Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός-ΠΑΟ 20η Αγωνιστική
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4
PARISINOS
Λοιπον ας πω και εγω αν και καθυστερημενα την αποψη μου για το ματς.

Πρωτον το περιμενα οτι θα χασουμε. Ο ζοτς δεν ειδε το ματς σαν τελικο και το δηλώσε μια βδομαδα πριν το ματς. Δευτερον και κυριωτερον , ο ΟΣΦΠ το ειδε , οποτε η διαφορα κινητρου και συγκεντρωσης ηταν εμφανης.

Τωρα , με αφορμη τα τελευταιο ποστ του Λυκου αλλα οχι μονο . Το σχολιο ειναι γενικοτερο. Παιδια μην κανετε αφορισμους. Πριν μια βδομαδα ο γιαννακης ηταν ασχετος, πολλοι παιχτες του ΟΣΦΠ ταγαρια κλπ.Τωρα ειναι οι περισσοτεροι πολυ καλοι και μεγα φαβορι. Ο δε ΠΑΟ ηταν μεχρι χθες η πιο φορμαρισμενη ομαδα της ευρωπης, ενω σημερα με μια ηττα μετα απο 15 ματς ειναι λαθος ο σχεδιασμος του ζοτς, δεν εχουμε τριαρι, τεσσαρι κλπ.

Προφανως και τα πραγματα δεν ειναι ετσι. Ο ΠΑΟ εκανε μια ηττα που θεωρειται εντος προγραμματος απο ολες τις ευρωπαικες ομαδες. Δεν κερδιζεις ευκολα μεσα στο ΣΕΦ. Μαλιστα αν δεν ειχε κανει τις ηλιθιες ηττες στην αρχη ο ΠΑΟ, οταν και ηταν ντεφορμε, η χθεσινη ηττα θα ηταν διαδικαστικου χαρακτηρα.

Τωρα για το ματς. Διαφωνω με οσους λενε οτι ο ΟΣΦΠ επαιξε οσο καλυτερα γινεται. Θεωρω οτι ο ΟΣΦΠ επαιξε οσο καλυτερα γινοταν με το χθεσινο υλικο που διαθετε. Χθες δεν μπορουσε να παιξει καλυτερα. ΟΛΟΙ οι παιχτες κλέιδια παιξανε πολυ καλα. Ωστοσο με την προσθηκη του πριοντεζη και κυριως του τσιλι, το ταβανι του ΟΣΦΠ θα ειναι αρκετα ψηλοτερο. Χθες τον υπολογιζω γυρω στο 70 τις εκατο των δυνατοτητων του.

Τωρα ο ΠΑΟ επαιξε ασχημα. Και επαιξε ασχημα για δευτερο σερι ματς, μιας και μεχρι και στο κυπελλο, μαλλον μετρια επαιξε και τιποτα παραπανω. Αν δεν υπηρχε η πολυ καλη εμφανιση του ΟΑΚΑ θα ελεγα οτι ισως τον αποσυντονιζει ο αντιπαλος. Τωρα απλα περιμενω να δω και αλλα ματς για να βγαλω συμπερασματα.

Απο το σημερινο ματς συμπερασματα τιτλου δεν μπορω να βγαλω μιας και δεν κριθηκε τιποτα ΧΘΕΣ. Ουτε καν το πλεονεκτημα εδρας. Το πλεονεκτημα εδρας δεν το κερδισε χθες ο ΟΣΦΠ. Χθες το ειχε ηδη. Το πρωταθλημα πριν απο χθες ηταν σιγουρο οτι θα κριθει στο ΣΕΦ. Μιας και για να παρει το πλεονεκτημα ο ΠΑΟ επρεπε να κερδισει μεσα στο ΣΕΦ ειτε στην κανονικη περιοδο ειτε στα πλευ οφφς. Το πλεονεκτημα λοιπον το ειχε ηδη ο ΟΣΦΠ. Χθες ο ΠΑΟ εχασε απλα μια απο τις 4 ευκαιριες του. Τιποτα περισσοτερο. Το πλεονεκτημα το εχασε με τον πανελληνιο και το μαρουσσι.

Τωρα το συμπερασμα που πρεπει να βγει απο χθες. Ο ΠΑΟ πρεπει να προβληματιστει που σε περιοδο φορμας, επαιξε δυο κρισιμα ματς με τον ΟΣΦΠ και επαιξε και στα δυο τουλαχιστον μετρια.
Ο δε ΟΣΦΠ πρεπει να προβληματιστει γιατι σε δυο ματς που ο ΠΑΟ επαιξε μετρια εχασε το πιο συμαντικο, και κερδισε το δευτερο στην εδρα του με μολις ενα καλαθι.

apkat
Dειτε και το εξωφυλλο της πρασινης να γελασει το χειλακι σας... ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif ugly1.gif ugly8.gif w00t.gif
dirk10
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 3 2009, 03:02 ) *
Μεχρι και απο τον δεν πηδαω ουτε ''το φως'' Βουισιτς εφαγε ταπα.
Και παει μονο δεξια παντα. Απο αριστερα εχει λακουβες φαινεται.
Επισης να προσθεσω οτι χωρις αυτον πηρε το ευρωπαικο ο Παο
και με αυτον την επομενη χρονια εμεινε εξω στους 8.

Παντως αν παρουμε φετος το πρωταθλημα, θα το χρωσταμε κατα 50% στον Ζοτς
και τις τραγικες επιλογες που εκανε το καλοκαιρι παιρνοντας τον Νικολας και τον Κετσαπ.
Χωρις ψηλο 3αρι δεν μπορεις να παρεις τα 3-4 αμυντικα ριμπαουντ που σου λειπουν.
Ο Νικολας οσο παιχταρας κι αν ειναι, ηταν σιγουρο απο την αρχη της σεζον,
οτι δεν θα εβρισκε χρονο συμμετοχης αναμεσα σε ΔΔ, Σπανουλη, Σαρας.

ΥΓ. Ενα 4αρι στην θεση του Ερτσεγκ και το πηραμε ανετα.

αν και ολυμπιακος μιλας πολυ σωστα smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

QUOTE(apkat @ Mar 3 2009, 10:29 ) *
Dειτε και το εξωφυλλο της πρασινης να γελασει το χειλακι σας... ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif ugly1.gif ugly8.gif w00t.gif

παντως τα βηματα ειναι πεντακαθαρα του βασιλοπουλου!!!αλλα για μενα ηταν λαθος αμυνα του παο αστον να σουταρει ρε παιδι μου κι ας το βαλει
rankin
QUOTE(dirk10 @ Mar 3 2009, 11:12 ) *
παντως τα βηματα ειναι πεντακαθαρα του βασιλοπουλου!!!αλλα για μενα ηταν λαθος αμυνα του παο αστον να σουταρει ρε παιδι μου κι ας το βαλει

Στην προσποίηση δεν χάνει την επαφή με το έδαφος.. Δεν υπάρχει παράβαση
Επίσης, μετά την προσποίηση, πρώτα σκάει τη μπάλα μια φορά και μετά κάνει 2 βήματα.. Πάλι δεν υπάρχει παράβαση
Νομίζω ότι η φάση αυτή, αλλά και η επόμενη, είναι κλειδί, γιατί καταρρίπτουν τον μύθο του "looser" Βασιλόπουλου και του "winner" Σπανούλη, αλλά αυτός δεν ήταν ο μόνος μύθος που καταρρίφθηκε προχθές..

το βίντεο της φάσης
ironman
QUOTE(rankin @ Mar 3 2009, 12:29 ) *
Επίσης, μετά την προσποίηση, πρώτα σκάει τη μπάλα μια φορά και μετά κάνει 2 βήματα.. Πάλι δεν υπάρχει παράβαση
Νομίζω ότι η φάση αυτή, αλλά και η επόμενη, είναι κλειδί, γιατί καταρρίπτουν τον μύθο του "looser" Βασιλόπουλου και του "winner" Σπανούλη, αλλά αυτός δεν ήταν ο μόνος μύθος που καταρρίφθηκε προχθές..

το βίντεο της φάσης

στην προσποιηση εχει κανει καθαρα βηματα φιλε ρανκιν αφου κανει το κλασικο που χωρις να σκασει τη μπαλα κουναει και τα 2 ποδια. επισης και οταν αρχιζει την τριπλα σκαει τη μπαλα και μετα κανει 3 βηματα εστω κι αν το πρωτο ειναι δυσκολο να το δεις..

αλλα τι να λεμε τωρα εδω αλλοι περπατουσαν κι εκοβαν βολτες μεσα στη ρακετα, το ενα παραπανω βημα του βασιλοπουλου μας πειραξε..
rankin
QUOTE(ironman @ Mar 3 2009, 12:47 ) *
στην προσποιηση εχει κανει καθαρα βηματα φιλε ρανκιν αφου κανει το κλασικο που χωρις να σκασει τη μπαλα κουναει και τα 2 ποδια. επισης και οταν αρχιζει την τριπλα σκαει τη μπαλα και μετα κανει 3 βηματα εστω κι αν το πρωτο ειναι δυσκολο να το δεις..

αλλα τι να λεμε τωρα εδω αλλοι περπατουσαν κι εκοβαν βολτες μεσα στη ρακετα, το ενα παραπανω βημα του βασιλοπουλου μας πειραξε..

