Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Λ.Α Λεικερς-Γιουτα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
morrison
lal1-sm.gif (1) VS jazz-sm.gif (5)

Παρουσιαση της σειρας...
http://espn.go.com/nba/playoffs/2010/match...ams/jazz-lakers

Πρωτο ματς Κυριακη βραδυ στο Λ.Α και σε πολυ καλη ωρα Ελλαδος 10.30...
red pyramid88
Το ΣΚΑΙ θα το δείξει ή μπά;

Αν κρίνω απο τον πρώτο αγώνα με τους Thunder που είχα παρακολουθήσει, οι Λιμνάνθρωποι όταν θέλουν και τους βγαίνει πραγματικά ο αγώνας μπορούν να νικήσουν τους αντιπάλους τους παίζοντας καλό μπάσκετ. Απο την άλλη, τη Utah προσωπικώς τη θεωρώ τον πιο σκληρό αντίπαλο που θα μπορούσαν να έχουν οι Lakers μαζί με τους Spurs, λόγω της εμπειρίας αυτής της ομάδας. Πιστεύω τώρα ήρθε η στιγμή να δείξουν οι Artest - Odom λίγα πράγματα παραπάνω και να κάνουν ζημιές, όπως και ο Kobe εννοείται smile.gif Ποντάρω σε 4-2 για τους Lakers, επειδή θέλω να πιστεύω ότι η απόδοση τους θα βελτιώνεται απο εδώ και στο εξής.
OnLy_PAS-AthEnS
Γιουτα με ωηλους Φεσενκο και Κουφο ειναι ανυπαρκτη στους Λεικερς με Μπαινουμ Οντομ Γκασολ.Οσο και να θεωρω οτι οι Λιμνανθρωποι δεν ειναι τοσο καλοι οσο φαινονται φετος πιστευω θα περασουν 4-1 στο ανετο!
Igor
O Artest αναμενεται να εχει εναν πιο ενεργο ρολο στην επιθεση, αφου δεν θα εχει να μαρκαρει καποιον Ντουραντ στην αλλη πλευρα του γηπεδου. Τωρα ο Ντερον θα ειναι ενας πονοκεφαλος για τους Λεικερς. Αφου τους "τρελανε" ο Γουεστμπρουκ, δεν θα τα καταφερει και ο Ντερον ? Βεβαια η αμυνα θα ειναι προσαρμοσμενη πανω του, ενω με του Θαντερ ο Γουεστμπρουκ βρηκε χωρους αφου ολοι περιμενανε τον Ντουραντ.
aegeansheed
Οι Lakers το πιθανότερο ήταν να πάνε στα 7 παιχνίδια αν δεν έκανε 2 μεγάλες φάσεις σε back to back καταστάσεις σε άμυνα και επίθεση ο Gasol. Και θα οδηγούνταν σε full series εξ' αιτίας ενός παίκτη (του Westbrook). Αν λοιπόν ήταν πονοκέφαλος ο Westbrook μία φορά με το stop n shoot skill του, τότε νομίζω ότι ο Jackson θα πρέπει να είναι διπλά προβληματισμένος με έναν αντίπαλο στην ίδια θέση, που μπορεί να κάνει το ίδιο καλά με αυτό που έκανε ο 'Brook, αλλά μπορεί να πασάρει καλύτερα όσο κανείς άλλος αυτή τη στιγμή. Ειδικά στις φάσεις που τον ντουμπλάρουν, ο Deron λόγω σωματικών προσόντων μπορεί να περάσει τη μπάλα σε συμπαίκτη όπως θέλει (με χέρια σηκωμένα, με σκαστή πάσα, με πάσα μετά άλματος, κάθετα, παράλληλα).

Όπως δήλωσε και ο ίδιος πριν το game 5 θεωρεί τον εαυτό του πλέον τον νο1 playmaker στο ΝΒΑ. Προσωπικά δεν πίστευα ότι η Utah θα έβρισκε λύσεις από Mathews και Fesenko. Δυστυχώς δεν είδα κανένα παιχνίδι πέρα από αποσπάσματα, οπότε δεν έχω πλήρη άποψη για το πώς κύλησε η σειρά, επηρεασμένος από τη φάση του τραυματισμού του Okur στο game 1, οπότε δεν ξαναασχολήθηκα, πιστεύοντας ότι το Denver θα έχει εύκολο έργο.

Το σίγουρο είναι ότι περιμένω βαρβάτες 120άρες και από τις δύο ομάδες και μια σειρά θεαματική στο επιθετικό κομάτι.
Air Kef
Artest on Deron! 71.gif

Ίσως ο Κόρβερ προσφέρει στην Γιούτα περισσότερα του αναμενομένου, ακριβώς επειδή οι Λέικερς θα πρέπει να προσαρμοστούν απέναντι στον Ντερόν.

Κλειδί το τι θα κάνει όλη η β γραμμή των Τζαζ βασικά.
Ginobili
Εγώ είμουν πεπεισμένος από την αρχή ότι η Γιούτα θα αποκλείσει το Ντένβερ...με τους Λέικερς όμως,λογικά θα αποκλειστούν.Μου αρέσει πολύ το γρήγορο-κινητικό μπάσκετ του Σλόαν,που όλοι οι παίκτες κινούνται διαρκώς και κάνουν κοψίματα...αλλά χωρίς Κιριλένγκο και Ουκούρ δεν νομίζω να αντέξουν.Είναι και η κακή παράδοση που έχουν με τους Λέικερς,δεν βλέπω τρόπο να περιορίσουν τον Κόμπε,ούτε να επιβληθούν στην ρακέτα.
Θα έχει όμως μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει ο Ντερόν.
a bullet for your head
Ομολογω οτι εξεπλαγην απ την προκριση των Τζαζ,δεδομενου οτι ειχαν & μειονεκτημα εδρας & 2 μεγαλες απουσιες.
Παντως,προσπαθω να βρω νεα για την κατασταση του Κιριλενκο(αλλα δεν βρισκω..),διοτι στις 16 Απριλιου ειχε κυκλοφορησει η ειδηση οτι θα εμενε τουλαχιστον 2 εβδομαδες απ'εξω...& οτι θα θα εχανε τη σειρα με τους Ναγκετς & οχι ολοκληρα τα πλει-οφς...
Που σημαινει πως θα πρεπει να περιμενουμε ενδεχομενως & μια πιθανη επανεμφανιση του Ρωσου SF.

