Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αγαπημένος αριθμός φανέλας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4
Alex Acker
Το 7 για Ματσας και για Θρυλο. 77.gif 77.gif
Silver8
Κάποτε ήταν το 7. Τώρα πια το 8
kalfok
αγαπημενο νουμερο ε???λοιπον ποτε δεν ημουν πολυ σταθερος σε αυτο το 8εμα...παντα ομως ,κα8ε χρονια,δενομουν με το νουμερο που φοραγα....εχω φορεσει κατα σειρα 5.στη ομαδα μου,13 τη πρωτη μου χρονια στο σχολικο,το 10 τη δευτερη χρονια παιδικο και την ιδια χρονια το 8 στο εφηβικο και το 7 στο ανδρικο,φετος φορεσα το 8(μαλλον 8α το προτιμαω απο εδω και περα)για τους εφηβους και το 6 η το 10 στο ανδρικο....επισης και φετος στο σχολικο(λυκειο πια)διαλεξα το 8 blove.gif blove.gif bball.gif
soz
13
Alexmei
αρχίζει να μαρέσει το 9 smile.gif αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το φορέσω του χρόνου sad.gif
Giuliana13_fan
13 FYSIKAAAAAAAAA!!!!
Οχι λογω του παο αλλα της μεντιολα φυσικα!!!!!!! biggrin.gif smiley.gif
Ginobili
Το 6 φυσικά....υπάρχει πιο ιερό νούμερο...???
xsot
4...... biggrin.gif 41.gif smiley.gif smiley.gif
jump_ball
#8 bball.gif
B for Basketball
απλα 8...ειναι ο αριθμος με τον οποιο καθιερωθηκε ο ΚΟΜΠΕ αλλα γιατι αλλαξε τωρα νουμερο....αηιο αποριας
Coach K
# 5 wos_sport5.gif
athina
ο αγαπημενος μου αριθμος ειναι το 14 77.gif 77.gif 77.gif στις 14 γεννηθηκα και ηταν ο αριθμος που μου πεταξε κυριολεκτικα ο προπονητης μου στα μουτρα οταν μοιραζε τις εμφανισεις στον πρωτο μου αγωνα..περσι αναγκαστικα να παρω αλλον αριθμο και πηρα το 6...δεν με χαλασε υπερβολικα αφου το 6 εχει η αγαπημενη μου παιχτρια..
basket4
εγω δεν εχω ιδιαιτερο κολλημα με καποιο νουμερο καθως σχεδον καθε χρονια αλλαζω για να δω ποιο θα μου κατσε...χαχαχαχα tongue.gif smile.gif biggrin.gif smiley.gif 69.gif w00t.gif

το πρωτο μου ηταν το 10...και τα αγαπημενα μου ειναι 4 και 5...αντε και το 9!!
smiley.gif icon_wave.gif
cyprus6
QUOTE(Ginobili @ Jul 24 2007, 22:39 ) *
Το 6 φυσικά....υπάρχει πιο ιερό νούμερο...???

Συμφωνώ απόλυτα... Αν και φόρεσα και το #4 αλλά και το #11, το #6 πλέον δεν το αλλάζω με τίποτα... Δεν λειτουργώ με άλλον αριθμό στην πλάτη, πώς να το κάνουμε.... wos_sport3.gif
George_12ISL
Το 00 (double zero)!!!
Το είχε ένας παλιός παίκτης του NBA και συγκεκριμένα των Κελτών της Βοστώνης.
Εκτός αυτό και ο αριθμός 3 επίσης!
trefoil 13
QUOTE(George_12ISL @ Sep 11 2007, 08:39 ) *
Το 00 (double zero)!!!
Το είχε ένας παλιός παίκτης του NBA και συγκεκριμένα των Κελτών της Βοστώνης.
Εκτός αυτό και ο αριθμός 3 επίσης!

Δεν πιστεύω να φοράς αυτόν τον αριθμό αν παίζεις σε κάποια ομάδα γιατί τότε σημαίνει ότι παίζεις στο nba!! 69.gif tongue.gif
pit_glikos
το 8 για τον paspalie+ eddy johnson,το 15 για rivers+tarpley,13 για το Βασιλοπουλο????