διαφωνώ και πάλι, αλλά δεν έχει σημασία. Μπορεί επίσης να μην έχω καλή αντίληψη στα frames που αντιλαμβάνονται τα μάτια μου.. Μπορεί κάτι να χάνω. τι να πω; Απλά εγώ βλέπω ότι δεν κάνει βήματα πριν ή πάνω στην προσποίηση, και μετά κάνει 2. το πρώτο είναι μαζί με την ντρίπλα και θεωρώ πως δεν μετράει ως "έξτρα" βήμα.. Μπορεί όμως, όπως είπα, να χάνω κάποιο frame ..

Παρατηρήστε επίσης στο βάθος, τον πάγκο του παναθηναϊκού
α. κανείς δεν διαμαρτύρεται (ούτε καν ο Ζοτς!)
β. κάποιος παίχτης του παο, για άγνωστο λόγο, πάει να πανηγυρίσει και όταν τελικά καταλαβαίνει ότι δέχτηκε καλάθι η ομάδα του, εκνευρίζεται! Προσέξτε το! είναι καταπληκτικό στιγμιότυπο! σχεδόν ανεξήγητο! laugh.gif
ironman
QUOTE(rankin @ Mar 3 2009, 12:51 ) *
το πρώτο είναι μαζί με την ντρίπλα και θεωρώ πως δεν μετράει ως "έξτρα" βήμα.. Μπορεί όμως, όπως είπα, να χάνω κάποιο frame ..

ναι αυτο το πρωτο εγω το θεωρω σαν ενα απο τα τρια, γιατι τη μπαλα την εχει σκασει πιο πριν, αλλα νταξει τωρα ψαχνουμε ψυλλους στ αχυρα
PanosIlio
Για τα αγωνιστικά δεν θα ήθελα να πω γιατί το έχετε εξαντλήσει το θέμα, δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο.

Θέλω λίγο να σταθώ στην ατμόσφαιρα του αγώνα, και θα γίνω λίγο κακός.

Δεν θεωρώ πως χθες η ατμόσφαιρα ήταν καλή, με άριστα το 10 μπορώ να πω ότι πιάσαμε τη βάση, άλλες φορές πέφταμε πολύ κάτω από τη βάση, και εξηγούμε.

Καταρχάς το λέιζερ, δεν ξέρω από που, δεν με νοιάζει κιόλας, ξεκίνησε αυτή η μόδα αλλά είναι εντελώς απαράδεκτο να γίνεται, είναι καθαρή ασέβεια και κατά πολύ μεγάλο ποσοστό είναι και επικίνδυνο για την υγεία του αθλητή. Και το χειρότερο είναι πως ήξεραν όλοι ποιοι τα είχαν και κανένας δεν έκανε τίποτα να τα σταματήσει.

Και το δεύτερο είναι οι κροτίδες, πως είναι δυνατόν να υπήρχε καλή ατμόσφαιρα όταν όλοι εκεί στα πέταλα έκανα Ανάσταση, μόνο οι λαμπάδες έλειπαν, σχεδόν κάθε 2-3 λεπτά ακουγότανε και από ένα μπαμ, δηλαδή επειδή τα πετάγανε στο χώρο του στίβου και όχι στον πάγκο του Παναθηναϊκού αυτομάτως είναι εντάξει και είχαμε καλή ατμόσφαιρα? Και μην πει κανένας πως είναι και βελτίωση πως τα πετάγανε εκεί και όχι προς τον πάγκο. Αυτό είναι απαράδεκτο. Στον Πειραιά είναι το ΣΕΦ όχι στη Γάζα.

Και το αποκορύφωμα, για κερασάκι στη τούρτα, τα ευχαριστώ των Γιαννάκη και Παπαλουκά στον κόσμο, μάλιστα ο Γιαννάκης είπε πως, "οι φίλαθλοί μας έδειξαν πως συμπεριφέρονται οι πρωταθλητές" να το βράσω αν είναι αυτή συμπεριφορά πρωταθλητών.

Τα είπα και ησύχασα. Σχόλια δεκτά επί των απόψεών μου απλά δεν παίζει να μπω σε διαδικασία κουβέντας και ο λόγος είναι απλός, είμαι απόλυτος σε τέτοια θέματα και ναι την προσωπική μου υγεία (ψυχική) και την άνεσή μου τα τοποθετώ πολύ πάνω από οποιοδήποτε παιχνίδι, ομάδα κτλ. για αυτό και αυτό χαρακτηρίζομαι καναπεδίστας φίλαθλος. Όταν κάποτε η ομάδα μου παρέχει σε ανέσεις αυτό που εγώ πιστεύω ότι αξίζω σαν φίλαθλος τότε θα πάω και το γήπεδο
rankin
QUOTE(ironman @ Mar 3 2009, 12:53 ) *
ναι αυτο το πρωτο εγω το θεωρω σαν ενα απο τα τρια, γιατι τη μπαλα την εχει σκασει πιο πριν, αλλα νταξει τωρα ψαχνουμε ψυλλους στ αχυρα

Αυτές οι φάσεις είναι πολύ δύσκολες και νομίζω πως οι διαιτητές τις σφυρίζουν εμπειρικά..
Mamuwalde
εγώ χαίρομαι απλά γιατί επιβεβαιώθηκε ότι :

ο βούισιτς είναι πρώην μπασκετμπολίστας
ο παπαλουκάς δεν αντέχει να βγάζει πάνω από 25 λεπτά , αφου γέρασε 24.gif
η ομάδα στερείται φυσικών προσόντων
όλοι κρύβονται στα δύσκολα και δεν ξέρουν ποια φανέλα φοράνε
ο γιαννάκης δεν μπορεί να κερδίσει τακτικά τον ομπράντοβιτς

και διάφορα άλλα ...

τώρα περί διαιτησίας τις γελοιότητες της κάθε πράσινης καλό είναι να μην τις αναπαράγουμε .
όσο για την ατμόσφαιρα θα συμφωνήσω με τον panosilio . σόρυ παιδιά αλλά δεν είναι ατμόσφαιρα μπασκετικού γηπέδου αυτή . δε θα λέμε και μπράβο επειδή δεν έβαλαν οπαδούς πίσω από τον πάγκο του παο ...

ελπίζω μόνο να κόψουν λίγο σύντομα τα πανυγήρια οι παίκτες . έχουμε άλλα 10+ τέτοια ματς να παίξουμε φέτος .
PARISINOS
QUOTE(rankin @ Mar 3 2009, 11:29 ) *

το βίντεο της φάσης

ε καλα σορρυ κιολας αλλα δεν γινεσαι winner με τετοια φαση. Δεν γινοταν να χαθει αυτο το καλαθι. Ο μπουρουσης του εκανε ολη τη δουλεια... Λευ απ εκανε ο ανθρωπος.

Επισης για τον παιχτη του ΠΑΟ που πανηγυριζει. Μαλλον λαθος εκανες. Ο φωτσης ειναι που διαμαρτυρεται στον διαιτητη για το σκριν του μπουρουση. 69.gif
VARDINOLATSIS
QUOTE(PARISINOS @ Mar 3 2009, 13:26 ) *
ε καλα σορρυ κιολας αλλα δεν γινεσαι winner με τετοια φαση. Δεν γινοταν να χαθει αυτο το καλαθι. Ο μπουρουσης του εκανε ολη τη δουλεια... Λευ απ εκανε ο ανθρωπος.

Επισης για τον παιχτη του ΠΑΟ που πανηγυριζει. Μαλλον λαθος εκανες. Ο φωτσης ειναι που διαμαρτυρεται στον διαιτητη για το σκριν του μπουρουση. 69.gif

Στην προηγούμενη φάση έχει σφυρίξει φάουλ στον Φωτση στο μπλόκ αουτ πάνω στον Μπουρουση και στην τελευταία φάση τραβάει από τα χέρια τον φώτση μην πηδήξει και οι ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ δεν βλέπουν τίποτα...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έπιασαν τα παράπονα του Μπουντούρη στην κλήρωση . Επίσης μου κάνει εντύπωση που δεν έδειξε ούτε ένα replay στο σώσιμο του Παπαλουκα στην σεντρα που πατάει 1 μέτρο έξω. icon_drunk.gif
rankin

Γίνεσαι winner με πολλές τέτοιες φάσεις. Όχι με μια. Θυμήσου τη φάση "βάλτο αγόρι μου" που βάφτισε νικητή τον Διαμαντίδη.. Τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Ο Βασιλόπουλος έχει ξαναβάλει νικητήριο καλάθι και με τον παναθηναϊκό και -νομίζω- με την Ρεαλ πέρσι (με επιφύλαξη αυτό, γιατί δεν θυμάμαι σίγουρα σε ποιο παιχνίδι το είχε κάνει)..
Ο Σπανούλης επίσης, έχει ξαναχάσει σουτ στην λήξη, με τον Ολυμπιακό πέρσι στα πλέι-οφ, αλλά και με την εθνική απέναντι στην Αργεντινή.

Γενικά, υπάρχουν αρκετά θέματα προς διερεύνηση και αρκετή δουλειά για τους mythbusters μετά το χθεσινό παιχνίδι.
Πάλι κοουτσάρησε καλύτερα ο Ομπράντοβιτς απο τον Γιαννάκη;
Εξακολουθεί και είναι ο καλύτερος σέντερ στην ευρώπη ο Πέκοβιτς;
Εξακολουθεί και είναι γερο-παράλυτος ο Βούισιτς;
...και διάφορα άλλα παρόμοια, που με ευκολία έχουν ειπωθεί στο παρελθόν, έστω και αν στο τέλος αποδειχθούν όντως σωστά...

