Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Chicago Bulls
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
j-kidd13
Chicago Bulls






Ίδια υλικά, άλλος «σεφ», αλλά και new sheriff in town???


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2014-2015): 50-32

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2014-2015):
Πόντοι: Jimmy Butler 20.0
Ριμπάουντ: Pau Gasol 11.8
Ασίστ: Derrick Rose 4.9
Κλεψίματα: Jimmy Butler 1.75
Κοψίματα: Pau Gasol 1.88
Ευστοχία %: Mike Dunleavy 48.9%
Χρόνος συμμετοχής: Jimmy Butler 42.2

Πιθανή 5άδα:

Rose Butler Snell Gibson Gasol



Πάγκος:
PG: Brooks, Hinrich
SG: Crawford, Moore
SF: McDermott, Dunleavy
PF: Mirotic, Bairstow, Portis
C: Noah

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks: Bobby Portis(#22, πρώτος γύρος)

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Jordan Crawford (FA)

Έφυγαν: -

Παρουσίαση ομάδας
Η περασμένη σεζόν βρήκε το Chicago στην 3η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 50-32, αλλά το τοίχος που ύψωσαν ο James και οι Cavaliers στον 2ο γύρο των play-off, αποδείχτηκε απροσπέλαστο, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό των Ταύρων με 4-2.
H φετινή χρονιά ξεκινάει χωρίς αλλαγές στο ρόστερ-οι προσθήκες του Jordan Crawford από τη d league και του ρούκι Bobby Portis, δεν προσφέρουν κάποια σημαντική αλλαγή/βελτίωση. Η αλλαγή όμως που προκάλεσε αίσθηση είναι η απόλυση του coach Thibodeau, ο οποίος πλήρωσε τις συγκρούσεις του με το διοικητικό επιτελείο των ταύρων (κυρίως με τους Forman και Paxson), σε μια σχέση που φαινόταν καιρό τώρα ότι το γυαλί έχει σπάσει και δύσκολα ξανακολλάει. Ο αντικαταστάτης του θα είναι ο μέχρι πρότινος coach του Iowa State, Fred Hoiberg, με θητεία ως παίκτης στους Bulls την περίοδο 1999-2003, ο οποίος αναλαμβάνει πρώτη φορά χρέη head coach σε ομάδα του ΝΒΑ.

Και καθώς η ομάδα προετοιμάζεται για την έναρξη της preseason, ήρθε μια δήλωση του Rose να ταράξει τα νερά. Στην media day της ομάδας, δήλωσε πως το μέλλον του θέλει να είναι στο Chicago, αλλά βλέποντας τον εισροή χρημάτων στη λίγκα κι έχοντας την οικονομική σταθερότητα της οικογένειας του και το μέλλον του γιου του στο μυαλό του ως προτεραιότητα (σοβαρά τώρα???) είναι προετοιμασμένος για την free agency του 2017, όταν και μένει ελεύθερος.

Στα αγωνιστικά, για άλλη μια σεζόν τα μάτια όλων θα είναι στραμμένα πάνω στον Rose μεν, αλλά πλέον δείχνει να ξεπετάγεται και νέος υποψήφιος ηγέτης. Η καλή παρουσία του Rose αλλάζει επίπεδο την ομάδα κι αν όπως ακούγεται, ο Hoiberg περάσει σε πιο up-tempo παιχνίδι, κάτι που σίγουρα ταιριάζει στον Rose, έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα ανταποκριθεί, αρκεί να μείνει όσο αυτό είναι εφικτό, μακριά από τραυματισμούς. Πλέον ομώς ο Butler μετά απο μια εξαιρετική σεζόν, αμφισβητεί το ποιός είναι το νο1 φέτος. Η 4άδα των Rose-Butler-Gasol-Noa θα είναι και φέτος η βάση των ταύρων. Παρ’όλα αυτά η αδυναμία στη θέση 3 παραμένει και φέτος γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αφού ο Dunleavy είναι εκτός με πρόβλημα στην μέση, το οποίο δείχνει να είναι χειρότερο απ'οτι οτι είχε αρχικά εκτιμηθεί, αφού όπως φαίνεται θα τον κρατήσει εκτός για αρκετά περισσότερο απο τις 6-8 εβδομάδες που ήταν η αρχική εκτίμηση. Το χειρότερο για τους ταύρους ειναι οτι οι εναλλακτικές, δεν εχουν δείξει οτι μπορούν να βοηθήσουν ενεργά. Ο McDermott,στην ρουκι χρονιά του, δεν έδειξε έτοιμος να βοηθήσει άμεσα (αλλά δεν στηρίχθηκε και ιδιαίτερα από τον Thibodeau, πράγμα που του χρεώθηκε από το διοικητικό τιμ) και ο Snell μέχρι τώρα κινείται σε πολύ ρηχά νερά. Η ενίσχυση είναι επιβεβλημένη.
Τέλος, μένει να δούμε αν ο Hoiberg κάνει πράξη τη σκέψη του να χωρίσει το δίδυμο Noah-Gasol ξεκινώντας τον Gibson στο 4 (με τον Ισπανό να έχει το προβάδισμα για το starting line-up).

