Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague Fantasy Challenge 2008-2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3
spysta
QUOTE(kojito @ Oct 24 2008, 13:03 ) *
Εγω ειχα 2 τραυματιες,τον Σοφο που δεν εβαλε ποντο και γενικα σε ασχημη μερα τους περισσοτερους.Και ειχα βαλει απο βιασυνη λαθος ομαδα στο league του φορουμ.Η αλλη ομαδα που εχω δηλωσει(και που ηθελα να βαλω) επιασε 138!!Δεν πειραζει.Παμε την επομενη αγωνιστικη.Ο γκουρου Spysta δινει μαθηματα προπονητικης laugh.gif ωντας στην 1η θεση.

Δεν καταλαβα το γελακι ???? tongue.gif tongue.gif laugh.gif
rchos
δε νομιζω να ειναι σωστο αυτο για οσους δεν εχουν δευτερες ομαδες...

κι εγω μια ομαδα εχω.η λιγκα δεν εχει ουτε καποιο δωρο ουτε ειναι τιποτα το φοβερα ανταγωνιστηκο.για την πλακα μας γινεται.αν καποιος θελει να κανει μια αλλαγη ομαδας δεν του παιρνουμε και το κεφαλι.αν δεν ζητα καθε βδομαδα να βαλει και αλλη ομαδα δεν πειραζει νομιζω κανεναν.
euroleague_addicted
Γεια χαρά σε όλους και από εμένα!!!

Νέα χρονιά fantasy με πολλούς καινούργιους παίχτες (κυρίως αμερικανούς), από τους οποίους πήραμε ήδη μια γεύση. Εύχομαι καλή επιτυχία και κυρίως καλή διασκέδαση σε όλους σας.

Εγώ λόγω εξαιρετικά περιορισμένου χρόνου (δουλειές, σπουδές, οικογένεια - σύντομα και μπαμπάς biggrin.gif) δε θα μπορώ να ακολουθήσω σε τρελλούς ρυθμούς όπως πέρσι, ούτε ως προς το φαντασυ ούτε ως προς τα ποσταρίσματα (έχω άλλωστε να ποστάρω από πέρσι tongue.gif )

Ομάδες βέβαια έχω φτιάξει, αλλά το scouting το περσινό αποκλείεται να το κάνω. Έβαλα και την καλύτερη από τις ομάδες μου στη λίγκα του φόρουμ. Οι HISTON ROCKETS λοιπόν σας απειλούν με ένα καταπληκτικό σκορ πρώτης αγωνιστικής 80κάτι smiley.gif

3-4 πράγματα ακόμη θα ήθελα να πώ:

1)Ευρωλίγκα δίχως Άρη δεν είναι το ίδιο
2)Μάσσευ γύρνα στον Άρη
3)Φίλε belalik αφήνω όλη τη "μπελαλιδικη" δουλειά των μακροσκελών ποστ σε εσένα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις smiley.gif
4)Προβλέπω πολύ ανεβασμένο belalik φέτος icon_workout.gif ακους εκεί κριάπα - περπέρογλου!!!!
5)Μη μασάτε από τα λεγόμενα του thrylos7!!!!Ο τύπος το κάνει εσκεμένα για να δώσει κάποιο ενδιαφέρον στο ελληνικό ranking table!!!Να είστε σίγουροι ότι από τώρα έχει ήδη σχεδιάσει ένα δυνατό come-back, και όσοι θυμούνται από πέρσι είναι πολύ καλός στα come back tongue.gif

Καλή Ευρωλίγκα και καλό φάντασυ σε όλους

Enjoy the game wink.gif
thrylos7
Όσο έχω τη στήριξη και την πίστη σου δε φοβάμαι τίποτα... tongue.gif biggrin.gif

Με το καλό και χαζομπαμπάς! biggrin.gif
vastravoud
Μέσα κι εγώ έστω με καθυστέρηση μιας αγωνιστικής.

Η ομαδα είναι το NBA franchise του Ρεθύμνου, Rethimno Dolphins , και ελπίζω να έχουμε ενδιαφέρουσα χρονιά!
basketikos
Και ο Ιonikos Nikaias στην Basketforum.gr League - εστω και με μια εβδομαδα καθυστερηση... - εχετε το νου σας...

