tzagasdog
Jun 26 2008, 21:24
o winston ειναι
lakersdynasty
Jun 26 2008, 21:25
Το αντίο του Κένι
Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Νίκολα Πέκοβιτς παρέλαβε τη φανέλα με το Νο.14 κατά την υπογραφή των συμβολαίων με τον Παναθηναϊκό, ο Κένεντι Ουίστον πάγωσε! «Πλέον δεν μπορεί να αλλάξει κάτι...», σχολίασε στο gazzetta.gr ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι φεύγει από τους νταμπλούχους Ελλάδας με τις καλύτερες αναμνήσεις.
Η προσθήκη του Ντρου Νίκολας στο «οπλοστάσιο» του Παναθηναϊκού σήμανε αυτόματα την αποχώρηση του Ουίνστον από τους «πράσινους». Το... παραλήρημα πίσω από τα 6,25 στο ματς του ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό και τα 7/8 (!) τρίποντα που σημείωσε απέναντι στους «ερυθρολεύκους» δεν μπόρεσαν να σώσουν τον Αμερικανό φόργουορντ.
Ο Ουίνστον δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες που δημιουργήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι μετά την απόκτησή του από τον Πανιώνιο. «Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως τα περίμενα. Φεύγω από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν έχω κανένα παράπονο από τους ανθρώπους της ομάδας. Βλέπεις, στο μπάσκετ και τη ζωή όλα γίνονται... Πλέον περιμένω να ολοκληρωθεί και τυπικά η αποδέσμευσή μου και να εξετάσω τις επιλογές μου. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν», επισήμανε ο 24άχρονος φόργουορντ για το «διαζύγιό» του με τον Παναθηναϊκό.
«Δεν ξεχνώ τον Ολυμπιακό»
Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να διατηρηθούν στην κορυφή της Ευρώπης, ωστόσο η κατάκτηση του νταμπλ ολοκλήρωσε ιδανικά τη σεζόν. «Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις, καθώς κατέκτησα τους πρώτους τίτλους στην καριέρα μου! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την αγάπη του κόσμου μας. Οι οπαδοί μας είναι τρελοί, δημιουργούσαν την καλύτερη ατμόσφαιρα», επισήμανε ο Ουίνστον, ο οποίος αναφέρθηκε στην... αλλαγή σκυτάλης και την παράδοση του Νο.14 στον Πέκοβιτς «Πλέον δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Ήρθε νέος παίκτης στην ομάδα και πήρε τη φανέλα. Είναι απλό...».
Αυτές τις μέρες ο Ουίνστον βρίσκεται στις ΗΠΑ, ωστόσο φροντίζει να κρατάει επαφές με την Ελλάδα: «Μιλάω με τον Μάικ (σ.σ. Μπατίστ) και ενημερώνομαι για τις εξελίξεις. Όπως σου είπα, περιμένω να ολοκληρωθεί η αποδέσμευσή μου. Λογικά θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ευρώπη. Δεν πρόκειται να ξεχάσω τον Παναθηναϊκό και τις όμορφες στιγμές που έζησα με τους συμπαίκτες μου».
Ο Γουίνστον με τον Παναθηναϊκό
Α1/Καν. Περ.: 8π. (62%δίπ., 41%τρίπ., 62%β.), 3ρ., 1.1λ., 0.8ασ., 0.9κλ.
Α1/Πλέι Οφ: 5.9π. (56%δίπ., 12%τρίπ., 83%β.), 2.6ρ., 0.5λ., 0.5ασ., 0.6κλ.
Ευρωλίγκα: 5π. (50.8%δίπ., 27.3%τρίπ., 68.2%β.), 2.3ρ., 1.1λ., 0.6ασ., 1κλ.
Τελικα ειναι ο Κενι. Καλη τυχη να του ευχηθουμε. Λογικη αποχωρηση παντως απο την ομαδα
Δε προσφερε τα ανεμενομενα και ας επακολουθο αποχωρει.
Archigos
Jun 26 2008, 21:40
http://www.nba.com/draft2008/overview/tor.htmlΧρειαζονται SF kai Rebounding ara borei na diale3oun Sf kai ta pragmata na ginoun apla gia Delfino.Eseis ti lete?
Gilbert Arenas
Jun 26 2008, 21:40
Χρειαζονται SF kai Rebounding ara borei na diale3oun Sf kai ta pragmata na ginoun apla gia Delfino.Eseis ti lete?
οι ραπτορς στο βραδυνο ντραφτ εχουν το νουμερο 41 στον δευτερο γυρο αν δεν κανω λαθος αφου το 17 το δωσαν στους πεισερς.δεν θα παρουν δηλαδη παιχτη που θα ειναι ικανος να προσφερει αμεσα πιθανοτατα οσα χρειαζονται.
Alexmei
Jun 26 2008, 22:06
Παιδιά τι στο καλό; Όλη η Ανατολική Ευρώπη θέλει Ντικούδη! η Μάριουπολ δίνει λέει τρελά χρήματα για να τον πάρει. Έχει και στόχο Uleb Cup και πιστεύουν ότι θα τον πείσουν. Άντε "Ζοτς" αποφάσισε το έχεις κάνει λάστιχο το παλικάρι.
Giorgos#4
Jun 27 2008, 08:33
καλη επιτυχια στον ουινστον θα τον θυμομαστε ως φονια του Ολυμπιακού
στο νουμερο 17 οι ραπτορς πηραν τον Roy Hibbert (Center)
http://www.nba.com/draft2008/profiles/RoyHibbert.htmlκαι οι ιντιανα στο νουμερο 41 πηραν Nathan Jawai (Forward)
http://www.nba.com/draft2008/profiles/NathanJawai.htmlο κουφος στο 23
μπορουσε και ψηλοτερα δεν πηραζει ομως.
o pekovic στο νουμερο 41
αντιο κενι καλη συνεχεια.
μακαρι να ερθει ο ντελφινο
η derby γραφει οτι φουλαρει για κετσμαν ο παο
τι να πω εχω μπερδευτει
Ginobili
Jun 27 2008, 10:21
QUOTE(t0ny3 @ Jun 27 2008, 07:24 )
τι να πω εχω μπερδευτει
Εγώ λέω..σιγά σιγά..να συμβιβάζεσαι με την ιδέα ότι δεν θα πάρουμε Παικταρά 3άρι...και θα καταλήξουμε στον Κέτσμαν...
Θα σου έρθει λιγότερα επώδυνο
Και ευχήσου...μπας και ξεστραβωθούμε..και πάρουμε κανάν ψηλό...
*Πάντως και ο Κέτσμαν..δεν είναι καθαρόαιμο 3άρι...2-3άρι είναι...αλλά για τον Ζότς απ'ότι φαίνεται...
Big Ticket
Jun 27 2008, 10:49
Εγω εξακολουθω να πιστευω πως δεν θα παρουμε τον Κετσμαν!
1ον) Τι παει να πει "φουλαρει"? Ο Κετσμαν κοβει φλεβα να ερθει στον ΠΑΟ κ σε χρονο dt μπορουμε να τον αποκτησουμε. Μαλλον για καποιο λογο τα βγαζουν αυτα προς τα εξω οι Παναθηναικες εφημ.
2ον) Υπαρχει κανεις που να αμφιβαλει πως οι κοντοι τα εχουν παρει χοντρα (με τις εντυπωσεις που εχει κερδισει ο ΟΣΦΠ) κ θελουν να κανουν το μπαμ?
Κ αυτο το μπαμ δεν χωραει αλλου εκτος του 3...
