Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Minnesota Timberwolves
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pierce
Minnesota Timberwolves






Tρομοκρατώντας με τους Λύκους



Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2015-2016): 29-53

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2015-2016):
Πόντοι: Wiggins 20.7
Ριμπάουντ: Karl Anthony Towns 10.5
Ασίστ: Rubio 8.7
Κλεψίματα: Young 2.1
Κοψίματα: Karl Anthony Towns 1.7
Ευστοχία %: Andre Miller 62.1%
Χρόνος συμμετοχής: Wiggins 35.1

Πιθανή 5άδα:
Rubio Lavine Wiggins Dieng Towns


Πάγκος:
PG: Kris Dunn, Tyus Jones, John Lucas III
SG: Brandon Rush, Rasual Butler, Toure' Murry
SF: Shabazz Muhammad
PF: Nemanja Bjelica, Adreian Payne
C: Cole Aldrich, Jordan Hill, Nikola Pekovic*

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks:Kris Dunn (#1, πρώτος γύρος)

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Rasual Butler (FA), Brandon Rush (FA), Cole Aldridh (FA), Jordan Hill (FA), John Lucas III (FA),Toure' Murry (FA)

Έφυγαν: Kevin Garnett: Αποσύρθηκε, Greg Smith (FA), Κevin Martin (FA), Andre Miller, Tayshun Prince (FA), Damjan Rudez (FA)

Παρουσίαση ομάδας

H περσινή χρονιά ξεκίνησε και τελείωσε δύσκολα για την Μινεσότα. Η ζωντανή ιστορία της ομάδας αποσύρθηκε, ενώ ίσως η μεγαλύτερη μορφή του συλλόγου, πού έφερε την ζωντανή ιστορία (μιλάς με γέροντες γρίφε) , άφησε τη ματαιότητα αυτού του κόσμου. Το ενδιάμεσο όμως αυτής της χρονιάς όμως, άφησε πολλές υποσχέσεις για το τι θα δούμε για την επόμενη 5ετία τουλάχιστον. Τον Towns να καταστρέφει τις αντίπαλες άμυνες.

Το momentum που έδωσε ο ΚΑΤ στην ομάδα , αποτυπώνεται και στην σχεδόν 100% αύξηση νικών της ομάδας μέσα σε μια χρονιά. Πήρε το rookie of the year σπίτι του και εύκολα - ενώ ο προηγούμενος κάτοχός του ήταν ο συμπαίκτης του και επίσης νούμερο 1 ντράφτ, Wiggins -.

Tι περιμένουμε για φέτος; Ανελέητο κυνήγημα του αντιπάλου στις 4 γραμμές, προϊόν Θίμπς, είσοδο του Dunn σιγά σιγά στην ομάδα και τον Rubio να παίρνει πόδι. Lavine με φανέλα βασικού, αφού το αστείο με τον Kevin Martin τελείωσε στα μέσα της περσινής και το φόβητρο Dieng να μοιράζεται (; ) τα λεπτά με τον Μπιέλιτσα. Ήδη από πέρσι το Dieng-KAT άφησε δείγματα γραφής και στην άμυνα σκεπάζοντας τα καλάθια ( σε per 36 και οι δύο μαζί είχαν κοντά 3.5 τάπες και 22 ριμπάουντ). Pekovic λογικά δεν θα ξαναπατήσει παρκέ.

Στον πάγκο έγιναν κάποιες κινήσεις, με FAs κυρίως. Jones/Shabazz έχουν αρκετό prospect , ενώ μένει να δούμε αν θα πάρει και ο Payne ευκαιρίες που είναι και πουλέν του γράφοντα από τα κολλεγιακά του χρόνια. Oι προσθήκες από τα FA δίνουν ένα κάποιο βάθος για να μην καούν οι πιτσιρικάδες , τόσο ο Aldrich όσο και οι rush/butler είναι αρκετά αξιοπρεπείς σαν παίκτες και θα βοηθήσουν. Ενώ προσδίδουν και μια σχετική εμπειρία στο υπόλοιπο underaged υλικό της ομάδας. Όμως υπάρχει ένα θέμα με τους catch and shoot 3pointers. Δεν έχουν (ή καλύτερα δεν ήθελαν να παίζουν έτσι). Πέρσι κατά κύριο λόγο τα συστήματα έβγαζαν σουτ μέσα στη ρακέτα, λογικό αν σκεφτεί κανείς το ρόστερ, αλλά είναι ένα κομμάτι που πρέπει να δουλευτεί σοβαρά.