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Η ομάδα δεν ενισχύθηκε ουσιαστικά μέχρι τώρα, αφήνοντας τον πάγκο, όχι κακό αλλά σίγουρα ελλιπή. Τα υλικά θα είναι ίδια με πέρσι, η συνταγή και η εκτέλεση θα είναι διαφορετικές. Μένει να δούμε τι «ψάρια πιάνει» ο Hoiberg. Σε μια ενισχυμένη μεν ανατολή, νομίζω ότι είναι τουλάχιστον εφικτός ο στόχος του τελικού της περιφέρειας.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Η προφανής επιλογή είναι ο Rose. Ο παίκτης που αν μείνει υγιής και παίξει σύμφωνα με τις ικανότητες του, θα κάνει αυτόματα τη διαφορά για τους Βulls. H επιλογή μου ωστόσο θα είναι ο Noah, ο οποίος προέρχεται από μια κακή σεζόν. Ο Rose, σε ο,τι κατάσταση και να βρίσκεται, θα προσφέρει και θα βοηθήσει την ομάδα, γι αυτό το «ερωτηματικό» το βάζω στον Γάλλο. Η έλευση του Gasol σίγουρα επηρέασε τον Noah, ο Iσπανός είναι και αυτός παίκτης που παίζει αρκετά με τη μπάλα στα χέρια και τραβιέται έξω, πήρε αρκετές προσπάθειες από τον Νoah και μοιραία επηρέασε το παιχνίδι του. Για να μπορέσει το Chicago να προχωρήσει όμως,χρειάζεται τον καλό Noah, των τελευταίων 2 ετών. Ήδη υπάρχει η σκέψη στο μυαλό του Hoiberg ο Noah να έρχεται από τον πάγκο, οπότε ίσως αυτό του δώσει περισσότερο χώρο. Ο καλός Noah θα είναι συν για το Chicago.

Προπονητής
Fred Hoiberg: Ρούκι στους πάγκους του ΝΒΑ, ο 42χρονος coach, θα κληθεί να αντικαταστήσει έναν από τους καλύτερους προπονητές των τελευταίων ετών στη Λίγκα. Πέρασε πέντε χρόνια στο Iowa State, στο οποίο έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του κολεγίου που φτάνει πιο γρήγορα τις 100 νίκες. Διάθεση του είναι να αλλάξει τη φιλοσοφία των Ταύρων και να περάσει σε πιο fast pace παιχνίδι, κάτι που δεν είχε ο Thibodeau, ο οποίος έδινε μεγάλη βάση στο αμυντικό κομμάτι και προτιμούσε πιο σετ επιθέσεις. Κατά την παρουσίαση του εκθείασε το ρόστερ των ταύρων αλλά και τον προκάτοχο του.



Θέλω να ρωτήσω τον... Paxson αρχικά, αλλά και τον Hoiberg
... Κανα 3άρι θα πάρουμε;;;

Πρόβλεψη νικών: 51-31
Conference rank:2
Division rank:2

Teaser
SteveNashidis
Eπιστροφή Rose volume 32110.

http://www.nba.com/games/20151023/DALCHI/g...:nba:scoreboard
sacarame
Πρώτο ματς χτες για το Σικάγο απέναντι στο Κλίβελαντ και νίκη με 95-97 στο τέλος. Μετά το κακό ξεκίνημα είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και συντηρούσαμε μια διαφορά της τάξης των 8-10 πόντων. Στο τέλος της τρίτης κάναμε σερί λάθος επιθέσεων (λέγε με Μπρουκς γκουχου γκούχου) και το ματς ίσιωσε.

