Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS - CRVENA ZVEZDA
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
shtarkws
VS

Μετα την αποδραση απο την Γερμανια και το υπερπολύτιμο διπλο στο Μπαμπεργκ, ο Παναθηναικος αντιμετωπιζει μια σκληροτραχηλη ομαδα που προερχεται απο μια μεγαλη νικη επι της Μπαρτσελονα. Με το καινουργιο φορματ της euroleague καθε εντος εδρας αγωνας ειναι must win και ειδικά με ομάδες που θεωρητικά θα ειναι σε χαμηλότερες θέσεις στον βαθμολογικο πινακα. Δυστυχώς για τον καινούργιο κόουτς δεν υπαρχει περιοδος χαριτος, μιας και το ενα ματς διαδεχεται το αλλο, ωστε να μπορεσει να δουλεψει με την ομαδα οποτε πρεπει μεσα απο συνεχη παιχνιδια να μετατρεψει την ομαδα σε δικη του
john wick
Πολυ δυσκολο το σημερινο παιχνιδι...
Ελπιζω Μπουρουσης κ Παππας να παρουν τα πανω τους σημερα.
Θα ειναι κ η 1η εμφανιση του ΝΒΑer που πηρε ο Ερυθρος Αστερας..
Ολοι μεσα σημερα!!!!! shot.gif
shtarkws
Ο Καλαθης ξεκίνησε με τρομερή αυτοπεποίθηση. Η "αμερικανική" πεντάδα βγαζει ενέργεια τόσο σε αμυνα οσο και σε επίθεση
Special_One
Όπως φάνηκε από την τελευταία φάση του 1ου δεκαλέπτου άρχισαν να ενσωματώνουν σιγά σιγά τα συστήματα Πασκουάλ
Andre Miller
Πολύ εύκολα φαίνονται όλα!
shtarkws
Οι αλλαγές Πασκουαλ που φαίνονται αμέσως ειναι, το καλύτερο passing game και το καλύτερο μοίρασμα των ρόλων. Αυτό δημιουργεί αυτοπεποίθηση στην ομάδα.

Ο μπουλετ θα βλέπει τον Γουόλτερς συγκινημένος
rahxephon13
Τελικά υπάρχουν και χειρότερες άμυνες από την δίκη μας tongue.gif μηδέν σε ομαδική και προσωπική άμυνα, ίσως είναι κουρασμένοι αλλιώς δεν εξηγείται τόσο κακή εμφάνιση.
Andre Miller
Αιντε επιτέλους ισορροπεί κάπως το παιχνίδι! Μας είχαν κακομάθει!
shtarkws
Ο ψηλος με το 32 μόνο το παλεύει απο τον ερυθρό αστέρα
garou
ενταξει τωρα εχει σχεση η ομαδα επιθετικα τουλαχιστον με το τσιρκο που εμφανιζε ο πεδουλακης?

αν εξαιρεσεις το διαστημα που ηταν μεσα ο μπουρουσης οπου τον εκανε γιογιο ο κουζμιτς η ομαδα ηταν καλη και αμυντικα
Nemesakos
Εξαιρετικός ο γκιστ στο πρώτο ημίχρονο. Ποσταρει κ τα βάζει, βάζει βολές αμύνεται εξαιρετικά έχει κάνει αρκετά κλεψίματα. Πολύ καλός κ ο Καλάθης με τον Ρίβερς σημέρα. Αν είχαμε καλύτερο ποσοστό στο τρίποντο θα ήταν όλα ιδανικά σήμερα.

Ο κουζμιτς είναι καλός παίκτης το λέω από περσυ. Άσχετο τι έκανε σε μας που και πάλι δεν ήταν αρνητικός.
irving
QUOTE(shtarkws @ Oct 28 2016, 21:44 ) *
Οι αλλαγές Πασκουαλ που φαίνονται αμέσως ειναι, το καλύτερο passing game και το καλύτερο μοίρασμα των ρόλων. Αυτό δημιουργεί αυτοπεποίθηση στην ομάδα.

Ο μπουλετ θα βλέπει τον Γουόλτερς συγκινημένος

σωστα. επισης καλυτερο σπεισινγκ και πολυ κινηση εκτος μπαλας.