Διαλεγω 13 επειδη ειναι το παρον..
captain charisma
41 ολοι για εναν και ενας για ολους
merlin1
opos ipa pali 33 logo larry ke 7 logo lucky number ke gal(i)s ( otan protoirte ston ari) telos 7 foruse stus jazz ke o pistol pete icon_drunk.gif
King-James
Εγώ φόρεσα για 2 χρονάκια το 9 .Πέρσι πήρα το 13,αλλα φέτος έχω αυτό που πάντε ήθελα.''το 4`` smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif wos_sport3.gif
remali
QUOTE(big dirk @ Sep 12 2007, 00:26 ) *
41 ολοι για εναν και ενας για ολους

+1 smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif

και 34 λόγω Pierce 69.gif 69.gif

celtics1-sm.gif dall2-sm.gif
leelo15
Χωρις το 15 δεν παιζω... tongue.gif
Αντε μπορει κ το 26 λογο Kyle Korver 77.gif
stef
γεια σας..!
ειμαι νεα στο forum και δεν ξερω ειλικρινα που να πρωτογραψω...ειναι το site που παντα εψαχνα...εχουμε γεμισει με "ποδοσφαιροφιλους".... blove.gif

λοιπον επειδη ειμαι offtopic.gif η φανελα μου εδω και τρια χρονια ειναι το 11 (αν και guard).....
δεν νομιζω οτι θα την αλλαζα με τιποτα γιατι εχει "σημαδεψει" τη ζωη μου.... smile.gif
Wilkinson
Emena ta agapimena mou 4-8-11-21...............
D_WILL_8
QUOTE(Wilkinson @ Oct 22 2007, 01:30 ) *
Emena ta agapimena mou 4-8-11-21...............

Άλλο ένα και παίζεις τζόκερ tongue.gif

Εμένα το 8......
t0ny3
εμενα ειναι το 4 απο μικρος παντα εχω αυτο το νουμερο.Δεν αισθανομαι καλα αν δεν φοραω το 4.Επισης και το 3 λογω Iverson αλλα δεν υπαρχει 3 στην ευρωπη ουτε και στην ομαδα μου δυστυχως.αρα φοραω το 4.
jjc
Το αγαπημενο μου νουμερο ειναι το 8
Το φοραγα στο σχολικο πρωταθλημα στην 1η λυκειου, στην πιο τρελη πορεια του σχολειου μας (αποκλειστηκαμε στον 1ο αγωνα 69.gif )

το νουμερο που σιχαινομαι ειναι το 13. Το θεωρουσα παντα γρουσουζικο, αλλα την 1η μου χρονια στο παιδικο το σιχαθηκα τελειως. Αρχικα ειχα διαλεξει το 8 αλλα επειδη ημουν ο μικροτερος (ειχα μπει 2 χρονια νωριτερα απο το κανονικο) μου το αρπαξανε και μου εμεινε το 13 που δεν το ηθελε κανεις. Εκεινη τη χρονια δεν επαιξα σχεδον καθολου
MELAS11
Για μενα , ειναι το 11 . Αν και γκαντεμικο κατα τη γνωμη αλλων , το εχω ερωτευθει. Στην αρχη μου εδωσαν το 9 αλλα μετα πηρα το 11 και ημαστε μαζι απο την αρχη σχεδον που ξεκινησα να παιζω μπασκετ (ας...μην συνεχισω , ερχονται παρα πολλα συναισθηματα και θελω να κλαψω απο την συγκινηση μου sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif)
StratosGL
13 δε ξερω γιατι οι περισσοτεροι λενε οτι "σου φερνει γκαντεμια"
εμενα παλι καθολου ισα ισα ειναι το αγαπημενο μου smiley.gif
basket is life
QUOTE(D_WILL_8 @ Oct 22 2007, 00:34 ) *
Άλλο ένα και παίζεις τζόκερ tongue.gif

Εμένα το 8......

το 8888888888888οοοοοοοοοοο!!!kobe bryant,batiste....... blove.gif peace.gif
kotzito
Εμενα το 7 επειδη ειναι ο τυχερος μου αριθμος,αλλα και το 5
KB24
To 11 και το 8(επειδή το φοράει ο Kobe) biggrin.gif
diama13
11 για παντα...... 77.gif 41.gif laugh.gif
tsops
7 και 22 τα νούμερα που έχω φορέσει στη καριέρα μου και αγαπημένα μου blove.gif
morfi
QUOTE(tsops @ Jan 14 2008, 10:47 ) *
7 και 22 τα νούμερα που έχω φορέσει στη καριέρα μου και αγαπημένα μου blove.gif

Eσύ πρέπει κάποτε να μας πεις για αυτή τη καριέρα σου 15.gif. Ειδικά σε εμάς τους λάτρεις του Αμερικάνικου μπάσκετ θα μας είναι πολύ ενδιαφέρον.
Pierce
κατι ειχα ακουσει μου καποτε για NYU , αληθευει;;;;; ohmy.gif
lebronjames
Click to view attachment
parkeroni9
to 9 apo tis akadhmies kai synexizoume akoma
nikolas12
Λοιπον εχω αρκετα αγαπητα νουμερα.Τις πρωτες μου δυο χρονιες επαιζα και μου αρεσε αρκετα το 12.Αλλα τωρα εχω ταυτιστει με το 11 που φορουσε ο πατερας μου.
andreas a.k.a. the replay
Ξεκίνησα με το 23,μετά είχα το 15 για έναν χρόνο και φέτος ενώ ξεκίνησα την χρονία με το 23 τώρα εχω το 27
Tatubasketfan
το 10αρι το καλό δε το αποχωρίζομαι ούτε με σφαίρες...ακόμα και να δωροδοκήσω κάποια κοπέλα στην ομάδα μπορώ, για να πάρω το 10!!!

