Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μαγαζιά αθλητικών σο μόναχο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
remali
Επειδή σκοπεύω να πάω Μοναχο ήθελα να ρωτησω εαν ξέρει κανεις τπτ καλά μαγαζιά με αθλητικά (στο κέντρο προτιμότερο).
Επίσης έχει νόημα να μαζεψω φράγκα να πάρω αποκει φόρμες και παπούτσια ή πάνω κάτω είναι τα ίδια, γιατί έχω ακούσει για κάτι προσφορές φωτιά..
Όποιος ξέρει ας βοηθήσει ρε παιδιά, γιατί αμα είναι να πάω κρίμα να μην το εκμεταλλευτώ για αγορές
ευχαριστώ 17.gif 17.gif 38.gif 38.gif

edit: στο τίτλο αντί να γράψω στο έγραψα σο.. σορρυ, αν μπορεί καποιος mod...
Pierce
ελεος παιδια.ελεος και ημαρτον μαζι.δεν ειναι δυνατον για οτι σας απασχολει να ανοιγετε και ενα τοπικ. Δηλαδη προχθες που δεν εβρισκα ενα καλο συνεργειο ανοιχτο στις 12 το βραδυ να ανοιγα ενα τοπικ για να ρωτησω αν ξερει κανεις; για αυτο υπαρχουν και οι offtopic σκεψεις.....
remali
sυγγνώμη, αυτο που ρώτησα είναι ασχετο??? Θα παω στο μόναχο και είναι απο το φορουμ ατομα που είναι απο γερμανία η μπορει ναχουν παει. και ρωτησα αν ξερουν κανα μαγαζι με φανελες ή αθλητικά.. Εσυ αυτό το βρίσκεις ότι "για οτι σας απασχολει να ανοιγετε και ενα τοπικ". Δλδ οταν ρωτανε για τετοια μαγαζια στην αθηνα έχει μεγάλη διαφορά??? Εαν εσυ κρίνεις ότι έχει, εντάξει συγγνώμη τότε. Αλλη φορά όμως θα ρωτάω πριν ανοίξω τοπικ. Και αν νομίζεις ότι είναι το ίδιο με το να μη βρισκεις ανοιχτό συνεργίο το βράδυ . Ελεος. Δε ρώτησα άσχετο ρώτησα συγκεκριμένα για μαγαζί με μπασκετικά και αθλητικά στο μόναχο.
Pierce
i rest my case. ματια εχουν οι υπολοιποι και βλεπουν.
dizzy_fingers
QUOTE(pierce21 @ Nov 1 2007, 16:45 ) *
για αυτο υπαρχουν και οι offtopic σκεψεις.....

Αν το πόσταρες δηλαδή εκεί τί θα έχανες?

Το άνοιγμα των τόπικ γίνεται:
1) Αν το αρχικό ποστ είναι αρκετά μεγάλο ώστε ακόμα και χωρίς άλλα ποστ, να δικαιολογεί από μόνο του την παρουσία του τόπικ.
2) Αν υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της συζήτησης πέρα από μία απλή ερωταπάντηση.
3) Για μελλοντική αναφορά, ώστε αν κάποιος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον, να μπορεί να βρει την απάντηση πιο εύκολα απ'ότι αν ήταν ένα ποστ χαμένο στις παλιές σελίδες ενός μεγάλου τόπικ.


Κοίταξε τώρα το θέμα που άνοιξες και σκέψου ειλικρινά, εκπληρεί αυτές τις τρεις προϋποθέσεις η ερώτηση που ήθελες να κάνεις?
remali
dizzy τα ξέρω αυτά και δίκιο έχεις. Καταρχήν ξέρω και ότι είμαι σε λάθος κατηγορία. Και είχα γράψει αν το δει κανας μοδ να το αλλάξει αλλά μετα το έσβησα. Αλλά το ύφος του ήταν λίγο επιθετικό, υπεροπτικό και περίεργο. (στο κάτω κάτω δεν είμαι και noob σε φορουμ, γράφω χρόνια τώρα. άλλο που σε αυτό το φόρουμ μπήκα πριν 20 μέρες).Δλδ η ερώτηση που έκανα είναι ότι μου κατεβαίνει στο κεφάλι??? ή συνεργίο στις 12??? Απλά επείδη είναι αρκετά άτομα από γερμανία είπα να ρωτήσω μπας και ξέρει κανείς τπτ. Με την νοοτροπία που ρωτανε και άλλοι για μαγαζιά στην αθήνα. Απλά θα μπορούσε ο μοδ να μου πει με πολύ πιο καλό τρόπο ότι είμαι σε λάθος κατηγορία. πχ έτσι όπως μου τοπες εσύ. όσον αφορά για τον αν πληρεί τις προυποθέσεις,(δεν προσπαθώ να δείξω ότι έκανα καλά απλά σκέψου το και έτσι)
1. την πρώτη δεν το τηρούν τα περισσότερα εξ ορισμού
2.Δλδ εαν θέλω να ρωτήσω κάτι να μάθω από τους συμφορουμίστες μου δε γίνεται?? πχ κάποιος που ρώτησε για σαιτ που να εξηγούν τεχνικές. Εαν όντως έτσι λειτουργεί το φόρουμ αυτό, τότε σόρρυ αλήθεια, απλά είχα συνηθήσει από άλλα φόρουμσ και γιαυτό
3.Εκεί που λέμε για μαγαζία ελληνικών πόλεων θα μπορούσα να ρωτήσω για μόναχο??? θα χανόταν.

