Δεν ειμαι στεναχωρημενος. Ειμαι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ. Η τριτη θεση για την αμερικη θεωρειται αποτυχια. Μονο η πρωτη θεση θα ειναι επιτυχια αλλα και παλι θα το θεωρησω αποτυχια αν δεν καταφερει να επιβληθει στους αντιπαλους της. Εγω προσωπικα, δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω η να γελασω. Υπηρξαν στιγμες που η αμερικη επαιξε φοβερο μπασκετ και στην επιθεση και στην αμυνα. Υπηρξε χημεια στην ομαδα, κατι που ελειπε απο τις δυο προηγουμενες φορες. Η πρεοτοιμασια εγινε σε international στυλ (μεχρι και τις μπαλλες αλλαξαν!). Το αποτελεσμα ομως το ιδιο…
Απο εδω και περα τι γινεται? Η αμερικη για να προκριθει στους ολυμπιακους του πεκινο θα πρεπει να τερματισει η πρωτη η δευτερη στους παναμερικανικους στην βενεζουελα το επομενο καλοκαιρι. Αν δεν το καταφερει και τοτε, θα της δωθει αλλη μια ευκαιρια ενα μηνα πριν τους ολυμπιακους τον ιουλιο το 2008.
Τωρα οσο για τις αλλαγες που θα ακολουθησουν, πιστευω οτι πρεπει να γινουν το πολυ καναδυο αλλαγες στην ομαδα. Οπως ειπε και ο κολαντζελο «Μπορεις να βαλεις πολλους μεγαλους παικτες στην ιδια ομαδα αλλα αν δεν εχουν πολυ χρονο μαζι, εννοω χρονια, αυτο γυρναει εναντιων σου. Οποτε θελουμε να κρατησουμε πολλους παικτες απο αυτην την ομαδα και να μαθουμε απο αυτην την εμπειρια.»
Και μην ξεχνατε οτι περιμενουν την σειρα τους παικτες οπως ο Kobe Bryant, Paul Pierce, Chauncey Billups, Lamar Odom, Michael Redd, Amare Stoudemire, Shawn Marion, Gilbert Arenas και ο Bruce Bowen. Ενας απο αυτους φτανει για να κανει την διαφορα…
Και ομως παρ’ολη την κατακραυγη και τις γκρινιες απο τον τυπο και τους φιλαθλους οι παικτες της Team USA στην απονομη των μεταλλιων τους δεν εδειξαν ντροπιασμενοι. Ηταν χαρουμενοι και περιφανοι που επαιξαν για την χωρα τους. Και αυτο με κανει να πιστευω οτι θα επιστερεψουν ακομα πιο δυνατοι και αποφασισμενοι στις επομενες διοργανωσεις.
Οπως και να χει, τα λεμε στα επομενα…
Three Cheers For Revenge