Συνοψίζοντας, αναντίρρητα μιλάμε για μια από τις πιο Fun to watch ομάδες και το μεγαλύτερο prospect σε όλο το ΝΒΑ. Ο Saunders τώρα δικαιώνεται.

Προπονητής
Tom Thibodeau: Ο μέγας μάγιστρος της άμυνας, επανέρχεται στα παρκέ μετά την αναγκαστική/εκβιαστική αγρανάπαυση που του επέβαλλε το front office του Chicago. Πρόσληψη ταμάμ για το μακροπρόθεσμο project που τρέχουν στη Μινεσότα, με το καλύτερο ταλέντο στο 5, αλλά και γεμάτο σε όλες τις θέσεις. Αν βάλεις και τον Dunn αντί του Rubio , ο ΜΟ ηλικίας της 5αδας είναι τα 22.2 έτη!!
Σε μια 3ετία θα βρίσκονται αρκετά βαθιά στα play offs, είναι δεδομένο. Μένει να δούμε πως ο coach T θα αφήσει την σφραγίδα του. Εξαιρετική επιλογή και για τη Σότα και για τον ίδιο. Well done.


Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Sheed στην περσινή ανάλυση
QUOTE
Αν υπολογίσουμε ότι η ομάδα είναι μαζί από το ξεκίνημα και το επίπεδο σημαντικά υψηλότερο από πέρυσι, δεν είναι κακή ιδέα να φανταστούμε μια βελτίωση μεγαλύτερη από 10 νίκες. Το +15 μπορεί να είναι υπέρβαση, αλλά όχι και ανέφικτός στόχος, εφόσον η ομάδα παραμείνει υγιής.

Ούτε κόμμα δεν αλλάζω και για φέτος.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
ΚΑΤ:
Δηλαδή αν από την πρώτη χρονιά είδαμε αυτά:



τι έχει το πρόγραμμα σε μια 5ετια;

Θέλω να ρωτήσω τον... Lavine

Με αυτό το μέλλον μπροστά για την Σότα, είναι ακόμα τόσο ξυνισμένος όσο τη στιγμή του pick του;

Πρόβλεψη νικών: 38-44
Conference rank: 10
Division rank: 3

Teaser
jvalin
Ο KG μπαίνει στην ομάδα του Inside the NBA!!



Κατά πως φαίνεται δε θα είναι στο σετ με τους υπόλοιπους. sad.gif Αν καταλαβαίνω καλά θα έχει δικό του section(?) για να συνομιλεί με καλεσμένους αλλά οι μεταδόσεις θα γίνονται από διαφορετικό στούντιο(?) ή κάτι τέτοιο.

Αγαπάω KG! Συν ότι επιτέλους θα υπάρχει κάποιος να λέει και 2 κουβέντες για τους Celtics! smiley.gif





SG3ptshooter



"Η κερκίδα του Kris Dunn, όπου όλοι μαζί συνομολογήσαμε να βλέπουμε μόνο Kris Dunn απ' το Δεκέμβρη ως τον Απρίλη.."

Mέγας Dawk ανέβασε και τις σωστές ανασταλτικές φάσεις. Πρώτο ματς βασικός ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ Ο CONLEY ΤΟ ΧΕΤΕ ΠΕΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΕΛΕΟΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙDUNNΙΣΤΑΙ ΕΙΣΤΕ

Και 3-5 τρίποντα στη σεζόν που μας λέτε τάγαρους, ας βγει στο τηλέφωνο ο Westbrook με 0-7 χτες να μας πει btw από ποιον θα τρώει ξύλο μέχρι κι αυτός πλέον..
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 13/11 - Nemanja Bjelica

