Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Off topic Σκέψεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153
jois21
Εχει αλλα ειναι πολυ μικροτερο. Λειζερ δεν εχεις;

ναι ντιζι καταλαβα, αλλα απο τι στιγμη που το μανιουαλ λεει οτι μπορει να στραβωθεις αμα κοιταξεις το λειζερ σημαινει οτι το κανεις εν γνωση σου για τις συνεπειες. tongue.gif οποτε θα σου παρει το σπιτι για ψευδεις κατηγοριες. tongue.gif tongue.gif
dizzy_fingers
Άρα τώρα εγώ πρέπει να αποδείξω πως δεν είμαι ικανός να σκεφτώ για τον εαυτό μου άρα δεν είμαι υπεύθυνος για τις πράξεις μου? laugh.gif
Peter Griffin 24.gif...

Για το mouse του συχαινά πορεί όντως να μην έχει φωτάκι.
Προχθές που πήγα σε ένα νετ καφέ είδα κάτι ωραία ποντικάκια που δεν είχαν (ορατή) ακτίνα από κάτω. Τα γυρνούσα ανάποδα, προσπαθώντας να το δω (και να πετύχω τον σκοπό μου να στραβωθώ επιτέλους 40.gif laugh.gif ), τα ακουμπούσα λίγο και τα σήκωνα γρήγορα, έβαζα το δάχτυλό μου για να ανάψει....τίποτα, πουθενά το φωτάκι. Το mouse δούλευε όμως.

Μπορεί να είναι καινούρια πατέντα αυτή.
captain charisma
παιδια θα ελεγα να το δειτε απο πλαι προς τα κατω αν δν καταλαβατε
CODE
http://www.agnostos.gr/tech/t_fp2.php?subaction=showfull&id=1144413486&archive=&start_from=&ucat=19&

οσο για δικηγορο εχω τον κουγια!!την πατησατε τωρα 19.gif 19.gif 19.gif
Gravedigger
QUOTE(jois21 @ Jan 3 2008, 14:57 ) *
εγω δε βλεπω τιποτα. tongue.gif

Μόνο χθες το βράδυ έπιανε.

QUOTE(dizzy_fingers @ Jan 3 2008, 16:28 ) *
Προχθές που πήγα σε ένα νετ καφέ είδα κάτι ωραία ποντικάκια που δεν είχαν (ορατή) ακτίνα από κάτω. Τα γυρνούσα ανάποδα, προσπαθώντας να το δω (και να πετύχω τον σκοπό μου να στραβωθώ επιτέλους 40.gif laugh.gif ), τα ακουμπούσα λίγο και τα σήκωνα γρήγορα, έβαζα το δάχτυλό μου για να ανάψει....τίποτα, πουθενά το φωτάκι. Το mouse δούλευε όμως.

Σαν τα παιδάκια...Που είναι το φωτάκι?Που? biggrin.gif
jois21
ειναι τα λειζερ ποντικια, οχι τα απλα οπτικα
και ναι, για να μη χασεις το πσιτι πρεπει να βγαλεις τρελοχαρτο. tongue.gif
NBAholic
Εγώ βλέπω μια γκόμενα με πράσινο μαγιό. Τι να κάνω; Είναι όντως πράσινο ή βλέπω στραβά; blink.gif
Air Kef
Παλι ρε πηρες LSD;;;

Δεν σου ειπα να τα κοψεις;;;;

24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif
tongue.gif tongue.gif

QUOTE(pierce21)
η ζωη ειναι αδικη. ανοιγω ''τα νεα'' και πιο συγκεκριμενα τον ταχυδρομο( αξιον αποριας πως βρεθηκα με τα νεα παντως στα χερια ) και βλεπω την κιρα μεσα( ρουφιανα ολο μπροστα μου σε βρισκω τους τελευταιους μηνες) να της εχει παρει συνεντευξη ο..... ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΝΙΚΑΣ. Ε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Την ειδα την "συνεντευξη".

Όποιος την διαβασε ολη ειναι αξιος.

Φανταστείτε οτι παρόλες τις προσπάθειες μου,παρολο οτι εχω διαβασει αμετρητες συνεντευξης της ,κυρίως στα Αγγλικά,το κειμενο του παναθλιου Δανίκα δν κατάφερα να το διαβάσω.

Κρίμα την συνέντευξη..
Τι ιδεα θα αποκομισε η κοπέλα για την Ελλάδα;;; biggrin.gif

Που σαι ρε Γουλιά να αποκαταστήσεις την τάξη.. sad.gif
morfi
Πηγαίντε στις εικόνες στο Google και γράψτε "Γιαννάκης" να δείτε τι θα σας βγάλει. banana.gif
Flash
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Θεός!