ΥΓ. Κανονικα θα επρεπε να ειχε και προπονητες - να βαλω Π. Γιαννακη να το φχαριστηθω με την ψυχη μου.... 69.gif
Air Kef
Ελλείψη Basketforum A1 Fantasy League δοκιμάζω κι εγώ φέτος με 2 ομάδες. Αποκλείεται να αφιερώσω τις ώρες και το ψάξιμο που έκανα στην Α1 οπότε λίγα τα λόγια σας. tongue.gif

Πρέπει να μπω και στο ιδιωτικό κάποια στιγμή!
benchwarmer
Ακομα καλυτερα απο την προηγουμενη βδομαδα (108.2) πηγα τωρα (126.8)...

Μια και μοναδικη ομαδα εχω, και της εκανα μολις μια αλλαγη αυτη τη βδομαδα (Γκριρ αντι Μαλλετ).. Ο Λορμπεκ εκανε μεγαλο παιχνιδι, Σατο, Χατσον, Ντομερκαντ, Πριντεζης στανταρ καλοι και ευτυχως δικαιωθηκα που δεν αλλαξα τον Τελετοβιτς... Μονο ο Περπερογλου μου τη χαλασε τη σουπα σημερα..
Αντε να βγουν και τα συγκεντρωτικα να δουμε tongue.gif
kotzito
Gravedigger 151,3 77.gif 77.gif Εγω ανεβηκα μια θεση απο προτελευταιος.Μου φαινεται πρεπει να αλλαξω ομαδα.Ειχα τραυματιες Σοφο και Σπανουλη και ξεχασα να τους αλλαξω laugh.gif και Χατζατζ που δεν επαιξε.Θρυλε μπορω να αλλαξω ομαδα;
thrylos7
O rchos θα σου απαντήσει σ' αυτό (λογικά ναι, σύμφωνα με παραπάνω ποστ).

Αν και μεταξύ μας, με τέτοιες εγκληματικές κινήσεις (με τους τραυματίες) δε σου αξίζει... tongue.gif

Για τα δεδομένα της αγωνιστικής καλή βραδιά για μένα... Όχι όμως το κάτι παραπάνω... αυτό πρέπει να το δημιουργήσουμε.
euroleague_addicted
QUOTE(thrylos7 @ Oct 25 2008, 21:09 ) *
Όσο έχω τη στήριξη και την πίστη σου δε φοβάμαι τίποτα... tongue.gif biggrin.gif

Με το καλό και χαζομπαμπάς! biggrin.gif

Να είσαι καλά ευχαριστώ πολύ!!!

Για εμένα άλλη μια τραγική εβδομάδα!!!

Είναι να απορείς πως σε μια αγωνιστική με τόσο μεγάλες αξιολογήσεις παιχτών κατάφερα το μεγαλύτερο σκορ μου να είναι 115!!

Κατόρθωμα tongue.gif
Gravedigger
151,3 με Πέρπε και Κριάπα???OK... tongue.gif
treathitch
Για άλλη μια σεζόν ο jorje ανέβασε το fantasy tool στο site του

Τα δύο κλασικά, χρήσιμα links:
http://www.hoopsstats.com/basketball/fanta...ools/euroleague
http://www.hoopsstats.com/basketball/fanta...ague/allplayers
teopt13
Παιδια εγω τωρα βρηκα το forum κ μπηκα στην λιγκα αλλα δεν ηξερα πως πρεπει να βαλουμε μονο 1 ομαδα.Αν γινεται καπως να βγαλω την μια απο τις δυο που εβαλα πειτε μου....
kotzito
Rchos μπορεις να μου αλλαξεις την ομαδα μου με την αλλη που εχω δηλωσει;
thrylos7
Εσύ θα τη βάλεις στη λίγκα... Μετά θα διαγράψουμε αυτή που έχεις τώρα.

teopt είσαι ΟΚ. Σβήστηκε αυτή με το χαμηλότερο σκορ. Εφόσον προτιμούσες την άλλη, πες το.
rchos
λοιπον παιδια για να μην γινονται αλλαγες επι αλλαγων και για να αναψουν και τα αιματα αλλαγες στις ομαδες που ειναι στι λιγκα θα γινονται μεχρι και το τελος του πρωτου μισου του πρωτου γυρου.δηλαδη ας πουμε μεχρι τις 2 δεκεμβριου.μια μερα πριν αρχισει δηλαδη η εκτη αγωνιστικη της πρωτης φασης των ομιλων.αν καποιος ειναι καινουριος στο φορουμ και το ζητησει ευγενικα να μπει πιο μετα ισως γινει καποια εξαιρεση.το κλειδι ειναι να το ζητησει ευγενικα βεβαια απο μενα η απο τον νοτη με π.μ..αλλαγες ομως ομαδων που ηδη υπαρχουν δεν θα γινουν μετα το τελος του μηνα που διανυουμε.