Στην τελευταία περίοδο πήγαινε πόντο πόντο, αλλά δύο καλάθια του Τζίμυ και η τάπα του Γκαζόλ στο τέλος μας χάρισαν την πρώτη νίκη. Μερικές πρώτες σκόρπιες σκέψεις για το νέο Σικάγο:

  • Στο νέο πλάνο Χόιμπεργκ είναι γεγονός πως είδαμε τους Bulls να προσπαθούν να επιτεθούν πιο γρήγορα. Γρήγορη μεταφορά της μπάλας στο μισό της επίθεσης, πιο γρήγορα plays και γενικά μια προσπάθεια να ανοίξουμε το σύνολο των επιθέσεών μας. Βέβαια το γεγονός ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι και η ομάδα είναι αδούλευτη ακόμα, είχε ως αποτέλεσμα να οδηγούμαστε πολλές φορές σε βιαστικές επιθέσεις καθώς και λάθη.
  • Ο νέος κόουτς προσπάθησε να διαχειριστεί τους χρόνους των βασικών παικτών. Είδαμε αλλαγές νωρίς, αλλά και κατά τη διάρκεια των περιόδων. Βέβαια δοκιμάζει και διάφορα πράγματα, αλλά δεν δίστασε να αλλάξει 5άδες ακόμα και όταν το ματς παιζόταν στο καλάθι.
  • Τα δίδυμα Γκαζόλ-Μιροτιτς και Ταζ-Νοα δείχνουν μάλλον να κλειδώνουν. Ο Μίροτιτς ήταν πολύ καλός χτες και δείχνει ότι θα έχει σημαντικό ρόλο στην 5άδα μας.
  • Πήραμε λύσεις και σκορ από παίκτες που πέρσι δεν σκόραραν καθόλου και έπαιζαν ελάχιστα. Δηλαδή οι 7 πόντοι του Ντάγκι, οι 11 του Σνελλ και οι 11 του Μουρ δείχνουν ότι γίνεται προσπάθεια να ξεμπλοκάρουμε επιθετικά, δίνοντας μπάλες και στη 2nd unit. Με επιστροφή Ντανλίβι θα έχουμε και μια ακόμα λύση εκεί.
  • Δεν έπαιξε καθόλου ο Ρομπότνικ Κιρκ. Μόνο καλό θεωρείται αυτό. smiley.gif
  • Είδαμε συχνά ένα play με τον Ρόουζ ή τον Μπάτλερ να κατεβάζουν την μπάλα, και τον έτερο από τους 2 να έρχεται για να δώσει σκριν. Άρα στήναμε στην ουσία ένα πικ εν ρολλ με τους 2 τους στη μια πλευρά του γηπέδου, για να παίξουν 2vs2. Αυτό είναι αρκετά ενδιαφέρον και οδήγησε σε κάποια καλάθια στο τέλος που μας ξεμπλόκαραν.
  • Ο Ρόουζ ήταν ο Ρόουζ που είδαμε και πέρσι νομίζω. Με καλές στιγμές αλλά και με εκβιαστικές προσπάθειες σε σημεία του παιχνιδιού. Η παρουσία του είναι έτσι κι αλλιώς σημαντική για εμάς, οπότε όσο μένει υγιής μπορεί να δίνει λύσεις.
  • Το πρόβλημα για μας θεωρώ ότι είναι ότι πίσω από τον Ντέρικ θέλαμε ένα κανονικό PG να τρέχει τα plays. Ο Μπρουκς μπήκε χτες στο παιχνίδι και προσπαθούσε απλά να κάνει το παιχνίδι του Ρόουζ. Ειδικά στην τρίτη περίοδο βάζει 2 καλάθια, και στη συνέχεια παίρνει 4 συνεχόμενες επιθέσεις τουβλίζοντας από μέση απόσταση, με αποτέλεσμα να κολλήσουμε επιθετικά και το Κλίβελαντ να πλησιάσει στο σκορ.


Συνεχίζουμε για το επόμενο ματς.
Pierce
QUOTE (sacarame @ Oct 28 2015, 16:20 ) *
  • Είδαμε συχνά ένα play με τον Ρόουζ ή τον Μπάτλερ να κατεβάζουν την μπάλα, και τον έτερο από τους 2 να έρχεται για να δώσει σκριν. Άρα στήναμε στην ουσία ένα πικ εν ρολλ με τους 2 τους στη μια πλευρά του γηπέδου, για να παίξουν 2vs2. Αυτό είναι αρκετά ενδιαφέρον και οδήγησε σε κάποια καλάθια στο τέλος που μας ξεμπλόκαραν.


Πόσο μπροστά η Τζούλια.
aegeansheed
"I don't think we bring that fight every single night," Butler told reporters after Monday's practice.