Αναφέρεσαι φυσικά στην φωτογραφία της πρώτης σελίδας, τρίτη σειρά, τέταρτη στήλη.
Υπενθυμίζω για τους νεότερους ότι πρόκειται για φωτομοντάζ στο πρόσωπο του morfi. Είναι πολύ πιο γόης και θα προτιμούσε φωτογραφία με τον Mike Krzyzewski smiley.gif
Pierce
Πώς την πέφτουν και πώς χωρίζουν τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Πέσιμο: «Ένα είναι σίγουρο για τον Κριό, άντρα ή γυναίκα. Δεν πάσχει από αυτοπεποίθηση. Ένα κριάρι θα σε σταμπάρει από την αρχή, πάντα χαίρεται να διακρίνει τους θαυμαστές του. Θα σε προσεγγίσει με κάτι σαν αυτό: «Πρόσεξα ότι εδώ και πολλή ώρα με καρφώνεις έντονα. Δε σ' αδικώ. Σήμερα είμαι ένας κούκλος.»
Ατάκα χωρισμού: «Το ξέρω, θα σου είναι πολύ δύσκολο. Θα σου λείπω, θα υποφέρεις και ενδεχομένως θα πέσεις και στα ναρκωτικά. Δε γίνεται όμως αλλιώς. Φεύγω. Τώρα μπορείς να αυτοκτονήσεις.»

ΤΑΥΡΟΣ
Πέσιμο: Η ώρα θα κυλήσει αργά με έναν Ταύρο. Τις πρώτες 2 ώρες θα κοιτάζει. Μετά από κανένα 4ωρο θα κοιτάζει πιο έντονα. Πάνω στο 6ωρο θα έχει κλείσει το μαγαζί και θα έχεις πάει για ύπνο. Τελοσπάντων, όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει καλά.
Ατάκα χωρισμού: «Μήπως να το ξανακοιτούσαμε; Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πάμε για κάνα καφέ να το ξανασυζητήσουμε;»

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πέσιμο: Το πιο επικοινωνιακό ζώδιο, όλου του ζωδιακού κύκλου. Το ότι θα έρθει να σου μιλήσει είναι σίγουρο. Απλά πριν θα κάνει μια στάση να χαιρετήσει κάτι φίλους από το στρατό, άλλη μια για μια ξαδέλφη που τυχαία συνάντησε στο δίπλα τραπέζι, άλλη μια για να πει ένα γεια στο μωρό στο bar και όταν τελικά έρθει θα πιάσει κουβέντα και με τις τρεις κολλητές σου.
Ατάκα χωρισμού: «Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι είχα ξεχάσει. Α ναι! Χωρίζουμε. Φεύγω, έχω προπόνηση.»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πέσιμο: «Ο Καρκίνος δεν θάρθει. Τραβάει κόλλημα. Άμα θες πήγαινε εσύ.»
Ατάκα χωρισμού: «Θέλω να σου πω κάτι. Το σκέφτομαι εδώ και δύο χρόνια, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Νομίζω ότι θέλω να χωρίσουμε. Ποια είναι η γνώμη σου;»

ΛΕΩΝ
Πέσιμο: Το λιονταράκι - και δη το αρσενικό - δεν αγχώνεται. Πιθανόν, σε έχει "πάρει" ήδη. Και εσένα και τη φίλη σου.
Ατάκα χωρισμού: «Ακόμα εδώ είσαι εσύ; Δε σε χώρισα πριν μια βδομάδα; Α! Δεν είσαι η Γωγώ; Sorry ρε συ, χωρίζουμε.»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πέσιμο: Κανένας άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο της παρθένου, δε θα έρθει έτσι απλά να σου μιλήσει. Κατά πάσα πιθανότητα, κάπου σε έχει ξαναδεί και από τότε μέχρι και σήμερα, οργανώνει τη στρατηγική του για να σε ρίξει.
Ατάκα χωρισμού: «Χωρίζουμε. Πλύνε τα πιάτα πριν φύγεις. Και όπως φεύγεις, πέτα και τα σκουπίδια.»

ΖΥΓΟΣ
Πέσιμο: Ο Ζυγός, θα σε χαλαρώσει τόσο με την κουβέντα που στο τέλος δε θα ξέρεις αν θες να τον πιάσεις γκόμενο ή να πας μαζί του για ψυχανάλυση.
Ατάκα χωρισμού: «Βασικά, έχω παράλληλο δεσμό εδώ και 1,5 χρόνο. Δε θέλω όμως να σε πιέσω. Πάρε το χρόνο σου και σκέψου.»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πέσιμο: Ο Σκορπιός, αν είσαι με άλλο γκόμενο, θα τον κάνει κολλητό και στη συνέχεια θα "δηλητηριάζει" τη σχέση σιγά σιγά, μέχρι να τον παρακαλάς εσύ γονατιστή να σε δεχτεί. Ο πρώην γκόμενος, αγνοείται.
Ατάκα χωρισμού: «Μπορεί να χωρίσαμε, μπορεί να πηγαίνω με άλλες, εσύ όμως δε θα πας με κανέναν. Ποτέ.»