Απο κει & περα,οι Τζαζ εκμεταλευτηκαν την απουσια του κοουτς Καρλ & τον τραυματισμο του Νενε...
Ομως ακομη & εαν ο Νενε δεν τραυματιζοταν,οι ψηλοι των Τζαζ,μπορουσαν να ματσαρουν καλυτερα τους αντιστοιχους των Ναγκετς,λογω οτι τα σωματοτυπα ταιριαζαν.
Και ετσι ο κοουτς Σλοαν επιχειρησε με τη χρησιμοποιηση του Φεσενκο απλα να ''αγορασει'' καποια αγωνιστικα λεπτα,προκειμενου το διδυμο Μπουζερ-Μιλσαπ να αντεξει τη φθορα & τη κοπωση.

Με τους Λεικερς ομως ειναι διαφορετικα τα πραγματα...διοτι εχουν στο βασικο τους σχημα 2 πολυ καλους σεβεν φουτερ,με ικανοτητα στο inside game,τοσο στην εκτελεση,οσο & στη δημιουργια.
Και θεωρω οτι το εργο των Μιλσαπ(2.03μ)-Μπουζερ(2.06μ),θα ειναι σιγουρα δυσκολοτερο..ειδικα αν το παιχνιδι εξελιχτει σε κοντρολ ρυθμο.

Θεωρω οτι το σημαντικοτερο ζητημα θα ειναι το ποια ομαδα θα επιβαλλει το ρυθμο της.
Οι Τζαζ αρεσκονται στο επιθετικο transition & στις ενδιαμεσες επιθεσεις.Επισης παιζουν καλα το pick n' roll & το κυριο χαρακτηριστικο των play's ειναι η συνεχης κινηση χωρις τη μπαλα & η ταχυτητα στη κυκλοφορια.

Οι Λεικερς θα επιδιωξουν σιγουρα εναν πιο ''ευλογο'' ρυθμο,καθως & να τροφοδοτησουν αρκετα τους Γκασολ-Μπαινουμ,στη προσπαθεια τους & να φθειρουν τους κοντυτερους αντιπαλους τους,αλλα & να επιδιωξουν να βγαλουν αρκετες δευτερες επιθεσεις(επιθετικα ρημπαουντ),μη επιτρεποντας ετσι στους Τζαζ να τρεξουν.

Και οι 2 ομαδες στην εδρα τους παρουσιαζονται δυνατες(ειδικα οι Τζαζ)...οποτε το ζητουμενο ειναι αν οι Λεικερς κρατησουν αλωβητη την εδρα τους η' αν οι Τζαζ κανουν το λεγομενο upset...

koutsou10
μετα το τελευταιο παιχνιδι του κομπι στην οκλαχομα νομιζω πως θα ξανααποδοσει στα κανονικα του επιπεδα κ αν σοβαρευτει λιγο ο φιλ τζακσον κ δεν κανει τα τραγικα που εκανε(δεν καταλαβαινω για ποιον λογο)μονο στο τελευταιο παιχνιδι θα καθαρισουν σχετικα ευκολα την πολυ συμπαθητικη ομαδα της γιουτα...
οπως εχουν πει ολοι καθαρο πλεονεκτημα στο 4-5 απο λιμνανθρωπους αλλα κ ανισοροπια στα μαρκαρισματα στα γκαρντ...
4-2 οι lakers με μονο 1 σπασιμο εδρας αφου κ οι 2 ομαδες δεν χανουν στην εδρα τους με τιποτα σχεδον...
Hoff
Δεν είχα κάποια προτίμηση μεταξύ Γιούτα και Ντένβερ αλλά από τη στιγμή που τέθηκε εκτός μάχης ο Οκούρ (κάτι που με είχε κάνει να πιστέψω ότι η χρονιά τελείωσε για τη Γιούτα αλλά τελικά...) προτιμούσα Γιούτα. Θεωρώ πως η μπάλα πρέπει να πάει μέσα και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους. Δε βλέπω πως θα καταφέρει η Γιούτα να κρατήσει μακριά τους Γκασόλ, Μπάινουμ και Όντομ. Παίζει να δούμε πολύ ποστάρισμα από Κόμπι και Αρτέστ μιας και θα λείπει και ο Κιριλένκο. Ο Ντερόν θα κάνει πάρτι σίγουρα, θα ρίξει και 1-2 30άρες, πάντα διψήφιες ασίστ αλλά αν η Γιούτα δεν παρουσιαστεί πολύ εύστοχη από το τρίποντο και οι ψηλοί των Lakers κάνουν σωστά τη δουλειά τους (όπως φυσικά και αυτοί που τους πασάρουν την μπάλα) τότε η πρόκριση θα έρθει σίγουρα. Αν δεν ήταν η καυτή έδρα των Jazz θα έλεγα μέχρι και 4-1 αλλά τώρα ίσως πάει στα 6 παιχνίδια. Πάντως οι Lakers τα τελευταία δύο χρόνια έχουν 4-2 και 4-1 νίκες με Jazz. Όπως και ορισμένες νίκες στη regular μέσα στην έδρα της Γιούτα.

Απαιτώ Γκασόλ 25π μ.ό. κα Μπάινουμ/Όντομ μαζί 25π. τουλάχιστον. Οτιδήποτε άλλο θα είναι ηλίθιο. Τώρα αν ο Κόμπι παίζει πάντα όπως χθες χαλάλι, αλλά δεν πιστεύω πως είναι σε θέση να το κάνει και γιατί να το κάνει τώρα. Αυτό θα χρειαστεί στους τελικούς - και της περιφέρειας.
T.W.Is.M.
Και για μενα η διαφορα ειναι στη φροντλαιν. Γκασολ και Μπαινουμ ειναι πολυ ψηλοι και πολυ ποιοτικοι για την ελλιπη γραμμη ψηλων της Γιουτα. Το διδυμο Μιλσαπ-Μπουζερ ειναι καλο, αλλα υστερει σε υψος και αυτο πιστευω οτι θα το εκμεταλλευτουν οι ψηλοι των Λεικερς, ενω κι ο Οντομ ειναι πιο γρηγορος απ τους ψηλους της Γιουτα. Ο Ντερον σιγουρα θα κανει καλη σειρα με μεγαλα νουμερα, δεν πιστευω οτι αυτα θα ειναι αρκετα. Πλακα-πλακα αναρωτιεμαι τι θα καταφερνε ο Αρτεστ εναντιον του. Ειναι πιο βαρυς και πιο αργος βεβαια, αλλα σε μια μερα που δεν ειναι ευστοχος απ εξω ο Ουιλιαμς...
Τελικη προβλεψη 4-2 για τους Λεικερς. Το κλειδι ειναι να γινει το 2-0 στα πρωτα ματς στο ΛΑ. Μετα η εμπειρια υπαρχει για να το εκμεταλλευτουν αυτο οι Λεικερς.
Μπορει να περιμενω μεγαλα πραγματα απο τον Ντερον αλλα περιμενω κι ενα μεγαλο σουτ απο το Φισερ. Και ισως αυτο το τελευταιο να κανει τη διαφορα οσο και η αποδοση του Ουιλιαμς...
il postino
ξεκαθαρο φαβορι οι λεικερς!