Τα νούμερα: 41 λεπτά συμμετοχής, τα περισσότερα ως περιφερειακός -κι ενώ στο bf_ref έχει 0% position estimate ως SF από πέρυσι μέχρι χτες-, 9-15 fg με 5-8 3pt, 8 rebs, 3 ast, 3 stl, 1 blk, +22 στη μεγάλη νίκη των Wolves στο youth derby. Προφανώς και κουβάλησε ο Wiggins αλλά το χρειαζόταν ο Nemo/Belly το ρεκόρ καριέρας των 24 πόντων.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Αυτό που πήγε Αυστρία κάπου θα το χει εξηγήσει ο gk αλλά δε το θυμάμαι. Νεότητα στον Αστέρα, η μεγάλη μεταγραφή στους Βάσκους πήγαινε στραβά για σχεδόν μια διετία και είχα συμπαθήσει πολύ -για Σέρβο κιόλας- εκείνο το ανοιξιάτικο ανέβασμα, μετά Fener και EL MVP. Απασχόλησε πρώτη φορά το μέσο Αμερικάνο μπασκετικό ως επιλογή Ευρωπαίου που έχει περισσότερη λογική μετά το 30 κι όχι λίγο πριν απ' αυτό, οι Wiz πρακτικά τον άλλαξαν με τον T. Booker. Πέρυσι έκανε το βήμα προς το παγωμένο St. Paul και δεν ξέρω αν φταίει το κρύο ή το franchise πάντως δεν έχει βρει το δρόμο του ακόμη. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει στις παρούσες συνθήκες, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος μιλάνε πολύ για το πόσα πολλά μπορεί να κάνει μα δεν τα βλέπουμε σε συνθήκες αγώνα. Το αν μπορεί να προσφέρει δεν το βρίσκω και τόσο αμφισβητίσιμο. Λέτε να έχουμε δεύτερο μισό όπως τότε στην Saski; Χτες πάντως χρειάστηκε να λείπουν οι LaVine, Shabazz και Rush. Η εμπιστοσύνη μου προς Thibουρα κλπ παραμένει ελάχιστη.

Φωτογραφήθηκε, κάπως έτσι:
SG3ptshooter
QUOTE(SG3ptshooter @ Nov 16 2016, 12:32 ) *
Στατιστικά για full season blown 10+ leads έχουμε; Θα τα χρειαστούνε στη Sota.

Eίχα ρωτήσει στα σοβαρά, plz βοηθήστε κάποιος κάπως. Το έκαναν και χτες. w00t.gif
Manimal
Ο Thibodeau είναι σκέτη απογοήτευση. Παίζει, μαζί με τον Vogel να είναι οι χειρότεροι προπονητές της λίγκας στο θέμα του rotation. Τα παλικαράκια τα έχει σκίσει στα 40άλεπτα. Εντωμεταξύ η αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι τραγική με απίστευτα πολλά και αστεία λάθη. Στην επίθεση εκτός από isolation δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δείξει η ομάδα. Γενικά μέχρι τώρα ο Τομ είναι τραγικός και έχω πλέον σοβαρές αμφιβολίες κατά πόσο είναι ικανός να coachaρει την συγκεκριμένη ομάδα και να εξελίξει τα propects που έχουν.
aegeansheed
QUOTE(Manimal @ Nov 29 2016, 05:32 ) *
Ο Thibodeau είναι σκέτη απογοήτευση. Παίζει, μαζί με τον Vogel να είναι οι χειρότεροι προπονητές της λίγκας στο θέμα του rotation. Τα παλικαράκια τα έχει σκίσει στα 40άλεπτα. Εντωμεταξύ η αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι τραγική με απίστευτα πολλά και αστεία λάθη. Στην επίθεση εκτός από isolation δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δείξει η ομάδα. Γενικά μέχρι τώρα ο Τομ είναι τραγικός και έχω πλέον σοβαρές αμφιβολίες κατά πόσο είναι ικανός να coachaρει την συγκεκριμένη ομάδα και να εξελίξει τα propects που έχουν.


