Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Βοστώνη-Κλίβελαντ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4
gfpao13
celtics1-sm.gif VS cavs1-sm.gif

Σχόλια και απόψεις για τον Ημιτελικό της Ανατολής
Das Kapital
Οπως ειπα και στο τοπικ της σειρας Καβς-Μπουλς φετος ειναι η χρονια που οι Καβς εχουν πραγματι καλη ομαδα και ο Λεμπρον δεν μια ομαδα μονος του,μπορει να στηριχθει και σε αλλους και να τον βοηθησουν,επιπλεον ειναι απιαστος φετος,παρολ'αυτα οι Σελτικς δεν ειναι Μπουλς,σαφως και ειναι πιο υπολογισιμη δυναμη απο τους ταυρους και το ενδεχομενο να αποκλεισουν τους Ιπποτες δεν θα ναι εκπληξη

Προβλεπω 4-2 υπερ των Καβαλιερς
il postino
αν οι παικτες των καβς τα περιμενουν ολα απο τον λεμπρον τοτε δυσκολα τα πραγματα για το κλιβλαντ σε αυτη τη σειρα. οι ουιλιαμς , ο νιλ και τζειμσον αρχικα πρεπει να βοηθησουν τον αρχηγο τους!

μια βασικη παραμετρος , ειναι η πρωτη φορα απο τοτε που συστηθηκε αυτη η ομαδα της βοστωνης (με τους πολλους σταρ) που ξεκιναει σειρα αγωνων πλει οφς και δεν ειναι αυτοι το φαβορι, στοιχειο που θα παιξει ρολο στον αθλητικο εγωισμο τους!

αν ηταν να δωσω ενα προβαδισμα αναγκαστικά θα διαλεγα τους σελτικς και αυτο γιατι δε βλεπω σοβαρη χείρα βοηθειας στον λεμπρον! ο τζειμσον θα πρεπει στα 34 του να μαθει πώς ειναι να παιζεις σε τετοιο επιπεδο....πιο πιθανο να βοηθησει περισσοτερο ο γερο σακ!!!!

δε ξερω , επισης , κατα ποσο υφισταται η ενοχληση στον αγκωνα του λεμπρον και ποσο σοβαρη ειναι. ισως παιξει και αυτο το ρολο του.

το σιγουρο ειναι οτι συμφωνα με την εμφανιση των 2 ομαδων στον πρωτο γυρο το πραγμα φαινεται να γερνει προς βοστωνη μερια...
spursforthe5
καταρχας πιστευω θα ειναι μια πολυ ωραια σειρα...και θα γινει πιο ωραια και ενδιαφερουσα αν οι σελτικς σπασουν μια φορα στα πρωτα 2παιχνιδια την εδρα των ιπποτων.νομιζω παμε για μια σειρα στα 7παιχνιδια .προβλεψη 4-3 οι καβαλιερς.
Dwyane ''the flash'' Wade
εγω ετσι οπως ειδα τη βοστωνη να παιζει στη σειρα με το μαιαμι δεν της δινω πολλες πιθανοτητες σε αυτη τη σειρα με το κλιβελαντ.βεβαια εχει τεραστιες προσωπικοτητες που μπορουν να κανουν τη διαφορα αλλα οι καβς φετος ειναι πολυ καλυτεροι απο περσι και με τον λεμπρον σε εξαιρετικη κατασταση.
Air and King
Ημουν απο αυτους που πιστευαν στην αρχη της σεζον οτι οι Σελτικς ηταν το πρωτο φαβορι για το πρωταθλημα...Ομως η εικονα των Σελτικς κατα την διαρκεια της σεζον δεν ηταν αυτη που περιμεναν φιλοι και "εχθροι" της ομαδας...Σιγουρα δεν τους πιστευω πια τουλαχιστον ως πρωτο φαβορι...Αλλα σεβομαι την ποιοτητα που εχουν...
Στα Πλειοφ οι Σελτικς οσο αφορα τον πρωτο γυρο εδειξαν χαρακτηρα και τελειωσαν την σειρα στα 5 παιχνιδια βρισκοντας λυσεις ειτε απο τον Πιρς ειτε απο τον Αλλεν θυμιζοντας σε ολους οτι ναι μεν ειναι γερασμενη ομαδα αλλα εχει λυσεις και το κυριοτερο παιχτες που εχουν φαει το υψηλο επιπεδο με το κουταλι....

Οσο αφορα την σειρα λεω Κλιβελαντ λογω ΛεΜπρον...Ειναι με διαφορα ο καλυτερος παιχτης του πλανητη και για αυτο μιλανε οι εμφανισεις του και μονο εδω και 2 χρονια οπως και οι G.O.A.T επιπεδου χρονιες κατι που ειναι σημαντικο γιατι ο τελευταιος παιχτης που εκανε G.O.A.T επιπεδου χρονια ηταν ο Σακιλ....Περυσι παραλιγο να κερδισει μονος του την σειρα με το Ορλαντο κανοντας οργια...Φετος χρειαζεται βοηθεια ομως (απο τους ανυπαρχτους περυσι συμπαιχτες του στον Τελικος της Ανατολης)
Το Κλιβελαντ σιγουρα δεν ειχε και δεν θα εχει το ευκολο εργο που ειχε περυσι με Ντιτροιτ και Ατλαντα που τις σκουπισε με συνοπτικες διαδικασιες..πριν πεσει πανω στο Ορλαντο...
Το Σικαγο εδωσε μια καλη μαχη για πρωτο γυρο ενω και η Βοστωνη θα κανει το ιδιο...

Πολλα θα εξαρτηθουν απο την κατασταση του "Mπρον" και το προβλημα που φαινεται να εχει(?)...
Αν ολα ειναι καλα που λογικα θα ειναι θα δωσω ενα 65% στο Κλιβελαντ και ενα 35% στην Βοστωνη...
Η σειρα μπορει να παει απο 5 μεχρι 7 παιχνιδια...Σαφως δεν θα ειναι καμια εκπληξη να περασει η Βοστωνη καθως το ροστερ της οσο και να εχει προβληματισει δεν το ξεγραφεις..Υπαρχουν παιχτες ποιοτικοτατοι..
a bullet for your head
Η Σελτικς αν θελουν να εχουν μια καλη τυχη σ'αυτη τη σειρα,θα πρεπει η second unit να αποδωσει καλυτερα...ετσι ωστε ο κοουτς Ριβερς να ειναι σε θεση να βγαζει ''ασσους απ το μανικι του''...τουλαχιστον σε οτι εχει σχεση με το επιθετικο κομματι.
Αμυντικα εκτος του Λεμπρον,οι Σελτικς θα πρεπει να σκεφθουν λυσεις-αντιμετωπισεις & για αλλους παικτες.
Η παρουσια του Τζεημσον ειναι ενα συν που οι Καβαλιερς δεν ειχαν περσι...
Διοτι περαν την εμπειριας & της ποιοτητας που διαθετει,μ'αυτον στο παρκε οι Καβαλιερς εχουν καλυτερο spacing.
Νομιζω οτι ουτε ο Γκαρνετ,ουτε ο Ρασιντ η' ο Ντειβις μπορουν να ελεγξουν τη περιφερειακη δραστηριοτητα του Τζεημσον...που σημαινει οτι ο Λεμπρον εκτος οτι θα εχει πιο ελευθερους διαδρομους προς το καλαθι,θα μπορει & να τον αξιοποιει...
Απο κει & περα εκτιμω πως δεν θα στελνουν βοηθειες στο μαρκαρισμα του Σακιλ...αλλα θα αφηνουν τις 1 vs 1 καταστασεις στο low-post...αποφευγοντας τις επιπλεον προσαρμογες & περιστροφες..
Για την αντιμετωπιση του Λεμπρον ενα ειναι το σιγουρο...οτι ο Πολ Πιρς θα χρειαστει βοηθειες απ τους συμπαικτες του...

Οσον αφορα τους Καβαλιερς τωρα...νομιζω οτι θα ειναι ενα καλο ''κρας τεστ'' για τον Μπραουν...αλλα & για το σαπορτινγκ καστ του Λεμπρον...
Και τα αναφερω-τονιζω,διοτι αποδεδειγμενα ηταν οι ''πιο αδυναμοι κρικοι'' περσι..
Και αν το σαπορτινγκ καστ φαινεται & ειναι ενισχυμενο,εξακολουθω να διατηρω τις επιφυλαξεις μου για τον Μπραουν..
Ο οποιος θα κληθει να ''αποκωδικοποιησει'' τους Σελτικς σε αμυνα & επιθεση & να ακολουθησει τη καταλληλοτερη στρατηγικη..

