QUOTE (kseplenhs @ Mar 2 2009, 01:08 )
επειδή μου αρέσει να παίζω με συμβολισμούς.
η τάπα του μπουρού στον δδ και το καλάθι του χαλπερίν μπροστά στον δδ σε μια φάση καρμπον με αυτή του άκερ νομίζω πως παραείναι συμβολικά.
Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ στη φάση του Χαλπερίν. Είπα από μέσα μου ότι δεν την πάτησε σαν τον Άκερ!
QUOTE (suspect @ Mar 2 2009, 03:28 )
Στην προσκληση ενός καλου μου φιλου για το Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος στο μπασκετ λογω ενός «ορφανου» για το χθεσινο ματς, διαρκειας δεν μπορουσα να πω όχι.
Στην ΑΕΚ δεν παω γιατι περαν μιας συγκινητικης προσπαθειας επιβιωσης δεν εχεις τιποτα άλλο να δεις. Επομενως, αφου μου δοθηκε η ευκαιρια πηγα να απολαυσω το θεαμα.
Ευτυχως που το «η καλη μερα από το πρωι φαινεται» δεν επιβεβαιωθηκε καθως με το που φτανω εξω από το Σταδιο Ειρηνης και Φιλιας, οι αστυνομικοι ειχαν ριξει δακρυγονα. Συγκινηθηκα τοσο πολύ, ουτε στην περσινη κηδεια του πατερα μου δεν ειχα δακρυσει ετσι. Ο λαιμος μου εγινε κραμπολαχανο και ευτυχως ο φιλος μου δεν αργησε και μπηκαμε στο γηπεδο σχεδον τροχαδην.
Στην εισοδο στενοχωρηθηκα καθως θα μπορουσα να ειχα περασει, από ένα καλαζνικοβ μεχρι ένα μπαζουκας. Ο ελεγχος ηταν τοσο σοβαρος οσο και η αποψη της Εφης Θωδη για τη θεραπεια του καρκινου.
Ξερω ότι η κορμοστασια μου και ιδιατερα το αρρενωπο προσωπο μου εμπνει εμπιστοσυνη αλλα πριν την ψωνισω διαπιστωσα πως σε κανεναν άλλο δεν εγινε ενας εστω υποτυπωδης ελεγχος.
Αφου καθησαμε, ψηλα ψηλα, εκαναν την εμφανιση τους οι κροτιδες. Μπραβο στα παιδια που τις πετουσαν καθως ειχαν μια σταθερη περιοδικοτητα και η μελωδια του βομβου απαλυνε καπως την ηχορρυπανση του ασχετου με τη μουσικη DJ.
Πολύ μου αρεσε το ηχητικο συμπαν και μαζι με τα καπνογονα εκαναν πραγματικα μια υπεροχη ατμοσφαιρα. Η ΚΑΕ Ολυμπιακος συμμετειχε στο χιουμοριστικο της βραδιας με την προτροπη από τα μεγαφωνα να μην καπνιζουμε. Αυτό σας πειραξε…
Πολύ καλή η περιγραφή του suspect.
Αίσχος με τα δακρυγόνα που ξεκίνησαν κατά τις 9. Ήμουν τυχερός που είχα μπει νωρίς στο γήπεδο (8.40) αλλά σε κάποια φάση που ήμουν κοντά σε μια είσοδο του γηπέδου μου ήρθε στη μύτη (κυρίως) και στα μάτια η οσμή τους. Είδα πολλά άτομα με πρισμένα μάτια, να βήχουν και να είναι χάλια.Απαράδεκτο για όλους (οπαδούς και αστυνομία). Απ' ότι έγινε γνωστό κάποιοι χωρίς εισιτήριο θέλανε να μπουκάρουν με το έτσι θέλω και γι' αυτό ξεκίνησε η όλη ιστορία.
Βέβαια, δεν έφταιγαν σε τίποτα όλοι οι υπόλοιποι (από μικρά παιδιά, κοπέλες κλπ) να τρώνε τα δακρυγόνα!!
Άλλο απαράδεκτο τα τσιγάρα!! Ντουμάνι...
