Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Aρης - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4
weirdo1977
λοιπόν το πείρα απόφαση...ανοίγω το topic...

το party λοιπόν τελειωσε για φέτος... ο,τι έγινε ως τώρα μου θύμιζε party, από εδώ και πέρα τα πράματα σοβαρεύουν, ήρθε η ώρα η ομάδα να κατάκτηση τον μονο στόχο που είχε φέτος και αυτό μπορεί να γίνει μια ώρα αρχύτερα με την συμμετοχη στο τελικό, νομίζω πως η σειρά με τον ολυμπιακό είναι μεγαλύτερη ευκαιρία από αυτήν του μικρού τελικού με τον πανιώνιο, ο ολυμπιακός μονο εμπιστοσύνη δεν εμπνέει k αν η ομάδα μου συνεχίσει να είναι σοβαρή έχει πολλές πιθανότητες, 2 πράματα με τρομάζουν... η αγωνιστική απραξία εδώ και καιρό [άραγε ποσα παιχνίδια παίξαμε εδώ k 2 μήνες ?] και η κατάσταση του σκέιλς.

οι μέρες έχουν φτάσει... κοντός ψαλμός...
thrylos7
Κυριακή στις 17:00 ο αγώνας...

Πρέπει να τρέξω αύριο να προλάβω εισιτήριο... Μου έλειψε η ατμόσφαιρα του Παλέ...
El_Cid
Πολύ κρίσιμα όλα τα παιχνίδια, ειδικά όμως το 1ο εντός και το 1ο εκτός...
weirdo1977
QUOTE(www.arisbc.gr)
Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γνωστοποιεί στους φιλάθλους του, ότι σήμερα το μεσημέρι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την πρώτη αναμέτρηση της Β’ Φάσης των φετινών πλέι οφ της Α1 κόντρα στον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την Κυριακή (20/05) στο Αλεξάνδρειο και ώρα 17:00.



Στηρίξτε τον αγαπημένο μας ΑΡΗ καθώς τα πλέι οφ αποτελούν μια εντελώς διαφορετική διαδικασία, σε σχέση με την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και συνταχθείτε ενεργά στη «μάχη» της ομάδας μας για να προκριθεί στην τελική φάση του Ελληνικού Πρωταθλήματος και συνάμα να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.



Οι τιμές των εισιτηρίων:



Θύρα 1: 20 ευρώ

Θύρα 2-3: 25 ευρώ

Θύρα 4: 20 ευρώ

Θύρα 5-6: 10 ευρώ

Θύρα 7-8-9-10: 20 ευρώ



Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.



Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. 2310 265-600), καθώς και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου.
scales84
Σεβομαι τον οσφπ και τους παικτες του...με βαση αυτο που χω δει ομως φετος,πισευω οτι αν παρουμε το πρωτο ματς η σειρα πηγαινει μεχρι και για 3-0....κι ας εχουμε κατωτερο υλικο....χαιρομαι που ο στακ θα γυρισει στο παλε και σε καλη κατασταση για να δει ποιον κοσμο και ποια ομαδα που τον αγαπησε προδωσε για 200000 παραπανω και να παρει και καλα τιτλουσ,...η καλυτερη απαντηση θα ναι η προκριση στον τελικο....
basketaris
Μετα απο εβδομαδιαια περιπου παυση λογω ανειλλημενων υποχρεωσεων (ουτε τις φωτο απο Λαρισα δεν προλαβα να ανεβασω... Θα γινει παντως...), να 'μαι παλι στο forum.

Θα ξεκινησω το σχολιασμο μου απο το τελευταιο που αναφερθηκε για το Στακ. Για μενα ο εν λογω παικτης που αγαπηθηκε οσο λιγοι, εντασσεται στην ιδια κατηγορια με Λιαδελη, δηλαδη ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Δε μπορω να του συγχωρησω οτι ειχε ειλλημενη την αποφαση του αν κατεβει Πειραια απο Γεναρη και εβγαινε στα ραδιοφωνα να λεει "δεν ξερω, τον 1ο λογο εχει ο ΑΡΗΣ κτλ κτλ". ΑΛΛΑ...
...επειδη αυτος ο παικτης υπηρξε αρχηγος του ΑΡΗ μας
...επειδη προσφερε πολλα ωστε να ξαναφτασουμε εδω που φτασαμε
θα προτιμησω την πληρη αδιαφορια. Στο κατω-κατω της γραφης, εναντιον του Οσφπ παιζουμε και οχι του Στακ. Εξαλλου, ο εν λογω παικτης δεν ειναι πλεον παρα ενα απλο "ερυθρολευκο" μελος, αρα και εμποδιο της ομαδας μας να παει στον τελικο. Θα τον αντιμετωπισω ως εναν απο τους υπολοιπους. Απλα και ξηγημενα...

Παμε παρακατω. Τον σημερινο Ολυμπιακο (εναντιον στον Παοκ), ο ΑΡΗΣ τον περναει σιγουρα! Υπο φυσιολογικες συνθηκες, και ενα 3-0 θα ηταν εφικτο, αλλα λιγο το οτι ΔΕΝ γινεται να ειναι και στα 3 ματς τοσο χαλια, λιγο η looser νοοτροπια του Ματσον (να με συγχωρεσετε αν δεν συμφωνειτε μαζι μου), λιγο το οτι ο ΑΡΗΣ ακομα ψαχνει ρυθμο, πιστευω πως η σειρα λογικα θα κριθει σε 5ο ματς... Οσο, ομως, εχω το Αλεξανδρειο για ασφαλεια, δεν φοβαμαι τιποτα! Μου ελειψε και εμενα το "κολασμενο" Παλε και πιστευω πως την Κυριακη θα ειναι καμινι! Εφτασε η ωρα που ολοι περιμεναμε και πλεον κανενα λαθος δε συγχωρειται...

Ο Οσφπ ειναι σαφως πιο πληρης απο τις αλλες φορες που τον αντιμετωπισαμε, αφου με την αγωνιστικη προσθηκη των Στακ & Ματσιγιαουσκας, ο Γκερσον εχει περισσοτερες επιλογες. Βεβαια, ισοσταθμιζονται με την απουσια του Σοφο, αλλα για μενα δυο ειναι το κλειδι: η ΠΙΕΣΗ και οι ΠΑΓΙΔΕΣ! Ο αντιπαλος μας εχει την ατυχια να ειναι "γυμνος" στη θεση 1, αφου ο Πεν ειναι εκτος ρυθμου (και σημερα απουσιαζε...) και πισω απο αυτον υπαρχει μονο ο Χαρισης. Οσο για τις παγιδες στους ψηλους, θεωρω πως ειναι ο μονος τροπος για να αντιμετωπισεις την πιο γεματη φροντ-λαιν του αντιπαλου. Αν ο ΑΡΗΣ κοψει το ρυθμο και το inside game του Ολυμπιακου, εχει κερδισει. Το καλο ειναι οτι απο τις 2 φετινες μας νικες, φανηκε οτι το scouting με αυτον τον αντιπαλο, λειτουργει καλα! Για να δουμε...