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Όπως και πέρυσι, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Καμπανάκι για έξοδο Rose το καλοκαίρι?
aegeansheed
Ίσως το καλύτερο h2h duel έως σήμερα:

gspara
Χαλαρωσε το Σικαγο στο τελος και εδωσε το δικαιωμα στην Οκλαχομα να μειωσει με 3ποντα των Morrow-Durant,αλλα τελος καλο ολα καλα.Κορυφαιος ο Butler,πολυ καλοι Gasol-Taj!!!
Εχω δει μονο 3 ματς και εχω απογοητευθει απο τον Μirotic.Aντιθετα μου αρεσε πολυ ο rookie Bobby Portis!!!!
Γιατι δεν επαιξε αποψε ο Noah?
Zoys
QUOTE(gspara @ Dec 26 2015, 00:18 ) *
Γιατι δεν επαιξε αποψε ο Noah?

QUOTE
Bulls big-man Joakim Noah suffered a shoulder injury and will miss 2-4 weeks of actions. Noah himself confirmed the news and said that MRI revelead a slight tear in the shoulder.
mixalisgate7
Είδα πρώτη φορά την ομάδα για την φετινή σεζόν και έπαιξε καλά. Ο Μίροτιτς τούβλα πέταγε σήμερα tongue.gif
SteveNashidis


Jimmyyyyyyy icon_headbang.gif
Rated: (en)joy
single game, from '80 to '16,Bulls player in regular season, Pts >= 53

Πλάκα-πλάκα πέρασε μια ολόκληρη 20ετία απ'το τελευταίο 53αρι game παίκτη των Bulls. Air φυσικά. Ας ελπίσουμε το επόμενο να έρθει πιο γρήγορα...
geo82
2 σερί ήττες των Bulls από τη Νέα Υόρκη, που ίσως αποδειχτούν καθοριστικές στη μάχη για τα πλέι οφ. Από την αρχή της σεζόν δεν τον εμπιστευόμουν τον νέο προπονητή και μάλλον έχω δίκιο. Μια μαχητική ομάδα την κατάντησε τσίρκο.
mixalisgate7
QUOTE(geo82 @ Mar 25 2016, 13:24 ) *
2 σερί ήττες των Bulls από τη Νέα Υόρκη, που ίσως αποδειχτούν καθοριστικές στη μάχη για τα πλέι οφ. Από την αρχή της σεζόν δεν τον εμπιστευόμουν τον νέο προπονητή και μάλλον έχω δίκιο. Μια μαχητική ομάδα την κατάντησε τσίρκο.


Και να μπούμε play off θα αποκλειστούμε από τους Καβς. Έχεις δίκιο, ελπίζω στο τέλος της σεζόν να φύγει.
D-Wade
QUOTE(mixalisgate7 @ Mar 25 2016, 14:10 ) *
Και να μπούμε play off θα αποκλειστούμε από τους Καβς. Έχεις δίκιο, ελπίζω στο τέλος της σεζόν να φύγει.

Ούτε εγώ τον εκτιμώ αλλά δε νομίζω να τον απολύσουν μετά από μόλις μία χρονιά.

Προσωπικά ποτέ δεν πίστευα ότι ήταν ανοιχτό το παράθυρο τίτλου που λένε και οι Αμερικάνοι. Ούτε όταν ο D-Rose ήταν υγιής.
Φαντάζομαι και αυτοί που το πίστευαν τώρα παραδέχονται ότι έχει κλείσει οριστικά.

Οπότε η λύση είναι να διαλυθεί η συγκεκριμένη ομάδα. Κάνεις trade τον Rose και ξαναφτιάχνεις την ομάδα από την αρχή(στο περίπου)
j-kidd13
Θεος ο Hoiberg.
Χωρια οτι κανει αθλιο παιχνιδι η ομαδα,μπρος πισω,καποια στιγμη γυρω στα 6 λεπτα πριν τη ληξη,μειωνει στους 11,παιρνει ταιμ η ΝΥ,και στο καπακι,τρωει 2 διαδοχικα 3ποντα!παλι στους 17 η διαφορα!
Ο admin λεει οτι ειναι ρουκι και λογικο,ψαχνει τα πατηματα του...Εμενα μου φαινεται λιγος-για να μην πω τιποτα χειροτερα-γι αυτο το επιπεδο!
SteveNashidis
Δεν έγινε το βήμα παραπέρα μετά την απόλυση του Τιμποτό .
Οι τραυματισμοί της ομάδας συνεχίζουν να τους κρατούν σε χαμηλή θέση παρόλο που ο Butler κάνει εξαιρετική σεζόν .
Ο Hoiberg με το επιτελείο του έχουν κάνει καλές επιλογές rookie και πρέπει να ληφθεί υπόψιν στην αξιολόγηση στο τέλος της χρονιάς .