εχουν την εδρα , εχουν καλυτερη ομαδα και η γιουτα εχει τις γνωστες απουσιες.

θεωρω οτι θα ζοριστουν λιγοτερο απο οτι με την οκλαχομα , η οποια ελαχιστα ελειψε να τους παει στα 7 παιχνιδια , τα οποια ηταν και η προβλεψη μου.

πολυ δυσκολα θα κανει 2 νικες οι γιουτα!
spursforthe5
κατα εμενα την πιο καυτη εδρα του πρωταθληματος μαζι με αυτη των καβαλιερς την εχει η γιουτα.ο ντερον πραγματι κανει θαυματα οποτε αφου δν ηταν ικανοι να μαρκαρουν τον westbrook πως να πιστεψω οτι μπορουν να περιορισουν το ντερον.με αυτο το σκεπτικο αλλα και με το οτι πολυ δυσκολα περασαν την οκλαχομα θεωρω πολυ δυσκολο να περασουν τους γιουτα πριν το 7παιχνιδι.για αυτο προβλεπω 4-3 υπερ τους.ο μπουζερ εαν πεσει πανω στο γκαζολ τοτε ο ισπανος θα εχει μεγαλο προβλημα ειδικα στο μαρκαρισμα του.τωρα ο κιριλενκο ξερει κανεις εαν θα παιξει η οχι??
aegeansheed
Εγώ πάλι πιστεύω ότι η απουσία του Okur θα κάνει τη Utah λίγο καλύτερη αμυντικά. Ο Τούρκος μάρκαρε μόνο με τα μάτια και γενικά είναι πολύ soft για να τον θεωρήσω κανονικό ψηλό. Τουλάχιστον με τον Fesenko, που είναι ελαφρώς καλύτερος από τα αδέλφια Collins σε ένα σώμα, ο Bynum θα βρει μπροστά του έναν ισοϋψή, στα ίδια κιλά που μπορεί να τον σπρώξει και να τον κρατήσει μακριά από το καλάθι.

Επίσης θέλω να πω ότι είναι απαξιωτικό και άδικο να ξεγράφεις μια ομάδα πριν καν ξεκινήσει η σειρά. Τα ίδια πάνω-κάτω λέγονταν σχετικά με το ποιός θα μαρκάρει τον Carmelo (...και θα πέφτουν 45άρες αβέρτα κλπ κλπ), την αδυναμία του Kirilenko να βοηθήσει και τον τραυματισμό του Okur. Διδακτορικές διατριβές στη Θεωρία και τα Χαρτιά που καμία σχέση δεν είχαν με την πραγματικότητα, όπως αποδείχθηκε. Οι περισσότερες προβλέψεις ήταν για τους Nuggets μεταξύ 4-2 και 4-3 στη χειρότερη.

Εάν αποκλειστεί η Utah θα είναι είναι η 13η ομάδα που θα έχει καταφέρει να μείνει εκτός συνέχεια playoffs από τον ίδιο αντίπαλο για 3η συνεχόμενη χρονιά. Το πρόβλημα για τη Utah είναι ότι έχει ηττηθεί στα 14 τελευταία παιχνίδια που έχει παίξει στο Los Angeles και ακόμα και πιάσει το max και κερδίσει το 3ο και το 4ο θα πρέπει να ξεπεράσει τα standards της για να κερδίσει παιχνίδι από τους Lakers στο Staples. Ο ίδιος ο Deron είπε ότι οι Lakers όταν καταφέρνουν να κάνουν ένα σερί και να αποκτήσουν διαφορά τότε τους είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψουν: “They’re usually a team that tries to come out and blow you out in one quarter, and they’ve done that to us on several occasions”

Ο Κirilenko θα επιστρέψει κάποια στιγμή στη σειρά, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος. Σήμερα (Σάββατο) αναμενόταν να κάνει την πρώτη του full court προπόνηση.

Jazz Team Report 1-5-2010
a bullet for your head
QUOTE(aegeansheed @ May 1 2010, 22:18 ) *
Επίσης θέλω να πω ότι είναι απαξιωτικό και άδικο να ξεγράφεις μια ομάδα πριν καν ξεκινήσει η σειρά. Τα ίδια πάνω-κάτω λέγονταν σχετικά με το ποιός θα μαρκάρει τον Carmelo (...και θα πέφτουν 45άρες αβέρτα κλπ κλπ), την αδυναμία του Kirilenko να βοηθήσει και τον τραυματισμό του Okur. Διδακτορικές διατριβές στη Θεωρία και τα Χαρτιά που καμία σχέση δεν είχαν με την πραγματικότητα, όπως αποδείχθηκε. Οι περισσότερες προβλέψεις ήταν για τους Nuggets μεταξύ 4-2 και 4-3 στη χειρότερη.

Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αδικο η' απαξιωτικο οσον αφορα τους Τζαζ.
Με βαση τα αρχικα δεδομενα(πλεονεκτημα εδρας στους Ναγκετς,τραυματισμοι Κιριλενκο-Οκουρ),οι Ναγκετς ηταν το φαβορι στις αρχικες προβλεψεις.
Τωρα...η 3αδα Ντερον-Μπουζερ-Μιλσαπ,επιασε υψηλοτατα στανταρντ αποδοσης,ενω & το υπολοιπο σαπορτινγκ καστ ανταποκριθηκε..
Ο Νενε τραυματιστηκε...οπου σε συνδυασμο & με τη μετρια αποδοση των Μαρτιν-Αντερσεν,εδωσαν την ευκαιρια στους Τζαζ να υπερισχυσουν στις μαχες μεσα στο ζωγραφιστο..
Το μακρινο σουτ των Ναγκετς δεν τους πηγε...& ο Τ.Ρ.Σμιθ δεν εδωσε τις γνωστες του ωθησεις ερχομενος απ το παγκο..


