Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ Γυναικών 2010-2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4
ntimat
8η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
05/12/2010 18:30:00 ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛ. ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 2
05/12/2010 19:00:00 ΣΤΡΕΦΗ ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ - ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ 1
05/12/2010 20:00:00 ΠΕΥΚΗΣ ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ δυνατο ματς και για τους 2 αντιπαλους...μαλλον 1

8η Αγωνιστική
05/12/2010 15:45:00 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β΄ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 2
05/12/2010 20:00:00 ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1
05/12/2010 15:15:00 ΡΟΥΦ ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ ενδιαφερον ματς...μαλλον 2
kasper7
8η Αγωνιστική

1ος Όμιλος

05/12/2010 20:00:00 ΠΕΥΚΗΣ ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 1

2ος Όμιλος

05/12/2010 15:15:00 ΡΟΥΦ ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 2

soouza
QUOTE(kasper7 @ Dec 2 2010, 18:53 ) *
8η Αγωνιστική

1ος Όμιλος

05/12/2010 20:00:00 ΠΕΥΚΗΣ ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 1

2ος Όμιλος

05/12/2010 15:15:00 ΡΟΥΦ ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 2

Καλησπέρα. smiley.gif

+1 bball.gif
soouza
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ-ΤΡΙΤΩΝ 19-68(10-30 ΗΜΙΧΡΟΝΟ).

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η ομάδα του Τρίτωνος έφτασε στο κλειστό του Αγίου Στεφάνου και ανέμενε να ανοίξει το γήπεδο.Ο παγωμένος καιρός δε βοήθησε κι έτσι όλοι έψαχναν καταφύγιο στα αυτοκίνητα. laugh.gif Είκοσι λεπτά πρίν την έναρξη επιτέλους ήρθε η λύτρωση καθώς κατέφθασε η γηπεδούχος,τυπικά,ομάδα. smile.gif

Δε χρειάζεται φρονώ σχόλιο περί του αγωνιστικού κομματιού.Τυπικής διαδικασίας αγώνας που δε δημιουργεί κίνητρα στις αθλήτριες. 68.gif

Συγχαρητήρια στο Γραμματικό και καλή συνέχεια. 41.gif

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την φιλότιμη προσπάθεια του Γραμματικού θα ήθελα να υπογραμμίσω το εξής.Θέλω να πιστεύω πως έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή όπου οι γυναίκες του Τρίτωνος δε μπορούσαν να κερδίσουν τη νεανική ομάδα του Γραμματικού. wink.gif

Επίσης η εποχή που η ιστορική αυτή ομάς μηδενίζετο στο πρωτάθλημα. wink.gif Αυτή η περίοδος ανομβρίας δείχνει να αντικαθίσταται από μία ανανέωση που σαφώς μένει να έχει διάρκεια για να κριθεί.Οι ladies δείχνουν διάθεση σε κάθε προπόνηση,φιλικό κι επίσημο γεγονός και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο.

Αξίζουν απόλυτα δίκαια τα εύσημα. 77.gif bball.gif
ntimat
9η Αγωνιστική
12/12/2010 20:00:00 ΡΟΥΦ ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ 2
12/12/2010 12:00:00 ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΥΦΩΝ ενδιαφερον ματς...μαλλον 2
12/12/2010 18:00:00 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. 1

9η Αγωνιστική
12/12/2010 13:30:00 ΤΑΥΡΟΥ ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1
12/12/2010 17:15:00 ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 1/2..ο κρονος ειχε μηδενισμο τη περασμενη κυριακη...συνεχιζει να μετεχει στο πρωταθλημα?
15/12/2010 21:15:00 Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ 1/2
12/12/2010 16:30:00 ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ πολυ ενδιαφερον ματς για τη συνεχεια του πρωταθληματος και για τις 2 ομαδες 1/2
kasper7
9η Αγωνιστική

1ος Όμιλος

12/12/2010 20:00:00 ΡΟΥΦ ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ 2
12/12/2010 12:00:00 ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΥΦΩΝ 2
12/12/2010 18:00:00 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. 1

2ος Όμιλος

12/12/2010 13:30:00 ΤΑΥΡΟΥ ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1
12/12/2010 17:15:00 ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 2
15/12/2010 21:15:00 Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ 1
12/12/2010 16:30:00 ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 2
soouza
ΤΡΙΤΩΝ-ΙΑΣΩΝ 37-70(22-32 ΗΜΙΧΡΟΝΟ).

Ο πρώτος γύρος μόλις έχει τελειώσει με το δυσκολότερο αντίπαλο που έμελλε να είναι τελευταίος κατά σειρά.Σε παγωμένο περιβάλλον και με δύο διαιτητές διεξήχθη ο εν γραπτώ λόγο αγώνας.

Για περίπου δυόμισι περιόδους ο Τρίτωνας μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός και να κοντράρει όσο μπορεί τον Ιάσωνα.Οι φιλοξενούμενες μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και πήραν κεφάλι στο σκορ ενώ οι γηπεδούχες μετά το πρώτο σοκ πλησιάσαν στο σκορ πετυχαίνοντας καλάθια από καλές προσπάθειες με πρόσωπο στο καλάθι.

Κάποια εύκολα lay ups δεν επετεύθησαν στις αρχές του δευτέρου μέρους για τις ladies κι εκεί ο Ιάσωνας σκοράρισε στις απέναντι φάσεις μεγαλώνοντας τη διαφορά κάνοντας τυπική τη συνέχεια.

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον Ιάσωνα Κολωνού. smile.gif Παράδειγμα προς μίμηση σε όλα τα επίπεδα,κυρίως οργανωτικά,που θα πρέπει να μας δείχνουν τον τρόπο προς την κορυφή.Μέσα σε πέντε έτη λειτουργίας η ομάδα εκτοξεύθηκε κι οδεύει χωρίς αντίπαλο ψηλά. 41.gif

Ευχαριστούμε θερμά για το δώρο που ο ίδιος παρέλαβα από τον Στέφανο τον Ποφάντη. smile.gif Η ομάδα του Κολωνού έχει ήδη ανέβει κατηγορία κι είναι άξια θαυμασμού. 77.gif

Για τις ladies ένα ματς χάθηκε,αλλά δεν έπαψαν να είναι εκτός τροχιάς.Μας στεναχώρησε το γεγονός πως δεν αντέξαμε παραπάνω αλλά δεν πειράζει. wink.gif

Ο επίλογος του πρώτου γύρου γράφτηκε,η ομάδα μας βρίσκεται στην τρίτη θέση κι ο στόχος παραμένει σαφής ανεξαρτήτου αποτελέσματος. wink.gif smile.gif bball.gif
ntimat
19/12/2010 17:00:00 ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 2
19/12/2010 18:00:00 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ 2
19/12/2010 19:00:00 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΥΦΩΝ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1

19/12/2010 17:15:00 ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 2
22/12/2010 21:15:00 Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ δυσκολη προβλεψη....1/2
19/12/2010 15:15:00 ΡΟΥΦ ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 2
kasper7
10η Αγωνιστική

1ος Όμιλος

19/12/2010 17:00:00 ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 2
19/12/2010 18:00:00 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ 2
19/12/2010 19:00:00 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΥΦΩΝ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1

2ος Όμιλος

19/12/2010 17:15:00 ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 2
22/12/2010 21:15:00 Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 2
19/12/2010 15:15:00 ΡΟΥΦ ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 2
soouza
ΡΟΔΟΠΟΛΗ-ΤΡΙΤΩΝ 20-60(7-22 ΗΜΙΧΡΟΝΟ).