Εκ πρωτης οψεως οι Καβαλιερς ειναι το φαβορι...ομως οι Σελτικς ειναι πληρεις φετος...με παικτες εμπειρους & μεγαλης αξιας & με εναν προπονητη που μου δινει την εντυπωσει οτι ''τον εχει'' τον Μπραουν..
Μπορει το φινις που εκαναν στη ρεγκιουλαρ σιζον να ηταν κακο,παρολα αυτα καταφεραν & πεταξαν εξω στα 5 παιχνιδια τους Χιτ..& δειχνουν ετοιμοπολεμοι..

Νομιζω οτι θα ειναι μια πολυ δυνατη & σκληρη σειρα παιχνιδιων...& δεν θα αποκλεισω & το ενδεχομενο να δουμε νευρα,εντασεις η' & συρραξεις...
duncan21
Αυτη τη στιγμη καμια απο τις δυο ομαδες δεν μου γεμιζει το ματι για να πω την αληθεια.Το μεν Κλιβελαντ δυσκολευτηκε απεναντι στο Σικαγο(εχοντας σχετικα μετριο ροστερ) παρα το 4-1 ενω και η Βοστωνη παρα το 4-1 επι το Μαιαμι δεν νομιζω να εντυπωσιασε κανεναν.Βλεποντας τα ροστερ των δυο ομαδων μπορει να πει καποιος οτι ειναι μεσα στα 5 καλυτερα του nba.

Απο τη μια ο Λεμπρον με την καλυτερη front line του nba με Σακ,Τζειμισον,Βαρεχαο,Ιλγκαουσκας,Χικσον και Ποου,2 πολυ καλους σουτερ(Μο,Παρκερ) και δυο παικτες για ολες τις δουλειες(Γουεστ,Μουν).Απο την αλλη η Βοστωνη ξεχειλιζει απο ποιοτητα σε ολες τις θεσεις ωστοσο η τριαδα Αλεν,Πιρς,Γκαρνετ ειναι ανω τον 33 ετων.Η Βοστωνη εχει σαφες πλεονεκτημα στην περιφερεια καθως και πολυπροσωπη ειναι και ποιοτικοτερη αυτης των Καβς.Στα ψηλα νομιζω οτι εχει να μικρο προβαδισμα το Κλιβελαντ.Για μενα καθε προβλεψη μοιαζει παρακινδυνευμενη.Θα δωσω ενα μικρο προβαδισμα στη Βοστωνη μονο και μονο γιατι πιστευω οτι ολα τα παιχνιδια της σειρας θα πανε σε χαμηλο τεμπο και σε σετ παιχνιδι οπου η Βοστωνη εχει περισσοτερες λυσεις ν' αντιπαραταξει εναντι του Κλιβελαντ.

Υ.Γ:Οποια ομαδα και να περασει μετα εχει σταση Ορλαντο.Ετσι απλα...
Air and King
QUOTE(duncan21 @ Apr 29 2010, 17:22 ) *
Υ.Γ:Οποια ομαδα και να περασει μετα εχει σταση Ορλαντο.Ετσι απλα...

Μην βιαζεσαι ειναι νωρις ακομα...Ο ΛεΜπρον περυσι επαιζε χωρις υπερβολη μονος του το Ορλαντο...Αν φετος εχει μια-καποια βοηθεια το Κλιβελαντ μπορει να αποκλεισει το Ορλαντο...Και φετος υπαρχει στην Φροντ Λαιν ο Σακ...Αυτος μπορει να κανει την διαφορα..Ακομα και αν ειναι 38 ετων,ακομα και αν πολλοι σε ολο τον κοσμο τον εχουν αμφισβητησει(Ο Σακιλ ειναι ο μονος απο τους ψηλους των Καβς που μπορει να κανει πραγματικα την διαφορα καθως ειναι το Τερας της Φυσης)...Τον Χαουαρντ μπορει να τον φθειρει..Ο Χαουαρντ που δεν ειναι κανενας μεγας σκορερ περυσι εβαλε στα 2 απο τα 6 παιχνιδια με τους Καβς 30 και 40 ποντους αντιστοιχα...Με τον Σακιλ αυτα δεν υπαρχουν οσο μεγαλος και αν ειναι ηλικιακα...

Νωρις ακομα ας περιμενουμε πρωτα να δουμε αν θα φτασουν οι 2 ομαδες Τελικο Ανατολης και μετα βλεπουμε...Αλλα το Κλιβελαντ φετος ειναι πιο υποψιασμενο και παντα εχει τον καλυτερο...Βοηθεια χρειαζεται...Μπορει να αρχισει και ο Σακ το Trash talking με Βαν Γκαντυ και Χαουαρντ...Θα γινει "πολεμος" οταν και αν αρχισει η σειρα...Προς το παρον υπαρχουν εμποδια και για τις 2 ομαδες...
saou
Η αλήθεια είναι ότι το supporting cast του Λεμπρόν δε γεμίζει το μάτι. Και το Κλήβελαντ συχνά δίνει την εικόνα ότι αν δε βάλει 30+ ο Λεμπρόν δεν κερδίζει στα ζόρικα.

Από την άλλη οι Σέλτικς από τη μια είναι έμπειροι και ποιοτικοί, από την άλλη συχνά μοιάζουν αργοί και χωρίς ενέργεια, στους δε ψηλούς αν δεν πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ο Γκαρνέτ την έχουν άσχημα. Εκτός και αν αναστηθεί ο 'Sheed' κάτι που μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολο.

Πρόβλεψη: αν δε σπάσει την έδρα των Καβς στα 2 πρώτα ματς η Βοστώνη, πάμε για 4-1. Διαφορετικά όλα είναι πιθανά.
T.W.Is.M.
Το Κλιβελαντ δεν επεισε ιδιαιτερα στον πρωτο γυρο παρα το 4-1. Παραμενει φαβορι, εχει τον καλυτερο παιχτη της φετινης σεζον, αλλα ποτε κανεις δεν μπορει να υποτιμησει τους Σελτικς με την κλαση των παιχτων που διαθετει. Οι Σελτικς απογοητευσαν στην κανονικη περιοδο, αλλα εδειξαν οσο ετοιμοι χρειαζοταν εναντιον του Μαιαμι. Εχασαν ομως μια ευκαιρια να τελειωσουν τη σειρα οταν ηταν στο 3-0 κι αυτο δεν ειναι καλο δειγμα για ομαδα που θελει να παει για τον τιτλο. Οπως γραφτηκε και παραπανω, το σαπορτινγκ καστ του Λεμπρον ειναι πολυ καλυτερο απο περσι. Εγω ομως δεν εμπιστευομαι τοσο πολυ τη βοηθεια που θα προσφερει, οχι εξαιτιας των παιχτων, αλλα εξαιτιας του κοουτς Μπραουν. Φοβαμαι οτι βλεποντας τι οπλο εχει στα χερια του δισταζει να αφησει το παιχνιδι να φυγει απ τα χερια του Λεμπρον, με αποτελεσμα να μην παιρνει το καλυτερο απ τους υπολοιπους παιχτες. Η εκτιμηση μου ειναι 4-3 για το Κλιβελαντ, γιατι πιστευω οτι ειναι καλυτερο σαν ομαδα αλλα δεν εκμεταλλευεται στο 100% τις δυνατοτητες του και ενας τοσο εμπειρος αντιπαλος οπως οι Σελτικς μπορουν να το εκμεταλλευτουν αυτο.
Αν ημουν στη θεση του Ντοκ Ριβερς παντως, θα επελεγα να αφησω ακομα περισσοτερο το παιχνιδι στα χερια του Λεμπρον και να κλεισω ολους τους υπολοιπους. Θα προτιμουσα να περιοριζα το Τζειμισον, το Σακιλ, το Μο Ουιλιαμς και τους υπολοιπους ρολιστες κι ας εβγαζε τη σειρα ο Λεμπρον με 30+/10/8! Θεωρω οτι αν οι Σελτικς βρουν στη σειρα τον καλο Πιρς, σταθεροτητα απο τον Αλεν και τον Γκαρνετ και περιορισουν τους υπολοιπους Καβαλιερς, χρειαζεται ο Λεμπρον να βγαλει τη σειρα με 40 ppg για να περασει το Κλιβελαντ.
il postino
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 30 2010, 18:30 ) *
Το Κλιβελαντ δεν επεισε ιδιαιτερα στον πρωτο γυρο παρα το 4-1. Παραμενει φαβορι, εχει τον καλυτερο παιχτη της φετινης σεζον, αλλα ποτε κανεις δεν μπορει να υποτιμησει τους Σελτικς με την κλαση των παιχτων που διαθετει. Οι Σελτικς απογοητευσαν στην κανονικη περιοδο, αλλα εδειξαν οσο ετοιμοι χρειαζοταν εναντιον του Μαιαμι. Εχασαν ομως μια ευκαιρια να τελειωσουν τη σειρα οταν ηταν στο 3-0 κι αυτο δεν ειναι καλο δειγμα για ομαδα που θελει να παει για τον τιτλο. Οπως γραφτηκε και παραπανω, το σαπορτινγκ καστ του Λεμπρον ειναι πολυ καλυτερο απο περσι. Εγω ομως δεν εμπιστευομαι τοσο πολυ τη βοηθεια που θα προσφερει, οχι εξαιτιας των παιχτων, αλλα εξαιτιας του κοουτς Μπραουν. Φοβαμαι οτι βλεποντας τι οπλο εχει στα χερια του δισταζει να αφησει το παιχνιδι να φυγει απ τα χερια του Λεμπρον, με αποτελεσμα να μην παιρνει το καλυτερο απ τους υπολοιπους παιχτες. Η εκτιμηση μου ειναι 4-3 για το Κλιβελαντ, γιατι πιστευω οτι ειναι καλυτερο σαν ομαδα αλλα δεν εκμεταλλευεται στο 100% τις δυνατοτητες του και ενας τοσο εμπειρος αντιπαλος οπως οι Σελτικς μπορουν να το εκμεταλλευτουν αυτο.
Αν ημουν στη θεση του Ντοκ Ριβερς παντως, θα επελεγα να αφησω ακομα περισσοτερο το παιχνιδι στα χερια του Λεμπρον και να κλεισω ολους τους υπολοιπους. Θα προτιμουσα να περιοριζα το Τζειμισον, το Σακιλ, το Μο Ουιλιαμς και τους υπολοιπους ρολιστες κι ας εβγαζε τη σειρα ο Λεμπρον με 30+/10/8! Θεωρω οτι αν οι Σελτικς βρουν στη σειρα τον καλο Πιρς, σταθεροτητα απο τον Αλεν και τον Γκαρνετ και περιορισουν τους υπολοιπους Καβαλιερς, χρειαζεται ο Λεμπρον να βγαλει τη σειρα με 40 ppg για να περασει το Κλιβελαντ.