Κ το ονομα του σιγουρα εχει ακουστει αφου οι επιλογες ειναι λιγες (κοινοτικος απο ΝΒΑ).
Βεβαια υπαρχει μια περιπτωση να μπορεσει ο Ζοτς να καλμαρει τους κοντους αλλα δεν το βλεπω...
spysta
Jun 27 2008, 10:56
Εγω θεωρω απαραιτητο για σας να μην ερθει ονοματαρα στο 3 .. αλλας ενας καλος ..χαμηλων τονων εργατης παικτης οπως ο Κετσμαν .. θα μπλεξουν τα μπουτια τους αλλιως .. ποιος θα πρωτοπαιζει ???
Διαμαντιδης,Σαρας,Σπανουλης,Νικολας,Ντελφι
νο θα ΑΠΑΙΤΟΥΝ αρκετο χρονο συμμετοχης !! (και εχεις απο πισω Χατζηβρετας,Περπερογλου)
btw ειναι ωραιος παικτης ο Κετσαμν και ταιριαζει ταμαμ στον Ζελικο ..
Δεν ξερω ομως κατα ποσο οι Γιαννακοπουλοι θα δεχθουν να υπερτερησουν οι Αγγελοπουλοι στις μεταγραφες .. λογικα θα κυνηγησουν ενα ακομα ονομα στο 3 για να κανουν το μπαμ και να ισοροπησουν ή να κερδισουν τις εντυπωσεις ..
κι εγω δεν μπορω να το χωνεψω οτι το 3αρι που περιμενουμε πως και πως θα ειναι ο κετσμαν.
πρεπει να παρουμε παικταρα 3αρι και οχι2-3αρια στυλ κετσμαν.θελουμε μεγαλο ονομα που να κανει τη διαφορα οπως ο σισκαουσκας.
παντως το sports.e-go.gr διαφωνει μαζι μου
Ο «Σάρας» κάνει τη... διαφορά
Και ο Σάρας στους ρυθμούς του... Ο Παναθηναϊκός περιμένει την οριστική απάντηση του Γιασικεβίτσιους για να δει τι θα κάνει με τον βασικό σμολ φόργουορντ.
Ο Λιθουανός μοιάζει αποφασισμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια που έχει (15/7 λήγει η προθεσμία που έχει για ν' αποφασίσει για την οψιόν) και οι «πράσινοι» είναι αναγκασμένοι να περιμένουν.
Σε περίπτωση που ο Σάρας παραμείνει, τότε ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός γκαρντ/φόργουορντ που δεν θα αλλάξει τις ισορροπίες (π.χ. Κέτσμαν), ενώ στην περίπτωση που αποχωρήσει τότε θα ξοδευτούν περίπου 4 εκ. δολάρια για την απόκτηση παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.
Οσο για το τι προτίθεται να κάνει ο Γιασικεβίτσιους; Με την «εις άτοπον απαγωγή» ο Λιθουανός θα παραμείνει, αλλά κανείς -ούτε ο ίδιος ακόμη- δεν μπορεί να το πει με σιγουριά.
Η ΤΣΣΚΑ έκλεισε μετά την απόκτηση του Πλάνινιτς, η Ρεάλ δεν διαθέτει τόσα χρήματα, ενώ η Μπαρτσελόνα διαπραγματεύεται με τον ΜακΙντάιρ για τη θέση του πλέι μέικερ.
Η «Μπάρτσα» από την άλλη βέβαια δεν διαθέτει τα χρήματα που προβλέπονται στο συμβόλαιο του παίκτη με τον Παναθηναϊκό, αλλά ποντάρει στη δεδομένη επιθυμία του Σάρας να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Βαρκελώνη για να κλείσει την καριέρα του.
εγω πιστευω πως αν ερθει μεγαλο ονομα δε θα χαλασουν οι ισοροπιες.περιμενω κινηση μπαμ απο τους γιανακοπουλους.
lakersdynasty
Jun 27 2008, 12:35
QUOTE(spysta @ Jun 27 2008, 11:56 )
Εγω θεωρω απαραιτητο για σας να μην ερθει ονοματαρα στο 3 .. αλλας ενας καλος ..χαμηλων τονων εργατης παικτης οπως ο Κετσμαν .. θα μπλεξουν τα μπουτια τους αλλιως .. ποιος θα πρωτοπαιζει ???
Διαμαντιδης,Σαρας,Σπανουλης,Νικολας,Ντελφι
νο θα ΑΠΑΙΤΟΥΝ αρκετο χρονο συμμετοχης !! (και εχεις απο πισω Χατζηβρετας,Περπερογλου)
btw ειναι ωραιος παικτης ο Κετσαμν και ταιριαζει ταμαμ στον Ζελικο ..
Για αλλη μια φορα (δεν θυμαμαι ποια ηταν η τελευταια
) θα συμφωνησω μαζι σου.
Αυτη η αντιδραση που εχουμε, θελωντας ολοι ενα παικτη-ονομα για να καλυψει το κενο στο 3 δεν νωμιζω οτι ειναι σωστη. Εγω το μονο λαθος που θα εβρισκα σε θεμα επιλογης παικτη ειναι να φερουν ενα παικτη ο οποιος να μην εχει διαθεση για αμυνα και να ειναι κοντυτερος απο 1,95. Χρειαζομαστε υψος και διαθεση σε αυτη την θεση. Και αυτα μπορεις να τα βρεις και στον Κετσμαν και επιπροσθετα στο προσωπο του εγω προσωπικα βλεπω εναν παικτη ο οποιος θα εχει πολυ καλη χημεια με τον Πεκοβιτς.
Δεν ξερω ομως κατα ποσο οι Γιαννακοπουλοι θα δεχθουν να υπερτερησουν οι Αγγελοπουλοι στις μεταγραφες .. λογικα θα κυνηγησουν ενα ακομα ονομα στο 3 για να κανουν το μπαμ και να ισοροπησουν ή να κερδισουν τις εντυπωσεις ..
Το ξερω οτι πολλες φορες οι οπαδικς εφημεριδες υπερβαλλουν αλλα εδω και κατι ημερες στην Πρασινη γραφονται διαφορα που ακουγονται λιγο παραξενα.
Το συμπερασμα ολων αυτων ειναι οτι μαλλον θα καταληξουμε στον Κετσμαν για την θεση 3 αλλα η βομβα θα πεσει αλλου. Στο 4-5αρι δηλαδη. Αυτο βεβαια ειναι ενα συμπερασμα το οποιο το βγαζω βλεπωντας μια σιγουρια στα ρεπορταζ για την ελευση του Κετσμαν σε συνδειασμο με καποια σποτακια που μιλουν για ελευση παικτη που θα κλεισει στοματα και ειδικα αυτα που ανοιξαν πολυ τις τελευταιες εβδομαδες ξεκαθαριζοντας οτι δεν προκειτε να γινουν τα περσυνα, δηλαδη να παμε να ζητησουμε τον Παρκερ πχ. Επισης εχουν σταματησει τα σχολια για τον Ντελφινο.
Οποτε ολα αυτα εμενα μου λενε οτι μαλλον ο Ζοτς θα προτιμησει μια λυση στο 3 η οποια δεν ειναι εντυπωσιακη αλλα θα ειναι ενας παικτης ο οποιος θα εφαρμοσει κατα γραμμα τα λεγομενα του κι θαναι ακομη ενας καλος "στρατιωτης" που θα παιζει για την ομαδα παρα εναν σταρ.
Αλλα θα γινει το αντιθετο στους ψηλους με την ελευση ενος παικτη ο οποιος να μπορει να καληψει τις θεσεις 4-5 αλλα να μην ειναι απαραιτητα ο "5ος ψηλος".
Φυσικο ειναι να πιστευουμε οτι δεν χαλανε οι ισορροπιες με την ελευση καποιων σταρ στην ομαδα επειδη θελομε να τους δουμε να ερχονται, αλλα εγω θα προτιμουσα να φτιαξει ο Ζοτς μια ομαδα που θα παει στο Φ4 και ας ειναι γεματη με παικτες που δεν ηρθαν ως σταρ πραγμα που εγινε με τον Σαρας πχ αλλα παικτε οι οποιοι θα γινουν σταρ μεσα στην χρονια αποτελωντας τα γραναζια μιας ομαδας που θα φερει κουπες και κυριως το Ευρωπαϊκο.
vastravoud
Jun 27 2008, 12:54
Γι' αυτό λοιπόν αν φύγει ο Σάρας αποδυναμωνόμαστε λίγο σε μια θέση που ούτως ή άλλως είμαστε πολύ δυνατοί και ανοίγει ο δρόμος για μεγάλη ενίσχυση εκεί που πονάμε.
Το "πείραμα" της χρονιάς 2006-07 θα πρέπει να μας δέιχνει το δρόμο.
τα δημοσιευματα για τον ντελφινο δεν ειναι και πολλα πλεον.μολις διαβασα οτι αρχησε να ενδιαφερεται για αυτον ο ολυμπιακος.πιστευω πως αν τον θελουμε εμεις θα τον παρουμρ και λογο λευτων και λογω της κακης συμπεριφορας στους ραπτορς του ολυμπιακου οπως λεει ο κολαντζελο.για να δουμε.κετσμαν ειναι λιγος παντως.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Jun 27 2008, 13:35
QUOTE(t0ny3 @ Jun 27 2008, 10:24 )
στο νουμερο 17 οι ραπτορς πηραν τον Roy Hibbert (Center)
http://www.nba.com/draft2008/profiles/RoyHibbert.htmlκαι οι ιντιανα στο νουμερο 41 πηραν Nathan Jawai (Forward)
http://www.nba.com/draft2008/profiles/NathanJawai.htmlο κουφος στο 23
μπορουσε και ψηλοτερα δεν πηραζει ομως.
o pekovic στο νουμερο 41αντιο κενι καλη συνεχεια.
μακαρι να ερθει ο ντελφινο
τι να πω εχω μπερδευτει
Στο 31 ειναι ο Πεκοβιτς.
Gravedigger
Jun 27 2008, 14:06
Αν είναι να βολευτούμε με τον Kecman στο 3,καλύτερα να κρατάγαμε τον Winston.
danibra
Jun 27 2008, 14:11
Βασικα αυτο που μπερδεψε τα πραγματα ειναι η αποκτηση του νικολας καθως εκει που λεγανε ολοι οτι θα παρουμε 3αρι πηραμε 2αρι.Παντως μεχρι να ξεκαθαρισει τι θα γινει τελικα με τον σαρας δε νομιζω να κανουμε καποια κινηση τουλαχιστον για κοινοτικο καθως εχουμε μεχρι στιγμης 3 κοινοτικους σαρας,ζιζιτς και πεκοβιτς και 2 αμερικανους μπατιστ,νικολας θεωρωντας οτι ο ουινστον φευγει.
Ετσι μεχρι να απαντησει ο σαραςτπου εχει πει οτι σκοπευει νατο κανει μεχρι τις 15 ιουλιου δεν πιστευω να τιθεται θεμα κετσμαν εκτος και αν παρει ελληνικο διαβατηριο ο μπατιστ κατι που δεν πιστευω να γινει τοσο συντομα.Τωρα αν μεινει ο σαρας που πιστευω οτι θα μεινει τελικα τοτε μαλλον παιρνουμε τον κετσμαν που φαινεται να ταιριαζει στη νοοτροπια του ομπραντοβιτς.
Για τους ψηλους νομιζω οτι αν ο κουφος αποφασισει να ερθει ευρωπη τοτε θα κινηθουμε για την αποκτηση του αλλιως βλεπω να ξεμενουμε με τον ζιζιτς
horizon
Jun 27 2008, 15:21
κατα τη γνωμη μου..η ιδανικοτερη λυση στο 3 ειναι ο σατο.μ'αυτον τον παικτη
1)θα διατηρηθει η ισορροπια σε ολες τις θεσεις καθως δεν ειναι τοσο μεγαλο ονομα σαν τον ντελφινο ουτε τοσο ''ανυποληπτος'' σαν τον κετσμαν
2)θα υπαρχει η προοπτικη της προοδου καθως ειναι 25 χρονων νομιζω
3)θα μεινει μια θεση κοινωτικου(?)κενη που μπορει να χρησιμευσει αργοτερα στην αποκτηση ενος ψηλου (δεν ειμαι σιγουρος για το αν ειναι κοινωτικος η οχι)
4)φτηνη -σχετικα- αλλα ουσιαστικη λυση που δεν εμπεριεχει ρισκο σαν του κετσμαν για το αν θα ''πιασει''..ουτε σαν του ντελφινο για το αν θα προσαρμοστει στην ομαδα και αν θα μπορεσει να συνεργαστει με παικτες τυπου νικολας σπανουλη σαρας
5)ειναι καθαρο 3 που σημαινει οτι ξερει πληρως τη θεση οχι σαν τον κετσμαν που ειναι 2-3 και εχει μεικτα χαρακτηριστικα
ο ντελφινο σιγουρα ειναι παικταρας, θα μας ανεβασει επιπεδο και μακαρι να ερθει αλλα δυσκολα
τωρα για κετσμαν δεν ειμαι και πολυ σιγουρος ειδικα για μια τοσο σημαντικη θεση σαν το 3 αλλα και ο σισκαουσκας δεν ηρθε σαν μεγαλο ονομα
πρεπει οπωσδηποτε να αντικατασταθει ο ζιζιτς.με ενα καθαρο 5 και 2 τεσσαρια αν θεωρησουμε οτι ο φωτσης ειναι 3-4 δεν βγαινει χρονια σε τοσο ανταγωνιστικο επιπεδο κατα τη γνωμη μου..αν και οταν πηραμε το τριπλ κραουν ειχαμε πιο μικρο και περιορισμενο ροστερ
spysta
Jun 27 2008, 16:00
QUOTE(lakersdynasty @ Jun 27 2008, 10:35 )
Για αλλη μια φορα (δεν θυμαμαι ποια ηταν η τελευταια
) θα συμφωνησω μαζι σου.
Αυτη η αντιδραση που εχουμε, θελωντας ολοι ενα παικτη-ονομα για να καλυψει το κενο στο 3 δεν νωμιζω οτι ειναι σωστη. Εγω το μονο λαθος που θα εβρισκα σε θεμα επιλογης παικτη ειναι να φερουν ενα παικτη ο οποιος να μην εχει διαθεση για αμυνα και να ειναι κοντυτερος απο 1,95. Χρειαζομαστε υψος και διαθεση σε αυτη την θεση. Και αυτα μπορεις να τα βρεις και στον Κετσμαν και επιπροσθετα στο προσωπο του εγω προσωπικα βλεπω εναν παικτη ο οποιος θα εχει πολυ καλη χημεια με τον Πεκοβιτς.
Το ξερω οτι πολλες φορες οι οπαδικς εφημεριδες υπερβαλλουν αλλα εδω και κατι ημερες στην Πρασινη γραφονται διαφορα που ακουγονται λιγο παραξενα.
Το συμπερασμα ολων αυτων ειναι οτι μαλλον θα καταληξουμε στον Κετσμαν για την θεση 3 αλλα η βομβα θα πεσει αλλου. Στο 4-5αρι δηλαδη. Αυτο βεβαια ειναι ενα συμπερασμα το οποιο το βγαζω βλεπωντας μια σιγουρια στα ρεπορταζ για την ελευση του Κετσμαν σε συνδειασμο με καποια σποτακια που μιλουν για ελευση παικτη που θα κλεισει στοματα και ειδικα αυτα που ανοιξαν πολυ τις τελευταιες εβδομαδες ξεκαθαριζοντας οτι δεν προκειτε να γινουν τα περσυνα, δηλαδη να παμε να ζητησουμε τον Παρκερ πχ. Επισης εχουν σταματησει τα σχολια για τον Ντελφινο.
Οποτε ολα αυτα εμενα μου λενε οτι μαλλον ο Ζοτς θα προτιμησει μια λυση στο 3 η οποια δεν ειναι εντυπωσιακη αλλα θα ειναι ενας παικτης ο οποιος θα εφαρμοσει κατα γραμμα τα λεγομενα του κι θαναι ακομη ενας καλος "στρατιωτης" που θα παιζει για την ομαδα παρα εναν σταρ.
Αλλα θα γινει το αντιθετο στους ψηλους με την ελευση ενος παικτη ο οποιος να μπορει να καληψει τις θεσεις 4-5 αλλα να μην ειναι απαραιτητα ο "5ος ψηλος".
Φυσικο ειναι να πιστευουμε οτι δεν χαλανε οι ισορροπιες με την ελευση καποιων σταρ στην ομαδα επειδη θελομε να τους δουμε να ερχονται, αλλα εγω θα προτιμουσα να φτιαξει ο Ζοτς μια ομαδα που θα παει στο Φ4 και ας ειναι γεματη με παικτες που δεν ηρθαν ως σταρ πραγμα που εγινε με τον Σαρας πχ αλλα παικτε οι οποιοι θα γινουν σταρ μεσα στην χρονια αποτελωντας τα γραναζια μιας ομαδας που θα φερει κουπες και κυριως το Ευρωπαϊκο.
Να σου πω την αληθεια και κατα ποσο καλο θα ειναι να σκασει βομβα και στις θεσεις των ψηλων αμφιβαλλω ..
Υπαρχουν ηδη Φωτση Τσαρτσαρης στο 4 .. παικτες που θα θελουν να παιζουν αρκετα ..
και στο 5 Μπατιστ Πεκοβιτς που επισης θα θελουν να παιζουν αρκετα (ο Σερβος αν και μικρος μετα απο τη φετινη χρονια δεν θα αρκεστει στο 10-15 λεπτο .. θα θελει σιγουρα το γεματο του 20-25λεπτο και το αξιζει εξαλλου)
Επομενως ειναι δυσκολο να βρεθει καποιος παικτης βομβα που να ερθει με αυτες τις προοπτικες .. εκτος κι αν του πουνε οτι παει για βασικος .. αλλα σ αυτη την περιπτωση κρεμας εναν ή δυο παικτες απο τους 4 προαναφερθεντες που υποθετικα εχεις στητιξει τον σχεδιασμο σου!!
Πιστευω οτι για τη θεση των ψηλων η καλυτερη περιπτωση ειναι ο Χατσον .. παικτης ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ που δεν θα απαιτησει και παρα πολυ χρονο συμμετοχης σε μια ομαδα οπως ο ΠΑΟ .. δεν εχει κανει δα και τη σεζον του Πεκοβιτς ωστε να ζητησει και δικαιολογημενα το γεματο 25λεπτο .. αντιθετως θα αρκεστει στο 15 λεπτο προσφεροντας ποιοτικατατα λεπτα ..
(btw εγω τον Χατσον θα τον μπορουσα πολυ ευκολα να τον φανταστω καργα βασικουρα ειτε στον ΠΑΟ ειτε στον ΟΣΦΠ .. το παληκαρι ειναι ΣΟΥΠΕΡ.. )
lakersdynasty
Jun 27 2008, 16:05
QUOTE(horizon @ Jun 27 2008, 16:21 )
κατα τη γνωμη μου..η ιδανικοτερη λυση στο 3 ειναι ο σατο.μ'αυτον τον παικτη
1)θα διατηρηθει η ισορροπια σε ολες τις θεσεις καθως δεν ειναι τοσο μεγαλο ονομα σαν τον ντελφινο ουτε τοσο ''ανυποληπτος'' σαν τον κετσμαν
2)θα υπαρχει η προοπτικη της προοδου καθως ειναι 25 χρονων νομιζω
3)θα μεινει μια θεση κοινωτικου(?)κενη που μπορει να χρησιμευσει αργοτερα στην αποκτηση ενος ψηλου (δεν ειμαι σιγουρος για το αν ειναι κοινωτικος η οχι)
4)φτηνη -σχετικα- αλλα ουσιαστικη λυση που δεν εμπεριεχει ρισκο σαν του κετσμαν για το αν θα ''πιασει''..ουτε σαν του ντελφινο για το αν θα προσαρμοστει στην ομαδα και αν θα μπορεσει να συνεργαστει με παικτες τυπου νικολας σπανουλη σαρας
5)ειναι καθαρο 3 που σημαινει οτι ξερει πληρως τη θεση οχι σαν τον κετσμαν που ειναι 2-3 και εχει μεικτα χαρακτηριστικα
ο ντελφινο σιγουρα ειναι παικταρας, θα μας ανεβασει επιπεδο και μακαρι να ερθει αλλα δυσκολα
τωρα για κετσμαν δεν ειμαι και πολυ σιγουρος ειδικα για μια τοσο σημαντικη θεση σαν το 3 αλλα και ο σισκαουσκας δεν ηρθε σαν μεγαλο ονομα
πρεπει οπωσδηποτε να αντικατασταθει ο ζιζιτς.με ενα καθαρο 5 και 2 τεσσαρια αν θεωρησουμε οτι ο φωτσης ειναι 3-4 δεν βγαινει χρονια σε τοσο ανταγωνιστικο επιπεδο κατα τη γνωμη μου..αν και οταν πηραμε το τριπλ κραουν ειχαμε πιο μικρο και περιορισμενο ροστερ
1) Εγω πιστευω οτι αυτο που λες για τον Σατο οτι ειναι μεταξυ Ντελφινο και Κετσμαν σε θεμα υπολυψης δεν ισχυει λογω του Νο 2. Ο Ανθρωπος ειναι 25 χρονων και θελει να παιξει. Γιατι να ερθει σε μια ομαδα οπου οι θεσεις καταργουνται και την απειλουν ακομη και τα 2αρια? Ενω ο Κετσμαν ειναι παικτης εργατης και ανετα μπορει να μπει και στην λογικη των ειδικων αποστολων στην αμυνα και η παρουσια του στο Παρκε εξισορροπει τα πραγματα σε θεμα θεσης και υψους οταν θα εχει να αντιμετοπισει πιο ψηλους αντιπαλους και με την απουσια του θα παιζει με 3 κοντους ο Ζοτς χωρις να εχει γκρινιες απο τον παγκο για χρονο σημμετοχης.
2) Ο Σατο δεν εχει κοινωτικο διανατηριο και θα περνει θεση ξενου. Ο Μπατιστ αμφιβαλλω αν θα τα κατφερει να παρει κοινωτικο αν και ποτε μην λες ποτε. Στην πιο σιγουρη περιπτωση που δεν παρει ομως θα παουμε εναν παικτη και θα εχουμε παλι 2 ομαδες σε Ελλαδα και Ευρωπη. Εμενα αυτο δεν μαρεσει.
3) Ειναι πιο σιγουρο οτι θα πισαει ενας παικτης οπως ο Σατο ο οποιος δεν εχει ξανασυνεργαστει με παικτη η προπονητητ του ΠΑΟ και αν θα ερθει θα ερθει καθαρα σαν επαγγελματιας και δεν θα πιασει ο Κετσμαν που θελει να ερθει ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ στον ΠΑΟ που τον εχει σταντ μπαϊ εδω και 2 βδομαδες και εχουν την καλητερη δυνατη χημεια με τον Πεκοβιτς? Εγω τον βλεπω να προσαρμοζεται σχετικα γρηγορα αν ερθει. Δεν εχει το ταλεντο του Σατο αλλα τα 1-2 πραγματα για τα οποια θα τον χρειαστουμε μπορει να τα κανει πιστευω.
Στο Νο 5 παντως θα συμφωνουσα παντως. Ισως να ηταν καλητερα να φερναμε εναν παικτη που να παιζει στο 3 καθαρα αλλα αν το παμε με την λογικη του αντισισκαουσκας οι λυσεις απο το ΝΒΑ ενεχουν υψηλο κοστος και ρισκο (κακος συνδειασμος) στο θεμα της προσαρμογης και στην Ευρωπη αντι-Σισκα δεν υπαρχει.
Οποτε ας ελπισουμε απλα οτι ο Ζοτς φτιαχνει ενα πλανο λειτουργικο για την ομαδα γιατι αυτο ειναι το ζητουμενο.
lakersdynasty
Jun 27 2008, 16:19
QUOTE(spysta @ Jun 27 2008, 17:00 )
Να σου πω την αληθεια και κατα ποσο καλο θα ειναι να σκασει βομβα και στις θεσεις των ψηλων αμφιβαλλω ..
Υπαρχουν ηδη Φωτση Τσαρτσαρης στο 4 .. παικτες που θα θελουν να παιζουν αρκετα ..
και στο 5 Μπατιστ Πεκοβιτς που επισης θα θελουν να παιζουν αρκετα (ο Σερβος αν και μικρος μετα απο τη φετινη χρονια δεν θα αρκεστει στο 10-15 λεπτο .. θα θελει σιγουρα το γεματο του 20-25λεπτο και το αξιζει εξαλλου)
Επομενως ειναι δυσκολο να βρεθει καποιος παικτης βομβα που να ερθει με αυτες τις προοπτικες .. εκτος κι αν του πουνε οτι παει για βασικος .. αλλα σ αυτη την περιπτωση κρεμας εναν ή δυο παικτες απο τους 4 προαναφερθεντες που υποθετικα εχεις στητιξει τον σχεδιασμο σου!!
Πιστευω οτι για τη θεση των ψηλων η καλυτερη περιπτωση ειναι ο Χατσον .. παικτης ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ που δεν θα απαιτησει και παρα πολυ χρονο συμμετοχης σε μια ομαδα οπως ο ΠΑΟ .. δεν εχει κανει δα και τη σεζον του Πεκοβιτς ωστε να ζητησει και δικαιολογημενα το γεματο 25λεπτο .. αντιθετως θα αρκεστει στο 15 λεπτο προσφεροντας ποιοτικατατα λεπτα ..
(btw εγω τον Χατσον θα τον μπορουσα πολυ ευκολα να τον φανταστω καργα βασικουρα ειτε στον ΠΑΟ ειτε στον ΟΣΦΠ .. το παληκαρι ειναι ΣΟΥΠΕΡ.. )
Και εμενα μαρεσει ο Χατσον και εχεις δικαιο σε αυτα που λες. Αλλα εγω πιο ευκολα θα εβλεπα εναν καλο παικτη να ερχεται στο 4-5 (οχι πολυ βαρυ κορμι βεβαια, να μπορει να παιξει και προς τα εξω) και τον Φωτση να κατεβαινει και στο 3 πολλες φορες που δεν μπορεις να πεις οτι ειναι και αγνωστη σαν θεση για αυτον. Οποτε μπορεις να καλυψεις και το θεμα χρονων συμμετοχης και να θεσεις ατυπα τον Φωτση ως 5ο ψηλο ο οποιος ομως θα περνει και χρονο στο 3 στο οποιο θα εχεις Περπερογλου και Κετσμαν.
Οποτε δεν πιστευω οτι θα βαρυφορτονομασταν στους ψηλους αφου ο Φωτσης μπορει να κατεβει στο 3 σε καποια σχηματα και ετσι δεν θα εχουμε το φαινομενο με Σαρας ο οποιος η δουλεια του ειναι να οργανωνει και να "φτιαχνει" φασεις και βρεθηκε περσυ να μαρκαρει στους τελικους τον Γουντς.
Εγω πιστευω απλα οτι αν ο Ζοτς τελικα δεν φτιαξει ομαδα με δυνατο 3αρι που να κανει ολες τις δουλειες, θα προσπαθησει να φτιαξει μια ομαδα η οποια θα εχει παικτες στις θεσεις 2 και 4 οι οποιοι να του δινουν την ευελιξια να καλυψει την θεση αλλιως.
Αυτο δεν μπορουσε να γινει περσυ αφου ο Ουινστον ηρθε για 3αρι αλλα δεν μπορουμε να πουμε οτι διεπρεψε και ο Ντικουδης ειναι ενα κλασσικο 4αρι που μπορουσε να αντικαταστησει τον Τσαρτσαρη δινοντας καποια αλλα στοιχεια στο παιχνιδι του ΠΑΟ αλλα υστερουσε στο γεγονος οτι ουτε πιο πανω μπορουσε να χρησιμοποιηθει, ως καλη λυση παντα και οχι αναγκης, ουτε πιο κατω.
vastravoud
Jun 27 2008, 18:00
Πιστεύετε ότι ο Φώτσης μπορεί να παίξει αποτελεσματικά σαν τριάρι;
Το "ιδεατό" ρόστερ έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση είναι:
1. Διαμαντίδης
2. Σπανούλης
3. Νίκολας
4. Κέτσμαν
5. Χατζηβρέττας
6. Ντελφίνο
7. Περπέρογλου
8. Φώτσης
9. Τσαρτσαρής
10. Πέκοβιτς
11. Μπατιστ
Από εκεί και πέρα έχουμε τον Αλβέρτη, τον ψηλό που περιμένουμε να αποκτηθεί καθώς και τον Βεργίνη, που στο υπάρχον ρόστερ (χωρίς τον Σάρας δηλαδή) ενδεχομένως να μπορέσει να μείνει στο ρόστερ μας.
4 κοινοτικοί, 2 ξένοι και αρκετά καλή πληρότητα εκτιμω.
saniboy
Jun 27 2008, 18:10
QUOTE(vastravoud @ Jun 27 2008, 19:00 )
Πιστεύετε ότι ο Φώτσης μπορεί να παίξει αποτελεσματικά σαν τριάρι;
Το "ιδεατό" ρόστερ έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση είναι:
1. Διαμαντίδης
2. Σπανούλης
3. Νίκολας
4. Κέτσμαν
5. Χατζηβρέττας
6. Ντελφίνο
7. Περπέρογλου
8. Φώτσης
9. Τσαρτσαρής
10. Πέκοβιτς
11. Μπατιστ
Από εκεί και πέρα έχουμε τον Αλβέρτη, τον ψηλό που περιμένουμε να αποκτηθεί καθώς και τον Βεργίνη, που στο υπάρχον ρόστερ (χωρίς τον Σάρας δηλαδή) ενδεχομένως να μπορέσει να μείνει στο ρόστερ μας.
4 κοινοτικοί, 2 ξένοι και αρκετά καλή πληρότητα εκτιμω.
..πιο ισορροπημενο το παραπανω ποστερ με το αντιιστοιχο που την θεση του Κετσμαν εχει ο Σαρας!
Αλλα δεν πιστευω να φυγει ο λιθουανος
lakersdynasty
Jun 27 2008, 18:19
QUOTE(saniboy @ Jun 27 2008, 19:10 )
..πιο ισορροπημενο το παραπανω ποστερ με το αντιιστοιχο που την θεση του Κετσμαν εχει ο Σαρας!
Αλλα δεν πιστευω να φυγει ο λιθουανος
Πολυ ισορροπημενο. Αλλα εχω την εντυπωση οτι ο Κετσμαν μπηκε γερα στην συζητηση διοτι ο Ντελφινο μαλλον ειναι ενας ακομη αναποφασιστος παικτης που θα αποφασισει αν θελει να φυγει απο το ΝΒΑ 5 μερες πριν την ενραξη της προετοιμασιας του ΠΑΟ και θα μας αφησει ξεκρεμμαστους. Μακαρι να γινοταν αλλα δεν τους βλεπω και τους 2 στην ομαδα.
κριμα και τον ηθελα.δηαλαδη παμε για βασικο 3αρι κετσμαν
κατι κρυβουν στον παναθηναικο και θα το μαθουμε συντομα.
Ginobili
Jun 27 2008, 18:33
QUOTE(spysta @ Jun 27 2008, 08:56 )
Αυτό που λες,είναι πράγματι...
γεγονός.Συμφωνώ απόλυτα!!!!!(όπως φαίνεται και από προηγούμενα μου ποστς).
Επίσης,θεωρώ απαραίτητη την παραμονή του Σάρας....γιατί διαφορετικά,ολόκληρη χρονιά με 1.5 playmaker ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ!!! Και μην μου πει κανένας για τον Νίκολας...όπως λένε κάτι ΑΣΧΕΤΟΙ δημοσιογράφοι..(π.χSportday)..ότι παίζει και άσσος,και ωθεί τον Σάρας προς την έξοδο γιατί είναι παίκτης με ίδια χαρακτηριστικά με τον Λιθουανό...
Ο Νίκολας,ουδεμία σχέση έχει με την οργάνωση του παιχνιδιού!!! Σκόρερ-εκτελεστής είναι ο άνθρωπος.Και πόσο μάλλον για τον Ομπράντοβιτς....
Για τους ψηλούς..η ανάγκη είναι επιτακτική.Και αυτό που ξέρω να πω,είναι ότι αν τραυματιστεί ένας από τους 4.....μετά θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε....
*Επίσης...ο Μπατίστ,δεν γίνεται να τραβήξει και φέτος τέτοιο λούκι!!!! Το παιδί θα κλατάρει!!! Έχει περάσει και κάποιους τραυματισμούς μην ξεχνάμε....δεν γίνεται να παίζει τόσο πολύ για πάντα....
*Καλός ο Χάτσον....αλλά δεν θέλουμε τόσο ένα 4άρι....χρειαζόμαστε κάτι πιο πολύ στο 5 παίκτη,που να μπορεί να τα βγάζει πέρα στην άμυνα με τον Σόφο και τον Βούισιτς.Εκτός του Πέκοβιτς,δεν έχουμε άλλο μεγάλο κορμί.
a bullet for your head
Jun 27 2008, 22:11
Για τους ψηλούς..η ανάγκη είναι επιτακτική.Και αυτό που ξέρω να πω,είναι ότι αν τραυματιστεί ένας από τους 4.....μετά θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε....
*Επίσης...ο Μπατίστ,δεν γίνεται να τραβήξει και φέτος τέτοιο λούκι!!!! Το παιδί θα κλατάρει!!! Έχει περάσει και κάποιους τραυματισμούς μην ξεχνάμε....δεν γίνεται να παίζει τόσο πολύ για πάντα....
*Καλός ο Χάτσον....αλλά δεν θέλουμε τόσο ένα 4άρι....χρειαζόμαστε κάτι πιο πολύ στο 5 παίκτη,που να μπορεί να τα βγάζει πέρα στην άμυνα με τον Σόφο και τον Βούισιτς.Εκτός του Πέκοβιτς,δεν έχουμε άλλο μεγάλο κορμί.
[/quote]
ο κουφος επιλεχθηκε στο νο 23 απο τους γιουτα.πιστευω οτι 2 στοιχεια-κινητρα θα ηταν πολυ ισχυρα,προκειμενου να πειστει να ελθει κ να παιξει στην ευρωπη κ δη στον παο.πρωτο τα χρηματα,μιας κ οι rookies στο nba δεν εχουν ικανοποιητικες αποδοχες στο πρωτο 3ετες τους συμβολαιο κ δευτερο ο χρονος συμμετοχης,αφου στη γιουτα θα ναι πισω απο μπουζερ,οκουρ κ καναδυο πιο εμπειρους ρολιστες παγκου κ δυσκολα θα παρει ευκαιριες αφου η γιουτα κυνηγαει τον τιτλο στη δυση κ την εισοδο της στον τελικο του nba.αν μπορουσε να παρει εγγυησεις για τον χρονο συμμετοχης...γιατι στο οικονομικο σκελος οι προεδροι μπορουν να του καλυψουν τις απαιτησεις του.
Ginobili
Jun 27 2008, 23:15
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 27 2008, 20:11 )
ο κουφος επιλεχθηκε στο νο 23 απο τους γιουτα.πιστευω οτι 2 στοιχεια-κινητρα θα ηταν πολυ ισχυρα,προκειμενου να πειστει να ελθει κ να παιξει στην ευρωπη κ δη στον παο.πρωτο τα χρηματα,μιας κ οι rookies στο nba δεν εχουν ικανοποιητικες αποδοχες στο πρωτο 3ετες τους συμβολαιο κ δευτερο ο χρονος συμμετοχης,αφου στη γιουτα θα ναι πισω απο μπουζερ,οκουρ κ καναδυο πιο εμπειρους ρολιστες παγκου κ δυσκολα θα παρει ευκαιριες αφου η γιουτα κυνηγαει τον τιτλο στη δυση κ την εισοδο της στον τελικο του nba.αν μπορουσε να παρει εγγυησεις για τον χρονο συμμετοχης...γιατι στο οικονομικο σκελος οι προεδροι μπορουν να του καλυψουν τις απαιτησεις του.
Εννοείς δηλαδή να τον πάρουμε για 2 χρόνια,να δουλέψει στην Ευρώπη με τον Ομπράντοβιτς.....?? Ναι,έχει μια λογική η πρόταση σου,αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κουφός,ακόμα δεν έχει παίξει-ανταγωνιστεί καν.....με παίκτες άνω των 21-22 ετών.Είναι πολύ άπειρος.Και από την άλλη,στον Παναθηναικό θα υπάρχουν απαιτήσεις από την 1η μέρα για κούπες,ενώ δεν είμαι σίγουρος ότι θα έχει σίγουρα περισσότερο χρόνο συμμετοχής απ'ότι στην Γιούτα....
Χρειαζόμαστε έναν πιο έμπειρο παίκτη,που να μπορεί να προσφέρει κάποια ποιοτικά λεπτά(10'-20'..όσα είναι τέλοσπάντων..),και να μην έχει ανάγκη τόσο τον χρόνο συμμετοχής για να βελτιωθεί(κάτι που το χρειάζεται οπωσδήποτε ο Κουφός).Επίσης...αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο,δεν είναι το σκοράρισμα..αλλά να είναι αξιόπιστος αμυντικά,να μπορεί να καθαρίζει ριμπάουντ,και να κάνει γενικά "βρώμικη" δουλειά.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια στον Παναθηναικό,να ετοιμάσουμε παίκτες....για να πάνε στο ΝΒΑ την επόμενη χρονιά...(Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και να έρθει στον ΠΑΟ...θα βελτιωθεί 100% καλύτερα απ'ότι αν μείνει στην Αμερική...)
QUOTE(Ginobili @ Jun 27 2008, 21:15 )
Εννοείς δηλαδή να τον πάρουμε για 2 χρόνια,να δουλέψει στην Ευρώπη με τον Ομπράντοβιτς.....?? Ναι,έχει μια λογική η πρόταση σου,αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κουφός,ακόμα δεν έχει παίξει-ανταγωνιστεί καν.....με παίκτες άνω των 21-22 ετών.Είναι πολύ άπειρος.Και από την άλλη,στον Παναθηναικό θα υπάρχουν απαιτήσεις από την 1η μέρα για κούπες,ενώ δεν είμαι σίγουρος ότι θα έχει σίγουρα περισσότερο χρόνο συμμετοχής απ'ότι στην Γιούτα....
Χρειαζόμαστε έναν πιο έμπειρο παίκτη,που να μπορεί να προσφέρει κάποια ποιοτικά λεπτά(10'-20'..όσα είναι τέλοσπάντων..),και να μην έχει ανάγκη τόσο τον χρόνο συμμετοχής για να βελτιωθεί(κάτι που το χρειάζεται οπωσδήποτε ο Κουφός).Επίσης...αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο,δεν είναι το σκοράρισμα..αλλά να είναι αξιόπιστος αμυντικά,να μπορεί να καθαρίζει ριμπάουντ,και να κάνει γενικά "βρώμικη" δουλειά.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια στον Παναθηναικό,να ετοιμάσουμε παίκτες....για να πάνε στο ΝΒΑ την επόμενη χρονιά...(Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και να έρθει στον ΠΑΟ...θα βελτιωθεί 100% καλύτερα απ'ότι αν μείνει στην Αμερική...)
N'Dong?
πολυ καλη περίπτωση, αλλωστε το χω ξαναγραψει, ειδικά αφου η αδυναμια μου ο Μουαζο υπεγραψε στην Χιμκι (οταν λεω αδυναμια εννοω σαν παικτης 2ης επιλογης στο ροστερ, οχι πρωταγωνιστης).
τελος, ως λυση αναγκης θεωρω οτι ο Πρκτσιν ειναι αρκετα πληρης.
Ginobili
Jun 28 2008, 00:28
QUOTE(Nik7 @ Jun 27 2008, 21:33 )
N'Dong?
πολυ καλη περίπτωση, αλλωστε το χω ξαναγραψει, ειδικά αφου η αδυναμια μου ο Μουαζο υπεγραψε στην Χιμκι (οταν λεω αδυναμια εννοω σαν παικτης 2ης επιλογης στο ροστερ, οχι πρωταγωνιστης).
τελος, ως λυση αναγκης θεωρω οτι ο Πρκτσιν ειναι αρκετα πληρης.
Από το να μείνουμε με τον Ζίζιτς..σίγουρα προτιμότερος....αλλά αν έχει συμβόλαιο..πως θα τον πάρουμε..??
ΟΧΙ,δεν θέλω τον Πρκάτσιν...
*Καλός θα ήταν ο Μουαζό...αλλά οι Ρώσοι πληρώνουν...εμείς κοιμόμαστε λίγο..
VARDINOLATSIS
Jun 28 2008, 01:08
Είπαμε μην κοιτάτε άλλους...
Ο μόνος ψηλός που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού του Ομπρα είναι ο Λαβρίνοβιτς της Σιέννα...ΟΧΙ ο αδελφός του...
Δυνατο κορμμι με κίνηση και μέσα και έξω ΜΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ στο παλμαρέ του και μπόλικη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο...και εχει παίξει και 10 χρονια εθνική με ΣΑΡΑΣ
O Xατσον οντως θα ηταν εξαιρετικη περιπτωση, γιατι παιζει και στο 4 και στο 5, ταιριαζει παρα πολυ στον Ζοτς,εχει εμπειρια και εξαιρετικο χαρακτηρα που δεν θα δημιουργησει προβλημα και να μην παιζει παρα πολυ, ΑΛΛΑ...δεν εχει κοινοτικο.
Ο Λαβρινοβιτς επισης εξαιρετικη περιπτωση, ισως καλυτερη και εχει και κοινοτικο, αλλα..μηπως ειναι λίγο too much?Θα παρει εναν τόσο πρωτοκλασατο ψηλο λετε ο παο ενω υπαρχουν οι αλλοι 4..?Δεν ξερω..Δεν μου κανει και πολυ για Ομπραντοβιτς αυτο..
Ο Λορμπεκ εκλεισε Τσσκα??
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Jun 28 2008, 04:25
QUOTE(Gravedigger @ Jun 27 2008, 15:06 )
Αν είναι να βολευτούμε με τον Kecman στο 3,καλύτερα να κρατάγαμε τον Winston.
Επρεπε να φυγει καποιος Αμερικανος
για να αδειασει η θεση για τον Νικολας.
Μονο κοινοτικους μπορει να παρει ο ΠΑΟ πλεον,
εκτος αν αλλαξει διαβατηριο ο Μπατιστ.
SotDan
Jun 28 2008, 06:45
Για ΒανΝτεΣπιγκελ που έφυγε απο ΤΣΣΚΑ τι λέτε??
Εμένα δεν με χαλάει για 5ος ψηλός...
η πρασινη γραφει ο ο ζιζιτς τελειωνει την δευτερα.
ξερει κανεις λεπτομμεριες?????
παντως σιγουρα θα περιμενουμε την απαντηση του σαρας για να προχωρισουμε στις επομενες 2 μεταγραφες.
αντε ρε σαρας απαντα!!!!!!
δεν μου αρεσει ο Βαν Ντε Σπιγκελ.καλυτερα ο Λαβρινοβιτς
qspock
Jun 28 2008, 11:04
Το να συγκρινουμε τον Λαβρινοβιτς με τον Βαντε Σπιγκελ ειναι καπως ατοπο. Ο πρωτος ειναι ποιοτικος παιχτης, με σαφως πολυ περισσοτερες δυνατοτητες, ενω ο δευτερος ειναι ενας καλος ξυλοκοπος για τριτη αλλαγη, που παντως επιβαλλεται να παρει ο ΠΑΟ μιας και ειναι φτηνοτερος και ελευθερος.
Ομαδα που δεν εχει βαθος στα ψηλα κορμια ΔΕΝ παιρνει ευρωλιγκα. Οι κοιλιες του ΠΑΟ στις δευτερες φασεις της Ευρωλιγκας τα τελευταια χρονια οφειλονται στην ελλειψη δυνατων κορμιων και την αδυναμια στα ριμπαουντ. Το να χρησιμοποιεις χαμηλα σχηματα με 2 τεσσαρια αντι για πενταρι πιανει για λιγο, οταν ομως πας να βγαλεις ολη τη χρονια ετσι, παθαινεις αυτα που παθαινει ο ΠΑΟ στην ευρωλιγκα τα τελευταια χρονια.
Για μενα, πρεπει να αποκτηθει ο Βαντε Σπιγκελ, πρεπει επισης να αποκτηθει αλλο ενα ικανο πενταρι, και ενα τριαρι, δεδομενου παντα οτι θα μεινει ο Σαρας. Αν αυτοι ειναι οι Ντελγινο και Λαβρινοβιτς, θα ηταν ευχης εργο. Μενει βεβαια κενη και μια θεση αμερικανου...
ΥΓ: Αν φυγει ο Σαρας, μια πολυ καλη λυση θα ηταν ο Μπλακνει, ΑΝ τον διωξουνε απο τον Ολυμπιακο. Ο,τι πρεπει ειναι για μπακαπ του Διαμαντιδη.
Ginobili
Jun 28 2008, 11:17
QUOTE(SotDan @ Jun 28 2008, 04:45 )
Για ΒανΝτεΣπιγκελ που έφυγε απο ΤΣΣΚΑ τι λέτε??
Εμένα δεν με χαλάει για 5ος ψηλός...
Δεν υπάρχει 1ος,2ος,3ος,4ος,ούτε 5ος ψηλός στον Παναθηναικό....Γενικά...μπορείς να πεις ότι δεν υπάρχουν καν βασικοί...
Ο Βαν ντε Σπίγκελ....ναι,με χαλάει!!!! Ξυλοκόπος είναι...
(Βέβαια,για να είμαι ειλικρινής...από τιν Ζίζιτς τον προτιμώ...).
VARDINOLATSIS* Χαίρω πολύ για Λαβρίνοβιτς....λες να υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να μην συμφωνεί γι'αυτόν τον παίκτη??? Όλοι θα τον προτιμούσαμε.Το θέμα είναι,είναι ελεύθερος??? Και αν όχι...πως θα τον εξαγοράσεις από Σιένα?? Πόσα λεφτά θα θέλουν?
*Η χαρμόσυνη είδηση της ημέρας....ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΖΙΖΙΤΣ!!!!!!
Άντε γιατί κάτι δημοσιαγράφοι,όπως της Sporday(και άλλοι βέβαια),μα έχουν πρήξει τόσο καιρό,ότι ο ΠΑΟ έχει κλήσει στους ψηλούς....
Αν φέρει μεγάλο όνομα πάντως ο Ολυμπιακός στο 3,δεν θα μου κάνει εντύπωση να φέρουμε τον πολύ καλό παίκτη εμείς,στην θέση του ψηλού...
Και σίγουρα θα προτιμούσα εκεί καλύτερο παίκτη,απ'ότι στο 3.Ο Κέτσμαν είναι "ταμάμ"
Gilbert Arenas
Jun 28 2008, 11:24
ρε παιδια πως μπορειτε να ειστε ευχαριστημενοι με τον κετσμαν.θα το ξαναπω ειναι λιγος για τον παο.βασικα να το πω καλυτερα ειναι λιγος για βασικος.εμεις θελουμε βασικο 3αρι που θα κανει τη διαφορα.αν δεν ερχοταν ο νικολας και περναμε κετσμαν στη θεση του τοτε ενταξει.αλλα οχι κετσμαν για βασικο 3αρι.αντε το καλο νεο ηταν οτι φευγει ο ζιζιτς και θα κινηθουμε και για εναν ψηλο
.
johnyboy
Jun 28 2008, 12:10
Από eurobasket.com
CODE
Panathinaikos is very close to agree terms with an NBA legend, a transfer which considers being even bigger name than the one of Dominique Wilkins (204-F-60, college: Georgia Tech) 12 years ago. The player is 32 years of age and has 10 active and productive seasons in the NBA with double digits in points and rebounds. Eurobasket.com, will give o its readers more information very soon. The player has been seen and talked by the Assistant Coach of Zeljko Obradovic , Dimitris Itoudis three weeks ago upon his trip in USA. Some behind the scene news are taking Dimitris Itoudis in the States especially for the specific player!!
Ποιον εννοεί?
ironman
Jun 28 2008, 12:20
ντανκαν;;
Ginobili
Jun 28 2008, 12:25
QUOTE(t0ny3 @ Jun 28 2008, 09:49 )
ρε παιδια πως μπορειτε να ειστε ευχαριστημενοι με τον κετσμαν.θα το ξαναπω ειναι λιγος για τον παο.βασικα να το πω καλυτερα ειναι λιγος για βασικος.εμεις θελουμε βασικο 3αρι που θα κανει τη διαφορα.αν δεν ερχοταν ο νικολας και περναμε κετσμαν στη θεση του τοτε ενταξει.αλλα οχι κετσμαν για βασικο 3αρι.
Με αυτούς τους παίκτες που έχεις τώρα στην περιφέρεια,θα δημιουργηθεί συνωστισμός στην ομάδα αν φέρεις π.χ τον Ντελφίνο...Πως θα χωρέσει με Σπανούλη,Σάρας,Διαμαντίδη,Νίκολας...?? Και έπειτα..ουσιαστικά παραγκωνίζεις και αχρηστεύεις τον Περπέρογλου.... ο οποίος έχει δείξει ότι διαθέτει τρομερές ικανότητες.(Και δεν σου λέω για τον Χατζηβρέτα...)
Με διψηφιο αριθμο ποντων και ριμπαουντ σε ολη τη καριερα δε μου φαινεται για guard / small forward. Μαλλον σε PF/ center πηγαινε το μυαλο μου
Λιγο που το εψαξα στο site του ΝΒΑ για χρονια στο ΝΒΑ και διψηφιο αριθμο ποντων-ριμπαουντ,αυτοι που ταιριαζουν-αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο- ειναι οι Σον Μαριον,Αντουαν Γουολκερ,Μπραντ Μιλερ,Λαμαρ Οντομ και καπως ο Χαρινγκτον.
Αλλα ξεχασα να δω ποιοι ειναι 32.Μισο λεπτακι...
Λοιπον,Miller kai Walker ειναι και οι 2 γεννημενοι το 1976 αρα 32 χρονων.
Αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω τι παιζει με τα συμβολαια τους.
Σε καμια περιπτωση παντως μεγαλυτερα ονοματα απο τον Ντομινικ.
...Ελπιζω να μην μου εχει διαφυγει καποιος...
edit:Στον Walker στο years pro εχει 12.Αρα οχι.
QUOTE(man10 @ Jun 28 2008, 10:28 )
Λιγο που το εψαξα στο site του ΝΒΑ για χρονια στο ΝΒΑ και διψηφιο αριθμο ποντων-ριμπαουντ,αυτοι που ταιριαζουν-αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο- ειναι οι Σον Μαριον,Αντουαν Γουολκερ,Μπραντ Μιλερ,Λαμαρ Οντομ και καπως ο Χαρινγκτον.
Αλλα ξεχασα να δω ποιοι ειναι 32.Μισο λεπτακι...
και ειναι ποτε δυνατον καποιος(οι) απ αυτούς να συγκριθουν σε βεληνεκές και όνομα με τον Dominique???? δε νομιζω!
ψαξτε τπτ αλλο ρε παιδιά, εμενα μουρεθε στο μυαλο ο grant Hill
lakersdynasty
Jun 28 2008, 12:35
Αν λεει για δυψηφιους αριθμους και στα ριμπαουντ παμε για 4/5 οχι 3αρι....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.