εχετε υποψιν σας οτι επειδη συντομα εχω να κανω ενα μακρυ τααξιδι και δεν θα μπαινω για κανα χρονο πολυ στο νετ στις αιτησεις-απαιτησεις σας για την λιγκα μας στο fantasy να απευθυνεστε ευγενικα στον νοτη a.k.a. thrylos7 και αυτος θα ειναι προθυμος να σας εξυπηρετησει καθως ειναι λογικο παιδι και με κατανοηση.
kotzito
Ας μου σβησει καποιος τα lamogia b.c. Εβαλα την αλλη ομαδα μου.
benchwarmer
Αμαν αυτος ο Περπε... Δευτερη φορα που με καιει rolleyes.gif rolleyes.gif
Ευτυχως πηγαν παρα πολυ καλα Μαιλς, Τελετοβιτς και Μπατιστ.
Αυριο περιμενω Γκριρ, Πριντεζη, Σατο, Ντομερκαντ, Χατσον και Μπεγκιτς.. Εκτος απροοποτου θα ειναι μια 3η πολυ καλη βδομαδα smiley.gif
thrylos7
Πλέον, αρχίζει ν' αποκτά ενδιαφέρον το παιχνίδι...

...αν και τελειώνει νωρίς ρε γμτ... biggrin.gif
tsitum
ASK RIGA for Euroleague λοιπον κυριοι η ομαδα που θα τα σαρωσει ολα αλλα για να μη τρομαξει, τεχνηεντως θα φορτσαρει απο εδω κ στο εξης. Μετα απο αυτη τη προειδοποιηση ο γραφων δε φερει καμμια ευθυνη για τις πρωτιες.

berry οπως θα εχεις δει εχω βαλει στη λιγκα σου αλλες 3 ομαδες (καλα η μια καλυτερη απο την αλλη).

Κακιστο οτι στο λαιβ των αγωνων δε δειχνει μαζι κ τις 2 ομαδες.

Επιτελους ενας ελληνας που θα εχει πολυ μεγαλο μεσο ορο εκτος του Διαμαντιδη. Γιαννης Μπουρουσης λεγεται κ σιγουρα ειναι ικανος για ακομα μεγαλυτερο μο απο το Διαμαντιδη (θα μπορουσε κ ο Σπανουλης να κανει κατι καλο)
euroleague_addicted
Φίλε thryle7 (και συγκάτοικε στην private), οι λιγότερες αγωνιστικές έγιναν απλά για να έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον και αξία το come back wink.gif
Δυστυχώς φέτος δεν υπάρχει και ο solomon............. tongue.gif

Πρώτη φορά στα 3 χρόνια φάντασυ που μου συμβαίνει αυτό:
ilievsi, prigioni, mumbru, gabini, perpe, tripkovic, reyes , lorbek, wilson, erceg,
Σύνολο.....26!!!!! 69.gif

(Θα το ανέβαζα και σε φωτο να το δείτε, αλλά δεν ξέρω πως οπότε απλά το αναφέρω)

Η πιο αδύνατή μου ομάδα βέβαια, αλλά 26???????

Πάτος άπατος που λέει και ένας φίλος!!! smiley.gif
thrylos7
Το κακό είναι ότι λείπουν οι κατά τεκμήριο καλύτερες αγωνιστικές μου... μέχρι πέρυσι τουλάχιστον... biggrin.gif

Solomon δεν υπάρχει (η αλήθεια είναι ότι στηρίχθηκα πολύ σε κλασικές, αγαπημένες αξίες, πέρυσι), αλλά ο καλός μάνατζερ και προπονητής ξέρει να ανανεώνει την τακτική και τα πλάνα του και να βγάζει νέους άσσους από το μανίκι του... cool.gif
Βέβαια, πέρα από Σόλομον, δεν υπάρχουν και credits... 39.gif

Όσο για το 26... ε με συγχωρείς, αλλά βλέποντας τον Τρίπκοβιτς και πολύ σου είναι... blech.gif

