Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Miami Heat vs Charlotte Bobcats
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
jasonick
2. Miami Heat (54-28) vs 7. Charlotte Bobcats (43-39)




Πρόγραμμα Αναμετρήσεων
QUOTE
Game 1 - Sun. April 20, Charlotte at Miami, 3:30 p.m., ABC/R
Game 2 - Wed. April 23, Charlotte at Miami, 7 p.m., TNT
Game 3 - Sat. April 26, Miami at Charlotte, 7 p.m., ESPN
Game 4 - Mon. April 28, Miami at Charlotte, 7 p.m., TNT
Game 5 * Wed. April 30, Charlotte at Miami, TBD, TBD
Game 6 * Fri. May 2, Miami at Charlotte, TBD, TBD
Game 7 * Sun. May 4, Charlotte at Miami, TBD, TBD


Season Splits
Miami Heat @ Charlotte Bobcats 97-81
Miami Heat vs Charlotte Bobcats 99-98
Miami Heat @ Charlotte Bobcats 104-96
Miami Heat vs Charlotte Bobcats 124-107

Από τα τέσσερα ματς της σειράς αυτό που μπόρεσα να δω είναι το πρώτο ματς που έγινε στο Miami. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο και βρήκε τη Charlotte μπροστά με 1 πόντο. Ο Jefferson ήταν κυρίαρχος κάτω από τα δύο καλάθια και ο Spoelstra δεν μπορούσε να βρει αντίδοτο.
Η τρίτη περίοδος ανήκε ολοκληρωτικά στις Μπομπόγατες, που με μπροστάρηδες τον Kemba και τον Henderson κράτησαν το Miami μόλις στους 14 πόντους συγκομιδή, και βρέθηκαν να προηγούνται με 12 στο τέλος της. Στην τέταρτη περίοδο, οι Heat έκαναν την τελική αντεπίθεση όμως η Charlotte με καλάθια του Jefferson και του Walker συντηρούσε μια διαφορά 5-6 πόντων.Μέχρι που φτάσαμε στο 2.50. Εκεί, με το σκορ στο 89-84 υπέρ των Γάτων, ο Chris Bosh παίρνει το όπλο του. Σημειώνει τρία σερί τρίποντα μετατρέποντας το 89-84 σε 91-93 υπέρ των Heat. Η ψυχολογία εκεί άλλαξε και οι Heat πήραν τελικα τη νίκη καθώς ο Kemba αστόχησε στην τελευταία επίθεση.


Briefing
Η επιστροφή των Bobcats στα playoffs τους φέρνει αντιμέτωπους με τους Miami Heat. Οι πρώτοι μας εξέπληξαν θετικά με την εικόνα που έβγαλαν και τις νίκες που πήραν μιας και οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι θα έμεναν εκτός playoff. Οι Heat από την άλλη χωρίς να εντυπωσιάσουν κατάφεραν και εξασφάλισαν την δεύτερη θέση, χάνοντας πολλές ευκαιρίες να βγουν οι νικητές της Ανατολής αφού δεν εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές ήττες της Indiana μετά το all star.

Point of view: Miami Heat
Οι νυν πρωταθλητές του NBA δεν άλλαξαν πολλά το καλοκαίρι και κινήθηκαν στο ίδιο μοτίβο, κρατώντας τον περσινό κορμό. Ο Lebron James ηγήθηκε και φέτος της ομάδας του Spoelstra κάνοντας ακόμα μία χρονιά επιπέδου MVP. Η χρονιά ξεκίνησε καλά, οι νίκες έρχονταν με αποκορύφωμα το σερί των 10 νικών και από εκεί και πέρα το Miami δεν έβγαζε την τρομακτική εικόνα που είχαμε δει πέρσυ στο τρομερό σερί τους. Η ομάδα έμοιαζε κουρασμένη, χωρίς να έχει την απαραίτητη φρεσκάδα από τον πάγκο, ο Wade (παρά)ξεκουράστηκε φέτος, ο Battier ίσως έκανε την χειρότερη του χρονιά και ο Allen δεν ήταν τόσο καλός με αποτέλεσμα το Miami να χάνει ματς από εδώ και από εκεί. Παρόλα αυτά στο τέλος είχαν την ευκαιρία τους να κλειδώσουν την πρώτη θέση αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν με τις ήττες τους εναντίων των Hawks και των Wizards.
Στα θετικά τώρα, η παρουσία του Beasley σαν παίκτη που μπορεί να δώσει σκορ από τον πάγκο ήταν καλή, ο Wade φαίνεται να ξεκουράστηκε αρκετά και δήλωσε ότι μπαίνει σε καλύτερη κατάσταση από ότι πέρσυ στα playoff και ο Bosh δείχνει να λειτουργεί καλύτερα στο σύστημα του Spoelstra που τον θέλει να παίζει πιο μακριά από το καλάθι. Φυσικά και δεν υποτιμούμε την καρδιά του πρωταθλητή, αλλά αν ο James δεν πάρει τις απαραίτητες βοήθειες από Bosh και κυρίως από τον Wade δεν ξέρουμε κατά πόσο πιθανό είναι το threepeat.

