Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague Fantasy Challenge 06/07
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Unstoppable
Εγω εκανα 186, καταφερα να ανεβω 10 θεσεις (38ος) αλλα δυστηχως αυξηθηκε η διαφορα μου με την κορυφη, α ρε Navaro....
sihainas
Χα..εγώ στο private ανέβηκα 3ος που να παιζε κι ο Ναβάρο tongue.gif ... μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί στην Α1 πάω τόσο χάλια κι εδώ μια χαρά; tongue.gif
thrylos7
H χρονιά κλείνει με καλό τρόπο.. Αν και υπάρχει αρκετή δουλειά ακόμη...

Χα..εγώ στο private ανέβηκα 3ος που να παιζε κι ο Ναβάρο ... μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί στην Α1 πάω τόσο χάλια κι εδώ μια χαρά;

Γιατί στην Α1 παίζεται κανονικό παιχνίδι... όχι όλη την ώρα 200άρια... biggrin.gif

Το 1320 δεν είναι μια χαρά... tongue.gif
sihainas
δεν είναι μια χαρά για την γενική κατάταξη... για το private μια χαρά είναι tongue.gif
sihainas
Μπαίνω κι εγώ όλο χαρά σήμερα να δω τι έγινε στο fantasy...και τι να δω; Ζήσης, Διαμαντίδης, Ναβάρο συνολικό σκορ 4,4...έφριξα... tongue.gif
sihainas
Δίνουνε κανένα βραβείο για το μικρότερο σκορ; Ναι... είμαι πολύ περίφανος γι' αυτό που θα πω παρακάτω... Συνολικό σκορ... κρατηθείτε.... 54,1... δέχομαι συγχαρητήρια... (δεν μπορώ να καταλάβω πως το κατάφερρα)
thrylos7
Αν άφηνα τις αλλαγές μου για την άλλη εβδομάδα θα ήμουν πολύ καλά τώρα... πάρα πολύ καλά... Δυστυχώς είχα 0/3 επιτυχίες κι έτσι μέτρια πράγματα... Κρίμα!
thrylos7
Ευτυχώς μέτρια πράγματα για όλους... κι έτσι βρέθηκα πρώτος στην Ελλάδα...

Το καλό είναι ότι πέρασε η κακή αγωνιστική και αναμένεται καλή η επόμενη...
sihainas
Θεωρείτε ότι είναι υπερβολικά παρακινδυνευμένη μια ανταλλαγή Διαμαντίδη με Vujanic?
Unstoppable
QUOTE(sihainas @ Jan 10 2007, 12:46 PM) *
Θεωρείτε ότι είναι υπερβολικά παρακινδυνευμένη μια ανταλλαγή Διαμαντίδη με Vujanic?

O Διαμαντιδης τελευταια δεν τα παει πολυ καλα, ο Vujanic απο την αλλη με την τιμη που εχει δεν ειναι ασχημη επιλογη...
sihainas
Γι αυτό το σκέφτομαι κι εγώ... είναι υπερβολικά φθηνός... και τώρα που παίρνει και περισσότερο χρόνο μπορεί να βγει μια τέτοια αλλαγή...,
thrylos7
Ο Βούγιανιτς δεν είναι άσχημη επιλογή, αλλά ίσως καλύτερα να μην πουλήσεις Διαμαντίδη, καθώς με τα τελευταία μέτρια ή άσχημα σκορ έχει πέσει αρκετά η τιμή του. Βέβαια, να έχεις δύο πλέι μέικερ από την ίδια ομάδα δεν είναι και ότι καλύτερο, οπότε αν αυτή η αλλαγή σου φέρει έναν καλό παίκτη σε άλλη θέση, τότε κάνε την.

Μη μου λες μετά όμως ότι δε σε προειδοποίησα για τον Μήτσο... tongue.gif
sihainas
Μωρε το ξέρω ότι κάποια στιγμή θα ξανανέβει η τιμή του...αλλά νομίζω ότι τώρα που την έχει εξασφαλίσει την 1η θέση ο ΠΑΟ μέχρι το τέλος την 1ης φάσης θα πάρει περισσότερο χρόνο ο Vujanic που τον έχει και ανάγκη μετά από τόσο μεγάλη απουσία...
Unstoppable
Οποιον εδιωξα αυτη την βδομαδα πηρε απο 24 ποντους και πανω...