Για γουρι & μονο, δεν θα post-αρω ξανα στο topic, ελπιζω Κυριακη βραδυ να μπω ορεξατος και χαρουμενος! Vamos Αρειαναρα! Ηρθε η ωρα για επιστροφη στους τελικους μετα 16 χρονια! Ας γινει το 1ο βημα την Κυριακη!
sihainas
Δεν είναι στις 2 νίκες αυτή η σειρά;

Anyway πλεονέκτημα όχι μόνο λόγω έδρας αλλά και λόγω συνολικής παρουσίας μέχρι τώρα έχει ο Άρης...αλλά είναι τέτοια η κλάση των παιχτών του Ολυμπιακού που ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πάντως ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο...
scales84
Ναι αλλα με την τιμωρια τι θα γινει??αν παιξουμε χωρις κοσμο καποιο ματς?
apkat
Στις 3 νικες κρινεται η σειρα..Υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχει κοσμος σε καποιο παιχνιδι του Αρη;;ΔΕ το εχω ακουσει καθολου..
Warrior
Αρkat εκκρεμει αποφαση απο το ΑΣΕΑΔ(στο οποιο εχουμε προσφυγει)για την τιμωρια μιας αγωνιστικης
κεκλεισμενων των θυρων που μας ειχε επιβληθει πριν κανα διμηνο.

Ετσι οπως παει η ιστορια ....τους βλεπω να βγαζουν του χρονου την αποφαση!Μιας και θα ακουστουν πολλα
αν "θυμηθουνε" να την βγαλουνε τωρα.Περα απο αυτο εχουμε και 4 παρατηρησεις απο ολη τη σεζον και με
αλλη μια θα εχουμε μια αγωνιστικη κεκλεισμενων.Αν και απο οτι ειδα και χθες στο ΣΕΦ(οπως και περυσι στη
διαρκεια των πλευ-οφ) οι παρατηρησεις δεν δινονται με την ιδια ευκολια στην φαση των πλευ-οφ.

Βεβαια η παρουσια του κοσμου στα εντος εδρας ματς θα πρεπει να ειναι υποδειγματικη.

Οσων αφορα την επιστροφη του Στακ,θα συμφωνησω με τον basketaris...αδιαφορια ειναι η καλυτερη
αντιμετωπιση.Αν και μαλλον θα γιουχαριστει παραπανω απο τους υπολοιπους.

Οσον αφορα το παιχνιδι αυτο καθ'αυτο....ο καλος Αρης τον χθεσινο Ολυμπιακο μπορει να τον παρει μεχρι
και 3-0,αλλα ο κακος Αρης μπορει να χασει απο οποιονδηποτε ποσο μαλλον απο εναν καλο Ολυμπιακο. wink.gif

Πολυ μεγαλη η προκληση για την ομαδα,μακαρι να πανε ολα καλα την Κυριακη που ειναι ισως και το πιο
σημαντικο παιχνιδι της σειρας(μεχρι το επομενο θα πω και γω smile.gif )...
losers can win
O καλός Άρης με τον ολυμπιακο των τελευταίων παιχνιδιών;
Ο καλός Ολυμπιακός με τον Αρη των τελευταίων εβδομάδων;
Περίεργη κατάσταση...
Προβλέπω 1-3 για τον ολυμπιακό λόγω (μεγάλης κατα τη γνωμη μου) διαφοράς κλάσης των παικτών
weirdo1977
biggrin.gif σε βολευει ο Ολυμπιακος στους τερλικοθς ε ?

περα απο την πλακα ειναι πολυ περιεργη η σειρα...απο 0-3 εως 3-0, θα δουμε λοιπον...
rankin
Αυτό είναι το πρώτο μου post εδώ μέσα, οπότε καλώς σας βρήκα.
Χαίρομαι που βλέπω τόσο κόσμο που αγαπάει το μπάσκετ και ασχολείται καθημερινά με αυτό.
Στο θέμα μας τώρα, η σειρά Άρης-Ολυμπιακός είναι εξαιρετικά αμφίρροπη. Είναι αρκετά πιθανό ακόμα και ένα 3-0 ή 0-3. Με βάση όμως την κατάσταση που επικρατεί εδώ και πολύ καιρό στον Ολυμπιακό, με το συνολικά κακό κλίμα, έχω την εντύπωση ότι ο Άρης εύκολα ή δύσκολα θα περάσει στους τελικούς. Δεν είναι τόσο το ότι αγωνιστικά ο Ολυμπιακός δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, όσο το ότι φαίνεται ότι κανείς δεν έχει ιδιαίτερη διάθεση για να πετύχει κάτι σημαντικό πλέον. Μάλλον όλοι στο λιμάνι περιμένουν και την τελευταία αποτυχία για τη χρονιά για να τα φορτώσουν όλα (και όχι άδικα) στον Γκέρσον και να κάνουν ακόμα μια νέα αρχή το καλοκαίρι. Ο Άρης αντίθετα δείχνει συμπαγής ομάδα και με πολύ καλό κλίμα και οι παίχτες του μοιάζουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα.
Και όπως έλεγε και ο μέγιστος Isiah Thomas, "Its not a game of skills, but a game of wills". Στα μεγάλα παιχνίδια μετράει και η επιθυμία..
basketaris
41.gif Μου αρεσε το τελευταιο, rankin!! Kαλωσηλθες στην μπασκετο-παρεα μας! icon_wave.gif
Mamuwalde
ας μη ξεχνάμε τους περσινούς τελικούς . ο ολυμπιακός αν μπει και φέτος μ'αυτή τη διάθεση θα αρπάξει ένα ξεγυρισμένο σκούπισμα και πάλι . και αυτές οι ρετσινιές δε φεύγουν εύκολα.

άλλωστε τελικοί Αρη-ΠΑΟ θα έχουν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον και μπασκετικά και για να μη βλέπουμε κάθε χρόνο το ίδιο σαν να είναι συνεννοημένοι ότι όπως και να έχει ΟΣΦΠ-ΠΑΟ θα είναι τελικό .

