Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Συναυλίες 2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
morfi
Ένα θα σας πω...

The Game

Εuropean Tour Part II

Θα είμαι εκεί.







G-UNOT
kostasvc15
Ακους χιπ χοπ;
Gravedigger
QUOTE(kostasvc15 @ Jul 18 2007, 08:52 PM) *
Ακους χιπ χοπ;

Sorry αν κάνω λάθος αλλά ο The Game δεν είναι rapper???(Πάντως νομίζω ότι ο morphi κοροιδεύει!Λόγω G-UNOT! tongue.gif )
NBA-MANIAC
ποτε ερχεται??????? tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
dizzy_fingers
Με το που είδα τον τίτλο χάρηκα στην αρχή νομίζοντας πως θα διαβάσω για τα ροκ συγκροτήματα που έρχονται φέτος αλλά αφού είδα τον πόστερ κατάλαβα πως κάτι τέτοιο δε υπήρχε περίπτωση να συμβεί tongue.gif.


Λοιπόν, on topic, χθες πήγαμε σε μία μαγική συναυλία με την eftychia στη δεύτερη (και ποιοτικότερη) μέρα του fly beeyond festival όπου έπαιξαν οι Mattise, η Tori Amos, οι Air και οι 77.gif James.
Δε θα πω πολλά λόγια καθώς εντόπισα ένα άρθρο στο ίντερνετ το οποίο με εκφράζει απόλυτα στα όσα βίωσα χθες.

Οι Mattise είναι ένα (κάτι παραπάνω από συμπαθητικό) ελληνικό συγκρότημα το οποίο αν αποφύγει τις παγίδες της ελληνικής mainstream κοινωνίας (κοινώς....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ MAD!) θα κάνει καλή καριέρα.
Για όσους δε λέει τίποτα το όνομα τσεκάρετε το κάτω βίντεο κλιπ (πιθανότατα το γνωστότερο κομμάτι τους):

Αν και δεν είναι το καλύτερο που έχετε ακούσει ποτέ από καινούριο συγκρότημα, πάω στοίχημα ότι θα σας κολλήσει και θα τραγουδάτε "call me call me" στον ύπνο σας biggrin.gif.


Αμέσως μετά ακολούθησε η Tori Amos.
Ομολογώ πως δεν ήξερα πολλά για αυτήν, παρά μόνο κάποια καλά λόγια που είχα ακούσει από γνωστούς όσον αφορά τις ερμηνευτικές της ικανότητες, έψαξα και μερικά τραγουδάκια της στο ίντερνετ...ωστόσο δεν ανυπομονούσα ιδιαίτερα να έρθει η σειρά της.
Μέγα λάθος.
Με το που έσκασε μύτη αυτή η μικροσκοπική θαυματουργή τύπισσα (σε μία φάση έπαιζε ταυτόχρονα σε δύο πιάνα ενώ τραγουδούσε παράλληλα blink.gif ) με το κολλητό δερμάτινο και το κίτρινο φορεματάκι μας εντυπωσίασε όλους. Η φωνή της ήταν εξωπραγματική....στο τέλος του πρώτου τραγουδιού όσοι ήταν μπροστά στη σκηνή είχαν σωπάσει και είχαν παραδοθεί στη μαγεία της.
Αν είχατε ποτέ την απορία πως ακούγεται μία σειρήνα, χθες θα λυνόταν η απορία σας....
Απογοητεύτηκα μόνο που δεν ήξερα περισσότερα τραγούδια της.



Τρίτοι κατά σειρά ήταν οι Air.
Παραθέτω απλά από το παραπάνω άρθρο:
QUOTE
Ολοκληρώνουμε με τους Air που όπως κατάλαβα, δίχασαν τον κόσμο. Προσωπικά τους απόλαυσα. Και τι έγινε που δεν χοροπηδούσα; Δηλαδή σον και καλά πρέπει να ξεσηκώσουν το κοινό για να πούμε πως ήταν καλοί; Με πέντε μουσικούς επί σκηνής μας χάρισαν ένα χορταστικό σετ με κομμάτια από το τελευταίο δίσκο τους αλλά και παλιότερες τους επιτυχίες. Οι Γάλλοι έδειξαν πως ένα κορυφαίο ηλεκτρονικό σχήμα που κάνει …παπάδες στο studio, μπορεί να παίξει εξίσου καλά και στα live.