Έχει την ατυχία να έχει για άσσο έναν παίκτη που δεν είναι φύσει επιθετικός. Αν δεν του βγει σύντομα η μετάβαση στον Dunn δε θα τη βγάλει εύκολα καθαρή. Απλά ο Thibs είναι δουλευταράς και το λένε και το ξέρουν ΟΛΟΙ στον χώρο του. Πρόσφατα βγήκε και μια μίνι συνέντευξη του Jeff Van Gundy που δεν την έχω εύκαιρη που τον υποστήριζε δυναμικά τονίζοντας την υπομονή που πρέπει να έχουν, την εργατικότητά του και άλλα Wolves θέματα!

Οι Wolves απειλούν με τον Tyus προς το παρόν, αλλά επιβάλλεται να βγει πάνω ο Dunn. Ο Rubio δε μπορεί να βοηθήσει τους Wolves αυτή τη στιγμή, ούτε καν από τον πάγκο. Είναι για backup pg σε ομάδα που έχει έτοιμους σκόρερς σαν δεύτερη πεντάδα για να μοιράζει τη μπάλα.
RipCity
Με τόσους σκόρερ στην πρώτη πεντάδα πάντως θα έλεγε κανείς πως ο Rubio είναι μια χαρά ως fit. Η ουσία είναι βλέπετε κάποιο σύστημα? Είναι δυνατόν να μην παίρνει ο Towns τα πιο πολλά σουτ στην ομάδα?

Σε ότι αφορά το θέμα Dunn-Tyus Jones σόρι παιδιά εγώ δεν έχω δει Dunn στο κολέγιο, αλλά έχω δει στο ΝΒΑ και τους δύο κι ο Tyus είναι αρκετά μικρότερος και καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή.

Γενικά τι τόσο τρομερό είχε ο Dunn στο κολέγιο κι όλοι περιμένουν τη στιγμή να πάρει τα ηνία και και και? Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που τον έχει παρακολουθήσει γιατί μέχρι τώρα ένα αναίτιο τεράστιο hype μου φαίνεται. Το παλικαράκι ο Jones στην πρώτη του χρονιά πήγε το σήκωσε, βγήκε MVP και πήγε ΝΒΑ κι όμως κανείς δεν τον υπολογίζει.
Manimal
Αν και δεν θεωρώ Lavine & Wiggins καλούς και σταθερούς σουτέρ (και ιδιαίτερα για Wiggins είμαι πεποισμένος ότι με αυτό το mentality είναι ένας wannabe Carmelo με πολύ χειρότερο σουτ), συμφωνώ για το fit του Rubio. O Rubio θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ τον Towns. Αλλά με τον τρόπο που παίζουν χαντακώνεται στην ουσία το καλύτερο prospect που έχουν. Δεν είναι και η καλύτερη λύση ούτε ο Towns να καταλήγει θεατής στα iso των Lavine & Wiggins ούτε ο Towns να προσπαθεί να απειλήσει μόνο με iso.
Και δεν είναι μόνο το πρόβλημα στην επίθεση. Το πρόβλημα εντοπίζεται και στην άμυνα όπου δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια εικόνα ο Thibodeau. Βέβαια το διαχρονκό πρόβλημά του στο rotation το κουβαλάει και στην Μιννεσότα, με υπαρκτό πλέον τον κίνδυνο να τους κάψει.
Για Dunn & Tyus δεν πιστεύω με την καμία ότι μπορούν να εξελιχθούν σε starters και ιδιαίτερα σε ομάδα σαν τη Μιννεσότα, που σύμφωνα με τα predictions αρκετών, έχει την δυνατότητα (αμφιβάλλω παραυτά) να εξελιχθεί σε μελλοντική διεκδικήτρια.
jimmy007
Συμφωνώ 100% με τα 2 τελευταία posts.

Εμένα ο Wiggins μου θυμίζει πάρα πολύ τον Rudy Gay.

Εν τω μεταξύ, τόσα pick and rolls έχει προσπαθήσει να τρέξει, αλλά μία φορά να έχει βρει τον roll-man δεν έχω δει.