Λες ε;; μπορεί, αν και νομίζω πως ο Φώτσης διαμαρτύρεται στον Γιασικεβίτσιους γιατί έφαγε την προσποίηση! 69.gif
a bullet for your head
QUOTE(PARISINOS @ Mar 3 2009, 07:27 ) *
Πρωτον το περιμενα οτι θα χασουμε. Ο ζοτς δεν ειδε το ματς σαν τελικο και το δηλώσε μια βδομαδα πριν το ματς. Δευτερον και κυριωτερον , ο ΟΣΦΠ το ειδε , οποτε η διαφορα κινητρου και συγκεντρωσης ηταν εμφανης.

Προφανως και τα πραγματα δεν ειναι ετσι. Ο ΠΑΟ εκανε μια ηττα που θεωρειται εντος προγραμματος απο ολες τις ευρωπαικες ομαδες. Δεν κερδιζεις ευκολα μεσα στο ΣΕΦ. Μαλιστα αν δεν ειχε κανει τις ηλιθιες ηττες στην αρχη ο ΠΑΟ, οταν και ηταν ντεφορμε, η χθεσινη ηττα θα ηταν διαδικαστικου χαρακτηρα.

Τωρα ο ΠΑΟ επαιξε ασχημα. Και επαιξε ασχημα για δευτερο σερι ματς, μιας και μεχρι και στο κυπελλο, μαλλον μετρια επαιξε και τιποτα παραπανω. Αν δεν υπηρχε η πολυ καλη εμφανιση του ΟΑΚΑ θα ελεγα οτι ισως τον αποσυντονιζει ο αντιπαλος. Τωρα απλα περιμενω να δω και αλλα ματς για να βγαλω συμπερασματα.

Απο το σημερινο ματς συμπερασματα τιτλου δεν μπορω να βγαλω μιας και δεν κριθηκε τιποτα ΧΘΕΣ. Ουτε καν το πλεονεκτημα εδρας. Το πλεονεκτημα εδρας δεν το κερδισε χθες ο ΟΣΦΠ. Χθες το ειχε ηδη. Το πρωταθλημα πριν απο χθες ηταν σιγουρο οτι θα κριθει στο ΣΕΦ. Μιας και για να παρει το πλεονεκτημα ο ΠΑΟ επρεπε να κερδισει μεσα στο ΣΕΦ ειτε στην κανονικη περιοδο ειτε στα πλευ οφφς. Το πλεονεκτημα λοιπον το ειχε ηδη ο ΟΣΦΠ. Χθες ο ΠΑΟ εχασε απλα μια απο τις 4 ευκαιριες του. Τιποτα περισσοτερο. Το πλεονεκτημα το εχασε με τον πανελληνιο και το μαρουσσι.

Τωρα το συμπερασμα που πρεπει να βγει απο χθες. Ο ΠΑΟ πρεπει να προβληματιστει που σε περιοδο φορμας, επαιξε δυο κρισιμα ματς με τον ΟΣΦΠ και επαιξε και στα δυο τουλαχιστον μετρια.
Ο δε ΟΣΦΠ πρεπει να προβληματιστει γιατι σε δυο ματς που ο ΠΑΟ επαιξε μετρια εχασε το πιο συμαντικο, και κερδισε το δευτερο στην εδρα του με μολις ενα καλαθι.

Με την σειρα μου εστω και αργοπορημενος λογω πολλων επαγγελματικων υποχρεωσεων,θα πω, πως συμφωνω με τις παραπανω αποψεις.
Αυτη η νικη του ΟΣΦΠ η' η ηττα του ΠΑΟ,μπορει να λογιζεται ως νικη η' ηττα εντος προγραμματος.
Ο ΟΣΦΠ,επικυρωσε κατα καποιο τροπο την 1η θεση στη κανονικη περιοδο κ το πλεονεκτημα εδρας για τα πλει-οφ,ενω για τον ΠΑΟ στοιχιζουν οι κακες ηττες με Πανελληνιο,Μαρουσι.
Θεωρειται στρατηγικης σημασιας το να μπαινεις στα πλει-οφ με πλεονεκτημα εδρας,ομως σιγουρα υπαρχει πολυς δρομος ακομα.
dirk10
QUOTE(rankin @ Mar 3 2009, 13:29 ) *

το βίντεο της φάσης

ε οχι και δεν κανει βηματα ειναι πεντακαθαρη παραβαση και πεντακαθαρα βηματα.νομιζω αν ειχε γινει αντιθετα η φαση θα ειχε γινει σαλος τωρα!!!παντως για να εξηγουμεθα ηταν πιο καλος ο ολυμπιακος και μου εδειχνε οτι το ηθελε πιο πολυ απο τον παο που ηταν τραγικος!!!!καποιος εγραψε για τον σπανουλι οτι οι επικριτες του πρεπει να σωπασουν!!εγω ξερω οτι εβαλε 20 μονο που η ομαδα μου εχασε..............αλλα και επειδη μ αρεσει το μπασκετ δεν μπορω να βλεπω40 ντριπλες το δευτερολεπτο.πρεπει να αλλαξει μυαλα
NikRag15
QUOTE(rankin @ Mar 3 2009, 13:39 ) *
Λες ε;; μπορεί, αν και νομίζω πως ο Φώτσης διαμαρτύρεται στον Γιασικεβίτσιους γιατί έφαγε την προσποίηση! 69.gif

Αυτή την εντύπωση έχω και εγώ...!!!
Όσο για τον κόσμο εχω να πώ ότι δεν ήταν τοσο καλός όσο λένε... αλλα ούτε τόσο κακός όσο λενε καποιοι εδώ..!!
Είχα κ εγω 2 θέσεις πίσω ένα τύπο με λειζερ του οποίου του πετούσα συνεχεια το χέρι κ του εσπαγα τα $#&$^ αλλα ματαια... Συνέχιζε ακαθεκτος...!!! icon_drunk.gif
dirk10
QUOTE(rankin @ Mar 3 2009, 14:39 ) *
Γίνεσαι winner με πολλές τέτοιες φάσεις. Όχι με μια. Θυμήσου τη φάση "βάλτο αγόρι μου" που βάφτισε νικητή τον Διαμαντίδη.. Τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Ο Βασιλόπουλος έχει ξαναβάλει νικητήριο καλάθι και με τον παναθηναϊκό και -νομίζω- με την Ρεαλ πέρσι (με επιφύλαξη αυτό, γιατί δεν θυμάμαι σίγουρα σε ποιο παιχνίδι το είχε κάνει)..
Ο Σπανούλης επίσης, έχει ξαναχάσει σουτ στην λήξη, με τον Ολυμπιακό πέρσι στα πλέι-οφ, αλλά και με την εθνική απέναντι στην Αργεντινή.

Γενικά, υπάρχουν αρκετά θέματα προς διερεύνηση και αρκετή δουλειά για τους mythbusters μετά το χθεσινό παιχνίδι.
Πάλι κοουτσάρησε καλύτερα ο Ομπράντοβιτς απο τον Γιαννάκη;
Εξακολουθεί και είναι ο καλύτερος σέντερ στην ευρώπη ο Πέκοβιτς;
Εξακολουθεί και είναι γερο-παράλυτος ο Βούισιτς;
...και διάφορα άλλα παρόμοια, που με ευκολία έχουν ειπωθεί στο παρελθόν, έστω και αν στο τέλος αποδειχθούν όντως σωστά...

για μενα και οι 2 κοουτς κανουν λαθοι.θεωρω πολυ κακο το κοουτσαρισμα του ζελιιρ(βεβαια εξω απ τον χορο.... smiley.gif )
ο πεκοβιτς ηταν εκτως τοπου και χρονου.τωρα για το αν ειναι ο καλυτερος θα το δειξει ο χρονος(εχει τα προσοντα παντως)
δεν ειναι ο βουισιτς που εβλεπα στην μακαμπι και λογικο
Marciulionis
QUOTE(rankin @ Mar 3 2009, 12:29 ) *

Πεντακάθαρα βήματα ΚΑΙ φάουλ του Μπουρούση που κρατάει το αριστερό χέρι του Φώτση! Άμα δεν γκρινιάζουμε για τα επόμενα 5 χρόνια για το διπλό νον κολ υπόσχεστε να σταματήσετε να γκρινιάζετε συνέχεια για τη διαιτησία μετά από νίκες και ήττες? peace.gif

Στο κάτω κάτω δεν είναι και ποδόσφαιρο που αν δωσει ένα πέναλντι και μια κόκκινη άνετα τελειώνει το κάθε ματς ο κάθε διαιτητής. blove.gif
dirk10
QUOTE(Marciulionis @ Mar 3 2009, 15:08 ) *
Πεντακάθαρα βήματα ΚΑΙ φάουλ του Μπουρούση που κρατάει το αριστερό χέρι του Φώτση! Άμα δεν γκρινιάζουμε για τα επόμενα 5 χρόνια για το διπλό νον κολ υπόσχεστε να σταματήσετε να γκρινιάζετε συνέχεια για τη διαιτησία μετά από νίκες και ήττες? peace.gif

Στο κάτω κάτω δεν είναι και ποδόσφαιρο που αν δωσει ένα πέναλντι και μια κόκκινη άνετα τελειώνει το κάθε ματς ο κάθε διαιτητής. blove.gif