CAMPBELL, ERIC : 24
FERNANDEZ, RUDY : 29,7
WRIGHT, BRINDLEY : 26,4
leonkalf
Εγώ έκανα μια καλή επιλογή παίρνοντας τον Χάνσεν της Δυναμό, αλλά και μιά άστοχη διώχνοντας τον Σοράνια(όσο τον είχα 2-3 αγωνιστικές πάτωνε και τώρα πήρε 22β.!).
mantzas
καλησπερα παιδια ..φοβερο το φορουμ για ολους τους μπασκετοφιλους..
η ομαδα μου ειναι o Eurothrilos και μπηκα και στο private league...
η εβδομαδα αυτη μου πηγε καλα εχοντας xansen b.Wright jasaitis kai haislip
σε εξαιρετικη μερα...για τιν επομενη εκανα 2 αλλαγες ελπιζω να μου βγουνε,,,
thrylos7
Καλώς ήρθες mantzas! Kαλή επιτυχία και στα δύο fantasy, και καλά ποστς!
Jimar
μπηκα κι εγω.

κι εγω πηρα βουγιανιτς , 18 μονο κοστιζει , θα ανεβει μαλλον η αξια σε κανα δυο ματς.
treathitch
Aνανεώσαμε το Trade Tool και επιστρέψαμε δυναμικά..
Συγνώμη για την καθυστέρηση wink.gif

http://www.hoopsstats.com/basketball/fanta...eague/tradetool
treathitch
Δεν είπα αυτό. Απλώς δεν έχουμε κάποια προσθήκη τον τελευταίο καιρό και επίσης δεν έχω μιλήσει και εγώ προσωπικά για τα δικά μου κατορθώματα (έχω εγκαταλείψει την προσπάθεια biggrin.gif).
Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση. wink.gif
thrylos7
Σταυρό ο Ναβάρο; Χμ... περίεργο! Πάνω που ξαναβρήκε τα καλά του.

Εdit: τελικά δεν ταξίδεψε καν!
GR-HAMMER
QUOTE(treathitch @ Dec 13 2006, 03:49 PM) *
Επιτέλους!

Κατάφερα να τελειώσω τις ομάδες μου. Η καλύτερή μου ομάδα γι' αυτή την εβδομάδα αποτελείται από τους:

Dimitris Diamantidis
Pablo Prigioni

Dejan Bodiroga
Berni Rodriguez
Marko Milic
Igor Rakocevic (τελευταία στιγμή αντί Γκριρ)

Mirsad Turkcan
David Andersen
Brent Wright
Luis Scola

Τρεις παίκτες της Τάου είναι καλό ή κακό σημάδι; Ακούω προβλέψεις...

ο milic αποδεσμευτηκε απο την ομαδα.
αλλαξε τον
Anaz
Quiz: Ποιον παίχτη εδιωξα αυτη την εβδομάδα?

Φτου, τελευταια στιγμη αποφάσισα να μην πάρω Χαισλιπ..
Anaz
2. 169 + Βουιτσιτς, Γιασαιτις κ Λακοβιτς
Συνολο 222!!! 41.gif Αν πήγαινε καλα και ο Γιασάιτις χτυπαγες πρωτιά!! sad.gif
Jimar
-7 o βουγιανιτς....

37 τομας , 31 πριτζιονι !
thrylos7
Τέτοιες εποχές πέρυσι χτυπούσα 263άρι κι έτσι περίμενα καλή αγωνιστική (λόγω παράδοσης δηλαδή biggrin.gif ), αν και κανονικά δε θα ήταν καλή... (βάσει προγράμματος, προηγήθηκαν 2)..

Αναμένεται λοιπόν καλή αγωνιστική και η επόμενη... κάτι που είναι αρκετά ενθαρρυντικό.

Να δούμε που θα κυμανθούν και τα σκορ... Ελπίζω να είναι χαμηλά (κι έτσι έχεις πιθανότητες για πεντάδα Αρκάδιε)

Χμ.. απ' ότι βλέπω θα έχουμε χαμηλά σκορ... Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως, πάντα υπάρχουν ομάδες των 500-600 credits που κάνουν ... την αγωνιστική της χρονιάς και μπαίνουν στις πρώτες θέσεις.
christos
Kapoia μαλακία επαιξε μου φαίνεται με το fantasy.. 39.gif 2 μεταγραφες που εκανα σε 2 ομαδες μου,δεν τις βλέπω...Μου'χει τους προηγούμενους! blink.gif
thrylos7
Πράγματι, χαμηλά σκορ (για τις πρώτες τουλάχιστον ομάδες)...

Έτσι, η ομάδα που με απειλεί περισσότερο για την πρωτιά (βάσει βαθμολογίας αυτή τη στιγμή) στην Ελλάδα είναι ... δικιά μου. biggrin.gif
Unstoppable
Με κατεστρεψε ο Ranniko, τον ειχα σε ολες τις ομαδες γμτ...
treathitch
Hottest Players this Weekend (Position-Wise):

Top-5 PGs: Rannikko 37.4 (vs Cibona), Papaloukas 28.6, Lyday 28.6, Kus 23 (vs Olimpija), Prigioni 22.