Όταν έχεις κερδίσει έναν αντίπαλο δύο φορές εύκολα,κακώς δεν δημιουργούνται ιδιαίτερα κίνητρα για το επιτύχεις άλλη μία. wink.gif Ο αγώνας που ολοκλήρωσε το τρέχον έτος είχε ένα αργό και κακό πρώτο ημίχρονο,κι ένα πολύ θεαματικό γρήγορο κι ιδιαίτερα καλό δεύτερο μέρος.

Οι ladies στην τελευταία περίοδο πέτυχαν περισσότερους πόντους από όσους σε όλο το πρώτο ημίχρονο.Ένα πολύ νεανικό σχήμα έφερε τα πάνω κάτω κι έκλεψε τις εντυπώσεις.

Πάμε σε διακοπή με την ευχή να επανέλθουμε ανταγωνιστικοί. rolleyes.gif

Συγχαρητήρια στη Ροδόπολη και καλή συνέχεια. smile.gif

Η ομάδα μας έκανε το καθήκον της αλλά υπάρχει και συνέχεια.Τα δείγματα είναι μόνιμα θετικά αλλά αυτό επιβαρύνει πάντα την προσπάθεια για καλύτερο αποτέλεσμα.Συγχαρητήρια σε όλες τις ladies για το 2010.Άψογες! 77.gif 41.gif

Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία,χαρά,ευτυχία κι ότι καλύτερο! smiley.gif bball.gif
ntimat
τελος η Κα Καλαιντζακη απο τον Ιασωνα....γνωριζει καποιος λεπτομερειες?
kasper7
QUOTE(ntimat @ Dec 23 2010, 09:07 ) *

7.gif
PASKET
Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον Ιάσωνα Κολωνού. Παράδειγμα προς μίμηση σε όλα τα επίπεδα,κυρίως οργανωτικά,που θα πρέπει να μας δείχνουν τον τρόπο προς την κορυφή.Μέσα σε πέντε έτη λειτουργίας η ομάδα εκτοξεύθηκε κι οδεύει χωρίς αντίπαλο ψηλά.

Tο παραπανω ειπωθηκε 10 μερες πριν.Δεν ξερω αν μπορει να ισχυει κατι τετοιο οταν στη μεση της σεζον φευγει ενας προπονητης που εχει σχεδον ανεβασει την ομαδα.Τελικα ειναι πιο δυσκολο απο οτι φαινεται,για να εισαι παραδειγμα προς μιμηση!!!
ntimat
[quote name='ntimat' date='Dec 23 2010, 09:07 ' post='453184']

Ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΣ Ιάσων Κολωνού ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με την προπονήτρια του γυναικείου Καλαϊτζάκη Ελένη κοινή συναινέσει. Μέχρι το τέλος της περιόδου, προπονήτρια της γυναικείας ομάδας θα είναι η Συριοπούλου Βίκυ και συνεργάτης παραμένει η Ανδρεοπούλου Κατερίνα.

Για το Δ.Σ.

Ποφάντης Στέφανος
soouza
QUOTE(PASKET @ Dec 23 2010, 10:45 ) *
Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον Ιάσωνα Κολωνού. Παράδειγμα προς μίμηση σε όλα τα επίπεδα,κυρίως οργανωτικά,που θα πρέπει να μας δείχνουν τον τρόπο προς την κορυφή.Μέσα σε πέντε έτη λειτουργίας η ομάδα εκτοξεύθηκε κι οδεύει χωρίς αντίπαλο ψηλά.

Tο παραπανω ειπωθηκε 10 μερες πριν.Δεν ξερω αν μπορει να ισχυει κατι τετοιο οταν στη μεση της σεζον φευγει ενας προπονητης που εχει σχεδον ανεβασει την ομαδα.Τελικα ειναι πιο δυσκολο απο οτι φαινεται,για να εισαι παραδειγμα προς μιμηση!!!

Καλησπέρα. smiley.gif

Το σχόλιο το έγραψα εγώ κι εξακολουθώ να το πιστεύω.Πληροφορήθηκα κι εγώ το γεγονός της διακοπής της συνεργασίας από το internet κι έτσι μέσω μία λακωνικής ανακοίνωσης δε μπορώ να βγάλω συμπεράσματα. wink.gif

Το παράδειγμα προς μίμηση,αν μου επιτρέπεις,αφορά σφαιρικά τον Ιάσωνα κι όχι μεμονομένα. bball.gif
ΑΡΧΗΓΟΣ
[quote name='ntimat' date='Dec 23 2010, 12:45 ' post='453220']
[quote name='ntimat' date='Dec 23 2010, 09:07 ' post='453184']

Ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΣ Ιάσων Κολωνού ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με την προπονήτρια του γυναικείου Καλαϊτζάκη Ελένη κοινή συναινέσει. Μέχρι το τέλος της περιόδου, προπονήτρια της γυναικείας ομάδας θα είναι η Συριοπούλου Βίκυ και συνεργάτης παραμένει η Ανδρεοπούλου Κατερίνα.

Για το Δ.Σ.

Ποφάντης Στέφανος
[/quote΄
Αντε ntimat τώρα ίσως έχετε κ εσείς ελπίδες να κερδίσετε τον ιάσωνα
soouza
TΡΙΤΩΝ-ΙΩΝΙΑ 36-43(15-20 ΗΜΙΧΡΟΝΟ).

Όταν κερδίζεις ένα αδύναμο αντίπαλο είσαι υποχρεωμένος να βρεις κίνητρα για να τον ξανακερδίσεις.Όταν κερδίζεις έναν δυνατό αντίπαλο είναι δύσκολο να το το πετυχείς εκ νέου.Αυτά είναι τα λόγια μου προς τις αθλήτριες μου που για δεύτερη συνεχή αγωνιστική με επιβεβαιώνουν. wink.gif

Η Ιωνία μπήκε πολύ πιο δυνατά στο σημερινό αγώνα,έδειξε πως ήθελε πολύ το ματς εξ αρχής.Είχε κινητικότητα,έβγαλε ενέργεια στην άμυνα ενώ ευτύχησε πολλές φορές να πετυχαίνει καλάθι στη λήξη της επίθεσης κάτι που της ανέβαζε την ψυχολογία.

Η δική μας ομάδα με απίστευτη νευρικότητα δε βρήκε ποτέ ρυθμό και όλα της τα ατού έπλεαν σε ρηχά μη μπορώντας να δώσουν λύσεις σε κανένα σημείο του αγώνα.Το πρώτο δεκάλεπτο έλειξε 1-13!,ενώ το δεύτερο ήταν το μόνο καλό για τις Ladies που έκλεισαν το ημίχρονο στο 15-20 στη χειρότερη εμφάνιση της φετινής σεζόν. blink.gif

Από κει και πέρα βλέπαμε ακριβώς το ίδιο σενάριο.Κάθε φορά που ο Τρίτωνας πλησίαζε κατάφερνε να κάνει απανωτά λάθη διαλύοντας την δική του ψυχολογία.Η Ιωνία με ένα σταθερό τρόπο παιχνιδιού έμενε μπροστά κι έμεινε έως το φινάλε.

Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο και θα δώσω συγχαρητήρια στη Ιωνία. smile.gif

Το κακό για εμάς είναι πως ακολουθεί ρεπό δύο εβδομάδων,ότι χειρότερο στη παρούσα φάση.Δε θα σταματήσουμε όμως να προσπαθούμε σε όποιο πρόβλημα κι αν προκύπτει. biggrin.gif

Οι αθλήτριες μου προσπάθησαν αλλά δε τους έβγαινε τίποτα.Δεν είναι κακό να χάσεις ένα ματς.Κακό είναι να μην κερδίζεις τίποτα έστω κι από την ήττα και να μη βελτιώνεσαι.Αυτό είναι το μόνο που μας στεναχώρησε.Δεν πειράζει! 41.gif bball.gif
soouza
Kαλησπέρα smiley.gif .

Κοιτάζοντας παραπάνω βλέπει κανείς ένα σχόλιο ενός προπονητή για ένα αγώνα που διεξήχθη.Στο ioniawbc.gr υπάρχει μία γνώμη από μέρους της Ιωνίας. blove.gif

Καλώ όλους τους χρήστες και μη, να τη διαβάσουν και να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα. evilmonkey.gif Υπήρξαν κι ουδέτεροι στο γήπεδο που μπορούν να πάρουν θέση. peace.gif

Δεν ξέρω τι είναι ο Ν.G που υπογράφει το άρθρο αλλά θα πρέπει να ντρέπεται επιεικώς.Σαν άντρας ντροπιάζει τα παντελόνια που φοράει και καλό θα ήταν να εκτονωθεί με κάτι άλλο εκτός του πληκτρολογίου. 68.gif

Χαρακτηρισμοί στις αθλήτριες μου,ασυνάρτητοι συνειρμοί και ψέμματα σε μία αρλουμπολογία άνευ προηγουμένου! shot.gif Το αστείο είναι πως δέχτηκα την ήττα μας κι έδωσα συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα και χαρακτήρισα το αποτέλεσμα δίκαιο(Βλέπε ένα post παραπάνω).Σε αντιπαραβολή βλέπω ένα οπαδικό άρθρο που υποβαθμίζει μία προσπάθεια και δείχνει να απευθύνεται σε χαμηλής εμβέλειας άτομα γιατί μόνο αυτά μπορούν να το δεχτούν ως γνώμη.

Διαβάζω επίσης και κάποιες λέξεις που προκύπτουν από το σπουδαίο λεξιλόγιο του χρήστη και με κατηγορούν προσωπικά για είρωνα!

Μπαίνοντας στο ζέσταμα πήρα ανά χείρας μπουκαλάκια με νερό και τα προσέφερα με ευχή για καλή χρονιά στον coach της Ιωνίας, κάτι το οποίο κάνουμε σε όλες τις ομάδες που φιλοξενούμε.Εδώ λοιπόν αρχίζει μία σωρεία συκοφαντικών δυσφημήσεων που μάταια προσπαθώ να καταλάβω. blink.gif

Καταρχήν δε τα έδωσα ειρωνευτικά laugh.gif (ωραία Ελληνικά N.G μπράβο το σημειώνω να το λέω στα καφέ να γελάμε)κι ουδέποτε ο coach απήντησε ακαριαία.Καθιστός(ούτε να σηκωθεί ως ορίζει η στοιχειώδης ευγένεια)μου είπε ευχαριστώ και θεωρώντας το απόλυτα φισιολογικό επέστρεψα στον πάγκο μου. cool.gif

Στο τέλος του αγώνα,ο αντίπαλος πάλι coach κι ενώ πήγα να τον συγχαρώ, κάτι μου είπε σε μία διάλεκτο που δε τη συνέλαβα κι έτσι ζήτησα μια διευκρίνηση.Η απάντηση ήτο"μας την είπες για τα νερά"κι απομακρύνετο προς το κέντρο.

Ασφαλώς εξεπλάγην κι επεδίωξα περαιτέρω διευκρίνηση την οποία δεν ερχόταν να μου δώσει για λόγους τους οποίους αυτός γνωρίζει.Διαβάζοντας κι αυτό το εμετικό άρθρο νομίζω πως δένει το γλυκό απόλυτα.

Αγαπητέ/ή Ν.G θέλω να σε διαβάσουν όλοι στο άρθρο σου και να εξάγουν τα συμπεράσματα τους.Γνωρίζεις την ταυτότητα μου ενώ εγώ δυστυχώς όχι κι αν με θες είμαι ανοιχτός για διάλογο ένας-ένας.

Τώρα βέβαια θεωρώ υποτιμητικό να συζητήσω με κάποιον που αν κατηγορηθεί για κανιβαλισμό δεν υπάρχει και νόμος να δικαστεί εδώ κι εξήντα χρόνια στην Ευρώπη! w00t.gif Για σένα κάτι θα γίνει όμως! 41.gif

Συγνώμη αν κούρασα,αλλά θα με καταλάβουν άπαντες αν διαβάσουν το άρθρο.Ευχαριστώ. bball.gif
PASKET
Ε ρε ,κατακαημενη Ν.Ιωνια τι σου ετυχε!!Παραγοντες λαχειο!!!

Α!Φοβερο το τελος της ανακοινωσης."Σιγουρα ειμαστε στο σωστο δρομο".ΣΙΓΟΥΡΑ!!!Παιδια συνεχιστε ετσι.Αν δεν εισασταν επικινδυνοι,θα βγαζατε πολυ γελιο.
patrasche
Φοβερα γραφικος ο τυπος.

Παντως οσον αφορα την συνταγη κουτς πες στα κοριτσια να την στειλουν στον NG.

Απ'οτι λενε στις Μινι συνεντευξεις τους, μακαρονια με κυμα (και τα ζυμαρικα γενικοτερα) ειναι το αγαπημενο φαγητο του 33% του ροστερ αλλα και του προπονητη.

bologna
Καλημερα σε ολους.....
Δεν ξερω για ποσο μπορει να συνεχιστει αυτη η επιθετικοτητα προς την ομαδα της Ν.Ιωνιας,προφανως για πολυ...
Ειναι εμφανες οτι υπαρχουν πολλοι κακοπροαιρετοι οι οποιοι επειτα απο ενα σχολιο που αναρτηθηκε στο site, θελουν να θιξουν την ομαδα μας και τις παιχτριες αυτης...
Η ομαδα μας αξιζε την νικη οπως ειπε και ο κος Λουντζης και καμια απο αυτες τις δημοσιευσεις δεν θα καταφερει να υποβαθμισει την προσπαθεια μας και την αξια της. Ειμαστε οντως στο σωστο δρομο απο την εναρξη του δευτερου γυρου, δινουμε τον καλυτερο μας εαυτο και θα συνεχισουμε να τον δινουμε προσπερνωντας τα ειρωνικα σας σχολια!!!

Καλη συνεχεια σε ολους..
Οι υπολοιπες απαντησεις μας στο γηπεδο.. smiley.gif smiley.gif smiley.gif
patrasche
ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ (ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ) ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΥΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΝ.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ (ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΜΕ ΓΚΡΙ) ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΤΑΝ ΓΡΙΠΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΤΑΝ ΛΗΓΜΕΝΗ...

Bologna το διαβασες το παραπανω??????

Ποιος ειναι κακοπροαιρετος ??

Ρε πατε καλα ????

Μονοι σας υποβαθμιζετε τις προσπαθειες σας !!!!!!

Ποιος ο λογος να προσβαλεις αντιπαλους με αυτο τον τροπο ???