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πέσιμο: Ο Τοξότης θα μιλήσει. Θα μιλήσει πολύ. Θα σου τραγουδήσει, θα σε χορέψει, θα ανοίξει σαμπάνιες και κατά τις 3:00 το πρωί, θα φύγει -μόνος του-, να πάει να κοιμηθεί.
Ατάκα χωρισμού: «Έλα βρε, που να χωρίζουμε τώρα. Άστο. Αν ξαναβρεθούμε, κάποτε, το συζητάμε τότε.»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πέσιμο: Ο χρόνος είναι χρήμα. Να τι θα μπορούσε να πει, ένας αυθεντικός αιγόκερως: «Για να μην καθυστερούμε, έχω κλείσει ένα τραπέζι σε ένα εστιατόριο να φάμε. Μετά θα πιούμε ένα ποτό, μετά άλλο ένα στο σπίτι μου και μετά μας περιμένει η μάνα μου για να σε γνωρίσει.»
Ατάκα χωρισμού: «Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου και η αίτηση διαζυγίου είναι έτοιμη πάνω στο τραπέζι για να την υπογράψεις. Τι; Δεν είμαστε παντρεμένοι;»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πέσιμο: Να ένας γνήσιος καλλιτέχνης! Θα σου μιλήσει για μουσική, θα σου μιλήσει για τα αστέρια, για τα χρώματα του ουρανού, για τον εξπρεσιονισμό και αφού σε πρήξει για κάνα 2ωρο, θα την πέσει στη φίλη σου.
Ατάκα χωρισμού: Μήνυμα στον τηλεφωνητή: «Αγάπη μου, πάω για σαφάρι στην Αφρική. Θα γυρίσω σε κάνα 6μηνο, οπότε μάλλον χωρίζουμε.»

ΙΧΘΥΣ
Πέσιμο: Ένας ιχθύς, δε θα στην πέσει έτσι απλά. Πρώτα θα σου στείλει λουλούδια από το γυφτάκι, μετά θα σου αφιερώσει το τραγούδι που παίζει και αφού θα είναι έτοιμος να σου απαγγείλει το ποίημα που μόλις έγραψε, εσύ ήδη θα τρέχεις να κρυφτείς από την ντροπή σου.
Ατάκα χωρισμού: «Αντίο απόλυτη αγάπη.Αντίο μεγάλε έρωτα. Δεν έχω δάκρυα να κλάψω, δεν έχω λόγια να πω....Πάω για κάνα ποτό.»
Pierce
εγω ως καρκινος μπορω να πω οτι ειδικα για το πεσιμο εχει πεσει μεσα blush.gif cool.gif
Gravedigger
Για μένα δεν ισχύουν!Το πέσιμο που λέι για ιχθύ είναι τρομερή ξενέρα και η ατάκα χωρισμού είναι...διαβάστε τη και θα δείτε!Στο πέσιμο είμαι και εγώ Pierce! biggrin.gif
thrylos7
Έτσι είμαστε εμείς οι κριοί... cool.gif

(γιατί δεν έχουμε bold παρακαλώ; tongue.gif )
Pierce
ειστε μοντ μπορειτε να το προσθεσετε και εσεις, χερακια εχετε dry.gif kbl
NBAer
Εγω νομιζα οτι ειμαι Ταυρος αλλα απο οτι βλεπω και καταλαβαινω μαλλον ειμαι Λεων μιας και το εχεις βαλει 5ο κατα σειρα. Ή δεν λειτουργει ετσι?

Αρνουμαι να δω στο google πως λειτουργει καθως η αξιοπρεπεια μου θα καταβαραθρωθει. tongue.gif

Εχει υπολογιστει και εχω διαβασει οτι αν δεν υπηρχαν ολες αυτες οι βλακειες με τα ζωδια που λενε το μελλον και τις αστρολογιες, τοτε ετησιως και παγκοσμιως θα γλιτωνανε αυτοι που ξοδευουν λεφτα για αυτα, εστω και λιγα, ενα πολυ μεγαλο ποσο, το οποιο δεν θυμαμαι. Αλλα παντου και παντα θα υπαρχουν _ _ _ _ οποτε..... rolleyes.gif
Keyser_Soze
Λέοντες RULEZZZZZZ 77.gif icon_headbang.gif
Αν και έχει γίνει ένα λαθάκι. Το "πιθανόν" δε χρειαζόταν. icon_drunk.gif
thrylos7
ειστε μοντ μπορειτε να το προσθεσετε και εσεις, χερακια εχετε

Σημασία έχει η πρόθεση και η όλη επιχείρηση επιτηδευμένης και υποκινούμενης υποβάθμισης του εν λόγω ζωδίου, όχι το αποτέλεσμα.. (καλύτερα τώρα; tongue.gif ) icon_drunk.gif
Pierce
QUOTE(NBAer @ Jan 7 2008, 23:35 ) *
Εγω νομιζα οτι ειμαι Ταυρος αλλα απο οτι βλεπω και καταλαβαινω μαλλον ειμαι Λεων μιας και το εχεις βαλει 5ο κατα σειρα. Ή δεν λειτουργει ετσι?