Ακόμα και ομάδα επιπέδου πρωταθλήματος να έχουν οι Wolves κάποια στιγμή, απλά δεν γίνεται να πάρεις πρωτάθλημα με τον Thibs.

Οι ομάδες του είναι πάντα σκασμένες στα playoffs.
benchwarmer
Τα ατομικά στατιστικά τόσο του Wiggins όσο και του Towns είναι πολύ καλά, μέχρι και τα τρίποντα του Wiggins δεν περίμενα ότι θα έφταναν τόσο σύντομα στο 41% μετά από την εικόνα που είχα από το κολλέγιο. Αλλά παρ' όλα αυτά είναι σαφές ότι κάτι δεν κολλάει. Η εύκολη λύση είναι ότι ευθύνεται το υπόλοιπο supporting cast, και δεν αποκλείεται να δούμε κάποια στιγμή κάποιο trade σχεδόν όλης της ομάδας (πλην Γουίγκινς-Τάουνς) για κάποιον φτασμένο παίχτη.. Κατά τη γνώμη μου όμως (και αφού περάσει κάποιο διάστημα υπομονής βέβαια), θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά 1ον) αν έχουν τον κατάλληλο προπονητή για αυτό που θέλουν να κάνουν και 2ον) αν ο Γουίγκινς με τον Τάουνς ΜΑΖΙ μπορούν να συνυπάρξουν σε μία πορεία πρωταθλητισμού. Και με το συνυπάρξουν εννοώ ότι θα πρέπει να συνεργαστούν κιόλας εντός παρκέ...
aegeansheed
Απίστευτο footwork... Δεν υπάρχει για το ύψος του και το mobility του το footwork αυτό. Μόνο ο Γιάννης μπορεί να έχει καλύτερο, στο drive κυρίως, αλλά από την άλλη ο ΚΑΤ έχει καλύτερα pivot κοντά στο καλάθι. Όπως και ο Embiid. Αυτοί οι τρεις, από ψηλούς παίκτες, με εντυπωσιάζουν περισσότερο φέτος στην ικανότητα στα πόδια.

Το δεύτερο +40 παιχνίδι της καριέρας του
Manimal
Αν πιστεύουν, εκεί στη Μιννεσότα, ότι μπορούν να γίνουν contender κάποια στιγμή, πρέπει να επενδύσουν στον Towns και LaVine. Ο Wiggins ανταλλαγή, χθες κιόλας.
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 11/01 - Brandon Rush

Τα νούμερα: 12 πόντοι με 4/7 τρίποντα και μια χαμένη προσπάθεια για δύο πόντους, 3 rebounds τα 2 απ' αυτά επιθετικά, 3 assists χωρίς λάθος, 2 τάπες, 3 κλεψίματα, άγγιξε το 5x3 στο spot start αντί του τραυματία LaVine, στη σημαντική εντός έδρας νίκη των Ξυλο/Δασο-λύκων απέναντι στους Rockets.

Eικόνα πλήρης στο youtube δεν υπάρχει. Τα 4 τρίποντα μπορείτε να τα δείτε στο video του Φιρίκι που κυκλοφορεί μα δεν είναι το point. Ίση σημασία είχε και η πολυπραγμοσύνη, την οποία αν έχετε υπομονή να πατάτε μία μία τις φάσεις όπως κάνω αυτή τη στιγμή, μπορείτε να απολαύσετε από εδώ.

