Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Οι γυναικες του forum αυξανονται...!!!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Ο χώρος των μελών
Pages: 1, 2, 3, 4
tkt9
6. tkt9 icon_wave.gif
mikri prasini ollandeza
και επειδή κάποιες δεν καταδέχονται να γράψουν εδώ...

7.trefoil 13
8.basket4
9.diama13
10.womanplayer
11.eftychia

ποια άλλη...ποια άλλη...
liolias
Δεν γραφετε και ηλικιες να ξερουμε τι παιζει? tongue.gif
dizzy_fingers
Μαζέψου εσύ λίγουρα.... tongue.gif
greece4
παλι καταμετρηση!! laugh.gif
12.greece4 tongue.gif
tsops
QUOTE(greece4 @ Oct 12 2006, 04:05 PM) *
παλι καταμετρηση!! laugh.gif
12.greece4 tongue.gif

Έτοιμη η ομάδα. Μία γυναίκα coach σας λείπει και είστε οκ...coach13, frosoooooo! Δέβρων έξω τέκνα μου... laugh.gif
trefoil 13
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Oct 12 2006, 03:15 AM) *
και επειδή κάποιες δεν καταδέχονται να γράψουν εδώ...

7.trefoil 13
8.basket4
9.diama13
10.womanplayer
11.eftychia

ποια άλλη...ποια άλλη...

Όχι δεν καταδεχόμαστε. Μάλλον δεν προλαβαίναμε... Αλλά...τετραήμερο έρχεται!
mikri prasini ollandeza
Koρίτσια τι λέτε?να γράφουμε και ηλικία?ή δεν έχετε όρεξη?
morfi
και διαστασεις... επισης θα προτεινα να ποσταρετε και μια φωτογραφια σας (καθως και το τηλεφωνο σας). Η πιο προκλητικη θα παραμεινει μελος του φορουμ ενω οι αλλες θα εξοντωνονται (κοινως ban).
dizzy_fingers
Υπάρχουν άφθονα date sites αν θέλετε, όπου μπορείτε να βγείτε στον πλειστηριασμό όσο θέλετε...
mikri prasini ollandeza
Mπα μπα..εγώ δεν έχω ανάγκη από τέτοια...αγόρια έχω...2 είναι?3 είναι?δεν ξέρω πόσα είναι, πάντως είμαι καλυμένη(αν και δε θα με πείραζε και ένα παραπάνω..!!! biggrin.gif ) biggrin.gif
dizzy_fingers
blink.gif....έχετε ξεφύγει σήμερα τα μικρά... tongue.gif
mikri prasini ollandeza
μόνο σήμερα?
liolias
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Oct 14 2006, 02:48 AM) *
Mπα μπα..εγώ δεν έχω ανάγκη από τέτοια...αγόρια έχω...2 είναι?3 είναι?δεν ξέρω πόσα είναι, πάντως είμαι καλυμένη(αν και δε θα με πείραζε και ένα παραπάνω..!!! biggrin.gif ) biggrin.gif

Καλα τα πας tongue.gif Σε λιγο θα συμπληρωσεις και 5αδα!! bball.gif
mikri prasini ollandeza
λέω να συμπληρώσω 12αδα και να είμαι η coach τους...Γυναίκα προπονήτρια σε αντρικό...καλό, μ΄αρέσει!!
Aspaki
QUOTE(liolias @ Oct 14 2006, 01:14 PM) *
Καλα τα πας tongue.gif Σε λιγο θα συμπληρωσεις και 5αδα!! bball.gif

QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Oct 14 2006, 01:17 PM) *
λέω να συμπληρώσω 12αδα και να είμαι η coach τους...Γυναίκα προπονήτρια σε αντρικό...καλό, μ΄αρέσει!!

Na eimai voithos proponiti??? biggrin.gif plzzzz bball.gif tongue.gif biggrin.gif
mikri prasini ollandeza
(GREEEEEEEEEKLISΗ...αχ ρε Havaneze...γιατί τα επιτρέπεις?? tongue.gif )

Καλά..θα το σκεφτώ...
(οκ..δεν έχω τόσα πολλά αγόρια...)
Aspaki
Καλά καλά δεν ξαναγράφω greeklish tongue.gif απλά βαριέμαι να γυρίζω το πληκτρολόγιο tongue.gif

Να βρούμε ρε..σιγά δεν μπορούμε εμείς να φτιάξουμε μια ομάδα..δε μασάμε tongue.gif
anti-stress
Γεια και από μένα! icon_wave.gif

Δεν είμαι τόσο σχετική όσο άλλες. Μου αρέσει πολύ το μπάσκετ, έπαιζα λίγο παλιότερα, μετά μας φάγανε τα διαβάσματα και τα Πανεπιστήμια... Πάντως, τα παρατάω όλα, όταν παίζει η Εθνική! smilie_schal1.gif