Αρνουμαι να δω στο google πως λειτουργει καθως η αξιοπρεπεια μου θα καταβαραθρωθει. tongue.gif

Εχει υπολογιστει και εχω διαβασει οτι αν δεν υπηρχαν ολες αυτες οι βλακειες με τα ζωδια που λενε το μελλον και τις αστρολογιες, τοτε ετησιως και παγκοσμιως θα γλιτωνανε αυτοι που ξοδευουν λεφτα για αυτα, εστω και λιγα, ενα πολυ μεγαλο ποσο, το οποιο δεν θυμαμαι. Αλλα παντου και παντα θα υπαρχουν _ _ _ _ οποτε..... rolleyes.gif

με τον μηνα πηγαινει. ο λεων ειναι τον αυγουστο αν δεν κανω λαθος ο ταυρος δεν γνωριζω ποτε ειναι tongue.gif
NBAer
QUOTE(pierce21 @ Jan 7 2008, 23:55 ) *
με τον μηνα πηγαινει. ο λεων ειναι τον αυγουστο αν δεν κανω λαθος ο ταυρος δεν γνωριζω ποτε ειναι tongue.gif

Ναι τα βλεπω τωρα τελικα. Ξεπεσα. tongue.gif Κατι περιεργα ειναι. Γιατι δεν το κανανε απλο? Ιανουαριος►Κριος , Φλεβαρης►Ταυρος κλπ....
Προφανως γιατι η αστρολογια δεν ειναι απλη επιστημη. Δεν ειναι παιξε γελασε. Εχει βαθος και περιπλοκοτητα..... shot.gif shot.gif
Flash
Σαν πολλοί Λέοντες και Κριοί. Όλα τα ψώνια εδώ μέσα μαζευτήκαμε; dry.gif

ΝΒΑερ εγώ που δεν ντρέπομαι να googlαρω ζώδια σε πληροφορώ ότι είσαι ιχθύς. Μεταξύ μας Παρθένο σε περίμενα.

Επίσης, στην αρχαιότητα το έτος άρχιζε από το Μάρτιο προς τιμή του θεού Άρη (Mars) και για αυτό έχει παραμείνει αυτή η σειρά.
NBAer
QUOTE(Flash @ Jan 8 2008, 00:02 ) *
Σαν πολλοί Λέοντες και Κριοί. Όλα τα ψώνια εδώ μέσα μαζευτήκαμε; dry.gif

ΝΒΑερ εγώ που δεν ντρέπομαι να googlαρω ζώδια σε πληροφορώ ότι είσαι ιχθύς. Μεταξύ μας Παρθένο σε περίμενα.

Ουτε εγω ντρεπομαι απλα δεν θελω να τους δινω επισκεψιμοτητα οποτε το ειδα απο Wikipedia. cool.gif
15 Μαιου εχω γεννηθει οποτε απο οτι βλεπω ειμαι Ταυρος. Το εμαθα και αυτο!
Στην πραγματικοτητα γεννηθηκα 23:59 στις 14 Μαιου και το πιστοποιητικο γεννησης λεει 14/05 ενω η ταυτοτητα 15/05! Τραγικη περιπτωση.

Α και γιατι περιμενες να ειμαι παρθενος?
Απο την αλλη αυτο το σε περιμενα παρθενο.... συνεπαγεται οτι εχεις καποιες γνωσεις περι της ερμηνειας καθε ατομου αναλογα με το ζωδιο του, ερμηνειας που προσφερουν οι αστρολογοι.
Αυτο ειναι τραγικο!! Απαιτω να μαθω πως ξεπεσες και εχεις την προαναφερθεισα γνωση? 45.gif 45.gif
Air Kef
Δεν πιστευα τπτ για ζώδια μέχρι που γνωρισα ενα παλικάρι το καλοκαίρι,Ζανής το ονομα του,που απλα με 2 φορές που βγήκαμε στην ιδια παρέα μου ειπε τι ζωδιο ειμαι,τα χαρακτηριστηκά μου σε μια παρέα κ τη συμπεριφορα μου μεσα στην σχέση μου.

Και επεσε σε ολα μεσα. ohmy.gif

Επεσε μεσα μεχρι και στο ζώδιο του πατέρα μου χωρίς να με εχει ξαναδει ποτέ στην ζωή του.

Το ιδιο εκανε και με αρκετούς ακόμα.

Το έχει μελετήσει το θέμα και με εκανε να πιστεύω πως η ημερομηνία γέννησης έχει να κάνει με την συμπεριφορά μας κτλ,ωστόσο δν έχει να κανει τίποτα με τις προβλέψεις για το μέλλον.

Πραγματικά με είχε αφήσει άφωνο οταν μου έλεγε για τον χαρακτήρα μου. peace.gif
Keyser_Soze
Εμένα δεν με είχε βρει. Ταύρο με είχε βγάλει ο ασχετίδης ο γκέι. laugh.gif
Air Kef
Αν σε ειχε βρει στο Εσκομπα,θα ειχες πιει σιγουρα,οποτε λογικο να πεσει εξω ο ανθρωπος.24.gif
Flash
Θα με καταστρέψετε ρε, δίνω μάθημα αύριο πάλι και δεν μπορώ να ξεκολλήσω.

