Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑΝΑ 2009 - 2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
BBfun
QUOTE(leonkalf @ Jan 26 2010, 12:10 ) *
Σαφώς, όταν κάποιος μιλάει επώνυμα δίνει διαφορετική υπόσταση στα λεγόμενά του. Πιστεύω ότι το καταλαβαίνεις αυτό.
Δεν είναι το ίδιο πράγμα μια ανώνυμη "καταγγελία" από μια επώνυμη. Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς.

Και είναι και το σωστό νομίζω όταν θα μπει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που δέχεται τα πυρά, να διαβάσει τα γραφόμενα να ξέρει ποιος τον "κατηγορεί".

Επίσης, άλλη βαρύτητα και σημασία θα δώσει κάποιος στα γραφόμενα ενός που γράφει επώνυμα (και να είσαι σίγουρος ότι διαβάζουν ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολλοί τα όσα γράφονται εδώ) και έτσι πιστεύω ότι κάτι μπορούμε να κάνουμε (έστω από αυτό το μετερίζι) για να κάνουμε καλύτερο αυτό που αγαπάμε.
Αλλιώς θα το δει κάποιος αρμόδιος, όλα αυτά τα ανώνυμα τα θεωρούν εκ του πονηρού και δεν δίνουν σημασία λέγοντας "ε, εντάξει τα γράφουν για ιδίον όφελος, δεν δίνουμε σημασία σε τέτοια κακοπροαίρετα" κλπ κλπ. Πιστεύω ότι με καταλαβαίνετε όλοι τι θέλω να πω.

Εμείς από εδώ θα προσπαθούμε πάντα να κάνουμε ότι καλύτερο για το καλό του μπάσκετ. Ακολουθήστε μας κι εσείς.

Πάντως, περιμένω να διαβάσω και την μπασκετική σου ανάλυση (να δω αν είναι το ίδιο καλή σαν την κριτική στους διαιτητές tongue.gif) και μπορεί να τα πούμε και από κοντά σε κάποιο γήπεδο βλέποντας κάποιο ματς (αν θες στείλε μου σε πμ την ταυτότητά σου).
Και χαίρομαι που έγραψες και για κάτι "φωτεινό" thumbsup.gif

Καλή συνέχεια..

Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που μου λες,επέτρεψε μου καταρχήν να πιστεύω οτι οι αρμόδιοι τα ξέρουν και δεν περιμένουν εναν ή δύο αγανακτισμένους,μέσω ενός φόρουμ να τους κάνει να καταλάβουν ή αν θέλεις να τα δούν.Λυπάμαι που διαπιστώνω όλο και πιο πολύ οτι δεν τους ενδιαφέρει και δυστυχώς αυτό το έχουν αποδείξει με τη στάση τους,έχοντας την εξουσία να διορθώσουν τα πράγματα και απέχοντας απο αυτό. 68.gif
Για το συγκεκριμένο διαιτητή,όσοι έχουν μιλησει εδώ,απο διαφορετικές ομάδες όπως κατάλαβες,συμφώνησαν όλοι στο οτι είναι κακός(αν και επιμένω οτι αυτό είναι πολύ βολικό).Ας μου πει κάποιος ΠΟΤΕ τιμωρήθηκε και ΠΟΙΑ ήταν η τιμωρία του.
Στο παιχνίδι ΚΑΛΑΜΑΚΙ-ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ήταν ακόμα χειρότερος.Και όσο του δίνεται η ευκαιρία θα συνεχίσει να είναι.

Θα σου πω οτι σέβομαι την επώνυμη καταγγελία,μεγαλώνοντας όμως καταλήγω στο εξής:ό,τι είναι "νόμιμο",ηθικό αν θέλεις,μπορεί πολύ συχνά να μην είναι σοφό.
Δεν θα του την κάνω λοιπόν τη χάρη του συγκεκριμένου γιατί έχει δείξει αν επιδέχεται κριτικής κ παρατηρήσεων και βέβαια πως τα αντιμετωπίζει.Ελπίζω να με καταλαβαίνεις κι εσύ κι ας μην το επικροτείς.

Την εξουσία θα πρέπει να την έχει το ωραίο παιχνίδι,το κάλο μπάσκετ,η προσπάθεια και η δουλειά.
Εμείς την αφήνουμε στις δημόσιες σχέσεις,στις κλίκες,στους διαιτητές.
Ποτέ βέβαια δεν είναι αργά για τπτ.

Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες bball.gif
leonkalf
QUOTE (BBfun @ Jan 26 2010, 13:54 ) *
Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που μου λες,επέτρεψε μου καταρχήν να πιστεύω οτι οι αρμόδιοι τα ξέρουν και δεν περιμένουν εναν ή δύο αγανακτισμένους,μέσω ενός φόρουμ να τους κάνει να καταλάβουν ή αν θέλεις να τα δούν.Λυπάμαι που διαπιστώνω όλο και πιο πολύ οτι δεν τους ενδιαφέρει και δυστυχώς αυτό το έχουν αποδείξει με τη στάση τους,έχοντας την εξουσία να διορθώσουν τα πράγματα και απέχοντας απο αυτό. 68.gif

Χαίρομαι που βρήκαμε κοινή συνισταμένη.
Συμφωνώ μαζί σου και πιστεύω ότι πρέπει με τη στάση μας, το ενδιαφέρον μας και τις ενέργειές μας να απαιτούμε από αυτούς που ασκούν εξουσία και χειρίζονται καταστάσεις να κάνουν καλά αυτό το οποίο έχουν αναλάβει να κάνουν. Αν δεν μπορούν (ή δεν θέλουν) κάπως πρέπει να αλλάξει η κατάσταση, να βρεθούν κάποιοι άλλοι να διοικήσουν καλύτερα.
Ακόμα και με τα post εδώ και βλέποντάς τα οι αρμόδιοι (τουλάχιστον σίγουρα φτάνουν στα αυτιά τους) σίγουρα λαμβάνουν τα "μηνύματα". Από την πλήρη αποχή και απραξία, κάτι είναι και αυτό.

Θα σου πω οτι σέβομαι την επώνυμη καταγγελία,μεγαλώνοντας όμως καταλήγω στο εξής:ό,τι είναι "νόμιμο",ηθικό αν θέλεις,μπορεί πολύ συχνά να μην είναι σοφό.
Δεν θα του την κάνω λοιπόν τη χάρη του συγκεκριμένου γιατί έχει δείξει αν επιδέχεται κριτικής κ παρατηρήσεων και βέβαια πως τα αντιμετωπίζει.Ελπίζω να με καταλαβαίνεις κι εσύ κι ας μην το επικροτείς.

Καταλαβαίνω τι εννοείς. Δεν έχεις άδικο.. Νομίζω ότι είναι σημείο των καιρών αυτό το πράγμα. Παλιότερα δεν νομίζω να σκεφτόταν (τόσο εύκολα) κανείς έτσι. Σε καταλαβαίνω. Αλλά για να υπάρξουν ρήξεις και τομές κάποιοι πρέπει να μπουν μπροστά. Έτσι δεν είναι?

Την εξουσία θα πρέπει να την έχει το ωραίο παιχνίδι,το κάλο μπάσκετ,η προσπάθεια και η δουλειά.
Εμείς την αφήνουμε στις δημόσιες σχέσεις,στις κλίκες,στους διαιτητές.
Ποτέ βέβαια δεν είναι αργά για τπτ.

41.gif

smile87
QUOTE(leonkalf @ Jan 26 2010, 12:35 ) *
Στο site της εσκανα (http://www.eskana.gr/index.php?option=com_...15&Itemid=0) αναφέρει ότι :

Η επόμενη αγωνιστική (31/1/10 ):
Ευρυάλη – Ελευθερία Μοσχ.,
Καστέλλα – Ατρόμητος (Πέμπτη 4/2 20.30)
ΓΑΣ Μάνδρας – Πορφύρας
Φάρος – Τερψιθέα
Ηλεκτρούπολη – Ατρόμητος (εξ αναβολής 17.30)

Για κάποιο λόγο άλλαξαν τα παιχνίδια του Ατρόμητου (ίσως μη διαθεσιμότητα γηπέδου Ηλεκτρούπολης μεσοβδόμαδα)

σε ευχαριστω για την ενημερωση leonkalf!!! οταν το ποσταρα εγω δεν ειχε βγει ανακοινωση στο σαιτ της ΕΣΚΑΝΑ.
FC3
QUOTE(set1 @ Jan 26 2010, 12:49 ) *
Είδα σήμερα τα σχόλια που έχουν γίνει για το παιχνίδι στον Α. Τρύφωνα κι έχω αρχίσει να πιστεύω ότι εγώ ήμουν σε άλλο γήπεδο!! Διάβασα πράγματα που δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στη πραγματικότητα!!!

Προφανώς και έγιναν λάθη απο τους 2 διαιτητές αλλά σε καμία περίπτωση λάθη που να επηρρεάζουν το αποτέλεσμα του αγώνα! Η ομάδα της Τερψιθέας ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πολύ δίκαια πήρε τη νίκη. Είχαν και οι δύο ομάδες από ένα πολύ καλό δεκάλεπτο στο 2ο ημίχρονο. Και για μένα αυτό που θα έπρεπε να μείνει από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι πέχτηκε καλό μπάσκετ.

Ο Πορφύρας έχει μια πολύ καλή ομάδα, και το ξέρουν νομίζω όλοι όσοι ασχολούνται με τη κατηγορία και αγαπάνε το γυναικείο μπάσκετ γενικότερα. Και το ξέρουμε και όλοι όσοι πήγαμε στο γήπεδο τη Κυριακή για να παρακολουθήσουμε ένα καλό παιχνίδι από 2 δυνατές ομάδες. Σίγουρα είναι κρίμα που θεωρούν ότι αδικήθηκαν. Γιατί η διαιτησία ήταν απλά αδιάφορη. Θα ήταν καλύτερα, εφοσον υπάρχει το βίντεο, πρώτα να το δούμε, και μετά να κάνουμε αρνητικά σχόλια που μειώνουν τη νίκη της αντίπαλης ομάδας. Κι ακριβώς επειδή σε αυτές τις κατηγορίες οι παίκτριες είναι συνήθως μικρά κορίτσια, θα ήταν καλό να μη προκαλούμε φανατισμό ούτε να δημιουργούμε την αίσθηση της αδικίας εκεί που δεν υπάρχει.

Δεν έχω καμία πρόθεση να θίξω κανέναν που έχει γράψει την άποψή του για το ματς.Απλά ήθελα να πω κι εγώ αυτό που είδα. Καλή συνέχεια και στις 2 ομάδες!!

bball.gif Set1, κατ'αρχήν χαίρομαι που το forum απέκτησε ένα νέο μέλος, καλώς ήρθες.

Λυπάμαι που η "πραγματικότητα" αλλάζει έννοια σύμφωνα με το ποιος την βλέπει και την εκφράζει. Διαφορετική ήταν η πραγματικότητα για τον Ατρόμητο στο παιχνίδι με τον Φάρο για τα σφυρίγματα πάνω στην Αρχοντάκη, διαφορετική για την Τερψιθέα για την διαιτησία της Τζαμάκου στο Ατρόμητος-Τερψιθέα, διαφορετική για την Καστέλλα στο Καστέλλα-Φάρος και πάντα διαφορετική για τους αντιπάλους τους και τους "θιγόμενους" διαιτητές...

Καθένας λοιπόν μπορεί να έχει την άποψη του, να την εκφράζει, να την συζητά και να την υπερασπίζεται. Πίστεψε με όμως, κανείς δεν αντιλαμβάνεται περισσότερο την αδικία από τον ίδιο τον αδικημένο! Σου εύχομαι ολόψυχα να μην το βιώσεις!!!

Κανείς δεν προσπάθησε να μειώσει την νίκη της Τερψιθέας, αντίθετα όλοι όσοι έχουν ποστάρει αναφέρουν πως ήταν καλή, μαχητική, κλπ και πως θα μπορούσε και δίκαια να φτάσει στην νίκη, μην κάνεις πως δεν το βλέπεις, έτσι ακριβώς μπορείς να δημιουργήσεις αντιπαράθεση με την Τερψιθέα εκεί που δεν υπάρχει και όχι την αδικία όπως λες.

Αν δεν ήταν ξεκάθαρο μπορώ να το ξαναγράψω:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ομάδα της Τερψιθέας για την σπουδαία νίκη και στον Coach, φάνηκε πως την ήθελαν πολύ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ομάδα του Πορφύρα και στην Coach για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν.

ΝΤΡΟΠΗ σε όσους έχουν την "πρόθεση" και την "δύναμη" να καταστρέφουν τόσο όμορφα παιχνίδια, και ακόμα χειρότερα μένοντας ατιμώρητοι.

smile87
QUOTE(BBfun @ Jan 26 2010, 11:35 ) *
Την μπασκετική ανάλυση θα την αφήσω για όσους είδαν μια σχετικά καλή διαιτησία.
Καλή τύχη στους επόμενους…

θελω να πυστευω οτι δεν αυτο που φαινετε...και οτι δεν ειρωνευεσε εμενα... rolleyes.gif

QUOTE(BBfun @ Jan 26 2010, 11:35 ) *
Η μόνη φωτεινή πλευρά χθες ήταν η στάση των κοριτσιών και από τις δυο ομάδες και το υψηλό σκορ παρότι ήταν ντέρμπυ. Δεν ήταν αυτό το γεμάτο λάθη παιχνίδι και άστοχο, αντιθέτως η προσπάθειες έβρισκαν στόχο κάτι που έδειξε ότι και οι δύο ομάδες έχουν ποιοτικές και καλές παίχτριες. thumbsup.gif

αυτο προσπαθω να πω (και λεω κιολας) ειναι το μονο που θα κρατησω προς το παρον απο τα λεγομενα σου... blove.gif
FC3
QUOTE(leonkalf @ Jan 26 2010, 14:21 ) *
Χαίρομαι που βρήκαμε κοινή συνισταμένη.
Συμφωνώ μαζί σου και πιστεύω ότι πρέπει με τη στάση μας, το ενδιαφέρον μας και τις ενέργειές μας να απαιτούμε από αυτούς που ασκούν εξουσία και χειρίζονται καταστάσεις να κάνουν καλά αυτό το οποίο έχουν αναλάβει να κάνουν. Αν δεν μπορούν (ή δεν θέλουν) κάπως πρέπει να αλλάξει η κατάσταση, να βρεθούν κάποιοι άλλοι να διοικήσουν καλύτερα.
Ακόμα και με τα post εδώ και βλέποντάς τα οι αρμόδιοι (τουλάχιστον σίγουρα φτάνουν στα αυτιά τους) σίγουρα λαμβάνουν τα "μηνύματα". Από την πλήρη αποχή και απραξία, κάτι είναι και αυτό.

bball.gif Μακάρι leonkalf λίγοι ακόμα να σκέφτονταν έτσι... θα είχαν αλλάξει πολλά "κακώς κείμενα" του χώρου... 77.gif
alina
η λυση σε ολα ειναι ο φιλος μου ο αντωνακης
FC3
QUOTE(smile87 @ Jan 26 2010, 14:59 ) *
θελω να πυστευω οτι δεν αυτο που φαινετε...και οτι δεν ειρωνευεσε εμενα... rolleyes.gif

bball.gif Smile... αφού έχω την αίσθηση πως είσαι καλοπροαίρετη... γιατί πήγε το μυαλό σου μόνο στην ειρωνία? smile.gif

Θα μπορούσα και γω να απαντήσω ότι και ο bbfun. Αν προσπαθούσα να αναλύσω το παιχνίδι όπως δεν θα μπορούσα να μην αναφέρθω την νωχελικότητα του Πορφύρα σε όλο το Α' ημίχρονο, δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω ότι η Βογιάρου έβαλε 12 πόντους εκ των οποίων τους 8-10 από επιθετικά rebound εκμεταλλευόμενη τα 3" που δεν της σφυρίχτηκαν ποτέ! Τότε ο leonkalf θα μου έλεγε πως και πάλι αναφέρομαι στους διαιτητές και θα είχε δίκιο, αλλά όπως ήταν η εκβαση του παιχνιδιού αυτό είναι αναπόφευκτο!!! Οπότε κατ εμέ δικαίως ο bbfun αφήνει την ανάλυση του παιχνιδιού σε όσους (όπως και συ) πιστεύουν πως "είδαν μια σχετικά καλή διαιτησία", που σίγουρα θα έχουν μια άλλη οπτική, δική τους, για ότι εμείς λουστήκαμε όπως είπες wink.gif .
set1
Καταρχήν, δεν έχω κανένα λόγο να θέλω να δημιουργήσω αντιπαράθεση!!!!!Φαντάζομαι ότι τα 2 σωματεία δεν έχουν πρόβλημα μεταξύ τους! Επειδή απ ότι καταλαβαίνω μιλάς ως μέλος της ομάδας του Πορφύρα, συγνώμη αν έμεινε τέτοια εντύπωση.