Εγω παντος προσωπικα δεν δινω δεκαρα για τον Τριτωνα η την Ιωνια. Αλλα δεν μπορω να αφηνω ασχολιαστους
τετοιους χαρακτηρισμους ιδικα προς παιχτριες.
#Paixtoura#
Καλημέρα και από μένα! smiley.gif

Το παιχνίδι του Τρίτωνα με την Ν.Ιωνία δεν το είδα. Από τα λεγόμενα του κοουτς
Soouza κατάλαβα ότι δίκαια κέρδισε η Ν.Ιωνία πράγμα που δεν το αμφισβητεί κανείς.

Το άρθρο στο site της Ιωνίας είναι επιεικώς απαράδεκτο, γραφικό και προσβάλει το ίδιο
το άθλημα. Κατ'αρχήν επειδή έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλος με τον κοουτς
Soouza οφείλω να πω ότι πάντα κάνει την κίνηση αυτή με τα νερά πράγμα το οποίο δείχνει
φιλοξενία και όχι ειρωνεία όπως καταλαβαίνουν κάποιοι.... Μπορεί μερικές φορές να είναι
λίγο υπερβολικός με τις αναλύσεις του μέσα στο φόρουμ αλλά είναι πάντα κύριος μέσα στα
γήπεδα. Πράγμα το οποίο επίσης είναι αναμφισβήτητο. Αλλά τόσα μπορεί να καταλάβει κάποιος
τόσα καταλαβαίνει!! stypid.gif

Σχετικά με το σχόλιο για μακαρονάδες κλπ θέλω να ρωτήσω κάτι: Όλες οι μοντέλες στην
N.Ιωνία μαζεύτηκαν...???? 24.gif

Marifia
Πολλά περαστικά στην κοπέλα από την Τούφα που χτύπησε και ήρθε ασθενοφόρο να την πάρει,ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό.Αν κανείς μάθει κάτι να μας το πει . Παιδιά λίγη προσοχή από όλες τις ομάδες να μην χτυπάμε.
saras.j
Καλησπέρα και απο μένα...σχετικά με το παιχνίδι ΤΡΙΤΩΝ-ΙΩΝΙΑ ναι μεν ι ιωνία κέρδισε δίκαια αλλά ξεφτυλίζεται γράφοντας τέτοια πράγματα στο φορουμ της γιατί μου φαίνεται ξεχνάει την ωραία ήττα της απο τον Τρίρωνα στον πρώτο γύρω και δεν παίρνει αυτη την ομάδα να μιλάει για ξύλο γιατί αν έπαιζε το μπάσκετ που υποστιρίζει ότι παίζει δεν θα ήταν εδώ που είναι με το ζόρι να κάνει μια νίκη αλλά θα είχε παραμείνει στην Β' εσκα...Οπότε μιας και αναφερθηκε και σε μακαρονια εγω θα πω οτι καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε...!!!
Α!Και κάτι τελευταίο, όσο για τον coach Soouza η χειρονομία αυτή με τα νερά δείχνει φιλοξενία και σεβασμό και όχι ειρωνία..Αλλά βέβαια που να το αντιληφθούν αυτό απο την στιγμή που δεν έχουν κάνει ποτέ παρόμοια κίνιση...!!
kasper7
Αν και δεν μου πέφτει λόγος στην συγκεκριμένη κατηγορία, νομίζω πως πρέπει να πω και εγώ την άποψή μου και πρέπει όλοι να πάρουν θέση, ειδικά όταν κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ορισμένα πράγματα! smiley.gif

Παραθέτω αυτούσιο το κομμάτι που ανέβηκε στο site της Ν.Ιωνίας... ενώ παραπάνω όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει το post του coach soouza.

QUOTE(http://www.ioniawbc.gr/ @ Jan 10 2011)
ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ (ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ) ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΥΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΝ.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ (ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΜΕ ΓΚΡΙ) ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΤΑΝ ΓΡΙΠΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΤΑΝ ΛΗΓΜΕΝΗ...
ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ (ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ), ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.ΒΑΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ.ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ COACH MAΣ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΡΑ..... ΕΙΡΩΝΕΥΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ.ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο COACH MAΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΝΙΩΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΑΣ ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Ν.G.

Καταρχάς το παραπάνω κείμενο είναι από μόνο του απαράδεκτο. Ότι κι αν έχει συμβεί σε έναν αγώνα, μιλάμε για έναν ερασιτεχνικό αγώνα μπάσκετ γυναικών, που σαν σκοπό έχει να προάγει τον αθλητισμό. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να αποκαλεί την αντίπαλη ομάδα "οικοδόμους", να μιλάει υποτιμητικά για την αντίπαλη ομάδα, να απαξιώνει τους διαιτητές (όποιοι κι αν είναι αυτοί, καλοί-κακοί) λέγοντάς τους "στρουμφάκια" και να αμφισβητεί ξεκάθαρα τις προθέσεις της αντίπαλης ομάδας. Τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν θέση στον χώρο του αθλητισμού, γιατί πολύ απλά δεν ξέρουν τι σημαίνει! Πόσο μάλλον να γνωρίζουν το τι είναι η ευγενής άμιλλα... Ακόμα κι αν θεωρήσω πως όλα όσα αναγράφονται σε αυτό το κείμενο είναι αληθή... που πήγε η ανωτερότητα; Από την άλλη διακρίνω μία τάση "μετριοφροσύνης" όσον αφορά τις ικανότητες της ομάδας τους. Και είναι κρίμα για τα κορίτσια τους, που μπαίνουν σε κάθε παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε συναθλήτριες από άλλες ομάδες. Ο coach soouza μπορεί να είναι πολλά πράγματα, όμως σίγουρα δεν είναι αφιλόξενος, ειδικά στα παιχνίδια που παίζει στην έδρα του. Σίγουρα δεν είναι είρων όταν προσφέρει νερά στην αντίπαλη ομάδα και σίγουρα μπορεί να διακρίνει αν η ομάδα του άξιζε η όχι την νικη και να αποδώσει τα εύσημα στους νικητές. Δεν νομίζω όμως πως έχει ανάγκη από όλους εμάς να μπούμε και να πούμε καλά λόγια για αυτόν. Ο καθένας μιλάει με το έργο του και την συνολική του παρουσία!! Άντε και καλή συνέχεια στους αγώνες... τα πρωταθλήματα έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους!! Καλό θα ήταν να βλέπαμε και καμία μπασκετική ανάλυση εδώ μέσα, πέρα από αυτές που κάνει ο soouza για την ομάδα του!!! smiley.gif Όχι μόνο αρνητικά σχόλια και αντιπαραθέσεις για άσχετα πράγματα...
soouza
QUOTE(bologna @ Jan 12 2011, 11:57 ) *
Καλημερα σε ολους.....
Δεν ξερω για ποσο μπορει να συνεχιστει αυτη η επιθετικοτητα προς την ομαδα της Ν.Ιωνιας,προφανως για πολυ...
Ειναι εμφανες οτι υπαρχουν πολλοι κακοπροαιρετοι οι οποιοι επειτα απο ενα σχολιο που αναρτηθηκε στο site, θελουν να θιξουν την ομαδα μας και τις παιχτριες αυτης...
Η ομαδα μας αξιζε την νικη οπως ειπε και ο κος Λουντζης και καμια απο αυτες τις δημοσιευσεις δεν θα καταφερει να υποβαθμισει την προσπαθεια μας και την αξια της. Ειμαστε οντως στο σωστο δρομο απο την εναρξη του δευτερου γυρου, δινουμε τον καλυτερο μας εαυτο και θα συνεχισουμε να τον δινουμε προσπερνωντας τα ειρωνικα σας σχολια!!!