πρώτον γιατί γεμίζει όμορφα τη φανέλα σε σχέση με τα άλλα νούμερα
δεύτερον γιατί το φοράει ο Ηλιάδης που του έχω μεγάλη αδυναμία, όπως και η κόρη του Larry Bird, η Sue Bird στις Seattle Storm.
τρίτον γιατί γενικότερα με το 10 πέρασα τα 3 καλύτερα μπασκετικά μου χρόνια

αυτά

α και σχετικά με τις φανέλες που αναφέρατε σε προηγούμενες σελίδες....έχω αυθεντική nike του kobe, καυτευθείαν απο το LA! βέβαια για κάποιο λόγο δεν είναι έχει το χρώμα και το σχέδιο που έχουν οι φανέλες των lakers...είναι μαύρη με κίτρινο...αλλά είναι απόλυτα αυθεντική!επίσης, επειδή έχω τα κονέ tongue.gif , το άτομο που μου πήρε αυτή τη φανέλα, μου πήρε επίσης έτσι για δώρο, μια τεράστια σημαία των lakers η οποία είναι τόσο μεγάλη που δεν έχω που να την κρεμάσω laugh.gif laugh.gif
Rondo
Το 9 είναι το αγαπημένο μου νούμερο...Πάντα μου άρεσε κατά έναν παράξενο λόγο...
NBAholic
δεύτερον γιατί το φοράει ο Ηλιάδης που του έχω μεγάλη αδυναμία, όπως και η κόρη του Larry Bird, η Sue Bird στις Seattle Storm.

Μια διόρθωση, δεν έχει κάποια συγγένεια η Σου Μπερντ με το Λάρι. Έχει όντως μια κόρη που έπαιξε μπάσκετ, αλλά όχι τη Σου.
Tatubasketfan
QUOTE(NBAholic @ May 7 2008, 16:27 ) *
Μια διόρθωση, δεν έχει κάποια συγγένεια η Σου Μπερντ με το Λάρι. Έχει όντως μια κόρη που έπαιξε μπάσκετ, αλλά όχι τη Σου.

ohmy.gif πράγματι έκανα ένα γουγλισμα, και έχεις δίκιο...και μένω με το στόμα ανοιχτό γιατί όλοι, δηλαδή οι περισσότεροι, αυτό νομίζουν!βρε τι μαθαίνει κανείς!
leelo15
Απο το 4 ως το 15 δεν επιτρεπεται? blink.gif
Το λεω επειδη αναφερθηκαν και αλλα νουμερα σε προηγουμενα ποστ..
Εαν παντως μπορουσα να διαλεξω οτι νουμερο θελω το 77 θα ηταν ανετα η πρωτη μου επιλογη!

Νομιζω το φορουσε το 2003 ο Ραντμανοβιτς.. Ξερει κανεις?
B for Basketball
QUOTE(Tatubasketfan @ May 7 2008, 09:16 ) *
μου πήρε επίσης έτσι για δώρο, μια τεράστια σημαία των lakers η οποία είναι τόσο μεγάλη που δεν έχω που να την κρεμάσω laugh.gif laugh.gif

200 Euro σου φτανουν???

Βtw 8 ο αριθμος μου.....Ο τυχερος μαλιστα biggrin.gif
Tatubasketfan
QUOTE(B for Basketball @ May 7 2008, 21:52 ) *
200 Euro σου φτανουν???

νομίζω ότι υποτιμάς την αξία της tongue.gif
B for Basketball
QUOTE(Tatubasketfan @ May 7 2008, 20:49 ) *
νομίζω ότι υποτιμάς την αξία της tongue.gif

200 εγραψα???
Ντροπη μου...
20.000 ειναι καλυτερα???? biggrin.gif
Tatubasketfan
QUOTE(B for Basketball @ May 8 2008, 00:25 ) *
200 εγραψα???
Ντροπη μου...
20.000 ειναι καλυτερα???? biggrin.gif

χαχα...πες μου τόπο και ώρα και θα είμαι εκεί με τη σημαία laugh.gif
Seb12
12 εδώ, μ'άρεσε το 7 λόγω Παπανικολάου αλλά...αλλάξανε τα πράγματα! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.