Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Συνέντευξη Childress στους NYTimes
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
asxetos
http://www.nytimes.com/2008/10/12/sports/b...gewanted=1&_r=1

Θα κάνω μια μετάφραση αργότερα όταν βρω χρόνο. Ελπίζω να μην ξενερώσει με όλα αυτά τα ευτράπελα που συμβαίνουν. Πολύ καλή συνέντευξη.
benchwarmer
Πολυ καλη συνεντευξη...
(Αν καποιος τον πετυχει καμια μερα στο τραμ, μην τρομαξει tongue.gif )

Αυτο που δειχνει παντως και απο την συνεντευξη, και απο αυτα που εχουμε ακουσει, αλλα και απο το πως τον ειδα σημερα στις αντιδρασεις του, δειχνει οτι ειναι πολυ καλο παιδι και δεν προκειται να δημιουργησει κανενα προβλημα. Ολο το σκηνικο (με την μητερα του που ερχεται κλπ κλπ) διαφερει απο τον τυπικο "παιχτη ΝΒΑ" και πραγματικα δεν απορω καθολου που κατεληξε εκει ο Γιαννακης. Περα βεβαια απο το παικτικο κομματι, που αφου λεει οτι το τεχνικο τιμ ειδε 50(!) αγωνες του, τοτε δεν χωραει αμφιβολια οτι ειναι πολυ μελετημενη η κινηση..
Xaroumenos loukoumas
Ενδιαφέρουσα η συνέντευξη όντως..
Μου έκανε αρκετή εντύπωση ο τρόπος του, φαίνεται ιδιαίτερα καλός σα χαρακτήρας
asxetos
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ;
Εδώ οι αθλητές έχουν αντιμετώπιση αστέρων του Χόλυγουντ. Ότι κάνεις είναι στις εφημερίδες. Πήγα σε ένα κλαμπ και την άλλη μέρα ήταν στην εφημερίδα. Πρέπει να συνηθίσεις. Σου λένε μη πας σε κλαμπ παρά μόνο μετά από παιχνίδια. Προτιμούν να μη βγαίνεις κάθε βράδυ, κάτι που ούτως ή άλλως δεν κάνω.

ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ;
Όταν ήρθα να δω αν θα μου άρεσε. Για 3 μέρες ημουν στα πρωτοσέλιδα. Και έχουν 10 καθημερινά αθλητικά περιοδικά. Είχαν αφιερώματα με το τι έκανα κάθε μέρα. Και στη πατρίδα σου ζητάνε φωτογραφίες και αυτόγραφα. Εδώ ο άλλος σου φωνάζει "Ολυμπιακός" και έχει τατουάζ το σήμα της ομάδος. Η υποστήριξη του κόσμου είναι σε άλλο επίπεδο.

Ο ΟΣΦΠ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ YANKEES-RED SOX. ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ;
Είναι 10 φορές χειρότερα, 100 μάλλον. Όταν παίζεις εντός έδρας οπαδοί του αντιπάλου δεν μπορούν να έρθουν. Πρόσφατα κάποιοι πυροβολούσαν με αεροπίστολα και έριχναν φωτοβολίδες. Μετά τον αγώνα συναντώνται και πλακώνονται. Είναι εντελώς σκληροπυρηνικοί. Τους παίζουμε 2 φορές στην κανονική περίοδο, στο Κύπελλο και στα πλεϊοφς. Πέρυσι τους παίξαμε 6 φορές.

ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ;
Το πρωϊνό. Γαλοπούλα μπεϊκον. Έχω σεφ αλλά δεν δουλεύει ακόμα γιατί έρχεται η μητέρα μου σύντομα και θα μου μαγειρεύει. Είμαι απλός τύπος και μου λείπει το πρωϊνό μου. Και η οικογένεια μου. Αυτά.

Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΣΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ;
Ήμασταν στο τηλέφωνο μιλώντας για τις προσφορές. Μου λέει έχουμε ένα τηλέφωνο από την Ελλάδα. Το άκουσα και γέλασα. Τι; Από που ήρθε αυτό τώρα; Τότε μου είπε πόσα έδιναν. Του λέω κράτα το αυτό. Ας δούμε πως θα πάνε τα πράγματα με τις άλλες προσφορές. Είχαμε προσφορές από Oklahoma City, San Antonio, Phoenix, Cleveland και άλλους που δεν θυμάμαι. Ο Τζιμ είχε τη λίστα και κάποιες προσφορές ήταν ελκυστικές, άλλες όχι. Ήθελα να τελειώνω γρήγορα και το είπα στη διοίκηση της Ατλάντα. Έμενα ελεύθερος τη 1η Ιουλίου και ήθελα να τελειώσω εντός μίας εβδομάδος. Είχαν περάσει 3 εβδομάδες χωρίς εξελίξεις. Η Ατλάντα έλεγε ότι εγώ και ο Smith αποτελούσαμε προτεραιότητα. Ένιωθα ότι είχα μπλέξει σε μια κατάσταση χωρίς να το θέλω. Μπορώ να προσαρμοστώ στα πάντα. Όταν είδα τα σπίτια και τους ανθρώπους, διοίκηση και συμπαίκτες, κατάλαβα ότι δεν είναι και τόσο άσχημα. Και είχα ευχάριστες αναμνήσεις από το κολέγιο. Μου έλειπε αυτό το πνεύμα ομαδικότητας αφού δεν υπάρχει τόσο στο ΝΒΑ. Πράγματα όπως το να τρώμε μαζί.

ΚΡΑΤΑΣ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΜΦΟΡΝΤ;
Με αυτούς που ήμασταν συμμαθητές. O Rob Little είναι στη Νέα Υόρκη και δουλεύει στους Goldman-Sachs. O Chris Hernandez παίζει Ισπανία. Ο Justin Davis έπαιζε εδώ. Μου έδωσαν συμβουλές και με παρότρυναν. Όπως και ο Carlton Weatherby.

ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ Ο JAMAL SAMPSON ΤΩΝ TORONTO RAPTORS. ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ. ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;
Είμαστε φίλοι με τον Τζαμάλ από την 6η ή 7η. Το κάνουμε και με άλλους φίλους, όσοι μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.

ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Γινόταν ολοένα και πιο σοβαρό. Είχαμε τη συνομιλία στις 8 Ιουλίου. Συνάντησα το γενικό διευθυντή και βοηθό στο Βέγκας (το Μανουσέλη εννοεί). Είχαμε μια καλή συνάντηση.
Μου έιπανε το όραμα τους. Ότι είχαν δει 50 παιχνίδια της ομάδας μου πέρυσι. Εξεπλάγην. Δεν το πίστευα ότι με βλέπουν σε όλο τον κόσμο. Μου είπαν ότι ταιριάζω με την ομάδα. Που μπορώ να βοηθήσω και ποιός θα είναι ο ρόλος μου. Ένιωσα καλά και χρήσιμος. Σημαντικός. Πάντα θέλεις να νιώθεις σημαντικός. Αυτή η συνάντηση με έκανε να το σκεφτώ πιο σοβαρά.

ΟΠΩς ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΚΟΛΕΓΙΑΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
Ακρβιώς. Με έπεισαν και όταν ήρθα, αυτό ήταν. Όταν βγήκαμε να δούμε σπίτια, είδα κάποια άλλα που μου άρεσαν. Στην αρχή ήμουνα λίγο απογοητευμένος, αλλά τελικά βρήκα αυτό που ήθελα.

ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΟΙΚΟ;
Δεν ξέρω. Μεταξύ 5 και 8 χιλιάδων Ευρώ. Μου είπαν ότι πληρώνουν μέχρι 9. Είμαι 25 λεπτά από το προπονητικό κέντρο. Υπάρχει κίνηση και μόνο 2 δρόμοι, οπότε από αύριο θα δοκιμάσω το τραμ ποπυ κοστίζει μόνο 1 Ευρώ.

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΗΡΘΕΣ
Πάντα είναι, όχι μόνο τότε. Με προσέχουν. Μου δίνουν ότι θέλω. Δεν θέλω να γίνομαι βάρος αλλά στεναχωριούνται όταν δεν ζητάω κάτι. Στην Ελλάδα δεν έχουν καθαριστήρια και είπα σε κάποιον στην ομάδα ότι μου παίρνει πολύ χρόνο να πλύνω τα ρούχα. Μου λέει έπρεπε να μας το πεις να το φροντίσουμε.

ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
Το ξέρω. Πολλοί με ρωτάνε. Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου. Και ο Αρρόγιο και ο Μποϊκινς έχουν βασιλική αντιμετώπιση. Εμείς ήμασταν ρολίστες στο ΝΒΑ οπότε μας αρέσει.

