επιφυλαξη.

Ο Καρρι ειναι πραγματικο πολυβολο..ο καλυτερος σουτερ της ψηφοφοριας.Μπορει να σκοραρει πολυ καλα και να αναλαβει ηγετικο ρολο.
Ο οποιος προβληματισμος μπορει να προκυπτει,εχει να κανει με το αν ειναι σε θεση να ανταποκρινεται και οργανωτικα,δημιουργωντας φασεις για τους αλλους.
Ωστοσο νομιζω, οτι για απ-τεμπο παιχνιδι ειναι συμβατος και θα ταιριαξει στη φιλοσοφια του κοουτς Νελσον.
Προσωπικα εμενα μ'αρεσουν οι βραχυσωμοι ποιντ-γκαρντ αυτου του ντραφτ,που και οργανωνουν & αμυνονται & σκοραρουν,συν την αθλητικοτητα τους.
Ξεχωρισα τους Φλιν,Λοουσον & Τιγκ.Μου θυμιζουν βραχυσωμα ποιντ-γκαρντ του παρελθοντος(Κ.Τζονσον,Τ.Χαρνταγουει,Τομας).
Αυτος που δεν διαφημιστηκε οσο οι υπολοιποι,ειναι ο Τζεφ Τιγκ.Συγκρατησε το ονομα του..νομιζω οτι θα κανει πολυ καλη καριερα.
Ο Λοουσον προερχεται απο ενα πολυ καλο πανεπιστημιακο προγραμμα,οπου ειχε την ευκαιρια να κουμανταρει μια ομαδα που εκανε πρωταθλητισμο και τα πηγε περιφημα.Θεωρω τους Ναγκετς πολυ τυχερους,που απ το πουθενα απεκτησαν τον μελλοντικο τους ποιντ-γκαρντ(Ας ειναι καλα ο ''οιστρος'' του νεου αφεντικου των Γουλφς..)..
Συν οτι θα εχει τη μοναδικη ευκαιρια να ''προπαρασκευαστει'',διπλα σε εναν απ τους καλυτερους παικτες στη λιγκα,τον Μπιλαπς.
Παντως,αν μπορεσει να ανταποκριθει εξ'ολοκληρου στο PG,ο Ταιρεκ Εβανς,νομιζω οτι αυτος διαθετει το καλυτερο potential απ'ολους.

ΥΓ:Εκπληξη-λαβρακι μπορει να αποδειχθει ο Τονει Νταγκλας.Ειδικα αν οι Νικς δεν ανανεωσουν με τον Νειτ Ρομπινσον και βρει χωρο & χρονο συμμετοχης.
Οι Μαινορ & Κολισον,αν και ειναι εξαιρετικοι παικτες,θα ''χαθουν'' κατα καποιο τροπο,πισω απ τους Ντερον & Κρις Πολ.
SG3ptshooter
Ο Νικ Καλάθης? torture.gif . Όχι βέβαια.

Ο Τάι Λώσον όπως σωστά έχετε διαγνώσει ως τώρα, με τη συμπληρωματική μου ψήφο να πηγαίνει στο Φλύν. Ούτε ο Ρούμπιο ούτε ο Τζέννινκς με έχουν κάνει να τους πιστέψω ακόμα. Ειδικά ο δεύτερος...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.