Έχει τύχει και σε μένα να νιώσω ότι αδικήθηκε η ομάδα μου σε παιχνίδι... Απλά νομίζω ότι αυτός που νομίζει ότι αδικείται( ή και που αδικείται όντως..) βλέπει τα πράγματα ακόμα πιο συναισθηματικά, κι έτσι ακόμα περισσότερο άδικα, από ότι κάποιος τρίτος που δεν τον αφορά άμεσα.
Γι αυτό είπα ότι θα έπρεπε πρώτα να δουν το βίντεο όσοι ενδιαφέρονται γι αυτό, και μετά να γίνουν τα σχόλια περί διαιτησίας που όποτε έφτανε το παιχνίδι κοντά στο σκορ, πάντα έκανε ότι μπορούσε κλπ κλπ.... smiley.gif

Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα...!! rolleyes.gif

smile87
QUOTE(FC3 @ Jan 26 2010, 16:47 ) *
bball.gif Smile... αφού έχω την αίσθηση πως είσαι καλοπροαίρετη... γιατί πήγε το μυαλό σου μόνο στην ειρωνία? smile.gif

Θα μπορούσα και γω να απαντήσω ότι και ο bbfun. Αν προσπαθούσα να αναλύσω το παιχνίδι όπως δεν θα μπορούσα να μην αναφέρθω την νωχελικότητα του Πορφύρα σε όλο το Α' ημίχρονο, δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω ότι η Βογιάρου έβαλε 12 πόντους εκ των οποίων τους 8-10 από επιθετικά rebound εκμεταλλευόμενη τα 3" που δεν της σφυρίχτηκαν ποτέ! Τότε ο leonkalf θα μου έλεγε πως και πάλι αναφέρομαι στους διαιτητές και θα είχε δίκιο, αλλά όπως ήταν η εκβαση του παιχνιδιού αυτό είναι αναπόφευκτο!!! Οπότε κατ εμέ δικαίως ο bbfun αφήνει την ανάλυση του παιχνιδιού σε όσους (όπως και συ) πιστεύουν πως "είδαν μια σχετικά καλή διαιτησία", που σίγουρα θα έχουν μια άλλη οπτική, δική τους, για ότι εμείς λουστήκαμε όπως είπες wink.gif .

καλοπροαιρετη ειμαι οχι χαζη...το υφος του φανηκε σαν να μου κανει επιθεση! και την φραση σχετικα καλη διαιτησια την ειπα εγω!και εγω ειμουν αυτη που ειμουν απο την αρχη στην μεση και οχι στην πλευρα την δικη σας!
ναι θα μπορουσες να το ειχες πει και εσυ αλλα δεν το ειπες!αυτη ειναι η διαφορα! αντιθετος εσυ ειπες να βαλεις το video για να το συζητησουμε ηρεμα και ωραια!προτεινες κατι στο οποιο θα συμετεχεις κιολας!

τεσπα θελω να πυστευω οτι ειναι απλα μια παρεξηγηση γιατι ο γραπτος λογος ειναι ευκολα παρεξηγησιμος... blove.gif
FC3
QUOTE(set1 @ Jan 26 2010, 14:50 ) *
Καταρχήν, δεν έχω κανένα λόγο να θέλω να δημιουργήσω αντιπαράθεση!!!!!Φαντάζομαι ότι τα 2 σωματεία δεν έχουν πρόβλημα μεταξύ τους! Επειδή απ ότι καταλαβαίνω μιλάς ως μέλος της ομάδας του Πορφύρα, συγνώμη αν έμεινε τέτοια εντύπωση.

Έχει τύχει και σε μένα να νιώσω ότι αδικήθηκε η ομάδα μου σε παιχνίδι... Απλά νομίζω ότι αυτός που νομίζει ότι αδικείται( ή και που αδικείται όντως..) βλέπει τα πράγματα ακόμα πιο συναισθηματικά, κι έτσι ακόμα περισσότερο άδικα, από ότι κάποιος τρίτος που δεν τον αφορά άμεσα.
Γι αυτό είπα ότι θα έπρεπε πρώτα να δουν το βίντεο όσοι ενδιαφέρονται γι αυτό, και μετά να γίνουν τα σχόλια περί διαιτησίας που όποτε έφτανε το παιχνίδι κοντά στο σκορ, πάντα έκανε ότι μπορούσε κλπ κλπ.... smiley.gif

Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα...!! rolleyes.gif

bball.gif Χαίρομαι που το ξεκαθαρίζεις, πραγματικά δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος αντιπαράθεσης ανάμεσα στα δύο σωματεία ή στους coach όπως φάνηκε και στην λήξη. Αφού δεν είχες πρόθεση δεν υπάρχει και λόγος να ζητάς συγνώμη smile.gif .

Λυπάμαι που έχει τύχει και σε εσένα, αυτό δείχνει για άλλη μια φορά πως οι κακές διαιτησίες δεν είναι μεμονομένο φαινόμενο... λυπάμαι διπλά γιατί ξέρω πως ένιωσες....

Όλα είναι πιο "συναισθηματικά" όταν σε νοιάζει αυτό που συμβαίνει, είναι πολύ διαφορετικό απλά να το παρατηρείς από το να το βιώνεις, μπορεί και να τα βλέπεις "ακόμα περισσότερο άδικα" όπως λες αλλά δεν παύεις να τα βλέπεις, σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει το άλλο άκρο του να βλέπεις φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Αν θες να το δούμε και πιο γενικά, θα μου επιτρέψεις να χρησιμοποιήσω τα λόγια σου, το πρόβλημα ξεκινά από εκεί που όλοι μας συγχαίουμε το "δεν μας αφορά άμεσα" με το "δεν μας αφορά".... μέχρι το "...δεν...άμεσα..." να γίνει "...άμεσα" και ξαφνικά να μας αφορά αφού μας συμβαίνει.... αν σε αφορούσε λοιπόν πολύ ανθρώπινα θα τα έβλεπες διαφορετικά.

Μην λιθοβολείτε με τόση ευκολία όσα λέμε γιατί αργά ή γρήγορα "δυστυχώς" θα έρθετε και άλλοι στην δική μας θέση.....

torture.gif

QUOTE(smile87 @ Jan 26 2010, 14:59 ) *
καλοπροαιρετη ειμαι οχι χαζη...το υφος του φανηκε σαν να μου κανει επιθεση! και την φραση σχετικα καλη διαιτησια την ειπα εγω!και εγω ειμουν αυτη που ειμουν απο την αρχη στην μεση και οχι στην πλευρα την δικη σας!
ναι θα μπορουσες να το ειχες πει και εσυ αλλα δεν το ειπες!αυτη ειναι η διαφορα! αντιθετος εσυ ειπες να βαλεις το video για να το συζητησουμε ηρεμα και ωραια!προτεινες κατι στο οποιο θα συμετεχεις κιολας!

τεσπα θελω να πυστευω οτι ειναι απλα μια παρεξηγηση γιατι ο γραπτος λογος ειναι ευκολα παρεξηγησιμος... blove.gif

bball.gif Νομίζω πως είναι παραξήγηση, έχεις απόλυτο δίκιο για τον γραπτό λόγο... αν και ο αρμόδιος να μας το λύσει είναι ο bbfun.

Αν θα το έγραφα εγώ σου εξήγησα με ποια λογική θα το έκανα και ελπίζω να κατάλαβες την καλή μου προθεση. Φαντάζομαι πως με τον ίδιο περίπου τρόπο το εννοούσε και ο bbfun γι'αυτο και σου απάντησα στο post, συγνώμη που μπλέχτηκα στην κουβέντα.

Είπα να βάλω το video και να το συζητησουμε, και θα το κάνω, νομίζω πως αυτός είναι ο ρόλος του forum, η ενημέρωση, η κατάθεση των απόψεων, τα φωτεινά και τα σκοτεινά (που λέει και ο φίλος leonkalf) και πάνω απ όλα η συζήτηση τους.

Θα χαρώ πολύ να το κάνουμε μαζί smiley.gif

set1
QUOTE(FC3 @ Jan 26 2010, 17:25 ) *
bball.gif Χαίρομαι που το ξεκαθαρίζεις, πραγματικά δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος αντιπαράθεσης ανάμεσα στα δύο σωματεία ή στους coach όπως φάνηκε και στην λήξη. Αφού δεν είχες πρόθεση δεν υπάρχει και λόγος να ζητάς συγνώμη smile.gif .

Λυπάμαι που έχει τύχει και σε εσένα, αυτό δείχνει για άλλη μια φορά πως οι κακές διαιτησίες δεν είναι μεμονομένο φαινόμενο... λυπάμαι διπλά γιατί ξέρω πως ένιωσες....

Όλα είναι πιο "συναισθηματικά" όταν σε νοιάζει αυτό που συμβαίνει, είναι πολύ διαφορετικό απλά να το παρατηρείς από το να το βιώνεις, μπορεί και να τα βλέπεις "ακόμα περισσότερο άδικα" όπως λες αλλά δεν παύεις να τα βλέπεις, σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει το άλλο άκρο του να βλέπεις φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Αν θες να το δούμε και πιο γενικά, θα μου επιτρέψεις να χρησιμοποιήσω τα λόγια σου, το πρόβλημα ξεκινά από εκεί που όλοι μας συγχαίουμε το "δεν μας αφορά άμεσα" με το "δεν μας αφορά".... μέχρι το "...δεν...άμεσα..." να γίνει "...άμεσα" και ξαφνικά να μας αφορά αφού μας συμβαίνει.... αν σε αφορούσε λοιπόν πολύ ανθρώπινα θα τα έβλεπες διαφορετικά.

Μην λιθοβολείτε με τόση ευκολία όσα λέμε γιατί αργά ή γρήγορα "δυστυχώς" θα έρθετε και άλλοι στην δική μας θέση.....

torture.gif

Δε νομίζω ότι πρόκειται για λιθοβολισμό!!!Απλά αν δεν ήμουν στο γήπεδο και έβλεπα μόνο από το φορουμ για τον αγώνα, θα είχα πολύ διαφορετική εντύπωση για το τι έγινε! Και όταν λέω ότι δε μας αφορά άμεσα, εννοώ ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είμαι στην ομάδα που νιώθει πως αδικείται!!! Όχι ότι δε με νοιάζει για τους "κακούς" διαιτητές της κατηγορίας.

Απλά ήμουν στο γήπεδο και είδα τον αγώνα!! Κι η αίσθηση που μου άφησε το παιχνίδι αυτό, ήταν ότι δεν αδικήθηκε και δεν ευνοήθηκε κανείς!!Έγιναν λάθη, όπως πάντα.
Και ακριβώς επειδή αναφέρεστε σε συγκεκριμένες φάσεις, σε σημεία κρίσιμα του αγώνα, ας φανεί αυτό από το βίντεο του αγώνα!Αυτό είναι που λέω!

Κι όσο για τα φαντάσματα.... το πάθος σε έναν αγώνα σε παρασύρει... Γίνεται ένα λάθος, και μετά τα βλέπουμε όλα ότι γίνονται λάθος, και μάλιστα,σκόπιμα λάθος εναντίον μας....

magickaminia
QUOTE(leonkalf @ Jan 26 2010, 12:35 ) *
Στο site της εσκανα (http://www.eskana.gr/index.php?option=com_...15&Itemid=0) αναφέρει ότι :

Η επόμενη αγωνιστική (31/1/10 ):
Ευρυάλη – Ελευθερία Μοσχ.,
Καστέλλα – Ατρόμητος (Πέμπτη 4/2 20.30)
ΓΑΣ Μάνδρας – Πορφύρας
Φάρος – Τερψιθέα
Ηλεκτρούπολη – Ατρόμητος (εξ αναβολής 17.30)

Για κάποιο λόγο άλλαξαν τα παιχνίδια του Ατρόμητου (ίσως μη διαθεσιμότητα γηπέδου Ηλεκτρούπολης μεσοβδόμαδα)

Δεν ξερω αν υπηρχε προβλημα οντως με το Κλειστο της Αργυρουπολης ,αλλα θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση. Με τον συγκεκριμενο ορισμο ο Ατρομητος Πεμπτη και Κυριακη θα παιξει με Καστελλα και Πορφυρα. Φανταζεστε λοιπον να ειχαμε και εμεις εννομο ενδιαφερον για την πρωτη θεση του ομιλου και να γινοταν αυτος ο ορισμος. Γιατι ακουω διαφορα για ταματς Πορφυρα - Τερψιθεας. Αλλα ξεχασατε οτι και στα δυο ματς με την Τερψιθεα ο Ατρομητος εχασε στις λεπτομερειες οποτε θαμπορουσε με νικη με τον Πορφυρα να διεκδικησει την 1η θεση. Αυτο οφ δε ρεκορντ. Να πω και εγω την ταπεινη μου γνωμη σχετικα με το θεμα Διαιτησια. Επειδη ασχολουμαι με το γυναικειο συναπτα 15 χρονια απο διαφορες θεσεις θεωρω οτι κανεις διαιτητης δεν μπορει να κερδισει μια ομαδα μονος του. Οτανεχεις 12 ισαξια κορμια στο παρκε οταν εισαι ο καλυτερος παντα παιρνεις το ροζ. Οταν εχεις μια πενταδα και απλα φορτωθει το ατου σου με φαουλ ή φαει το ξυλο της ζωης του ε μοιραιο ειναι να χασεις. Αναφερει καποιος φιλος παραπανω καποια πραγματα για την Αρχοντακη στον αγωνα με τον Φαρο. Ε και λοιπον; Στον αγωνα Τερψιθεα - Ατρομητος δεν εγινε κατι παρομοιο; Θελετε να βρουμε και αλλες περιπτωσεις που αδικηθηκε ο Ατρομητος φετος; Μηπως μας εστησε η Τερψιθεα στο συγκεκριμενο ματς ; Μηπως οι Κυριαρχοι ; Μήν τρελαινεστε . Να τρελαθητε αν συμβει στραβη στο τελικο. Γι αυτο ζηταω απο τωρα απο την ΚΕΔ να σεβαστει το κοπο ολων και να ορισει αξιολογημενους διαιτητες στην Β φαση και εντευθεν προς τον τελικο. blove.gif
smile87
QUOTE(FC3 @ Jan 26 2010, 17:38 ) *

torture.gif

bball.gif Νομίζω πως είναι παραξήγηση, έχεις απόλυτο δίκιο για τον γραπτό λόγο... αν και ο αρμόδιος να μας το λύσει είναι ο bbfun.

Αν θα το έγραφα εγώ σου εξήγησα με ποια λογική θα το έκανα και ελπίζω να κατάλαβες την καλή μου προθεση. Φαντάζομαι πως με τον ίδιο περίπου τρόπο το εννοούσε και ο bbfun γι'αυτο και σου απάντησα στο post, συγνώμη που μπλέχτηκα στην κουβέντα.

Είπα να βάλω το video και να το συζητησουμε, και θα το κάνω, νομίζω πως αυτός είναι ο ρόλος του forum, η ενημέρωση, η κατάθεση των απόψεων, τα φωτεινά και τα σκοτεινά (που λέει και ο φίλος leonkalf) και πάνω απ όλα η συζήτηση τους.

Θα χαρώ πολύ να το κάνουμε μαζί smiley.gif

fc3 δεν χρειαζετε να ζητας συγνωμη δεν εκανες κατι που πρεπει να ζητησεις συγνωμη.
οσο για αυτο που ειπε ο bbfun περιμενω να δω τι θα πει γιατι μπορει εγω να το παρεξηγησα...απλα το σχολιασα για να δοθει καποια εξηγηση απο τον ιδιο για να αποφυγουμε την παρεξηγηση.
αλιμονο!εξ αλλου δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε...ουτε σας ξερω ουτε με ξερετε... σημασια εχει να κανουμε μια ηρεμη συζητηση χωρις εντασεις και με οτι δεδομενα και υλικο εχουμε. και να συμετεχουμε ολοι μαζι (οσοι θελουν δηλαδη)

εκτος των αλλων το βιντεο αυτο θα ειναι χρησιμο γενικοτερα να το μελετησουμε και εμεις οι μικροτερες...(δεν λεω ηλικιακα αλλα αγωνιστικα...μακαρι να το ελεγα ηλικιακα! smiley.gif )

τωρα οσο για το θεμα τις αδικιας...δυστοιχως και εγω εχω νιωσει πως ειναι να σε αδικουν!να σε απορριπτουν!κοκ...εχω ασχολιθει με διαφορα αθληματα και εχω κανει και πρωταθλητισμο και πραγματικα οι πικρες που παιρνεις ειναι παρα πολλες!εκεινη την στιγμη πονας πολυ!μετα ο πονος μετατρεπετε σε εγωισμο και πισμα!και τελικα γινεσε ποιο δυνατος!το σκεφτεσαι συνεχεια και μολις περασει καποιος καιρος βλεπεις οτι εχεις βγαλει απο ολο αυτο και καλα πραγματα!τεσπα ας μην το αναλυσω αλλο γιατι αρκετα εκτως θεματος βγηκα μιας και εγω μιλαω γενικα και οχι συγκεκριμενα για το μπασκετ!
ευχωμαι να μην νιωσει κανεις αλλος την αδικια πανω του...αλλα δυστοιχως παντα θα υπαρχουν αυτα! blove.gif
BBfun
QUOTE(smile87 @ Jan 26 2010, 16:59 ) *

Ηθελα απο την αρχή να σου απαντήσω κάτι σε όσα γράφεις και λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα.
Να σε διαβεβαιώσω οτι δεν πήγαινε σ εσένα(δεν θυμόμουν καν ποιός το έγραψε) και επίσης δεν το είπα ειρωνικά.
Ξεκίνησα μια προσπάθεια ν αναλύσω το παιχνίδι,αλλά δεν κατάφερνα καθόλου να μην αναφερθώ στη διαιτησία κι έτσι ποτέ δεν την έγραψα,εξ ου και το σχόλιο μου.
Με πρόλαβε o FC3,εννοούσα ακριβώς αυτό.Οτι αρκετά καλάθια της Τερψιθέας,μπήκαν μετά απο ριμπάουντ.Είναι πολύ λογικό λοιπόν κάποιος ουδέτερος,όπως εσύ να μην προσέξει οτι αυτό ήταν αποτέλεσμα των 3" που δεν δόθηκαν ποτέ και που έδιναν πάντα πολύ καλή θέση στον επιθετικό.Όπως είπες κι εσυ στην ΕΣΚΑΝΑ δεν σφυρίζονται ποτέ,αλλά αυτό δεν σημαίνει ούτε οτι έτσι είναι ο κανονισμός,ούτε οτι δεν θα πρέπε.Και αυτό είναι το λιγότερο.Να το πω πιο καθαρά λοιπόν,αφήνω την ανάλυση σε όσους μπορούν να μιλήσουν καθαρά και μόνο για το παιχνίδι.Σου ζητώ συγνώμη αν παρεξηγήθηκες blove.gif
Φαίνεσαι ενα πολύ γλυκό και συζητήσιμο παιδί,που ενδιαφέρεται γι αυτό που κάνει.Σου εύχομαι πάντα να είσαι έτσι 41.gif

QUOTE(set1 @ Jan 26 2010, 14:49 ) *
Είδα σήμερα τα σχόλια που έχουν γίνει για το παιχνίδι στον Α. Τρύφωνα κι έχω αρχίσει να πιστεύω ότι εγώ ήμουν σε άλλο γήπεδο!! Διάβασα πράγματα που δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στη πραγματικότητα!!!

