Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ-ROSTERS ΕΣΚΑ 2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4
soouza
QUOTE(sadystef @ Jul 29 2010, 12:42 ) *
kalispera
nai exei parei 7 kainourgies athlitries

Kαλησπέρα. smiley.gif

Πολύ ωραία.Οι συγκεκριμένες είναι ικανές να κάνουν τη διαφορά?Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω δύο είναι από Παπάγου.

Γι αυτό ζητώ ενημέρωση. bball.gif
a.n.r00u *n-e*
QUOTE(soouza @ Jul 29 2010, 22:54 ) *
Kαλησπέρα. smiley.gif

Πολύ ωραία.Οι συγκεκριμένες είναι ικανές να κάνουν τη διαφορά?Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω δύο είναι από Παπάγου.

και μια παικτρια απο πεύκη 5αρι νομίζω..
sadystef
QUOTE(soouza @ Jul 29 2010, 22:54 ) *
Kαλησπέρα. smiley.gif

kalispera
den xerw an einai ikanes na kanoun tin diafora pantws mporoun na paixoun isaxia tis alles 2 omades pou proanaferate!
exalou to prwtathlima tis g eska den thewreitai kai kana duskolo prwtathlima opws tha gnwrizeis kai esy...ligo tuxeros na eisai kai anevikes katigoria(vlepe akadimia)den nomizw oti o tritwnas den axize na anevei swsta?
sch
QUOTE(sadystef @ Jul 30 2010, 11:05 ) *
kalispera
den xerw an einai ikanes na kanoun tin diafora pantws mporoun na paixoun isaxia tis alles 2 omades pou proanaferate!
exalou to prwtathlima tis g eska den thewreitai kai kana duskolo prwtathlima opws tha gnwrizeis kai esy...ligo tuxeros na eisai kai anevikes katigoria(vlepe akadimia)den nomizw oti o tritwnas den axize na anevei swsta?

Καλησπερα, sadystef!
Θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι βασει των κανονισμων του φορουμ δεν επιτρεπεται να γραφεις με λατινικους χαρακτηρες...
bball.gif
soouza
QUOTE(sadystef @ Jul 30 2010, 13:05 ) *
kalispera

Kαλό μεσημέρι. smiley.gif

Μακάρι το Πικέρμι να είναι ανταγωνιστικό για να δώσει άλλη αίγλη στο δεύτερο όμιλο της Γ κατηγορίας της Έσκα. smile.gif

Τώρα περί δυναμικότητας του πρωταθλήματος ιδιαίτερα φέτος εγώ εξεπλάγην.Ήτο απόλυτα ανταγωνιστικό ιδίως στον πρώτο όμιλο.Δε το γνωρίζω,απλά το διαπίστωσα. wink.gif

Η τύχη πάντα ακολουθεί τους ικανούς-άξιους.(Προσωπική εκτίμηση).

Τέλος,ο Τρίτωνας είχε άλλο στόχο τον οποίο επέτυχε κι αυτό μας χαροποίησε εσωτερικά.Επανήλθε σε ανταγωνιστικό επίπεδο το οποίο θα έχει όμως ουσία αν υπάρξει και συνέχεια.

Αν άξιζε να ανέβει θα το κρίνουν οι άλλοι,όχι εγώ.Το μόνο σίγουρο είναι πως κυνήγησε τη νίκη σε όλα τα παιγνίδια. bball.gif
kasper7
QUOTE(sadystef @ Jul 30 2010, 13:05 ) *
kalispera

Σίγουρα το Πικέρμι έχει κάνει καλές κινήσεις για την κατηγορία και σίγουρα θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, όπου απλά το θέμα ήταν πόσο θα πάει η διαφορά. Να επισημάνω όμως πως το υλικό από μόνο του δεν μπορεί να φέρει άνοδο, χρειάζεται και δουλειά. Το υλικό είναι απλά η μαγιά. Αν το Πικέρμι καταφέρει και λύσει και το πρόβλημα του γηπέδου και των προπονήσεων... σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην κατηγορία.

Από κει και πέρα, μπορεί η Γ' να μην θεωρείται και κάποιο ιδιαίτερα δύσκολο πρωτάθλημα, όμως δεν είναι και εύκολο. Από τον όμιλο του Τρίτωνα πέρυσι όποια ομάδα κι αν ανέβαινε, θα το άξιζε, γιατί ήταν ομάδες δουλεμένες και ο όμιλος άκρως ανταγωνιστικός και δύσκολος, 5 ομάδες έπαιξαν για 2 θέσεις. Και έχω την αίσθηση πως φέτος τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

Καλή επιτυχία πάντως σε όλες τις ομάδες!!! smiley.gif
ntimat
ενδιαφερουσες γενικα αποψεις περι δυναμικοτητας της συγκεκριμενης κατηγοριας.απλα θελω να αναφερω μια και χρονια την παρακολουθω απο κοντα πως ειναι μια πολυ δυσκολη κατηγορια με ομαδες πολυ ικανες αλλα και αλλες που απλα συμμετεχουν.Ειδικα φετος θα γινουν καταπληκτικα ματς,εχω μια αισθηση τετοια,ειδικα στον ομιλο που ειναι ο Ιασων.Ευχομαι καλες διακοπες σε οσους και οσες πανε τωρα,καλη επιστροφη και κυριως υγεια.
sadystef
QUOTE(sch @ Jul 30 2010, 13:08 ) *
Καλησπερα, sadystef!
Θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι βασει των κανονισμων του φορουμ δεν επιτρεπεται να γραφεις με λατινικους χαρακτηρες...
bball.gif

kalispera sch
se euxaristw gia tin enimerwsi alla den exw elliniko pliktrologio prostoparon

rov tinos
Παιδιά, παρακολουθώ μπασκετ στην τηλεόραση αλλά μόνο αντρικό... Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προβάλλεται και το γυναικείο μπάσκετ... πραγματικά θα 'θελα πολύ να δω κάποιους αγώνες.....έχω παρακολουθήσει μόνο 2-3 αγώνες τους οποίους μας τους έχει προβάλει ο προπονητής μας για να πάρουμε μια ιδέα....
Αν γνωρίζετε που και πότε προβάλλονται???

68.gif wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.