Δοξάζω ASK RIGA... Είμαστε μαζί σου! biggrin.gif

Συμφωνώ για το live... Το καλύτερο βέβαια ήταν το παλιό... Αφού που και που πηγαίνω legabasket μόνο και μόνο για να το δω... laugh.gif
euroleague_addicted
Έχει κανείς να με δανείσει 100 credits να του τα δώσω του χρόνου???????? smiley.gif
thrylos7
Έχω εγώ... αλλά από τις συμπληρωματικές ομάδες... ο τόκος δε θα είναι πάνω από 5% την αγωνιστική... blech.gif

Μας την έκανε ο Γκριρ χθες... Δεν πειράζει, καλά έκανε, καλά έκανε... biggrin.gif Άλλος ήταν αυτός που με ξενέρωσε, για μια ακόμα φορά... Ως εδώ όμως! 48.gif

Ο Μπέγκιτς γιατί μόνο 5 λεπτά; Για ρεκόρ πήγαινε το παιδί, φαινόταν... 69.gif

benchwarmer
QUOTE(thrylos7 @ Nov 28 2008, 10:54 ) *
Έχω εγώ... αλλά από τις συμπληρωματικές ομάδες... ο τόκος δε θα είναι πάνω από 5% την αγωνιστική... blech.gif

Μας την έκανε ο Γκριρ χθες... Δεν πειράζει, καλά έκανε, καλά έκανε... biggrin.gif Άλλος ήταν αυτός που με ξενέρωσε, για μια ακόμα φορά... Ως εδώ όμως! 48.gif

Ο Μπέγκιτς γιατί μόνο 5 λεπτά; Για ρεκόρ πήγαινε το παιδί, φαινόταν... 69.gif

Λιγα τα λογια σου για τον Λιν mad.gif tongue.gif

O Μπεγκιτς οντως...

Κατα τ αλλα για μενα, σουπερ Λαβρινοβιτς, Ρακοσεβιτς, Χατσον, Γκριρ, Τελετοβιτς και Ρασαντ Ραιτ (που τον πηρα τελευταια στιγμη για να συμπληρωσω τη 10αδα με καπου 20 κρεντιτ..) και να τη η 2η θεση στη λιγκα smiley.gif
euroleague_addicted
QUOTE(thrylos7 @ Nov 28 2008, 11:54 ) *

Πολύ ακριβός είσαι φιλαράκι!!!Δεν συμφέρεις!!!κανονικός τοκογλύφος!!!Είναι και δύσκολοι οι καιροί, άσε θα ψωνίσω από αλλού blech.gif

Low budget story θα είναι αυτή η αγωνιστική. Έχω μεγάλες εμπνεύσεις σε χαμηλές τιμές. Ετοιμάζω αντεπίθεση wos_sport3.gif

Εμπνευση αγωνιστικής: ο Κουφός!!! (όχι ο Ελλην.) wink.gif

benchwarmer
QUOTE(euroleague_addicted @ Dec 3 2008, 14:06 ) *

Απο Σλοβενία μεριά ε? smiley.gif

Εγω παλι εκανα κανα-δυο αλλαγες στους πιο "φτηνους", αλλα κατα τ αλλα στα ιδια...
Γκριρ, Ρακοσεβιτς, Τελετοβιτς, Λαβρινοβιτς, Χατσον, Ντομερ κλπ και παμε για την πρωτια icon_drunk.gif icon_drunk.gif

*Εχω unspent credits 0.01 ohmy.gif
belalik
Rε γαμτ .. το ρολόι στο site του fantasy έκανε κάτι περίεργα από πέρυσι .. Έβλεπα 25 min remaining, και σκεφτόμουν κάτι αλλαγές, και ξαφνικά παω να αγοράσω και βλέπω 'changes closed' ... Έμεινα χωρίς παίκτη, αρα η ομάδα που έχω εδώ στο league (grey) θα μείνει με 0 πόντους ..

Κρίμα ρε γμτ, το χω ψιλοπαρατήσει το fantasy φέτος, αλλά πήγαινε καλά αυτή η ομαδούλα και είχε πλάκα.. Το χα πάθει και πέρυσι το ίδιο ...

ohmy.gif
euroleague_addicted
Στου Κουφου την πόρτα ......... angry_red.gif

Πάει και το στοίχημα..... torture.gif
leonkalf
Βγήκα 2ος αυτή την αγωνιστική στην private league μας!!! Καλό σκορ 157,4... και που να μην είχα αλλάξει τον Jaaber...