πολυ ωραιο ποστ!
T.W.Is.M.
QUOTE(il postino @ Apr 30 2010, 19:43 ) *
πολυ ωραιο ποστ!


Eιναι ομως πολυ γενικα αυτα που γραφω και πολυ θεωρητικα. Οταν θα χει γινει το πρωτο ματς το Σαββατο το βραδυ(ξημερωματα Κυριακης) και αφου θα το εχουμε δει(μεταδιδεται απο το ΝS1), θα μπορουμε να πουμε περισσοτερα πιο πρακτικα και γυρω απο το παιχνιδι.
nikolas12
Ωραια σειρα αυτη.Πιστευω οτι οι Καβαλιερς θα καταφερουν να επικρατησουν επι της Βοστωνης με 4-3.
aegeansheed
Ημίχρονο στο game 1: Οι Cavs δε μπορούν να κυριαρχήσουν. Οι επιθέσεις τους γίνονται σχεδόν αποκλειστικά με drive και ο Lebron παίζει εμφανώς με πρόβλημα στο δεξί του χέρι. Αποφεύγει τα σουτ και κάνει μπασίματα τελειώνοντας με το αριστερό. Άστοχα έως τώρα. Ο coach της χρονιάς 2009 χωρίς απαντήσεις...Αν δεν υπήρχε ο τρελοWest να κάνει ένα σερί 6-0 μόνος του, η διαφορά μπορεί να ήταν και μεγαλύτερη. Πρόκληση για τους υπόλοιπους παίκτες των Cavs να αποδείξουν ότι δε μπορεί ο Lebron να είναι μια ομάδα μόνος του. Θα περίμενε κανείς περισσότερα από Jamison-Williams τουλάχιστον.

Ο Rondo μπαίνει όποτε θέλει στη ρακέτα, πασάρει, σκοράρει, παίρνει φάουλ, έχει ήδη γράψει 19 πόντους και 8 πάσες.
Air Kef
O Rondo κάνει καταπληκτικό παιχνίδι, τρομερή βελτίωση αυτό το παιδί και τεχνικά αλλά και mentally, έχει ανέβει πάρα πολύ.

Δεν φαίνεται να γυρνάει το ματς, θα πρέπει να αλλάξει κάτι ριζικά ο Μπράουν, που βλέπει και τον Σακίλ να μην μπορεί να αγωνιστεί λόγο φάουλ.
vastravoud
Eξαιρετικό παιχνίδι πάντως, όπως και να ΄χει!
Das Kapital
Ο Μο εχει παρει φωτια και για πρωτη φορα περνανε οι Καβς μπροστα,αναμενεται καυτο 4ο δωδεκαλεπτο!
vastravoud
Τον σακάτεψε τον Ρόντο ο χοντροσακίλ tongue.gif

Go Celtics smile.gif

Στα σοβαρά τώρα, έχω την αίσθηση ότι ο Doc δε φρέσκαρε αρκετά την ομάδα του με αλλαγές(έστω ένα δίλεπτο) και οι Πιρς/Άλλεν είναι σκασμένοι
Air Kef
Σώθηκε ο Μπράουν σήμερα από την έκλαμψη του Μο στην γ περίοδο και το πάθος των παικτών του που έδειξαν απλώς πόσο πολύ ήθελαν την νίκη στην δ περίοδο, όπου Τζέιμς (35 ποντους έστω και κουλός) και Σακ πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.

Οι Σέλτικς έδειξαν πάντως ικανοί για την έκπληξη, έχασαν όμως σήμερα μεγάλη ευκαιρία για το break..
T.W.Is.M.
QUOTE(Air Kef @ May 2 2010, 06:33 ) *
Οι Σέλτικς έδειξαν πάντως ικανοί για την έκπληξη, έχασαν όμως σήμερα μεγάλη ευκαιρία για το break..


Aυτο πιστευω κι εγω, οτι εχασαν μεγαλη ευκαιρια και μαλλον θα γυρισουν στη Βοστωνη με 0-2 τωρα. Παντως το ματς ηταν πολυ ανταγωνιστικο κι αν η σειρα συνεχισει ετσι, θα ειναι πολυ ενδιαφερουσα.
Razorblade Fish
Εδω δειτε αντιδραση απο τον προπονητη των Καβαλιερς για το πρωτο καρφωμα στην καριερα του Μο Γουιλιαμς

http://www.youtube.com/watch?v=WPb2nZPxffU...player_embedded
Air Kef
Α νταξει. Και εχει μεινει τόσα χρόνια στο στερέωμα;; Φαντάσου τον να δίνει οδηγίες για το πως κάνουμε σωστό νταμπλ τιμ στον Χάουαρντ. Ετσι εξηγείται η τρικυμία πέρσι στους τελικούς Ανατολής. 71.gif

Ε τον Μο. Witness! banana.gif
vastravoud
Πάντως ο Ρόντο ήταν η μεγαλύτερη πηγή κινδύνων για την άμυνα των Cavs. Εκπληκτικός, ώριμος, αποτελεσματικός, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

Θα επαναλάβω όμως, δεδομένου ότι ο Tony Allen δεν ήταν κακός όσο έπαιξε, μήπως θα ήταν καλό να φρεσκάρονταν κάπως οι (προχωρημενης ηλικιας) Allen/Pierce?
HLR CENATION
ΠΟλυ ομορφο ματς το σημερινο.Εγω ακομα πιστευω οτι οι Σελτικς θα περασουν...Διαθετουν παικτες με προσωπηκωτητα.Ενα πενταρι ειναι που τους λειπει...Ο ΣΑκιλ τους γλεντησε στο τελευταιο 5λεπτο ενω δεν τον σημαδεψαν καθολου στην επιθεση.Ο Ροντο εκανε καταπληκτικο ματς,ο Πιρς πισω καλα τα πηγε αλλα ανυρπακτος στην επιθεση,ο Αλλεν ενα ξεσπασμα αλλα οταν επεσε πανω του ο γουεστ σιγησε,ο γκαρνετ στο πρωτο τον ειχε γλεντησει τον τζειμσον αλλα οταν τον εποιασε ο βαρεχαο παει κ αυτος.Καλη δουλεια πανω στον λεμπρον για λιγο που επαιξε ο τ. αλλεν.Σε αλλο γηπεδο ο ρασιντ.Απο το κλιβελαντ μεγαλο ματς στο β κ σε εκτελεση κ σε δημιουργια ο λεμπρον ενω στο πρωτο ηταν μετριως,γυρισε το ματς ο ουιλιαμς αν στην αμυνα στο πρωτο ηταν χωνι πανω στο ροντο.Πολη καλη δουλεια στην αμυνα ο γουεστ ενω πολυτιμος ηταν ο χικσον.Ανυρπακτος ο παρκερ...
Hoff
Rondoooooooooooooo!!!!!

Αν και παίζει στους μισητούς Celtics και φαίνεται κωλοπαιδάκι μέσα στο γήπεδο, είναι απόλαυση να τον βλέπεις. Αν αυτό το παιδί είχε ένα καλό - και σταθερό - σουτ από μέση απόσταση ίσως να'ταν ο καλύτερος play maker στο NBA (και λέω ίσως γιατί και πάλι μπορεί να διάλεγα τον Ντερόν που πρέπει να τον συμπεριλάβω στους αγαπημένους μου παίκτες).

Ginobili
QUOTE(Hoff @ May 4 2010, 01:35 ) *
Rondoooooooooooooo!!!!!

Αν και παίζει στους μισητούς Celtics και φαίνεται κωλοπαιδάκι μέσα στο γήπεδο, είναι απόλαυση να τον βλέπεις. Αν αυτό το παιδί είχε ένα καλό - και σταθερό - σουτ από μέση απόσταση ίσως να'ταν ο καλύτερος play maker στο NBA (και λέω ίσως γιατί και πάλι μπορεί να διάλεγα τον Ντερόν που πρέπει να τον συμπεριλάβω στους αγαπημένους μου παίκτες).

Εντάξει δεν τον λες και κωλοπαιδάκι τον Ρόντο...ίσα ίσα....

Τι έχει πάθει ο Λεμπρόν? 8 πόντους στο ημίχρονο,έχοντας κάνει μόνο 5 σουτ...??
Κάτι δεν μου κολλάει με τους Καβαλίερς...κάπου χαλάει η μαγιά.Δεν ξέρω....Δεν μπορώ να φανταστώ με τίποτα αυτόν τον Μπράουν να σηκώνει πρωτάθλημα.... 39.gif
viperbite
αναστηθηκε ο ρασιντ αποψε επιτελους!!!!
Das Kapital
Δυσκολα τα πραγματα για το Κλιβελαντ,τωρα πρεπει και οι καβαλιερς με τη σειρα τους να σπασουν εστω μια φορα την εδρα των σελτικς αν θελουν να ελπιζουν σε προκριση.Αυτο που με ανησυχει περισσοτερο ειναι η ευκολια με την οποια κερδισαν οι σελτικς στο δευτερο αγωνα σε αντιθεση με τον πρωτο που οι καβς στην πραγματικοτητα δυσκολευτηκαν πολυ αφου και βρισκονταν πισω στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα.

ΥΓ. Αν αποκλειστουν οι καβαλιερς μολις απο τους ημιτελικους της ανατολης θα αρχισω να νιωθω ασχημα για το Λεμπρον,δεν μπορω να φανταστω τι αλλο θα μπορουσε να κανει για να βοηθησει αυτη την ομαδα...
gfpao13
Οταν η Βοστωνη παιξει με την πλατη στον τοιχο και σοβαρευτει οπως φαινεται, δεν γινεται να την κερδισει ενας η δυο παικτες.
Μπραβο Rasheed για το παιχνιδι σου, θελουμε κι αλλα τετοια.

Οσο για τον Rajon Rondo.............
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif


Πολλα υποσχομενη εμφανιση για τους Σελτικς, αλλη μια απογοητευση για τους Καβς......
Καβς 86 - Σελτικς 104
Flash
Τι έγινε ρε παιδιά ; Όταν ο KG έκανε τα δικά του θυμάμαι πήραμε όλοι δαυλούς στα χέρια και βουρ για να κάψουμε την κακιά μάγισσα ε; Τώρα που ο Βαρεζάο κάνει απολύτως χωρίς λόγο μαγκιές στο Πέρκινς (που άμα του δώσει μία θα τον φυτέψει στο γήπεδο και θα νομίζει κανείς ότι πρόκειται για αυτοφυή θάμνο λόγω του μαλλιού) και μετά γκρεμίζει τον Ρέυ (άπο όλους τους παίχτες ΑΥΤΟΝ βρήκε) ούτε σχόλιο ε ;

rolleyes.gif 41.gif
panagiotisTheDream
Όταν ξεκινούσαν τα Playoffs πίστευα ότι θα περνούσαμε εύκολα ή δύσκολα το Miami και μετά θα είχε στάση Lebron-Cavs... Όσο κι αν στην κανονική περίοδο είχαμε από 2 νίκες στα μεταξύ μας ματς, πίστευα πως δε μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε αυτούς τους Cavs.
Τελικά αν και φυσικά τίποτα δεν έχει κριθεί, η Βοστωνάρα παίρνει σχετικά άνετα το πλεονέκτημα που θα μπορούσε να έπαιρνε κι απ' το πρώτο ματς. Φοβερός και τρομερός Rondo (19ασ!!) και αποδεικνύεται ότι αν η υπόλοιπη 3άδα αποδίδει τα στοιχειώδη, αυτή η ΟΜΑΔΑ κοιτάει τον οποιονδήποτε στα μάτια.
Κατά τ'άλλα το ματς καθάρισε στο 3ο δεκάλεπτο με το 31-12 των Celtics.
Η αλήθεια είναι πως φέτος δεν έχουμε δείξει να εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας, δίνοντας χαρά στον κάθε πικραμένο μέσα στο Garden (με αποκορύφωμα τους Nets), οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να νιώθουμε άνετα.
Το δεδομένο είναι ότι τώρα που χρειάζεται οι Celtics δείχνουν χαρακτήρα και κάνουν εμάς να ονειρευόμαστε. smile.gif

QUOTE(Flash @ May 4 2010, 09:33 ) *
Τι έγινε ρε παιδιά ; Όταν ο KG έκανε τα δικά του θυμάμαι πήραμε όλοι δαυλούς στα χέρια και βουρ για να κάψουμε την κακιά μάγισσα ε; Τώρα που ο Βαρεζάο κάνει απολύτως χωρίς λόγο μαγκιές στο Πέρκινς (που άμα του δώσει μία θα τον φυτέψει στο γήπεδο και θα νομίζει κανείς ότι πρόκειται για αυτοφυή θάμνο λόγω του μαλλιού) και μετά γκρεμίζει τον Ρέυ (άπο όλους τους παίχτες ΑΥΤΟΝ βρήκε) ούτε σχόλιο ε ;

rolleyes.gif 41.gif

Δεν παίζει να έχει περάσει πιο αντιπαθητική φιγούρα απ' τα παρκέ... τουλάχιστον για μένα..
Απλά λόγος για να αντιπαθήσω Cavs και να εύχομαι να μη σηκώσουν κούπα. Όσο κι αν θαυμάζω και συμπαθώ τον Lebron...
Ουστ!
Razorblade Fish
Πιστευω πως και τα παιχνιδια στη Βοστωνη θα μοιραστουν και θα επιστρεψουμε στο Κλιβελαντ στο 2-2...
Air Kef
QUOTE(Flash @ May 4 2010, 11:33 ) *
Τι έγινε ρε παιδιά ; Όταν ο KG έκανε τα δικά του θυμάμαι πήραμε όλοι δαυλούς στα χέρια και βουρ για να κάψουμε την κακιά μάγισσα ε; Τώρα που ο Βαρεζάο κάνει απολύτως χωρίς λόγο μαγκιές στο Πέρκινς (που άμα του δώσει μία θα τον φυτέψει στο γήπεδο και θα νομίζει κανείς ότι πρόκειται για αυτοφυή θάμνο λόγω του μαλλιού) και μετά γκρεμίζει τον Ρέυ (άπο όλους τους παίχτες ΑΥΤΟΝ βρήκε) ούτε σχόλιο ε ;

rolleyes.gif 41.gif



Kαλά νταξει, δεν ειναι και κάνας συμπαθής ο Βαρεζάο να πεις οτι τον καλύπτουμε. tongue.gif

Η διαφορά που βλέπω είναι οτι ο KG το κανε στα μουλωχτά και μετά την έκανε, ενώ ο βραζιλιάνος τουλάχιστον το κανε και μπροστά σε όλους και καθόταν και το απολάμβανε κι ολας. χαχα


Η φάση που ο Ρόντο αδειάζει 2 αμυντικούς με μια προσποίηση για λέι απ είναι η πιο μαγική που εχω δει στα φετινα πλέι οφς.
kseplenhs
QUOTE(Air Kef @ May 4 2010, 12:03 ) *
Η φάση που ο Ρόντο αδειάζει 2 αμυντικούς με μια προσποίηση για λέι απ είναι η πιο μαγική που εχω δει στα φετινα πλέι οφς.