Top-5 Wings: Morandais 39.6, Langdon 37.4, Hawkins 36.3, Shumpert 28.6, Becirovic 28.6 (vs Aris), Fernandez 28.6 (triple-tie)

Top-5 BigMen: Scola 41.8, Thomas 32, Pekovic 28.6, Splitter 24.2, Rocca 23.1,

Teams not mentioned: Maccabi, Efes, Fener
thrylos7
Πολύ κακή αγωνιστική αυτή τελικά... Άλλη μία παρόμοια έμεινε (πλην της 20ης)... Καλώς!
sarounas
QUOTE(thrylos7 @ Jan 26 2007, 12:47 PM) *
Πολύ κακή αγωνιστική αυτή τελικά... Άλλη μία παρόμοια έμεινε (πλην της 20ης)... Καλώς!

όπως και να 'χει εσύ μια χαρά πας, απ' ότι βλέπω στις βαθμολογίες είσαι πολύ ψηλά, ενώ στην Ελλάδα μακράν ο κορυφαίος, τί να πούμε και εμείς;
thrylos7
Ο στόχος όμως είναι για ψηλότερα... wink.gif smile.gif

Πράγματι, κακή αγωνιστική για τους περισσότερους, χαμηλά συνολικά σκορ.

Μου φαίνεται πρέπει να μπουν προτάσεις και γι' αυτό το fantasy στη basketnews... tongue.gif
leonkalf
Εγώ που ξεχάστηκα να μπω να κάνω αλλαγές είχα Σμόντις που ήταν τραυματίας (θα τον άλλαζα με Άντερσεν που πήρε 20π.) και θα άλλαζα και Βασιλόπουλο (έδωσε -2) και θα ήμουν πολύ καλύτερα. Με αυτά πήρα 143,9, θα είχα κάνει season high μάλλον. Γκρρρρ sad.gif
Anaz
Το'χα αφησει το Euroleague fantasy μετα και τις παντελως ανεπιτυχεις μεταγγραφες των δυο τελευταιων αγωνιστικών,ξενέρωσα.. τετοια γκαντεμια δεν αντεχεται!! 68.gif μπαινω όμως προχτες και τι να δω..? Η χειροτερη μου ομαδα που την ειχα του πεταματου έκανε 215 (season high) σε μια αρκετα δυσκολη αγωνιστική και βγηκε 10η της εβδομαδας!! 41.gif Μαλιστα με κατι απανωτα 170αρια που εκανε και τις προηγομενες αγωνιστικές περασε και την "καλη" μου ομαδα! Ε βεβαια αφου αυτη δεν την πείραζα.. 19.gif
treathitch

Top-5 PGs: Ranikko 36, Kus 31.9, Diamantidis 28.6, Kalnietis 30.7, Miles 18.7

Top-5 Wings: Penney 32, Navarro 31.9, Bogdanovic 31.9, Goree 30.8, Greer 27.5

Top-5 BigMen: Bourousis 40.7, Massey 31.9, Gaines 26.4, Scola 23, Bluthental 23, Campbell 23 (TRIPLE TIE)

Teams not mentioned: Maccabi, Efes, Fener. CSKA and Dynamo didn't have a game..
x35
QUOTE(treathitch @ Jan 30 2007, 09:44 AM) *

Top-5 PGs: Ranikko 36, Kus 31.9, Diamantidis 28.6, Kalnietis 30.7, Miles 18.7

Top-5 Wings: Penney 32, Navarro 31.9, Bogdanovic 31.9, Goree 30.8, Greer 27.5

Top-5 BigMen: Bourousis 40.7, Massey 31.9, Gaines 26.4, Scola 23, Bluthental 23, Campbell 23 (TRIPLE TIE)

Teams not mentioned: Maccabi, Efes, Fener. CSKA and Dynamo didn't have a game..

Ο Γκόρι δεν ανήκει στους σέντερ? Εκτός αν κάνεις κάποιου άλλου στυλ διαχωρισμό. Παραπιπτόντως από αυτά που διάβασα εδώ κατάλαβα ότι έχεις άμεση σχεση με το site που διαθέτει πληροφορίες και tools για το fantasy challenge. Είδα ένα λαθάκι εκεί. Τον Μασιγιάουσκας τον έχει τιμή 84 που είναι σωστή, μέγιστη δυνατή τιμή το 96.6 που επίσης είναι σωστή αλλά το σκορ για να την πετύχει είναι 48.3 που προφανώς είναι λάθος. Εφόσον δεν έπαιξε μέχρι τώρα παίζοντας ένα ματς και με επίδοση 23+ παίρνει το +15% καθώς θα έχει μέσο όρο αυτή την επίδοση.
thrylos7
H πρώτη θέση στην Ελλάδα είναι παρελθόν...

