Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Unics Kazan - Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
teopt13
Σταματήστε επιτέλους με την διαιτησία!!Το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι το 5ο φάουλ του Βερεμένκο, που δεν υπήρχε!!Επιθετικό κάνει φίλε μου ο Jawai και μάλιστα το έκανε συχνά αυτό το κινητό σκριν για να ελευθερωθεί ο Ντόμερκαντ,ενώ στα βήματα του Μάικ κάνουμε ΑΜΕΣΩΣ λάθος!!!Δεν το δέχομαι αυτό που λέτε σε αυτό το ματς, τίποτα δεν πήρε ο Παο 50-50 ήταν τα σφυρίγματα!!!
PAKMAN
Επειδή το έχω γράψει το ματς και είδα γύρω στις 3 φορές το 5ο φάουλ του Βερεμενκο σας λέω ότι κάνει πρώτα φάουλ στον Καιμακόγλου όπου με το αριστερό χέρι πιάνει τον δεξί ώμο του Καιμακόγλου κοντά στον λαιμό και μετά με φόρα πέφτει πάνω στον σταματημένο ΔΔ και αφού έχει πιάσει την μπάλα. αν δε δεν δινόταν το φάουλ στον ΔΔ τότε θε έπρεπε να σφυριχθούν Βήματα, κάτι που ποτέ δεν γίνεται μετά από αμυντικό Ριμπ. blove.gif
A.CAB
Μπράβο στην ομάδα για τη μεστή εμφάνιση. Μπράβο και για την πρόκριση με πρωτιά. Όταν τα πράγματα ζορίζουν μόνο τότε η ομάδα παίζει ανάλογα με τις δυνατότητές της. Έτσι είναι δυστυχώς ή ευτυχώς γιατί πολύ απλά προερχόμαστε από μια χρονιά που τα πήρε όλα κόντρα σε πολύ αντίξοες συνθήκες. Το κίνητρο εμφανίζεται μόνο οταν σκουραίνουν πολύ τα πράγματα. Προσωπικά μου κάνει λογική η αντίδρασή μας.

Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι, κερδίσαμε 100% χάρη στην άμυνά μας. Όταν αμυνόμαστε όπως μπορούμε πολύ δύσκολα θα χάσουμε απ' τον οποιονδήποτε.
Ναι ο Μήτσος δεν κάνει την περσυνή χρονιά (λογικό κατ' εμέ και δεν πιστεύω ότι είναι και κακός φέτος, απλά ένα σκαλί πιο κάτω αλλά και πάλι όλα από αυτόν περνάνε), ναι ο Μάικ έχει μεγαλώσει (εννοείτε πως τρώει πολλά περισσότερα πίσω απ' ότι παλιότερα αλλά και αυτό και λογικό είναι και χάρη στο επιθετικό του ταλέντο αντισταθμίζεται), ναι ο Σάτο κάνει κοιλιά πάλι στο Τοπ16 (αλλά νομίζω ότι η κοιλιά του είναι μόνο στο επιθετικό κομμάτι και σίγουρα όχι στην άμυνα όπου και πάλι μαζεύει για πλάκα 5-6 ριμπάουντ και παραμένει ο καλύτερός μας αμυντικός) και ναι ούτε ο Μάριτς είναι αυτός που θέλουμε (αν και με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή δείχνει υπερπολύτιμος) ούτε ο Λόγκαν (αν και τελευταία είναι πλήρως ενταγμένος στην ομάδα και βοηθάει πολύ περισσότερο)/ Αλλά το μεγάλο πλεονέκτημα της φετινής ομάδας είναι το μεγάλο ροτέισον. Παίζουν και οι 12 και μπορούν να βοηθήσουν όλοι ανά πάσα στιγμή. Μεγάλο θέμα αυτό.
Ελπίζω ο Βουγιούκας να μην έχει κάτι σοβαρό και να ανέβει επιτέλους φέτος ο Καλάθης. Μεγάλος Σάρας όπως πάντα στα κρίσιμα και χίλια μπράβο στον Καιμακόγλου. Πέρυσι δεν μας έκανε, φέτος κλείνει στόματα. Κλασσικά.

Τώρα πως εμφανίστηκαν πάλι οι γνωστοί άγνωστοι με τις θεωρίες περί διαιτησίας τη στιγμή που ούτε οι άνθρωποι της Ούνιξ είχαν κάτι να πουν είναι απορίας άξιο. Αλλά συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Πρέπει να σπείρεις νωρίς αν πρέπει να θερίσεις μετά.