Πριν/Μετά: Απ' το Kansas City, επέλεξε να φοιτήσει και στο πανεπιστήμιο του Kansas που εδρεύει τρία τέταρτα μακριά να τρώει και κανα ανάλογο του σπιτικού μουσακά. Έγινε ο πρώτος freshman που αναδείχθηκε στην καλύτερη πεντάδα της Big12, θέλησε μετά τη σεζόν του 2007 να δηλώσει συμμετοχή στο draft όμως έπαθε χιαστούς σε ανεπίσημο, "παράτυπο" workout με τους Knicks -η κατάρα του Isiah- και έπεστρεψε για άλλη μια σεζόν στους Jayhawks, με τους οποίους κατέκτησε την κορυφή για το 2008. Οι τραυματισμοί είχαν ήδη αρχίσει να είναι πηγή σοβαρού προβληματισμού για τις ομάδες που σκέφτονταν να τον επιλέξουν στο draft, όμως το 43,5% απ' το τρίποντο στην τριετή καριέρα του στο κολέγιο έπεισε τους Pacers να του δώσουν την ευκαιρία του όταν αντάλλαξαν για να τον αποκτήσουν με το Portland, που τον επέλεξε αρχικά στο νούμερο 13 της διαδικασίας. Μεγάλο trade, Βayless και Diogu για Rush, Jarrett Jack και McBob. cool.gif Στους Pacers είχε μια συμπαθητική εισαγωγική τριετία που δεν έδωσε όμως ώθηση για ρόλο μεγαλύτερο του συμπαθούς ρολίστα. Οι Warriors έδωσαν τον Amundson κι ένα pick δεύτερου γύρου που έμελλε να γίνει το.. τελευταίο, το 60, στο draft του 2015 laugh.gif και απέκτησαν το σουτ του Rush, τον ανανέωσαν όμως ήρθε ξανά νέο συνδεσμολογικό πρόβλημα στο δεύτερο μόλις ματς της σεζόν 2012-13, την οποία πρακτικά έχασε. Έφυγε στην πολύπλοκη ανταλλαγή που έφερε τον Iguodala στην California αλλά στη Utah ήταν απόλυτο afterthought μιας και στόχος τους ήταν να φορτωθούν το Biedrins για να πάρουν το pick που έγινε ο Hood και τα 2 φετινά picks του GS, δηλαδή μάλλον το 30 και το 60. Το επόμενο καλοκαίρι ο Rush επέστρεψε στους Warriors αφού χτίστηκε αμοιβαία πλέον συμπάθεια και απ' την άκρη του πάγκου έστω έγινε πρωταθλητής το 2015, ενώ πέρυσι βρήκε περισσότερο χώρο όχι μόνο στο garbage αλλά και με 25 τυπικές έστω παρουσίες στη βασική πεντάδα ελλείψει Barnes. To περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε για 3,5 εκατομμύρια στη Minnesota για ένα μόλις χρόνο, για να δώσει βάθος και διδαχές στα πιτσιρίκια λυκόπουλα. Το μέλλον πολύ αβέβαιο μιας και η μέτρια καριέρα ως εδώ δε βοηθάει, πάντως θα είναι πάντα συμπαθής και μαχητής ο Brandon. Κι ο Roy ναι, που έκλεισε ως Wolf, αλλά και ο Rush το δικό του βαθμό.

Δεν ξέρατε πως: Εκτός απ' τον Kareem υπήρχε κι άλλος αδερφός ο JaRon. Αυτός σε αντίθεση με τα άλλα δύο αδέρφια του παρότι highly recruited δεν ήταν bust πρώτου γύρου, πέρασε undrafted πιο τίμια, έπαιξε λίγο D-League και τέρμα παρά το τίμιο UCLA παρελθόν. Υπάρχει ντοκιμαντέρ:
https://vimeo.com/130785325
Με ευχαριστείτε αργότερα. Ή κι εδώ από κάτω, no worries. tongue.gif
SG3ptshooter
ε


I feel nothin', said I don't feel nothin'
And I won't feel nothing at all
I found somethin', said I really found somethin'
And I won't take nothin' at all



Άντε Thibs, του τα κανες τα γυμνάσια, δε θα ρισκάρει για κλέψιμο αντί για 4 κλεψίματα ανά ματς θα κάνει 2.5, να τελειώνουμε με το ζέσταμα...

SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 12/02 - Nemanja Bjelica vol. II, πόσα sequels να αντέξει ένας άνθρωπος..

Τα νούμερα: 16 πόντοι σε 19 μόλις λεπτά, με 6/12 σουτ, 3/6 τρίποντα, 1/1 βολή, 1+5 rebounds, 3/1 a/to, 2 κλεψίματα και μία τάπα. +12 στην υπερβολικά άνετη νίκη των Timberwolves απέναντι στους ελλιπείς αλλά και υπό διάλυση Bulls. Ubergarbago, όταν έχει λίγα ματς είναι ψιλοανούσιο πλέον.