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ.
6 εκατομμύρια δολάρια χωρίς φόρους. Τ αδιπλά από ότι θα έβγαζα. Βάλε σπίτι, αυτοκίνητο, σεφ και τα υπόλοιπα.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΚΣ;
Καλύπτω γύρω στα 10 εκατομμύρια από το σάλαρι καπ τους. Είναι δύσκολο να κρατήσουν τα δικαίωματα μου έστω και αν δεν με πληρώνουν. Δεν νομίζω να με κρατήσουν για 3 χρόνια. Είτε θα απομπολήσουν τα δικαίωματα μου είτε θα με κάνουν ανταλλαγή. Έχουν πολλούς παίκτες τους οποίους θέλουν να ανανεώσουν και χρείαζονται λεφτά. Τότε όλα θα είναι πιο εύκολα για μένα.

ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;
Όχι αλλά βρήκα μια τρύπα στο σύστημα. Δεν ήταν δική μου η έμπνευση αφού ο ΟΣΦΠ με πλησίασε πρώτος. Νομίζω ότι η περίπτωση μου θα φέρει αλλαγές στη ΣΣΕ. Δεν μπορούν κάποιες ομάδες να τα βάλουν με τους Ευρωπαίους.

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΝΒΑ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ.
Δεν έχουμε τσάρτερ πτήσεις πάντα. Αλλά δεν πειράζει. Σήμερα πετάξαμε από το Ισραήλ στις 6 το πρωί. Αλλά είχαμε ρεπό. Δεν χρείαζομαι ιδιωτικό αεροπλάνο. Όλα είναι άνετα. Τσάρτερ έχουμε μόνο στην Ευρωλίγκα.

ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ BABY SHAQ
Είναι τέρας. Δεν ξέρω γιατί δεν πήγε στο ΝΒΑ. Εδώ έρχεται από τον πάγκο. Κάνει τη ζημιά, κάθεται και μετά ξαναμπαίνει. Ο κόουτς θέλει να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο σε όλο τον αγώνα. Γι'αυτό δεν παίζουμε πολλά λεπτά. Ο Κόμπι και ο Λεμπρόν παίζουν 40 λεπτά, εδώ ο αγώνας διαρκεί 40 λεπτά. Εγώ παίζω γύρω στα 27. Έτσι δουλεύει ο κόουτς. Ο κόσμος μπερδεύεται λίγο όταν βλέπει τα στατιστικά. Είναι πιο δύσκολο να σκοράρεις, δεν υπάρχουν 3 δευτερόλεπτα, αλλά ζώνες ενώ το παιχνίδι είναι πιο σκληρό. Είναι πιο ομαδικό. 15 πόντοι σε 27 λεπτά δεν είναι και άσχημα.
Αλλά δεν έχει σημασία. Αυτοί που βάζουν πολλούς πόντους παίζουν σε μικρές ομάδες. Ο Παπαλουκάς ήταν MVP της Ευρωλίγκας και έβαζε 10 πόντους με 5-7 ασσίστ. Δεν τους ενδιαφέρει τόσο το ποιός βάζει 30.
Μετά το παιχνίδι στο Τελ Αβίβ με είχε πάρει από κάτω. Είχα χάσει κάποια σουτ και όντας μαχητής δεν μου άρεσε. Ο Παπαλουκάς μου λέει έπαιξες δυνατά, έκανες ένα κλέψιμο και κερδίσαμε. Εκτιμούν τα μικρά πράγματα. Αν είχα βάλει 30 και χάναμε μάλλον θα ήταν θυμωμένοι μαζί μου.

Τα υπόλοιπα σε λίγο όταν βρω χρόνο (εκτός αν θέλει κάποιος να συνεισφέρει). smile.gif
theov
Καλή συνέντευξη όντως!

ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΡΚΕΤΆ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
asxetos
Ναι φίλε μας έχει όντως πάρει χαμπάρι. Το καλό είναι ότι έχει ήδη δει και τα πολλά συν που έχει η Ελλάδα σε σχέση με τη πατρίδα του.