@ΝΒΑερ
αυτό που είπε ο Κεφ. Πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια χοτροκομμένα χαρακτηριστικά προσωπικότητας στα οποία παίζει μεταξύ άλλων ρόλο η πέρίοδος της ημερονημίας γέννησης. Βέβαια δεν ξέρω αν σε αυτό συντελεί πχ κυρίως το κλίμα. η θερμοκρασία κλπ ή η θέση των άστρων αλλά ναι νομίζω ότι κατα μέσο όρο και με σημαντικές αποκλίσεις μπορεί να παρατηρηθεί κάτι τέτοιο. Ούτε εγώ όμως πιστεύω στην προβλεψιμότητα γεγονότων βάσει των ζωδίων τόσο εξαιτίας επιστημονικών όσο και ιδεολογικών/υπαρξιακών πεποιθήσεων.
Είπα ότι σε περίμενα Παρθένο επειδή είναι το πιο λεπτολόγο/ακριβολόγο ζώδιο και ότι είσαι Ιχθύς επειδή το προφίλ σου λέει 3 Μαρτίου. Δυστυχώς έχω περισσότερες γνώσεις από όσες θα ήθελα πάνω στο θέμα λόγω περιβάλλοντος (έχω δώσει ομηρικές μάχες).

Κεφ προφανώς δεν μπορώ να έχω γνώμη επί του συγκεκριμένου κυρίου αλλά υπάρχει αυτό που λέγεται Forer effect. Σου λέει λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα σου που στην πραγματικότητα είναι γενικότητες που εσύ βάσει προσωπικής κρίσης και εμπειρίας προσαρμόζεις/ερμηνεύεις με τέτοιον τρόπο ώστε να σου φαίνονται ότι είναι αναντίρρητες αλήθειες. Έχουν γίνει αντίστοιχα πειράματα όπου μοίρασαν σε μια τάξη 100 ατόμων ένα πανομοιότυπο χαρτί που υποτίθεται ότι είχε βγει βάσει του ζωδίου και ωροσκοπίου του καθενός. Guess what?
9/10 πίστευαν ότι τα όσα έλεγε το χαρτί τους περιέγραφαν με τρομερή ακρίβεια...
NBAer
QUOTE(Air Kef @ Jan 8 2008, 00:18 ) *
Δεν πιστευα τπτ για ζώδια μέχρι που γνωρισα ενα παλικάρι το καλοκαίρι,Ζανής το ονομα του,που απλα με 2 φορές που βγήκαμε στην ιδια παρέα μου ειπε τι ζωδιο ειμαι,τα χαρακτηριστηκά μου σε μια παρέα κ τη συμπεριφορα μου μεσα στην σχέση μου.

Και επεσε σε ολα μεσα. ohmy.gif

Λογικο αλλα ειναι δυσκολο να σου εξηγησω γιατι τετοια ωρα. Αυριο....

Επεσε μεσα μεχρι και στο ζώδιο του πατέρα μου χωρίς να με εχει ξαναδει ποτέ στην ζωή του.

Lucky! smile.gif

Το έχει μελετήσει το θέμα και με εκανε να πιστεύω πως η ημερομηνία γέννησης έχει να κάνει με την συμπεριφορά μας κτλ,ωστόσο δν έχει να κανει τίποτα με τις προβλέψεις για το μέλλον.
Πραγματικά με είχε αφήσει άφωνο οταν μου έλεγε για τον χαρακτήρα μου. peace.gif

Το κακο για τους αστρολογους ειναι οτι ειναι ευκολο να αποδειξεις οτι αυτα που λενε δεν ειναι αληθεια.
Πχ εγω και ενας φιλος μου που γεννηθηκε 17 Μαιου, δεν εχουμε σχετικα τιποτα κοινο. Εχουμε πολλα κοινα αλλα πιο πολλα μη κοινα. Επισης οι διαδρομες μας σε καθε μερα δεν εχουν απλα καμια σχεση!
Ενα παραδειγμα αρκει για καταριψει την αστρολογια? Οχι αλλα δεν χρειαζεται γιατι για αυτο υπαρχει η λογικη.