Ένα trade με Rose μέσα τι ανταλλάγματα μπορούσε να φέρει στο Σικάγο;
thalys
QUOTE (D-Wade @ Mar 25 2016, 15:47 ) *
Οπότε η λύση είναι να διαλυθεί η συγκεκριμένη ομάδα. Κάνεις trade τον Rose και ξαναφτιάχνεις την ομάδα από την αρχή(στο περίπου)


Το ερώτημα εδώ βέβαια είναι ποιος θέλει τον Ρόουζ; Δεν είναι λίγα 21 εκατομμύρια και ο Ρόουζ δεν είναι ο franchise cornerstone. Κι έπειτα, πόσα θα πάρει το Σικάγο για expiring contract;

Αν μιλάμε για full blown rebuild, το πιο λογικό είναι να δώσουν τον Μπάτλερ. Εξαιρετικός παίκτης, σε καλή ηλικία και με λογικό, μακροχρόνιο συμβόλαιο. Αγοραστές θα υπάρξουν πολλοί και θα πρέπει να χρυσοπληρώσουν.
geo82
QUOTE (j-kidd13 @ Mar 25 2016, 14:50 ) *
Θεος ο Hoiberg.
Χωρια οτι κανει αθλιο παιχνιδι η ομαδα,μπρος πισω,καποια στιγμη γυρω στα 6 λεπτα πριν τη ληξη,μειωνει στους 11,παιρνει ταιμ η ΝΥ,και στο καπακι,τρωει 2 διαδοχικα 3ποντα!παλι στους 17 η διαφορα!
Ο admin λεει οτι ειναι ρουκι και λογικο,ψαχνει τα πατηματα του...Εμενα μου φαινεται λιγος-για να μην πω τιποτα χειροτερα-γι αυτο το επιπεδο!


Μου μυρίζει περίπτωση Tim Floyd νο 2. Κρίμα γιατί συμπαθώ το Σικάγο. Όποτε παίζουν με τους Knicks θυμάμαι τις μονομαχίες του παρελθόντος, οι οποίες ήταν απολαυστικές, έστω κι αν τα αποτελέσματα δεν ήταν τα καλύτερα για την ομάδα μου. Το σύνολο με τον Θίμποντο μου άρεσε, μιας και είμαι λάτρης των σκληρών ομάδων (Knicks των 90's, Pistons της προηγούμενης δεκαετίας και προσφάτως Celtics και Bulls) και με θλίβει η εικόνα της ομάδας στο γήπεδο.
jvalin
QUOTE (thalys @ Mar 25 2016, 15:31 ) *
Αν μιλάμε για full blown rebuild, το πιο λογικό είναι να δώσουν τον Μπάτλερ. Εξαιρετικός παίκτης, σε καλή ηλικία και με λογικό, μακροχρόνιο συμβόλαιο. Αγοραστές θα υπάρξουν πολλοί και θα πρέπει να χρυσοπληρώσουν.

Έχει γραφτεί ότι οι Celtics ήταν ένα κλικ μακριά απ τον Butler πριν το deadline, ωστόσο η συμφωνία χάλασε την τελευταία στιγμή γιατί άσκησε βέτο ο ιδιοκτήτης των Bulls.

Boston Celtics trade rumors 2016: Big trade that would have included Brooklyn Nets pick fell apart at last minute
QUOTE (Danny Ainge)
One story I probably can share with you is -- I can't tell you the team or the name -- but it was very close. It's something that we had been deliberating on for two days straight. The other team was doing that, and we were wrapping ourselves around a big package to do a deal. And at the very last minute they just said they did not want to do it. They just backed out. So it was a deal that was talked about, thought about, and that was probably the closest that we came.
We were willing to do one deal and it just didn't happen. Both teams weren't ready to go. And it was a really tough, close deal. And it was certainly not a no-brainer. There was risk on both sides' part. But at the end of the day both teams were not ready to do it.


Ο ίδιος ο Ainge αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες. Αρχικά, κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ίσως κυνηγούσε τον Okafor των Sixers ωστόσο κατά πως φαίνεται ο στόχος ήταν πιθανότατα ο Butler.