Κάποιοι δεν σέβονταν ακόμα και το γεγονός ότι κάποιοι πίσω τους είχαν μάτια δακρυσμένα από τα δακρυγόνα και έπρεπε να ανέχονται και τον καπνό από τα τσιγάρα των άλλων!!
Αυτό που με εξόργισε ακόμα περισσότερο ήταν το να βλέπω τα άτομα με τα κίτρινα φανελάκια (security γηπέδου) να καπνίζουν τη στιγμή που η διοίκηση της ομάδας κάνει προσπάθεια να απαγορευτεί (ή ελαττωθεί τέλος πάντων)!!Νομίζω ότι αυτοί που εργάζονται για την ΚΑΕ θα έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα!!! Και οι υπόλοιποι να σέβονται τις παρακλήσεις τόσο διοίκησης και παικτών όσο και αυτών που κάθονται δίπλα τους!!
QUOTE (dirk10 @ Mar 3 2009, 11:12 )
παντως τα βηματα ειναι πεντακαθαρα του βασιλοπουλου!!!αλλα για μενα ηταν λαθος αμυνα του παο αστον να σουταρει ρε παιδι μου κι ας το βαλει
Κι εγώ νομίζω ότι είναι βήματα του Βασιλόπουλου (στην προσποίηση).
QUOTE (PanosIlio-G7 @ Mar 3 2009, 13:01 )
Για τα αγωνιστικά δεν θα ήθελα να πω γιατί το έχετε εξαντλήσει το θέμα, δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο.
Θέλω λίγο να σταθώ στην ατμόσφαιρα του αγώνα, και θα γίνω λίγο κακός.
Δεν θεωρώ πως χθες η ατμόσφαιρα ήταν καλή, με άριστα το 10 μπορώ να πω ότι πιάσαμε τη βάση, άλλες φορές πέφταμε πολύ κάτω από τη βάση, και εξηγούμε.
Καταρχάς το λέιζερ, δεν ξέρω από που, δεν με νοιάζει κιόλας, ξεκίνησε αυτή η μόδα αλλά είναι εντελώς απαράδεκτο να γίνεται, είναι καθαρή ασέβεια και κατά πολύ μεγάλο ποσοστό είναι και επικίνδυνο για την υγεία του αθλητή. Και το χειρότερο είναι πως ήξεραν όλοι ποιοι τα είχαν και κανένας δεν έκανε τίποτα να τα σταματήσει.
Και το δεύτερο είναι οι κροτίδες, πως είναι δυνατόν να υπήρχε καλή ατμόσφαιρα όταν όλοι εκεί στα πέταλα έκανα Ανάσταση, μόνο οι λαμπάδες έλειπαν, σχεδόν κάθε 2-3 λεπτά ακουγότανε και από ένα μπαμ, δηλαδή επειδή τα πετάγανε στο χώρο του στίβου και όχι στον πάγκο του Παναθηναϊκού αυτομάτως είναι εντάξει και είχαμε καλή ατμόσφαιρα? Και μην πει κανένας πως είναι και βελτίωση πως τα πετάγανε εκεί και όχι προς τον πάγκο. Αυτό είναι απαράδεκτο. Στον Πειραιά είναι το ΣΕΦ όχι στη Γάζα.
Και το αποκορύφωμα, για κερασάκι στη τούρτα, τα ευχαριστώ των Γιαννάκη και Παπαλουκά στον κόσμο, μάλιστα ο Γιαννάκης είπε πως, "οι φίλαθλοί μας έδειξαν πως συμπεριφέρονται οι πρωταθλητές" να το βράσω αν είναι αυτή συμπεριφορά πρωταθλητών.
Τα είπα και ησύχασα. Σχόλια δεκτά επί των απόψεών μου απλά δεν παίζει να μπω σε διαδικασία κουβέντας και ο λόγος είναι απλός, είμαι απόλυτος σε τέτοια θέματα και ναι την προσωπική μου υγεία (ψυχική) και την άνεσή μου τα τοποθετώ πολύ πάνω από οποιοδήποτε παιχνίδι, ομάδα κτλ. για αυτό και αυτό χαρακτηρίζομαι καναπεδίστας φίλαθλος. Όταν κάποτε η ομάδα μου παρέχει σε ανέσεις αυτό που εγώ πιστεύω ότι αξίζω σαν φίλαθλος τότε θα πάω και το γήπεδο
Συμφωνώ.