H εικόνα:


Πριν/Μετά: Δεν έχουν αλλάξει οι προοπτικές του Bjelica. Συνεχίζει να είναι πίσω από Towns και Dieng κι αυτό δεν πρόκειται να αλλοιωθεί με κάποιον προφανή τρόπο. Σε έναν αντίστοιχο ρόλο τρίτου ψηλού είναι κάπως χειρότερος από πέρυσι, συνεχίζω να πιστεύω πως μπορεί να τσιμπήσει λεπτά και να γίνει ο πρώτος παίκτης που θα σηκώνεται απ' τον πάγκο για τη Minnesota, αλλά δεν το βλέπουμε 1,5 χρόνο τώρα. Πρέπει να δείξει κι ο ίδιος περισσότερα αλλά δέχομαι όπως έχω πει ξανά πως δεν προσαρμόζονται και ιδιαίτερα στο skillset του παρά του ζητάνε να είναι αυτό που θέλουν. Δεν είναι απαραίτητα μεμπτό, απλά ό,τι δεν είναι ιδεατό για τον παίκτη δεν είναι ιδεατό και για το maxαρισμα της λειτουργίας μιας ομάδας που τον βάζει να παίξει 17 λεπτά κατά μέσο όρο. Θες spot shooting ψηλό και σου βάζει 29,3% απ' το τρίποντο στη σεζόν οκ. Δε φταις μόνο εσύ που είδες τις κασέτες απ' την Ευρώπη, δε φταίει μόνο αυτός που έχει τόσο. Έχει συμβόλαιο για 4 εκατομμύρια δολάρια και για το 2018, βλέπω ανάγκη για trade πλέον, ή επιστροφή στην Ευρώπη, είναι πια afterthought για τους διεκδικητές Timberwolves κάπου το 2020.

Δε δήλωσε: "Πήρα τηλέφωνο το Miroslav να μου πει καμιά συμβουλή, πως να περάσει η ώρα μες τα χιόνια 2 μήνες τώρα και μόνο πατσατζίδικα ήξερε. Θα παρακαλέσω το Σάσα να παίζει από 20 με το Jokic για τιμωρία, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.."
SG3ptshooter
QUOTE
The Crossover has learned that Karl Towns Sr.—the 54-year-old father of Timberwolves star center Karl–Anthony Towns Jr.—has been assessing the potential legal ramifications of a significant leg injury he suffered during the Timberwolves home game against the Indiana Pacers on Jan. 26. Towns Sr., who is a retired high school basketball coach, was injured during a timeout with 5:53 to go in the second quarter. The Timberwolves’ prophetically named mascot, Crunch, appeared to lose balance towards the end of a high-speed sledding stunt and hit an empty front row seat next to the aisle. That seat, in turn, crashed into the right knee of Towns Sr., who was sitting next to the empty seat. The elder Towns is now exploring potential legal options, including the possibility of suing his son’s team for negligence.


http://www.si.com/nba/2017/03/03/karl-town...flow_twitter_si

Άντε να φύγει ο Towns για κάτι τέτοιο. Ε μετά το κλείνεις κανονικά. icon_drunk.gif
aegeansheed
QUOTE(SG3ptshooter @ Mar 3 2017, 21:23 ) *
http://www.si.com/nba/2017/03/03/karl-town...flow_twitter_si

Άντε να φύγει ο Towns για κάτι τέτοιο. Ε μετά το κλείνεις κανονικά. icon_drunk.gif