Bulpett: Celtics made bid for Jimmy Butler in search of 'difference maker'

The Celtics tried to trade for Jimmy Butler and obviously failed


(ιστορίες για αγρίους - όποιος θέλει τις πιστεύει)
Jimmy Butler for Crowder, Smart, Nets pick
A friend works in the front office, the deal agreed to was Jimmy Butler for Marcus Smart, Jae Crowder, and Nets ’16 Pick. Agreed to by Celtics and Bulls, but Bulls owner Jerry Reinsdorf vetoed the trade. The Celtics will try again for Butler in the offseason.

100%, I have no agenda to push, and nothing to gain from promoting bad information. I know people will challenge or question this, but I wanted other Celtics fans to hear this because when I heard it I was floored. The goal was to get Butler to attract KD as a free agent. But now the offseason goal is to get two of: K Love, KD, and Butler. This is the goal, but obviously that doesn’t guarantee anything.


Επίσης οι Bulls συζητούσαν το ενδεχόμενο να στείλουν Pau + Snell στο Sacramento για McLemore, Κουφό και ελάφρυνση στο protection για το φετινό pick των Kings (top 10 protected αλλιώς πάει στους Bulls). Η επικρατέστερη εκδοχή για το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων θέλει τους Kings να θορυβήθηκαν απ τη στάση του Gasol ο οποίος φέρεται να τους διεμήνυσε ότι σε περίπτωση που το trade προχωρούσε θα έκανε opt out απ το συμβόλαιό του και θα έφευγε το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Σταθμίζοντας όλα τα παραπάνω, έχω την αίσθηση ότι οι Bulls το χουν πάρει απόφαση πως πάνε για full-scale rebuild και απλά περιμένουν να βρουν τα κατάλληλα trades για να πατήσουν τη σκανδάλη. Πχ λίγες μέρες μετά το deadline κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες ότι ο Ainge τον θέλει πολύ στους Celtics και θα επανέλθει με νέα πρόταση όταν θα έχει πια ξεκαθαρίσει η τελική θέση στο pick των Nets.

Απ την άλλη μπορεί όλα αυτά να είναι απλά ευσεβείς πόθοι και εν τέλει το καλοκαίρι να μη φύγει κανείς. Σε λίγους μήνες θα ξέρουμε. smile.gif
geo82
Αντιγράφω από το ESPN: Interesting nugget from Jason Starrett of ESPN Stats & Information: "Bulls host the Hawks tonight in the midst of a 3-game losing streak... Even worse, it's Chicago's 6th-different skid of 3 or more games this season under 1st-year head coach Fred Hoiberg. Bulls had 6 such streaks in the previous 5 seasons under Tom Thibodeau COMBINED (2nd-fewest in NBA behind Spurs (5) over that span)." http://espn.go.com/nba/team/_/name/chi/chicago-bulls
Έχει κάνει φοβερή δουλειά η προπονητάρα φέτος.
thalys
QUOTE (jvalin @ Mar 25 2016, 17:48 ) *
Έχει γραφτεί ότι οι Celtics ήταν ένα κλικ μακριά απ τον Butler πριν το deadline, ωστόσο η συμφωνία χάλασε την τελευταία στιγμή γιατί άσκησε βέτο ο ιδιοκτήτης των Bulls.


Ξεκίνησα να γράφω λέγοντας ότι υπήρχαν φήμες για την συγκεκριμένη ανταλλαγή, αλλά το έσβησα γιατί ήθελα να επικεντρωθώ στο ότι όντως το καλύτερο asset των ταύρων αυτή τη στιγμή είναι ο Μπάτλερ.

Όλοι οι υπόλοιποι είτε είναι πολύ μικροί κι άπραγοι, είτε είναι ελεύθεροι/έχουν οπτ άουτ/λήγουν σύντομα τα συμβόλαια τους. Μόνο ο Τζίμυ μένει με μεγάλη ανταλλακτική αξία.

Να δούμε τι θα αποφασίσουν στο Σικάγο. Μην τους κάτσει πάλι κάνα Νο1 πικ όμως γιατί θα φάω τις κοτσίδες μου.
jvalin
QUOTE (thalys @ Mar 28 2016, 23:53 ) *
Μην τους κάτσει πάλι κάνα Νο1 πικ όμως γιατί θα φάω τις κοτσίδες μου.

Μπόχα βρώμα του θείου ιστορία. Μεταξύ μας, πιο πιθανό το βρίσκω να τρυπώσουν οι Bulls στο top 3 ακόμα κι από το #14 παρά εμείς απ το #4 με το pick των Nets.