Δεν πειράζει, άλλες 5 έμειναν...
enypnio
re paides to trade tool den douleyei?
greece4
για οποιον μπορει να ενδιαφερεται...

http://www.cskabasket.com/news/?a=news&id=3947&lang=en

David Vanterpool to miss TOP 16
| 12.02.2007

CSKA forward David Vanterpool faces severe problems with his back. According to the medical report the player would not be able to help the team in all the games of TOP16.

‘Right now Vanterpool in under therapy - says CSKA head coach Ettore Messina, - we would be able to make any kind of prognosis only in several weeks. And we should not expect him to be back on the court soon’.
mantzas
Πάνω που ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης επέστρεψε δριμύτερος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, ο Ράιν Στακ μπήκε στα πιτς. Ο Αμερικανός (με σκοπιανό διαβατήριο) φόργουορντ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης στο Βελιγράδι και δεν θα δώσει το παρόν στον αγώνα με την Παρτιζάν την Τετάρτη.

Οι πρώτες ενδείξεις «δείχνουν» πελματίαια απονεύρωση, ωστόσο πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν την Πέμπτη όταν ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Όπως και να έχει πάντως ο Πίνι Γκέρσον χάνει ένα πολύτιμο όπλο πριν από μία κρίσιμη μάxh.

πηγή contra.gr
sihainas
Πολύ πετυχημένη η αλλαγή που έκανα Σόφο αντί Μπουρούση... αν έκανε και ο Ρούμπιο ένα καλό παιχνίδι θα είμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη μέρα... αντε σήμερα να δούμε...μακάρι να έχουμε παρόμοια απόδοση με χτές
thrylos7
Μέτρια πράγματα... Κάποια πράγματα βγήκαν(το 'χετε προσέξει ε! Όταν μας "βγαίνει" το δίλημμα είναι μόνο για 2-3 πόντους), άλλα όχι.

Με παρηγορεί το γεγονός που δεν κράτησα Ζήση..

Γενικά δεν είχαμε πολύ μεγάλες επιδόσεις αυτή την εβδομάδα από τους παίκτες.
thrylos7
Πολύ μέτριο μέχρι τώρα το TOP 16, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι η πρώτη αγωνιστική του ήταν μάλλον η καλύτερη, όσον αφορά τις επιδόσεις όλων των παικτών (ναι, το πάνω ποστ είναι για την πρώτη αγωνιστική).

Γενικά, λίγο περίεργη η φετινή χρονιά.
thrylos7
Κι εκεί που φαινόταν ότι θα φτιάξουν όλα...

Την κάναμε τη χαζομάρα με τον Φώτση... -40 και 31η θέση αντί 13η...

Η επόμενη αγωνιστική όμως αναμένεται πάρα πολύ καλή...
leonkalf
H καλύτερή μου απόδοση.
Σκορ 199.4!!
thrylos7
Eξαιρετικά μικρά σκορ... Με τέτοια σκορ πού ν' ανέβεις παραπάνω;

Έχω την εντύπωση ότι φέτος η 19η αγωνιστική, αντικατέστησε την 20η, ως η χειρότερη γενικά... Με 154,5 και φαίνεται πως ανέβηκα αρκετές θέσεις...

Αν συνεχιστεί η παράδοση βέβαια, που θέλει την 20η να είναι η χειρότερη, τότε τρομάζω μόνο που σκέφτομαι τι σκορ θα δούμε...

Ως γνωστόν, αρκετές θα είναι οι αδιάφορες ομάδες...

Χμ.. 5 είναι αυτές που παλεύουν για κάτι... για 2 θέσεις συγκεκριμένα. Οι άλλες 11...
Unstoppable
Εμενα ισως η χειροτερη μου βδομαδα, και οι 3 αλλαγες μου ηταν αναγκαστικες λογω τραυματισμων και η μοναδικη βδομαδα που δεν μου βγηκε καμια μου φαινετε, δεν πειραζει την επομενη χρονια με περισσοτερη εμπειρια ισως καταφερω κατι καλυτερο biggrin.gif
thrylos7
Κι ο Θεός βοηθός...

Αν δεν έχεις ζήσει τελευταία αγωνιστική του ΤΟΡ 16 δεν έχεις ζήσει τίποτα... rolleyes.gif
Gravedigger
Αν δεν έχεις ζήσει τελευταία αγωνιστική του ΤΟΡ 16 δεν έχεις ζήσει τίποτα... rolleyes.gif
[/quote]
Τώρα κατάλαβα τι εννοείς!!!Άντε το score μου να είναι 70!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.