Προφανώς και έγιναν λάθη απο τους 2 διαιτητές αλλά σε καμία περίπτωση λάθη που να επηρρεάζουν το αποτέλεσμα του αγώνα! Η ομάδα της Τερψιθέας ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πολύ δίκαια πήρε τη νίκη. Είχαν και οι δύο ομάδες από ένα πολύ καλό δεκάλεπτο στο 2ο ημίχρονο. Και για μένα αυτό που θα έπρεπε να μείνει από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι πέχτηκε καλό μπάσκετ.

Ο Πορφύρας έχει μια πολύ καλή ομάδα, και το ξέρουν νομίζω όλοι όσοι ασχολούνται με τη κατηγορία και αγαπάνε το γυναικείο μπάσκετ γενικότερα. Και το ξέρουμε και όλοι όσοι πήγαμε στο γήπεδο τη Κυριακή για να παρακολουθήσουμε ένα καλό παιχνίδι από 2 δυνατές ομάδες. Σίγουρα είναι κρίμα που θεωρούν ότι αδικήθηκαν. Γιατί η διαιτησία ήταν απλά αδιάφορη. Θα ήταν καλύτερα, εφοσον υπάρχει το βίντεο, πρώτα να το δούμε, και μετά να κάνουμε αρνητικά σχόλια που μειώνουν τη νίκη της αντίπαλης ομάδας. Κι ακριβώς επειδή σε αυτές τις κατηγορίες οι παίκτριες είναι συνήθως μικρά κορίτσια, θα ήταν καλό να μη προκαλούμε φανατισμό ούτε να δημιουργούμε την αίσθηση της αδικίας εκεί που δεν υπάρχει.

Δεν έχω καμία πρόθεση να θίξω κανέναν που έχει γράψει την άποψή του για το ματς.Απλά ήθελα να πω κι εγώ αυτό που είδα. Καλή συνέχεια και στις 2 ομάδες!!

Eλπίζω να έκανες λάθος στη λέξη"φανατισμός".Επέτρεψε μου να σε διορθώσω,λέγοντας σου πως φανατίζονται οι άνθρωποι χωρίς παιδεία και οι απολίτιστοι,οχι οι μικροί ηλικιακά.Αν εννοούσες παθιάζονται απο την αδικία που ίσως νιώθουν αυτή τη στιγμή και θέλουν αν τους ξαναδοθεί η ευκαιρία να αποδείξουν στους άλλους,σε όλους εμάς πιθανόν, το λάθος τους,τότε αυτό νομίζω οτι θα είναι ένα κέρδος στο επόμενο παιχνίδι για όλους μας.
Θα σου πω επίσης οτι εκτιμώ πολύ την ομάδα της Τερψιθέας,οτι θεωρώ και το είπα νωρίτερα οτι μπορούσαν να πάρουν το παιχνίδι και με την καλύτερη διαιτησία.Αυτό όμως που έγινε,είναι να μην τους επιτρέψει να δείξουν την ανωτερότητά τους για το συγκεκριμένο ματς,κάτι για το οποίο δεν αμφιβάλω καθόλου.

Αν γράψουν άνθρωποι της Τερψιθέας(γενικότερα το εννοώ αυτό) πιθανόν να πούν όσα κι εσύ.Αν γράψουν άνθρωποι του Πορφύρα πιθανόν να γράψουν οτι κι εγώ.Αν γράψουν ουδέτεροι πιθανόν να γράψουν οτι και η smile.Οπτική...Όφελος...Θεώρηση των πραγμάτων...

Θα περιμένω λοιπόν κι εγω το βίντεο.

Όλο αυτό που γίνεται εδώ,δεν γίνεται για να εκμηδενίσει τη νίκη της Τερψιθέας.Εξάλλου είναι γεγονός.
Αν όμως όπως λες,σε ενδιαφέρει η κακή διαιτησία,εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξουμε όλοι μαζί αυτό το δικό σου"αδιάφορη"να το κάνουμε "καλή".Ουτοπικό,αλλά έμαθα απο τον Leonkalf tongue.gif

leonkalf νομίζω οτι έχουμε περισσότερα σημεία συναίνεσης icon_wave.gif

FC3
QUOTE(set1 @ Jan 26 2010, 15:45 ) *
Δε νομίζω ότι πρόκειται για λιθοβολισμό!!!Απλά αν δεν ήμουν στο γήπεδο και έβλεπα μόνο από το φορουμ για τον αγώνα, θα είχα πολύ διαφορετική εντύπωση για το τι έγινε! Και όταν λέω ότι δε μας αφορά άμεσα, εννοώ ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είμαι στην ομάδα που νιώθει πως αδικείται!!! Όχι ότι δε με νοιάζει για τους "κακούς" διαιτητές της κατηγορίας.

Απλά ήμουν στο γήπεδο και είδα τον αγώνα!! Κι η αίσθηση που μου άφησε το παιχνίδι αυτό, ήταν ότι δεν αδικήθηκε και δεν ευνοήθηκε κανείς!!Έγιναν λάθη, όπως πάντα.
Και ακριβώς επειδή αναφέρεστε σε συγκεκριμένες φάσεις, σε σημεία κρίσιμα του αγώνα, ας φανεί αυτό από το βίντεο του αγώνα!Αυτό είναι που λέω!

Κι όσο για τα φαντάσματα.... το πάθος σε έναν αγώνα σε παρασύρει... Γίνεται ένα λάθος, και μετά τα βλέπουμε όλα ότι γίνονται λάθος, και μάλιστα,σκόπιμα λάθος εναντίον μας....

Και γω ήμουν στο γήπεδο και είδα τον αγώνα!! Κι η αίσθηση που άφησε σε μένα το παιχνίδι είναι ότι αδικήθηκαν και ευνοήθηκαν κάποιοι!! Τι σημαίνει αυτό? Τι κάνει αυτά που λες πιο αλιθή από αυτά που λέω εγώ?

Εγώ μιλώ για πράγματα συγκεκριμένα, εσύ τι έχεις να μου πεις πέρα από "αισθήσεις" και "γενικότητες"?

Τι έχεις να μου πεις για τα 3" των ψηλών που δεν δόθηκαν ποτέ?

Για τα άπειρα φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν?

Για την μεταφορά σε κάθε φάση της Λαουμτζη?

Για το goal-faul που δόθηκε βήματα της Σολωμου στο -7?

Για την γραμμές που δόθηκαν και δεν δόθηκαν σε κρίσιμα σημεία?

Για την ολοφάνερη κατοχή που δόθηκε ανάποδα σε απόσταση 1m από τον Ά διαιτητή εκεί που έπρεπε?

Για την τεχνική στην coach?

Για το ότι δεν επετράπει να γίνει ένσταση?

Για το ότι απειλήθηκε ο Πορφύρας για τεχνική ποινή 2 φορές πριν την έναρξη του αγώνα από τον Α' διαιτητή χωρίς λόγο?

για... για....

...καμία προκατάληψη, κανένας δόλος, καμία αδικία....

Ας σοβαρευτούμε λιγάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι, σε νοιαζει, αλλά μόνο όταν οι "κακοί" διαιτητές σφυρίζουν "κακά" εσένα... όπως όλους μας και σου έδοσα αρκετά παραδείγματα νωρίτερα από άλλα παιχνίδια.

Όσο για τα υπόλοιπα τα αφήνω ασχολίαστα... σιγά μην έχουμε και παραισθήσεις! Οι παίχτριες είναι αρκετά έμπειρες για να ξέρουν πότε αδικούνται και πότε όχι... το ένα λάθος που λες είναι ένα λάθος... αλλά δεν έγινε ένα, δεν έγιναν μοιρασμένα και δεν έγιναν σε τυχαία σημεία... πολλές συμπτώσεις...!!! ugly8.gif

smile87
QUOTE(BBfun @ Jan 26 2010, 18:14 ) *
Ηθελα απο την αρχή να σου απαντήσω κάτι σε όσα γράφεις και λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα.
Να σε διαβεβαιώσω οτι δεν πήγαινε σ εσένα(δεν θυμόμουν καν ποιός το έγραψε) και επίσης δεν το είπα ειρωνικά.
Ξεκίνησα μια προσπάθεια ν αναλύσω το παιχνίδι,αλλά δεν κατάφερνα καθόλου να μην αναφερθώ στη διαιτησία κι έτσι ποτέ δεν την έγραψα,εξ ου και το σχόλιο μου.
Με πρόλαβε o FC3,εννοούσα ακριβώς αυτό.Οτι αρκετά καλάθια της Τερψιθέας,μπήκαν μετά απο ριμπάουντ.Είναι πολύ λογικό λοιπόν κάποιος ουδέτερος,όπως εσύ να μην προσέξει οτι αυτό ήταν αποτέλεσμα των 3" που δεν δόθηκαν ποτέ και που έδιναν πάντα πολύ καλή θέση στον επιθετικό.Όπως είπες κι εσυ στην ΕΣΚΑΝΑ δεν σφυρίζονται ποτέ,αλλά αυτό δεν σημαίνει ούτε οτι έτσι είναι ο κανονισμός,ούτε οτι δεν θα πρέπε.Και αυτό είναι το λιγότερο.Να το πω πιο καθαρά λοιπόν,αφήνω την ανάλυση σε όσους μπορούν να μιλήσουν καθαρά και μόνο για το παιχνίδι.Σου ζητώ συγνώμη αν παρεξηγήθηκες blove.gif
Φαίνεσαι ενα πολύ γλυκό και συζητήσιμο παιδί,που ενδιαφέρεται γι αυτό που κάνει.Σου εύχομαι πάντα να είσαι έτσι 41.gif

κραταω την λεξη παιδι γιατι με συμφερει! χαχαχαχαχα κανω και λιγο πλακα smiley.gif
bbfun χερωμαι που τοποθετιθηκες και απο την στιγμη που το εξηγησες δεν χρειαζετε καν να ζητας συγνωμη!
οσο για τα 3" ειμαι σιγουρη οτι και οι 2 ομαδες θα κανανε και δεν τα δινουν!τα δινουν μονο αν καποιος κατσει καμια 15αρια δευτερολεπτα οπου εκει πλεον προκαλει κιολας!ναι οι κανονες ειναι κανονες και πρεπει να εφαρμοζοντε!συμφωνω απολυτα μαζι σου σε αυτο αλλα δεν γινετε αυτο δυστοιχως!και φυσικα δεν συμφωνω με το να το δεχωμαστε ετσι!

νομιζω δεν υπαρχει προβλημα στο να σχολιασουμε τον αγωνα και τις φασεις και ας χρειαζετε να μιλησουμε για διαιτησια (σε καθε φαση ξεχωριστα) και ποσο μαλλον οταν θα υπαρχει και το βιντεο που θα υπαρχουν και αποδηξεις! ακομα μπορουμε να σχολιασουμε και φασεις που να ειναι αξιολογες και αξιεπενες! wink.gif blove.gif
BBfun
QUOTE(magickaminia @ Jan 26 2010, 17:52 ) *
Δεν ξερω αν υπηρχε προβλημα οντως με το Κλειστο της Αργυρουπολης ,αλλα θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση. Με τον συγκεκριμενο ορισμο ο Ατρομητος Πεμπτη και Κυριακη θα παιξει με Καστελλα και Πορφυρα. Φανταζεστε λοιπον να ειχαμε και εμεις εννομο ενδιαφερον για την πρωτη θεση του ομιλου και να γινοταν αυτος ο ορισμος. Γιατι ακουω διαφορα για ταματς Πορφυρα - Τερψιθεας. Αλλα ξεχασατε οτι και στα δυο ματς με την Τερψιθεα ο Ατρομητος εχασε στις λεπτομερειες οποτε θαμπορουσε με νικη με τον Πορφυρα να διεκδικησει την 1η θεση. Αυτο οφ δε ρεκορντ. Να πω και εγω την ταπεινη μου γνωμη σχετικα με το θεμα Διαιτησια. Επειδη ασχολουμαι με το γυναικειο συναπτα 15 χρονια απο διαφορες θεσεις θεωρω οτι κανεις διαιτητης δεν μπορει να κερδισει μια ομαδα μονος του. Οτανεχεις 12 ισαξια κορμια στο παρκε οταν εισαι ο καλυτερος παντα παιρνεις το ροζ. Οταν εχεις μια πενταδα και απλα φορτωθει το ατου σου με φαουλ ή φαει το ξυλο της ζωης του ε μοιραιο ειναι να χασεις. Αναφερει καποιος φιλος παραπανω καποια πραγματα για την Αρχοντακη στον αγωνα με τον Φαρο. Ε και λοιπον; Στον αγωνα Τερψιθεα - Ατρομητος δεν εγινε κατι παρομοιο; Θελετε να βρουμε και αλλες περιπτωσεις που αδικηθηκε ο Ατρομητος φετος; Μηπως μας εστησε η Τερψιθεα στο συγκεκριμενο ματς ; Μηπως οι Κυριαρχοι ; Μήν τρελαινεστε . Να τρελαθητε αν συμβει στραβη στο τελικο. Γι αυτο ζηταω απο τωρα απο την ΚΕΔ να σεβαστει το κοπο ολων και να ορισει αξιολογημενους διαιτητες στην Β φαση και εντευθεν προς τον τελικο. blove.gif

magickaminia να τονίσω λίγο κάτι αν και πολύ φυσιολογικά δεν φαίνεται απο τα γραφόμενα μου.Το θέμα δεν είναι ο Πορφύρας.Σήμερα είναι ο Πορφύρας,αύριο θα είναι ο Ατρόμητος,χθες ήταν το Καλαμάκι και πάει λέγοντας.
Δεν ήταν τελικός,δεν ήταν ημιτελικός,δεν είχε τέτοια αξία.

Θα σου μιλήσω γι αυτή τη κατηγορία μιας και μας ενδιαφέρει άμεσα.Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ομάδα με 12 ισάξια κορμιά.
Υπάρχουν ομάδες που οι δυνατότητες τους είναι πιο κοντά,συγκριτικά με άλλες.Όπως για παράδειγμα ο Ατρόμητος,η Τερψιθέα και άλλες.Σ αυτά λοιπόν τα παιχνίδια,που η διαφορά "επιπέδου" ας μου επιτραπεί η έκφραση,είναι τόσο κοντινή,η διαιτησία είναι υπεραρκετή να καθορίσει,γιατί εσύ θα πρέπει να είσαι στο 100% και οι άλλοι στο 20%.Το πρώτο γίνεται,το δεύτερο όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο.
Θεωρούμε επίσης δεδομένο οτι οι ομάδες θα πρέπει να περνάνε και τις σκοπέλους που λέγονται διαιτησία.Διαφωνώ.

Αυτό λοιπόν που εγω αν θέλεις ευελπιστώ,είναι να μην μείνουμε στο Κυριακάτικο παιχνίδι,αλλά να διασφαλίσουμε με κάποιο τρόπο τα επόμενα.Οχι για τις ομάδες που είναι πρώτες στην βαθμολογία.Για ΟΛΕΣ τις ομάδες.
Νομίζετε οτι οι κοπέλες της Καστέλας,της Ευρυάλης και όλες οι κοπέλες που παίζουν,δεν τρώνε απο τις ώρες τους,δεν ιδρώνουν στο γήπεδο να γίνουν καλύτερες?Επειδή δεν είναι κοπέλες μας,αδερφές μας,φίλες μας?

