Γεια χαρά σε όλους και από εμένα!!!
Νέα χρονιά fantasy με πολλούς καινούργιους παίχτες (κυρίως αμερικανούς), από τους οποίους πήραμε ήδη μια γεύση. Εύχομαι καλή επιτυχία και κυρίως καλή διασκέδαση σε όλους σας.
Εγώ λόγω εξαιρετικά περιορισμένου χρόνου (δουλειές, σπουδές, οικογένεια - σύντομα και μπαμπάς

) δε θα μπορώ να ακολουθήσω σε τρελλούς ρυθμούς όπως πέρσι, ούτε ως προς το φαντασυ ούτε ως προς τα ποσταρίσματα (έχω άλλωστε να ποστάρω από πέρσι

)
Ομάδες βέβαια έχω φτιάξει, αλλά το scouting το περσινό αποκλείεται να το κάνω. Έβαλα και την καλύτερη από τις ομάδες μου στη λίγκα του φόρουμ. Οι HISTON ROCKETS λοιπόν σας απειλούν με ένα καταπληκτικό σκορ πρώτης αγωνιστικής 80κάτι
3-4 πράγματα ακόμη θα ήθελα να πώ:
1)Ευρωλίγκα δίχως Άρη δεν είναι το ίδιο
2)Μάσσευ γύρνα στον Άρη
3)Φίλε belalik αφήνω όλη τη "μπελαλιδικη" δουλειά των μακροσκελών ποστ σε εσένα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις
4)Προβλέπω πολύ ανεβασμένο belalik φέτος

ακους εκεί κριάπα - περπέρογλου!!!!
5)Μη μασάτε από τα λεγόμενα του thrylos7!!!!Ο τύπος το κάνει εσκεμένα για να δώσει κάποιο ενδιαφέρον στο ελληνικό ranking table!!!Να είστε σίγουροι ότι από τώρα έχει ήδη σχεδιάσει ένα δυνατό come-back, και όσοι θυμούνται από πέρσι είναι πολύ καλός στα come back
Καλή Ευρωλίγκα και καλό φάντασυ σε όλους
Enjoy the game