ο ΟΣΦΠ δεν αξίζει με την εικόνα του να βγει δεύτερος όπως το απέδειξε και στην κανονική περίοδο . ελπίζω ο Ματσόν να πιστεύει το ίδιο ,γιατί πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. Το Αλεξάνδρειο μπορεί να του δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση και ο ΟΣΦΠ δεν αντέχει σε δύσκολες έδρες φέτος ούτε έχει κανένα άνθρωπο που θα τον εμπνεύσει ή θα τον πάρει από το χεράκι.

Εύκολα ή δύσκολα λέω Άρης .
hagi
Θα καλωσορίσω τα νέα μέλη πρώτα..

Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως έχουν ειπωθεί..Δύσκολη σειρά και απρόβλεπτη..Κανείς δεν ξέρει τί θα γίνει..Από τη μία το καλύτερο ρόστερ του Ολυμπιακού αλλά με την έννοια ομάδα να είναι άγνωστη λέξη, και από την άλλη μεριά ο Άρης με κατώτερο ρόστερ,σαφώς πιο ομάδα και μεγαλύτερο πάθος και τέλος με πλεονέκτημα έδρας..

Πιστεύω ότι φέτος έχει πολλές ελπίδες να περάσει ο Άρης στον τελικό εύκολα ή δύσκολα..

Θα πρέπει να γίνει καμίνι το Αλεξάνδρειο,σε αθλητικά πλαίσια πάντα σε όλα τα ματς και φυσικά να μην γίνει καμιά ιστορία και τιμωρηθεί η ομάδα τώρα..

Το σίγουρο είναι ότι θα παρακολουθήσουμε με αγωνία όλη τη σειρά και ελπίζω στο τέλος να γελάσουμε εμείς..

Τώρα για τον Στακ έχω ξαναπεί ότι μπορεί να με πείραξε και εμένα που έφυγε αλλά αυτά με τους προδότες και τέτοια τα θεωρώ χαζά..

Τί σημαίνει προδότης ρε παιδιά;;Δεν θέλω να πιάσουμε αυτή την κουβέντα τώρα αλλά εγω ξέρω ότι αγωνίστηκε για τον Άρη,ήταν αρχηγός, και αυτός έβαλε το τρίποντο που μας έφερε στην Ευρωλίγκα και ας είχε συμφωνήσει στον Ολυμπιακό όπως λέτε (εγώ δεν το ξέρω)..Ειδικά αν περάσει ο Άρης ο Στακ θα ξέρει ότι δεν κέρδισε τίποτα απολύτως από αυτή την αλλαγή που έκανε..Όχι ότι αν περάσει θα έχει αλλάξει κάτι αλλά ένα παραπάνω..
Πιστεύω όμως ότι θα γιουχαριστεί πολύ και δεν ξέρω αν του αξίζει..η αδιαφορία είναι πιστεύω ότι καλύτερο..

Καλή επιτυχία στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας και μακάρι να μας δώσει άλλη μια χαρά,την συμμετοχή στον τελικό μετά από τόσα χρόνια και ταυτόχρονα την έξοδο στην Ευρωλίγκα..
Anaz
Εν ολιγοις..οπως ειπα κ στο τοπικ του Ολυμπιακου.. Ο Ολυμπιακος εχει τα χάλια του με αγωνιστικά και ψυχολογικα προβληματα.. Ο Αρης ειναι λογικα πιο ψυχωμενος κ με λιγοτερο αγχος,και μεχρι τωρα εχει δειξει καλυτερα δειγματα ως ΟΜΑΔΑ!! ΟΜΩΣ..μη βιαζεστε να χρισετε τον Αρη φαβορι.. Μιλαμε για ημιτελικη σειρα που θα κριθει στις 3 νικες οποτε τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Θεωρω οτι η κλαση των παιχτων,το βαθος του πάγκου και οι λυσεις της ρακετας (ΜΕ τον Σοφο), αν ο Πινι κανει τα στοιχειωδη ειναι αρκετα για να περασει ο Ολυμπιακος.Καθοριστικο λοιπόν θα'ναι το πόσο ενδιαφερεται ο Πινι (που μου δειχνει αδιαφορος εδω και καιρο,ισως γιατι ξερει οτι ειναι για να φευγει..) και τι προετοιμασια εχει κανει γι'αυτο το ματς.Και βεβαια η παρουσια του Σοφο..

Κατα τ'άλλα καθοριστικο ειναι το πρωτο ματς!Αν ο Αρης κερδισει παίρνει πολυ ψυχολογία,και όλο το αγχος πάει στον Ολυμπιακο!

προβλεψη δεν θα κανω,οχι γιατι δεν θελω αλλα γιατι δεν μπορω.. γιατι οπως ειπα καθοριστικο παραγοντα στη σειρα παίζει ο προπονητης..Αν εκρινα μόνο με τα ως τωρα δεδομενα,(που ο Πινι τα'κανε μανταρα ειδικα στο Αλεξανδρειο) θα ελεγα κι εγω οτι θα περασει ο Αρης..
reignman
QUOTE
Αν και απο οτι ειδα και χθες στο ΣΕΦ(οπως και περυσι στη
διαρκεια των πλευ-οφ) οι παρατηρησεις δεν δινονται με την ιδια ευκολια στην φαση των πλευ-οφ.


xthes sto sef to paratirises auto? egw pali to eida stin pylaia olo to gipedo sisomo na vrizei ton olympiako kai ti mana tou diaititi.

p.s

oxi mia kai dyo fores:)
vastravoud
Αν επρόκειτο για 1 μεμονωμένο ματς ή για μια σειρά 2 αγώνων θα έδινα αβαντάζ στον Άρη. Ωστόσο, σε μια επίπονη σειρά 5 αγώνων, θα πρέπει να θεωρήσω φαβορί τον Ολυμπιακό, έστω κι αν έχει μειονέκτημα έδρας. Όταν έχεις να παίξεις 5 ντέρμπι σε 12 μέρες, το βάθος στον πάγκο και ο πλουραλισμός λύσεων θα παίξει το ρόλο του.
saou
Και γω θεωρώ ότι αν ο Ολυμπιακός κάνει τα στοιχειώδη, σε μια σειρά 5 αγώνων έχει πλεονέκτημα απέναντι στον Άρη λόγω καλύτερου ρόστερ. Επίσης πιστεύω ότι στο ΣΕΦ σε αντίθεση με την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όταν και έπαιξαν χωρίς κόσμο και χωρίς Μάτσε ο Άρης δεν έχει τύχη να πάρει ματς. Οπότε όλο το θέμα είναι τα ματς στη Θεσσαλονίκη.

Πάντως τη γκρίνια εκ μέρους αρειανών για το Ματσόν δεν την καταλαβαίνω, με τον Τσαλδάρη και τον Καλαιτζή παίζει ο άνθρωπος, τι παραπάνω θα μπορούσε να έχει κάνει φέτος?