δεν εχω δει φετος τον ερυθρο αστερα αλλα δεν νομιζω να επαιξε ετσι στα προηγουμενα. μαλλον βγαινει η κουραση
Special_One
Πιστεύω πως η ρεπόρτερ είναι η ιδανική γυναίκα για κάθε μπασκετικό...είναι και ΠΑΟ νομίζω... wub.gif
PARISINOS
61-9 το ρανκινγ! w00t.gif

Ο κουζμιτς εχει 16. Ολοι οι υπολοιποι του αστερα εχουν -7!
Pantel
Εντάξει εγω γουσταρω αμερικανικη πενταδα! Τι περιορισμοι και αηδίες! Βαλε εκει εγχρωμους μουσατους να δαγκωνουν στην αμυνα και να τρεχουν ασταματητα biggrin.gif
shtarkws
The Paoscual effect

Αν πάρουμε εναν παίκτη να δινει 15 ποιοτικά λεπτα οργανώνοντας πισω απο τον Καλαθη και αξιοποιήσει τους Νικολς - Σινγκλετον, τότε μπορούμε να παμε ψηλά
Special_One
QUOTE (Pantel @ Oct 28 2016, 22:04 ) *
Εντάξει εγω γουσταρω αμερικανικη πενταδα! Τι περιορισμοι και αηδίες! Βαλε εκει εγχρωμους μουσατους να δαγκωνουν στην αμυνα και να τρεχουν ασταματητα biggrin.gif


Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να λέει το αντίθετο...αυτό φάνηκε πεντακάθαρα στο ματς με την ΤΣΣΚΑ και απ'οτι φαίνεται δεν ήταν τυχαίο...αν μπει δυνατά και ο Τζέιμς ακόμα καλύτερα..πάντως δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να παίξει στο 1
t0ny3
Ρε Πασχάλη τι κόλλημα είναι αυτό με το σχήμα Φωτσης-Μπουρουσης;
shtarkws
QUOTE(t0ny3 @ Oct 28 2016, 22:35 ) *
Ρε Πασχάλη τι κόλλημα είναι αυτό με το σχήμα Φωτσης-Μπουρουσης;


Για να εχει επιλογη σουτερ σε πασα του Μπουρούση προς τα εξω μετα απο ποντάρισμα
Special_One
1) Ακόμα και με την διαφορά σταθερά στους 20 φάνηκε η έλειψη στο 1

2) Σχήμα με Μπουρού και Φώτση είναι Παναγιά μου βοήθα

3) Χαεαλαμπώ και Μποχώ προφανέστατα είναι OUT

4) Δεν θα σχολιάσω Παππά γτ παίζει στο 1 και προφανώς εκεί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ

5) To έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες, τα τσιμέντα, τα χαλίκια κλπ ότι η Αμεριιάνικη πεντάδα είναι BY FAAAAR καλύτερη από την ελληνική....οπότε όταν έρχονται τα δύσκολα πάντα μπαίνει αυτή η πεντάδα
Nik Tepits
Οντως λιγη ισσοροπια αναμεσα στην αμερικανικη και ελληνικη πενταδα δεν θα εβλαπτε, οπως Καλαθης, Παππας, Ριβερς, Γκιστ, Μπουρουσης.

Αλλα μαλλον Καλαθης και Παππας μαζι για τωρα δεν νοειται, λογο απουσιας στον 1. Ενταξει ηθελε αυτα τα 2 ματς ο Πασκουαλ και τωρα στο ελλ.πρωταθλημα θα δει και τους Χαραλαμποπουλο,Μποχω και Πατ.
rahxephon13
Μια η κούραση μια το γεγονός ότι ο πασκουαλ λογικά ακόμη ψάχνεται είχαν σαν αποτέλεσμα να χαλαρώσουμε πολύ στο τέλος άλλα ο αστερας δεν απείλησε σε κανένα σημείο.

Ελπίζω ο καλαθης στην Α1 να μην παίξει πολύ, σήμερα είχαμε σκηνικά τζορτζεβιτς και μάλλον ο πασκουαλ φοβάται ακόμη να πειραματιστή μιας και δεν ξέρει καλά την ομαδα έπαιξε πολύ ώρα με τα σχήματα που του βγήκαν με αποτέλεσμα οι βασικοί να παίζουν κοντά στο 30 λεπτό.
whaler
Η ομάδα έχει άλλο αέρα, ήταν εξαιρετική στο πρώτο μισό και έρχονται ακόμα καλύτερα με την πάροδο του χρόνου όσο καλύτερα θα γνωρίζονται με τον Πασκουάλ.
Ας μη βγάζουμε συμπεράσματα, ούτε να υπερενθουσιαζόμαστε, ούτε να φέρνουμε την καταστροφή.
Ναι, παίζαμε στην έδρα μας, με επικίνδυνη μεν, χαμηλότερης δυναμικότητας δε, ομάδα.
Ναι, η ομάδα δεν ήταν τόσο κακή και φαίνεται ότι με Πεδουλάκη κάποιο λάκο είχε η φάβα, κάτι συνέβαινε. Θα είναι όλα καλύτερα αν και όταν γυρίσει με το καλό ο James.
Οι παίκτες είναι καλοί, προπονητή καλό πλέον έχουμε, μένει να δέσουν και να βγάλουν την ίδια αποφασιστικότητα και διάρκεια όπως σήμερα.
Και νομίζω πως θα δούμε και Χαραλαμπό και Μποχωρίδη πιο ενεργά στη συνέχεια, υπήρχε λίγη πίεση γι αυτά τα δυο ματς και σιγά σιγά θα ανοίξει και το rotation.