διάολε...θέλει συρίγο στο σπορτκαστινγκ αυτή η φάση

επίσης νιώθω την ανάγκη να πω πως όποτε ο σουγκαρ ρέι σηκώνεται για τρίποντο,έρχομαι ένα βήμα πιο κοντά στον οργασμό! ph34r.gif
Flash
QUOTE(Air Kef @ May 4 2010, 10:03 ) *
Kαλά νταξει, δεν ειναι και κάνας συμπαθής ο Βαρεζάο να πεις οτι τον καλύπτουμε. tongue.gif


Προφανώς αυτό που λέω είναι το αντιθετόαντίστροφο αυτού που ισχυρίζεσαι. Δεν καλύπτετε τον Βαρεζάο αλλά είχε κατηγορηθεί υπερβολικά ο Γκαρνέτ και κυρίως, αυτό είχε γίνει με άθλιους χαρακτηρισμούς πανταχόθεν που δεν τιμούσαν κανέναν.


QUOTE
Η διαφορά που βλέπω είναι οτι ο KG το κανε στα μουλωχτά και μετά την έκανε, ενώ ο βραζιλιάνος τουλάχιστον το κανε και μπροστά σε όλους και καθόταν και το απολάμβανε κι ολας. χαχα


Ξέρω ότι το λες (περίπου) για πλάκα αλλά ούτε ως τέτοιο δε θέλω να το εκλάβω. Ο Βραζιλιάνος είναι από τους μεγαλύτερους floppers και agitators στα παρκέ του μπάσκετ. Άλλά έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει καμιά "παλικαριά" ή κάτι παρεμφερές σε τέτοιες ψευτομαγκιές είτε τις κάνεις εμφανώς είτε κρυφά (και αυτό ΝΑΙ, είναι κάτι που βαραίνει δικαίως και τον KG).

QUOTE
διάολε...θέλει συρίγο στο σπορτκαστινγκ αυτή η φάση


Αααα, είναι αλητήριος αυτός ο μικρός ...
Air Kef
QUOTE
επίσης νιώθω την ανάγκη να πω πως όποτε ο σουγκαρ ρέι σηκώνεται για τρίποντο,έρχομαι ένα βήμα πιο κοντά στον οργασμό!


Nαι ρε φίλε.*
Ειδικά όταν το σκέφτομαι στα κόκκινα, ενα χρόνο μεγαλύτερο και με φόντο τις απόμακρες κερκίδες του ΣΕΦ. 24.gif



* σχεδόν ιδια απόσταση με όταν βλέπω τον Κόμπι να ετοιμάζεται για fadeaway.
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Apr 29 2010, 16:51 ) *
Οσον αφορα τους Καβαλιερς τωρα...νομιζω οτι θα ειναι ενα καλο ''κρας τεστ'' για τον Μπραουν...αλλα & για το σαπορτινγκ καστ του Λεμπρον...
Και τα αναφερω-τονιζω,διοτι αποδεδειγμενα ηταν οι ''πιο αδυναμοι κρικοι'' περσι..
Και αν το σαπορτινγκ καστ φαινεται & ειναι ενισχυμενο,εξακολουθω να διατηρω τις επιφυλαξεις μου για τον Μπραουν..
Ο οποιος θα κληθει να ''αποκωδικοποιησει'' τους Σελτικς σε αμυνα & επιθεση & να ακολουθησει τη καταλληλοτερη στρατηγικη..

Ο Λεμπρον φαινεται να μην ειναι & στη καλυτερη δυνατη κατασταση λογω του προβληματος στον αγκωνα..
Και το σαπορτινγκ καστ δεν ανταποκριθηκε χθες...αλλα σ'αυτο θα πρεπει να αναζητηθουν ευθυνες & στον Μπραουν..

Ο Τζεημσον ξεκινησε το ματς active & πολυ γρηγορα εγινε ο 1ος σκορερ των Καβαλιερς στο 1ο ημιχρονο...
Ομως ο Μπραουν δεν προννοησε απ την αρχη να του στελνει βοηθειες στο μαρκαρισμα του πανω στον Γκαρνετ...
Διοτι ο κοουτς Ριβερς πολυ ευστοχα διεγνωσε οτι προκειμενου να βγει επιθετικα εκτος ρυθμου ο Τζεημσον,θα πρεπει να τροφοδοτειται συνεχεια ο Γκαρνετ στην paint area..

Απο κει & περα...
Αυτοι που σκοραραν για λογαριασμο των Σελτικς στο 1ο μερος,ηταν κυριως οι Ρ.Αλλεν & Ρασιντ...
Και τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης:

-Δεν γνωριζει ο Μπραουν οτι αν ο Ρ.Αλλεν βρεθει στην μερα του & βρει το ρυθμο του,οτι ειναι πολυ επικινδυνος?
Και το ρωταω αυτο διοτι στο 1ο μερος οι Καβς ειχαν ΜΟΛΙΣ 4 ΟΜΑΔΙΚΑ ΦΑΟΥΛ...
Δεν θα ηταν καλο να γινουν 2-3 φαουλ πανω του(σκληρα ενδεχομενως),στη προσπαθεια του να βγει απ τα σκρην & πριν τη τελικη προσπαθεια,προκειμενου να ανακοπει ο ρυθμος του?....

-Δεν γνωριζει ο Μπραουν οτι ο Ρασιντ ειναι μια διαρκης απειλη απ το 3p range & οτι οταν στηνει τα pick n' roll του,κανει pop back η' flare...& δεν κοβει σχεδον ποτε καθετα προς το καλαθι?...
Και το τονιζω αυτο,διοτι ξεκινησε με 13π & με απολυτη ευστοχια στο 1ο μερος,οπου το ματς ηταν ακομη κλειστο...

Επισης αναρωτιεμαι...δεν παρατηρησε οτι οι Σελτικς ειχαν στο 1ο μερος 16 ομαδικα φαουλ?...
Με τους Πιρς-Γκαρνετ-Τ.Αλλεν να εχουν απο 3 & τους Ροντο-Περκινς-Ρασιντ απο 2...?...
Δηλαδη...να στησει ετσι την επιθετικη τακτικη της ομαδας του στη 3η περιοδο(και σημαντικη..)..ετσι ωστε με τα καταλληλα play's να στοχευσει στη φθορα καποιων παικτων,σημαδευοντας τους?...

Δεν παρατηρησε οτι η αμυνα των Σελτικς δεν επετρεπε στον Λεμπρον να παιρνει τα pick n' roll απ τη γωνια που ηθελε?...
Και οτι μονιμως χαλουσαν τη γωνια του screen οδηγωντας τον Λεμπρον συνεχεια αριστερα,εχοντας διαγνωσει οτι δεν εκτελει η' δημιουργει με ευχερεια(εχοντας & το προβλημα στον αγκωνα..)...


Οι Σελτικς εκαναν ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι & σε αμυνα & σε επιθεση & νομιζω οτι αξιζουν πολλα συγχαρητηρια στον κοουτς Ριβερς,που διαχειριστηκε το παιχνιδι μαεστρικα.
Αν οι Σελτικς δεν ξεκιναγανε με 7 λαθη στη 1η περιοδο & 10 λαθη στο 1ο μερος...& εαν δεν εκαναν αυτη την αδικαιολογητη κοιλια στο τελος,επιτρεποντας στους Καβαλιερς να ροκανισουν τη διαφορα,τοτε θα ειχαν πιασει το τελειο παιχνιδι,με τη τελεια αποδοση.

Air and King
Δεν νομιζω να αποτελει τοσο μεγαλη εκπληξη οτι οι Σελτικς εσπασαν την εδρα των Καβς...Σιγουρα μετα το πρωτο παιχνιδι που φανηκε σαν μια μεγαλη ευκαιρια για αυτους καποιοι θα σκεφτηκαν(λογικο κιολας) οτι οι Σελτικς θα εχαναν το 2ο ματς πιο ευκολα...Αντιθετα αυτοι κερδισαν και μαλιστα ευκολα κυριαρχωντας στην Τριτη περιοδο απεναντι σε ενα Κλιβελαντ που εξαρταται παντα και θα εξαρταται παντα απο τον ΛεΜπρον.Το ερωτημα ειναι ποτε ο ενας κερδισε τους πολλους??Ποτε!