Περιμένω με περιέργεια να δω και τη διαιτησία την οποία περιμένω να παίξει Άρη γιατί..τον προτιμάει για αντίπαλο ο ΠΑΟ στους τελικούς. Είδωμεν.
thrylos7
Ο Άρης σίγουρα έχει τύχη να πάρει ματς στο ΣΕΦ...

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί η διαιτησία θα προτιμάει γι' αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον τελικό τον Άρη..

Διαφωνώ βέβαια με σχόλιο που αναφέρεται σε μεγαλύτερο ενδιαφέρον των τελικών αν σ' αυτούς συμμετέχει ο Άρης. Είμαι της άποψης ότι αν μια ομάδα μπορεί να στερήσει από τον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα στους τελικούς, αυτή είναι ο Ολυμπιακός. Δεν υποτιμώ τον Άρη, αλλά ο ΠΑΟ δεν του ταιριάζει καθόλου σαν αντίπαλος, κάτι που φάνηκε (σε υπερβολικό βαθμό βέβαια) στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου (ΟΚ, μόνο το δεύτερο μετράει ουσιαστικά). Από εκεί και πέρα, αν έχουμε αμφιβολία για το αν ο Άρης αντέξει σε μια σειρά πέντε παιχνιδιών με αυτόν τον Ολυμπιακό, αυτή γίνεται βεβαιότητα (αρνητική ασφαλώς), αν ο αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός. Ασφαλώς, θα πρέπει πρώτα να πάει η σειρά σε πέντε παιχνίδια, κάτι πολύ δύσκολο.
Όχι ότι ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα, έχω την εντύπωση όμως, ότι σ' αντίθεση με τον Άρη, του ταιριάζει σχετικά καλά ως αντίπαλος ο Παναθηναϊκός. Εξάλλου, δύο από τα καλύτερα φετινά ματς ήταν αυτά μεταξύ τους. Από εκεί και πέρα είναι ομάδα που έχει αρκετές λύσεις και τη δυνατότητα ν' αντέξει σε σειρά πέντε παιχνιδιών.

Για τη σειρά του τόπικ.. πράγματι είναι πολύ αμφίρροπη και προσωπικά δε θα στοιχημάτιζα ούτε σ' έναν αγώνα το αποτέλεσμα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον βέβαια έχει το πρώτο ματς, τόσο γιατί θα μας δώσει μια αρκετά ικανοποιητική εικόνα για το τι θ' ακολουθήσει, αλλά και γιατί ο Ολυμπιακός προέρχεται από συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ ο Άρης από μια αγωνιστική παύση.

Να δείτε που αυτή η χαζή επιμονή του Ολυμπιακού να μετατεθεί η σειρά με τον ΠΑΟΚ για να έχει και καλά όμοια αντιμετώπιση με τον Παναθηναϊκό μπορεί να καθορίσει τη σειρά....
MERLIN10
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ Ο ΣΤΑΚ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ

ΚΑΝΕΙ
ΤΟ
BREAK. bball.gif



KAI Ο ΜΑΤΣΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΕΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!!

ΕΕΕΟΟΟ!Ο ΣΚΟΥΝΥ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ 40 ΠΥΡΕΤΟ!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΙΣΗΣ ΠΑΛΙ 25 ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ!!!
man10
Φιλε MERLIN καλωσορισες!Θα σε παρακαλεσω να μην γραφεις με Caps Lock.

θα διαφωνησω με την σιγουρια σου.Ο Αρης εχει μια πολυ καλη ομαδα που μπορει να κανει ζημια στον ΟΦΣΠ.Αλλωστε του εκανε φετος ειδη 2 φορες.
Igor
Ολα οσα εγιναν στην κανονικη διαρκεια, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ.

Μιλαμε για ημιτελικους πρωταθληματος και παιχνιδια αναμεσα στις 10,12 καλύτερες ομαδες της Ευρώπης.
Αρα δεν μπορουμε να μιλαμε για το παιχνιδι που εγινε στο ΣΕΦ τοσους μηνες πριν.

Και επειδη ειναι τελειως διαφορετικα παιχνιδια, βλεπω Ολυμπιακο να κανει το Μπρεικ στο 1ο παιχνιδι. Και να νικαει 3 - 1.
MERLIN10
euxaristo!για να ειμαι ειλικρινησ ο αρησ οντοσ εχει καλη ομαδα αλλα ο
ολυμπιακος στ παιχνιδια απεναντι σας δεν επιξε οθτε 50% απ αθτα π μπορει ν
παιξει



και οπωσ ειδεσ με τον παοκ ο ματσε επιστρεφει σιγα σε κανονικοθσ ρυθμους!!!!
και αν δεν παιξει και ο σκοθνι εχοθμε παρισσοτερεσ πιθανοτητεσ να κερδισουμε!!!


θα δεισ οτι α στακ την κυριακη θα κανει το καλυτερο του παιχνιδι
γιατι παιζει ενα συμβολαιο


γι αυτο ακο τι σοθ λεω
BREAK
losers can win
Για εμένα, τα πιο πολλά θα κριθούν από το πρώτο κιολας παιχνίδι
Αν ο άρης δείξει θέληση να βρεθεί στον τελικό και κόψει από νωρίς τη φορα του ολυμπιακού τότε έχει μεγάλο πλεονέκτημα. Μου φαίνεται όμως πιο πιθανό να μπει διστακτικός και να δώσει δικαιώματα στον ολυμπιακό από νωρις. Είδικα αν ο γκερσον καταλάβει την αξία του στακ αλλά και τη σημασία των ελλήνων στα play-off, νομίζω μαλιστα ότι έκανε κάποια αντίστοιχη δήλωση χθες.
MERLIN10
αφου εκανε και ο γκερσον καλη δηλωση για ελληνεσ παικτες!!!!!!!!!!!!


περιεργο την ακουσα και εγω την δηλωση!!!!!
θα δουμε!!!

α και κατι αλλο φανηκε ποιοσ θα εχει το ......πλεονεκτημα
στα παιχνιδια αθωωθηκε ο αρης και δεν θα παιξει κεκλισμενων των
θυρων!!!μπραβο
weirdo1977
βασικά μακάρι να σκέφτονται έτσι όλοι στον πειραιά... δεν τον θέλω καθόλου τον τίτλο του φαβορί που προσπαθούν να μας φορτώσουν smile.gif
Warrior
QUOTE(reignman @ May 18 2007, 01:52 PM) *
xthes sto sef to paratirises auto? egw pali to eida stin pylaia olo to gipedo sisomo na vrizei ton olympiako kai ti mana tou diaititi.

p.s

oxi mia kai dyo fores:)


Το ματς στην Πυλαια δυστυχως δεν καταφερα να το δω και γι'αυτο δεν το ανεφερα.Δεν αμφιβαλω...εξ'αλλου
ειπα γενικοτερα για τα πλευ-οφ απο προηγουμενη εμπειρια(βλ. παρενθεση) χωρις να θελω να επικεντρωσω
σε κατι συγκεκριμενο...


