Σαφώς, όταν κάποιος μιλάει επώνυμα δίνει διαφορετική υπόσταση στα λεγόμενά του. Πιστεύω ότι το καταλαβαίνεις αυτό.
Δεν είναι το ίδιο πράγμα μια ανώνυμη "καταγγελία" από μια επώνυμη. Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς.
Και είναι και το σωστό νομίζω όταν θα μπει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που δέχεται τα πυρά, να διαβάσει τα γραφόμενα να ξέρει ποιος τον "κατηγορεί".
Επίσης, άλλη βαρύτητα και σημασία θα δώσει κάποιος στα γραφόμενα ενός που γράφει επώνυμα (και να είσαι σίγουρος ότι διαβάζουν ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολλοί τα όσα γράφονται εδώ) και έτσι πιστεύω ότι κάτι μπορούμε να κάνουμε (έστω από αυτό το μετερίζι) για να κάνουμε καλύτερο αυτό που αγαπάμε.
Αλλιώς θα το δει κάποιος αρμόδιος, όλα αυτά τα ανώνυμα τα θεωρούν εκ του πονηρού και δεν δίνουν σημασία λέγοντας "ε, εντάξει τα γράφουν για ιδίον όφελος, δεν δίνουμε σημασία σε τέτοια κακοπροαίρετα" κλπ κλπ. Πιστεύω ότι με καταλαβαίνετε όλοι τι θέλω να πω.
Εμείς από εδώ θα προσπαθούμε πάντα να κάνουμε ότι καλύτερο για το καλό του μπάσκετ. Ακολουθήστε μας κι εσείς.
Πάντως, περιμένω να διαβάσω και την μπασκετική σου ανάλυση (να δω αν είναι το ίδιο καλή σαν την κριτική στους διαιτητές
) και μπορεί να τα πούμε και από κοντά σε κάποιο γήπεδο βλέποντας κάποιο ματς (αν θες στείλε μου σε πμ την ταυτότητά σου).
Και χαίρομαι που έγραψες και για κάτι "φωτεινό"
Καλή συνέχεια..
Δεν είναι το ίδιο πράγμα μια ανώνυμη "καταγγελία" από μια επώνυμη. Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς.
Και είναι και το σωστό νομίζω όταν θα μπει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που δέχεται τα πυρά, να διαβάσει τα γραφόμενα να ξέρει ποιος τον "κατηγορεί".
Επίσης, άλλη βαρύτητα και σημασία θα δώσει κάποιος στα γραφόμενα ενός που γράφει επώνυμα (και να είσαι σίγουρος ότι διαβάζουν ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολλοί τα όσα γράφονται εδώ) και έτσι πιστεύω ότι κάτι μπορούμε να κάνουμε (έστω από αυτό το μετερίζι) για να κάνουμε καλύτερο αυτό που αγαπάμε.
Αλλιώς θα το δει κάποιος αρμόδιος, όλα αυτά τα ανώνυμα τα θεωρούν εκ του πονηρού και δεν δίνουν σημασία λέγοντας "ε, εντάξει τα γράφουν για ιδίον όφελος, δεν δίνουμε σημασία σε τέτοια κακοπροαίρετα" κλπ κλπ. Πιστεύω ότι με καταλαβαίνετε όλοι τι θέλω να πω.
Εμείς από εδώ θα προσπαθούμε πάντα να κάνουμε ότι καλύτερο για το καλό του μπάσκετ. Ακολουθήστε μας κι εσείς.
Πάντως, περιμένω να διαβάσω και την μπασκετική σου ανάλυση (να δω αν είναι το ίδιο καλή σαν την κριτική στους διαιτητές

Και χαίρομαι που έγραψες και για κάτι "φωτεινό"

Καλή συνέχεια..
Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που μου λες,επέτρεψε μου καταρχήν να πιστεύω οτι οι αρμόδιοι τα ξέρουν και δεν περιμένουν εναν ή δύο αγανακτισμένους,μέσω ενός φόρουμ να τους κάνει να καταλάβουν ή αν θέλεις να τα δούν.Λυπάμαι που διαπιστώνω όλο και πιο πολύ οτι δεν τους ενδιαφέρει και δυστυχώς αυτό το έχουν αποδείξει με τη στάση τους,έχοντας την εξουσία να διορθώσουν τα πράγματα και απέχοντας απο αυτό.

Για το συγκεκριμένο διαιτητή,όσοι έχουν μιλησει εδώ,απο διαφορετικές ομάδες όπως κατάλαβες,συμφώνησαν όλοι στο οτι είναι κακός(αν και επιμένω οτι αυτό είναι πολύ βολικό).Ας μου πει κάποιος ΠΟΤΕ τιμωρήθηκε και ΠΟΙΑ ήταν η τιμωρία του.
Στο παιχνίδι ΚΑΛΑΜΑΚΙ-ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ήταν ακόμα χειρότερος.Και όσο του δίνεται η ευκαιρία θα συνεχίσει να είναι.
Θα σου πω οτι σέβομαι την επώνυμη καταγγελία,μεγαλώνοντας όμως καταλήγω στο εξής:ό,τι είναι "νόμιμο",ηθικό αν θέλεις,μπορεί πολύ συχνά να μην είναι σοφό.
Δεν θα του την κάνω λοιπόν τη χάρη του συγκεκριμένου γιατί έχει δείξει αν επιδέχεται κριτικής κ παρατηρήσεων και βέβαια πως τα αντιμετωπίζει.Ελπίζω να με καταλαβαίνεις κι εσύ κι ας μην το επικροτείς.
Την εξουσία θα πρέπει να την έχει το ωραίο παιχνίδι,το κάλο μπάσκετ,η προσπάθεια και η δουλειά.
Εμείς την αφήνουμε στις δημόσιες σχέσεις,στις κλίκες,στους διαιτητές.
Ποτέ βέβαια δεν είναι αργά για τπτ.
Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες