Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kαλυτερος νεος ψηλος στο ΝΒΑ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
DOUBLEHEAD-4-
Το πολλ ειναι πολλαπλης επιλογης. Καληστε να επιλεξετε τους ποιοι υποσχωμενους ψηλους που εχουν ερθει στο ΝΒΑ στα 5 τελευταια Ντραφτ (2005-2009)

sacarame
Μια μικρή διορθωσούλα μόνο αν προλαβαίνεις να το φτιάξεις,η τελευταία σου επιλογή πρέπει να είναι ο Andrew Bynum,γιατί ο Will με τα μόλις 1.85 εκατοστά του,δεν νομίζω ότι είναι και πολύ φέρελπις ψηλός... smiley.gif
DOUBLEHEAD-4-
QUOTE(sacarame @ Feb 15 2010, 20:43 ) *
Μια μικρή διορθωσούλα μόνο αν προλαβαίνεις να το φτιάξεις,η τελευταία σου επιλογή πρέπει να είναι ο Andrew Bynum,γιατί ο Will με τα μόλις 1.85 εκατοστά του,δεν νομίζω ότι είναι και πολύ φέρελπις ψηλός... smiley.gif


Σωστος φιλε μου ευχαριστω για την επισημανση αλλα δεν μπορω να βρω το κουμπι ''επεξεργασια'' στο πρωτο ποστ μου για να το διορθοσω blink.gif
OnLy_PAS-AthEnS
Hawes απο Σακραμεντο.Πιστευω θα γινει ο Νοβιτζκι Νο2 οσο και να αποτελει υβρη αυτη η συγκριση!
ntelakos
Greg Odden και LaMarcus Aldridge για μενα οι καλυτεροι ψηλοι της νεας γενιας και οι δυο απο το Portland που οποτε επαιξαν μαζι συνεργαστηκαν πολυ καλα!!Αν ο Odden δεν ειχε τα προβληματα στα γονατα θα ηταν με διαφορα ο καλυτερος απο ολους αλλα τωρα παραμενει ερωτηματικο το πως θα επιστρεψει απο το νεο αυτο τραυματισμο!!Αν επιστρεψει εστω και στο 60-70% των ικανοτητων του θα εξελιχτει πολυ περισσοτερο!!Ο LaMarcus απο την αλλη ειναι χρονια ενας πολυ σταθερος ψηλος με πολυ καλο σουτ απο μεση αποσταση,καλες κινησεις μεσα στο καλαθι και παιζει τελεια το pick and roll και pick and pop!!Επισης πρωταγωνιστει ως νο2 πισω απο τον Roy ολα τα χρονια που παιζει στο Portland!!Εμενα μου θυμιζει πολυ τον Duncan!!
a bullet for your head
Μιας & το poll αναφερεται στους καλυτερους ψηλους(PF,F-C,C),των τελευταιων 5 ντραφτ,νομιζω οτι θεση θα μπορουσαν να εχουν & οι Ντειβιντ Λι & Μαικλ Μπισλει.
Αυτοι που κατ'εμε διαθετουν το καλυτερο επιθετικο ταλεντο ειναι οι Μπισλει & Μπαρνιανι.
Ο ασσος των Χιτ παρολο που μπηκε παρα πολυ νεαρος στο ΝΒΑ & εχει για συμπαικτη του εναν Μεγκα-Σταρ,εχει κανει 2 πολυ καλες πρωτες χρονιες,& δεν θα αργησει εκεινη η στιγμη που θα αρχισει να σκοραρει σταθερα στους 20 η' +20 ποντους μ.ο.
Ο Ιταλος παρολο που αμφισβητηθηκε αρκετα λογω της πολυ υψηλης επιλογης του στο ντραφτ,σεζον με τη σεζον ανεβαζει σταθερα την αποδοση & τους αριθμους του.
Εχω γραψει & παλιοτερα οτι ειναι οτι κοντινοτερο αγωνιστικα στον μεγαλο Ντιρκ.
Εαν ο Μπος αλλαξει το καλοκαιρι ομαδα,αυτο θα βοηθησει-συντελεσει ωστε ο Μπαρνιανι να καταφερει να ανεβασει αυτοματως κατα 20%-25% την επιθετικη του παραγωγικοτητα & τη συγκομιδη του στα ρημπαουντ.
Να γινει δηλαδη το Νο1 της φροντ-λαιν των Ραπτορς & γιατι οχι & το Νο1 γενικα της ομαδας.
Ο Ντειβιντ Λι ειναι ο καλυτερος νταμπλ-νταμπλ ψηλος & δεν συμμεριζομαι την αποψη οτι βγαζει αυτα τα νουμερα επειδη αγωνιζεται στους Νικς..
Τον εχω παρακολουθησει αρκετες φορες & μπορω να πω πως προκειται για παρα πολυ καλο παικτη,που θα μπορουσε ανετα να παιξει & σε ομαδα που κανει πρωταθλητισμο,& να ειναι αρκετα παραγωγικος.
Σιγουρα ειναι υποτιμημενος..
Ο Λαμαρκους Ολντριτζ ειναι τα τελευταια 2 χρονια μισο κλικ απ το να γινει ολ-σταρ...
Στα επομενα χρονια σιγουρα θα ειναι στο top 5 των PF της λιγκα..
Ειναι ψηλος(6-11,περιπου 2.11μ),για τη θεση που αγωνιζεται,πολυ γρηγορος & αθλητικος,που μπορει να απειλησει τοσο με προσωπο οσο & με πλατη.
Εαν δεν ηταν τοσο παικτης ομαδας & ''καλο παιδι'',σιγουρα θα εβγαζε +20π απο τωρα..