QUOTE
Μου φαίνεται όμως πιο πιθανό να μπει διστακτικός και να δώσει δικαιώματα στον ολυμπιακό από νωρις.


Αυτο να πω την αληθεια δεν το νομιζω...οσον αφορα την διστακτικοτητα.Εμενα αυτο που με προβληματιζει
περισσοτερο ειναι η αγωνιστικη απραξια τον τελευταιο καιρο.Εχουμε δωσει πολυ λιγα παιχνιδια το τελευταιο
διμηνο(οπως προαναφερθηκε)ενω και ειχαμε καποια προβληματα τραυματισμων βασικων παικτων μεχρι
προσφατως.

Βλεπω οτι ολοι πανω κατω συμφωνειτε (και εγω μαζι) οτι το πρωτο παιχνιδι ειναι το πλεον σημαντικο.
Αντε να ρθει λοιπον η Κυριακη να δουμε... smile.gif

Τελος,οσον αφορα την ομαδα μου....πιστευω οτι αυτη η σειρα ειναι μια απο τις σπανιες ευκαιριες που μας
παρουσιαζονται.Θα ειναι κομβικη για το μελλον η εκβαση της και δεν πρεπει να την αφησει να παει χαμενη.
Ειναι πολλα τα 16 χρονια.... wink.gif
alien-tour
Αν μπορεί να κάνει το break ο ΟΣΦΠ στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ θα το δούμε την Κυριακή...
...Θα μπορούσε όμως να καθαρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά με 2-0 και όχι 2-1...
...Όσο για το "πλεονέκτημα"(Μίλησε το ΑΣΕΑΔ...) μπορώ να σου θυμήσω 2 φετινά match του ΑΡΗ με κόσμο (βλέπε ΠΑΟ&ΠΑΟΚ) που χάσαμε...
Ένας καλός ΑΡΗΣ ως ομάδα δεν έχει να φοβηθεί 3 ή 4 καλούς παίκτες του ΟΣΦΠ...
saou
QUOTE
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί η διαιτησία θα προτιμάει γι' αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον τελικό τον Άρη..


Όχι τη διαιτησία, τον ΠΑΟ που ελέγχει τη διαιτησία εννοώ...
Warrior
QUOTE(hagi @ May 18 2007, 10:13 AM) *
Τώρα για τον Στακ έχω ξαναπεί ότι μπορεί να με πείραξε και εμένα που έφυγε αλλά αυτά με τους προδότες και τέτοια τα θεωρώ χαζά..

Τί σημαίνει προδότης ρε παιδιά;;Δεν θέλω να πιάσουμε αυτή την κουβέντα τώρα αλλά εγω ξέρω ότι αγωνίστηκε για τον Άρη,ήταν αρχηγός, και αυτός έβαλε το τρίποντο που μας έφερε στην Ευρωλίγκα και ας είχε συμφωνήσει στον Ολυμπιακό όπως λέτε (εγώ δεν το ξέρω)..Ειδικά αν περάσει ο Άρης ο Στακ θα ξέρει ότι δεν κέρδισε τίποτα απολύτως από αυτή την αλλαγή που έκανε..Όχι ότι αν περάσει θα έχει αλλάξει κάτι αλλά ένα παραπάνω..
Πιστεύω όμως ότι θα γιουχαριστεί πολύ και δεν ξέρω αν του αξίζει..η αδιαφορία είναι πιστεύω ότι καλύτερο..


Συμφωνω...αλλα επειδη υπαρχει αυτο το παρελθον και προσεφερε αυτα που προσεφερε,γι'αυτο και η πικρα
του κοσμου(γιατι για πικρα μιλαμε,οχι για μισος ή οτιδηποτε αλλο) ειναι μεγαλη.Ας πηγαινε οπου ηθελε...
θεμιτο να θες να κανεις ενα καλο συμβολαιο οταν πλησιαζεις προς το τελος της καριερας σου.Δεν τον
κατηγορησε κανεις γι'αυτο. Απλα δεν χρειαζοτανε να μας ταλαιπωρει δυο μηνες και να λεει αυτα που
ελεγε.Θα μου πεις..."που ξερειςοτι ειχε κλεισει στον Ολυμπιακο απο τον Γεναρη??"

Τα παντα αυτο εδειχναν,αλλα δεν θελαμε να το πιστεψουμε.Αν βαλεις τα γεγονοτα σε μια σειρα οπως
συνεβησαν,δεν μπορεις να καταληξεις καπου αλλου,δυστυχως.Μακαρι να ηταν διαφορετικα.

Παρολ'αυτα ξαναλεω καλυτερη αντιμετωπιση ειναι η αδιαφορια.Απλα αναφερω τον λογο για τον οποιο
δημιουργειτε θεμα...
losers can win
QUOTE(saou @ May 19 2007, 12:43 AM) *
Όχι τη διαιτησία, τον ΠΑΟ που ελέγχει τη διαιτησία εννοώ...


Ετσι!!!!
Στημένο είναι!!
Pantel
πιστεύω ότι ο Άρης δεν έχει τύχη απέναντι στον ΟΣΦΠ και εύκολα ή δύσκολα ο Ολυμπιακός θα περάσει. Ελπίζω ο Άρης να δείξει μια καλή εικόνα μιας και κατάφερε να με κερδίσει (όχι μόνο εμένα θέλω να πιστεύω) με την διάθεση, την προσπάθεια, την οργάνωση και τον κόσμο του και γενικά την όλη φετινή του εικόνα ειδικά στην Ευρωλίγκα

Αντε, να μας πει κι ο AZ1980 τα αποτελέσματα(χωρίς πλάκα, το παιδί με εξέπληξε με την προγνωστική του ικανότητα για το Final 4) προτού γίνουν τα ματς
Jimar
QUOTE(Pantel @ May 19 2007, 05:54 AM) *
Αντε, να μας πει κι ο AZ1980 τα αποτελέσματα(χωρίς πλάκα, το παιδί με εξέπληξε με την προγνωστική του ικανότητα για το Final 4) προτού γίνουν τα ματς


προγνωσεις αφου γινουν τα ματς κανω κ γω tongue.gif 69.gif


ο ολυμπιακος ειναι παρα πολυ αδυναμος φετος εκτος εδρας.
απο δυνατους αντιπαλους μονο τον Παο εχει νικησει εκτος απ οτι θυμαμαι. αυτο μπορει να ειναι καθοριστικο.
thrylos7
Κι όμως! Αν κάτι δεν επηρεάζει φέτος τον Ολυμπιακό αυτό είναι η έδρα. Οπότε αυτός ο παράγοντας για τον Ολυμπιακό λίγη σημασία έχει.. Δε συμβαίνει το ίδιο όμως και με τον Άρη...