Σε διαβεβαιώ λοιπόν οτι η παράκληση σου,δεν θα εισακουστεί εφόσον δεν γίνει με πιο έντονο τρόπο,απο όλους μας,οχι μόνο απο τους άμεσα εμπλεκόμενους που μπορεί να θεωρηθούν οι πρώτες ομάδες,αλλά απο ΟΛΟΥΣ.Μέχρι τότε είπαμε,ΕΔΕ της αστυνομίας. rolleyes.gif
smile87
QUOTE(FC3 @ Jan 26 2010, 18:25 ) *
Και γω ήμουν στο γήπεδο και είδα τον αγώνα!! Κι η αίσθηση που άφησε σε μένα το παιχνίδι είναι ότι αδικήθηκαν και ευνοήθηκαν κάποιοι!! Τι σημαίνει αυτό? Τι κάνει αυτά που λες πιο αλιθή από αυτά που λέω εγώ?

Εγώ μιλώ για πράγματα συγκεκριμένα, εσύ τι έχεις να μου πεις πέρα από "αισθήσεις" και "γενικότητες"?

Τι έχεις να μου πεις για τα 3" των ψηλών που δεν δόθηκαν ποτέ? ειμαι σιγουρη οτι και οι 2 ομαδες θα κανανε 3" που δεν θα δοθηκαν

Για την γραμμές που δόθηκαν και δεν δόθηκαν σε κρίσιμα σημεία? λες για κατω στο 3ποντο που εδωσαν αουτ κατα του πορφυρα?αν ναι ειμουν ακριβως μπροστα και εκανε στην αρχη το ενα ποδι πισω και πατησε εξω πριν το μαζεψει γρηγορα

Για την ολοφάνερη κατοχή που δόθηκε ανάποδα σε απόσταση 1m από τον Ά διαιτητή εκεί που έπρεπε?

Για το ότι απειλήθηκε ο Πορφύρας για τεχνική ποινή 2 φορές πριν την έναρξη του αγώνα από τον Α' διαιτητή χωρίς λόγο?

για... για....

Ναι, σε νοιαζει, αλλά μόνο όταν οι "κακοί" διαιτητές σφυρίζουν "κακά" εσένα... όπως όλους μας και σου έδοσα αρκετά παραδείγματα νωρίτερα από άλλα παιχνίδια.

Όσο για τα υπόλοιπα τα αφήνω ασχολίαστα... σιγά μην έχουμε και παραισθήσεις! Οι παίχτριες είναι αρκετά έμπειρες για να ξέρουν πότε αδικούνται και πότε όχι... το ένα λάθος που λες είναι ένα λάθος... αλλά δεν έγινε ένα, δεν έγιναν μοιρασμένα και δεν έγιναν σε τυχαία σημεία... πολλές συμπτώσεις...!!! ugly8.gif

οπα ας ηρεμισουμε λιγο...

οι απαντησεις μου ειναι με αλλο χρωμα στηγν παραθεση μεσα.χωρις να θελω να προκαλεσω αυτα ειναι μερικα που θυμαμαι απο το 2ο μισο που ειδα. επισεις θυμαμαι χαρακτηριστικα και ενα φαουλ που δεν δοθηκε υπερ της Τερψιθεας στο κεντρο στα τελευταια λεπτα και δοθηκε αουτ υπερ του Πορφυρα.εκανα λιγο τον δικηγορο του διαβολου το ξερω...αλλα για να υπαρξει καποια ισορροπια. στα υπολοιπα που δεν απαντησα ειναι γιατι η δεν ειμαι σε θεση να απαντησω η γιατι συμφωνω κιολας σε καποια. smiley.gif

QUOTE(BBfun @ Jan 26 2010, 18:41 ) *
magickaminia να τονίσω λίγο κάτι αν και πολύ φυσιολογικά δεν φαίνεται απο τα γραφόμενα μου.Το θέμα δεν είναι ο Πορφύρας.Σήμερα είναι ο Πορφύρας,αύριο θα είναι ο Ατρόμητος,χθες ήταν το Καλαμάκι και πάει λέγοντας.
Δεν ήταν τελικός,δεν ήταν ημιτελικός,δεν είχε τέτοια αξία.

Θα σου μιλήσω γι αυτή τη κατηγορία μιας και μας ενδιαφέρει άμεσα.Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ομάδα με 12 ισάξια κορμιά.
Υπάρχουν ομάδες που οι δυνατότητες τους είναι πιο κοντά,συγκριτικά με άλλες.Όπως για παράδειγμα ο Ατρόμητος,η Τερψιθέα και άλλες.Σ αυτά λοιπόν τα παιχνίδια,που η διαφορά "επιπέδου" ας μου επιτραπεί η έκφραση,είναι τόσο κοντινή,η διαιτησία είναι υπεραρκετή να καθορίσει,γιατί εσύ θα πρέπει να είσαι στο 100% και οι άλλοι στο 20%.Το πρώτο γίνεται,το δεύτερο όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο.
Θεωρούμε επίσης δεδομένο οτι οι ομάδες θα πρέπει να περνάνε και τις σκοπέλους που λέγονται διαιτησία.Διαφωνώ.

Αυτό λοιπόν που εγω αν θέλεις ευελπιστώ,είναι να μην μείνουμε στο Κυριακάτικο παιχνίδι,αλλά να διασφαλίσουμε με κάποιο τρόπο τα επόμενα.Οχι για τις ομάδες που είναι πρώτες στην βαθμολογία.Για ΟΛΕΣ τις ομάδες.
Νομίζετε οτι οι κοπέλες της Καστέλας,της Ευρυάλης και όλες οι κοπέλες που παίζουν,δεν τρώνε απο τις ώρες τους,δεν ιδρώνουν στο γήπεδο να γίνουν καλύτερες?Επειδή δεν είναι κοπέλες μας,αδερφές μας,φίλες μας?

Σε διαβεβαιώ λοιπόν οτι η παράκληση σου,δεν θα εισακουστεί εφόσον δεν γίνει με πιο έντονο τρόπο,απο όλους μας,οχι μόνο απο τους άμεσα εμπλεκόμενους που μπορεί να θεωρηθούν οι πρώτες ομάδες,αλλά απο ΟΛΟΥΣ.Μέχρι τότε είπαμε,ΕΔΕ της αστυνομίας. rolleyes.gif

41.gif 41.gif 41.gif
set1
QUOTE(FC3 @ Jan 26 2010, 18:25 ) *

Τι έχεις να μου πεις για τα 3" των ψηλών που δεν δόθηκαν ποτέ?

Για την γραμμές που δόθηκαν και δεν δόθηκαν σε κρίσιμα σημεία?

για... για....

Καταρχήν δεν νομίζω ότι ήμουν επιθετική για να δικαιολογήσω αυτή την απάντηση.

Δεύτερον, επειδή με τόση σιγουριά λες όλα αυτά που έγιναν λάθος ή και "λάθος" από τους διαιτητές, και που πλέον τα αναφέρεις ένα-ένα, υποθέτω ότι τα είδες στο βίντεο, και ότι είσαι σίγουρος(η) ότι έχεις δίκιο. Κι έτσι, όταν βρω κι εγώ το βίντεο, που θα το δω σίγουρα πλέον, θα σου απαντήσω για τις συγκεκριμένες φάσεις. Και με βεβαιότητα σου λέω πως αν έχεις δίκιο θα το πω.

Και να επαναλάβω ότι δεν είπα ότι οι διαιτητές ήταν καλοί! Είπα ότι ήταν αδιάφοροι κι έκαναν λάθη γενικά που δεν επηρρέασαν το παιχνίδι. Και για τους 2.
Κι όσο για τα φάουλ στη ψηλή του Πορφύρα, προσωπική μου άποψη ότι σε όλες τις περιπτώσεις εκβίαζε τα φάουλ και πολύ σωστά δε της δόθηκαν στις περισσότερες των φάσεων στο 4ο δεκάλεπτο. Και το λέω γιατί έγιναν ακριβώς μπροστά μου.

Το goal-faul, δυστυχώς δεν θυμάμαι τη φάση, κι έτσι περιμένω να τη δω κι αυτή στο βίντεο.

Προσπάθησε να ηρεμήσεις λιγάκι. Έχω πει απο την αρχή ότι δε τα λέω για να θίξω. Προσωπική άποψη εκφράζω όπως κι εσυ.

Κι όσο για το τελευταίο κομμάτι, απλά για να καταλάβω πλέον.
Γιατί θεωρείς εσύ ότι έγιναν τα λάθη????
Υπάρχει κάποιος λόγος να ευνοηθεί η Τερψιθέα ή κάποιος λόγος να αδικηθεί ο Πορφύρας??
smile87
QUOTE(alina @ Jan 26 2010, 16:34 ) *
η λυση σε ολα ειναι ο φιλος μου ο αντωνακης

γιατι δεν καταλαβα τι ενοεις...? blink.gif blink.gif blink.gif
FC3
QUOTE(set1 @ Jan 26 2010, 19:36 ) *
Καταρχήν δεν νομίζω ότι ήμουν επιθετική για να δικαιολογήσω αυτή την απάντηση.

Δεύτερον, επειδή με τόση σιγουριά λες όλα αυτά που έγιναν λάθος ή και "λάθος" από τους διαιτητές, και που πλέον τα αναφέρεις ένα-ένα, υποθέτω ότι τα είδες στο βίντεο, και ότι είσαι σίγουρος(η) ότι έχεις δίκιο. Κι έτσι, όταν βρω κι εγώ το βίντεο, που θα το δω σίγουρα πλέον, θα σου απαντήσω για τις συγκεκριμένες φάσεις. Και με βεβαιότητα σου λέω πως αν έχεις δίκιο θα το πω.

Και να επαναλάβω ότι δεν είπα ότι οι διαιτητές ήταν καλοί! Είπα ότι ήταν αδιάφοροι κι έκαναν λάθη γενικά που δεν επηρρέασαν το παιχνίδι. Και για τους 2.
Κι όσο για τα φάουλ στη ψηλή του Πορφύρα, προσωπική μου άποψη ότι σε όλες τις περιπτώσεις εκβίαζε τα φάουλ και πολύ σωστά δε της δόθηκαν στις περισσότερες των φάσεων στο 4ο δεκάλεπτο. Και το λέω γιατί έγιναν ακριβώς μπροστά μου.

Το goal-faul, δυστυχώς δεν θυμάμαι τη φάση, κι έτσι περιμένω να τη δω κι αυτή στο βίντεο.

Προσπάθησε να ηρεμήσεις λιγάκι. Έχω πει απο την αρχή ότι δε τα λέω για να θίξω. Προσωπική άποψη εκφράζω όπως κι εσυ.

Κι όσο για το τελευταίο κομμάτι, απλά για να καταλάβω πλέον.
Γιατί θεωρείς εσύ ότι έγιναν τα λάθη????
Υπάρχει κάποιος λόγος να ευνοηθεί η Τερψιθέα ή κάποιος λόγος να αδικηθεί ο Πορφύρας??

bball.gif Υπονοείς πως εγώ είμαι επιθετικός επιδή σου ζητώ να απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις για να τεκμηριώσεις την άποψη σου, δεν είμαι, σε ρώτησα δέκα πράγματα και απαντάς σε ένα.

bball.gif Θα ήταν προτιμοτερο να αφήσεις τις συμβουλές περι ηρεμίας και να μου πεις και τιποτα αλλο πέρα από τα φαουλ της ψηλής... τόσα πράγματα σε ρώτησα. Από την μία δεν είσαι σε θέση να απαντήσεις αλλά από την άλλη έχεις άποψη για το ότι "έκαναν λάθη και για τους 2 που δεν επιρρέασαν το παιχνίδι", έτσι δημιουργούνται εντυπώσεις.

bball.gif Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, αλλά όταν ξεπερνούν την αναφορά και προσπαθούν να πείσουν, "είδα τον αγώνα" "ημουν εκεί" "εγινε μπροστά μου" "διάβασα πράγματα που δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα" και ότι άλλο έχεις αναφέρει.... καλό θα ήταν να τεκμηριώνονται κιόλας....

bball.gif Επιδή ότι γράφω διακατέχεται από απόλυτη ειλικρίνεια θα σου πω πως όταν τα έγραψα δεν είχα δει το video, τώρα που το έχω δει όμως, μπορώ να σου γράψω άλλα τόσα.

bball.gif Όσο για το τελευταίο, αν δεν ανήκεις στην συμπαθέστατη ομάδα της Τερψιθέας, μπορείς να ρωτήσεις αυτών που θα σου προμηθεύσει το video.

QUOTE(smile87 @ Jan 26 2010, 17:52 ) *
οι απαντησεις μου ειναι με αλλο χρωμα στηγν παραθεση μεσα.χωρις να θελω να προκαλεσω αυτα ειναι μερικα που θυμαμαι απο το 2ο μισο που ειδα. επισεις θυμαμαι χαρακτηριστικα και ενα φαουλ που δεν δοθηκε υπερ της Τερψιθεας στο κεντρο στα τελευταια λεπτα και δοθηκε αουτ υπερ του Πορφυρα.εκανα λιγο τον δικηγορο του διαβολου το ξερω...αλλα για να υπαρξει καποια ισορροπια. στα υπολοιπα που δεν απαντησα ειναι γιατι η δεν ειμαι σε θεση να απαντησω η γιατι συμφωνω κιολας σε καποια. smiley.gif

41.gif 41.gif 41.gif

bball.gif Smile εκτιμώ πολύ την στάση σου smiley.gif

...δόσε μου λίγο χρόνο και θα ανεβάσω το video για να το κουβεντιάσουμε όπως σου υποσχέθηκα wink.gif
smile87
QUOTE(FC3 @ Jan 27 2010, 16:38 ) *
bball.gif Smile εκτιμώ πολύ την στάση σου smiley.gif

...δόσε μου λίγο χρόνο και θα ανεβάσω το video για να το κουβεντιάσουμε όπως σου υποσχέθηκα wink.gif

σε ευχαριστω fc3 και οσο για το βιντεο κανε οοοοσο θες!εξαλου και εγω με την εξεταστικη δεν εχω και πολυ χρονο... smiley.gif

παμε παρα κατω τωρα...

ΚΛ.ΑΓ.ΤΡΥΦΩΝΑ 18.30 ΕΥΡΥΑΛΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. Γαρίνη , Μαυρέλης
ΚΛ.ΜΑΝΔΡΑΣ 18.00 ΓΑΣ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ Ντζαμάρας , Καρακωνσταντόπουλος
ΚΛ.ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 13.00 ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΤΕΡΨΙΘΕΑ Αρφαρά , Κάρδαρης κομ. Τσάμης
ΝΈΟ ΚΛ.ΑΡΓΥ/ΛΗΣ 17.30 ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Βίλιας , Καρότσης
ΔΑΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 14.30 ΠΗΓΑΣΟΣ-ΑΟΝΑ Μέλης , Καραμανώλης
ΚΛ.ΚΑΜΙΝΙΩΝ 17.30 ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜ. Μαραβέλιας , Μουρατίδης
ΚΛ.ΠΑΝ.ΣΑΛΠΕΑΣ 19.00 ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ Προτούλης , Βουράκης κομ. Χελιώτης
ΚΛ.ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Β΄ 17.00 ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Στεργίου , Κλαδιανός

απο το σαιτ της εσκανα.

εχουμε και λεμε τωρα...

ΕΥΡΥΑΛΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ δεν ξερω...μαλλον 1 θα ελεγα... rolleyes.gif
ΓΑΣ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ 2
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΤΕΡΨΙΘΕΑ 2 (απιστευτο!εχει 2 διαιτητες???μπαααα θα το εχουν ως επιλογη...θα πας εσυ?μπα ασε μωρε πηγενε εσυ καλυτερα! χαχαχαχα)
ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2
ΠΗΓΑΣΟΣ-ΑΟΝΑ 2
ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜ 1
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ 1
ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 2

καλη επιτυχια!!! smiley.gif blove.gif
eco
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του forum! icon_wave.gif

Δεν έχω μπει στη διαδικασία να συμμετέχω σε άλλη συζήτηση κατά το παρελθόν, αλλά με αυτά που γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες στο forum, δε μπορούσα να μείνω αμέτοχος απ’ όλο αυτό! Υποτίθεται ότι όσοι συμμετέχουμε στο forum έχουμε κάποια κοινά στοιχεία μεταξύ μας, με πρώτο και κύριο την αγάπη μας γι’ αυτό το άθλημα που ονομάζεται μπάσκετ και περισσότερο δε για το γυναικείο του κομμάτι, αλλά και όλοι μας έχουμε κάποια σχέση με αυτό, είτε άμεση είτε έμμεση, που σημαίνει αυτομάτως ότι γνωρίζουμε τι είναι νόμιμο και τι απλά νομότυπο στο συγκεκριμένο χώρο!