Τουλάχιστον μπορούμε να έχουμε βάσιμες ελπίδες ότι δε θα μας περάσουν οι Cavs. tongue.gif
gspara
QUOTE
A shakeup is inevitable, and it’s already begun. Noah is done for the season with a shoulder injury. He is expected to walk at the end of the season via free agency. Pau Gasolcould, too. The Bulls want to play faster, be more offensively versatile under Hoiberg and neither big man appears to fit that mold.


http://sports.yahoo.com/news/the-bulls-and...-043747909.html
j-kidd13
Στο καλο και οι 2.Τον Νοα ποτε δεν τον συμπαθησα,χρονια παρακαλαω να τον διωχναμε σε τρειντ,απλα δεν μπορουμε να παραβλεψουμε οτι εκανε καποιες καλες χρονιες,αλλα δεν ειναι τωρα για πολλα πολλα.Ευχαριστως να εμενε σαν δευτερος με το αναλογο συμβολαιο,αλλα κατι τετοιο δεν νομιζω οτι παιζει.
Και ο Πο ειχε φοβερη παρουσια περσυ,αλλα δεν ημουν τοσο ενθουσιασμενος με την αποκτηση του περσυ.
Παμε για αλλα,χρειαζομαστε νεο αιμα.
thalys
Report: ‘A lot’ of Bulls don’t believe in Fred Hoiberg

Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι απαραίτητα κακά νέα για τον Χόιμπεργκ. Είναι προσωπική επιλογή της διοίκησης, θα τον στηρίξουν ακόμη κι αν χρειαστεί να διώξουν μερικούς παίκτες (που κάποιοι θα έφευγαν ούτως ή άλλως).

Είμαι στην #team_Tibs αλλά ας μην τα φορτώνουμε όλα στον κόουτς. Έχει κάνει λάθη, όπως κάθε ρούκυ, αλλά είχε και πολλούς τραυματισμούς.

Τα ζόρια που τραβάει ο Χόιμπεργκ και η συμπεριφορά των Καβς στον Μπλατ δείχνουν ότι ίσως οι ρούκυ προπονητές να ταιριάζουν περισσότερο σε ομάδες σε rebuilding, όπου οι παίκτες είναι πιο πιθανό να τους δώσουν χρόνο να δουλέψουν και να τους σεβαστούν. Υπάρχει κι ο Ντόνοβαν στην Οκλαχόμα για να χαλάει το πάτερν βέβαια.
T.W.Is.M.
QUOTE(jvalin @ Mar 29 2016, 16:34 ) *
Μπόχα βρώμα του θείου ιστορία. Μεταξύ μας, πιο πιθανό το βρίσκω να τρυπώσουν οι Bulls στο top 3 ακόμα κι από το #14 παρά εμείς απ το #4 με το pick των Nets.

Τουλάχιστον μπορούμε να έχουμε βάσιμες ελπίδες ότι δε θα μας περάσουν οι Cavs. tongue.gif


Μην εισαι σιγουρος! Θα ασκησει βετο ο Λεμπρον να παρουν κι αλλο #1 για να φερει κι αλλο μελλοντικο all-star μπας και παρει κανενα πρωταθλημα, αλλιως θα φυγει για Κινα με το συμβολαιο που προτεινει η κυβερνηση της στον Ιμπραιμοβιτς! shot.gif
jvalin
QUOTE (gspara @ Mar 30 2016, 17:11 ) *
A shakeup is inevitable, and it’s already begun. Noah is done for the season with a shoulder injury. He is expected to walk at the end of the season via free agency. Pau Gasolcould, too. The Bulls want to play faster, be more offensively versatile under Hoiberg and neither big man appears to fit that mold.

http://sports.yahoo.com/news/the-bulls-and...-043747909.html

Ακριβώς κάτω απ το συγκεκριμένο quote γίνεται αναφορά στους Rose και Butler. Δεδομένου ότι το Yahoo χαίρει πλήρους αξιοπιστίας από το σύνολο των υπόλοιπων μέσων, το ρεπορτάζ του Mannix παίζει πλέον παντού είτε αναδημοσιευμένο αυτούσιο είτε ως έναυσμα για περαιτέρω σχολιασμό.

Bulls contemplating Jimmy Butler trade?
QUOTE (Chris Mannix via Yahoo! Sports)
I’ve been hearing ramblings that there’s legitimate interest in Chicago in potentially dealing Jimmy Butler this offseason.


REPORT: Bulls Will Listen To Offers For Jimmy Butler, Pair Of Teams Express Interest
QUOTE
So, who’s in the Jimmy Butler sweepstakes?
According to Mannix, the Boston Celtics, who also tried to acquire Butler before the trade deadline, and the Orlando Magic are the front runners for the time being, according to his sources. Both situations appear to be beneficial for Butler’s tough-nose style, albeit Boston gives him the better opportunity to win immediately.