Η λογικη που λεει οτι τι διαολο επιρροη μπορει να εχει ενα ανθρωπινο κατασκευασμα(για την αποκτηση χρηματων) οπως τα ζωδια στον ανθρωπο? Αν δηλαδη οι πρωτοι ανθρωποι που εβλεπαν τον ουρανο και δημιουργησαν τις ζωδιακες φιγουρες(τα σχηματα στον ουρανο) εβλεπαν καποια αλλα πραγματα και αντι για μια μεγαλη αρκτο εβλεπαν ενα μικρο σκιουρο και εφτιαχναν αλλα σχηματα τοτε-- αν ξερεις πως λειτουργουν τα ζωδια-- θα ειχαμε διαφορετικες περιοδους για καθε ζωδιο, πχ εγω αντι για Ταυρος θα ημουν κατι αλλο, πχ Κριος, ενω θα υπηρχαν Κριοι πχ που θα εμεναν Κριοι(απλο παραδειγμα για να καταλαβεις τι εννοω αλλα μπορω να αναφερω περιπου 40 παραπανω διαφορετικης φυσεως, no kidding!).
Οποτε ενω τωρα εγω συμφωνα με τους αστρολογους σαν Ταυρος, δεν πρεπει να εχω την ιδια συμπεριφορα και προσωπικοτητα με αυτον αφου ειναι Κριος, αλλα αν οι πρωτοι ανθρωποι εβλεπαν διαφορετικα πραγματα στα αστρα, τοτε παλι συμφωνα με αυτους θα επρεπε να εχω την ιδια συμπεριφορα με αυτον αφου θα ημασταν και οι 2 Κριοι!
Οπως βλεπεις δηλαδη η συμπεριφορα των ανθρωπων εξαρταται απο το τι ειδαν στα αστρα οι ανθρωποι που δημιουργησαν τα ζωδια.... Εχει λογικη δεν λεω! ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif
NBAer
QUOTE(Flash @ Jan 8 2008, 00:30 ) *
@ΝΒΑερ
αυτό που είπε ο Κεφ. Πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια χοτροκομμένα χαρακτηριστικά προσωπικότητας στα οποία παίζει μεταξύ άλλων ρόλο η πέρίοδος της ημερονημίας γέννησης. Βέβαια δεν ξέρω αν σε αυτό συντελεί πχ κυρίως το κλίμα. η θερμοκρασία κλπ

Κλιμα και θερμοκρασια ε? Μα οι αστρολογοι λενε οτι ειτε σε Νοτιος Αφρικη ειτε σε Ισλανδια γεννηθεις την ιδια ημερομηνια θα εισαι το Χ ζωδιο αρα ιδια μοιρα....
Εξαλλου τι ρολο μπορει να παιξει το κλιμα και η θερμοκρασια την στιγμη που γεννιεται ενας ανθρωπος, στην μετεπειτα ζωη του? Εννοω εχεις κατι επιστημονικο να παραθεσεις? Αν οχι και απλα το βασιζεις ξερω γω στην κοινη λογικη ή αλλου τοτε δυστυχως..... rolleyes.gif

ή η θέση των άστρων

Οι αστρολογοι λενε οτι μιλανε παντα επιστημονικα. Επιστημονικα λοιπον το αθροισμα των δυναμεων που ασκουνε τα αστρα σε εναν ανθρωπο ειναι μικροτερο απο τις δυναμεις που ασκει μια σοκολατα στην τσεπη του μαιευτηρα που μας ξεγεννα.... wink.gif
Ας αφησουμε τις δυναμεις. Ε αν τις αφησουμε τοτε πως μας επηρεαζουν τα αστρα?

αλλά ναι νομίζω ότι κατα μέσο όρο και με σημαντικές αποκλίσεις μπορεί να παρατηρηθεί κάτι τέτοιο.

Ολα αυτα ειναι μαθηματικα. Και αν κανεις μια τετοια ερευνα θα βρεις την συσχετιση αυτου που λες ιση με 0(συσχετιση χαρακτηριστικων προσωπικοτητας με ημερομηνια, οτι δηλαδη υπάρχουν κάποια χοτροκομμένα χαρακτηριστικά προσωπικότητας στα οποία παίζει μεταξύ άλλων ρόλο η πέρίοδος της ημερονημίας γέννησης).
Με αλλα λογια θα βρεις τον ιδιο μεσο ορο με τις ιδιες σημαντικες αποκλισεις αν κανεις ερευνα και για το αν ΔΕΝ παρατηρειται κατι τετοιο(οτι δηλαδη ΔΕΝ υπάρχουν κάποια χοτροκομμένα χαρακτηριστικά προσωπικότητας στα οποία παίζει μεταξύ άλλων ρόλο η πέρίοδος της ημερονημίας γέννησης). wink.gif

Κεφ προφανώς δεν μπορώ να έχω γνώμη επί του συγκεκριμένου κυρίου αλλά υπάρχει αυτό που λέγεται Forer effect. Σου λέει λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα σου που στην πραγματικότητα είναι γενικότητες που εσύ βάσει προσωπικής κρίσης και εμπειρίας προσαρμόζεις/ερμηνεύεις με τέτοιον τρόπο ώστε να σου φαίνονται ότι είναι αναντίρρητες αλήθειες.

Ναι αυτο ηθελα να πω αλλα εσυ το ειπες πολυ συντομοτερα και απλουστερα! cool.gif

Έχουν γίνει αντίστοιχα πειράματα όπου μοίρασαν σε μια τάξη 100 ατόμων ένα πανομοιότυπο χαρτί που υποτίθεται ότι είχε βγει βάσει του ζωδίου και ωροσκοπίου του καθενός. Guess what?
9/10 πίστευαν ότι τα όσα έλεγε το χαρτί τους περιέγραφαν με τρομερή ακρίβεια...

Ναι εχω διαβασει κατι περιπου σχετικα με αυτο.

