Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2016-2017 NBA Most Improved Player of the Year
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
duncan21
Kάτι πρέπει να γίνει με τους σόφομορς στο MIP,μάλλον βρίσκονται στο πολλ γιατί απλά πρέπει.Όποιος ψηφίσει Νογκέϊρα τον αγαπώ γιατί αποτελεί προσωπική επιλογή(αν και κάνει πολύ καλύτερους τους Κράπτορς όσο βρίσκεται παρκέ,δικαιολογεί έτσι την παρουσία του στο πολλ).Ξαναμαναμπήκε κι ο Πόρτερ διότι είχε 0 ψήφους πέρυσι(κακώς).Ιmo το πιο υποτιμημένο 3άρι αυτή τη στιγμή στη λίγκα.Χομπίστικη η ψήφος μου σε JJ γιατί έφτιαξε σουτ και πάντα μ' άρεσε το σουλούπι του.
SG3ptshooter



Aυτό το γράφημα από εδώ εξηγεί αρκετά συνοπτικά γιατί θα βγει ο Antetokounmpo πέρα από οποιεσδήποτε προτιμήσεις του καθενός. Φοβάμαι τον pIzza_guy μόνο. Αλλά παραείναι δεδομένα όλα αυτά γι' αυτό ψηφίζω Otto που επεσήμανα χτες. Κάτι Barnes δε μπορώ να βλέπω μέσα, όποιος αλλάζει ομάδα θα έπρεπε να είναι αυτόματα εκτός δυνατότητας διεκδίκησης.

( icon_wave.gif icon_joy.gif )
Rated: (en)joy
Τουλαχιστον μια αναφορα στον King in the fourth και απο μενα. Εχει career high σε 2PA, 3PA -αρα προφανως και fga- και FTA/G και παραλληλα καταφερνει να σημειωνει career high και σε ποσοστα. Ναι, σε ολα. Ποσες φορες το'χουμε δει αυτο τα τελευταια χρονια; Θα λεγα οχι και πολυ συχνα. Επομενως, θεωρω μεγαλη παραλειψη την απουσια του απ'αυτο το poll οταν βλεπουμε μεσα τον Γιαννη. Επι την ευκαιρια ο δευτερος πιο βελτιωμενος πισω απο τον Γιαννη, το per απο 21.5 εχει φτασει μεχρι στιγμης φετος στο 27.5 αυτο το +6 δε ειναι ακομα πιο εντυπωσιακο σε 20+ αριθμους και γενικα οσο υψηλοτερο ειναι αυτο της περσινης τοσο δυσκολοτερο θεωρω πως ειναι να κερδισεις το μεγαλο plus (σιγα τη φοβερη παρατηρηση εδω που τα λεμε) . Επιπλεον βλεπουμε μια μικρη ανοδο και σε λεπτα.
RipCity
Steven Adams γιατί πρώτον είναι ΘΕΟΣ και δεύτερον έχει βελτιώσει πάρα πολύ το παιχνίδι του στο ποστ, παρότι ο Westbrook επιμένει να κάνει jump shoot με οκτώ χέρια στη μούρη από το να περάσει πιο συχνά την μπάλα μέσα. Εντάξει δε νοιάζεται και για τα στατς του το παλικάρι και αφήνει τα ριμπάουντ τα αμυντικά για τους άλλους κάνοντας μπλοκ άουτ. Αν ήθελε άνετα έγραφε 10-11 ριμπάουντ/παιχνίδι.
ssoulliss
Ο Γιάννης είναι και επίσημα ένας εκ των τριών υποψηφίων για το βραβείο του πιο βελλτιωμένου παίκτη της χρονιάς. Πολλά μπράβο στο Γιάννη!

Υ.Γ. Γιόκιτς και Γκομπέρ οι άλλοι δύο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.