Έλα μωρέ, ποιο Ορλάντο? Δεν υπάρχει κανένα Ορλάντο. tongue.gif Τζίμαρε έλα στη Βοστώνη λέμε!



geo82
Με τη νίκη τους απέναντι στους Cavaliers οι Bulls έχουν ρεκόρ 7-1 απέναντι στις 2 πρωτοπόρες ομάδες της περιφέρειας και παρόλα αυτά θα μείνουν εκτός πλέι οφ, όπως φαίνεται. Μιλάμε για καθαρή αυτοκτονία. Λίγη συνέπεια να είχαν σε αγώνες με πιο αδύναμους αντιπάλους και θα ήταν στην οκτάδα.
jvalin
The Bulls beat writers spilled the beans on the team's dysfunctional locker room

QUOTE (Joe Cowley - columnist writer for the Chicago Sun-Times)
I talked to several people that have indicated that the best thing that happened to the Bulls, because it could’ve wound up worse, was Joakim Noah going back to New York for his rehab and staying away from this thing. Because he would’ve become a locker room cancer. He had a couple veterans on his side, and I’m telling you right now: if he didn’t get out of town when he did, the little comments and snide remarks to Jimmy Butler…Jimmy wasn’t having any more of those, and you would’ve seen fists thrown.

I’m telling you, the idea that Noah would’ve held this thing together if he was around…it would’ve instead just been a bigger divide…Jimmy gave Joakim a couple passes at first with his little jokes but told Noah ‘these comments are going to stop.

This stuff has been festering for 2 years. Last year, when Noah and Derrick Rose were allowed to get away with being pulled out of drills, not having to work as hard….Joakim being convinced by the front office that Thibodeau wasn’t good for his career anymore.

Then you had Jimmy and Pau. Pau is very good [at politicking], saying “you know Jimmy, look at us busting our ass, and look at [Noah and Rose]” to get Jimmy riled up.

Jimmy comes in this year and declares himself the leader, and he has a point. His mindset is: I’ve been paid, I work like it, I take in the young guys, I bust my butt in practice and try and work on my game. Meanwhile [Rose and Noah] get away with whatever they want.

So that started it. Now, once you start beating your chest that way and you have young guys behind you, you slowly have a divide.


Και 2 twitts απ την προηγούμενη βδομάδα που σε συνδυασμό με τα ανωτέρω ρίχνουν λάδι στη φωτιά εν όψει της offseason.

QUOTE (K.C. Johnson of the Chicago Tribune)
Wow. Asked about committing to Butler, Forman* said, "We have to explore all options. With that said, Jimmy has had a fantastic year."

QUOTE (Vincent Goodwill of the The Detroit News)
On being committed to Butler, Gar*: “We have to explore all options. I don’t think anything’s off the table with the year we’ve had."

*Gar Forman, ο GM των Bulls

BuzzerBooker
https://www.facebook.com/BullsGreekFans[size="7"][/size][color="#FF0000"][/color]

QUOTE(BuzzerBooker @ Jul 24 2016, 15:47 ) *
https://www.facebook.com/BullsGreekFans[size="7"][/size][color="#FF0000"][/color]

geo82
http://www.espn.com/nba/story/_/id/1780442...ony-snell-trade

Μεγάλη πιθανότητα για ανταλλαγή του Snell με τον Carter - Williams. Δε μου φαίνεται κακή κίνηση για το Σικάγο.
SteveNashidis
QUOTE(geo82 @ Oct 16 2016, 08:12 ) *
http://www.espn.com/nba/story/_/id/1780442...ony-snell-trade

Μεγάλη πιθανότητα για ανταλλαγή του Snell με τον Carter - Williams. Δε μου φαίνεται κακή κίνηση για το Σικάγο.


Wade,Rondo, Mcw . Oldschool καταστάσεις.
Ωραίο και το νέο παρκέ του σικάγο laugh.gif

jimmy007
Εγώ για πλάκα το έλεγα εδώ αλλά μάλλον οι Bulls το πήραν στα σοβαρά.

Έλεγα πως με βάση την λογική που κινήθηκαν στην free agency, δεν θα ήταν περίεργο να κινηθούν και για τον MCW.

O Snell κατά την γνώμη μου είναι ένας από τους πιο υποτιμημένους low-end παίκτες στο ΝΒΑ.

Και ταιριάζει άψογα στους Bucks.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.