Συνολο είμαι 20ος.. πρέπει να ανέβει η ομάδα! Άντε να δούμε

Υ.Γ GR-HAMMER που είσαι ρε?? 53ος??? icon_joy.gif
thrylos7
QUOTE(euroleague_addicted @ Dec 3 2008, 13:06 ) *
Πολύ ακριβός είσαι φιλαράκι!!!Δεν συμφέρεις!!!κανονικός τοκογλύφος!!!Είναι και δύσκολοι οι καιροί, άσε θα ψωνίσω από αλλού blech.gif

Low budget story θα είναι αυτή η αγωνιστική. Έχω μεγάλες εμπνεύσεις σε χαμηλές τιμές. Ετοιμάζω αντεπίθεση wos_sport3.gif

Εξακολουθείς να κρατάς την ίδια στάση; tongue.gif

Γιατί αν είναι να στηρίζεις σε τέτοιες επιλογές την αντεπίθεση, καλύτερα να ξεκινήσεις από την αρχή! blech.gif

το ρολόι στο site του fantasy έκανε κάτι περίεργα από πέρυσι

Όντως, κάθε φορά τα κάνει, αλλά η ουσία είναι ότι το παιχνίδι κλειδώνει ακριβώς μια ώρα πριν την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού της αγωνιστικής. Νομίζω η μοναδική εξαίρεση ήταν η πρώτη αγωνιστική φέτος, που κλείδωσε λίγα λεπτά πριν.

Για να δούμε τις καλές αγωνιστικές να έρχονται...
Anaz
Eγω θελω καποιος να μου χαρισει μια αλλαγη του αυτη τη βδομαδα, να κανω 4 και να βγω και απ'το διλλημα. tongue.gif
euroleague_addicted
QUOTE(thrylos7 @ Dec 7 2008, 15:04 ) *
Εξακολουθείς να κρατάς την ίδια στάση; tongue.gif

Γιατί αν είναι να στηρίζεις σε τέτοιες επιλογές την αντεπίθεση, καλύτερα να ξεκινήσεις από την αρχή! blech.gif

Και που ακριβώς να τις στηρίξω?????Όταν δεν υπάρχει χρήμα..... tongue.gif Δεν είμαστε όλοι σαν τον benchwarmer που έχει αγοράσει τη μισή ταού και τη μισή σιένα!!!που τα βρήκες τα λεφτά βρε αμπραμοβιτσ??? biggrin.gif

Ας μη μιλήσω και για τύχη.... torture.gif Κουβαλάω γιανκουνας 6ματς και τον δίνω και κάνει 30κάτι!!!

Είδαμε και τη δικιά σου την αντεπίθεση tongue.gif

ΑΛΜΠΑ - ΦΕΝΕΡ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΝΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ!!!!

belalik η ώρα είναι 10:00. Έχεις 10 ώρες και 15 λεπτά!!! Συγχρόνισε το ρολόι σου και ξεκίνα!!!! smiley.gif

ΑΝΑΖ αλλάζω 2 αλλαγές με 200credits, μέσα??? cool.gif

Έχω και σήμερα φθηνή έμπνευση αλλά δεν την λεω μην ξαναξεφτιλιστούμε και έχει ο θρύλος να λέει μετά... icon_tomato.gif

Άσχετο, αλλά υπάρχει τόπικ για στοίχημα μπάσκετ?

Δώστε κανένα σημείο γιατι τις τελευταίες δυο εβδομάδες τα βλέπω όλα ανάποδα wacko.gif
thrylos7
Γιανκούνας για Ζούπαν να φανταστώ; laugh.gif

Εγώ δε μίλησα για αντεπίθεση... Η δική μου άνοδος δε στηρίζεται σε πυροτεχνήματα, αλλά θα είναι αποτέλεσμα μιας συνεχούς και σκληρής παραγωγικής διαδικασίας... tongue.gif

Anaz μη ξεχάσεις να μας πεις ποιον άφησες τελικά απ' έξω... tongue.gif

Αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα προλάβεις να κάνεις τις αλλαγές... Πόσο μάλλον Τρίτη! blech.gif
benchwarmer
Καλά που το είπατε ότι είναι σήμερα....

Ενταξει, εχω τη μιση Σιενα και τη μιση Ταου (Ρακοσεβιτς, Σπλιτερ, Ντομερκαντ, Λαβρινοβιτς αυτη τη στιγμη... tongue.gif ) αλλα εχω και δυο παιχτες που λογικα δεν θα φερουν καθολου σκορ...
Anaz
Anaz μη ξεχάσεις να μας πεις ποιον άφησες τελικά απ' έξω...
Mακελροι!! (και Sμιθ)
Με συγχωρειτε που ξεχασα να ενημερωσω.. rolleyes.gif

Αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα προλάβεις να κάνεις τις αλλαγές... Πόσο μάλλον Τρίτη!
laugh.gif Πλακα πλακα στο τσακ προλαβα να αλλαξω τον Πεκοβιτς!!
thrylos7
Όντως, πολλοί τραυματισμοί τελευταία... αλλά ίσως βγήκε και σε ...καλύτερο.