Για να χρησιμοποιήσω λόγια προηγούμενου post...ΕΓΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΜΟΥΝ;;;; Δε γίνεται να λέτε ότι η διαιτησία του κυριακάτικου παιχνιδιού ήταν απλά αμέτοχη στο αποτέλεσμα, ότι έκανε κάποια λάθη, όπως γίνονται συνήθως, και ότι σε καμία περίπτωση δεν έκρινε το αποτέλεσμα, γιατί και κάποιος που μπορεί να έβλεπε τον αγώνα για πρώτη φορά, θα καταλάβαινε ότι αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση αληθές!!! Θα μπορούσα να ξαναναφέρω λεπτομέρειες για πολλά λάθος σφυρίγματα, αλλά αυτό έχει γίνει πολύ εύστοχα σε προηγούμενα post και νομίζω ότι θα κούραζε η επανάληψή τους από εμένα… Αυτό όμως που δεν μπορώ να μην αναφέρω είναι, ότι ΔΕΝ γίνεται να μας κάνετε να πιστέψουμε ότι ΚΑΘΕ φορά που η ομάδα του Πορφύρα πλησίαζε το σκορ, από «καθαρή σύμπτωση και μόνο» οι διαιτητές σφύριζαν συνεχόμενα σφυρίγματα εναντίον του, και όλα αυτά φυσικά, μέχρι να ξαναξεφύγει η ομάδα της Τερψιθέας στο σκορ, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ έγινε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!! Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η μονόπλευρη καταπάτηση των κανονισμών ήταν οφθαλμοφανής και φυσικά ήταν αυτή που επηρέασε το αποτέλεσμα (χωρίς να θέλω να μειώσω τη προσπάθεια και τη νίκη της Τερψιθέας, η οποία με την απόδοσή της στο πρώτο ημίχρονο έδειξε ότι ήθελε πολύ αυτό το παιχνίδι).

Δεν είναι δυνατόν, τόσα χρόνια όλοι μας να έχουμε παράπονα από κακές διαιτησίες και από διαιτησίες που «χειρουργούν» σε βάρος παιχτριών και προπονητών, οι οποίοι θυσιάζουν πολλά για να είναι κάθε μέρα σε προπονήσεις και κάθε Κυριακή στα γήπεδα, και όλοι μας να ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ! Εύχομαι ότι συμβαίνει εδώ και λίγες μέρες στο forum να είναι μία καλή αρχή για να εξαλειφθούν τέτοιου είδους φαινόμενα…!!! smiley.gif
smile87
QUOTE(eco @ Jan 29 2010, 19:59 ) *
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του forum! icon_wave.gif

Δεν έχω μπει στη διαδικασία να συμμετέχω σε άλλη συζήτηση κατά το παρελθόν, αλλά με αυτά που γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες στο forum, δε μπορούσα να μείνω αμέτοχος απ’ όλο αυτό! Υποτίθεται ότι όσοι συμμετέχουμε στο forum έχουμε κάποια κοινά στοιχεία μεταξύ μας, με πρώτο και κύριο την αγάπη μας γι’ αυτό το άθλημα που ονομάζεται μπάσκετ και περισσότερο δε για το γυναικείο του κομμάτι, αλλά και όλοι μας έχουμε κάποια σχέση με αυτό, είτε άμεση είτε έμμεση, που σημαίνει αυτομάτως ότι γνωρίζουμε τι είναι νόμιμο και τι απλά νομότυπο στο συγκεκριμένο χώρο!

Για να χρησιμοποιήσω λόγια προηγούμενου post...ΕΓΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΜΟΥΝ;;;; Δε γίνεται να λέτε ότι η διαιτησία του κυριακάτικου παιχνιδιού ήταν απλά αμέτοχη στο αποτέλεσμα, ότι έκανε κάποια λάθη, όπως γίνονται συνήθως, και ότι σε καμία περίπτωση δεν έκρινε το αποτέλεσμα, γιατί και κάποιος που μπορεί να έβλεπε τον αγώνα για πρώτη φορά, θα καταλάβαινε ότι αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση αληθές!!! Θα μπορούσα να ξαναναφέρω λεπτομέρειες για πολλά λάθος σφυρίγματα, αλλά αυτό έχει γίνει πολύ εύστοχα σε προηγούμενα post και νομίζω ότι θα κούραζε η επανάληψή τους από εμένα… Αυτό όμως που δεν μπορώ να μην αναφέρω είναι, ότι ΔΕΝ γίνεται να μας κάνετε να πιστέψουμε ότι ΚΑΘΕ φορά που η ομάδα του Πορφύρα πλησίαζε το σκορ, από «καθαρή σύμπτωση και μόνο» οι διαιτητές σφύριζαν συνεχόμενα σφυρίγματα εναντίον του, και όλα αυτά φυσικά, μέχρι να ξαναξεφύγει η ομάδα της Τερψιθέας στο σκορ, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ έγινε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!! Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η μονόπλευρη καταπάτηση των κανονισμών ήταν οφθαλμοφανής και φυσικά ήταν αυτή που επηρέασε το αποτέλεσμα (χωρίς να θέλω να μειώσω τη προσπάθεια και τη νίκη της Τερψιθέας, η οποία με την απόδοσή της στο πρώτο ημίχρονο έδειξε ότι ήθελε πολύ αυτό το παιχνίδι).

Δεν είναι δυνατόν, τόσα χρόνια όλοι μας να έχουμε παράπονα από κακές διαιτησίες και από διαιτησίες που «χειρουργούν» σε βάρος παιχτριών και προπονητών, οι οποίοι θυσιάζουν πολλά για να είναι κάθε μέρα σε προπονήσεις και κάθε Κυριακή στα γήπεδα, και όλοι μας να ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ! Εύχομαι ότι συμβαίνει εδώ και λίγες μέρες στο forum να είναι μία καλή αρχή για να εξαλειφθούν τέτοιου είδους φαινόμενα…!!! smiley.gif

eco δεχωμαι την γνωμη σου ομως νομιζω πως την παρουσιαζεις καπως αυταρχικα...τι θελω να πω...
λες καπου "Δε γίνεται να λέτε ότι η διαιτησία του κυριακάτικου παιχνιδιού ήταν απλά αμέτοχη στο αποτέλεσμα, ότι έκανε κάποια λάθη, όπως γίνονται συνήθως, και ότι σε καμία περίπτωση δεν έκρινε το αποτέλεσμα, γιατί και κάποιος που μπορεί να έβλεπε τον αγώνα για πρώτη φορά, θα καταλάβαινε ότι αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση αληθές!!! "

εσυ πυστευεις οτι αυτο που λες ειναι αληθεια...ομως δεν μπορεις να λες τον αλλο που λεει το αντιθετο ψευτη!
ακομα δεν μπορεις να μας "κατηγορεις" οτι εθελοτυφλουμε και να το τονιζεις...εγω δεν πυστευω οτι εθελοτυφλω.ειμαι στην κατηγορια που πυστευει οτι λαθη εγιναν και για τις 2 πλευρες (ποιο πολλα σε βαρος του πορφυρα) αλλα οχι οτι ηταν καθοριστικα για το αποτελεσμα του ματσ.ομως παραληλα το συζηταω μαζι σας και το ψαχνω (μεσω της συζητησης απο το φορουμ αυτο) για να εχω οσο το δυνατον ποιο αντικημενικη εικονα.

οσο για το οτι πλησιαζε ο πορφυρας και συνεχεια ξανα εφευγε η τερψιθεα οπως λετε...καμια φορα δημιουργουντε και λαθος εντυπωσεις...τι θελω να πω... οταν μια ομαδα πλησιαζει 2 και 3 φορες στο σκορ την αλλη ομαδα αλλα χωρις καταφερνει να την περασει η και να την κερδισει δεν λεει και οτι η διαιτησια ειναι αυτη που εφθηνετε παντα...παραδειγμα ο χθες ο ολυμπιακος "κυνδινεψε" απο την ταου 2 με 3 φορες αλλα κερδισε τελικα!
τεσπα γενικα εχω ξανα πει παααρα πολλες φορες οτι με την διαιτησια στην εσκανα κατι πρεπει να γινει!δεν μπορει ουτε αυτοι να καθοριζουν ποια θα πανε α2 ουτε και να θετουν σε κυνδινο αθλητριες με το να μενουν εκτος μεχρι και 1 μηνα!!!λεω εγω τωρα.... rolleyes.gif

smiley.gif blove.gif
eco
Καλησπέρα smile87! Με χαρά θα σου απαντήσω σε ότι μου έγραψες..!

Η λέξη «εθελοτυφλούμε» (όπως παρατηρείς είναι τοποθετημένη στο τελευταίο μέρος του post) αναφέρετε στη γενικότερη άποψη μου για τη διαιτησία της ΕΣΚΑΝΑ και απ’ ότι παρατηρώ κιόλας είναι άποψη που συμμερίζεσαι! Αναφέρομαι στο γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια, όλοι μα όλοι, έχουμε παράπονα από διαιτησίες και δυστυχώς ακόμα συζητάμε τα ίδια πράγματα, που σημαίνει ότι ΔΕΝ έχει αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως..Συνεπώς όλοι μας (βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς) εθελοτυφλούμε! Αν δεν το κάναμε σου λέω ότι πολύ απλά θα είχαν αλλάξει δεδομένα και κατεστημένα που ισχύουν ακόμα! Πως μπορεί όμως να γίνει αυτό; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε φτάνει να αντιδράσει μόνο ΕΝΑΣ… Αν δε γίνει μαζικά τότε η κατάσταση θα μένει ως έχει!

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν είναι γενικός κανόνας πως πάντα μια ομάδα που προσπαθεί να ανατρέψει ένα παιχνίδι στο οποίο είναι συνέχεια πίσω στο σκορ, θα πρέπει στο τέλος να κερδίσει κιόλας! Στο συγκεκριμένο όμως, όταν π.χ. ο Πορφύρας ήταν στο 33-32 κάνει μεταφορά ο άσσος της Τερψιθέας (μία από τις άπειρες μιας και αυτό γινόταν σε κάθε φάση αλλά δεν δόθηκε ΠΟΤΕ), δε τη δίνει και βάζει καλάθι η Τερψιθέα ενώ έπρεπε να έχει αλλάξει κατοχή η μπάλα. Στην αμέσως επόμενη φάση σπρώχνουν το 11 του Πορφύρα έξω από το γήπεδο μπροστά στα μάτια του διαιτητή και όχι μόνο δε δίνει φάουλ αλλά δίνει άουτ υπέρ της Τερψιθέας!!!!!!!!! Νομίζω ότι είναι περιττό να αναφέρω το γκολ φάουλ της Σολωμού στο -2 !!!!!!!! που σφυρίζονται ανύπαρκτα βήματα και μπορώ να σου αναφέρω σαν και αυτά πολλά ακόμα παραδείγματα. Νομίζω λοιπόν πως ούτε τυχαίο είναι ούτε τριτογενής παράγοντας επίσης…!!! shot.gif

Είναι σαν να παίρνουμε ένα μικρό παιδάκι από το χέρι, να του δίνουμε τη μπάλα, να το σηκώνουμε προς το καλάθι και να του λεμέ βάλτο τώρα..Θα το χάσει;; Όχι δε θα το χάσει! Έτσι και η Τερψιθέα.

Όσο για το αν παραθέτω τη γνώμη μου με αυταρχικό τρόπο, απλά θα σου πω ότι αυτό που ονομάζεις εσύ αυταρχισμό εγώ το λέω αγανάκτηση (ο γραπτός λόγος δε βοηθάει και πολύ η αλήθεια είναι)!!!! sad.gif

Φαίνεσαι ένα παιδί που ενδιαφέρεται και που έχει όρεξη να αλλάξει πράγματα… Εύχομαι να καταφέρεις να το ακολουθείς πάντα αυτό! smiley.gif
smile87
QUOTE(eco @ Jan 31 2010, 13:15 ) *
Καλησπέρα smile87! Με χαρά θα σου απαντήσω σε ότι μου έγραψες..!

Η λέξη «εθελοτυφλούμε» (όπως παρατηρείς είναι τοποθετημένη στο τελευταίο μέρος του post) αναφέρετε στη γενικότερη άποψη μου για τη διαιτησία της ΕΣΚΑΝΑ και απ’ ότι παρατηρώ κιόλας είναι άποψη που συμμερίζεσαι! Αναφέρομαι στο γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια, όλοι μα όλοι, έχουμε παράπονα από διαιτησίες και δυστυχώς ακόμα συζητάμε τα ίδια πράγματα, που σημαίνει ότι ΔΕΝ έχει αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως..Συνεπώς όλοι μας (βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς) εθελοτυφλούμε! Αν δεν το κάναμε σου λέω ότι πολύ απλά θα είχαν αλλάξει δεδομένα και κατεστημένα που ισχύουν ακόμα! Πως μπορεί όμως να γίνει αυτό; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε φτάνει να αντιδράσει μόνο ΕΝΑΣ… Αν δε γίνει μαζικά τότε η κατάσταση θα μένει ως έχει!

εεε χμμμμ ετσι οπως τα λες ναι εχεις δικιο και συμφωνω μαζι σου! smile.gif

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν είναι γενικός κανόνας πως πάντα μια ομάδα που προσπαθεί να ανατρέψει ένα παιχνίδι στο οποίο είναι συνέχεια πίσω στο σκορ, θα πρέπει στο τέλος να κερδίσει κιόλας! Στο συγκεκριμένο όμως, όταν π.χ. ο Πορφύρας ήταν στο 33-32 κάνει μεταφορά ο άσσος της Τερψιθέας (μία από τις άπειρες μιας και αυτό γινόταν σε κάθε φάση αλλά δεν δόθηκε ΠΟΤΕ), δε τη δίνει και βάζει καλάθι η Τερψιθέα ενώ έπρεπε να έχει αλλάξει κατοχή η μπάλα. Στην αμέσως επόμενη φάση σπρώχνουν το 11 του Πορφύρα έξω από το γήπεδο μπροστά στα μάτια του διαιτητή και όχι μόνο δε δίνει φάουλ αλλά δίνει άουτ υπέρ της Τερψιθέας!!!!!!!!! Νομίζω ότι είναι περιττό να αναφέρω το γκολ φάουλ της Σολωμού στο -2 !!!!!!!! που σφυρίζονται ανύπαρκτα βήματα και μπορώ να σου αναφέρω σαν και αυτά πολλά ακόμα παραδείγματα. Νομίζω λοιπόν πως ούτε τυχαίο είναι ούτε τριτογενής παράγοντας επίσης…!!! shot.gif

για τα συγκεκριμενα εχω ξανα απαντηση σε ποστ του/της fc3. για την φαση με το 11 που λες ομως το ιδιο ακριβως εγινε ομως και περιπου 2 λεπτα πριν το τελος νομιζω αλλα σε βαρος της τερψιθεας wink.gif

Είναι σαν να παίρνουμε ένα μικρό παιδάκι από το χέρι, να του δίνουμε τη μπάλα, να το σηκώνουμε προς το καλάθι και να του λεμέ βάλτο τώρα..Θα το χάσει;; Όχι δε θα το χάσει! Έτσι και η Τερψιθέα.

ε τωρα γινεσε πολυ αδικος με την τερψιθεα...νομιζω οτι σε ολοκληρη την αγωνιστικη περιοδο εχει διξει οτι μια χαρα αξιζει την θεση που εχει...οχι μονο απο τις νικες αλλα και απο τα σταθερα μεγαλα αποτελεσματα που φερνει...

Όσο για το αν παραθέτω τη γνώμη μου με αυταρχικό τρόπο, απλά θα σου πω ότι αυτό που ονομάζεις εσύ αυταρχισμό εγώ το λέω αγανάκτηση (ο γραπτός λόγος δε βοηθάει και πολύ η αλήθεια είναι)!!!! sad.gif

εγω μαζι σου ειμαι και ως ενα σημειο σε καταλαβαινω μιας και εισαι υποστηρικτης του πορφυρα...απλα δεν ειναι ωραιο να λες τον αλλο ψευτη επιδει υποστιριζει καποια αντιθετη γνωμη απο την δικη σου (την δικη μου η και οποιου αλλου...)

Φαίνεσαι ένα παιδί που ενδιαφέρεται και που έχει όρεξη να αλλάξει πράγματα… Εύχομαι να καταφέρεις να το ακολουθείς πάντα αυτό! smiley.gif

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια αν και εγω ειμουν απο την αρχη καπως αυστηρη μαζι σου(η τουλαχιστον ετσι φανηκε μιας και δεν ειχα καμια τετοια προθεση εξαλου δεν σε γνωριζω-δεν με γνωριζεις) απαντησα και μεσα στην παραθεση με αλλο χρωμα. smiley.gif blove.gif

Αποτελέσματα ΕΣΚΑΝΑ: Ανεβαίνει το Καλαμάκι
Written by Marios Borinos
Monday, 01 February 2010 17:47
Το Καλαμάκι αρχίζει και καλύπτει το χαμένο έδαφος από το άσχημο ξεκίνημα και με τη νίκη του κόντρα στον Φοίνικα στο «Σαλπέας» ανέβηκε στην τρίτη του ομίλου ετοιμάζοντας την αντεπίθεσή του στη δεύτερη φάση. Στον πρώτο όμιλο, Τερψιθέα και Πορφύρας προχώρησαν με άνετες εκτός έδρας νίκες.