QUOTE
Ένας καλός ΑΡΗΣ ως ομάδα δεν έχει να φοβηθεί 3 ή 4 καλούς παίκτες του ΟΣΦΠ...

Βάλε κάτι παραπάνω... όσο να πεις καλούς παίκτες έχουμε... biggrin.gif
Αυτοί βέβαια αρχίζουν σταδιακά και παίζουν σαν ομάδα... Να δούμε όμως κατά πόσο θα συνεχίσουν σ' αυτό το ρυθμό απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Άρης. Εδώ θα κριθεί η σειρά.
jjc
QUOTE(Jimar @ May 19 2007, 12:26 PM) *
προγνωσεις αφου γινουν τα ματς κανω κ γω tongue.gif 69.gif

Σωστος 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
Δεν ξερω γιατι αλλα πριν τα παιχνιδια με τον Αρη (στην διαρκεια του πρωταθλημετος) δεν ειχα την αγωνια που εχω παντα πριν απο καθε ντερμπι. το ιδιο ακριβως συμβαινει και τωρα. Αν και ο Αρης εχει πλεονεκτημα και μας κερδισε δυο φορες εχω και παλι την εντυπωση οτι θα περασει ο ολυμπιακος ανετα. wacko.gif wacko.gif
MERLIN10
ο αρις αν μπει στο πρωτο παιχνιδι με τ μυαλο στα παιχνιδια τησ κανονικησ περιοδου τοτε θα ειναι μια
πολι ευκολη νικ για τον ολυμπιακο!!!!!!!!!!!!!!!1

ο ολυμπιακος θα μεταμορφωθει σ αυτα τα ματς γιατι πολλοι παιχτεσ παιζουν το κεφαλι τουσ π.χ στακ
και ο ματσε επιστρεφει σιγα σιγα!!!!!!!!!!!!!!!!!11


η μονη περιπτωσ για μενα να περασει ο αρης ειναι ο ολυμπιακος να μπει
στο πρωτο παιχνιδι με τη λογικη οτι ειναι σειρα τριων νικων και εχει και αλλη ευκαιρια!!!!!!!!!
αν δεν κερδισει στο πρωτο πιχνιδι αποκλειστικε αν κερδισει θα γινει ενα πολυ

ευκολο για τον θρυλο sweep
Jimar
αν και θα θελα να περασει ο αρης δεν το βλεπω.
ο ολυμπιακος εχει πολυ περισσοτερες λυσεις απο τον παγκο.
προβλεπω 3-1 ο ολυμπιακος.
Warrior
O Γκαλης προεβλεψε οτι θα περασει ο Αρης παντως... tongue.gif

QUOTE(sportime.gr)
Γκάλης: Θα περάσει ο Άρης

Βάπτιση με… έντονο μπασκετικό στοιχείο ήταν αυτή της κόρης του Νίκου Γκάλη, η οποία πλέον ονομάζεται και επισήμως Στέλλα! Και αυτό όχι μόνο επειδή το παρών έδωσαν πολλοί άνθρωποι του αθλήματος, αλλά και γιατί ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας έκανε –στο περιθώριό της- δηλώσεις για την ημιτελική σειρά των πλέι οφ!

«Σαν αρειανός θέλω να περάσει ο Άρης. Έχει το πλεονέκτημα της έδρας και θέλω να πιστεύω ότι θα προκριθεί. Ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση κι αν δεν έχει προβλήματα με τραυματισμούς, πιστεύω ότι ο τελικός του πρωταθλήματος θα είναι Αρης – Παναθηναϊκός».




QUOTE(arisbc.gr)
Καστλ: Πρέπει να παίξουμε με ψυχή και καρδιά

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα πριν από το μεγάλο αυριανό ντέρμπι στις 17:00 με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης των φετινών πλέι οφ και στις τάξεις των φιλάθλων έχει σημάνει συναγερμός. Οι «κίτρινοι» στοχεύουν στη νίκη επί των «ερυθρολεύκων» για να κάνουν το 1-0 και παράλληλα το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους στην τελική φάση, ενώ οι φίλαθλοι της ομάδας δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για να εξασφαλίσουν μια θέση στην κερκίδα, δημιουργώντας αυτήν τη μοναδική ατμόσφαιρα, για την οποία μιλάει με θαυμασμό ολόκληρη η μπασκετική Ευρώπη.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η προετοιμασία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ολοκληρώθηκε σήμερα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μια προπόνηση το πρωί και το ευχάριστο για τον Αντρέα Ματσόν είναι ότι έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους για την αυριανή μεγάλη «μάχη». Στο μυαλό όλων είναι μονάχα η αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Πειραϊκή ομάδα, με τον Τερέλ Καστλ να τονίζει χαρακτηριστικά στο ARISBC.GR: «Ξέρουμε τον Ολυμπιακό από τα δύο παιχνίδια που δώσαμε μεταξύ μας στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Δεν μου αρέσει ωστόσο να κρίνω τις ομάδες και είμαι της άποψης ότι θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο τι πρέπει εμείς ως ομάδα να κάνουμε και όχι να βλέπουμε τι κάνουν οι αντίπαλοι μας. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα όπως και εμείς. Τους κερδίσαμε δύο φορές την φετινή σεζόν και πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στο πως θα πάρουμε το πρώτο παιχνίδι της σειράς αύριο και να κάνουμε έτσι μια καλή αρχή. Δεν κοιτάμε μακριά. Το σωστό είναι να κάνεις κάθε φορά ένα βήμα προς τα εμπρός βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».


- Πολύς λόγος γίνεται ότι ενδεχομένως η ομάδα να έχει χάσει τον ρυθμό της, με δεδομένο ότι σήμερα συμπληρώνονται οκτώ μέρες από την τελευταία της νίκη στην Λάρισα επί της Ολύμπιας, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που ολοκλήρωσε την σειρά των αναμετρήσεων του με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Πέμπτη. Συμφωνείς με αυτήν την άποψη;

«Σαφώς και όχι. Τι πάει να πει ότι έχουμε περισσότερες μέρες να παίξουμε σε επίσημη αναμέτρηση, σε αντίθεση με τον προσεχή μας αντίπαλο; Παίζω μπάσκετ από οκτώ ετών και ποτέ δεν σκέφτομαι πόσες μέρες έχω να παίξω σε αγώνα. Όλα είναι θέμα ικανοτήτων. Δεν κοιτάμε ποτέ πίσω και ούτε ψάχνουμε για δικαιολογίες. Απλά θα πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, καταθέτοντας την ψυχή και την καρδιά μας στο παρκέ. Και βέβαια εκμεταλλευόμενοι το ταλέντο με το οποίο μας προίκισε ο Θεός να κερδίσουμε αύριο το πρώτο παιχνίδι της σειράς».