Καλη συνεχεια σε ολους..
Οι υπολοιπες απαντησεις μας στο γηπεδο.. smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Καλησπέρα bologna. smiley.gif

Το θέμα είναι πασιφανές.Ουδείς ασχολείται με τη δίκαιη νίκη της Ιωνίας.Ουδείς ασχολείται με τις αθλήτριες της Ιωνίας.Τα post μου επίσης. smiley.gif

Εγώ πρωτίστως κι όλοι οι υπόλοιποι,αλλά κι αυτοί που μου στέλνουν pm και sms,ομιλούν με τα χειρότερα λόγια γι αυτό το υποκείμενο που διασύρει την εικόνα μίας ομάδας.Ασφαλώς και δε θα τον κρίνουμε εμείς,αλλά εγώ τον χαρακτηρίζω τουλάχιστον άθλιο διότι χαρακτηρίζει τις αθλήτριες μου.Αυτό και μόνο δείχνει επίπεδο. 68.gif

Δε χρειάζεται συνέχεια στο θέμα,δε θα επέτρεπα κακή κουβέντα για τα κορίτσια της Ιωνίας κι εγώ ακόμα. wink.gif Αλλά δυστυχώς γίναμε όλοι μάρτυρες ενός κατάπτυστου δημοσιεύματος από ένα ανάλογο πρόσωπο.Κρίμα! evilmonkey.gif 68.gif
ΑΡΧΗΓΟΣ
QUOTE(soouza @ Jan 12 2011, 20:37 ) *
Καλησπέρα bologna. smiley.gif

Το θέμα είναι πασιφανές.Ουδείς ασχολείται με τη δίκαιη νίκη της Ιωνίας.Ουδείς ασχολείται με τις αθλήτριες της Ιωνίας.Τα post μου επίσης. smiley.gif

Εγώ πρωτίστως κι όλοι οι υπόλοιποι,αλλά κι αυτοί που μου στέλνουν pm και sms,ομιλούν με τα χειρότερα λόγια γι αυτό το υποκείμενο που διασύρει την εικόνα μίας ομάδας.Ασφαλώς και δε θα τον κρίνουμε εμείς,αλλά εγώ τον χαρακτηρίζω τουλάχιστον άθλιο διότι χαρακτηρίζει τις αθλήτριες μου.Αυτό και μόνο δείχνει επίπεδο. 68.gif

Δε χρειάζεται συνέχεια στο θέμα,δε θα επέτρεπα κακή κουβέντα για τα κορίτσια της Ιωνίας κι εγώ ακόμα. wink.gif Αλλά δυστυχώς γίναμε όλοι μάρτυρες ενός κατάπτυστου δημοσιεύματος από ένα ανάλογο πρόσωπο.Κρίμα! evilmonkey.gif 68.gif

Κατι τετοιες στιγμες αναρωτιεμαι ποοιος διαχειριζεται το φορουμ.Απο διαφορους χρηστες εχουν γραφτει σχολια για τις παιχτριες της ιωνιας τα οποια εχουν ξεπερασει καθε μπασκετικο κ αγωνιστικο επιπεδο(κακεντρεχη σχολια κ χαρακτηρισμοι για την εμφανιση τους καθως επισης και σχολια για την προτιμηση τους στο φαγητο?!ελεος παιδια..υπαρχουν πολυ σημαντικοτερα πραγματα να ασχοληθειτε!).οι κατα τα αλλα πανταχου παροντες moderators μηπως θα επρεπε να παρουν μερος σε ολο αυτο το πανηγυρακι?

Αρχικα,το αρθρο της ιωνιας αναρτηθηκε στο site της ομαδας και οχι εδω!αντιθετα ο soouza θεωρησε σωστο να απαντησει με αναρμοστους χαρακτηρισμους απεναντι στο ατομο που συνεταξε το αρθρο και να χαρακτηρισει τον προπονητη της ομαδας αμορφωτο.και αναρωτιεμαι ξανα,οι moderators θεωρουν κοσμιους τους χαρακτηρισμους αθλιο υποκειμενο,καταπτυστο δημοσιευμα κ.ο.κ.?και για μενα εκει εχεις αδικο soouza,εχεις προκαλεσει τεραστιο θεμα και προσπαθεις εσυ ο ιδιος να διασυρεις την εικονα της ομαδας.αλλα δικαιωμα σου ειναι κι αυτο.ευτυχως μας δινεις την ευκαιρια με καθε τροπο να διαπιστωνουμε το πλουσιο λεξιλογιο σου(εχω ξανααναφερει πως οι εκφρασεις που χρησιμοποιησες στον μεταξυ μας αγωνα παλι προς τισ παιχτριες σου ειναι αναλογου επιπεδου με αυτες εδω)
προτου λοιπον μπεις στη διαδικασια να κρινεις δημοσια τον αλλο να αναρωτηθεις αν εσυ ο ιδιος εισαι ανωτερος του και αν παλι το κανεις,φροντισε να μην ριξεις το επιπεδο σου ακομα χαμηλοτερα!
saras.j
''Αρχηγέ'' γιατι όποτε απαντάει ο soouza μιλάς και εσύ..? υπάρχει μήπως κάποια κόντρα..? αν ναι γιατί δεν τα λές face to face και κάθεσαι και κρίνεις απο δω μέσα...καλά κάνει και τον έτσι γιατί μιλάμε για έναν γελοίο άνθρωπο που ξεφτυλίζεται με αυτά που γράφει και θα έπρεπε να ντρέπεται που σχολιάζει τόσο άσχημα την αντίπαλη ομάδα ξεχνώντας την ήττα του...και όπως είπα τέτοια ανθρωπάκια που μιλάνε έτσι δεν ξέρουν τι συμαίνει σέβομαι τον αντίπαλό μου κλπ..Αλλά κάθεται και κρύβεται πίσω απο το φόρουμ του και δεν τα είπε αυτά μέσα στο γήπεδο προφανώς γιατί δεν τιμάει τα παντελόνια που φοράει και συμπερυφέρεται με αυτόν τον τρόπο προσβάλλοντας τον προπονητή και τις παίχτριες του Τρίτωνα..
ΑΡΧΗΓΟΣ
QUOTE(saras.j @ Jan 13 2011, 01:04 ) *
''Αρχηγέ'' γιατι όποτε απαντάει ο soouza μιλάς και εσύ..? υπάρχει μήπως κάποια κόντρα..? αν ναι γιατί δεν τα λές face to face και κάθεσαι και κρίνεις απο δω μέσα...καλά κάνει και τον έτσι γιατί μιλάμε για έναν γελοίο άνθρωπο που ξεφτυλίζεται με αυτά που γράφει και θα έπρεπε να ντρέπεται που σχολιάζει τόσο άσχημα την αντίπαλη ομάδα ξεχνώντας την ήττα του...και όπως είπα τέτοια ανθρωπάκια που μιλάνε έτσι δεν ξέρουν τι συμαίνει σέβομαι τον αντίπαλό μου κλπ..Αλλά κάθεται και κρύβεται πίσω απο το φόρουμ του και δεν τα είπε αυτά μέσα στο γήπεδο προφανώς γιατί δεν τιμάει τα παντελόνια που φοράει και συμπερυφέρεται με αυτόν τον τρόπο προσβάλλοντας τον προπονητή και τις παίχτριες του Τρίτωνα..