Υπομονή και μόνο υπομονή. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο.
john wick
Αρτι αφιχθεις απο Οακα...
Λοιπον εχουμε κ λεμε :
Τα (+)
Η 4αδα Γκιστ , Σιγκλετον, Νικολς , Καλαθης ειναι σουπερ αμυντικα.
Καλαθης αρχοντικη εμφανιση.
Γκιστ συγκινητικος σημερα , ποσταρε κανα 2~3 φορες κ με κερδισμενο φαουλ.
KcRivers παιζει με εξαιρετικη αυτοπεποιθηση .
Σιγκλετον ακουραστος.Μπουρουσαρος εσπρωξε , προσπαθησε , πετυχε κ τα ποντακια του , εδωσε κ κανα 2 κακες ασιστ.
Νικολς αθορυβος αλλα τοσο σημαντικος..
Πασχαλης δειχνει να εχει πολυ καλη χημεια με τους παιχτες..

Τα (-)
Ο Παππας στην θεση 1 δεν κανει , μονο λυση αναγκης.
Ο Φωτσης κ λυπαμαι που το λεω ειναι η μαυρη τρυπα στο ροστερ..
Ειναι κριμας να φορτωνουμε τοσο βαρος στον Β.Χ , παλι dnp σημερα , αυριο κιολας δανεικος σε ελληνικη ομαδα με καλο προπονητη...
Μποχωριδης νομιζω θα βρει λεπτα (αρχικα) μονο στο ελλ πρωταθλημα κ απο εκει ισως κ ευρωλιγκα..


Flexo
Αυτό που φαίνεται να έχει αλλάξει αισθητά με Πασκουάλ είναι η κίνηση χωρίς την μπάλα, το σκορ που πήραμε από δίποντα, αλλά και η διαχείριση.
Κακά τα ψέματα, η αγωνιστική ανάκαμψη οφείλεται κυρίως στον περιορισμό των ελληνων παιχτών που όπως και να το κάνουμε δεν είναι σε θέση να προσφέρουν και τόσο ώστε να παίρνουν τον χρόνο που τους έδινε ο Αργύρης.

Χαραλαμπό και Μποχωρίδης είναι λίγοι. Ο πρώτοςκαλό θα ήταν να παραχωρηθεί δανικός μπας και βρει ρόλο και αν αξίζει να επιστρέψει. Διαφορετικά προβλέπω να παραμένει αιώνιο ταλέντο.
Ο Μπουρούσης έτσι όπως παίζει αυτό τον καιρό είναι καλό να μπαίνει για κανένα 10λεπο κυρίως όταν η ομάδα κολλάει επιθετικά. Στην άμυνα είναι τρύπα.

Τέλος, ο Παπάς αν είναι σε καλές μέρες αξίζει να παίρνει περισσότερο χρόνο. Αν και φέτος δεν παίξει ας πάει πίσω στον Πανιώνιο να κάνει τον ηγέτη.

Αν ο Τζέιμς επιστρέψει όπως ήταν και έρθει ακόμα ένας οργανωτής να δίνει ανάσες στον Καλάθη, η ομάδα είναι για ψηλά.
john wick
Για τον Μπουρουση δεν εχεις δικιο σημερα .Πηρε κ ριμπαουντ κ σκοραρε κ πασες εδωσε . Μονο αυτος καταφερε να σπρωξει τον Κουζμιτς.
Flexo
QUOTE(john wick @ Oct 28 2016, 23:22 ) *
Για τον Μπουρουση δεν εχεις δικιο σημερα .Πηρε κ ριμπαουντ κ σκοραρε κ πασες εδωσε . Μονο αυτος καταφερε να σπρωξει τον Κουζμιτς.