-Ο Ολυμπιακός σε αντίθεση με τους δύο προηγούμενους αγώνες στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, θα παραταχθεί διαφορετικός, αφού έχει πλέον τον Αρβίντας Ματσιγιάουσκας που έλειπε λόγω τραυματισμού, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στο Αλεξάνδρειο και ο Ράϊαν Στακ για πρώτη φορά ως αντίπαλος. Πόσο μπορούν οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες να αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα του αντιπάλου;


«Όλα αυτά τα πετάω από το… παράθυρο. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και δεν υποτιμάμε κανέναν. Είμαστε όμως ο ΑΡΗΣ και δεν κοιτάμε ποτέ με ποιους παίκτες θα βρεθούμε αντιμέτωποι. Αυτά είναι για λαϊκή κατανάλωση. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι πως θα φτάσουμε στην πολύτιμη νίκη και όχι ποιοι παίκτες θα βρίσκονται στο παρκέ. Απλά θα πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα παρακολουθήσει μια ωραία και ενδιαφέρουσα σειρά αγώνων…».

-Τα μηνύματα από την πώληση των εισιτηρίων, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, δείχνουν ότι ο κόσμος του ΑΡΗ αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά αύριο το γήπεδο και να δημιουργήσει «καυτή» ατμόσφαιρα.

«Το να έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας είναι ιδανικό. Εμείς από την πλευρά μας δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις, δώσαμε έμφαση στον τομέα της στρατηγικής και ευελπιστούμε στο καλό ομαδικό μας παιχνίδι, αλλά και την σωστή αμυντική μας λειτουργία. Με τους φιλάθλους στο γήπεδο τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα για μας. Ο κόσμος του ΑΡΗ είναι καταπληκτικός. Ακόμα και όταν το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο σε μερικούς αγώνες, μας βοήθησαν ωστόσο να πάρουμε πολλές νίκες».

- Η φετινή πορεία του ΑΡΗ σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι εξαιρετική μέχρι στιγμής. Μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα κατά τη γνώμη σου;

«Αυτή η ομάδα μπορεί να πάει ψηλά. Το λέω αυτό με βάση το υλικό, αλλά και το ταλέντο που διαθέτουμε. Θέλω να λέω την αλήθεια και εφόσον αυτό πιστεύω, δεν βρίσκω τον λόγο να μην το κάνω. Έχουμε πολύ καλή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, το προπονητικό τιμ είναι εξαιρετικό και εμείς οι παίκτες δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τον σύλλογο. Πολλοί δεν περίμεναν ότι θα είχαμε μια τόσο καλή πορεία στην Ευρωλίγκα, αλλά στο παρκέ τους αποδείξαμε το αντίθετο. Έχω πει πολλές φορές ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει να στοχεύει ψηλά. Εξάλλου ένας αθλητής που σέβεται τον εαυτό του, οφείλει να έχει υψηλές απαιτήσεις και να διαθέτει αυτοπεποίθηση. Πάντα όμως θα πρέπει να βάζεις σε μια σειρά τους στόχους σου και ο πρώτος στόχος αυτήν την στιγμή για τον ΑΡΗ είναι να κερδίσει αύριο».
alien-tour
QUOTE(thrylos7 @ May 19 2007, 12:37 PM) *
Βάλε κάτι παραπάνω... όσο να πεις καλούς παίκτες έχουμε... biggrin.gif
Αυτοί βέβαια αρχίζουν σταδιακά και παίζουν σαν ομάδα... Να δούμε όμως κατά πόσο θα συνεχίσουν σ' αυτό το ρυθμό απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Άρης. Εδώ θα κριθεί η σειρά.


Μπήκες στα λόγια μου...Καλούς παίχτες 'εχετε (το 3 ή 4 ήταν ατυχές) όμως η ομάδα είναι καινούρια...
chinaski
Υπερεκτιματε κατα την αποψη μου τη μπορει να κανει ο εγωισμος τον παικτων του Ολυμπιακου. Αν παιξει οπως με τον Παοκ δεν περναει. Πρεπει να παιξει ομαδικα και οργανωμενα. Υπαρχει μια μεγαλη διαφορα μεταξυ Παοκ και Αρη στα Πλει οφ. Οπως ειπε και ο Αγαδακος, οι ξενοι της ομαδας ηταν ψιλο αδιαφοροι(για πολλους λογους). Στον Αρη δεν συμβαινει κατι τετοιο. Πρεπει να δειξει στοιχεια ομαδας ο Ολυμπιακος, ειδαλως δεν νομιζω οτι απλα το ταλαντο των παικτων-που ειναι πολαπλασιο των παικτων του Αρη-να αρκει.


Η ομαδικοτητα υπερισχυει του ταλεντου σε σειρα πεντε αγωνων.Αλλη διαφορα ειναι οτι ο Αρης σε αντιθεση με περσυ, παιζει στην ουσια την συμετοχη του στην Ευρωλιγκα απο τα ημιτελικα και με πλεονεκτημα εδρας, ωποτε θα τα δωσει ολα. Δεν λεω οτι περσυ δεν τα εδωσε ολα απεναντι στον Παο, αλλα κανεις δεν πιστευε οτι θα μπορουσε να κερδισει τον Παο. Εγω δινω 55-45 για προκριση στον Αρη.
weirdo1977
so..να ετοιμαζομαστε για το γηπεδο ε ? αφηστε τον καναπε...

p.s. δεν θελω ακουσω παραπονα απο κοσμο που δεν βρεικε εισητιριο..
klearxos
Εχουμε καποια εικονα απο την κινηση των εισιτηριων?
Ουτε για sold out ακουσα ουτε εβγαλαν ανακοινωση οτι υπαρχουν ακομα οπως κανουν συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις...
Warrior
QUOTE(klearxos @ May 20 2007, 11:40 AM) *
Εχουμε καποια εικονα απο την κινηση των εισιτηριων?
Ουτε για sold out ακουσα ουτε εβγαλαν ανακοινωση οτι υπαρχουν ακομα οπως κανουν συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις...