μαλλον στον ρεφερι φωναζει ο φωτσης και οχι αδικα οπως το βλεπω τωρα.παντως τα βηματα βγαζουν ματια icon_drunk.gif icon_drunk.gif και μεθυσμενος να εισαι τα βλεπεις
saniboy
Στα του αγωνα δικαια κερδισε ο Ολυμπιακος που ευτυχησε να εχει τους παιχτες που μπορουν να τον κουβαλησουν σε καλη μερα, εν αντιθεσει με τον Πανα8ηναικο που παιχτες κλειδια οπως ΔΔ,Πεκο,Νικολας δεν μπηκαν καν στο ΣΕΦ! Γνωμη μου οτι μια τοσο οριακη διαφορα των δυο ομαδων σε ενα πα8ιασμενο γηπεδο που στο τελος λογικα χαρισε τα περιφημα noncall στο γηπεδουχο (το ιδιο 8α συνεβαινε και στο ΟΑΚΑ,οποιαδηποτε διαμαρτυρια επι τουτου καταντα γελοια,βλεπε ΠΡΑΣΙΝΗ)
δεν βοηθα για να βγουν συμπερασματα για την κατασταση των δυο ομαδων .
Το αποτελεσμα απλα δινει παραταση ζωης στον Ολυμπιακο και αποβαλλει μερος του κομπλεξ του εναντι του αιωνιου.
Στον Πανα8ηναικο δινει εξτρα κινητρο και δεν τον αφηνει να επαναπαυ8ει στην σιγουρια της εδρας .
Ακομα και μετα απο αυτο το παιχνιδι η ομαδα του Ομπραντοβιτς μου φαινεται οτι 8α βρει πιο ευκολα το δρομο για το πρωτα8λημα ακομα και αν αυτος περασει μεσα απο το ΣΕΦ.

Οι δηλωσεις Βασιλοπουλου ,Μπουρουση παντως κα8ρεπτιζουν την ψυχολογια στις δυο ομαδες και δειχνουν ποιος εχει τον πρωτο λογο ανεξαρτητως πλεονεκτηματος.
Gravedigger
QUOTE (rankin @ Mar 3 2009, 13:39 ) *

Ο Σπανούλης έχει βάλει και νικητήριο με την Κροατία το 2007 αν θυμάμαι καλά.Επίσης,δεν νομίζω να αμφισβητείς την δυσκολία των 2 φάσεων.Ο Σπανούλης έκανε fade-away με 2 παίχτες κρεμασμένους πάνω του ενώ ο Βασιλόπουλος 1 απλό lay-up.Δεν προσπαθώ φυσικά να υπερασπιστώ τον Σπανούλη απλά οι συγκεκριμένες φάσεις δεν νομίζω ότι είναι ενδεικτικές για να βγάλουμε συμπεράσματα. smile.gif
Mamuwalde
έχει πλάκα που στα καπάκια του ματς δεν έγραψε κανείς παναθηναικός για non call . μετά από 1-2 μέρες βρέθηκαν παραπτώματα rolleyes.gif

οι δηλώσεις του ομπράντοβιτς δεν αναφέρουν πουθενά διαιτησία . ούτε οι δηλώσεις των παικτών .

αλλά όοοοοοοοοχι . κάποιοι πρέπει να βρουν κάτι να πουν και γι'αυτό ... μόνο ντισκαλιφιέ δεν έχετε ζητήσει ακόμα 33.gif

όσο για τα winner και looser , με τέτοια ψυχολογία που έχει ο βασιλόπουλος μόνο winner δεν έγινε . εδώ έκανε μια λάθος πάσα και ζήτησε αλλαγή . το παιδί ψυχολόγο θέλει όχι προπονητή . και διαφωνώ με όσους λένε ότι δε δουλεύει ,κπ ,κλπ . το άγχος τον έχει φάει και οι υπερβολικές απαιτήσεις . δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα ο βασιλόπουλος για αδιαφορία , μη λέμε και ό,τι θέλουμε τώρα . μπορεί να μην είναι ή να μη γίνει ποτέ τόσο καλός όσο είχε δείξει πριν 5 χρόνια αλλά δεν είναι άχρηστος .

ο σπανούλης έχει την ατυχία να είναι ο πιο "επιθετικογενής" έλληνας , σε μια ελλάδα που λετρεύει την άμυνα . ό,τι και να κάνει θα βρεθεί κάποιος να πει ότι πήρε παραπάνω επιθέσεις απ'ό,τι θα έπρεπε ή κάτι παρόμοιο . το ότι ο ζοτς τον εμπιστεύεται πάντα στις 1-2 πρώτες επιλογές κάθε κρίσιμου σουτ , ανεξαρτήτου ματς , κάτι λέει ...
saniboy
QUOTE(giopride @ Mar 3 2009, 14:22 ) *
έχει πλάκα που στα καπάκια του ματς δεν έγραψε κανείς παναθηναικός για non call . μετά από 1-2 μέρες βρέθηκαν παραπτώματα rolleyes.gif

οι δηλώσεις του ομπράντοβιτς δεν αναφέρουν πουθενά διαιτησία . ούτε οι δηλώσεις των παικτών .

αλλά όοοοοοοοοχι . κάποιοι πρέπει να βρουν κάτι να πουν και γι'αυτό ... μόνο ντισκαλιφιέ δεν έχετε ζητήσει ακόμα 33.gif

....Μην κρινεις απο ΠΡΑΣΙΝΕΣ και τυφλα οπαδικες αποψεις ,ΔΙΚΑΙΑ κερδισε ο ΟΣΦΠ... βεβαια για να τα λεμε ολα, παντα οταν το παιχνιδι ειναι στο ποντο τα ''σφυριγματα'' πανε στην εδρα (ακομα και στο ΝΒΑ) δεν βρισκω ομως ουσια σε τετοιου ειδους διαμαρτυριες...Πραγματικα αναρωτιεμαι τι 8α συνεβαινε αν ειχαν γινει ολα αντιστροφα στο ΟΑΚΑ rolleyes.gif
Mamuwalde
....Μην κρινεις απο ΠΡΑΣΙΝΕΣ και τυφλα οπαδικες αποψεις

για τις απόψεις του φόρουμ μιλάω . ανύπαρκτους δεν αναπαράγω ... peace.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Τα βηματα που κανει ο Βασιλοπουλος στην προσποιηση ειναι καθαρα.
Κουναει και τα 2 ποδια πριν κανει ντριπλα, ομως μετα κανει κανονικα μπασιμο.
Το πρωτο βηματακι δεν μετραει αφου ειναι πανω στο πιασιμο της μπαλας
και οχι αφου την εχει πιασει.

Να δω βεβαια ολοι αυτοι που τωρα αποθεωνουν τον παίκτη,
τι θα ελεγαν αν εδιναν τα βηματα οι διαιτητες.
Mamuwalde
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 3 2009, 14:32 ) *

καλά μην πεις εσύ καλή κουβέντα για τον βασιλό , θα σου χαλάσει το στόρι laugh.gif rolleyes.gif
NikRag15
QUOTE(Gravedigger @ Mar 3 2009, 14:21 ) *
Ο Σπανούλης έχει βάλει και νικητήριο με την Κροατία το 2007 αν θυμάμαι καλά.Επίσης,δεν νομίζω να αμφισβητείς την δυσκολία των 2 φάσεων.Ο Σπανούλης έκανε fade-away με 2 παίχτες κρεμασμένους πάνω του ενώ ο Βασιλόπουλος 1 απλό lay-up.Δεν προσπαθώ φυσικά να υπερασπιστώ τον Σπανούλη απλά οι συγκεκριμένες φάσεις δεν νομίζω ότι είναι ενδεικτικές για να βγάλουμε συμπεράσματα. smile.gif

Βασικά και μόνο που μετά από ένα τοοοσο κακό παιχνίδι για τον Βασιλόπουλο παίρνει την τελευταία επίθεση για εμένα λέει πολλά για το χαρακτήρα του...!! Απλό lay up δε το λες όταν κρίνετε τετοιο παιχνίδι και με τον κόσμο να είναι ετοιμος να σε κραξει..!!(Μεσα σε αυτούς και εγώ που δεν τρελαίνομαι κιόλας για τον Βασιλόπουλο)
rankin
QUOTE(Gravedigger @ Mar 3 2009, 14:21 ) *

καλά θυμάσαι για το παιχνίδι με την κροατία.. έβαλε ένα τρίποντο απο τα 9.5 μέτρα τότε.. Αλλά, ως εκεί. Τώρα, ακόμα και με κρεμασμένο παίχτη πάνω του, αμφιβάλεις ότι ο Διαμαντίδης μπορεί να το έβαζε ή τέλος πάντων, είχε περισσότερες πιθανότητες να κάνει κάτι καλό;
Μπορεί να ακούγομαι εμπαθής, αλλά παίχτης που έφυγε απο το ΝΒΑ -ενώ θα του έδιναν ευκαιρία- γιατί δεν είχε το τσαγανό να κάτσει και να διεκδικήσει αυτό που του αναλογεί, δεν τον έχω και για μεγάλο winner..
apkat
QUOTE(dirk10 @ Mar 3 2009, 14:14 ) *
μαλλον στον ρεφερι φωναζει ο φωτσης και οχι αδικα οπως το βλεπω τωρα.παντως τα βηματα βγαζουν ματια icon_drunk.gif icon_drunk.gif και μεθυσμενος να εισαι τα βλεπεις

E και γω μαλλον μεθυσμενος θα μαι..Ουτε βηματα δεν βλεπω ουτε φαουλ του Μπουρουση..