Σε ενα ματς εβαλε 24 ποντους(και γενικοτερα σβηστες τις μηχανες στο παιχνιδι) η ομαδα του κλαταρε...Το σαπορτινγκ καστ εκει ειναι που φαινεται πραγματικα αν αξιζει(Του Κομπι στον πρωτο γυρο το σαπορτινγ καστ ηταν εξαιρετικο οταν αυτος ηταν χαλια ενω καποτε το '92 το σαπορτινγκ του Τζορνταν γυριζε ματς χαμενο στον 6ο Τελικο με το Πορτλαντ με τον Τζορνταν στον παγκο...Του ΛεΜπρον που ειναι?)Και οπως εχει γινει πολλες φορες του ΛεΜπρον οι συμπαιχτες παιρνουν κατω απο την βαση...Οπως και ο Μαικ Μπραουν που ειναι με διαφορα ενας απο τους χειροτερους προπονητες στο ΝΒΑ...

Ανυπαρχτη αμυνα με πολλους παιχτες απο την Βοστωνη να εχουν διψηφιο αριθμο με τον Ρασιντ να αναστενεται απο το πουθενα και τον Ροντο να συνεχιζει να εκθετει κοσμο και βεβαια του αξιζουν συγχαρητηρια....

Η Βοστωνη απλα θυμισε σε ολους την ποιοτητα που εχει και κανεις δεν μπορει να την ξεγραψει....

Οσο αφορα την συνεχεια της σειρας?Το Κλιβελαντ ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα παρει ενα ματς στην Βοστωνη και ο ΛεΜπρον που ειναι με διαφορα ο καλυτερος του κοσμου θα κανει την διαφορα οσο χρειαστει...Ακομα και αν συνεχιζει αυτος ο προπονητης να κοιμαται ορθιος...Αν ο ΛεΜπρον ειναι καλα που πιστευω θα ειναι οι Καβς εχουν τυχη για να παρουν το πρωταθλημα ακομα και αν χρειαστει να το παρει σχεδον μονος του...
Ginobili
QUOTE(Flash @ May 4 2010, 09:33 ) *
Τι έγινε ρε παιδιά ; Όταν ο KG έκανε τα δικά του θυμάμαι πήραμε όλοι δαυλούς στα χέρια και βουρ για να κάψουμε την κακιά μάγισσα ε; Τώρα που ο Βαρεζάο κάνει απολύτως χωρίς λόγο μαγκιές στο Πέρκινς (που άμα του δώσει μία θα τον φυτέψει στο γήπεδο και θα νομίζει κανείς ότι πρόκειται για αυτοφυή θάμνο λόγω του μαλλιού) και μετά γκρεμίζει τον Ρέυ (άπο όλους τους παίχτες ΑΥΤΟΝ βρήκε) ούτε σχόλιο ε ;

rolleyes.gif 41.gif

Μόνο και μόνο που τον έβαλες να τον συγκρίνουμε με τον σιχαμένο....τον έχεις προσβάλλεις περισσότερο απ'όλους μας... tongue.gif

Έλεος βρε συ Φλας,τι απαιτήσεις να έχεις σε προσωπικότητα και χαρακτήρα από την σφουγγαρίστρα,και τι από τον Γκαρνέτ που παλεύει να κοντραριστεί με τα μεγαλύτερα 4αρια όλων των εποχών.

Και ο Βαρεζάο πάει και τα κάνει σε αγαθά-καλά παιδιά....πότε θα βρεθεί ένας "μουρλός" να τον φυτέψει στο παρκέ...?
captain charisma
πιστευω οτι οι σελτικς μπορουσαν να φυγουν και με 2 νικες απ το κλιβελαντ αν ηταν πιο σοβαροι στο 1 παιχνιδι,στο χτεσινο παιχνιδι το ξυπνημα του γουαλας ηταν καταλυτικο για τους σελτικς οι οποιοι απ την αρχη πηραν προβαδισμα στο σκορ και δεν το εχασαν ποτε.
καλα τη φαση που εστειλε 2 αμυντικους στα περιστερια ο ροντο την εχει κανει πολλες φορες και θυμιζει λιγο το dream shake του μεγαλου χακιμ ολαζουον..το παλικαρι εκανε παπαδες και χτες, και λιγο να βελτιωσει το σουτ του θα μιλαμε για το καλυτερο πλει στο πρωταθλημα..
για το βαρεζαο το ξερουμε οτι προσπαθει να προκαλει με το παραμικρο για να εκνευρισει τους αντιπαλους του..παλι καλα που ο περκινς δεν ανταπεδωσε...το ιδιο και με τον αλεν..
οσο για το κοουτς μπραουν τι να λεμε..ο τυπος καθεται και κοιταει με ανοιχτο στομα σαν αγελαδα..το κοουτσαρισμα του τραγικο..
QUOTE
Αν ο ΛεΜπρον ειναι καλα που πιστευω θα ειναι οι Καβς εχουν τυχη για να παρουν το πρωταθλημα ακομα και αν χρειαστει να το παρει σχεδον μονος του...

ενας κουκος δεν μπορει να φερει την ανοιξη δυστυχως.
Flash
QUOTE(Air and King @ May 4 2010, 12:54 ) *
Οπως και ο Μαικ Μπραουν που ειναι με διαφορα ενας απο τους χειροτερους προπονητες στο ΝΒΑ...


Εγώ εδώ θα επικεντρώσω την κριτική μου. Είναι αλήθεια ότι ο Λεμπρόν είναι και θα είναι το βαρόμετρο σε όποια ομάδα και να βρίσκεται. Αυτό είναι αναπόφευκτο. Όμως οι Καβς του 2010 δεν είναι αυτοί του 2007 που μετά τον Λεμπρόν υπήρχε ο Ζι και πιο πίσω ουσιαστικά το χάος (μην ακούσω για Ραντμανοβιτς και και Βαρεζάο προ 3 ετών...). Δεν είναι καν οι περυσινοί Καβς όπου ήταν μεν μια πολύ καλή ομάδα αλλά τους έλειπαν κάποια κρίσιμα συστατικά ειδικά μέσα στο ζωγραφιστό.

Φέτος οι Ιππότες έχουν πίσω από τον Λεπρόν ταλέντο και εμπειρία παντού. Σαν ρόστερ τους θεωρώ το πιο γεμάτο στο ΝΒΑ και μόνο το LA συγκρίνεται μαζί τους (άντε και το Ορλάντο) . Έχουν τον Μο για οργάνωση και εκτέλεση, τον άμυαλο αλλά skilled Ντελόντε, τον "φονιά" από την περίμετρο Γκίμπσον, τους αθλητικότατους Μουν και Χίκσον, τον έμπειρο, καλό αμυντικό και ακόμη αξιόπιστο επιθετικό Πάρκερ, τον all around Τζέιμσον, τον ωμή-δύναμη-και-στα-38 Σακίλ, τον μπασκετικότατο δεινόσαυρο Ζι, τον χρησιμότατο αφάνα που πλέον ξέρει που να τον πάρει καλά τα βασικά και ας μην μιλήσουμε για το συνολικό impact του στην άμυνα, ακόμα και τον Πόου που έδειξε ότι ακόμη και μετά από τόσα βάσανα δεν είναι τελειωμένος και μπορεί να προσφέρει.

Τόσο ταλέντο, τόση ποικιλία, τόση ενέργεια, τόση δίψα για πρωτάθλημα και ο Μπράουν τι κάνει με αντίπαλο μια ταλαντούχα και έμπειρη αλλά γηραλέα και με λιγοστές λύσεις ομάδα ; Τους αφήνει να κάνουν το παιχνίδι τους. Μόνο την τράπουλα να ανακάτευε σωστά και να έπαιζε ένα παιχνίδι με πολύ τρέξιμο και δύναμη, οι Κέλτες δε θα μπορούσαν να ανταποκριθούν πάνω από 30 λεπτά. Αντ' αυτού την διαφορά την έκαναν στο τρίτο δεκάλεπτο.

Μπράουν, ρίξε το στο γκολφ και άσε την πορτοκαλιά στην ησυχία της. Ο Φιλ τουλάχιστον είναι μάστορας στο να χειρίζεται την ψυχολογία παικτών και ομάδας, να βρίσκει κίνητρα, να δημιουργεί ή να λύνει διενέξεις όποτε τον συμφέρει ,να εκμεταλλεύεται το momentum και να αφήνει αυτούς που ξέρουν να φτιάχνουν συστήματα. Εσύ ξέρεις μόνο να χάφτεις μύγες στις κάμποσες ώρες που το στόμα σου μένει ορθάνοιχτο.
Air and King
QUOTE(Flash @ May 4 2010, 15:22 ) *
Εγώ εδώ θα επικεντρώσω την κριτική μου. Είναι αλήθεια ότι ο Λεμπρόν είναι και θα είναι το βαρόμετρο σε όποια ομάδα και να βρίσκεται. Αυτό είναι αναπόφευκτο. Όμως οι Καβς του 2010 δεν είναι αυτοί του 2007 που μετά τον Λεμπρόν υπήρχε ο Ζι και πιο πίσω ουσιαστικά το χάος (μην ακούσω για Ραντμανοβιτς και και Βαρεζάο προ 3 ετών...). Δεν είναι καν οι περυσινοί Καβς όπου ήταν μεν μια πολύ καλή ομάδα αλλά τους έλειπαν κάποια κρίσιμα συστατικά ειδικά μέσα στο ζωγραφιστό.