anyway. όπως και να χει λάθος μου που άνοιξα το τόπικ. απόδω και πέρα θα προσέχω και θα περιορίζομαι σε ποστσ κυρίως peace.gif
και σόρρυ γιαυτο το ποστ αλλά να ξεκαθαρίσω την κατάσταση
dizzy_fingers
Για την πρώτη παράγραφο δε χρειάζεται να τα λες σε εμένα.
Τα στέλνεις με πμ στον Pierce.

Τώρα, στα υπόλοιπα 3 μην απαντάς μόνο για να απαντήσεις.
Γράφεις ανυπόστατα πράγματα...δε σου είπε δηλαδή κανείς να μην κάνεις πουθενά την ερώτησή σου, αλλά να μην ανοίγεις νέο τόπικ χωρίς σοβαρό λόγο.
Το ότι υπάρχουν άλλα τόπικ που δεν πληρούν τις παραπάνω 3 προϋποθέσεις, δε σημαίνει πως το δικό σου τις πληρεί (ή έστω μία από αυτές).
Λάθος λογική.

Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ καλύτερα το ποστ μου και σκέψου μετά τί χρησιμότητα έχει εδώ το τόπικ σου και πόσες πιθανότητες είχε να απαντηθεί.

Αφού γράφεις καιρό σε φόρα, θα γνωρίζεις προφανώς πως η ανούσια και επιπόλαια επιλογή ανοίγματος τόπικ αποδοκιμάζεται από τα περισσότερα μέλη. wink.gif


Πάντα φιλικά. peace.gif
Pierce
QUOTE(remali @ Nov 2 2007, 16:47 ) *
Αλλά το ύφος του ήταν λίγο επιθετικό, υπεροπτικό και περίεργο.

Αν εχεις καποιο παραπονο απο τον μοντ pierce21 να το κανεις με pm.

QUOTE
Απλά θα μπορούσε ο μοδ να μου πει με πολύ πιο καλό τρόπο ότι είμαι σε λάθος κατηγορία. πχ έτσι όπως μου τοπες εσύ.


το θεμα δεν ειναι οτι εισαι σε λαθος κατηγορια. το θεμα ειναι το παρον τοπικ δεν εχει λογο υπαρξης. δεν σου απαγορευσε κανεις να κανεις την ερωτηση σου.Ωστοσο αν ανοιγε ο καθενας τοπικ για μια απορια του θα ειχε γεμισει το φορουμ με 10000 τοπικς των 2 ποστ. Και επαναλαμβανω υπαρχει το off topic σκεψεις που ειναι τελειως χυμα και ο καθενας γραφει οτι του ερθει εκεινη την στιγμη και ρωταει οτιδηποτε θελει. Κανοντας εκει το ποστ θα ειχε αποφευχθει μια τελειως ανουσια συζητηση (και κοντρα αν το βλεπεις εσυ ετσι,εγω παντως οχι)
Τελος θα επικεντρωθω στα παρακατω αποσπασματ απο το ποστ του ντιζι που ειναι το ολο νοημα αλλα εσυ αρνεισαι πεισματικα να κατανοησεις και να αποδεχθεις.
QUOTE
Αφού γράφεις καιρό σε φόρα, θα γνωρίζεις προφανώς πως η ανούσια και επιπόλαια επιλογή ανοίγματος τόπικ αποδοκιμάζεται από τα περισσότερα μέλη


QUOTE
Γράφεις ανυπόστατα πράγματα...δε σου είπε δηλαδή κανείς να μην κάνεις πουθενά την ερώτησή σου, αλλά να μην ανοίγεις νέο τόπικ χωρίς σοβαρό λόγο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.