Δεν εχω ακουσει τιποτα...sold out δεν περιμενω να σας πω(αν ειναι δυνατον),αλλα αν δεν γεμισει και
σημερα,τι να πω..


Υ.Γ.Δεν παιζει ο Ακερ...εχει προβλημα τραυματισμου.
Warrior
Μικρα μικρα απο το Παλε:

QUOTE
Το SPORT 24 στο Αλεξάνδρειο

Άρης και Ολυμπιακός σε ακόμη ένα ραντεβού για φέτος, αλλά όχι το τελευταίο, αφού οι ημιτελικοί μόλις αρχίζουν. Το πρώτο παιχνίδι γίνεται στο Αλεξάνδρειο, με τους γηπεδούχους να θέλουν να διατηρήσουν το πλεονέκτημα έδρας και τους ερυθρόλευκους να θέλουν το "σπάσουν" από τώρα. Το SPORT 24 μεταφέρει το κλίμα...

Η αντίστροφη μέτρηση για το τζάμπολ του πρώτου παιχνιδιού της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει.

* Στις 15:18 έφθασε η αποστολή του Ολυμπιακού στο Αλεξάνδρειο πριν ακόμα ανοίξουν οι πόρτες στις κερκίδες για την είσοδο των φιλάθλων του Άρη που είχαν αρχίσει να μαζεύονται στο κυλικείο του γηπέδου.

* Από την πόρτα του βοηθητικού όπου μπήκαν οι «ερυθρόλευκοι» την ίδια ώρα πραγματοποιούσαν την τελευταία τους πρόβα οι μαζορέτες του Άρη με τα βλέμματα των παικτών του Πίνι Γκέρσον να στρέφονται πάνω τους.

* Ο μόνος που τις ήξερε, από την περσινή χρονιά, και δεν ξαφνιάστηκε ήταν ο Ράιαν Στακ όντας μέχρι το καλοκαίρι παίκτης του Άρη και μάλιστα αρχηγός του.

* Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν άργησε να βγει από τα αποδυτήρια και να πάει να κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού με έναν νεαρό φίλο του Άρη να έσπευσε αμέσως να τον χαιρετήσει.

* Άρβιντας Ματσιγιάουσκας και Μανόλης Παπαμακάριος ήταν οι πρώτοι παίκτες του Ολυμπιακού που βγήκαν για τα πρώτα σουτ με τον καθένα από τους δύο να παίρνουν από ένα καλάθι για να ακολουθήσει ο Άντριαν Ζίζιτς.

* Τα σουτ του Ματσιγιάουσκας ήταν και τα πρώτα του στο Αλεξάνδρειο αφού ο διεθνής Λιθουανός του Ολυμπιακού ήταν απών από το παιχνίδι στις 18 Μαρτίου στο Αλεξάνδρειο.

* Κάτι ανάλογο ίσχυε και με τον Ράιαν Στακ με τον Αμερικανό με το διαβατήριο από τα Σκόπια επίσης λόγω τραυματισμού να ήταν απών.

* Όσο για την επιστροφή του γνώριζε καλύτερα από τον καθένα ότι δεν αναμένεται να ήταν η καλύτερη δυνατή.
* Δύο ώρες πριν το τζάμπολ έγινε γνωστό ότι ο πρώτος ημιτελικός έχασε τον κομισάριό του και πιο συγκεκριμένα όπως διέρρευσε ο Κώστας Τσούλης δεν θα βρισκόταν στην θέση του.

* Σύμφωνα πάντα με ότι διέρρευσε δεν βρισκόταν καν στην Θεσσαλονίκη αλλά στο εξωτερικό με τον διάδοχό του να παρέμενε άγνωστος.

* Ευχάριστη έκπληξη στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού η παρουσία του Σταμάτη Γονίδη που δεν παρέλειψε να κάνει «χαβαλέ» με τα μέλη του «ερυθρόλευκου» τιμ.

* 15:46. Το πρώτο σουτ αλλά και η πρώτη βολή του Ράιαν Στακ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην επιστροφή του στο Αλεξάνδρειο ήταν εύστοχα.

* «Α, ρε Ράιαν. Α, ρε Ράιαν. Στην καρδιά μας σε είχαμε», ήταν η πρώτη αντίδραση φιλάθλου του Άρη στο πρόσωπο του Στακ, ακολούθησαν δυο – τρεις μικροί φίλοι του Άρη που πήγαν κοντά και αμέσως μετά οι πρώτες αποδοκιμασίες.

* 15:48. Ο Σιμόνας Σεραπίνας και λίγο πιο μετά ο Μάικ Ουίλκινσον ήταν οι δύο πρώτοι παίκτες του Άρη που μπήκαν στο παρκέ του Αλεξανδρείου για να τους ακολουθήσουν οι Δημήτρης Τσαλδάρης και Γιάννης Γιαννούλης.

* Η χθεσινή ευχή του Νίκου Γκάλη στο περιθώριο της βάφτισης της κόρης του Στέλλας για τις αναμετρήσεις του με τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ αναμένεται να αποτελέσει ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες του Αντρέα Ματσόν.

* «Σας Αρειανός θέλω να περάσει ο Άρης», είπε χαρακτηριστικά ο «Νικ» που στάθηκε στη συνέχεια στο πλεονέκτημα της έδρας: «Ό Άρης έχει το πλεονέκτημα της έδρας και θέλω να πιστεύω ότι θα προκριθεί».

* Ο «Νικ» δεν έμεινε εκεί και κατέληξε: «Ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση κι αν δεν έχει προβλήματα με τραυματισμούς, πιστεύω ότι ο τελικός του πρωταθλήματος θα είναι Άρης–Παναθηναϊκός».
sihainas
Αυτός ο Penn δεν μπορεί σε ένα ματς να μην κάνει μ@λακία; έτσι για αλλαγή
Jimar
παραταση...

πολυ καλος ο χαρισης σημερα

και ο σεραπινας
apkat
68-68 και παραταση..Ο Ολυμπιακος σιγουρα πιο κουρασμενος αλλα σαφως πιο γεματος για να παιξει στην παραταση..Τι θα δουμε;;Μεγαλο ντερμπι.Μπραβο και στους 2.Ποιοτικα οχι οτι καλυετρο αλλα εχει τοσο παθος το ματς που το χαιρεσαι..

Υ.Γ:Ο Ολυμπιακος εχασε φοβερη ευκαιρια στην τελευταια φαση εξαιτιας του καλου κατα τα αλλα Πεν..
losers can win
Κηδεύουμε σήμερα το αγαπημένο μας άθλημα μπασκετ 19.gif 19.gif
4.40' χωρίς καλάθι blink.gif blink.gif blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.