Ο Παναγιωτης στην προσποιηση κρατα το ενα ποδι σταθερο και στην συνεχεια σκαει την μπαλα μαζι με το ενα βημα + τα αλλα 2 του μπασιματος.

Με πλατη εχει στηθει ο ανθρωπος περιμενοντας μπαλα..Αν δεν εκανε διεισδιση ο Βασιλο θα συζητουσε κανεις για φαουλ σε αυτην την φαση;;Οσο εχει σπρωχνει ο Μπουρου τον Φωτση αλλα τοσο τον σπρωχνει ο Φωτσης..Δειτε στο εξωφυλλο της Πρασινης τα χερια τους ειναι "δεμενα"

Το γεγονος οντως οτι οι παναθηναικοι θυμηθηκαν σημερα την διαιτησια με την βοηθεια βεβαιως βεβαιως της πρασινης ειναι οντως κωμικο οταν εχουν προηγηθει τοσα αλλα ειδικα στο 1ο ημιχρονο..

Οσο για το τι θα γινοταν αν ηταν αντιστροφα η φαση του Μπουρου να θυμησω τι ειχε γινει στον τελικο περσυ;;Ο Τσαρτσαρης σε απιστευτα πιο εξωφθαλμη φαση(μιλαμε η μερα με την νυχτα) σερνει τον Βασιλοπουλο εκτος ρακετας για να μην παρει το ριμπαουντ και μαλιστα την στιγμη που κρινοταν ο πρωτος τιτλος της χρονιας..Ε δεν θυμαμαι να εγινε δα και καμια επανασταση για την συγκεκριμενη φαση..

Τελος ρε παιδια ο προπονητης και οι παικτες δειχνουν επιπεδο(δεν τους παιρνει κιολας αλλα οπως και να εχει θετικο ειναι) και δεν λενε κουβεντα για την διαιτησια και βρισκεστε εσεις αντι να ακουσετε αυτους να ακουσετε την Πρασινη;;Ουτε καν στην συνεντευξη του Μπατιστ στο σαιτ της ΚΑΕ ΠΑΟ που προφανως ειναι μια συνεντευξη κατευθυνομενη δεν αναφερεται τιποτα..
leonkalf
QUOTE (kseplenhs @ Mar 2 2009, 01:08 ) *
επειδή μου αρέσει να παίζω με συμβολισμούς.

η τάπα του μπουρού στον δδ και το καλάθι του χαλπερίν μπροστά στον δδ σε μια φάση καρμπον με αυτή του άκερ νομίζω πως παραείναι συμβολικά.

Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ στη φάση του Χαλπερίν. Είπα από μέσα μου ότι δεν την πάτησε σαν τον Άκερ!

QUOTE (suspect @ Mar 2 2009, 03:28 ) *
Στην προσκληση ενός καλου μου φιλου για το Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος στο μπασκετ λογω ενός «ορφανου» για το χθεσινο ματς, διαρκειας δεν μπορουσα να πω όχι.
Στην ΑΕΚ δεν παω γιατι περαν μιας συγκινητικης προσπαθειας επιβιωσης δεν εχεις τιποτα άλλο να δεις. Επομενως, αφου μου δοθηκε η ευκαιρια πηγα να απολαυσω το θεαμα.

Ευτυχως που το «η καλη μερα από το πρωι φαινεται» δεν επιβεβαιωθηκε καθως με το που φτανω εξω από το Σταδιο Ειρηνης και Φιλιας, οι αστυνομικοι ειχαν ριξει δακρυγονα. Συγκινηθηκα τοσο πολύ, ουτε στην περσινη κηδεια του πατερα μου δεν ειχα δακρυσει ετσι. Ο λαιμος μου εγινε κραμπολαχανο και ευτυχως ο φιλος μου δεν αργησε και μπηκαμε στο γηπεδο σχεδον τροχαδην.
Στην εισοδο στενοχωρηθηκα καθως θα μπορουσα να ειχα περασει, από ένα καλαζνικοβ μεχρι ένα μπαζουκας. Ο ελεγχος ηταν τοσο σοβαρος οσο και η αποψη της Εφης Θωδη για τη θεραπεια του καρκινου.
Ξερω ότι η κορμοστασια μου και ιδιατερα το αρρενωπο προσωπο μου εμπνει εμπιστοσυνη αλλα πριν την ψωνισω διαπιστωσα πως σε κανεναν άλλο δεν εγινε ενας εστω υποτυπωδης ελεγχος.

Αφου καθησαμε, ψηλα ψηλα, εκαναν την εμφανιση τους οι κροτιδες. Μπραβο στα παιδια που τις πετουσαν καθως ειχαν μια σταθερη περιοδικοτητα και η μελωδια του βομβου απαλυνε καπως την ηχορρυπανση του ασχετου με τη μουσικη DJ.
Πολύ μου αρεσε το ηχητικο συμπαν και μαζι με τα καπνογονα εκαναν πραγματικα μια υπεροχη ατμοσφαιρα. Η ΚΑΕ Ολυμπιακος συμμετειχε στο χιουμοριστικο της βραδιας με την προτροπη από τα μεγαφωνα να μην καπνιζουμε. Αυτό σας πειραξε…

Πολύ καλή η περιγραφή του suspect.

Αίσχος με τα δακρυγόνα που ξεκίνησαν κατά τις 9. Ήμουν τυχερός που είχα μπει νωρίς στο γήπεδο (8.40) αλλά σε κάποια φάση που ήμουν κοντά σε μια είσοδο του γηπέδου μου ήρθε στη μύτη (κυρίως) και στα μάτια η οσμή τους. Είδα πολλά άτομα με πρισμένα μάτια, να βήχουν και να είναι χάλια.

Απαράδεκτο για όλους (οπαδούς και αστυνομία). Απ' ότι έγινε γνωστό κάποιοι χωρίς εισιτήριο θέλανε να μπουκάρουν με το έτσι θέλω και γι' αυτό ξεκίνησε η όλη ιστορία.
Βέβαια, δεν έφταιγαν σε τίποτα όλοι οι υπόλοιποι (από μικρά παιδιά, κοπέλες κλπ) να τρώνε τα δακρυγόνα!!

Άλλο απαράδεκτο τα τσιγάρα!! Ντουμάνι...
Κάποιοι δεν σέβονταν ακόμα και το γεγονός ότι κάποιοι πίσω τους είχαν μάτια δακρυσμένα από τα δακρυγόνα και έπρεπε να ανέχονται και τον καπνό από τα τσιγάρα των άλλων!!
Αυτό που με εξόργισε ακόμα περισσότερο ήταν το να βλέπω τα άτομα με τα κίτρινα φανελάκια (security γηπέδου) να καπνίζουν τη στιγμή που η διοίκηση της ομάδας κάνει προσπάθεια να απαγορευτεί (ή ελαττωθεί τέλος πάντων)!!

Νομίζω ότι αυτοί που εργάζονται για την ΚΑΕ θα έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα!!! Και οι υπόλοιποι να σέβονται τις παρακλήσεις τόσο διοίκησης και παικτών όσο και αυτών που κάθονται δίπλα τους!!

QUOTE (dirk10 @ Mar 3 2009, 11:12 ) *

Κι εγώ νομίζω ότι είναι βήματα του Βασιλόπουλου (στην προσποίηση).

QUOTE (PanosIlio-G7 @ Mar 3 2009, 13:01 ) *
Για τα αγωνιστικά δεν θα ήθελα να πω γιατί το έχετε εξαντλήσει το θέμα, δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο.

Θέλω λίγο να σταθώ στην ατμόσφαιρα του αγώνα, και θα γίνω λίγο κακός.

Δεν θεωρώ πως χθες η ατμόσφαιρα ήταν καλή, με άριστα το 10 μπορώ να πω ότι πιάσαμε τη βάση, άλλες φορές πέφταμε πολύ κάτω από τη βάση, και εξηγούμε.

Καταρχάς το λέιζερ, δεν ξέρω από που, δεν με νοιάζει κιόλας, ξεκίνησε αυτή η μόδα αλλά είναι εντελώς απαράδεκτο να γίνεται, είναι καθαρή ασέβεια και κατά πολύ μεγάλο ποσοστό είναι και επικίνδυνο για την υγεία του αθλητή. Και το χειρότερο είναι πως ήξεραν όλοι ποιοι τα είχαν και κανένας δεν έκανε τίποτα να τα σταματήσει.

Και το δεύτερο είναι οι κροτίδες, πως είναι δυνατόν να υπήρχε καλή ατμόσφαιρα όταν όλοι εκεί στα πέταλα έκανα Ανάσταση, μόνο οι λαμπάδες έλειπαν, σχεδόν κάθε 2-3 λεπτά ακουγότανε και από ένα μπαμ, δηλαδή επειδή τα πετάγανε στο χώρο του στίβου και όχι στον πάγκο του Παναθηναϊκού αυτομάτως είναι εντάξει και είχαμε καλή ατμόσφαιρα? Και μην πει κανένας πως είναι και βελτίωση πως τα πετάγανε εκεί και όχι προς τον πάγκο. Αυτό είναι απαράδεκτο. Στον Πειραιά είναι το ΣΕΦ όχι στη Γάζα.

Και το αποκορύφωμα, για κερασάκι στη τούρτα, τα ευχαριστώ των Γιαννάκη και Παπαλουκά στον κόσμο, μάλιστα ο Γιαννάκης είπε πως, "οι φίλαθλοί μας έδειξαν πως συμπεριφέρονται οι πρωταθλητές" να το βράσω αν είναι αυτή συμπεριφορά πρωταθλητών.