Επιθετικά είναι καλός ο Μπουρούσης, αλλά όσα βάζει τα τρώμε από την άμυνα του μεχρι στιγμής. Ο Μπιέλιτσα έκανε πάρτι στο τέλος και μειώσανε σε μονοψήφιο. Αν δεν είχε βγει έγκαιρα θα είχε γίνει θρίλερ ένα εύκολο ματς.
john wick
Ο Μπιελιτσα εβαλε τα 2 τριποντα.
Μεσα στην ρακετα τον εσβησε ο Μπουρουσης.
garou
QUOTE (john wick @ Oct 29 2016, 00:22 ) *
Για τον Μπουρουση δεν εχεις δικιο σημερα .Πηρε κ ριμπαουντ κ σκοραρε κ πασες εδωσε . Μονο αυτος καταφερε να σπρωξει τον Κουζμιτς.

ο κουζμιτς οργιασε με αντιπαλο τον μπουρουση,φαντασου να μην τον εσπρωχνε κιολας biggrin.gif
Ginobili
Αυτό που είδα λοιπόν κι εγώ σήμερα στο ΟΑΚΑ...ήταν τα εξής δύο έκδηλα πράγματα...

1) Το ΟΑΚΑ δεν γεμίζει προφανώς γιατί το εισιτήριο έχει πάει στα 15 ευρώ....κακό αυτό.50% αύξηση σε σχέση με πέρσι στα πολλά φτηνά εισιτήρια δεν στέκει.Ευτυχώς που πήρα διαρκείας φέτος...

2) Υπάρχουν δύο Παναθηναικοί.Και όχι,δεν εννοώ αυτόν με ή χωρίς Καλάθη. Εννοώ τον Παναθηναικό που παίζει με δίδυμο ψηλών Γκιστ-Σίγκλετον,και αυτόν χωρίς αυτούς.Το παιχνίδι απόψε δεν κινδύνεψε,επειδή στους 10π ο Πασκουάλ ξανάριξε Γκιστ-Σίγκλετον.
Ο Φώτσης,ειδικά στην φάση που πήγε να πιάσει την μπάλα και του σπάσανε τα άλατα...ήταν ανέκδοτο.Δεν έχει θέση...
Frontline με 3 ψηλούς,σε τέτοια απαιτητική χρονιά δεν βγαίνει.Δεν έχουμε καν 5ο ψηλό...και 4ος είναι ένα φάντασμα ο Φώτσης.
Η ομάδα χρειάζεται απεγνωσμένα έναν χαμάλη,να κινείται γρήγορα,να καλύπτει την ρακέτα,να παίρνει ριμπ...να καλυπτει χώρους,να βγάλει 2 άμυνες....να πάρουν ανάσα οι άλλοι. (Που σαι Κούζμιτς??? Που σαι Όγκαστ??)

Ο Τζέιμς θα γυρίσει κάποια στιγμή,(χωρίς να εννοώ ότι δεν χρειαζόμαστε έναν Πριτζιόνι,να πάρει μια ανάσα ο Καλάθης),αλλά η έλλειψη ενός ψηλού θα φανεί σίγουρα στο μέλλον.
A.CAB
Εύκολη νίκη σήμερα που θα ήταν ακόμα πιο άνετη αν δεν κλατάραμε λίγο στο φινάλε λόγω κούρασης και αν δεν επέμενε ο Πασκουάλ στο δίδυμο Μπουρούση-Φώτση που λίγο πήγε να γυρίσει το ματς απ' το πουθενά. Πάντως για 25 λεπτά παίξαμε εξαιρετικά με πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας, γρήγορο ρυθμό και επιθετική άμυνα.
Η ένεση αθλητικότητας που πήρε η ομάδα φέτος (γεια σου Σάλε) είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της μέχρι στιγμής. Με τον Τζέιμς υγιή θα βλέπαμε ακόμα καλύτερα πράγματα.
Οι Σέρβοι πάντως φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Ούτε τους αφήσαμε αλλά δεν φάνηκαν να το παλεύουν κιόλας. Κούραση ή ανικανότητα δεν ξέρω πάντως ένα μάτσο μετριότητες ήταν στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα.