κοριτσακι μου αν μιλαγα καθε φορα που απανταγε ο soouza εδω μεσα θα πρεπε να ημουνα μονιμως με το pc ανα χειρας και με το παραθυρο ανοιχτο στο φορουμ!! blink.gif

απ οτι φαινεται το επιπεδο της ομαδας σας κυμαινεται στα ιδια ''επιπεδα''!!μην μιλας ετσι για καποιον που δεν ξερεις!για να γραφτουν αυτα που γραφτηκαν προφανως υπηρχαν λογοι.ο σοβαρος τραυματισμος της play maker της ιωνιας ειναι ισως ενας απο αυτους που εξηγουν τα λογια περι ξυλου κ αντιμπασκετικου παιχνιδιου.smile.gif
saras.j
Το επίπεδο της ομάδας που λές αν ήταν ίδιο με του ''κυρίου'' αυτού τότε απο τον πρώτο γύρω θα είχαμε κάνει ότι και αυτός..οι τραυματισμοί στο μπάσκετ συμβαίνουν...Γιατί όμως ρε παιδιά κανείς δεν θυμάται το πρώτο παιχνίδι όπου τραυματίστηκε άσχημα η αρχηγός του Τρίτωνα και έμεινε εκτός για αρκετές μέρες και γενικά το πόσο βρώμικα έπαιξε η νέα ιωνία χωρίς αποτέλεσμα όμως διοτι ότι και να έκανε ο τρίτωνς δεν λύγισε..αλλά κάθονται τώρα κάποιοι και προσπαθούν να υποβιβάσουν τον τρίτωνα σαν ομάδα με αυτούς τους χαρακτηρισμούς για τις παίχτριες που θα έπρεπε να ντρέπεται ο άνθρωπος αυτός για τον τρόπο τον οποιο ομιλεί για τιν αντίπαλη ομάδα...Και για να μην ξεχνιόμαστε η ιωνία δεν βρήκε τον αντίπαλο του έτοιμο και με πολλές απουσίες...είναι αυτό που λέμε καλά είναι να χαίρεσαι που κέρδισες μια μάχη αλλα έρχονται και άλλες και τότε θα δοθούν πολλές απαντήσεις εντός του γηπέδου..
ΑΡΧΗΓΟΣ
QUOTE(saras.j @ Jan 13 2011, 01:29 ) *
Το επίπεδο της ομάδας που λές αν ήταν ίδιο με του ''κυρίου'' αυτού τότε απο τον πρώτο γύρω θα είχαμε κάνει ότι και αυτός..οι τραυματισμοί στο μπάσκετ συμβαίνουν...Γιατί όμως ρε παιδιά κανείς δεν θυμάται το πρώτο παιχνίδι όπου τραυματίστηκε άσχημα η αρχηγός του Τρίτωνα και έμεινε εκτός για αρκετές μέρες και γενικά το πόσο βρώμικα έπαιξε η νέα ιωνία χωρίς αποτέλεσμα όμως διοτι ότι και να έκανε ο τρίτωνς δεν λύγισε..αλλά κάθονται τώρα κάποιοι και προσπαθούν να υποβιβάσουν τον τρίτωνα σαν ομάδα με αυτούς τους χαρακτηρισμούς για τις παίχτριες που θα έπρεπε να ντρέπεται ο άνθρωπος αυτός για τον τρόπο τον οποιο ομιλεί για τιν αντίπαλη ομάδα...Και για να μην ξεχνιόμαστε η ιωνία δεν βρήκε τον αντίπαλο του έτοιμο και με πολλές απουσίες...είναι αυτό που λέμε καλά είναι να χαίρεσαι που κέρδισες μια μάχη αλλα έρχονται και άλλες και τότε θα δοθούν πολλές απαντήσεις εντός του γηπέδου..

«Είναι ένα δύσκολο ματς, λόγω του σημαντικού χρονικού διαστήματος αγωνιστικής απραξίας της ομάδας. Το ευχάριστο γι’ εμάς είναι πως δεν έχουμε κάποια απουσία παίκτριας, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα παραταχθούμε πλήρεις στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Εμείς, έχουμε προετοιμαστεί για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ έχουμε δώσει δύο φιλικά ματς με αντιπάλους τους Α.Ο.Ν Παλατιανής και Ιάσωνα Κολωνού, εν όψει του αγώνα με την Ε.Σ.Κ.Δ Νέας Ιωνίας», κατέληξε ο κ. Λούντζης

ο προπονητης σου μιλησε!για να το λεει κατι θα ξερει!αντε καληνυχτα!
saras.j
Μπορεί να μην μας έλειπαν βασικές παίχτριες αλλά δεν είμασταν όσες είμασταν και στον πρώτο..τελοσ πάντων φάνηκε απο τον πρωτο αγωνα ποιος ειναι καλύτερος και θα φανεί και στον επόμενο...Α και όσο για τον Κ. Λούτζη κακώς έδειξε τόσο σεβασμό σε ανθρώπους που αγνοούν την έννοια αυτής της λέξης και την έχουν καταργήσει απο το λεξιλογιο τους...
Τα λέμε ''ΑΡΧΗΓΕ'' και αν μας πεις και ποιος είσαι καλα θα ειναι και οχι να κρυβεσαι...αντε γεια!
IWNIA
QUOTE(saras.j @ Jan 12 2011, 23:29 ) *

Το χειροτερο που μπορεις να κανεις ειναι να επιτειθεσαι σε μας τις παιχτριες!!!Το play maker μας ξερεις τι ακουσε στην φαση που χτυπησε απο του αντιστοιχο του Τριτωνα??για πες μας λοιπον πως μπορεις και με ποιο δικαιωμα στελνεις εναν παιχτη στο χειρουργειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και θα γινουμε γραφικοι αλλα δεν πειραζει!!Οι παιχτριες τςσ Ιωνιας δεν ειπαν τιποτα οποτε ειναι τοσο αδικο αυτο που γινεται!!!
Στις τελευταιες βολες του 10 της ομαδας μου ακουστηκαν πραγματα απο τον coach του Τριτωνα που καλο θα ηταν να μην αναφερθουν εδω μεσα...
Οποτε σας παρακαλω αφηστε τις παιχτριες της Ιωνιας εξω απο αυτο το πανηγυρακι που εχετε στησει εδω....
saras.j
Το play maker του τρίτωνα δεν είπε τιποτα και ζήτησε αμέσως συγνωμη και φοβήθηκε με την φάση που έγινε...αντί να λες για τον coach του τριτωνα γιατι δεν λες για τον δικο σου που ηρθε στο τελος και ειρωνευτικε....εγω δεν έχω απολύτως τιποτα με τις συμπαιχτριες σου το αντιθετο μαλιστα...αλλά να μην μιλάνε ανθρωποι που δεν γνωριζουν και κάποιοι άλλοι να μην χαρακτηρίζουν με αυτό το τροπο τις αντίπαλες ομάδες...Όσο για σένα ''ΑΡΧΗΓΕ'' δεν είπε ποτέ ο Λουτζης κάτι τέτοιο για την ετοιμοτητα της ομάδας...γιατί εκει που το είδες γράφουν ότι θέλουν..
soouza
QUOTE(ΑΡΧΗΓΟΣ @ Jan 13 2011, 00:55 ) *
Κατι τετοιες στιγμες αναρωτιεμαι ποοιος διαχειριζεται το φορουμ.Απο διαφορους χρηστες εχουν γραφτει σχολια για τις παιχτριες της ιωνιας τα οποια εχουν ξεπερασει καθε μπασκετικο κ αγωνιστικο επιπεδο(κακεντρεχη σχολια κ χαρακτηρισμοι για την εμφανιση τους καθως επισης και σχολια για την προτιμηση τους στο φαγητο?!ελεος παιδια..υπαρχουν πολυ σημαντικοτερα πραγματα να ασχοληθειτε!).οι κατα τα αλλα πανταχου παροντες moderators μηπως θα επρεπε να παρουν μερος σε ολο αυτο το πανηγυρακι?