Ασχετο αλλα: το πειραμα με το 7 το ξερεις? Ειναι απλο και τρελλο:
Μοιρασε σε μια ταξη με 500 ή 1000 ατομα ενα χαρτι και πες τους να γραψουν εναν αριθμο απο το 0-9.
Εχει παρατηρηθει μετα απο πολλα σχετικα πειραματα οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα γραψουν τον αριθμο 7. blink.gif
Air Kef
Παμε στα αλλα τώρα.

http://www.thesite.org/flash/animal/animalquiz.html

Τι ζωο ειστε στο κρεββάτι;;;

Tίγρη με εβγαλε και το λέω με χαρά. biggrin.gif

Αν σας αρέσει εχω βρει και ενα τεστ για το..................... ποσο γκει εισαι;;;

(Το φορουμ του ΤΕΙ μου να ειναι καλα!)

Με γεια μου και ο Αλ Πατσινο.

Τζουλς ησουν αξια τοσον καιρο το αβαταρ μου.
dizzy_fingers
Ρινόκερος.

Rough and ready, you like a bit of kinky sex.

banana.gif

Ωστόσο από τις ερωτήσεις που είχε και τις απαντήσεις που έδωσα, πιο πολύ για γάιδαρος θα έκανα παρά για άλλο ζώο laugh.gif.
Keyser_Soze
Εμένα με έβγαλε κορμοράνο blink.gif . Μα πώς έγινε;;; blink.gif blink.gif blink.gif

Τζουλς ησουν αξια τοσον καιρο το αβαταρ μου.
"άξια";;; Ο Τζουλς Γουίνφιλντ, ο θεός, ο πιο κουλ άνθρωπος στον κόσμο, ο στα @@ του όλα είναι άξια;;; Ουστ ρε! shot.gif
thrylos7
Καλά είχα δει τις προάλλες σ' ένα ντοκυμαντέρ στην ΕΤ3 ότι οι κορμοράνοι αντιμετωπίζουν μερικά προβλήματα με τα επιρρήματα... blech.gif
grigoris
Κύκνος (χωρίς το αντίστοιχο άσμα βέβαια,μην παρεξηγηθούμε biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )
nikefalin
QUOTE(grigoris @ Jan 11 2008, 13:25 ) *
Κύκνος (χωρίς το αντίστοιχο άσμα βέβαια,μην παρεξηγηθούμε biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )

You are a Camel! w00t.gif w00t.gif w00t.gif

A survivor, a trooper. laugh.gif laugh.gif
You take what you can, when you can - one hump can go a long way! tongue.gif
Air Kef
Ευτυχώς εχουμε ποικιλια εδώ.

Στο ΤΕΙ μου ήμασταν σχεδον ολοι τίγρεις και κοάλα:

Grrrr!!! You sexy beast! You're a party-goer, the life and soul! Anything goes, and its usually instigated by you. Role play, bondage, it's time to get kinky. You're passionate, energetic, raunchy and sometimes noisy! Anyone caught in your claws is gonna be walking funny for the next few days. Easy tiger!

AAAAAAAAarrggggggggggggg!!!!! biggrin.gif

Ρε Keyser,δες αυτο που σου ειπε ο Νοτης. 24.gif
Gravedigger
Εγώ είμαι κουκουβάγια!WTF! tongue.gif
Reserved and thoughtful, you choose your partners carefully and with caution. You are respected by your partners and are not easily taken advantage of. You are charming and romantic but it takes courage for you to open up to someone sexually. Once you do open up you are an attentive lover and pleasing your partner is more important to you than personal gratification.
Χμμμ....Αρκετά κοντά!
B for Basketball
Ι'm a butterfly...Ναι κ ετοιμαζομαι να πεταξω!!! tongue.gif
Happy-go-lucky, very approachable and attractive both inside and out. Very flirty and touchy-feely, people often get the impression that you're easy to pick up, although this is not necessarily the case. Being quite a flighty person, you don't like too much commitment and are very playful and love experimenting in bed
kostasvc15
wav.gif 200 Σελιδες
Air Kef
Αστα Κωστα δν μας περνει..

Περνα μια βολτα απο το γυναικειο να δεις το εκει Οφ τοπικ και να παρεις μια ιδεα απο γυναικες... tongue.gif
trefoil 13
QUOTE(Air Kef @ Jan 11 2008, 22:43 ) *

Περνα μια βολτα απο το γυναικειο να δεις το εκει Οφ τοπικ και να παρεις μια ιδεα απο γυναικες... tongue.gif

Μόλις είδα τον αριθμό των σελίδων εδώ και πριν καν διαβάσω το ποστ σου αυτό θέλησα να σχολιάσω!
Εδώ το τόπικ έχει δημιουργηθεί και σχεδόν 1,5 χρόνο παραπάνω.
Πω πω ήττα...! tongue.gif