QUOTE(aegeansheed @ May 1 2010, 22:18 ) *
Εγώ πάλι πιστεύω ότι η απουσία του Okur θα κάνει τη Utah λίγο καλύτερη αμυντικά. Ο Τούρκος μάρκαρε μόνο με τα μάτια και γενικά είναι πολύ soft για να τον θεωρήσω κανονικό ψηλό. Τουλάχιστον με τον Fesenko, που είναι ελαφρώς καλύτερος από τα αδέλφια Collins σε ένα σώμα, ο Bynum θα βρει μπροστά του έναν ισοϋψή, στα ίδια κιλά που μπορεί να τον σπρώξει και να τον κρατήσει μακριά από το καλάθι.

Αυτο που λες ισχυει.
Ο Φεσενκο εχει το bulk για να σπρωξει τον Μπαινουμ,ομως ο κοουτς Σλοαν τον χρησιμοποιουσε κυριως για να ''αγοραζει'' καποια αγωνιστικα λεπτα ωστε να ξεκουραζει τους Μπουζερ-Μιλσαπ.
Στη προσπαθεια του να περιοριστει το inside game των Λεικερς,ισως θα πρεπει να ακολουθησει το ροτεισον στους ψηλους απ τη πλευρα των Λεικερς...δηλαδη,να βαζει τον Μιλσαπ,οταν ο Τζακσον θα βαζει τον Οντομ..
Βεβαια,ισως ετσι να χασει καποια λεπτα συμμετοχης ο Μιλσαπ(μ.ο.),ο οποιος βρισκεται σε εξαιρετικη κατασταση..
Ginobili
QUOTE(aegeansheed @ May 1 2010, 19:18 ) *
Εγώ πάλι πιστεύω ότι η απουσία του Okur θα κάνει τη Utah λίγο καλύτερη αμυντικά. Ο Τούρκος μάρκαρε μόνο με τα μάτια και γενικά είναι πολύ soft για να τον θεωρήσω κανονικό ψηλό. Τουλάχιστον με τον Fesenko, που είναι ελαφρώς καλύτερος από τα αδέλφια Collins σε ένα σώμα, ο Bynum θα βρει μπροστά του έναν ισοϋψή, στα ίδια κιλά που μπορεί να τον σπρώξει και να τον κρατήσει μακριά από το καλάθι.

Δεν αντιλέγω,αλλά το πλεονέκτημα που δίνει ο Οκουρ στο να αναγκάζει έναν εκ των Μπάινουμ-Γκασόλ να τον κυνηγάει έξω στο τρίποντο,είναι μεγαλύτερο κατά την γνώμη μου.Θα ανάγκαζε τους Λέικερς να παίζουν περισσότερο με τον Όντομ στο 4..αλλά και πάλι ο Ουκούρ έχει το κορμί και την ικανότητα να τον ποστάρει στα 4-5 μέτρα και να σουτάρει.Από κει και πέρα ο κοντός μεν...πολύ δυνατός δε Μπούζερ στην ρακέτα με έναν μόνο εκ των Μπάινουμ-Γκασόλ....κουτσά στραβά θα μπορούσε να τα καταφέρει.
aegeansheed
Σωστά όσα ειπώθηκαν περί rotation ψηλών. Ο Okur θα έδινε 10-15 πόντους στην επίθεση και κάποια ριμπάουντ στην άμυνα. Δε θα έκανε (όπως δεν κάνει ποτέ) προσωπική άμυνα σε κάποιον ψηλό. Δε θα έμπαινε μπροστά στον παίκτη και δε θα έκανε foul. Αυτό ο Sloan θα το κερδίσει από τον Fesenko. Επιθέσεις τραβηγμένες δε θα πάρει στην επίθεση. Θα παίξει ας πούμε όπως ο Dampier που περιμένει 1-2 αμαρκάριστα μέτρα κοντά στο καλάθι και μία καλή πάσα από τον point του (όπως κάνει ο Kidd) για να καρφώσει. Θα πάρει τα ριμπάουντ του Okur, όμως θα σπρώξει και θα παίξει και άμυνα στο σουτ.

Τα επιπλέον σουτ που θα έπαιρνε ο Okur θα τα μοιραστούν οι περιφερειακοί (Miles-Mathews-Korver). Εκτός αυτού θα μπορούν να παίξουν με μεγαλύτερη ενέργεια στην επίθεση οι Boozer και Millsap που έχουν πολύ καλά την απειλή από όλες τις θέσεις μέχρι τα 5 μέτρα. Και έπαιξαν καλά στη σειρά με το Denver. Το στοιχείο που κάνει σχετικά ενδιαφέρον το ζεύγος είναι ότι οι Jazz έχουν το momentum λόγω του ότι απέκλεισαν μία ομάδα που έφτασε μέχρι τους Conf.Finals πέρσι και άσχεται με την τελική κατάταξη στη Reg.Season λογιζόταν και πάλι ως ένα από τα φαβορί να φτάσει εκεί.
captain charisma
οι λεικερς οπως προανεφεραν και τα παιδια απο πανω εχουν πλεονεκτημα στους ψηλους εναντι των τζαζ και πρεπει να χτυπησουν σ αυτο το σημειο που πονανε οι τζαζ.
οσο για το μαρκαρισμα του γουιλιαμς μιας και δν εχουν κανα καλο τριαρι οι τζαζ θα το αναλαβει ο ρον-ρον μαζι με τον μπραιαντ..στη θεση του πλειμεκερ οι λεικερς παντα ειχαν προβλημα απ την εποχη του σακ δλδ το 2000 και μετα...
τη διαφορα θα τη κανει ο μπραιαντ γιατι η γιουτα δεν εχει καποιο παικτη μου να μπορει να το παιξει καλη αμυνα..εκτος αν γυρισει κανας κιριλενκο..
λεικερς στα 6 παιχνιδια
Razorblade Fish
Δυστυχως νομιζω πως η μονη ομαδα που εχει το ειδικο βαρος για να αποκλεισει πλεον του Λεικερς απο τον τελικο του ΝΒΑ ειναι οι Σπερς.Πιστευα οτι και το Νταλας,αλλα και το Ντενβερ θα μπορουσαν να τους αποκλεισουν αλλα μας αφησαν νωρις...Μακαρι η Γιουτα,η ακομα καλυτερα οι αγαπημενοι μου Σανς να με διαψευσουν αλλα το θεωρω σχεδον απιθανο...Go Utah!
spursforthe5
κοιτα οι σπερς δν εχουν την εδρα που εχουν οι γιουτα.για αυτο το λογο θεωρω πολυ πιθανη τη προκριση τους αν σπασουν τν εδρα των λακερς...
Razorblade Fish
QUOTE(spursforthe5 @ May 2 2010, 01:11 ) *
κοιτα οι σπερς δν εχουν την εδρα που εχουν οι γιουτα.για αυτο το λογο θεωρω πολυ πιθανη τη προκριση τους αν σπασουν τν εδρα των λακερς...

Εχουν ομως την ψυχολογια(και τετοιων αγωνων γενικοτερα,αλλα και των Λεικερς),την κλαση,την προσωπικοτητα και την εμπειρια...Πραγματα που η Γιουτα αγνοει αφου εχει 2 συνεχομενους αποκλεισμους απο το ΛΑ(ψυχολογια),περα απο Ντερον-Μπουζερ-Μιλσαπ λιγα πραγματα(κλαση-προσωπικοτητα) ενω και απο εμπειρια πολυ πισω...
Das Kapital
Εχω παρατηρησει πως ο Γκασολ ειναι σχεδον για να μην πω σε ολους τους αγωνες των playoffs ο καλυτερος παιχτης των Λεικερς,σε περιπτωση που παρουν το πρωταθλημα οι Λεικερς και συνεχιστουν κατα τον ιδιο τροπο οι εμφανισεις των Γκασολ και Κομπι τοτε αναμφιβολα θα ναι ο Gasol ο ΜVP!
NBAholic
Ευτυχώς ή δυστυχώς, MVP των πλέι οφ δεν υπάρχει, οπότε η μοναδική ελπίδα του Γκασόλ θα είναι να πραγματοποιήσει μεγάλες εμφανίσεις στους τελικούς (και φυσικά οι Λέικερς να πάρουν τον τίτλο). Η ιστορία μας έχει δείξει κατ' επανάληψιν ότι οι επιδόσεις πριν τους τελικούς δεν προσφέρουν κάποιο μπόνους για το MVP των τελικών...
morrison
Xαμος στο Λ.Α,οι Τζαζ το πηγαν στον ποντο στο 7λεπτο για το τελος...
Hoff
Πολύ καλό πρώτο 12λεπτο από Lakers που σούταραν κοντά στο 90% κάποια στιγμή!!! Ο Κόμπι πάρα πολύ καλός, με 12/19 σουτ καθώς και ο Γκασόλ που είχε γεμάτη στατιστική. Ουσιαστικός ο Φίσερ με καλή άμυνα πάνω στον Ντερόν (όσο μπορούσε τέλος πάντων), αν και τις βεβιασμένες επιλογές δεν τις απέφυγε σε κάποιες στιγμές (με αποκορύφωμα εκείνο το επιθετικό προς το τέλος). Όντομ καθοριστικός στην 4η. Ο πάγκος είχε καταστροφική επίδραση στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου, με αποτέλεσμα η Γιούτα να πάρει το προβάδισμα. Η αλήθεια είναι ότι παρά τη διψήφια διαφορά για πολύ μεγάλο διάστημα, το παιχνίδι φαινόταν επικίνδυνο για το LA και τελικά στην 4η περίοδο φάνηκε γιατί... Από τρίποντα κλασικοί Lakers, με 2/12 αν δεν κάνω λάθος αλλά τουλάχιστον δε σούταραν πάρα πολλά. Προσπάθησαν να πάνε την μπάλα μέσα και πολύ καλά έκαναν.

Από Γιούτα καλός ο Μπούζερ (αν και χάνει ένα καθοριστικό ριμπάουντ στο τέλος από τον Όντομ που καταλήγει σε καλάθι), όπως και ο Ντερόν ο οποίος, όμως, περίμενα να κάνει ακόμα καλύτερο παιχνίδι. Ίσως ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του. Δεν περίμενα την εμφάνιση των Μάθιους και Μάιλς. Είναι κάτι που δεν πρέπει να ξαναγίνει (και δεν πιστεύω σε τέτοιο βαθμό, τουλάχιστον όχι στο LA). Το καλό ήταν ότι η Γιούτα δεν ήταν εύστοχη από το τρίποντο.

Η απουσία του Κιριλένκο νομίζω ότι ήταν ένας λόγος για τον οποίο είδαμε πολλές διεισδύσεις απ'τον Κόμπι. Είναι αρκετά δύσκολο να τον κρατήσει κάποιος μακριά από το καλάθι έτσι κι αλλιώς, απλά εκείνο που γίνεται είναι να έρχεται βοήθεια από τους ψηλούς. Με Μπούζερ και Μίλσαπ δε γίνεται δουλειά, ενώ και ο Φεσένκο στο ξεκίνημα ήταν λίγο χαμένος, περίμενα καλύτερη αμυντική συμπεριφορά.

Πιστεύω ότι και το 2ο ματς ανήκει στους Lakers. Όταν η σειρά πάει στο Salt Lake City, και με την παρουσία του Κιριλένκο, η Γιούτα θα έχει τον πρώτο λόγο. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι Lakers θα περάσουν με 4-2 νίκες.

ΥΓ Ρον, βάλε κανα τριποντάκι, θα μας κοστίσει στο τέλος.
red pyramid88
Πιστεύω σήμερα φάνηκε ότι τουλάχιστον όσο αφορά τη βασική πεντάδα οι Lakers έχουν το πλεονέκτημα σε σχέση με τη Utah, όπως και ότι ο πάγκος του LA πραγματικά δεν ξέρει από που πρωτομπάζει. Τυχαίο ότι η πρώτη στιγμή που η Utah πραγματικά απείλησε ήταν όταν βρέθηκαν οι παγκίτες αρκετή ώρα μέσα; Και να έλεγα ότι έστω έδειχναν να έχουν ένα σύστημα. Αυτό που έβλεπα ήταν τον Brown να παίρνει τη μπάλα και να κάνει κάνα σουτ αλλά Kobe, μόνο που εννοείται δεν του έβγαιναν.