Χαίρομαι, λοιπόν, που βρήκα κάποιους να μοιράζομαι την τρέλα μου! Επειδή είμαστε γυναίκες, δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αγαπάμε το μπάσκετ και να έχουμε άποψη! icon_headbang.gif
liolias
Γεια σου και εσενα! Καλως Ηρθες!
Aspaki
QUOTE(anti-stress @ Oct 14 2006, 11:54 PM) *
Γεια και από μένα! icon_wave.gif

Δεν είμαι τόσο σχετική όσο άλλες. Μου αρέσει πολύ το μπάσκετ, έπαιζα λίγο παλιότερα, μετά μας φάγανε τα διαβάσματα και τα Πανεπιστήμια... Πάντως, τα παρατάω όλα, όταν παίζει η Εθνική! smilie_schal1.gif

Χαίρομαι, λοιπόν, που βρήκα κάποιους να μοιράζομαι την τρέλα μου! Επειδή είμαστε γυναίκες, δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αγαπάμε το μπάσκετ και να έχουμε άποψη! icon_headbang.gif

Γειά σου! biggrin.gif
eftychia
hi anti-stress (καλά πως το εμπνευστηκες το nick σου?)
η τελείως άσχετη με το μπάσκετ σε όλο το φορουμ πάντως είμαι εγώ (κι αυτός είναι κι ο λόγος που γράφω στο off topic μόνο, αφού θεωρώ τελείως χαζό να γράφεις απλά και μόνο για ν αυξήσεις τα post σου ,χωρίς να έχεις γνωση του αντικειμένου)
mikri prasini ollandeza
(παρα λίγο να γίνει σποντούλα...)
Καλώς ήρθες!Σε συγχαίρω για την επιλογή του Nick σου...κι εγώ όταν γράφτηκα δεν ήξερα και τα πάντα για το μπάσκετ...Αλλά να δεις που θα γίνεις κι εσύ αστέρι στο αντικείμενο του μπάσκετ...Καλά ποστς!
anti-stress
Δεν είμαι τόσο σχετική λόγω έλλειψης χρόνου, δεν προλαβαίνω να παρακολουθώ τα πάντα.
Οπότε θα μιλάω όταν έχω πραγματικά άποψη.

Το nick μου είναι συμβολικό για μένα... Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! smile.gif
noumero6
γειά παιδιά! κι εγώ καινούρια και ψιλοάσχτη είμαι...αλά τι σημασία έχει.? όλους μας ενώνει η ίδια μεγάλη αγάπη.... blove.gif Παίζω συνέχεια μπάσκετ αλλά όχι σε όμάδα ...δυστυχώς!Τι να κάνουμε? Το μπάσκετ είναι μια ιδέα!!!
liolias
Καλως Ηρθες και εσυ!Μην φοβαστε κοριτσια θα σας δειδαξουμε εμεις οι γνωστες του αθληματος cool.gif
trefoil 13
Αυξανόμαστε με γοργούς ρυθμούς οι γυναίκες του φόρουμ!
liolias
Οπως παμε θα γινει το φορουμ γυναικοκρατουμενο biggrin.gif
trefoil 13
QUOTE(liolias @ Oct 16 2006, 12:36 AM) *
Οπως παμε θα γινει το φορουμ γυναικοκρατουμενο biggrin.gif

thumbsup.gif
anti-stress
Γεια σου noumero6!

Παιδιά, η εγγραφή μου στο forum ήταν γουρλίδικη! Βρήκα σήμερα τυχαία μια παρέα και έπαιξα μπάσκετ μετά από κάτι χρόνια! wav.gif

Δε σταύρωσα καλάθι, αλλά δεν έχω ξεχάσει να πασάρω και να κλέβω... wos_sport4.gif Οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται! icon_joy.gif bball.gif icon_joy.gif
liolias
Αντε και εις ανωτερα!!
mikri prasini ollandeza
Καλώς ήρθες ρε νούμερο!!!Τι τρομερά nicks βλέπω και πορώνομαι...Άντε και σανότερα!!!
dizzy_fingers
Καλώς το νούμερο tongue.gif biggrin.gif. peace.gif

Καλά ποστ να έχεις smile.gif.
NBAholic
Numero sei, Bill Russell, Julius Erving, Nick Galis.
Good memories. smile.gif

