QUOTE(thrylos7 @ Jan 10 2010, 16:13 )
Συμφωνώ ότι κάποιος από την τριάδα Κλαρκ, Μάιλς, Ντίξον έπρεπε να φύγει. Ούτε ο Γκέρσον θα μπορούσε να τους διαχειριστεί κατάλληλα αυτούς.
Δεν ξέρω αν χαλούσε το κλίμα στην ομάδα, πάντως κι εμένα, δε μου φαινόταν παίκτης για ...μακροπρόθεσμη εμπιστοσύνη.
Αγωνιστικά όμως, ήταν δυο σκαλιά πάνω από τους άλλους δύο, στα ματς που έπαιξε. Τώρα όλη η υπόθεση είναι να μπορέσει ν' αποδώσει ο Μάιλς.
Για τον Κατσικάρη εννοείται πως τον έχω σε τεράστια εκτίμηση και διαφωνώ με κάποια ισοπεδωτικά σχόλια παραπάνω.
Σαν μπασκετική αξία ο Ντίξον ήταν δύο βήματα μπροστά από τους άλλους....
Για εμένα όπως είχα πει και παλιότερα δεν έπρεπε να φύγει ο Μάιλς γιατί εδώ και χρόνια ψάχναμε για έναν κοντρολαρισμένο άσσο που έλειπε από την ομάδα!
Ανάμεσα σε Ντίξον και Κλαρκ πίστευα πως εξαιτίας του προβλήματος συμπεριφοράς του πρώτου αλλά και του κοινοτικού διαβατηρίου του δεύτερο πως η αποχώρηση του Κλαρκ ήταν σωστή!
Τώρα όμως που αντί για Αμερικάνο ψηλό πήραμε έναν αργό πιτσιρικά Σέρβο έχω αμφιβολίες για το αν πράξαμε το σωστό!
Τώρα για τον Κατσικάρη συνεχίζω να τον λυπάμαι!
Βλέπω τον αγώνα αυτή τη στιγμή.... και παρατηρώ δύο πράγματα!
Πρώτον πολλές φορές οι play μας δεν κάνουν κανένα σήμα στους συμπαίχτες τους για το ποιο σύστημα θα παίξει η ομάδα
Δεύτερον πως ενώ κάνουν σήμα, οι ψιλοί δε το ακολουθούν ή το ακολουθούν με μεγάλη καθυστέρηση!
Αυτά μου δείχνουν πως ο Κατσικάρης η επιθετική ανοργανωσιά που παρουσιάζεται στο παιχνίδι δεν είναι θέμα εντολών αλλά των παιχτών!
Βέβαια ο Κατσικάρης έχει ευθύνες όπως για παράδειγμα στην μη χρησιμοποίηση κάποιων παιχτών !
Αλλά και στο άνοιγμα του ρυθμού όσο ρίσκο και να έχει κάτι τέτοιο!
Όμως δε μπορώ να του καταλογίσω πολλά πράγματα για το χτεσινό παιχνίδι και γενικά για τις κακές εμφανίσεις την φετινή σεζόν!
Τώρα για τους Σέρβους ναι είναι νωρίς να τους κρίνουμε αλλά υπάρχουν κάποια προβλήματα...
πρώτον χρειαζόμασταν παίχτες για φέτος και όχι για να τους ψήσουμε σαν επένδυση
δεύτερον το στυλ παιχνιδιού του Λάμποβιτς δεν είναι αυτό που έψαχνε ο Άρης τόσο καιρό
τρίτων και οι δύο παίχτες φαίνεται να είναι στο ίδιο επίπεδο μπασκετικά που είναι και οι υπόλοιποι που έχουμε οπότε δε μπορούμε να πούμε πως είναι οι παίχτες που θα κάνουν την διαφορά!
τέταρτον εγώ σκέφτομαι μήπως πήραμε τον Λάμποβιτς για να αντικαταστήσει τον Μπετς μετά από την ανταλλαγή του με τον Μάσευ και εφόσον ναυάγησε αυτό το σενάριο να την έχουμε πατήσει!