Πέρα από τη γκρίνια, χάρηκα που είδα τον Kobe να παίζει πολύ καλύτερα και να φτάνει 30άρα χωρίς να κάνει ιδιαίτερη κατάχρηση σε σουτ. Πολύ καλός σήμερα και αν παραμείνει στα ίδια επίπεδα σε όλη τη σειρά αρκεί πιστεύω. Ο Gasol πραγματικά σήμερα έσωσε τους Lakers, όχι μόνο με το απίστευτο καλάθι και φάουλ στο κρίσιμο 4ο δωδεκάλεπτο αλλά και με τα ριμπάουντ που πήρε, την άμυνα που έπαιζε, τα πάντα όλα. Ο Odom ήταν αρκετά καλός (και αυτός όμως ουσιαστικός, ενώ βρισκόταν εκεί σε κρίσιμα σημεία. Να μην έπαιρνε τρίποντα όταν δεν υπήρχε ανάγκη και θα είχα ακόμη καλύτερη γνώμη), ο Fisher έδωσε όσα έπρεπε να δώσει, ο Artest με κάνει και απορώ αν έχει αποφασίσει να ανοίξει οικοδομική επιχείρηση για τα ανάκτορα του, ο Bynum ήταν καλός. Για το πάγκο δεν θέλω και δεν θα μιλήσω.

Από τους Jazz, δεν νομίζω ότι ξεχώρισε ένας ή δύο παίκτες, αλλά πολλοί που έκαναν ζημιά, σε διαφορετική περίοδο ο καθένας. Στην έδρα των Μορμόνων οι Lakers θα έχουν πρόβλημα αλλά ελπίζω πως σε ένα μάτς τουλάχιστον η Utah θα χάσει την έδρα.

υ.γ. του χρόνου ελπίζω σε Fisher παγκίτη και να έχουμε κάποιον καινούργιο, νέο και ελπιδοφόρο άσσο να βοηθήσει, αλλιώς θα υπάρχει πολύ έντονο πρόβλημα σε αυτή τη θέση.
ViC
Φοβερός Γκασόλ, έκανε βίδες τον Μπούζερ.
Και γενικότερα με τέτοια υπεροπλία στη ρακέτα, το ΛΑ δε χάνει τη σειρά. Η Γιούτα είχε μεγάλο πρόβλημα όταν η μπάλα πήγαινε μέσα στο καλάθι, ακόμα και με ποσταρίσματα κοντύτερων παικτών. Το πως πήγαν οι Λέικερς να το χάσουν μέσα από τα χέρια τους το ματς μόνο αυτοί το ξέρουν. Ο Μάθιους και ο Μάιλς τράβηξαν πολύ παιχνίδι, ίσως ήταν αστάθμητοι παράγοντες. Άντε να δούμε τι θα γίνει με την επιστροφή του ΑΚ49
Air Kef
Όσο και να βελτιώνει το παιχνίδι του ο Λεμπρόν, όσο καλύτερος και να γίνεται ο Ουέιντ, ο Κόμπι θα παραμένει ο πιο απολαυστικός παίκτης των γηπέδων..

Πραγματικά η ισορροπία που έχει το κορμί του σε κάθε προσπάθεια που επιχειρεί, η μηχανικη του τζαμπ σουτ του, η αρτιότητα των κινήσεων κάθε μέλους του σώματος του στα fadeaway σουτ, η τελειότητα του drive του απο οποια πλευρά το επιχερεί, η σιγουριά που εμπνέει με την μπάλα στα χέρια όταν αυτή καίει.... είναι μοναδικά στο άθλημα σήμερα και είναι και ο βασικός λόγος που το παλικάρι αυτό πλησιάζει τον MJ περισσότερο από όλους..

Η Γιούτα κατάφερε να μείνει μέσα στο παιχνίδι παρά το κακό της α ημίχρονο και εκμεταλευόμενη τον πάγκο της αλλά και τις εκτός αναμενομένου αποδόσεις των Μαθιους και Μάιλς πήγε να κάνει την έκπληξη, άλλα άποψή μου είναι ότι ο Σλόαν δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του στο τελευταίο κρίσημο τρίλεπτο, όταν και οι Λέικερς είχαν προσαρμοσει την άμυνά τους οπως έπρεπε, με προσοχή στον Ντερόν και κατα τ'αλλα όλοι μέσα στην ρακέτα.. Ο Κόρβερ μπορουσε να βοηθησει περισσότερο, ειδικά στο τέλος..

Με ανάλογη εμφάνιση και Κιριλένκο, οι Τζαζ έχουν την δυνατότητα να δυσκολέψουν τους Λέικερς περισσότερο από τους Θαντερ και να διεκδικήσουν παραπάνω απο εναν τιμητικο αποκλεισμό, αν και οι Λέικερς δείχνουν ως η ομάδα που ξέρει να αρπάζει ότι της προσφέρεται από τον αντίπαλο, κι αυτό είναι παράσημο για τον Τζάκσον κυρίως.
Air and King
Η Γιουτα εχασε την ευκαιρια χθες να κανει το μπρεικ και πλεον νομιζω οτι οι Λεικερς θα κερδισουν το 2ο παιχνιδι πιο ευκολα...
Ο Κομπι εκανε το καλυτερο του παιχνιδι χθες οχι μονο στα Πλειοφ αλλα σχεδον το τελευταιο διμηνο οντας μεστος με σωστες επιλογες...
Πολυ καλος και ο Γκασολ...
Ο Αρτεστ μπορει να τα εχει σπασει οπως ειπωθηκε παραπανω οχι μονο τωρα αλλα και με τους Θαντερ αλλα η αμυνα που επαιξε στον πρωτο γυρο απεναντι στον Ντουραντ ηταν για σεμηναριο και θυμισε τον παιχτη που ειχε ανακυρηχθει παλαιοτερα Αμυντικος της Χρονιας....