Τα είπα και ησύχασα. Σχόλια δεκτά επί των απόψεών μου απλά δεν παίζει να μπω σε διαδικασία κουβέντας και ο λόγος είναι απλός, είμαι απόλυτος σε τέτοια θέματα και ναι την προσωπική μου υγεία (ψυχική) και την άνεσή μου τα τοποθετώ πολύ πάνω από οποιοδήποτε παιχνίδι, ομάδα κτλ. για αυτό και αυτό χαρακτηρίζομαι καναπεδίστας φίλαθλος. Όταν κάποτε η ομάδα μου παρέχει σε ανέσεις αυτό που εγώ πιστεύω ότι αξίζω σαν φίλαθλος τότε θα πάω και το γήπεδο

Συμφωνώ.
Κι εγώ λίγο ξαφνιάστηκα με τη δήλωση του Γιαννάκη.
Ειδικά αυτό με τα δυναμιτάκια ήταν πολύ ενοχλητικό. Φαντάζομαι περισσότερο σε αυτούς που ήταν στα καρεκλάκια κοντά στην μπασκέτα. Πιστεύω κιόλας ότι το εύκολο σουτ που έχασε ο Γιασικεβίτσιους στο τέλος της 3ης περιόδου, το έχασε επειδή την ώρα του σουτ έσκασε ένα δυνατό..
Και επίσης τα laser...
Δεν είναι τρόπος συμπεριφοράς αυτός. Εντάξει, έδρα, να εκνευριστεί ο αντίπαλος κλπ. αλλά όχι έτσι. Εμένα με βρίσκουν αντίθετο τέτοιες μέθοδοι.
Θα ήθελα εμείς στην έδρα μας να δίνουμε το παράδειγμα... κι όχι να κάνουμε αντίποινα για τυχόν τέτοιες παρόμοιες συμπεριφορές στις έδρες των άλλων.

Να πούμε όμως ότι άλλες φορές έχουν γίνει περισσότερα.. Μακάρι τουλάχιστον να ελλατώνονται και να φτάσουμε στη μέρα που θα γίνει ένα τέτοιο παιχνίδι σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα.

QUOTE (PARISINOS @ Mar 3 2009, 13:26 ) *

Σωστός. Ο Μπουρούσης έκανε την δουλειά, αφού βέβαια ο Βασιλόπουλος είχε ξεφορτωθεί τον Γιασικεβίτσιους. Μετά ο Μπουρού του άνοιξε το δρόμο..

Ο παίκτης που λέει o rankin ότι πανηγυρίζει είναι ο Τσαρτσαρής, ο οποίος αν δείτε το video προσεκτικά αφού ο Βασιλόπουλος έχει βάλει το καλάθι σηκώνει τις γροθιές του σαν να ήταν παίκτης του Ολυμπιακού για να πανηγυρίσει. Και μετά τις κατεβάζει και περπατάει προς την άκρη του πάγκου, δυσαρεστημένος.

Ρε μπας και είναι Ολυμπιακός και πανηγύρισε άθελά του, αυθόρμητα???? 69.gif
Και μετά για να μη φανεί το γύρισε??? icon_drunk.gif

Ο Φώτσης νομίζω κι εγώ ότι τα βάζει με τους συμπαίκτες του, που άφησαν το Βασιλόπουλο να φτάσει ως εκεί.

edit: Θα 'θελα να πω και κάτι άλλο: Είδα κάποιους που ήρθαν 1η φορά στο γήπεδο (κάποιους από αυτούς τους βοήθησα να βρουν τη θέση τους (άτομα με διαρκείας)). Από περιέργεια τους ρώτησα και μου είπαν ότι δεν έρχονται τακτικά. Κάποιοι 2-3 φορές, καποιοι έρχονταν 1η φορά (ένας ήταν από επαρχία)!!!!
Θα έλεγα σε όλους αυτούς ότι δεν είναι μόνο τα ματς με τον Παο.... Αν αγαπάνε την ομάδα και το μπάσκετ, θα ήταν -κατά τη γνώμη μου- σωστότερο να πήγαιναν περισσότερες φορές στο ΣΕΦ.
captain_88
Όμορφα. Ανακαλύψαμε βήματα του Βασιλόπουλου φάουλ του Μπουρουση και δεν ξέρω τι άλλο! Η ΠΡΑΣΙΝΗ κατάφερε το στόχο της μια χαρά. Δεν είπε κανείς όμως για τους 4 πόντους που χαρίστηκαν στον ΠΑΟ όταν ήταν πίσω με 8 με 2 ανύπαρκτα φάουλ. Τέλος πάντων το έργο το βλέπουμε χρόνια τώρα....
rankin
Κι όμως, τα δυναμιτάκια είναι πρόοδος!
Πέρσι είχαν βάλει φωτιά στον πάγκο του παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και πριν απο 3 χρόνια στο ΟΑΚΑ είχαν βγεί τα αεροβόλα (και είχαν σημαδέψει και καλά μάλιστα! )
Άρα, ναι, ακούγεται απίστευτο, αλλά μιλάμε για πρόοδο!!!!!! Ούτε μπουκάλια έπεσαν (όπως στον τελικό του κυπέλλου), ούτε καν σαΐτες! Μην τα θέλουμε όλα δικά μας λοιπόν!

**Όσο για τον παίχτη που έμοιαζε σαν να πανηγύριζε, πραγματικά είναι μια πολύ αστεία φάση.. θα ήθελα να ήξερα τι ακριβώς πήγε να κάνει 21.gif
dirk10
QUOTE(apkat @ Mar 3 2009, 16:20 ) *
E και γω μαλλον μεθυσμενος θα μαι..Ουτε βηματα δεν βλεπω ουτε φαουλ του Μπουρουση..

Ο Παναγιωτης στην προσποιηση κρατα το ενα ποδι σταθερο και στην συνεχεια σκαει την μπαλα μαζι με το ενα βημα + τα αλλα 2 του μπασιματος.

Με πλατη εχει στηθει ο ανθρωπος περιμενοντας μπαλα..Αν δεν εκανε διεισδιση ο Βασιλο θα συζητουσε κανεις για φαουλ σε αυτην την φαση;;Οσο εχει σπρωχνει ο Μπουρου τον Φωτση αλλα τοσο τον σπρωχνει ο Φωτσης..Δειτε στο εξωφυλλο της Πρασινης τα χερια τους ειναι "δεμενα"

Το γεγονος οντως οτι οι παναθηναικοι θυμηθηκαν σημερα την διαιτησια με την βοηθεια βεβαιως βεβαιως της πρασινης ειναι οντως κωμικο οταν εχουν προηγηθει τοσα αλλα ειδικα στο 1ο ημιχρονο..

Οσο για το τι θα γινοταν αν ηταν αντιστροφα η φαση του Μπουρου να θυμησω τι ειχε γινει στον τελικο περσυ;;Ο Τσαρτσαρης σε απιστευτα πιο εξωφθαλμη φαση(μιλαμε η μερα με την νυχτα) σερνει τον Βασιλοπουλο εκτος ρακετας για να μην παρει το ριμπαουντ και μαλιστα την στιγμη που κρινοταν ο πρωτος τιτλος της χρονιας..Ε δεν θυμαμαι να εγινε δα και καμια επανασταση για την συγκεκριμενη φαση..

Τελος ρε παιδια ο προπονητης και οι παικτες δειχνουν επιπεδο(δεν τους παιρνει κιολας αλλα οπως και να εχει θετικο ειναι) και δεν λενε κουβεντα για την διαιτησια και βρισκεστε εσεις αντι να ακουσετε αυτους να ακουσετε την Πρασινη;;Ουτε καν στην συνεντευξη του Μπατιστ στο σαιτ της ΚΑΕ ΠΑΟ που προφανως ειναι μια συνεντευξη κατευθυνομενη δεν αναφερεται τιποτα..

μπορεις να πας πισω και να δεις οτι απο την πρωτη μερα εγραψα για τα βηματα και δεν περιμενα καμια πρασινη.δεν περιμενω απο καμια εφημεριδα να βγαλω αποψη για το τι ειδα.εκτως κι αν ειμαστε στο νβα τοτε οντως δεν ειναι βηματα. επαναλαμβανω δικαια κερδισε ο ολυμπιακος το θελε πιο πολυ!παντως αν ειχε γινει αντιθετα τωρα θα ειχε γινει χαμος και τωρα νομιζω δεν εχει γινει και καμια επανασταση οπως γραφεις και μαλιστα σε παιχνιδι παρα πολυ συμαντικο γιατι ολοι ξερουμε τι ρολο παιζει η εδρα!!!το θεμα ειναι οτι οι διαιτητες κανουν λαθοι και για τους 2 δεν υπαρχει καποιος που να μην κανει λαθος
rankin
QUOTE(dirk10 @ Mar 3 2009, 16:04 ) *
επαναλαμβανω δικαια κερδισε ο ολυμπιακος το θελε πιο πολυ!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια γιατί ήταν καλύτερος! Το αν το ήθελε πιο πολύ είναι σχετικό.. Δεν υπάρχει ομάδα τέτοιου επιπέδου που να μην παίζει πάντα για την νίκη. Τι πάει να πει "το 'θελε πιο πολύ"; Αυτός είναι ένας εναλλακτικός τρόπος για να δηλώσουμε ότι κάποιος ήταν καλύτερος;;
Τα μεγάλα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και σε αυτές ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός προχθές, όπως ήταν καλύτερος ο παναθηναϊκός στον τελικό του κυπέλλου. Απλά πράγματα. Όποιος πιστεύει πως ο παναθηναϊκός δεν το ήθελε πολύ και ήταν χαλαρός, μάλλον για λάθος ομάδα μιλάει...
asero
Θα συμφωνησω με τον apkat.Ουτε εγω ειδα βηματα του βασιλοπουλου ουτε φαουλ του μπουρουση.Κατα τα αλλα,ο ολυμπιακος κερδισε δικαια.Ελεγξε τα ριμπαουντ και τον ρυθμο,επαιξε καλα στο λοου ποστ,σταματησε σε μεγαλο βαθμο το πικ εν ρολ του παναθηναικου και τους παιχτες βαρομετρα οπως τον διαμαντιδη,τον πεκοβιτς και αναγκασε τον γιασικεβιτσιους σε πολλα λαθη.Πολυ καλη εμφανιση απο τον παπαλουκα[ο οποιος ηταν ο ηγετης μεσα στο παρκε αλλα και εξω απο αυτο]πολυ καλος ο βουισιτς και μεγαλη εμφανιση απο τον μπουρουση.Καλοι ηταν και οι χαλπεριν και γκριρ.