Προσωπικά ένιωσα πως το σόου έκανε μία κοιλιά καθώς η αναμενόμενη σειρά μετά την ξεσηκωτική Amos απαιτούσε κάτι δυνατό.
Οι Air μπήκαν με ατμοσφαιρική διάθεση, κάτι που μερικούς τους χαλάρωσε-έφτιαξε άλλους τους ξενέρωσε.
Όταν όμως άρχισαν να "χώνουν" (τρόπος του λέγειν ασφαλώς biggrin.gif) το κέφι ανέβηκε και τα πρώτα ομαδικά χοροπηδητά έκαναν την εμφάνισή τους.
Στο περίφημο sexy boy (το τελευταίο πριν φύγουν) ο κόσμος έδειχνε να ζεσταίνεται και να διασκεδάζει αρκετά.




Λίγο με τις πολλές ώρες αναμονής (από τις 17:30 μέχρι τις 22:30), λίγο με τα σκαμπανεβάσματα των προηγούμενων εμφανίσεων, λίγο με το που είχε δροσίσει η ατμόσφαιρα και λίγο με τη φουσκωτή τεράστια μπάλα της heineken που χοροπηδούσε πάνω στο κοινό laugh.gif , το κέφι είχε φτιάξει αρκετά και η αναμονή χτυπούσε κόκκινο.

Όταν, πια, εμφανίστηκαν οι James έγινε πανικός. Για 5' ο Booth έδειχνε χαμένος από την αγάπη που έδειχνε ο κόσμος. Ξεκίνησαν με το say something και τέλειωσαν με το tomorrow (ή ήταν άλλο? ομολογώ πως δε θυμάμαι).




Ενδιάμεσο δεν υπήρχε: η εμφάνισή τους τέλειωσε με το που άρχισε...και διήρκησε 1:40' ohmy.gif.







Διαβάστε το παραπάνω άρθρο απλά για να καταλάβουν κάποιοι τί χάσανε που δεν ήρθαν tongue.gif.
eftychia
QUOTE(dizzy_fingers @ Jul 19 2007, 04:36 PM) *
Στο περίφημο sexy boy (το τελευταίο πριν φύγουν)

Όταν, πια, εμφανίστηκαν οι James έγινε πανικός. Για 5' ο Booth έδειχνε χαμένος από την αγάπη που έδειχνε ο κόσμος. Ξεκίνησαν με το say something και τέλειωσαν με το tomorrow (ή ήταν άλλο? ομολογώ πως δε θυμάμαι).

Εννοειται οτι συμφωνω με οτι εχεις γραψει(εγω απολαυσα εξισου και τους air απλα ηταν λιγοτερο συναυλιακοι απο τους υπολοιπους) μονο 2 μικρες διορθωσεις. Δεν τελειωσαν με το sexy boy, ηταν το πρω τελευταιο τους.

Και οι James τελειωσαν (και καλα) την πρωτη φορα με Sometimes μετα ξαναμπηκαν με το Tomorow, ειπαν το Getting away with it all και τελικα τελειωσαν με το She is a star! Μια μοναδικη απογοητευση ειχα απο James "Γιατι δεν ειπαν το Seniorita??????"
Επισης ξεχασες να αναφερεις οτι φωναξε στη σκηνη 10 ατομα "για να χορεψουν κι οχι να στεκονται απλα στη σκηνη ΧΑχα I'm on the stage-αυτο ειπε κατα λεξη" και ενας απο τους 10 που σηκωθηκαν φορουσε μπλουζα James Sucks!!!! Πεθανα στο γελιο! Και επισης ενα τραγουδι το ειπε κατεβασμενος στο κοινο!
Ως τωρα μου αρεσαν αρκετα οι James μετα απο αυτο τους λατρεψα!

Διορθωνω οτι τωρα διαβασα το αρθρο που μας προτρεπεις να διαβασουμε και τα αναφερεις αυτα!
Αλλα δεν αναφερει το αρθρο (κατι που εμενα μου φανηκε πολυ αστειο και χαριτωμενο) οτι οι air μασ λεγαν thank you και αλλες λεξεις μεσω της κονσολας του σινθεσάιζερτους!
liolias
morfi




Aπίστευτος. Θεός. Μακράν ο καλύτερος ράπερ αυτή τη στιγμή. Νιώθω ευλογημένος που είχα την ευκαιρία να τον δω από κοντά.

Δεν έχω σταματήσει ακόμα να φωνάζω G G G G G-Unot
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.