1ος Ομιλος

ΕΥΡΥΑΛΗ -ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 41-37(15-13)
Διαιτητές: Γαρίνη , Μαυρέλης
ΕΥΡΥΑΛΗ (Φελεκίδης): Αλευρά 3, Γκίκα 14(3), Αγ.Γαλιατσάτου 13(3), Ηλιοπούλου -, Νάνου , Κιούση 4, Σαραφίδου 2, Γαλιατσάτου Αν. , Αντωνοπούλου ,Κόττου 5, Παππά
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. (Κατσίνης): Βράκα Ε. 25(1), Ξεπαπαδέα 6, Κατσίνη 4 ,Κοκκίνη -, Μανώλη 2 , Μάνου

ΦΑΡΟΣ -ΤΕΡΨΙΘΕΑ 50-73(22-31)
Διαιτητές: : Μαγγωνάκης , Κάρδαρης
ΦΑΡΟΣ (Μελέτης): Νικολούλια 4, Οικονομίδου 5,Παπακωνσταντίνου Μ. 3 , Νεαρχάκου 11(1), Αρατσοπούλου 11(1), Παπακωνσταντίνου Α. 3, Εξουζίδου -, Παπακωνσταντίνου Β. 2, Ρίζου 9, Τορνικίδου -, Καναβάρου -, Μαρίνου 2
ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Παπασπυριδάκος): Κρασσά 7(1), Καπινιάρη 8(2), Λαουμτζή -, Γεβοντιάν 15(1), Βογιάρου 8, Αλεξοπούλου 4, Τσέργα -, Λάβαρη 10(1), Μπακάλη 21 , Μπασιαδάκη

ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡ. 17-66(10-40)
Διαιτητές: Βίλιας , Καρότσης
ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ (Φατούρος): Κολλάτου Σ. 2 Ρόζου 5, Ρουχίτσα 2, Τζουβάρα , Στρογγύλη , Πυλιώτη 2, Αντάρα 2 , Πίτσαρη 2, Συκουτρή 2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡ. (Γεωργάκης): Σιφωνιού 4 , Δέτση 2, Ρουντάϊ 6(1), Τουρνατζή 6, Ρουμπελάκη 2, Λαουλάκου 15, Χατζηνικολάου 6, Αρχοντάκη 10, Μπαρμπαλιά 4, Μουσούλη 11(3)

ΓΑΣ ΜΑΝΔΡΑΣ- ΠΟΡΦΥΡΑΣ 27-59(15-41)
Διαιτητής : Ντζαμάρας
ΓΑΣ ΜΑΝΔΡΑΣ (Διολέτης): Καραπαναγιώτη 2 ,Παπανικολάου , Τακίδη 6(1), Πάσσαρη, Πανούση 8(2), Πεφάνη 9(1), Πανιτσίδη , Καμπερίδη 2
ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Δέδε): Γανωτή 5(1), Μαυροδάκου 4 , Κάππου 2, Αθανασίου 20(3), Λεκάκη 11(1) , Σαρίκου 2 ,Κοντοδιού 4, Αλφιέρη Ν. 11 , Κρητικοπούλου , Σπύρη

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Τερψιθέα 29 14-1 1038-546
2. Πορφύρας 27 13-1 905-460
3. Ατρόμητος Π. 25 11-3 858-491
4. Φάρος 22 8-6 704-582
-------------------------------------------
5. Καστέλλα 20 7-6 540-524
6. ΓΑΣ Μάνδρας 18 4-10 565-795
7. Ευρυάλη 18 4-10 468-731
8. Ελευθερία Μ. 18 3-12 580-923
9. Ηλεκτρούπολη 15 0-15 406-987

Επόμενη Αγωνιστική
7/2 Ηλεκτρούπολη - Ευρυάλη
Καστέλλα - Ελευθερία Μ.
Πορφύρας - Ατρόμητος Π.
Φάρος - ΓΑΣ Μάνδρας
Ρεπό: Τερψιθέα

2ος Ομιλος

ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. 76-37(40-18)
Διαιτητές: Μαραβέλιας , Μουρατίδης
ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ(Λειβάδης): Δροσοτάκη 7(1) Λοίζου 15(5), Αράμπαλη 7, Τσαχάλη 9(1), Καμπόλη 10, Μπεράτη 2, Σωτηροπούλου 9, Γιακουμάτου 11(1), Μιχαήλου 7(1), Τσίρμπα 6
ΑΣΤΕΡΑΣ (Μανώλας , Χρυσοβελίδης): Καραφώτη 3, Κουτσούκου, Παναγιωτονάκου 5, Δρακοπούλου 6(2) , Κύρκου 4 , Ιωάννου2, Μωϋσιάδου 5, Δουκάκη 4 , Μπότου 8 , Κουζήλου

ΠΗΓΑΣΟΣ- ΑΟΝΑ 18-77 (10-34)
Διαιτητές: Μέλης , Καραμανώλης
ΠΗΓΑΣΟΣ (Τσίμπας, Δημακάκου): Διάνη , Σολομωνίδου 7(1), Καλογεράκου 3, Μπήτη , Λάσκαρη 2, Δαρζέντα , Κατσίμη , Τενκεριάν 4
AONA (Κουκουζέλης): Λεβέντη , Σιούτη 2, Ταμπή 3, Μαλεβίτη 25, Ξενιτοπούλου 2, Καναβούρα 18(3), Βασιλάτου 6(2), Σαχανίδου2 Λύρου 8, Ηλιάδη 6, Σαμιώτου .5

ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 52-48(28-28)
Διαιτητές: Στεργίου , Κλαδιανός
ΕΛΛΗΝΙΚΟ(Αναγνωστόπουλος): Καρανάσιου 12, Αργυροπούλου 11(2) , Κατσέα , Ντάνξι 3, Μεσσήνη 2, Νικηφόρου 12 , Φραντζόγλου 8 , Σπυροπούλου 4
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Κλαδούχος): Καστρινού , Ξανθοπούλου 3(1), Αθανασοπούλου, Λεγάτου , Καλπαδάκη 16(1), Παπαδογιαννάκη3(1) , Γιουρούκου 9, Κοσμή , Αγγελοπούλου 6 , Κλαδούχου 11(1)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ. -ΚΑΛΑΜΑΚΙ 43-56(20-28)
Διαιτητές: Πρωτούλης, Βουράκης
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ. (Κουρμούλης): Μονδερά 3, Καρελά 11, Δαριώτη, Βορλόκα, Σταθάκη, Μούλτση 7, Λιβανού 2, Παναγιωτίδου 4, Κασιδιάρη 12(2), Πατέλη, Μανουρά Χ., Ζαχαροπούλου 2
ΚΑΛΑΜΑΚΙ (Κίτσος, Φαρμάκης): Καλοπήτα 11(1), Δεμερτζή 10, Γιαννόγλου 10(1), Μπαλταγιάν, Μπουρμπάκη 2, Αλεξάνδρου, Φωκιανού, Βόλλα 9, Παλάσκα, Αργέντου, Σκαρπέτη, Χατζηγιάννη 14

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κυρίαρχοι 26 13-0 829-427
2. ΑΟΝΑ 22 9-4 718-635
3. Καλαμάκι 21 8-5 716-534
4. Φοίνικας Π. 21 8-5 647-556
------------------------------------------------
5. Αστέρας Αγ. Δημ. 18 5-8 541-589
6. Ελληνικό 18 5-8 563-550
7. Προοδευτική 17 4-9 631-696
8. Πήγασος Κορ. 12 0-12 248-767

* Ο Πήγασος Κορ. έχει έναν μηδενισμό.

Επόμενη Αγωνιστική
7/2 Ελληνικό - ΑΟΝΑ
Φοίνικας Π. - Πήγασος Κορ.
Προοδευτική - Αστέρας Αγ. Δημ.
Κυρίαρχοι - Καλαμάκι

απο το weplayball.gr

παλι επεσα εξω στα προγνωστικα μου... icon_drunk.gif smiley.gif blove.gif
BBfun
smile87 πολύ βραδυνή είσαι και δεν σε προλαβαίνουμε tongue.gif ,ελπίζω να πηγαίνει καλά η εξεταστική biggrin.gif

Θα σου πω καταρχήν οτι το βίντεο δεν έχει αναρτηθεί ακόμα γιατι περιμέναμε να πάει στα Αρμόδια Όργανα. smile.gif

Νομίζω οτι αν το δεις θ αλλάξεις γνώμη,μέχρι τότε όμως να σου πω οτι φυσικά και έγιναν λάθη κατά της Τερψιθέας.
Θα σου πω εγώ δύο,τα μόνα τουλάχιστον που εντόπισα εγώ,τα οποία και τα δύο ήταν σε φάση που η Τερψιθέα είχε ξεφύγει και δεν επηρέαζαν καθόλου το παιχνίδι.Παρολαυτά να τονίσω οτι τα λάθη είναι λάθη και δεν δικαιολογούνται προς κανέναν,ίδιως αν θέλεις απο αξιολογημένους(?)διαιτητές.
Και τα δύο λοιπόν είναι στο τέταρτο δεκάλεπτο,
bball.gif το πρώτο είναι ένα φάουλ που δίνουν στη Τερψιθέα πάνω στη Βροχίδου,που δεν έγινε.Δεν την ακούμπησε καν η παίχτρια της Τερψιθέας και το δεύτερο
bball.gif είναι πάλι εκεί χρονικά κι αφού σχεδόν τελειώνει το παιχνίδι,γίνεται φάουλ στο #12 της Τερψιθέας και της δίνονται βήματα!

Αυτό που αναφέρεις εσυ,ουδέποτε έγινε,καμία παίχτρια του Πορφύρα δεν πέταξε έξω απο το γήπεδο παίχτρια της Τερψιθέας και πολύ περισσότερο ενώ το σκορ ήταν 34-32... rolleyes.gif

Είδα το βίντεο και μέτρησα περίπου 25-30 λάθη κατά του Πορφύρα,θεωρείς οτι τόσα έγιναν και κατά της Τερψιθέας?

Θεωρείς οτι σ ενα τέτοιο παιχνίδι τόσα λάθη δεν καθορίζουν και είναι τριτογενής παράγοντας?

Το παιχνίδι έχει τελειώσει,παίρνει το δρόμο που οφείλει να πάρει στους ανθρώπους που πρέπει,για να μην ξανασυμβούν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον που τα παιχνίδια θα είναι πιο καθοριστικής σημασίας.
Ας αναρωτηθούμε όλοι αν θέλουμε μια διατησία που να αδικεί δύο ομάδες η μια διατησία που δεν αδικεί καμία.

Καλή συνέχεια σε όλους! wos_sport5.gif
Έρχεται ένα πολύ ωραίο παιχνίδι την Κυριακή,Πορφύρας-Ατρόμητος smile.gif

tatr6
Καλημέρα κι από εμένα.

Καιρό έχω να γράψω (δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ και δεν διαβάζω τα όσα γράφονται).

Δεν θα ασχοληθώ με τα της διαιτησίας με τα οποία ασχολείστε εδώ και μια εβδομάδα, γιατί δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πλέον, το παιχνίδι τελείωσε.

Έχω ένα σοβαρό ζήτημα να θέσω και δεν ξέρω ποιος μπορεί να με βοηθήσει...
Γιατί βρε παιδιά από όλα τα παιχνίδια, τα οποία αναβλήθηκαν λόγω του ατυχούς συμβάντος την προηγούμενη εβδομάδα, το μοναδικό που έχει οριστεί να γίνει είναι το Καστέλλα - Ατρόμητος???
Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξουμε μόνο εμείς, αλλά γιατί να παίζουμε Τσικνοπέμπτη και μάλιστα 21,45??? Πως θα πάω στο μασκέ πάρτυ της κουμπάρας????
Ενίσταμαι!!! strike.gif
berry the truth
QUOTE(BBfun @ Feb 2 2010, 09:23 ) *
smile87 πολύ βραδυνή είσαι και δεν σε προλαβαίνουμε tongue.gif ,ελπίζω να πηγαίνει καλά η εξεταστική biggrin.gif

Θα σου πω καταρχήν οτι το βίντεο δεν έχει αναρτηθεί ακόμα γιατι περιμέναμε να πάει στα Αρμόδια Όργανα. smile.gif

Νομίζω οτι αν το δεις θ αλλάξεις γνώμη,μέχρι τότε όμως να σου πω οτι φυσικά και έγιναν λάθη κατά της Τερψιθέας.
Θα σου πω εγώ δύο,τα μόνα τουλάχιστον που εντόπισα εγώ,τα οποία και τα δύο ήταν σε φάση που η Τερψιθέα είχε ξεφύγει και δεν επηρέαζαν καθόλου το παιχνίδι.Παρολαυτά να τονίσω οτι τα λάθη είναι λάθη και δεν δικαιολογούνται προς κανέναν,ίδιως αν θέλεις απο αξιολογημένους(?)διαιτητές.
bball.gif το πρώτο είναι ένα φάουλ που δίνουν στη Τερψιθέα πάνω στη Βροχίδου,που δεν έγινε.Δεν την ακούμπησε καν η παίχτρια της Τερψιθέας και το δεύτερο
bball.gif είναι πάλι εκεί χρονικά κι αφού σχεδόν τελειώνει το παιχνίδι,γίνεται φάουλ στο #12 της Τερψιθέας και της δίνονται βήματα!

Αυτό που αναφέρεις εσυ,ουδέποτε έγινε,καμία παίχτρια του Πορφύρα δεν πέταξε έξω απο το γήπεδο παίχτρια της Τερψιθέας και πολύ περισσότερο ενώ το σκορ ήταν 34-32... rolleyes.gif

Είδα το βίντεο και μέτρησα περίπου 25-30 λάθη κατά του Πορφύρα,θεωρείς οτι τόσα έγιναν και κατά της Τερψιθέας?

Θεωρείς οτι σ ενα τέτοιο παιχνίδι τόσα λάθη δεν καθορίζουν και είναι τριτογενής παράγοντας?

Το παιχνίδι έχει τελειώσει,παίρνει το δρόμο που οφείλει να πάρει στους ανθρώπους που πρέπει,για να μην ξανασυμβούν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον που τα παιχνίδια θα είναι πιο καθοριστικής σημασίας.
Ας αναρωτηθούμε όλοι αν θέλουμε μια διατησία που να αδικεί δύο ομάδες η μια διατησία που δεν αδικεί καμία.

Επειδή το θέμα συζητήθηκε απ' ότι έμαθα στη συνάντηση των διαιτητών της Ενωσης, που γίνεται κάθε Τετάρτη, καλό θα είναι πριν ανεβάσετε το βίντεο στο φόρουμ να μάθετε τι είπαν οι μεγαλοδιαιτητές και οι παρατηρητές για το ματς αυτό. Γιατί εγινε κουβέντα αρκετή για το παιχνίδι. Ετσι, για να σας προστατεύσω από το να εκτεθείτε (ακόμα περισσότερο)!!!
smile87
QUOTE(BBfun @ Feb 2 2010, 11:23 ) *

bbfun σε ευχαριστω για το ενδιαφερον...η εξεταστικη θα δειξει σε ενα μηνα πως πηγε...(δεν εχει τελιωσει ακομα βεβαια)βλεπεις και εκει προταγωνιστες εχουμε τους "διαιτητες" με πολιτικα...θελω να πω οτι και εκει κανουν οτι θελουν χωρις να μπορουμε να αντιδρασουμε καν!τεσπα βγηκα τελειως off topic! tongue.gif

τωρα για το παιχνιδι (αν και εχει περασει πανω απο 1 εβδομαδα...) η φαση που ειπα την ειδα να γινετε σχεδον μπροστα μου. τωρα για τα αλλα...αν εγιναν λαθη 30-2 σε βαρος του πορφυρα ναι τοτε παιζει καθοριστικο ρολο...αλλα 1ον στο 1ο μισο ματσ δεν ειμουν εκει για να ξερω και 2ον αλλο να το βλεπεις real time και αλλο ξανα και ξανα σε video. θεωρω ομως οτι ειναι υπερβολικο το 30-2 και δεν νομιζω να εχω πεσει τοοοοσο εξω.
δεν νομιζω ομως οτι ολοι μπορουμε να εχουμε ξεκαθαρη γνωμη για ολες τις φασεις μιας και η κερκιδες στον αγ.τριφωνα δεν στο επιτρεπουν! τωρα οσο για το βιντεο δεν με εχει σημασια ποτε θα το βαλετε εδω...σιγα εδω θα ειμαστε οσοι θελουμε να ειμαστε!καντε οτι ειναι να κανετε πρωτα! smiley.gif blove.gif

tatr6 εχεις μια αξιολογη απορια που εχω και εγω!να δωσω και εγω ενα πιθανο σεναριο (καθαρα προσωπικη γνωμη)
ετσι οπως το πανε τα αλλα παιχνιδια δεν θα παιχτουν (εκτος απο τις ομαδες που θα διεκδηκιισουν την ανοδο που ειναι πορφυρας,τερψιθεα,κυριαρχοι και καστελλα) για τις υπολοιπες ομαδες θα ηταν αγωνες διαδικαστικου χαρακτηρα οποτε δεν εχουν και τοση "σημασια"
λαθος κατα την γνωμη μου αν γινει κατι τετοιο αλλα εχω μια τετοια αισθηση... rolleyes.gif blove.gif
magickaminia
QUOTE(tatr6 @ Feb 2 2010, 12:46 ) *
Καλημέρα κι από εμένα.

Καιρό έχω να γράψω (δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ και δεν διαβάζω τα όσα γράφονται).

Δεν θα ασχοληθώ με τα της διαιτησίας με τα οποία ασχολείστε εδώ και μια εβδομάδα, γιατί δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πλέον, το παιχνίδι τελείωσε.