Ο Μαϊκ Μοντγκόμερι, ο κολεγιακός σου προπονητής μας είπε ότι είσαι χαρούμενος που δεν σου ζητάνε να βάζεις 40 κάθε βράδυ.
Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που μ'αρέσει εδώ. Δεν υπάρχει πίεση να αλλάξω το τρόπο παιχνιδιού μου. Κάποιες βραδιές ασφαλώς και θα πρέπει να είμαι πιο επιθετικός και στις 2 άκρες του τερέν. Δεν περιμένουν ωστόσο να μπαίνω και να βάζω 30. Ή να κάνω 20 σουτ στο παιχνίδι. Και χαίρομαι γιατί ούτε και εγώ το θέλω. Δεν ήμουν ποτέ ο παίκτης των πολλών σουτ, προτιμώ να καλές προσπάθειες κάτω από καλές προϋποθέσεις.

ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ;
Γύρω στα 10 με 15 άτομα. Τους ξεκαθάρισα ότι δεν είναι για τον καθένα. Οι πτήσεις και τα ξενοδοχεία δεν είναι επιπέδου ΝΒΑ. Δεν είναι Four Seasons αλλά δεν είναι και άσχημα. Νομίζω ότι για ανθρώπους σαν και εμένα είναι καλό αυτό γιατί θα με βοηθήσει μετά το τέλος της καριέρας μου. Η ζωή είναι πιο απλή. Τα πιερσσότερα δεν είναι πάντα καλύτερα. Βγάζω ασφαλώς καλά λεφτά και έχω άνεση. Αλλά δεν χρείαζεται να μένεις στο Ritz-Carlton. Και το Westin μια χαρά είναι.

ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΑ;
Ποτέ δεν ξέρεις. Ποτέ μη λες ποτέ αλλά δεν ξέρω.

ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ;
Μίλησα με έναν από τους ιδιοκτήτες και μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν είναι καλή ιδέα. Πίστευε ότι δεν θα με πλήρωναν.

Η ΝΙΚΕ τι σου είπε;
Χάρηκαν. Θα τους εκπροωσπώ πλέον στην Ευρώπη. Στην Ατλάντα δεν έκανα και πολλά.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ;
Ναι. Αλλά δεν το έκανα γι'αυτό. Απλώς ήταν μια καλύτερη κατάσταση για μένα. Δεν με ενδιαφέρει τι λέγεται. Πολλοί είπαν ότι πάω να παίξω σε χψαμηλότερο επίπεδο και φοβάμαι το συναγωνισμό. Το διάβασα αυτό σε πολλά chat room και εφημερίδες. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι "Βγάζω τα διπλά από ότι έβγαζα, έχω μεγαλύτερο ρόλο, δεν έχω καθόλου έξοδα και ζω σε μια ωραία πόλη. Ποιός δικηγόρος ή γιατρός δεν θα το έκανε αυτό; Αν το δεις επιχειρηματικά το να απορρίψω μια τέτοια πρόταση θα ήταν ηλίθιο. Μετά θα έπρεπε να γράψουν ότι κακώς πήγα πανεπιστήμιο στο Στάνφορντ αφού είμαι ηλίθιος.

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.
Είναι κάτι το οποίο πρέπει να συνηθίσω αλλά δεν με πειράζει. Γι'αυτό άλλωστε δουλεύω όλη μου τη ζωή. Έχω την ευκαιρία να βετιωθώ ως παίκτης και να δείξω περισσότερα πράγματα. Η πίεση είναι καλοδεχούμενη. Γίνεται οδηγός μου.

ΕΝΙΩΣΕΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ "ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ;
Θα επανέλθω σε αυτό που είπα προηγουμένως. Σας παίκτης πάντα θέλεις να βελτιώνεσαι. Πάντα θέλεις να παίζεις περισσότερο. Πολλοί θα ήταν ευχαριστημένοι ως 6οι παίκτες. Εγώ το δέχτηκα και δεν είχα πρόβλημα αφού αυτό ήθελαν οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου. Αλλά πάντα θέλεις να έχεις μεγαλύτερο ρόλο. Δουλεύω όλο το καλοκαίρι. Το να βάζουν σε ένα καλούπι ("είσαι 6ος παίκτης") είναι λίγο δύσκολο γιατί δεν θέλω να νιώθω βολεμένος σε έναν ρόλο. Δεν υπάρχει τίποτα άσχημο με τον ρόλο του 6ου. Αλλά πάντα θέλεις να βελτιώνεσαι και να γίνεσαι καλύτερος.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ;
Δεν είναι ένας τυπικός ιδιοκτήτης στον οποίο δεν μπορείς να μιλήσεις. Με παίρνει τηλέφωνο και μου στέλνει μηνύματα. Την άλλη μέρα μου έστειλε τη διεύθυνση ενός μπλογκ για μένα. Ήμασταν στο αυτοκίνητο όταν ψάχναμε για σπίτι με υπαλλήλους της ομάδος και τους έπαιρνε τηλέφωνο συνέχεια. Και δεν ήταν τίποτα σημαντικά στελέχη της ομάδος όπως ο κόουτς ή ο γενικός διευθυντής. Δεν υπάρχει εδώ αυτό το "είμαι πολυεκατομμυριούχος και δεν μπορείς να μου μιλήσεις". Υπάρχει επαφή. Πήγαμε όλοι στο γάμο ενός εκ των 2 ιδιοκτητών. Υπάρχει οικογενειακή ατμόσφαιρα.