Φέτος οι Ιππότες έχουν πίσω από τον Λεπρόν ταλέντο και εμπειρία παντού. Σαν ρόστερ τους θεωρώ το πιο γεμάτο στο ΝΒΑ και μόνο το LA συγκρίνεται μαζί τους (άντε και το Ορλάντο) . Έχουν τον Μο για οργάνωση και εκτέλεση, τον άμυαλο αλλά skilled Ντελόντε, τον "φονιά" από την περίμετρο Γκίμπσον, τους αθλητικότατους Μουν και Χίκσον, τον έμπειρο, καλό αμυντικό και ακόμη αξιόπιστο επιθετικό Πάρκερ, τον all around Τζέιμσον, τον ωμή-δύναμη-και-στα-38 Σακίλ, τον μπασκετικότατο δεινόσαυρο Ζι, τον χρησιμότατο αφάνα που πλέον ξέρει που να τον πάρει καλά τα βασικά και ας μην μιλήσουμε για το συνολικό impact του στην άμυνα, ακόμα και τον Πόου που έδειξε ότι ακόμη και μετά από τόσα βάσανα δεν είναι τελειωμένος και μπορεί να προσφέρει.

Τόσο ταλέντο, τόση ποικιλία, τόση ενέργεια, τόση δίψα για πρωτάθλημα και ο Μπράουν τι κάνει με αντίπαλο μια ταλαντούχα και έμπειρη αλλά γηραλέα και με λιγοστές λύσεις ομάδα ; Τους αφήνει να κάνουν το παιχνίδι τους. Μόνο την τράπουλα να ανακάτευε σωστά και να έπαιζε ένα παιχνίδι με πολύ τρέξιμο και δύναμη, οι Κέλτες δε θα μπορούσαν να ανταποκριθούν πάνω από 30 λεπτά. Αντ' αυτού την διαφορά την έκαναν στο τρίτο δεκάλεπτο.

Μπράουν, ρίξε το στο γκολφ και άσε την πορτοκαλιά στην ησυχία της. Ο Φιλ τουλάχιστον είναι μάστορας στο να χειρίζεται την ψυχολογία παικτών και ομάδας, να βρίσκει κίνητρα, να δημιουργεί ή να λύνει διενέξεις όποτε τον συμφέρει ,να εκμεταλλεύεται το momentum και να αφήνει αυτούς που ξέρουν να φτιάχνουν συστήματα. Εσύ ξέρεις μόνο να χάφτεις μύγες στις κάμποσες ώρες που το στόμα σου μένει ορθάνοιχτο.


Σαφεστατα ο ΛεΜπρον εχει το καλυτερο σαπορτινγκ που ειχε ποτε στην καριερα του..Αυτο ειναι σιγουρο!Το θεμα ειναι ομως αυτοι οι παιχτες να στεκονται στο υψος των περιστασεων και να τον βοηθουν...Χτες δεν το εκαναν οπως δεν το εκαναν και σε ολη την σειρα με το Ορλαντο περυσι...
Ο Μο κανει ενα ματς καλο 5 χαλια...Δεν γινεται προκοπη ετσι χρειαζεται σταθεροτητα...
Για τον Σακιλ λογικο να ειναι να μην υπαρχουν πολλες απαιτησεις ειναι 38 ετων και ουσιαστικα αποκτηθηκε για την σειρα με το Ορλαντο(αν περασουν οι Καβς)..
Ο Τζειμσον ειναι ενας παιχτης που μπορει να βοηθησει αλλα επισης χρειαζεται σταθεροτητα...
Ο Ντελοντε σωστα το ειπες ξερει το αθλημα αλλα κανει αστεια λαθη καθως ωρες ωρες νομιζει οτι ειναι στα γκετο και παιζει streetball....

Οι Λεικερς εχουν καλυτερο σαπορτινγκ καστ...Το Κλιβελαντ ειναι πιο γεματο αλλα οι Λεικερς εχουν πιο καλους πρωτοκλασατους παιχτες ενω το Ορλαντο ειναι η πιο γεματη ομαδα για μενα...Η Βοστωνη οσο και γερασμενη να θεωρειται εχει παντα την ποιοτητα και εξαιρετικους παιχτες!

Οσο αφορα τον Μπραουν?Πρεπει να ειναι ο "κορυφαιος" προπονητης που η ομαδα του δεχεται σερι 10-0 μεσα σε 2 λεπτα...Εχει γινει πολλες φορες αυτο απο το 2005 που ανελαβε το Κλιβελαντ...

Αφηνει τον Ρει Αλλεν να βγαινει απο τα σκριν σαν τον Ρετζι Μιλλερ στα νιατα του και να τον εκτελει σαν φονιας...Δεν κανει ο ανθρωπος...Και βεβαια αν το Κλιβελαντ αποτυχει θα παρει δρομο αλλα κατι τετοιο επρεπε να ειχε γινει απο περυσι!
Air and King
QUOTE(captain charisma @ May 4 2010, 15:18 ) *
καλα τη φαση που εστειλε 2 αμυντικους στα περιστερια ο ροντο την εχει κανει πολλες φορες και θυμιζει λιγο το dream shake του μεγαλου χακιμ ολαζουον..το παλικαρι εκανε παπαδες και χτες, και λιγο να βελτιωσει το σουτ του θα μιλαμε για το καλυτερο πλει στο πρωταθλημα..

Εχω εκθειασει πολλες φορες τον Ροντο...Αλλα ακομα και το σουτ να βελτιωσει δεν ξερω αν θα γινει καλυτερος απο τον Ντερον και τον Κρις Πολ...Η κινηση που εκανε χθες ναι θυμισε Χακιμ αλλα την εχει ξανακανει και αλλες φορες...
Σιγουρα αυτος ο παιχτης εχει ξεπερασει κατα πολυ το ταβανι του και αυτο ειναι εκπληκτικο αλλα δεν εχει το potential του Ντερον(ενας νεος Κιντ χωρις εφεση στο τριπλ νταμπλ αλλα καλυτερος σαν σκορερ-εφαμιλλος πασερ) η του Πολ(που εχει στοιχεια απο τον Αιζαια Τομας και τον Νειτ Αρτσιμπαλντ)..Ο Ροντο ειναι εκπληκτικος αλλα σαν προδιαγραφες προτιμω τους αλλους 2..Προσωπικη αποψη βεβαια..Μπορει καποιος να προτμαει τον Ροντο!
PARISINOS
QUOTE(captain charisma @ May 4 2010, 13:18 ) *
καλα τη φαση που εστειλε 2 αμυντικους στα περιστερια ο ροντο την εχει κανει πολλες φορες και θυμιζει λιγο το dream shake του μεγαλου χακιμ ολαζουον..το παλικαρι εκανε παπαδες και χτες, και λιγο να βελτιωσει το σουτ του θα μιλαμε για το καλυτερο πλει στο πρωταθλημα..


Εκπληκτικη φαση μεν αλλα ξεκαθαρα βηματα δε. Οταν εχεις αρχισει ντραιβ και παιρνεις τα βηματα , δεν μπορεις να σταματησεις . Η πασαρεις η σουταρεις...η κανεις βημματα. smiley.gif

Τωρα για το παιχνιδι, ενταξει δεν ηλθε και το τελος του κοσμου. Οπως εσπασε η εδρα μια, ειναι πολυ πιθανον να ξανασπασει, και μαλιστα μπορει και πανω απο μια φορα.

Το κλιβελαντ εξακολουθει να ειναι φαβορι για μενα, ωστοσο πρεπει να αρχισουν να αξιοποιουν το ταλεντο τους. Εχουν εκπληκτικο υλικο , αλλα για καποιο λογο παλι δειχνουν οτι στα δυσκολα μαλλον παλι θα κλαταρουν.
Flash
QUOTE(PARISINOS @ May 4 2010, 18:03 ) *
Εκπληκτικη φαση μεν αλλα ξεκαθαρα βηματα δε. Οταν εχεις αρχισει ντραιβ και παιρνεις τα βηματα , δεν μπορεις να σταματησεις . Η πασαρεις η σουταρεις...η κανεις βημματα. smiley.gif


Όχι. Ξεκάθαρα δεν είναι βήματα. Κλασσικό staight stop είναι. Μπορείς να πασάρεις, να σουτάρεις ή να σταματήσεις.