Καλώς ήρθες. NBAholic, όνομα και πράμα, στη διάθεσή σας.
apollonaras
Καλως ηρθατε ολες....Ωραιο να ασχολειται το ωραιο φυλο με τα αθληματα!κ ειδικα με το μπασκετ! blove.gif
noumero6
QUOTE(apollonaras @ Oct 18 2006, 11:01 PM) *
Καλως ηρθατε ολες....Ωραιο να ασχολειται το ωραιο φυλο με τα αθληματα!κ ειδικα με το μπασκετ! blove.gif

παιδιά ο Μπάρκλει έχει μια κόρη 16 ετών ύψος 1,85 και το ξενέρωμα; Δεν την ενδιαφέρουν τα αθλήματα... shot.gif Δύστυχος πατερας!
mikri prasini ollandeza
1,85??????????????????????????????????????????????????????/
diama13
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Oct 19 2006, 06:17 PM) *
1,85??????????????????????????????????????????????????????/

Εγω στην θεση της αν ειχα και τετοιον πατερα,φυσικα και θα ασχολιομουν...παναγια μου υψος...και λογικα θα εχει και αλλα φυσικα προσοντα...λεπτη,αλμα κλπ κλπ.... biggrin.gif
mikri prasini ollandeza
Είναι 1,85 και είναι μόνο 16 ετών(σχετικό το μόνο...)!!!Κοίτα...δεν είναι μόνο το ύψος το θέμα...Αν πήγαινε κάθε ψηλός να παίξει μπάσκετ λόγω ύψους και όχι λόγω λατρείας προς το άθλημα, θα ήταν ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!
apollonaras
Γιατι ρε παιδια?Η κοπελα παει για μοντελο!! 41.gif 41.gif Αντικειμενικα τωρα,πολυ καλυτερα μοντελο,παρα μπασκετμπολιστρια!Για τους ανδρες μαλλον ισχυει το αντιθετο λογω προβολης!
liolias
Θα μπορουσε να συνδιασει και τα δυο. 2 σε 1!!
noumero6
Κάποια αυτό κάνει νομίζω η αδερφη της γνωστης Κωστάκη... Δεν είμαι σίγουρη αλλά νομίζω πως είναι αυτή. Α και ξέχασα να σας πω πως έχει κι όλα τα άλλα απαραίτητα φυσικά προσόντα. Καλά αυτή μικρή δεν έβλεπε τον πατερα της; Δεν ενθουσιαζόταν από το θέαμα...Ίσως έπρεπε να κληρονομείται το ταλέντο...φαντάζεστε μια ομάδα με του τρεις μικρούς Τζόρνταν? 77.gif
Live strong
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Oct 19 2006, 07:21 PM) *
Είναι 1,85 και είναι μόνο 16 ετών(σχετικό το μόνο...)!!!Κοίτα...δεν είναι μόνο το ύψος το θέμα...Αν πήγαινε κάθε ψηλός να παίξει μπάσκετ λόγω ύψους και όχι λόγω λατρείας προς το άθλημα, θα ήταν ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!

Υπάρχουν και χειρότερα… ή καλύτερα… όπως το βλέπει καθένας… w00t.gif w00t.gif
mikri prasini ollandeza
ένα χειρότερο είναι πως μια κοπελιά γράφτηκε σε ομάδα επειδή είναι ένας που της αρέσει στην αντίστοιχη ανδρική...Άστα άστα...!
liolias
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Oct 20 2006, 05:59 PM) *
ένα χειρότερο είναι πως μια κοπελιά γράφτηκε σε ομάδα επειδή είναι ένας που της αρέσει στην αντίστοιχη ανδρική...Άστα άστα...!

Πρεπει να εχεις πολυ μυαλο για να το κανεις αυτο icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
mikri prasini ollandeza
η συγκεκριμένη ειδικά...άστα να πάνε!!!!!Και κάθε φορά που έρχεται σχολείο....Χτες είχα προπόνηση...αχ να τον βλέπατε..τέσπα...!
liolias
Πεστε της τον ειδαμε μια φορα και παθαμε δεν χρειαζεται δευτερη tongue.gif
Live strong
Δεν καταλάβατε! Εγώ μιλούσα για το ύψος και το προηγούμενο post όσον αφορά τη κοπέλα που είναι 16 χρονών και 1.85!
Όπως για παράδειγμα ότι γνωρίζω κοπέλα η οποία είναι 16 χρονών και είναι 1.94 w00t.gif
Είναι μια χαρά κοπέλα και το κορμί της είναι super!!! smile.gif
liolias
16 χρονων και ειναι 1,94??? Σε λιγο αυτη θα περασει και εμενα biggrin.gif
Live strong
Απ όσο γνωρίζω είναι η πιο ψηλή κοπέλα για την ηλικία της που παίζει μπάσκετ στην Ευρώπη!!! Έτσι τουλάχιστον μου έχουν πει! cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.