Θα επανελθω αργοτερα για σχολιασμο των υπολοιπων.
koutsou10
σιγουρα το νο 1 θα ηταν ο γκρεγκ οντεν,πλεον ομως ειναι μεγαλο ερωτηματικο κ δεν νομιζω να επιστρεψει καλυτερος απο οτι ηταν,μακαρι να το κανει παντως...οποτε για μενα η καταταξη με σειρα κ ολας ειναι καπως ετσι...
1)ολντριντζ
2)αντριου μπαηνουμ
3)μπαρνιανι
4)χορφορντ

Υ.Γ 1 αν ηταν ο μπισλεη κ ο ντεηβιντ λι στην ψηφοφορια οπως λεει πιο πανω ο φιλος μπουλετ θα ηταν αυτοι το νουμερο 1 κ νουμερο 2 αντιστοιχα για μενα...

Υ.Γ 2 φιλε only pas athens που το στηριζεις οτι ο hawes θα γινει νοβιτσκι νο2?απο τους πιο ασταθης παιχτες ειναι,την μια βαζει 20αρα κ την αλλη 2 ποντους με το ζορι...
duncan21
Πιστευω υπαρχουν ακομη δυο παικτες που θα μπορουσαν να μπουν στο poll και να εχουν αρκετα καλες πιθανοτητες.Kαρλ Λαντρι και Τζεισον Τομπσον.Ειδικα ο πρωτος εχει ενα ιδανικο πακετο για να εξελιχθει σε εναν απο τους καλυτερους ψηλους σκορερ του nba.O Toμπσον μοιαζει αρκετα στο στυλ παιχνιδιου με τον Γκαρνετ,ειναι ενας ολ αραουντ pf αλλα δεν ξερω κατα ποσο εχει την ποιοτητα να φτασει σε τοπ επιπεδο.Προσωπικα περιμενω και τον υγειη Χανσμπροου να δειξει τι μπορει να κανει.Ψηφισα κατα σειρά:

1.Ολντριτζ
2.Λοβ
3.Μπαρνιανι
4.Μπογκατ
Gravedigger
QUOTE (OnLy_PAS-AthEnS @ Feb 15 2010, 22:08 ) *
Hawes απο Σακραμεντο.Πιστευω θα γινει ο Νοβιτζκι Νο2 οσο και να αποτελει υβρη αυτη η συγκριση!

Ο Hawes αυτή την στιγμή θεωρώ ότι βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε να είναι.Άντε να βελτιωθεί άλλο λίγο.Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα γίνει μεγάλος παίχτης.

Βλέπω υποτίμηση για τον Brook Lopez.Έχουμε πολλά να δούμε από αυτόν ακόμα,όπως και από τον Kevin Love (double-double machine).
Andre_Iguodala
Συμφωνω με Grave εγω τουλαχιστον αυτους τους 2 ψηφισα(χωρις να εχω δει το post του)


Ο Lopez στον δευτερο του χρονο μολις κανει απιθανα πραγματα και ο μονος λογος που δεν ψηφιζεται φανταζομαι οτι ειναι οτι παιζει σε μια πολυ μετρια ομαδα οπου μπορει και φαινεται περισσοτερο


Ο Love παλι ειναι ενας αρκετα πληρης παιχτης(εχει περιφερειακο σουτ μαζευει rebounds κτλ) αλλα πρεπει να γινει πολυ αθλητικοτερος και δυνατοτερος για να τα βαλει με τα θηρια του ΝΒΑ.Και αυτος ομως παιζει σε μια ομαδα το ιδιο ασχημη(οχι βασει ρεκορ) με την ομαδα του Lopez

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.