Πέρα από την πλάκα είναι κάπως υπερβολικό εκεί το θέμα με τα οφ τόπικ...
Pierce
υπερβολικο;;;;; τς τς μην το ξαναπεις αυτο ,σε παρακαλω....
εκει δεν ειναι οφτοπικ, τσατ ειναι.....
morfi
Σε οποιαδήποτε σελίδα του basketforum, πηγαίνετε στη γραμμή διευθύνσεων και αντικαταστήστε τη διεύθυνση που υπάρχει με το παρακάτω :

java script:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++ }setInterval('A()',5); void(0);

wacko.gif banana.gif
IlyaZ
Koala

Μάλλον δε θα έπρεπε να γράψω την περιγραφή, γιατί τη βρίσκω ελαφρώς προσβλητική, αλλά τεσπά... Πάντως έχω αρχίσει να σας βλέπω με άλλο μάτι μερικούς εδώ μέσα, γιατί για να σας βγάλει τίγρεις κλπ οι απαντήσεις σας θα πρέπει να ήταν.... ohmy.gif blink.gif

Cuddly and snuggly. You love romance and being pampered by a partner. Candle-lit dinners, red roses and soft, moody music all set the perfect tone for you. In bed you're very sensual and eager to give your partner as much as they give you. You love sex but it isn't a major priority in your relationships. You're at your happiest being cradled in your partner's arms.

Σάιτ με διάφορα τύπου ψυχολογικά τεστ και έτσι το http://web.tickle.com/
morfi
QUOTE(IlyaZ @ Jan 12 2008, 14:59 ) *
Cuddly and snuggly. You love romance and being pampered by a partner. Candle-lit dinners, red roses and soft, moody music all set the perfect tone for you. In bed you're very sensual and eager to give your partner as much as they give you. You love sex but it isn't a major priority in your relationships. You're at your happiest being cradled in your partner's arms.

Θα με παντρευτείς ; happy.gif
IlyaZ
Έκλεισα ήδη ξενοδοχείο για το γαμήλιο δείπνο - μας κάνουν δώρο τη σουίτα!!!!!!!!!
IlyaZ
Άντε, όλες οι μαθηματικές ιδιοφυΐες εδώ, για πείτε μου πώς το κάνουν αυτό:

http://digicc.com/fido/
Air Kef
Καποιος στανταρ αλγόριθμος το κάνει όπως και διαφορα αλλα τέτοια κολπα!

Τώρα αν θες να σου αποκαλύψουμε τον αλγόριθμο πρέπει να βρεις καποιον με χρόνο και ορεξη να το μελετήσει το πράγμα και να σου πει την απάντηση. smile.gif
IlyaZ
Κι εσύ δεν έχεις χρόνο και όρεξη;

Κι εγώ θα σου εξηγήσω τι είναι η προαντιφώνηση νομής(είμαι σίγουρη ότι πάντα είχες λαχτάρα να μάθεις!) tongue.gif
Air Kef
Όρεξη ναι,χρονο οχι,μιας και ειναι περιοδος εξεταστικής. smile.gif

Πάντως νομιζω πως βλεπω τον ΝΒΑερ να εχει βγάλει χαρτι και μολύβι και εντος 15λεπτου -το πολύ- θα εχει την απαντηση. biggrin.gif

Θα μου πεις τελικα τι ειναι αυτο το "προαντιφώνηση νομής";;;;
NBAer
QUOTE(Air Kef @ Jan 12 2008, 16:01 ) *
Όρεξη ναι,χρονο οχι,μιας και ειναι περιοδος εξεταστικής. smile.gif

Πάντως νομιζω πως βλεπω τον ΝΒΑερ να εχει βγάλει χαρτι και μολύβι και εντος 15λεπτου -το πολύ- θα εχει την απαντηση. biggrin.gif

tongue.gif Δεν χρειαζεται καν μολυβι.
Το τελικο αποτελεσμα της αφαιρεσης ειναι παντα πολλαπλασιο του 9.
Αυτο σημαινει οτι το αθροισμα των ψηφιων του ειναι και αυτο πολλαπλασιο του 9.

Οποτε αν βρειτε τον αριθμο 2583 πχ και αποφασισετε να δωσετε τους αριθμους 253 τοτε το προγραμμα προσθετει συνεχως τα ψηφια του 253 οποτε παιρνει 2+5+3 = 10 -> 10=1+0 = 1 και αφαιρει αυτο που βρηκε, δηλαδη το 1, απο το 9, οποτε βρισκει ποιον αριθμο κρατησαμε αρχικα δηλαδη το 9-1=8.....
kostasvc15
QUOTE(Air Kef @ Jan 11 2008, 20:43 ) *

QUOTE(trefoil 13 @ Jan 11 2008, 23:34 ) *
Μόλις είδα τον αριθμό των σελίδων εδώ και πριν καν διαβάσω το ποστ σου αυτό θέλησα να σχολιάσω!
Εδώ το τόπικ έχει δημιουργηθεί και σχεδόν 1,5 χρόνο παραπάνω.
Πω πω ήττα...! tongue.gif

Πέρα από την πλάκα είναι κάπως υπερβολικό εκεί το θέμα με τα οφ τόπικ...

QUOTE(pierce21 @ Jan 12 2008, 09:24 ) *
υπερβολικο;;;;; τς τς μην το ξαναπεις αυτο ,σε παρακαλω....
εκει δεν ειναι οφτοπικ, τσατ ειναι.....

45,292 Views 69.gif 69.gif 69.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.