Ομως,πρεπει να ξεχασουμε αυτη τη πολυ σημαντικη νικη γιατι ακολουθει το πολυ σημαντικο παιχνιδι με την μιλανο και κρινεται σε μεγαλο βαθμο η προκριση μας στους 8.Παντως,η ομαδα εδειξε οτι βρισκεται σε πολυ καλο δρομο και πιστευω οτι αυτη η νικη ειναι μονο αρχη

ΥΓ.Πρωτη φορα ειδα τον γιαννακη να κοουτσαρει τοσο καλα σε τετοιο επιπεδο.Μπραβο του γιατι βελτιωνεται και μακαρι να συνεχισει ετσι

Εdit.Συμφωνω με ρανκιν
teo7
Ναι κ εγώ βλέπω βήματα στο μπάσιμο του βασιλόπουλου. Το θέμα είναι πως έχουμε φτάσει μισό λεπτό πριν το τέλος στο 75-75. Τελικά η διατησία του τελικού που για μένα ήταν καλή ήταν απλά μια παρένθεση. Οι γκρι προχτές ήταν οι πατερίτσες του παο σε όλο τον αγώνα και ο κουκουλεκίδης ο mvp του, απο το 20' εως 35'. Όσοι δε το είδαν μπορούν να αγοράσουν την πράσινη να τη διαβάσουν 5-6 φορές μπας και πιστέψουν αυτά που γράφει..

Από την άλλη εμένα μου φαίνεται πολύ θετικό που στον ολυμπιακό φέτος προσπαθούν να κάνουν μια προσπάθεια προς αυτή τη κατεύθυνση. Τώρα αν θα καταφέρουν κάτι, δε ξέρω δύσκολο. Τόσα χρόνια οι διοικήσεις μας παρακολουθούσαν άπραγες τους γκρι να μας σφάζουν και την ημιαγράμματη κλίκα των και καλά μπασκετικών δημοσιογράφων να γράφει τα απίστευτα..

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, πιστεύω πως η ομάδα έπαιξε πολύ καλή άμυνα με προσανατολισμό αλλά επιθετικά απλά βασίστηκε στο πάθος και την εμπειρία των παικτών του. Όλοι αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ολυμπιακός έκανε το καλύτερο του παιχνίδι και ο παο το χειρότερο ας καταλάβουν επιτέλους πως δεν σκεφτόμαστε με τον _ _ λο!

ΥΓ: Ποτέ δεν ήταν το φόρτε του βασιλόπουλου το επιθετικό παιχνίδι αλλά φέτος είναι τραγικός εντελώς σαυτόν τον τομέα. Παντώς αμυντικά ανεβάζει δυο επίπεδα πάνω την ομάδα όταν παίζει.
giannis_
Ρε παιδια εδω οι ιδιοι οι πρωταγωνιστες δεν εχουν ασχοληθει με τη διαιτησια που στη τελικη αυτη αγωνιζονται και οχι εμεις!Αυτο που γινεται αδικει και τις 2 ομαδες,δηλαδη στα πλει-οφ που κρινεται ο τιτλος φανταστειτε τι εχε να γινει.....
PARISINOS
Κανεις παναθηναικος δεν ασχοληθηκε με τη διαιτησια. Ουτε πριν δυο μερες, ουτε σημερα. Ισως μονο η πρασσινη ...

Τωρα το σχολια μερικων παναθηναικων για τη διαιτησια σημερα προηλθαν ( τα δικα μου τουλαχιστον) απο το γεγονος οτι δυο μερες τωρα δεν μιλησε κανεις για διαιτησια απο τον ΠΑΟ, και σε λιγο, ουτε λιγο ουτε πολυ, οι φιλοι του ΟΣΦΠ θα βγουν και αδικημενοι απο πανω.

Αν παει κανεις στο τοπικ της διαιτησιας , θα διαπιστωσει οτι 8/10 ποστ ειναι απο φιλους του ΟΣΦΠ που θεωρουν οτι η ομαδα τους αδικηθηκε blink.gif

Τελος παντων τελος απο μενα μια ςκαι ειμαι και οφφ τοπικ.

Επαναλαμβανω, η διαιτησια ηταν μια χαρα, εκανε λαθη αλλα δεν ευνοησε ΚΑΝΕΝΑΝ. Δικαιος νικητης ο ΟΣΦΠ.
leonkalf
QUOTE (rankin @ Mar 3 2009, 15:55 ) *
Κι όμως, τα δυναμιτάκια είναι πρόοδος!
Πέρσι είχαν βάλει φωτιά στον πάγκο του παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και πριν απο 3 χρόνια στο ΟΑΚΑ είχαν βγεί τα αεροβόλα (και είχαν σημαδέψει και καλά μάλιστα! )
Άρα, ναι, ακούγεται απίστευτο, αλλά μιλάμε για πρόοδο!!!!!! Ούτε μπουκάλια έπεσαν (όπως στον τελικό του κυπέλλου), ούτε καν σαΐτες! Μην τα θέλουμε όλα δικά μας λοιπόν!

Σαφώς και είναι πρόοδος αν το δούμε από αυτή την πλευρά.
Δεν συγκρίνονται με τα περσινά γεγονότα, ειδικά στο ΟΑΚΑ (που τα έζησα από πολύ κοντά..) που παιζόταν μπάσκετ μέσα σε μια ζούγκλα..

Αλλά πιστεύω ότι όλοι θέλουμε να γίνουν ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Μακάρι λοιπόν η πρόοδος να συνεχιστεί..

Στα αγωνιστικά, αφού αυτό είναι το κυρίως θέμα μας, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός χθες άξιζε τη νίκη. Ήταν καλύτερος και έδειξε ότι είναι ικανός να φτάσει στην κορυφή.
Ευελπιστώ ότι θα γυρίσει τώρα η ψυχολογία και θα πάρουν τα πάνω τους όλοι οι παίκτες μας. Ήταν κομβικό αυτό το παιχνίδι πιστεύω για ψυχολογικούς κυρίως λόγους.
Marciulionis
QUOTE(giopride @ Mar 3 2009, 14:22 ) *

Τα παραπτώματα που λές μόνο ως απάντηση στη δική σας ατέρμονη γκρίνια για τη διαιτησία και τη συνεχή μεμψιμοιρία τα αναφέρουμε και όχι για να πούμε "Να! Οι διαιτητές μας στέρησαν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέυ όφ".

Γιατί αναγνωρίζουμε ότι παίξατε καλύτερα και δίκαια κερδίσατε. Αλλά παρά τη μεγάλη εμφάνιση (όσο κι αν κάποιοι θέλουν να τη μειώσουν για να μειώσουν το ΠΑΟ τέτοια ήταν!) άρχισε πάλι το γαϊτανάκι με τους γκρι που πολεμάνε τον Ολυμπιακό...

Παλιά μου τέχνη κόσκινο έχει γίνει για πολλούς φίλους του ΟΣΦΠ... (Πρέπει να έχω πει τις περισσότερες παροιμίες στο φόρουμ smiley.gif ) Χαρείτε με τη νίκη και τη μεγάλη εμφάνιση και ευχηθείτε να κάνει η ομάδα άλλες 3 τέτοιες για να πάρετε το πρωτάθλημα. Ούτε ο ΠΑΟ θα σας το δώσει αυτό ούτε οι διαιτητές...
vastravoud
Επιγραμματικά:

- Δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός, και δεν πρόκειται να κάθομαι να ασχολούμαι με τη διαιτησία. Νομίζω ότι τόσο χτες, όσο και στον τελικό σφύριζαν ο,τι έβλεπαν.

- Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως με τα περί "μύθων" που καταρρίπτονται. Οι "μύθοι" δε χτίζονται σε ένα βράδυ και φυσικά δεν καταρρίπτονται και σε ένα βράδυ, για να μην πω ότι δε φτάνει ούτε μια σεζόν για αυτό.

- Θα γίνει μια εξαιρετική σειρά 5 αγώνων, και ελπίζω τα γουρουνια της πρασινοκόκκινης κερκίδας να μην παίξουν ρόλο. Ούτε οι μπουκαλορίπτες, ούτε οι λειζεροφόροι. (Αυτοί οι δεύτεροι μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους σαν sniper στο στρατό).