Highlights
Career high Lebron
Comeback Oden
Μεγάλη νίκη εναντίων των Thunder



Key factor

Οι ψηλοί των Heat. Η επίθεση των Bobcats στηρίζεται στο post game του Big Al και έχουμε δει κατά καιρούς ότι οι Heat έχουν πρόβλημα εναντίων καλών ψηλών. Αν ο Hibbert φαίνεται Kareem εναντίων του Miami ο πιο ποιοτικός επιθετικά Big Al θα αποτελέσει μεγάλο πονοκέφαλο για αυτό λογικά θα δούμε περισσότερο Andersen στο παρκέ και ίσως τον Oden.

Point of view: Charlotte Bobcats
Lolcats no more λένε στα ξένα φόρα οι φίλαθλοι των Bobcats και εμείς δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε. Από εκεί που η Charlotte ήταν δύο χρόνια το ανέκδοτο του NBA φέτος ήταν μια από τις σκληροτράχηλες και καλύτερες αμυντικές ομάδες του NBA, καταφέρνοντας να μπει άξια στα playoffs. Μεγάλο credit για την εκπληκτική αμυντική απόδοση παίρνει ο rookie head coach, Steve Clifford μιας και οι Bobcats από 30η ομάδα σε def rtg φέτος τέλειωσαν στην 5η θέση. Ο ερχομός του Big Al ήταν εξαιρετική κίνηση για την ομάδα του Michael Jordan, αφού ο πρώην center των Jazz τέλειωσε τη χρονιά με 21,8 πόντους σε μια ομάδα που είχε ξεκάθαρο επιθετικό πρόβλημα. Ενδιάμεσα της σεζόν η ομάδα προχώρησε σε ένα trade φέρνοντας τον Neal από τους Bucks, και ο Neal έδειξε να κολλά καλά με τη 2nd unit, μιας και υπήρχε θέμα με το σκορ από τον πάγκο. Η Charlotte τέλειωσε την χρονιά με ένα σερί 7-1 και μπαίνει στην postseason χωρίς άγχος αφού η χρονιά είναι ήδη επιτυχημένη.



Highlights
40άρα του Big Al
Big Al vs Heat
Μεγάλη νίκη επί των Pacers
Και λίγο McBob να γουστάρουμε \m/

Key factor

MKG. Το νούμερο 2 του περσινού draft αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να αντιμετωπίσει τον Lebron.

Overview
Οι δύο αντίπαλες ομάδες παίζουν διαφορετικό στυλ μπάσκετ, με τους μεν Bobcats να παίζουν με αρκετά post ups του Big Al και λιγότερου του Henderson αλλά και pick and roll του Walker ενώ οι Heat παίζουν αρκετά με τον Lebron σαν ballhandler και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να απλώνονται στο γήπεδο. Η ποιότητα διαφοράς είναι αρκετή για να θεωρήσουμε ότι οι Heat θα χάσουν την πρόκριση.

Πρόβλεψη basketforum: 4-1 Heat.
captain charisma
μιλαμε το πιο αδιαφορο ζευγαρι απ ολα τα υπολοιπα με τους χιτ να ειναι στο 3-0 και να ετοιμαζονται για σκουπες...το μονο που θα θυμομαστε απο τη σειρα αυτη ειναι

το κοιταγμα του τζειμς στον θεο του μπασκετ...τρομαρα του


και το φαουλ του μακρομπερτς στον τζειμς
captain charisma
με συνοπτικες διαδικασιες ηρθε το 4-0...και με την ιντιανα να ειναι με το ενα ποδι εκτος πλειοφς δεν βρισκω καποια σοβαρη ομαδα που να τους εμποδιζει τη πορεια τους προς τους τελικους...απ το ζευγαρι ραπτορς-νετς μονο οι νετς μπορουν να τους βαλουν δυσκολα αν περασουν...αν περασουν οι ραπτορς παει για σκουπα, και παιζει να δουμε τελικους ανατολης μαιαμι-γουιζαρντς...

ποσο χαμηλο το επιπεδο στην ανατολη...
RaZak
ε καλά όλοι ξέρουν ότι οι miami θα το πάρουν αλλά εγώ ελπίζω να κάνουμε λάθος και να το πάρουν οι spurs
sacarame
Και επειδή σε αυτό το φόρουμ κρατάμε κάποιες παραδόσεις, να μπει η κατάλληλη φώτο...


j-kidd13
QUOTE(RaZak @ Apr 29 2014, 13:19 ) *
ε καλά όλοι ξέρουν ότι οι miami θα το πάρουν αλλά εγώ ελπίζω να κάνουμε λάθος και να το πάρουν οι spurs

Εγω δεν το ξερω...
RaZak
Οι Miami δεν έχουν καμία ήττα ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.