Κι εγώ λίγο ξαφνιάστηκα με τη δήλωση του Γιαννάκη.
Ειδικά αυτό με τα δυναμιτάκια ήταν πολύ ενοχλητικό. Φαντάζομαι περισσότερο σε αυτούς που ήταν στα καρεκλάκια κοντά στην μπασκέτα. Πιστεύω κιόλας ότι το εύκολο σουτ που έχασε ο Γιασικεβίτσιους στο τέλος της 3ης περιόδου, το έχασε επειδή την ώρα του σουτ έσκασε ένα δυνατό..
Και επίσης τα laser...
Δεν είναι τρόπος συμπεριφοράς αυτός. Εντάξει, έδρα, να εκνευριστεί ο αντίπαλος κλπ. αλλά όχι έτσι. Εμένα με βρίσκουν αντίθετο τέτοιες μέθοδοι.
Θα ήθελα εμείς στην έδρα μας να δίνουμε το παράδειγμα... κι όχι να κάνουμε αντίποινα για τυχόν τέτοιες παρόμοιες συμπεριφορές στις έδρες των άλλων.
Να πούμε όμως ότι άλλες φορές έχουν γίνει περισσότερα.. Μακάρι τουλάχιστον να ελλατώνονται και να φτάσουμε στη μέρα που θα γίνει ένα τέτοιο παιχνίδι σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα.
QUOTE (PARISINOS @ Mar 3 2009, 13:26 )
ε καλα σορρυ κιολας αλλα δεν γινεσαι winner με τετοια φαση. Δεν γινοταν να χαθει αυτο το καλαθι. Ο μπουρουσης του εκανε ολη τη δουλεια... Λευ απ εκανε ο ανθρωπος.
Επισης για τον παιχτη του ΠΑΟ που πανηγυριζει. Μαλλον λαθος εκανες. Ο φωτσης ειναι που διαμαρτυρεται στον διαιτητη για το σκριν του μπουρουση.
Σωστός. Ο Μπουρούσης έκανε την δουλειά, αφού βέβαια ο Βασιλόπουλος είχε ξεφορτωθεί τον Γιασικεβίτσιους. Μετά ο Μπουρού του άνοιξε το δρόμο..
Ο παίκτης που λέει o rankin ότι πανηγυρίζει είναι ο Τσαρτσαρής, ο οποίος αν δείτε το video προσεκτικά αφού ο Βασιλόπουλος έχει βάλει το καλάθι σηκώνει τις γροθιές του σαν να ήταν παίκτης του Ολυμπιακού για να πανηγυρίσει. Και μετά τις κατεβάζει και περπατάει προς την άκρη του πάγκου, δυσαρεστημένος.
Ρε μπας και είναι Ολυμπιακός και πανηγύρισε άθελά του, αυθόρμητα????
Και μετά για να μη φανεί το γύρισε???
Ο Φώτσης νομίζω κι εγώ ότι τα βάζει με τους συμπαίκτες του, που άφησαν το Βασιλόπουλο να φτάσει ως εκεί.
edit: Θα 'θελα να πω και κάτι άλλο: Είδα κάποιους που ήρθαν 1η φορά στο γήπεδο (κάποιους από αυτούς τους βοήθησα να βρουν τη θέση τους (άτομα με διαρκείας)). Από περιέργεια τους ρώτησα και μου είπαν ότι δεν έρχονται τακτικά. Κάποιοι 2-3 φορές, καποιοι έρχονταν 1η φορά (ένας ήταν από επαρχία)!!!!
Θα έλεγα σε όλους αυτούς ότι δεν είναι μόνο τα ματς με τον Παο.... Αν αγαπάνε την ομάδα και το μπάσκετ, θα ήταν -κατά τη γνώμη μου- σωστότερο να πήγαιναν περισσότερες φορές στο ΣΕΦ.