Και για να μην το πολυσυζητάμε:

NBA Official Rules (2009-2010)

Rule 10, Section XIII—Traveling

...

b. A player who receives the ball while he is progressing or upon completion of a dribble, may take two steps in coming to a stop, passing or shooting the ball.
Razorblade Fish
Συμφωνω πως δεν ειναι βηματα,αλλα ο Curry το ειχε κανει καλυτερα κατα τη γνωμη μου.Στην κανονικη περιοδο βεβαια.

http://www.youtube.com/watch?v=2x_C9EVES7M
Air and King
QUOTE(PARISINOS @ May 4 2010, 20:03 ) *
Τωρα για το παιχνιδι, ενταξει δεν ηλθε και το τελος του κοσμου. Οπως εσπασε η εδρα μια, ειναι πολυ πιθανον να ξανασπασει, και μαλιστα μπορει και πανω απο μια φορα.

Το κλιβελαντ εξακολουθει να ειναι φαβορι για μενα, ωστοσο πρεπει να αρχισουν να αξιοποιουν το ταλεντο τους. Εχουν εκπληκτικο υλικο , αλλα για καποιο λογο παλι δειχνουν οτι στα δυσκολα μαλλον παλι θα κλαταρουν.

Σιγουρα δεν ηρθε το τελος του κοσμου..Απλα ισως οι Σελτικς ηταν συνολικα καλυτεροι στα 2 παιχνιδια υπο την εννοια οτι και το πρωτο το ελεγχαν(11 ποντους μπροστα στο ημιχρονο στο 1ο παιχνιδι) και μαλλον το Κλιβελαντ το εκλεψε...και αυτο προβληματιζει τους φιλους των Καβς αρχικα και εμενα σαν μεγαλο φαν του ΛεΜπρον....

Για καποιο λογο-διαισθηση το Κλιβελαντ μου θυμιζει τους Μπουλς του 1992(με τους Νικς στο Β γυρο να τους βγαζουν παραδοξως τα συκωτια) που εκαναν το Ριπιτ...Δεν ξερω αν τελικα επιβεβαιωθω καθως δεν ειμαι μεντιουμ αλλα σιγουρα αυτο το λεω για καλο...
Δεν πειθουν πολυ αλλα για καποιο λογο πιστευω οτι μπορουν να παρουν το πρωταθλημα...

Μην ξεχναμε οτι περυσι το Κλιβελαντ πριν την σειρα με το Ορλαντο φανταζε το μεγαλο φαβορι και μαλιστα υπηρχαν προβλεψεις μεχρι και επικρατηση των Καβς με σουιπ αλλα παρα τα οργια του ΛεΜπρον μαλλον το Κλιβελαντ γλυτωσε το σουιπ απο το Ορλαντο...
Φετος το Κλιβελαντ δεν ειναι τοσο κυριαρχο οσο περυσι και αυτο κανει κοσμο να πιστευει οτι δεν θα τα καταφερει...Παντως το Κλιβελαντ ειναι πιο υποψιασμενο,ακομα και ο Μπραουν ειναι (αλλο αν ειναι Κοιμισορθ)....

Η σειρα εχει δρομο η Βοστωνη ειναι εξαιρετικη ομαδα και σε καμια περιπτωση κατα την αποψη μου οποια ομαδα και να περασει απο τις 2 θα χασει απο το Ορλαντο..Ισα ισα πιστευω οτι αν η Βοστωνη περασει το Κλιβελαντ θα αποκλεισει και το Ορλαντο καθως ματσαρει καλυτερα!

Οι συμπαιχτες του ΛεΜπρον πρεπει να ειναι πιο συνεπεις!Οι Λεικερς με την τετραδα Γκασολ-Αρτεστ-Μπαινουμ-Οντομ προσφερουν στους Λεικερς μια ασφαλεια-συνεπεια καθως οι Λεικερς απεκλεισαν την Οκλαχομα παροτι ο Κομπι σουταρε με κατι σαν 38%....
Αυτα στο Κλιβελαντ δεν υπαρχουν...Πρεπει να συνεχιζει ο ΛεΜπρον σε G.O.A.T επιπεδα για να εχουν τυχη οι Καβς....
james_lebron
να γραψω και εγω την γνωμη μου γιαυτη τη σειρα σαν οπαδος των cavs...πιστευω οτι και οι δυο ομαδες εχουν λυσεις σε ολες τις θεσεις...απο την μια lebron, o'neal, jameson, mo williams και απο την αλλη ronto, allen, pirs, garnet κλπ...οπως ειδα τα δυο πρωτα ματς οι σελτικς ηταν πολυ καλυτεροι...ειχαν σαφεις προσανατολισμο στην επιθεση οπου γυρνουσαν την μπαλα με υπομονη ή ποσταραν ή εψαχναν το ελευθερο σουτ...στην αμυνα περιορισαν τα ατου των καβς οι οποιοι δεν μπορουσαν με τπτ να βρουν λυσεις...μονο ενα ξεσπασμα του mo williams στο πρωτο παιχνιδι υπηρχε και ακριβως γιαυτο οι καβς εκλεψαν (οπως πολυ σωστα ειπατε) το πρωτο παιχνιδι...ο λεμπρον, δεν ξερω αν τον εχει επιρρεασει ο τραυματισμος στον αγκωνα αλλα ειναι σε πολυ χαμηλα νερα...στο δευτερο παιχνιδι στο 1ο δωδεκαλεπτο ειχε μονο ενα καλαθι και αυτο απο μια ασιστ και ενα καρφωμα...πολυ δυσκολα τα πραγματα..νομιζω(αλλα δεν το ευχομαι) οτι οι σελτικς θα τα παρουν τα παιχνιδια στην εδρα τους και μετα θα παρουν και αλλο ενα απο τα δυο επομενα...

προβλεψη: 4-1 ή 4-2 για τους σελτικς...

βεβαια να πω οτι η εικονα μπορει να ανατραπει αν ξυπνησει ο βασιλιας και αρχισουν οι δημοσιογραφοι να λενε the king is in the building!!!
Air and King
QUOTE(james_lebron @ May 5 2010, 13:13 ) *
να γραψω και εγω την γνωμη μου γιαυτη τη σειρα σαν οπαδος των cavs...πιστευω οτι και οι δυο ομαδες εχουν λυσεις σε ολες τις θεσεις...απο την μια lebron, o'neal, jameson, mo williams και απο την αλλη ronto, allen, pirs, garnet κλπ...οπως ειδα τα δυο πρωτα ματς οι σελτικς ηταν πολυ καλυτεροι...ειχαν σαφεις προσανατολισμο στην επιθεση οπου γυρνουσαν την μπαλα με υπομονη ή ποσταραν ή εψαχναν το ελευθερο σουτ...στην αμυνα περιορισαν τα ατου των καβς οι οποιοι δεν μπορουσαν με τπτ να βρουν λυσεις...μονο ενα ξεσπασμα του mo williams στο πρωτο παιχνιδι υπηρχε και ακριβως γιαυτο οι καβς εκλεψαν (οπως πολυ σωστα ειπατε) το πρωτο παιχνιδι...ο λεμπρον, δεν ξερω αν τον εχει επιρρεασει ο τραυματισμος στον αγκωνα αλλα ειναι σε πολυ χαμηλα νερα...στο δευτερο παιχνιδι στο 1ο δωδεκαλεπτο ειχε μονο ενα καλαθι και αυτο απο μια ασιστ και ενα καρφωμα...πολυ δυσκολα τα πραγματα..νομιζω(αλλα δεν το ευχομαι) οτι οι σελτικς θα τα παρουν τα παιχνιδια στην εδρα τους και μετα θα παρουν και αλλο ενα απο τα δυο επομενα...

προβλεψη: 4-1 ή 4-2 για τους σελτικς...

βεβαια να πω οτι η εικονα μπορει να ανατραπει αν ξυπνησει ο βασιλιας και αρχισουν οι δημοσιογραφοι να λενε the king is in the building!!!

Στο πρωτο ματς ηταν μια χαρα 35/7/7 οπως και γενικοτερα ηταν πολυ καλος στην σειρα με τους Μπουλς...Στο 2ο ματς η παρουσια του δεν ηταν οτι καλυτερο καθως δεν πηρε τις πρωτοβουλιες που οπως παντα κανει.Αυτο ειναι που προκλαει μεγαλα ερωτηματικα.....Στο παιχνιδι της Παρασκευης θα δωθουν πολλες απαντησεις...Αν ο ΛεΜπρον ειναι οντως επηρεασμενος απο τον τραυματισμο σαφεστατα το Κλιβελαντ δεν εχει τυχη.....Πιστευω οτι θα ειναι καλα!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.