(= Σισκάουσκας -> Σμιθ blech.gif )
Igor
Απο ποτε γινονται αγωνες Τριτες ?

Παει, σε καθε ομαδα εχω καποιον τραυματια..
benchwarmer
QUOTE(Igor @ Dec 10 2008, 13:19 ) *
Απο ποτε γινονται αγωνες Τριτες ?

Παει, σε καθε ομαδα εχω καποιον τραυματια..

Απο τοτε που δεν διαβαζεις τα τοπικ blech.gif blech.gif
Anaz
Mακελροι!! (και Sμιθ)
Με συγχωρειτε που ξεχασα να ενημερωσω..
Kαι παλι συγγνωμη! Απ'την επομενη βδομαδα, υποσχομαι οτι θα ειμαι πιο συνεπης. Χαριζω ποντους!!
Gravedigger
Ρε Arroyooooooooooooooo....-10???Μα -10???Το ήθελες και το έκανες???

ΥΓ.Anaz αργείς...Να μην επαναληφθεί,να μας πληροφορείς νωρίτερα,να ξέρουμε να κάνουμε τις αλλαγές μας. wink.gif
benchwarmer
Ρε Ρακοσεβιτς? 2???
Ρε Σπλιτερ? 5????
Ρε Γκριρ? -2(!)???
Ρε Ναβαρο? 5???? Απο ολη τη Μπαρτσα, εσυ βρηκες να παιξεις χαλια?

Να ναι καλα ο Ντομερ, ο Λαβρινοβιτς και ο Χατσον... Παντως, αποκλειεται να κρατηθω 2ος... Θα πεσουν κεφαλια απο αυριο torture.gif torture.gif tongue.gif
thrylos7
Αυτός ο Ράιτ της Μπανταλόνα (ναι, ο γνωστός) είναι και τυπικά από σήμερα ο πιο αντιπαθής fantasy παίκτης που είχα... Μετά τα περσινά, ήρθε να κάνει το παιχνίδι που περίμενα τις προηγούμενες 6 αγωνιστικές, μόλις πήρε δρόμο από την ομάδα... shot.gif

Αρχίζουν τα καλά σιγά σιγά...
leonkalf
Καλά πήγα 132,9
Και είχα 2 με 0,0.

Καλή συνέχεια...!!
benchwarmer
Ελεος!
Πετυχα τον Βουισιτς σημερα, αλλα αυτο το Σιενα-ΤΣΣΚΑ με κατεστρεψε......
euroleague_addicted
Κουίζ: Ποιος έχει σαρώσει το ΤΟΡ 16 έχοντας 5,6,7 δεν ξέρω ακριβώς ομάδες στις κορυφαιές του ΤΟΡ 16? 39.gif

Λίγες αγωνιστικές αν είχες ακόμη............................. tongue.gif

Έπρεπε να είχες ξεκινήσει νωρίτερα....................... torture.gif

smiley.gif
thrylos7
Louis Bullock; blech.gif

kotzito
Mετα τις μετριες πρωτες αγωνιστικες για μενα τωρα ανεβηκα στην 24η θεση της λιγκας του φορουμ. biggrin.gif Τουλαχιστον στην λιγκα της sport arena ειμαι 9ος οποτε εχω αρκετες πιθανοτητες να κερδισω κανα δωρακι εκει.Δωρακι για τον νικητη του φορουμ δεν εχει; tongue.gif
benchwarmer
QUOTE(kojito @ Feb 13 2009, 15:14 ) *
Mετα τις μετριες πρωτες αγωνιστικες για μενα τωρα ανεβηκα στην 24η θεση της λιγκας του φορουμ. biggrin.gif Τουλαχιστον στην λιγκα της sport arena ειμαι 9ος οποτε εχω αρκετες πιθανοτητες να κερδισω κανα δωρακι εκει.Δωρακι για τον νικητη του φορουμ δεν εχει; tongue.gif

Ο νικητης (βασικα οι πρωτοι 6 για να χωρεσω κι εγω) μπορει να κοροιδευει ελευθερα τον 24ο blech.gif blech.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.