Έχω ένα σοβαρό ζήτημα να θέσω και δεν ξέρω ποιος μπορεί να με βοηθήσει...
Γιατί βρε παιδιά από όλα τα παιχνίδια, τα οποία αναβλήθηκαν λόγω του ατυχούς συμβάντος την προηγούμενη εβδομάδα, το μοναδικό που έχει οριστεί να γίνει είναι το Καστέλλα - Ατρόμητος???
Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξουμε μόνο εμείς, αλλά γιατί να παίζουμε Τσικνοπέμπτη και μάλιστα 21,45??? Πως θα πάω στο μασκέ πάρτυ της κουμπάρας????
Ενίσταμαι!!! strike.gif

Θα πεις στην κουμπαρα να το κανει αφτερ και θα πας ντυμενη μπασκετμπολιστρια κουκλα μου. Για την υγεια σας σκεφτεται η Ενωση να μην παρεις κανα κιλο με τα κοψιδια τωρα που αρχισε να αποδιδει η διαιτα σου. Φιλια Τωνια. blove.gif
smile87
απο το σαιτ της εσκανα για τον 2ο ομιλο ολοκληροθηκαν οι αγωνες και στις 7/2 θα γινει η 12η αγωνιστικη που ειχε αναβληθει...αρχιζω να πυστευω ακομα περισοτερο οτι εμεις οι υπολοιπες ομαδες δεν θα κανουμε τον αγωνα που εκκρεμει... rolleyes.gif

εγω λεω magic να πατε και οι 2 ομαδες μετα τον αγωνα για κοψιδια ολοι μαζι!αν και θα ειναι αργα...θα ειναι ωραια! smiley.gif
gdio
Δεν νομίζω να φάνε την αγωνιστική καθώς τα αποτελέσματα παίζουν στη βαθμολογία της β΄φάσης. Μάλλον μεσοβδόμαδα θα τρέχουμε από βδομάδα. Ελπίζω μόνο να τα βάλουν λογικές ώρες και να μην μας χαλάσουν το τριήμερο. icon_wave.gif
FC3
QUOTE(berry the truth @ Feb 2 2010, 15:32 ) *
Επειδή το θέμα συζητήθηκε απ' ότι έμαθα στη συνάντηση των διαιτητών της Ενωσης, που γίνεται κάθε Τετάρτη, καλό θα είναι πριν ανεβάσετε το βίντεο στο φόρουμ να μάθετε τι είπαν οι μεγαλοδιαιτητές και οι παρατηρητές για το ματς αυτό. Γιατί εγινε κουβέντα αρκετή για το παιχνίδι. Ετσι, για να σας προστατεύσω από το να εκτεθείτε (ακόμα περισσότερο)!!!

Χα! χα! χα!

Berry.... αν είσαι σε θέση να γνωρίζεις το τι λέγεται στις συναντήσεις των διαιτητών, και τι ειπώθηκε στην συγκεκριμένη συνάντηση, και για το πόσο κράτησε, τότε και γω σαν ανταπόδοση στην πολύ ευγενική προσπάθεια σου να μας "προστατέψεις" θα κάνω το ίδιο.... φρόντισε να μάθεις λοιπόν και πάλι, τι είπαν την Δευτέρα (μετά την συνάντση) αφού είδαν το video... και πόσα "οπίσθια" έτριξαν... 24.gif

Επίσης να σου θυμήσω πως πέρα από τους ορισμένους διαιτητές και τον κομμισάριο δεν υπήρχε κανένας "εν δυνάμη" παρατηρητής, τώρα αν στις συναντήσεις παρευρίσκονται και οι "πρώην" παρατηρητές και όπως οι ίδιοι πλέον δηλώνουν "νυν" φίλοι των ομάδαν.... με βάζεις σε πονηρές σκέψεις... blink.gif 68.gif ohmy.gif

Επίσης έχω μια απορία.... που μιας και είσαι τοοοόσο μέσα στα πράγματα θα μπορούσες να μου λύσεις:
Αφού όλοι οι "μεγαλοδιαιτητές" και οι "παρατηρητές" (που δεν ήταν στο παιχνίδι και μέχρι προχθές γνώριζαν ότι τους μετέφεραν οι ίδιοι) όπως αφήνεις να εννοηθεί πήραν το μέρος των διαιτητών και έχουμε εκτεθεί με όσα υποστηρίζουμε, γιατί "ο εν λόγο διαιτητής" δεν ορίστηκε σε κανένα παιχνίδι (τοπικό αλλά και εθνικής κατηγορίας, γυναικών αλλά και ανδρών) αυτή την Κυριακή..? .... 39.gif 39.gif 39.gif

Να είσαι καλά φίλε berry!!!

Υ.Γ:...Όποιος κατάλαβε.... κατάλαβε..!...

peace.gif thumbsup.gif hippy.gif.jpeg afro.gif peace.gif
smile87
QUOTE(gdio @ Feb 3 2010, 13:00 ) *
Δεν νομίζω να φάνε την αγωνιστική καθώς τα αποτελέσματα παίζουν στη βαθμολογία της β΄φάσης. Μάλλον μεσοβδόμαδα θα τρέχουμε από βδομάδα. Ελπίζω μόνο να τα βάλουν λογικές ώρες και να μην μας χαλάσουν το τριήμερο. icon_wave.gif

gdio αυτο λεω...οτι τα υπολοιπα παιχνιδια που απομενουν ακομα και αν δεν γινουν δεν επιρεαζουν ουσιαστικα τα αποτελεσματα της β φασης. βεβαια αυτο δεν σημενει οτι πρεπει και να μην γινουν οι αγωνες. τεσπα αν τυχον γινουν τελικα ελπιζω και εγω να ειναι λογικες μερες και ωρες οπως πολυ σωστα ειπες... smiley.gif

fc3 δεν καταλαβα και πολλα απο οσα ειπες αλλα νομιζω εχει ξανα τυχη να μην σφιριξει ενας διαιτητης καποιο σκ και χωρις να εχουν γινει συστασεις εναντιον του...οποτε δεν νομιζω οτι του εκαναν τιποτα αν αυτο ενοεις στο τελος... blove.gif
berry the truth
Δεν είμαι μέσα στα πράγματα απλά σου λέω αυτά που μου μεταφέρθηκαν..Και αυτοί που μου τα λένε, μάλλον δεν έχουν λογο να πουν ψέματα!

Α και κάτι άλλο! Οι εν λόγω διαιτητές ορίστηκαν να σφυρίξουν κανονικά παιχνίδια αυτή την εβδομάδα....Πρόσεχε λίγο γιατί δημιουργείς εντυπώσεις και εκτίθεσαι!

Ο ένας σφυρίζει 1 ματς Α κατηγοράις γυναικών, ενα ματς Α κατηγορίας ανδρών, το ντέρμπι των παιδικοεφηβικών, 1 ματς Β κατηγορίας και 1 ματς Γ κατηγορίας ανδρών.
Ο άλλος σφυρίζει ένα ματς παδικοεφηβικών και ένα ματς Β κατηγορίας ανδρών ντέρμπι...

Μη γράφεις λοιπόν για δημιουργία εντυπώσεων γιατί χάνεις και όποιο δίκιο μπορεί να έχεις!
Φιλικά πάντα....
BBfun
QUOTE(berry the truth @ Feb 3 2010, 16:12 ) *
Δεν είμαι μέσα στα πράγματα απλά σου λέω αυτά που μου μεταφέρθηκαν..Και αυτοί που μου τα λένε, μάλλον δεν έχουν λογο να πουν ψέματα!

Α και κάτι άλλο! Οι εν λόγω διαιτητές ορίστηκαν να σφυρίξουν κανονικά παιχνίδια αυτή την εβδομάδα....Πρόσεχε λίγο γιατί δημιουργείς εντυπώσεις και εκτίθεσαι!

Ο ένας σφυρίζει 1 ματς Α κατηγοράις γυναικών, ενα ματς Α κατηγορίας ανδρών, το ντέρμπι των παιδικοεφηβικών, 1 ματς Β κατηγορίας και 1 ματς Γ κατηγορίας ανδρών.
Ο άλλος σφυρίζει ένα ματς παδικοεφηβικών και ένα ματς Β κατηγορίας ανδρών ντέρμπι...

Μη γράφεις λοιπόν για δημιουργία εντυπώσεων γιατί χάνεις και όποιο δίκιο μπορεί να έχεις!
Φιλικά πάντα....

Σου τα μετέφεραν... dry.gif
Στους μεγαλοδιαιτητές και παρατηρητές όπως λες,ποιοί τα μετέφεραν?
Ήταν στο παιχνίδι?
Είδαν βίντεο?
Τους τα μετέφεραν οι διαιτητές που διαιτήτευσαν? ohmy.gif Αδυνατώ να το πιστέψω αυτό.

ο/η FC3 μιλά για την Κυριακή που μας πέρασε και μόνο για την Κυριακή.Για τον Α' διαιτητή μόνο.Για πες... 39.gif

Υποθέτω οτι είσαι απο την ομάδα της Τερψιθέας,φίλος γνωστός...Θα ήταν πολύ χρήσιμο,με τόσες κάμερες εκεί να μας βάλετε ενα βίντεο απ όσα υποστηρίζεται,γιατί εμείς θα το κάνουμε κι ας εκτεθούμε παρόλη την προσπάθεια σου να μας προστατεύσεις και ευχαριστούμε πολύ. torture.gif
berry the truth
Κάντε ό,τι θέλετε ρε παιδιά! Εγώ είπα τη γνώμη μου αλλά και κάποια στοιχεία για να μη γράφονται ανακρίβειες...Οταν τιμωρείς έναν διαιτητή, δεν τον τιμωρείς για μια μέρα...Αλλά τέλος πάντων, άστο..Πού να σου εξηγώ και τι να καταλάβεις; Αλλωστε δεν τα γνωρίζω καλά εγώ αυτά! το 'χετε καλύτερα το θέμα εσείς...Προχωρήστεεεεε!! smiley.gif peace.gif
FC3
QUOTE(berry the truth @ Feb 3 2010, 14:12 ) *

Φιλικά πάντα....

bball.gif ....βρε πολλές διαρροές έχουν αυτοί που είναι μέσα στα πράγματα...

Θα ήταν φρονιμότερο να διαβάζεις προσεκτικότερα τα post. Δεν είπα πως λες/σου έχουν πει ψέματα, είπα πως μάθε τι γνώμη έχουν όλοι αυτοι που ισχυρίζεσαι τώρα που πλέον έχουν δει το video.

Επίσης είπα πως "ο" και όχι "οι".... "ο εν λόγο διαιτητής" λοιπόν όπως προανέφερα δεν έπαιξε κανένα παιχνίδι αυτήν την Κυριακή και δεν μίλησα για όλη την εβδομάδα, ενοόντας ότι δεν σφύριξε κανένα παιχνίδι ΕΟΚ (ανδρών - γυναικών) και Γυναικών ΕΣΚΑΝΑ, αφού αυτοί είναι οι αγώνες της Κυριακής, μην πουλάμε τρέλα.

Εντυπώσεις προφανώς και προσπαθείς να δημιουργήσεις εσύ, εγώ είμαι απόλυτα ακριβής σε ότι γράφω, και δεν είναι σωστό από μέρους σου να τα ερμηνευεις όπως σε βολεύουν.

Α και κάτι άλλο, σταμάτα να επαναλαμβάνεις συνέχεια αυτό το "...εκτεθείτε", "...εκτίθεσαι" "...όποιο δίκιο"........ πολύ έννοια το έχεις.... μήπως τελικά αυτοί που φοβούνται την "έκθεση" είναι οι πηγές σου...

Μη μας σκέφτεσαι εμάς.... ας εκτεθούμε λίγο παραπάνω "αν" το έχουμε κάνει ήδη γιατί βλέπουμε ότι πιάνει τόπο 41.gif .

Πολύ εύκολα μπορώ να σου πω σε ποιούς μεγαλοδιαιτητές παραδόθηκε το video, αρκεί να μας πεις και συ ποιοι είναι αυτοί οι διαιτητές που σου "μεταφέρουν" τα νέα των συναντήσεων των διαιτητών. Έτσι για να μην μιλάμε και στον αέρα...

QUOTE(berry the truth @ Feb 3 2010, 15:03 ) *
Κάντε ό,τι θέλετε ρε παιδιά! Εγώ είπα τη γνώμη μου αλλά και κάποια στοιχεία για να μη γράφονται ανακρίβειες...Οταν τιμωρείς έναν διαιτητή, δεν τον τιμωρείς για μια μέρα...Αλλά τέλος πάντων, άστο..Πού να σου εξηγώ και τι να καταλάβεις; Αλλωστε δεν τα γνωρίζω καλά εγώ αυτά! το 'χετε καλύτερα το θέμα εσείς...Προχωρήστεεεεε!! smiley.gif peace.gif

Δεν είπε κανείς ότι "τιμωρήθηκε"...προσπαθώ να δω που έχει γραφτεί και δεν τα καταφέρνω...

Αν έπρεπε να βρω μια λέξη... θα έλεγα "προστασία"...

Αν μου εξηγήσεις μπορώ να καταλάβω τα πάντα! Και γω, και η bbfun, και η smile.... όλα τα μέλη του forum! Ας μην υποτιμούμε κανέναν...

Σημασία τελικά δεν έχει ποιος "τα έχει καλύτερα", γιατί όλα γνωστά είναι... αλλά ποιός δεν φοβάται να "εκτεθεί"... να μιλήσει... να σταθεί απέναντι... να ξεβολευτεί.... κλπ...κλπ...όπως θες πες το.
eco
Berry the truth…

Όταν ξεκινάς κάτι θα σε παρακαλέσω να το συνεχίζεις κιόλας… Κατηγορείς κάποιον άλλον ότι προκαλεί εντυπώσεις, όταν εσύ μπαίνεις και γράφεις κάτι και όταν …«στριμώχνεσαι» ξαφνικά «δεν είσαι μέσα στα πράγματα», «δεν τα γνωρίζεις καλά εσύ αυτά», «κάποιοι άλλοι το έχουν καλύτερα το θέμα», «κάποιοι σου μετέφεραν κάτι και μάλλον δε σου λένε ψέματα» και τελικώς δεν απαντάς σε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Αν αυτό δε λέγεται «προκαλώ εντυπώσεις» τότε τι λέγεται;;;; Μάλλον θα ανήκω και εγώ στα άτομα που ΔΕΝ καταλαβαίνουν… οπότε δε μπαίνεις στο κόπο να μας εξηγήσεις κιόλας, έτσι δεν είναι;;

Όταν λες …προχωρήστεεεεεεεε τι εννοείς ακριβώς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 7.gif 7.gif 7.gif

Εννοείς να βλέπουμε ότι μας αδικούν και να λέμε και ευχαριστώ; Να «κανονίζουν» κάποιοι άλλοι για εμάς ότι θέλουν και εμείς απλά να κοιτάμε.. και να τους αφήνουμε;; Να είμαστε άβουλοι;;; Λυπάμαι αν έχεις τέτοια άποψη, πραγματικά λυπάμαι!
68.gif 68.gif

torture.gif
gdio
Νομίζω ότι η συζήτηση έχει ξεφύγει και έχει φτάσει στο πεδίο των προσωπικών αντεγκλήσεων. Η δίαιτησία είναι το πρόβλημα και όχι το πόσο αδίκησε εμένα και πόσο εσένα. Το μεγαλήτερο πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες διαιτησίες είναι κακές. Γι αυτό φταίνε πολλοί παράγοντες η ανάπτηξη των οποίων θα έπρεπε να είναι αντικείμενο ξεχωριστού τόπικ. Θα παρακαλούσα τα μέλη του τόπικ που έχουν εμπλακεί στη συζήτηση και μου είναι όλοι τους συμπαθείς να προσπαθήσουν να λύσουν τις διαφορές τους με προσωπικά μηνύματα. Για τα περισότερα μέλη του φόρουμ η διαμάχη για το ποιός αδικήθηκε περισσότερο σε ένα αγώνα μετά από δέκα μέρες είναι ανούσιο. Το γυναικείο μπάσκετ έχει πολλά προβλήματα να λύσει για τα οποία είμαστε υπεύθηνοι όλοι μας, παίκτριες, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες, φίλαθλοι και οπαδοί. Ας κάνουμε κουβέντα για το πως μπορούμε να βελτιωθούμε και όχι για τα χάλια μας. Αυτά τα βλέπουμε καθημερινά. Συγνώμη αν κούρασα, δεν γράφω συχνά, αλλά ήταν μερικά πράγματα που ήθελα καιρό να πώ.
leonkalf
Το αγωνιστικό πρόγραμμα από σήμερα ως το τέλος της Α' φάσης έχει ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ

Κλ. Καμινίων 21.45 Καστέλλα – Ατρόμητος

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/2

1oς ΟΜΙΛΟΣ
Κλ. Κερατσινίου 13.00 Φάρος - Μάνδρα
Κλ. Καμινίων 15.30 Καστέλλα –Ελευθερία Μοσχ.
Κλ. Π. Σαλπέας 16..00 Πορφύρας – Ατρόμητος
Νέο κλ. Αργυρούπολης 17.30 Ηλεκτρούπολη – Ευρυάλη

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Κλ Ελληνικού Β΄ 17.00 Ελληνικό – ΑΟΝΑ
Κλ. Σαλπέας 17.30 Φοίνικας Πειρ. – Πήγασος
ΔΑΚ Κορυδαλλού 14.30 Προοδευτική – Αστέρας Αγ. Δημ.
Κλ. Καμινίων 17.30 Κυρίαρχοι – Καλαμάκι

ΠΕΜΠΤΗ 11/2 (αναβληθέντα)

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Κλ. Αγ. Τρύφωνα 20.00 Ευρυάλη – ΓΑΣ Μάνδρας
Κλ. Αγ. Τρύφωνα 22.00 Τερψιθέα – Καστέλα
Κλ. Π. Σαλπέας 21.00 Πορφύρας – Φάρος
FC3
QUOTE(gdio @ Feb 4 2010, 10:59 ) *
Νομίζω ότι η συζήτηση έχει ξεφύγει και έχει φτάσει στο πεδίο των προσωπικών αντεγκλήσεων. Η δίαιτησία είναι το πρόβλημα και όχι το πόσο αδίκησε εμένα και πόσο εσένα. Το μεγαλήτερο πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες διαιτησίες είναι κακές. Γι αυτό φταίνε πολλοί παράγοντες η ανάπτηξη των οποίων θα έπρεπε να είναι αντικείμενο ξεχωριστού τόπικ. Θα παρακαλούσα τα μέλη του τόπικ που έχουν εμπλακεί στη συζήτηση και μου είναι όλοι τους συμπαθείς να προσπαθήσουν να λύσουν τις διαφορές τους με προσωπικά μηνύματα. Για τα περισότερα μέλη του φόρουμ η διαμάχη για το ποιός αδικήθηκε περισσότερο σε ένα αγώνα μετά από δέκα μέρες είναι ανούσιο. Το γυναικείο μπάσκετ έχει πολλά προβλήματα να λύσει για τα οποία είμαστε υπεύθηνοι όλοι μας, παίκτριες, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες, φίλαθλοι και οπαδοί. Ας κάνουμε κουβέντα για το πως μπορούμε να βελτιωθούμε και όχι για τα χάλια μας. Αυτά τα βλέπουμε καθημερινά. Συγνώμη αν κούρασα, δεν γράφω συχνά, αλλά ήταν μερικά πράγματα που ήθελα καιρό να πώ.

gdio, δεν είναι θέμα "προσωπικών αντεκλήσεων" όπως είπες. Όταν κάποιος γράφει κάτι θα πρέπει να είναι σε θέση να το τεκμηριώνει γιατί διαβάζει αρκετός κόσμος. Είναι εύκολο να μπει ο οποιοσδήποτε και να πετάξει ότι έχει στο μυαλό του για τους δικούς του λόγους, αλλά από ότι και ο ίδιος φαντάζομαι διαπιστώνεις είναι πιο δύσκολο να το υποστηρίξει όταν καλείται.