Ο Νικ ήταν και πάλι απολαυστικός. Είναι κρίμα να περιμένει άλλες 2 βδομάδες για κάποιον να του δίνει ανάσες. Γιατί και πέρυσι ξεκίνησε πολύ καλά (όπως και έκλεισε βέβαια στους τελικούς) αλλά η κόπωση ήταν εμφανής αργότερα. Το γεγονός πωςο Παναθηναικός παίζει καλύτερα είναι εμφανώς προιόν των σπουδαίων εμφανίσεων του Καλάθη.
Ο Παππάς δείχνει χαμένος δυστυχώς. Περίμενα περισσότερα σήμερα και δεν έδωσε τίποτα πάλι.
Απελευθερωμένος ο Φελντέιν αν και βοήθησε πιο πολύ αμυντικά παρά επιθετικά. Αντιθέτως ο Ρίβερς ήταν και πάλι εξαιρετικός. Αυτός και αν δείχνει απελευθερωμένος σε σχέση με τον ρόλο του στη Ρεάλ.
Αθόρυβη αλλά καλή δουλειά από το Νίκολς, σε πολύ ρηχά νερά επιεικώς ο Αντώνης.
Φοβερός Γκιστ που τα έκανε όλα. Άμυνα, κλεψίματα, σκορ, ποσταρίσματα.
Μηδεν επιθετικά ο Σίγκλετον αλλά με πολύ βοήθεια και ενέργεια στην άμυνα.
Το ακριβώς αντίθετο ο Μπουρούσης όπου αμυντικά ήταν χάλια και τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Κούζμιτς. Τουλάχιστον έβαλε κανά πόντο παραπάνω. Αλλά και πάλι σε μέτρια κατάσταση.

Ματσάρα την άλλη εβδομάδα με την Εφές στην Τουρκία. Οι Τούρκοι μόλις που κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη και δείχνουν σκορποχώρι αλλά έχουν το ρόστερ και τα υλικά για μεγάλα πράγματα αν δέσουν και δεν σουτάρουν πρόωρα τον Περάσοβιτς.
manos_89
Εγώ δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε μεταγραφή πάντως. Η ομάδα αποδίδει καλά και λέτε για άσσο που να είναι δημιουργός. Όπως βλέπω την τακτική του Πασκουάλ στα πρώτα παιχνίδια, νομίζω ότι δεν είναι απαραίτητος ένας παίκτης για τέτοιο ρόλο. Δηλαδή υπάρχει στην επίθεση συμμετοχή όλων των παικτών και δεν οδηγούμαστε σε καταστάσεις όπου κάποιος πρέπει να παίξει pick n roll ή τέλοσπάντων να μονοπωλήσει την επίθεση (κάτι που γινόταν με Πεδουλάκη).

Επίσης στους ψηλούς, έστω ότι παίρνουμε, πως θα είναι οι χρόνοι; Ποιος καλός ψηλός θα έρθει μόνο για 5 λεπτά (ώστε να μην διαταραχτούν οι ισσοροπίες);

Τελοσπάντων, ο Πασκουάλ ξέρει καλύτερα.

Επίσης κάποιος εδώ έλεγε για trade Γιανκοβιτς-Φελντειν. Ε θα είναι μεγαλύτερη κλεψιά από το Γκιστ-Πάνκο, υπέρ της Βαλνθια όμως tongue.gif
Υπερπολύτιμος ο Φελντέιν. Τα στοιχεία τα είχε δείξει και πέρυσι, αλλά έιναι παίκτης που αποδίδει πολύ καλύτερα μέσω συστήματος
villiskabas
[όμως tongue.gif
Υπερπολύτιμος ο Φελντέιν. Τα στοιχεία τα είχε δείξει και πέρυσι, αλλά έιναι παίκτης που αποδίδει πολύ καλύτερα μέσω συστήματος
[/quote]

Ειδα τις δηλωσεις του Φελντειν μετα τον αγωνα και δηλωσε οτι ειμαστε καλυτεραμε τον νεο Προπομηνη ο οποιος μας δινει περισσοτερη ελευθερια απο πριν.
Thodoros
QUOTE (manos_89 @ Oct 29 2016, 06:04 ) *
Επίσης κάποιος εδώ έλεγε για trade Γιανκοβιτς-Φελντειν. Ε θα είναι μεγαλύτερη κλεψιά από το Γκιστ-Πάνκο, υπέρ της Βαλνθια όμως tongue.gif
Υπερπολύτιμος ο Φελντέιν. Τα στοιχεία τα είχε δείξει και πέρυσι, αλλά έιναι παίκτης που αποδίδει πολύ καλύτερα μέσω συστήματος


Δεν έχει καν λογική να κάνεις ανταλλαγή τον Φελντειν που όλο το καλοκαίρι των κράζουμε ...αλλά αν δεν έβαζε αυτός κάποια σουτ θα είχαμε χάσει στην Γερμανία! ( Ο Γιάνκοβιτς καλά είναι εκεί που είναι ..να δουλέψει να δείξει τι μπορεί να κάνει και μετά μπορεί να χωρέσει στην ομάδα μελλοντικά, όσο όμως υπάρχει KC και ΒΧ δεν υπάρχει χώρος για τέτοια γκάφα) .

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.