QUOTE(Air Kef @ May 3 2010, 08:26 ) *
Όσο και να βελτιώνει το παιχνίδι του ο Λεμπρόν, όσο καλύτερος και να γίνεται ο Ουέιντ, ο Κόμπι θα παραμένει ο πιο απολαυστικός παίκτης των γηπέδων..

Πραγματικά η ισορροπία που έχει το κορμί του σε κάθε προσπάθεια που επιχειρεί, η μηχανικη του τζαμπ σουτ του, η αρτιότητα των κινήσεων κάθε μέλους του σώματος του στα fadeaway σουτ, η τελειότητα του drive του απο οποια πλευρά το επιχερεί, η σιγουριά που εμπνέει με την μπάλα στα χέρια όταν αυτή καίει.... είναι μοναδικά στο άθλημα σήμερα και είναι και ο βασικός λόγος που το παλικάρι αυτό πλησιάζει τον MJ περισσότερο από όλους..

Αυτος ειναι και ενας απο τους λογους(υπαρχουν βεβαια πιο σημαντικοι) που ο Κομπι δεν θα ξεπερασει τον Τζορνταν..
Ο Κομπι εχει καλυτερη τεχνικη ακομα και απο τον Τζορνταν στα σημεια...Εχει ελαφρως καλυτερο footwork,καλυτερο χειρισμο της μπαλας,ειναι καλυτερος σουτερ 3 ποντων αλλα υστερει σε ντραιβ,αμυνα,σουτ απο μεση αποσταση,ποσταρισμα,επιλογες,ατομικες εμφανισεις,ατομικους-ομαδικους τιτλους,leadership,κυριαρχια...

Θα επιλεγω παντα τον ΛεΜπρον διοτι δεν εχω ξαναδει παιχτη σαν και αυτον ενω αντιθετα σαν τον Κομπι εχω ξαναδει τον Τζορνταν...

Ο Κομπι δεν εχει GOAT potential...
Oι περισσοτεροι GM ειχαν πει στον Μπρουσαρντ μεταξυ ΛεΜπρον και Κομπι η διαφορα ειναι αυτη:
"Most GMs -- and I think you know this -- would take LeBron in a heartbeat if given the opportunity to start a team with a LeBron οr Kobe. GMs have told me LeBron could wind up being the GOAT -- the greatest of all-time.
I'd also add that many were viewing LeBron as the potential GOAT after three seasons(2006). He's certainly not the GOAT now, but he has that potential."
-Chris Broussard

Ο ΛεΜπρον ειναι One of a Kind παιχτης o Kομπι δεν ειναι..Στοιχεια απο Οσκαρ Ρομπερτσον,Λεν Μπαιας και Ελτζιν Μπειλορ..Ειναι ο μονος παιχτης που μπορει να παιξει αλλα Ματζικ και αλλα Τζορνταν...


Περα λοιπον απο τα γουστα του καθενος που σαφως διαφερουν υπαρχει και το potential σε καθε παιχτη και εκει κανενας δεν μπορει να συγκριθει με τον ΛεΜπρον στην σημερινη εποχη και γενικοτερα σαν potential ο ανθρωπος ειναι Top-5 ever..
Μιλαμε για ενα παιχτη που οπως ειχε πει και ο Τζουλιους Ειρβινγκ

"I haven't seen anybody like him. It's like Karl Malone out at the point running a team. Are you kidding?"
-Legend Julius Erving on LeBron James

Οπως ειχα πει αν θυμαστε ενας Light Καρλ Μαλοουν που μπορει να παιξει για πλακα 4 θεσεις...
il postino
απο τη στιγμη που ο μπουζερ δεν παταει ρακετα δε μπορουν να περιμενουν κατι καλο οι τζαζ σε αυτη τη σειρα!

οι τζαζ επαιξαν καλα χθες , ο ουιλιαμς ηταν καλος , το υπολοιπο ροστερ επισης καλο , ο μπουζερ προσπαθησε αλλα η διαφορα υψους και ογκου αναμεσα σε μπουζερ και γκασολ-μπαινουμ επαιξε μεγαλο ρολο.

μπορει να μην αποτυπωνεται καθαρα στη στατιστικη αλλα οσο υπαρχει η σιγουρια και η ασφαλεια στους λεικερς οτι η ρακετα ειναι δικη τους , σε συνδιασμο με την καταλυτικη παρουσια ενος απο τους 2 καλυτερους παικτες στον κοσμο τα τελευταια χρονια, του μπραιαντ δηλαδη , οδηγουμαστε στο συμπερασμα οτι ειδικα μεσα στο l.a οι τζαζ δε μπορουν να κερδισουν παιχνιδι παρα να το κλεψουν.

υ.γ οι τζαζ επαιξαν αρκετα καλη αμυνα πανω στον μπραιαντ αλλα εχει τετοιο τζαμπ σουτ ο τυπος που πραγματικα δε σταματιεται. μερικα καλαθια του απλα δε μπαινουν.... και το αποτελεσμα δεν ειναι μονο οι 2 ποντοι στην επιθεση αλλα και το οτι τσακιζουν τη ψυχολογια του αμυνομενου.

colonel gomelsky
Το είδα και γω το ματς (μιας και το επέτρεπε και η ώρα) οπότε ας πω δυο λόγια:

Οι Λ.Α κόντεψαν να χάσουν μέσα στις έδρα τους από μια ομάδα που έπαιζε ουσιαστικά χωρίς ψηλούς. Και θα έχαναν αν δεν υπήρχε ένας καταπληκτικός Γκασόλ και ένας σταθερός Κόμπε (κοντά στα στάνταρ του). Εννοείται ότι στα κρίσιμα έβαλαν το χερακι τους και οι διαιτητές με τα ανάποδα σφυρίγματα υπέρ του Κόμπε (τουλάχιστον 3 επιθετικά φάουλ ανάποδα).

Μεγάλο πάθος από τη Γιούτα και με τον Σλόαν να κάνει καλό ροτέισον (οι Τζαζ έδειξαν χαρακτήρα με τους αναπληρωματικούς τους). Αντίθετα στον απέναντι πάγκο κάποιος μέτραγε προβατάκια.

Αφού δεν ξέρδισαν σήμερα οι Τζαζ πιστεύω θα περάσουν οι Λέικερς.

ΥΓ. Υπάρχουν ακόμα πολλοί που βλέπουν στον Κουφό το next big thing του ελληνικού μπασκετ;

ΥΓ.2 Όσο παρακολουθώ τον Ντερόν τόσο βλέπω μέσα του έναν Σάρας δυο φορές γρηγορότερο. Μεγάλοςε παίκτης.