Πάμε με Μακάμπι τώρα που είναι πλήρως στο χέρι μας η πρόκριση. Το Φ4 αργεί ακόμα.
PARISINOS
Oσοι ασχολειστε με τη διαιτησια, απλα να ξερετε οτι το πιο κρισιμο σημειο το παιχνιδιου ηταν 2,5 λεπτα πριν το τελος του ημιχρονου (γνωμη μου).
Εκει οπου ο ΠΑΟ ηταν στο +11 και το παιχνιδι λιγο ηθελε να ξεφυγει εντελως για την ουνιξ. βεβαια εκει δεν ειδα κανενα να ευαισθητοποιειται με τα σφυριγματα. Ουτε οτι ο ΠΑΟ εκανε επιθεση με 4 επειδη ο διαιτητης δεν ηθελε να διακοψει το παιχνιδι παρ οτι ο μπατιστ σφαδαζε στη κορυφη της ρακετας (με κινδυνο να τραυματιστει και οποιος πεσει πανω του) , ουτε οτι δωσανε ευκολα και απλα τρεις βολες με ανυπαρκτο φαουλ σε νεκρο χρονο πειραξε κανεναν. Ετσι το +11 εγινε γρηγορα γρηγορα απλα +2 και αρα ντερμπυ.

Βεβαια μαλλον το να παιζει ο ΠΑΟ με 4 δεν πουλαει τοσο ωστε να το αναφερουμε. Περισσοτερο πουλαει μαλλον το 5ο του βερεμενκο (που ηταν , βλακωδες μεν , αλλα ηταν) ουτε η μεταφορα του ντομερκαντ (που και αυτη ηταν).

Για μενα το μονο σφυριγμα που δεν επρεπε να δωθει ηταν το επιθετικο το τζαβαι. Οταν εχεις μολις δωσει μεταφορα, δεν δινεις και επιθετικο ειδικα για κατι που ο τζαβαι εχει κανει 50 φορες. Αλλα ειπαμε , για μενα κομβικοτερο σημειο του αγωνα ηταν οταν ο ΠΑΟ πηγε να κλεισει το ημιχρονο με διαφορα . Αν τελειωνε εκει με κανα +8 , θα βλεπαμε διαφορετικο ματς.

Τωρα για τον αγωνα, δεν ειδα τιποτα που να μην εχω ξαναδει.

Παιξαμε πολυ καλη αμυνα , ωστοσο επιθετικα ο ΔΔ εχει βαρυνει και αυτο μας στοιχιζει. ελπιζω να ξαναβρει τα πατηματα του στο ντραιβ γιατι χρειαζομαστε το ντραιβ του.
Η ουνιξ απεδειξε οτι ειναι καλη ομαδα, αλλα χαιρομαι που επικρατησε δικαιοσυνη . Δεν αξιζε να παρει την πρωτη θεση με το στυλ μπασκετ που εχει. Οταν το ματς ηταν στο ποντο πρπει να σουταραν στο τελος 5 τριποντα υπο πιεση απο τα 7 μετρα μπας και μπει κανενα και νικησουν. Οτι ναναι μπασκετ που στηριζεται στην ανεση του αουτσαιντερ και στο ατομικο ταλεντο καποιων παιχτων.
τωρα για τους προημιτελικους , η μακαμπι δεν ειναι η ομαδα που ηταν περσυ , ωστοσο σε καμια περιπτωση δεν εχουμε περασει φαιναλ 4. Εχουμε και τα δυο πρωτα ματς στην εδρα μας που ειναι πλεονεκτημα για τον φιλοξενουμενο.

Προσοχη ωστε να παμε φαιναλ 4. εκει θα απελευθερωθουμε μιας και καλως η κακως φετος φαβορι ειναι αλλος.
bbplayer
QUOTE (A.CAB @ Mar 1 2012, 19:17 ) *
Τώρα πως εμφανίστηκαν πάλι οι γνωστοί άγνωστοι με τις θεωρίες περί διαιτησίας τη στιγμή που ούτε οι άνθρωποι της Ούνιξ είχαν κάτι να πουν είναι απορίας άξιο. Αλλά συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Πρέπει να σπείρεις νωρίς αν πρέπει να θερίσεις μετά.

Πάμε με Μακάμπι τώρα που είναι πλήρως στο χέρι μας η πρόκριση. Το Φ4 αργεί ακόμα.



κλασσικά πράγματα :πρώτα του βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι


Μήπως να άνοιγε ένα τοπικ σχετικά με τα ματς με τη Μακάμπι; Τι θα κάνουμε 20 μέρες? smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.