Τραγικό!
jasonick
Μετά το τραγικό ξεκίνημα που είχαν πλέον μετά τη νίκη τους ενάντια στο GS βρίσκονται 2,5 παιχνίδια μακριά από την 8η θέση. Στα τελευταία 40 παιχνίδια μάλιστα πολύ πιο πριν από τον τραυματισμό του Λαβίνου έχουν 21-19 ρεκόρ και το δίδυμο Wiggins-Towns κάνει όργια στα τελευταία παιχνίδια. Ο Rubio δείχνει άλλος παίκτης και η άμυνα τους έχει βελτιωθεί δραματικά (1η σε def rtg. μετά την διακοπή για το all-star). Playoff πάντως δύσκολα θα δουν λόγω του προγράμματος που έχουν όπως διαβάσαμε στο post του sheed.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το πως θα κινηθούν το καλοκαίρι. Ο Λαβίνος μπαίνει στην τελευταία χρονιά του rookie συμβολαίου του και υπάρχει το ερώτημα το κατά πόσο θέλει ο Thibs να τον κρατήσει. Η λογική λέει ότι θα έχουμε κάποια αλλαγή και έναν παίκτη 3+D δίπλα στον Wiggins. Capspace πάντως υπάρχει και με ένα ενδεχόμενο trade του expiring συμβολαίου του Pekovic η Σότα μπορεί να κινηθεί άνετα στην free agency.
SG3ptshooter


Kι εσύ λαέ -του Providence- βασανισμένε μην ξεχνάς τον Kris το Dunn..
SG3ptshooter


Post-Game Photos:
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 30/03 - Ricky Rubio the scorer

Τα νούμερα: Career high 33 πόντοι από 12/20 fg με 4/5 3pt, 5/6 ft. 5 rebounds με 1 επιθετικό, 10 assists με 3 λάθη, 2 κλεψίματα, +20 στην αδιάφορη νίκη των αδιάφορων Timberwolves επί των "καλύτερα να χάσουμε" Lakers. Στη Sota, μάλλον επειδή λιώνουν οι λίμνες αρέσκονται να πηγαίνουν για ψάρεμα από νωρίς.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Τον γνωρίσαμε ως υπερταλαντούχο passer που έπαιζε απ' το γυμνάσιο στην πρώτη ομάδα της Badalona. Ντεμπούταρε μάλιστα κόντρα στον ΠΑΟ στη Euroleague, πήρε βραβεία ανερχόμενου της Ευρώπης, βγήκε στην καλύτερη πεντάδα της ACB, μεταπήδησε στη Barcelona όπου κατέκτησε τίτλο σε Ισπανία και Ευρώπη, ως 17χρονος έπαιξε στον τελικό των Ολυμπιακλων του Πεκίνου, βγήκε Mr. Europa, πολλές συμμετοχές γενικά με την Εθνική και διακρίσεις μαζί της στο ψηλότερο επίπεδο, έγινε draft απ' τη Sota πίσω στο 2009 στο νούμερο 5, πάνω από εχμ το Steph Curry ας πούμε. Το 2011 πέρασε τον Ατλαντικο, εντυπωσίασε με την έφεση του στην πάσα και διεκδίκησε το RoY, τραυματίστηκε σοβαρά. Παραμένει ένας ικανός παίκτης σε αυτά που κάνει όσο λίγοι κι ένας εκνευριστικά κακός scorer που δυσκολεύει την ομάδα του να πιάνει το βέλτιστο, δεν είναι τυχαίες οι συγκρίσεις με τον Καλάθη, στα θετικά και στα μειονεκτήματα. Φέτος πάει καλύτερα στα δίποντα ο Φιρίκι, περνούσε ήδη το 40% δίποντα, πλέον πέρασε στο 45,6%, αφού χτες βρήκε λύσεις όσο ποτέ στο να φτάσει η μπάλα απ' τα δικά του χέρια στο καλάθι, γιορτάζουμε το παράδοξο της επιτυχίας του, ευχόμαστε καλή συνέχεια στο παιδί, είναι μόνο 26..

...όμως ας πάει κάπου αλλού, οι Wolves σε όσα χρόνια τους οδηγεί δε βρίσκουν το δρόμο για τα playoffs κι έχουμε το MLB/SS hybrid από πίσω έτοιμο για ρεκόρ κλεψιμάτων σε μία σεζόν tongue.gif
SG3ptshooter


Να φύγει η σεζόν και να μην ξανάρθει. Δηλαδή ναι οκ δε βλέπω καμία βελτίωση αλλά πότε να τη δω..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.