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΒΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;
Δεν ξέρω. Ίσως να μην υποκύψει τελικά. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνει, οι παίκτες θα κάνουν αυτό που είναι καλό για τους ίδιους. Σαν άνθρωπος νομίζω ότι ο Στερν μπορεί να καταλάβει όταν κάποιος κάνει το σωστό για τον εαυτό του.

ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΠΙ;
Είναι πιθανό. Αν συμβεί αυτό θα αλλάξει τα πάντα. Του Κόμπι του αρέσει ο έλεγχος. Αν του δώσουν τη δυνατότητα να κάνει ότι θέλει στην ομάδα θα έρθει. Αν μπορούσε να φτιάξει την ομάδα όπως θέλει, θα το έκανε χωρίς σκέψη. Δεν τον ξέρω πολύ καλά. Τον έχω συναντήσει μερικές φορές. Στις συναναστροφές που είχαμε και από αυτά που έχω ακούσει, πιστεύει ότι αν μπορούσε να κάνει το δικό του, και να φτιάξει την ομάδα από το 0, θα το έκανε. Αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει.

Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ, Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙΕΣ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ ΚΤΛ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;
Νομίζω ότι μ'αρέσει να είμαι διαφορετικός. Πάντα ήμουν διαφορετικός και πάντα ήθελα να ξεχωρίζω. Αυτό που κάνω τώρα είναι ένα ακόμα δείγμα της επιθυμίας μου αυτής. Ακόμα και η κόμμωση μου. Προσπαθώ να είμαι διαφορετικός ακόμα και σε μικρά πράγματα σαν και αυτά.
theov
QUOTE(asxetos @ Oct 12 2008, 04:39 ) *
Ναι φίλε μας έχει όντως πάρει χαμπάρι. Το καλό είναι ότι έχει ήδη δει και τα πολλά συν που έχει η Ελλάδα σε σχέση με τη πατρίδα του.

...

Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ, Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙΕΣ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ ΚΤΛ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;
Νομίζω ότι μ'αρέσει να είμαι διαφορετικός. Πάντα ήμουν διαφορετικός και πάντα ήθελα να ξεχωρίζω. Αυτό που κάνω τώρα είναι ένα ακόμα δείγμα της επιθυμίας μου αυτής. Ακόμα και η κόμμωση μου. Προσπαθώ να είμαι διαφορετικός ακόμα και σε μικρά πράγματα σαν και αυτά.


Το πόσο διαφορετικός είναι θα φανεί! Είναι νωρίς ακόμη να αποφανθούμε... Πάντως πολύ αδυνατούλης μου φαίνεται ρε παιδιά!

Καλός παίχτης, δεν ξέρω αν θα κάνει την διαφορά, άλλα είναι σίγουρα καλός παίχτης! Το θέμα είναι ότι φαίνεται ¨παιδάκι¨, τέλος πάντων θα φανεί τι ψάρια πιάνει κατά τον Ιανουάριο...
JOS
ακομα ειναι τελειως εξω απο τα νερα του και παλι καλα που δειχνει να προσαρμοζεται τοσο γρηγορα. οντως μετα το γεναρη θα δειξει πραγματικα τι ψαρια πιανει...τεραστια διαφημιση αυτη η συνεντευξη για την ομαδα μας (ελπιζω και το espn που θα εχει ολοκληρο αφιερωμα με βιντεο να αφησει τις ιδιες εντυπωσεις...)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.