Θα μπορούσε να φιλοξενηθεί η κουβεντα σε άλλο topic, αλλά σε πμ γιατι? Δεν προκειται για διαφορές, άσχετα αν μερικοί με guest εμφανισεις προσπαθουν να το παρουσιάσουν έτσι, λυπάμαι που δεν μπορώ να σου πω περισσότερα, σίγουρα θα καταλάβαινες πολλά, είναι θέμα που αφορά όσους θα ήθελαν να αλλάξουν το παραμικρό στο κομμάτι διατησία της ΕΣΚΑΝΑ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι απλά η αφορμή για να πιστούν πως δεν οφείλονται όλα στην ημιμάθεια, στην αφέλεια ή στα ανθρώπινα λάθη, ότι για ακόμα μια φορά δεν θα θαφτεί όπως τα περισσότερα και θα αφυπνήσει κόσμο που δεν βολεύεται και θέλει κάτι να αλλάξει, εκεί υπάρχει η ουσία λοιπόν. Να είσαι σίγουρος πως ήδη το έχει κάνει.

Ναι, το γυναικείο έχει πολλά προβλήματα να λύσει αλλά δεν λύνονται απλά με το να τα εντοπίζουμε και να τα επαναλαμβάνουμαι όλοι...

Σε συμπαθώ και σε εκτιμώ ιδιαίτερα και ξέρω πως και συ δίνεις τον δικό σου αγώνα. smiley.gif

bball.gif ΣΗΜΕΡΑ

Κλ. Καμινίων 21.45 Καστέλλα – Ατρόμητος 2

bball.gif ΚΥΡΙΑΚΗ 7/2

1oς ΟΜΙΛΟΣ
Κλ. Κερατσινίου 13.00 Φάρος - Μάνδρα 1
Κλ. Καμινίων 15.30 Καστέλλα –Ελευθερία Μοσχ. 1
Κλ. Π. Σαλπέας 16..00 Πορφύρας – Ατρόμητος 1
Νέο κλ. Αργυρούπολης 17.30 Ηλεκτρούπολη – Ευρυάλη 2

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Κλ Ελληνικού Β΄ 17.00 Ελληνικό – ΑΟΝΑ 2
Κλ. Σαλπέας 17.30 Φοίνικας Πειρ. – Πήγασος 1
ΔΑΚ Κορυδαλλού 14.30 Προοδευτική – Αστέρας Αγ. Δημ. 2
Κλ. Καμινίων 17.30 Κυρίαρχοι – Καλαμάκι 1

bball.gif ΠΕΜΠΤΗ 11/2 (αναβληθέντα)

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Κλ. Αγ. Τρύφωνα 20.00 Ευρυάλη – ΓΑΣ Μάνδρας 2
Κλ. Αγ. Τρύφωνα 22.00 Τερψιθέα – Καστέλα 1
Κλ. Π. Σαλπέας 21.00 Πορφύρας – Φάρος 1

Καλά παιχνίδια για όλους!!! smiley.gif
BBfun
QUOTE(gdio @ Feb 4 2010, 12:59 ) *

thumbsup.gif

Δεν ξέφυγε η συζήτηση,απλά συμβαίνει ακριβώς αυτό που λες...Για τα περισσότερα μέλη του φόρουμ,αυτό δεν τους αφορά γιατί δεν τους συνέβη...Ακόμα.
Εγω θα σταματήσω εδω,σχολιάζοντας μόνο αν μπει κάποιο βίντεο απο οποιαδήποτε πλευρά.
Έρχονται ωραία παιχνίδια...Ελπίζω να μην διαβάσω εδω τον προπονητή της Τερψιθέας η του Καλαμακίου για τυχόν αδικίες.
Καλή δύναμη σε όλους,με γερά νεύρα και πολύ διάθεση για μπάσκετ.
Ας έχουμε λίγο περισσότερο το νου μας στις διαιτησίες που μας σφυρίζουν,οχι καχύποπτα και προκατειλλημένα,αλλά ούτε και "αθώα".
Όσο θεωρούμε οτι δεν μας αφορούν ή οτι μας βολεύουν γιατί σήμερα είμαστε στη θέση του "ευνοημένου",δεν θ αλλάξει κάτι.Περιμένω εκείνο το αύριο για όλους μας.
Εύκολο να νιώσεις αδικημένος,δύσκολο να νιώσεις πως αδικείς.Για να δούμε. icon_wave.gif

magickaminia
QUOTE(FC3 @ Feb 4 2010, 14:12 ) *
gdio, δεν είναι θέμα "προσωπικών αντεκλήσεων" όπως είπες. Όταν κάποιος γράφει κάτι θα πρέπει να είναι σε θέση να το τεκμηριώνει γιατί διαβάζει αρκετός κόσμος. Είναι εύκολο να μπει ο οποιοσδήποτε και να πετάξει ότι έχει στο μυαλό του για τους δικούς του λόγους, αλλά από ότι και ο ίδιος φαντάζομαι διαπιστώνεις είναι πιο δύσκολο να το υποστηρίξει όταν καλείται.

Θα μπορούσε να φιλοξενηθεί η κουβεντα σε άλλο topic, αλλά σε πμ γιατι? Δεν προκειται για διαφορές, άσχετα αν μερικοί με guest εμφανισεις προσπαθουν να το παρουσιάσουν έτσι, λυπάμαι που δεν μπορώ να σου πω περισσότερα, σίγουρα θα καταλάβαινες πολλά, είναι θέμα που αφορά όσους θα ήθελαν να αλλάξουν το παραμικρό στο κομμάτι διατησία της ΕΣΚΑΝΑ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι απλά η αφορμή για να πιστούν πως δεν οφείλονται όλα στην ημιμάθεια, στην αφέλεια ή στα ανθρώπινα λάθη, ότι για ακόμα μια φορά δεν θα θαφτεί όπως τα περισσότερα και θα αφυπνήσει κόσμο που δεν βολεύεται και θέλει κάτι να αλλάξει, εκεί υπάρχει η ουσία λοιπόν. Να είσαι σίγουρος πως ήδη το έχει κάνει.

Ναι, το γυναικείο έχει πολλά προβλήματα να λύσει αλλά δεν λύνονται απλά με το να τα εντοπίζουμε και να τα επαναλαμβάνουμαι όλοι...

Σε συμπαθώ και σε εκτιμώ ιδιαίτερα και ξέρω πως και συ δίνεις τον δικό σου αγώνα. smiley.gif

bball.gif ΣΗΜΕΡΑ

bball.gif ΚΥΡΙΑΚΗ 7/2

1oς ΟΜΙΛΟΣ

2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΔΑΚ Κορυδαλλού 14.30 Προοδευτική – Αστέρας Αγ. Δημ. 2

bball.gif ΠΕΜΠΤΗ 11/2 (αναβληθέντα)

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Κλ. Αγ. Τρύφωνα 20.00 Ευρυάλη – ΓΑΣ Μάνδρας 2

Καλά παιχνίδια για όλους!!! smiley.gif

Aφου ευχηθω σε ολα τα σωματεια της ΕΣΚΑΝΑ πλην Καστελλας και Ατρομητου Καλη Τσικνοπεμπτη. Θα ηθελα να σας πω οτι αν το γηπεδο των Καμινιων σημερα το βραδυ εχει παλι φωτισμο ναιτ κλαμπ οπως εγινε και το βραδυ της Δευτερας στο ματς του ανδρικου Δ κατηγ. Κυριαρχοι - Ατρομητος ματς εμεις δεν προκειται να κανουμε. 4 μερες τωρα κανεις δεν εχει ασχοληθει με το προβλημα . Ουτε εχει ασχοληθει κανεις με το 24αρι που δεν λειτουργει εδω και 2 μηνες. Ερειπιο ειναι πια το γηπεδο. Απλατο αναφερω γιατι ουτε ο Δημος ουτε η ΕΣΚΑΝΑ εχουν παρει στα σοβαρα το συγκεκριμενο προβλημα.
Θα ηθελα επισης να συμφωνησω με το Γιωργο σε αυτα που αναφερει ειναι πολυ τραβηγμενος ο καυγας για το παπλωμα. Στο κατω κατω ολοι ξερουμε οτι η ΕΣΚΑΝΑ διαιτητες δεν εχει και παλι καλα που καποιοι αγωνες γινονται με 2 διαιτητες. Ελατε να δειτε τι γινεται στα ματς υποδομων που Γραμματεια και Διαιτητες ειμαστε οι γονεις και οι παραγοντες. Τουλαχιστον εκει δεν εχουμε αγχος αν καποιος αδικηθει. Βεβαια εδω που τα λεμε οι γονεις και οι παραγοντες κανουν πιο καλα την δουλεια απο τους νομιμους. Διαφωνω με το προγνωστικο του ασσου στον αγωνα με τον Πορφυρα . Εμεις δεν εχουμε τιποτα να χασουμε , ο Πορφυρας το ιδιο οποτε αν γινει ανοικτο ματς εχουμε αρκετη τυχη.Θα φανει .
Παντως για να σας πω τι σημαινει χειρουργειο απο Διαιτητη θα αναφερω το περσινο ματς Ελληνικο - Ατρομητος. Η Διαιτητης του αγωνα εδωσε 2 τεχνικες ποινες στον παγκο. Μετρησε 3ποντο αντι 2ποντο καλαθι του Ελληνικου για να περασει στο σκορ μπροστα το Ελληνικο. Τελος ενας απο τους χρονομετρες κρατησε 40 δευτερα την επιθεση των 24 μη ρωτατε υπερ ποιου και το 2ο 10λεπτο με 8 φαουλ συνολικα διηρκεσε 34 λεπτα χωρις να υπαρχουν διακοπες στην διαρκεια του. Τα ιδια ακριβως ειχαν γινει και σε παιχνιδι Παγχιακου -Ατρομητου στην Β Εθνικη το 2003 για να μπορεσει ο Παγχιακος να παρει την διαφορα ποντων που ηθελε για να πεσει ο Ατρομητος και οχι ο ιδιος. Γι αυτο δεν πειραζει για ενα εγκληματακι,εχουν δει τοσα τα ματια μου. Τελος μην αδικειται το μπερι δε τρουθ τα συμφεροντα της ομαδας του υπερασπιζεται τι θελετε να κανει , να παει κοντρα . Ας ειμαστε ρεαλιστες. Παντως εμεις ουτε με την Τερψιθεα ουτε με τον Πορφυρα της Ντοριτας ουτε με τους Κυριαρχους του Τζοφ ουτε με κανενα δεν εχουμε να χωρισουμε. Ας κοιταει καθενας την ομαδα του , εχουμε ηδη αρκετα να λυσουμε. blove.gif
smile87
καλα ρε συ magic γινοντε αυτα? εχω δει και εγω τραγικα πραγματα αλλα οοολα μαζι σε 1 αγωνα?
τελικα φτανουμε στο σημειο για να ευχωμαστε για τα αυτονοητα που ουτε αυτα δεν γινοντε...δηληδη τουλαχιστον να μην τραυματιστει κανεις εξετιας καποιας που ενδεχομενος να παιζει σκληρα εως και αντιαθλητικα και ο διαιτητης να κανει τα στραβα τα ματια! shot.gif 68.gif shot.gif

bbfun θα κρατισω την φραση που ειπες... "Εύκολο να νιώσεις αδικημένος,δύσκολο να νιώσεις πως αδικείς." αν το λαβω ως γενικη ενοια και οχι για το συγκεκριμενο ματσ ειναι πολυ βαθυστοχαστο αυτο που ειπες!πολυ μου αρεσε! αν μπορουσα να το αλλαξω λιγο θα ελεγα ευκολο να νιωσεις αδικημενος,δυσκολο να παραδεχτεις οτι αδικεις! 77.gif 77.gif 77.gif

ΣΗΜΕΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/2

1oς ΟΜΙΛΟΣ

2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΔΑΚ Κορυδαλλού 14.30 Προοδευτική – Αστέρας Αγ. Δημ. 2 (βεβαια δεν ειμαι και σιγουρη...) rolleyes.gif

ΠΕΜΠΤΗ 11/2 (αναβληθέντα)

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Κλ. Αγ. Τρύφωνα 20.00 Ευρυάλη – ΓΑΣ Μάνδρας 1

ps:magic πυστευω οτι θα νικησει ο πορφυρας αλλα σιγουρα τιποτα δεν ειναι δεδομενο!εξαλου εχετε διξει οτι ειστε μια αρκετα δυναμικη ομαδα η οποια ξανα αρχισε απο το 0.εγω ευχωμαι πραγματικα καλη επιτυχια και σε εσας και σε ολες τις ομαδες χωρις τραυματισμους!!!(πως φαινετε η πονεμενη...) smiley.gif blove.gif
gdio

...δηληδη τουλαχιστον να μην τραυματιστει κανεις εξετιας καποιας που ενδεχομενος να παιζει σκληρα εως και αντιαθλητικα και ο διαιτητης να κανει τα στραβα τα ματια!

Τα στραβά μάτια του διαιτητή ή η βιασήνη του να τελειώνει την αγγαρία και να πάει σπιτάκι του να δεί το ποδοσφαιρικό ματσ στη τηλεόραση είναι που εξοθούν τις παίκτριες να παίζουν σκληρά. Και κάποιοι προπονητές που όταν τους συμφέρει δεν θέλουν να δίνουν οι διαιτητές όλα τα φάουλ, όταν όμως τραυματίζεται η παίκτρια τους φταίνε οι διαιτητές και οι αντίπαλες. Αλοίμονο στο παιδάκι!
WATCHER
QUOTE(gdio @ Feb 4 2010, 19:38 ) *
...δηληδη τουλαχιστον να μην τραυματιστει κανεις εξετιας καποιας που ενδεχομενος να παιζει σκληρα εως και αντιαθλητικα και ο διαιτητης να κανει τα στραβα τα ματια!

Τα στραβά μάτια του διαιτητή ή η βιασήνη του να τελειώνει την αγγαρία και να πάει σπιτάκι του να δεί το ποδοσφαιρικό ματσ στη τηλεόραση είναι που εξοθούν τις παίκτριες να παίζουν σκληρά. Και κάποιοι προπονητές που όταν τους συμφέρει δεν θέλουν να δίνουν οι διαιτητές όλα τα φάουλ, όταν όμως τραυματίζεται η παίκτρια τους φταίνε οι διαιτητές και οι αντίπαλες. Αλοίμονο στο παιδάκι!

Προσωπικά μιλώντας, το μόνο πράγμα που δεν συγχωρώ ποτέ σε ένα διαιτητή είναι να μην προστατεύει την υγεία των αθλητών - αθλητριών. Το μόνο! Όλα τα άλλα, δυστυχώς συγχωρούνται....
leonkalf
Καστέλλα - Ατρόμητος Π. Εύκολο διπλό για Ατρόμητο με 30π. περίπου διαφορά.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.