- Και οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετικά ρόστερ, αλλά θεωρώ και λάθος μια προσπάθεια απαξίωσης του δικού μας υλικού από φίλους Ολυμπιακούς λίγες σελίδες παραπίσω. Στην Ευρώπη σήμερα δεν υπάρχει καμμία ομάδα που να μπορείς να πεις ότι δεν έχει ψεγάδι.
spysta
εγω παντως αυτο το πραγμα με τον να ΜΗΝ ασχολουμαστε με την διαιτησια ποτε δεν το καταλαβα ..

ισως δεν ειμαι τοσο υπερανω οσο μερικοι .. ισως γινω με τα χρονια .. ισως παλι απλα το εχω χουι οπως πολλοι ή να το γουσταρω επειδη ηταν το ονειρο μου να γινω ο νεος Φουφης( blink.gif) .. ή μπορει και να εχω δικιο και τους λογους μου .. ή παλι να μην καταλαβαινω την τυφλα μου και να τα ερμηνευω ολα λαθος ή τσπ τοσοι λογοι που βαριεμαι να γραψω.

αφου παιζει ρολο οπως και να το κανουμε .. ειδικα σε τετοια φιζικαλ παιχνιδια σαν το μπασκετ με πολες επαφες ..οπου οι κανονισμοι πολλες φορες αφηνονται στην κριση και την υποκειμενικοτητα των διατητων ..
βεβαια αλλο το να κριτικαρεις και αλλο να το κανεις κακοπροερετα και ολη την ωρα να εχεις σαν δικαιολογια τους ρεφ επειδη εχασες .. εκει σιγουρα ειναι λαθος και κουραστικο

ομως οταν τα πραγαμτα ειναι τοσο κοντα .. οι ομαδες ειναι αποδεδειγμενα ισαξιες .. και ενα λαθος σφυριγμα μπορει να αλλαξει ενα παιχνιδι .. το δελεαρ ειναι πολυ μεγαλο για να το αφησεις ετσι

μακαρι καποια στιγμη να μην ''αναγκαζομαστε'' να μιλησουμε για την διατησια .. αρκετα χλωμο παντως.
Και δεν ειναι μονο θεμα νοοτροπιας .. η νοοτροπια δημιουργειται με τα χρονια και κυριως οταν δεν δινοτναι αφορμες..

γιατι ΔΕΝ γινεται να ειναι ΟΛΟΙ τοσο τυφλα φανατισμενοι που οι μεν κοκκινοι συχνα να φωναζουν για την διατησια στο μπασκετ και οι δε πρασινοι για αυτην στο ποδοσφαιρο .. καποιος λογος θα υπαρχει για αυτο.κι οταν αυτος ελλατωθει ως ενα βαθμο ισως σιγα σιγα να αλλαξουμε μυαλα ..
γιατι απο την μια μερα στην αλλη να πεις ''νταξει μωρε δεν πειραζει που ο Κλειτον στο 90' βγηκε τετ α τετ αλλα λανθασμενα δοθηκε οφσαιντ'' 'η ''ελα μωρε σιγα δεν πειραζει που ο Μπατσιτ εκανε παρελαση και δεν σφυριχτηκε τιποτα'' .. ειναι κομματακι δυσκολο.
dirk10
το καλυτερο που μπορουσε να γινει ωστε να μην ασχολουμαστε με τους γκρι ειναι η καταργηση του ριπλει!!τωρα θα μου πεις εξω βλεπουν τα λαθη που κανουν οι ρεφεροι βλεπουν και τις επαναληψεις και δεν μιλαει κανεις.εγω παντως το θεωρω το πιο δικαιο και για τον ιδιο τον διαιτητη γιατι ανθρωπος ειναι κι αυτος και εχει να παρει αποφαση σε κλασματα δευτερολεπτων και οχι οπως εμεις απ εξω που τα βλεπουμε ξανα και ξανα
Consultant
QUOTE(vastravoud @ Mar 3 2009, 19:25 ) *
- Και οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετικά ρόστερ, αλλά θεωρώ και λάθος μια προσπάθεια απαξίωσης του δικού μας υλικού από φίλους Ολυμπιακούς λίγες σελίδες παραπίσω. Στην Ευρώπη σήμερα δεν υπάρχει καμμία ομάδα που να μπορείς να πεις ότι δεν έχει ψεγάδι.

Δεν εγινε προσπαθεια απαξιωσης του υλικου αν μιλας για μενα.Δεν απαξιωνεις οταν λες οτι ο Περπερογλου ειναι πιο μετριος απο μετριος ενω ο Νικολας ειναι ωσει παρων (αρα δεν υπαρχει κλασσικος σουτερ).

Οταν λες αντικειμενικα πραγματα δεν απαξιωνεις

Επισης,εγινε κουβεντα απο τον φιλο Marculionis για τα δυο ροστερ,δεν μιλησα τυχαια η λογω της νικης μας.

Αυτα
Air and King
QUOTE(Consultant @ Mar 3 2009, 20:24 ) *
Δεν εγινε προσπαθεια απαξιωσης του υλικου αν μιλας για μενα.Δεν απαξιωνεις οταν λες οτι ο Περπερογλου ειναι πιο μετριος απο μετριος ενω ο Νικολας ειναι ωσει παρων (αρα δεν υπαρχει κλασσικος σουτερ).

Οταν λες αντικειμενικα πραγματα δεν απαξιωνεις

Επισης,εγινε κουβεντα απο τον φιλο Marculionis για τα δυο ροστερ,δεν μιλησα τυχαια η λογω της νικης μας.

Αυτα

Διαφωνω καθετα για τον Περπερογλου.Οχι πως εχω παθει και πλακα με το παιχνιδι του αλλα πιο μετριο απο τον μετριο ειναι υπερβολη.Ειναι ενα παιδι που δουλευει και βελτιωνεται συνεχως και ξερει μπασκετ.

QUOTE(Consultant @ Mar 3 2009, 01:13 ) *
Το ποσο πλεονεκτημα εχει ο Τσιλντρες απεναντι....στον Περπερογλου που ξαφνικα εφτασε να παιζει ως βασικος αντιπαλος του καλυτερου 6ου παιχτη του Nba θα το δουμε στους τελικους της Α1.

Παλι υπερβαλεις!Και εγω συμπαθω τον Τσιλντρες για τις δουλειες που κανει μεσα στο γηπεδο αλλα δεν ηταν ο καλυτερος 6ος παιχτης του ΝΒΑ περισυ.Ο Τζινομπιλι ηταν.
Consultant
QUOTE(Air and King @ Mar 3 2009, 20:38 ) *
Διαφωνω καθετα για τον Περπερογλου.Οχι πως εχω παθει και πλακα με το παιχνιδι του αλλα πιο μετριο απο τον μετριο ειναι υπερβολη.Ειναι ενα παιδι που δουλευει και βελτιωνεται συνεχως και ξερει μπασκετ.

Παλι υπερβαλεις!Και εγω συμπαθω τον Τσιλντρες για τις δουλειες που κανει μεσα στο γηπεδο αλλα δεν ηταν ο καλυτερος 6ος παιχτης του ΝΒΑ περισυ.Ο Τζινομπιλι ηταν.

Bρε συ,η ουσια αυτου που λεω ειναι υπερβολικη;

Εισαι Nbaholic ομως...Δεν αντεξες να μην το πεις ε

smiley.gif

vastravoud
Δείτε τον Ντρου του τελευταίου εναμίση μήνα.

Ναι προχτές ήταν ανύπαρκτος, αλλά με ένα ματς θα τον κρίνουμε; Νομίζω έχει σαφή δείγματα καλύτερης προσαρμογής τον τελευταίο καιρό.
Consultant
QUOTE(Air and King @ Mar 3 2009, 20:38 ) *

Οταν θα παιξει με αντιπαλο τον Τσιλντρες τοτε ναι,θα ειναι πολυ μετριος.Με αντιπαλο τον Χαλπεριν ισως να ευνοειται

Και μην τρελαθουμε επειδη εκανε μισο καλο χρονο οτι εγινε παιχταρα.Δηλαδη τι πιο απλο απο το οτι ειναι μετριος

Μιλαμε για το βασικο τριαρι του Παο ναι η οχι;Μετριος
giannis_
QUOTE(vastravoud @ Mar 3 2009, 20:42 ) *
Δείτε τον Ντρου του τελευταίου εναμίση μήνα.

Ναι προχτές ήταν ανύπαρκτος, αλλά με ένα ματς θα τον κρίνουμε; Νομίζω έχει σαφή δείγματα καλύτερης προσαρμογής τον τελευταίο καιρό.

Bασικα και η ιδια η ομαδα δεν τον βοηθησε αφου δεν μπορεσε να δημιουργησει τις καταλληλες συνθηκες για σουτ!Αλλα και παλι δεν νομιζω οτι η φετινη χρονια μπορει να θεωρηθει ως βαρομετρο για την αξια του συγκεκριμενου παιχτη!
Πολλοι παιχτες και πολυ καλοι μαλιστα εχουν παει σε ομαδες με διαφορετικη νοοτροπια και εχουν κανει το απολυτο μηδεν αυτο ομως δεν μειωνει την μπασκετικη τους αξια!Τρανταχτο παραδειγμα ο σαρας
vastravoud
Στο τοπ-16 έχει πολύ καλή παρουσία μέχρι τώρα πάντως, και γενικά δείχνει να του μπαίνουν τα σουτ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.