Αρχικα,το αρθρο της ιωνιας αναρτηθηκε στο site της ομαδας και οχι εδω!αντιθετα ο soouza θεωρησε σωστο να απαντησει με αναρμοστους χαρακτηρισμους απεναντι στο ατομο που συνεταξε το αρθρο και να χαρακτηρισει τον προπονητη της ομαδας αμορφωτο.και αναρωτιεμαι ξανα,οι moderators θεωρουν κοσμιους τους χαρακτηρισμους αθλιο υποκειμενο,καταπτυστο δημοσιευμα κ.ο.κ.?και για μενα εκει εχεις αδικο soouza,εχεις προκαλεσει τεραστιο θεμα και προσπαθεις εσυ ο ιδιος να διασυρεις την εικονα της ομαδας.αλλα δικαιωμα σου ειναι κι αυτο.ευτυχως μας δινεις την ευκαιρια με καθε τροπο να διαπιστωνουμε το πλουσιο λεξιλογιο σου(εχω ξανααναφερει πως οι εκφρασεις που χρησιμοποιησες στον μεταξυ μας αγωνα παλι προς τισ παιχτριες σου ειναι αναλογου επιπεδου με αυτες εδω)
προτου λοιπον μπεις στη διαδικασια να κρινεις δημοσια τον αλλο να αναρωτηθεις αν εσυ ο ιδιος εισαι ανωτερος του και αν παλι το κανεις,φροντισε να μην ριξεις το επιπεδο σου ακομα χαμηλοτερα!

Καλησπέρα. smiley.gif

Αρχηγέ δεν κοσμείς τον nickname σου.Τα πράγματα είναι απλά.Δες ποιος το ξεκίνησε και μετά συμπέρανε. wink.gif

Κατά σειρά.....Δίνουμε νερά προ ενάρξεως,ιατρό στη διάρκεια,έγγραφα συγχαρητήρια μετά αγώνος. blove.gif

Εν συνεχεία....Άρθρο από πλευράς Ιωνίας,το ποστάρισε ο kasper,με χαρακτηρισμούς. rolleyes.gif

Ακολούθως....Χαρακτηρίζω κι εγώ τον κύριο(ο Θεός να τον κάνει)γι αυτά που λέει για τις παίκτριες μου.Ασφαλώς και δεν λέγω αμόρφωτο τον coach της Ιωνίας πουθενά! blink.gif Σε προκαλώ να ποστάρεις τι λέω! ohmy.gif

Για το λεξιλόγιο μου στις αθλήτριες μου δε δύνασαι να κρίνεις.Όταν σε θελήσω στην ομάδα μου και σου κάνω πρόταση μην την αποδεχτείς.(Να ήξερα βέβαια και τι ακριβώς είσαι! smiley.gif ).

Τέλος καλό θα ήταν να γράψεις και τίποτα περί καλαθοσφαίρισης και να μην εμφανίζεσαι μία στο τόσο μόνο για να ιντριγκάρεις.Εκτός βέβαια αν το έχεις ανάγκη αλλά δε βλέπω και κανέναν να θέλει να σε βοηθήσει σε αυτό.Και κακώς που ένας μόνο το κάνει. ohmy.gif

Έχω πει κατ επανάληψη πως πρωταγωνιστές είναι οι παίχτες.Κακώς δίδεται βάση σε πολλά περαιτέρω. cool.gif

Κι ένα τελευταίο.Φαίνονται οι δηλώσεις μου προ του αγώνα(μέσω του Athlisi)καθώς κι έπειτα εδώ.Από την άλλη πλευρά είδαμε αντίστοιχες. laugh.gif bball.gif
citi
χάλι μαυρο....τραγικο.ολοι οσοι ασχολειστε με αυτα τα πραγματα, αφηστε τα κ ελατε στα γηπεδα να δειτε, να χειροκροτησετε και οχι να κανετε σαν κατινες.Είναι αδυνατο να καταλαβουμε τι ειναι ο καθένας μας μέσα απο μια ιστοσελίδα...Κανέναν δεν ευνοούν όλα αυτα τα σχόλια .Και κάποιες από εμάς αφενός ντρεπόμαστε για όλο αυτό τον ψευτοσαματά, αφετέρου δε ξέρουμε τι μας περιμένει στο γήπεδο και αν θα πάμε για μπάσκετ ή για μποξ με τόση κόντρα και αντιπαλότητα που δημιουργείται...
Στην τελική, είναι τόσα τα εκατομμύρια που έχουμε να χωρίσουμε ?
Κρατήστε όσο πιο ψηλά μπορέιτε το επίπεδο των συνομιλιών, γιατι έτσι μόνο , από εμάς και σιγα σιγα μπορεί να φτιάξουν τα πραγματα στο ερασιτεχνικό μπάσκετ...Μην το κανετε να μοιάζει ουτοπία....
ntimat
4η Αγωνιστική

23/01/2011 19:00:00 ΣΤΡΕΦΗ ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΥΦΩΝ 1
23/01/2011 19:00:00 Ν.ΜΑΚΡΗΣ ΚΛ. ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 2
23/01/2011 12:00:00 ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 2 (αν κατεβει η Ροδοπολη γιατι τη προηγουμενη αγωνιστικη δεν προσηλθε στο γηπεδο!!!!!)

4η Αγωνιστική

23/01/2011 13:30:00 ΤΑΥΡΟΥ ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 1
23/01/2011 19:30:00 ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 1
23/01/2011 15:45:00 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β΄ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 2

χωρις ενδιαφερον αυτο το πρωταθλημα......ηθελα να ξερα ποιος προτεινε να γινουν 2 ομιλοι!!!!!
basket4
Ροδοπολη - Πευκη 25-86
kasper7
QUOTE(ntimat @ Jan 19 2011, 13:45 ) *
χωρις ενδιαφερον αυτο το πρωταθλημα......ηθελα να ξερα ποιος προτεινε να γινουν 2 ομιλοι!!!!!

Η ΕΣΚΑ... για να υπάρχουν λιγότερα παιχνίδια και μικρότερο λειτουργικό κόστος... Με τους 2 όμιλους γίνονται περίπου τα μισά παιχνίδια από ότι θα γίνονταν αν υπήρχε μία κατηγορία με 16 ομάδες. smiley.gif

Βέβαια όλα αυτά είναι εις βάρος των ομάδων... όμως όπως θα σκέφτηκαν μερικοί.... μικρό το κακό... τι τις χρειαζόμαστε τις ομάδες!!! smiley.gif

QUOTE(basket4 @ Jan 24 2011, 12:21 ) *
Ροδοπολη - Πευκη 25-86

Βρε... βρε... σαν τα χιόνια!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
nikefalin
QUOTE(kasper7 @ Jan 24 2011, 15:24 ) *
Η ΕΣΚΑ... για να υπάρχουν λιγότερα παιχνίδια και μικρότερο λειτουργικό κόστος... Με τους 2 όμιλους γίνονται περίπου τα μισά παιχνίδια από ότι θα γίνονταν αν υπήρχε μία κατηγορία με 16 ομάδες. smiley.gif

+ οτί έρχεται κι ένας διαιτητής...κρίση..με πιάνει κρίση...
ntimat
QUOTE(kasper7 @ Jan 24 2011, 15:24 ) *

Βέβαια όλα αυτά είναι εις βάρος των ομάδων... όμως όπως θα σκέφτηκαν μερικοί.... μικρό το κακό... τι τις χρειαζόμαστε τις ομάδες!!! smiley.gif

Βρε... βρε... σαν τα χιόνια!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif

ειναι και αυτο μια στασις...νοιωθεται (Καβαφης,200 π.χ.)
ntimat
5η Αγωνιστική
30/01/2011 19:00:00 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΥΦΩΝ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ ενδιαφερον ματς με τη νικη να γερνει προς το τριτωνα.
30/01/2011 19:00:00 ΣΤΡΕΦΗ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ 2
30/01/2011 20:00:00 ΠΕΥΚΗΣ ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. 1

5η Αγωνιστική
30/01/2011 15:15:00 ΡΟΥΦ ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 2
30/01/2011 19:30:00 Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1
30/01/2011 16:30:00 ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 1
soouza
QUOTE(ntimat @ Jan 26 2011, 17:09 ) *
5η Αγωνιστική
30/01/2011 19:00:00 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΥΦΩΝ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ ενδιαφερον ματς με τη νικη να γερνει προς το τριτωνα.
30/01/2011 19:00:00 ΣΤΡΕΦΗ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ 2
30/01/2011 20:00:00 ΠΕΥΚΗΣ ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. 1

5η Αγωνιστική
30/01/2011 15:15:00 ΡΟΥΦ ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 2
30/01/2011 19:30:00 Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1
30/01/2011 16:30:00 ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 1

+1 bball.gif
PASKET
Διαβαζω ρε παιδια τα προγνωστικα σας,και σας λυπαμαι για αυτο το πρωταθλημα που παιζετε.Τρεις αγωνες ο καθε ομιλος!!!
5-6 αξιομαχες ομαδες και αυτες ανισοβαρως κατανεμημενες.Ο β ομιλος ειναι για να γελας.ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΚΑ.
ntimat
QUOTE(PASKET @ Jan 28 2011, 15:43 ) *
Διαβαζω ρε παιδια τα προγνωστικα σας,και σας λυπαμαι για αυτο το πρωταθλημα που παιζετε.Τρεις αγωνες ο καθε ομιλος!!!
5-6 αξιομαχες ομαδες και αυτες ανισοβαρως κατανεμημενες.Ο β ομιλος ειναι για να γελας.ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΚΑ.

τα εχω πει κατεπαναληψη αλλα οι ανθρωποι στην ΕΣΚΑ δεν νοιαζονται.....απο την αλλη βεβαια καθε καλοκαιρι δηλωνει συμμετοχη ο καθε πικραμενος και τελικα ειτε στην αρχη ειτε στη μεση του πρωταθληματος αποσυρεται....κατι πρεπει να κανει η ΕΣΚΑ με αυτο το φαινομενο...αν γινεται κατι δηλαδη, διαφορετικα θα εχουμε τετοια φαινομενα.Πριν 3 χρονια το πρωταθλημα ηταν εξαιρετικο,περσι και φετος ειναι για να κλαις!!!!
soouza
ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΥΦΩΝ-ΤΡΙΤΩΝ 27-39(10-24 ΗΜΙΧΡΟΝΟ).

Πρώτη νίκη στο έτος 2011 για τις ladies του Τρίτωνος που νίκησε περισσότερο την αδράνεια των τριών εβδομάδων που προηγήθηκαν. cool.gif

Μόνο δύο καλές πρώτες περιόδους έχει να επιδείξει το αποψινό ματς κι έκτοτε μια φτωχή παραγωγικά συνέχεια.Όπως και να χει κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε καθώς μπαίνουμε σε τελική τροχιά. smile.gif

Ευχαριστούμε το Ηράκλειο για τη φιλοξενεία καθώς και τον coach κύριο Δαβάκη που μας προσέφερε νερά. 41.gif Είναι η μόνη ομάς που ανταπέδωσε τη δική μας χειρονομία κι οφείλω να το πω δημόσια. smile.gif

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή της Νάγιας Κριτσέπη που πάτησε γήπεδο πρώτη φορά σε επίσημο ματς στη φετινή περίοδο μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη τον Απρίλιο του 2010. blove.gif

Καλή συνέχεια στο Ηράκλειο και στην ομάδα μας που καταβάλει σημαντική προσπάθεια για να φαίνεται όσο μπορεί περισσότερο ανταγωνιστική. 77.gif 41.gif bball.gif
ntimat
6η Αγωνιστική
06/02/2011 15:15:00 ΡΟΥΦ ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1
06/02/2011 19:00:00 ΣΤΡΕΦΗ ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ το πιο ενδιαφερον ματς της κατηγοριας με τους γηπεδουχους να εχουν σαφως το πανω χερι.
06/02/2011 16:00:00 ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. 1
06/02/2011 18:00:00 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΥΦΩΝ 1

6η Αγωνιστική
06/02/2011 13:30:00 ΤΑΥΡΟΥ ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ ντερμπυ κορηφης με τον ασσο να ειναι το λογικο αποτελεσμα.
06/02/2011 17:15:00 ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ 1
06/02/2011 14:45:00 Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 1/2

kasper7
QUOTE(ntimat @ Feb 3 2011, 11:14 ) *
6η Αγωνιστική
06/02/2011 19:00:00 ΣΤΡΕΦΗ ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ το πιο ενδιαφερον ματς της κατηγοριας με τους γηπεδουχους να εχουν σαφως το πανω χερι.

6η Αγωνιστική
06/02/2011 13:30:00 ΤΑΥΡΟΥ ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ ντερμπυ κορηφης με τον ασσο να ειναι το λογικο αποτελεσμα.

Φουλ του... Άσου με λίγο διπλό από Εστία Φιλίας και ίσως Γραμματικό!!! smiley.gif
soouza
QUOTE(ntimat @ Feb 3 2011, 11:14 ) *
6η Αγωνιστική

6η Αγωνιστική

Κι εγώ βλέπω καρέ του άσσου εις διπλούν με την Εστία ίσως να πηγαίνει για break.Στο ντέρμπυ του δευτέρου ομίλου ο Αίολος έχει το πάνω χέρι σίγουρα.

Στο πολύ μεγάλο ντέρμπυ γενικά της Γ κατηγορίας της Έσκα ο Ιάσωνας είναι το μεγάλο φαβορί και δύσκολα μπορεί να ηττηθεί καθώς υπερτερεί στα πάντα της Πεύκης.Αυτό φυσικά δεν εξασφαλίζει το ροζ φύλλο καθώς θα παίξει ρόλο το πόσο και πως είναι προετοιμασμένες οι ομάδες για έναν τέτοιο παιχνίδι. smiley.gif bball.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.