Air and King
QUOTE(colonel gomelsky @ May 3 2010, 20:38 ) *
ΥΓ. Υπάρχουν ακόμα πολλοί που βλέπουν στον Κουφό το next big thing του ελληνικού μπασκετ;

ΥΓ.2 Όσο παρακολουθώ τον Ντερόν τόσο βλέπω μέσα του έναν Σάρας δυο φορές γρηγορότερο. Μεγάλοςε παίκτης.

Y.Γ.Μην εισαι αδικος μαζι του...Σιγουρα ολοι περιμεναμε κατι παραπανω αλλα ειναι δυσκολο να αγωνιστεις στο υψηλοτερο επιπεδο....
Η καλυτερη επιλογη για αυτον κατα την αποψη μου ειναι να ερθει στην Ευρωπη καθως το ΝΒΑ μοιαζει ενα χαμενο στοιχημα για αυτον...Στην Ευρωπη θεωρω οτι θα μπορουσε να γινει απο τους καλυτερους ψηλους...Αν θελει να παιξει μπασκετ πρεπει να ερθει στην Ευρωπη!

Υ.Γ2..Καμια σχεση ο Ντερον με τον Σαρας..... Ο ασσος της Γιουτα αν μεινει υγειης θα μπει στο πανθεον των κορυφαιων Πλειμεικερ στην Ιστορια του ΝΒΑ...Ο Σαρας δεν εχει τιποτα πλην του court vision και του σουτ σε σχεση με τον Ντερον....Απο ντριπμλα,footwork,ταχυτητα,αμυνα...ενω ο Ντερον διαθετει ακομα καλυτερο court vision....
T.W.Is.M.
QUOTE(colonel gomelsky @ May 3 2010, 20:38 ) *
Το είδα και γω το ματς (μιας και το επέτρεπε και η ώρα) οπότε ας πω δυο λόγια:

Οι Λ.Α κόντεψαν να χάσουν μέσα στις έδρα τους από μια ομάδα που έπαιζε ουσιαστικά χωρίς ψηλούς. Και θα έχαναν αν δεν υπήρχε ένας καταπληκτικός Γκασόλ και ένας σταθερός Κόμπε (κοντά στα στάνταρ του). Εννοείται ότι στα κρίσιμα έβαλαν το χερακι τους και οι διαιτητές με τα ανάποδα σφυρίγματα υπέρ του Κόμπε (τουλάχιστον 3 επιθετικά φάουλ ανάποδα).

Μεγάλο πάθος από τη Γιούτα και με τον Σλόαν να κάνει καλό ροτέισον (οι Τζαζ έδειξαν χαρακτήρα με τους αναπληρωματικούς τους). Αντίθετα στον απέναντι πάγκο κάποιος μέτραγε προβατάκια.

Αφού δεν ξέρδισαν σήμερα οι Τζαζ πιστεύω θα περάσουν οι Λέικερς.

ΥΓ. Υπάρχουν ακόμα πολλοί που βλέπουν στον Κουφό το next big thing του ελληνικού μπασκετ;

ΥΓ.2 Όσο παρακολουθώ τον Ντερόν τόσο βλέπω μέσα του έναν Σάρας δυο φορές γρηγορότερο. Μεγάλοςε παίκτης.


Ναι, αλλα απ την αλλη πλευρα η Γιουτα πηρε το maximum απο συμπληρωματικους παιχτες οπως ο Miles και ο Μatthews, αλλα και o Μillsap και ο Ronnie Price, ειχε το Ντερον σε καλη μερα(αν και στο 4ο 12λεπτο περιοριστηκε) και εξουδετερωσε τελειως την επιδραση του παγκου των Λεικερς(που ηταν αρνητικος) πλην του Οντομ φυσικα(που κι αυτος μεχρι να βοηθησει στο τελος γυριζε γυρω απ το τριποντο και σουταρε αστοχα). Κι ομως το ματς δεν το κερδισε. Μπορει αν επαιζε εντος εδρας τα πραγματα να ηταν διαφορετικα, αλλα οι Λεικερς ειναι αυτοι που εχουν το πλεονεκτημα εδρας και οσο δε χανουν στην εδρα τους, δεν εχουν αναγκη να κερδισουν εκτος.
colonel gomelsky
QUOTE(Air and King @ May 3 2010, 21:34 ) *
Y.Γ.Μην εισαι αδικος μαζι του...Σιγουρα ολοι περιμεναμε κατι παραπανω αλλα ειναι δυσκολο να αγωνιστεις στο υψηλοτερο επιπεδο....
Η καλυτερη επιλογη για αυτον κατα την αποψη μου ειναι να ερθει στην Ευρωπη καθως το ΝΒΑ μοιαζει ενα χαμενο στοιχημα για αυτον...Στην Ευρωπη θεωρω οτι θα μπορουσε να γινει απο τους καλυτερους ψηλους...Αν θελει να παιξει μπασκετ πρεπει να ερθει στην Ευρωπη!

Υ.Γ2..Καμια σχεση ο Ντερον με τον Σαρας..... Ο ασσος της Γιουτα αν μεινει υγειης θα μπει στο πανθεον των κορυφαιων Πλειμεικερ στην Ιστορια του ΝΒΑ...Ο Σαρας δεν εχει τιποτα πλην του court vision και του σουτ σε σχεση με τον Ντερον....Απο ντριπμλα,footwork,ταχυτητα,αμυνα...ενω ο Ντερον διαθετει ακομα καλυτερο court vision....


ΥΓ. Ίσως να βιάζομαι και γω, αλλά η βιασύνη μου πιστεύω ότι δικαιολογείται -σε ένα βαθμό- από τις προσδοκίες γύρω από αυτόν. Σίγουρα μπορεί να γίνει καλός παικτης, αλλά δε νομίζω να πιάσει τις προσδοκίες. Το παραπάνω σχόλιο δεν το έκανα για να μειώσω τον Κουφό. Το έκανα ως επισήμανση για όσους (Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς) πετούσαν τη σκούφια τους για τον μικρο και σχεδόν λέγανε: "και τι με το να φύγει ο Μπουρούσης ή ο Πέκοβιτς; Θα έρθει ο ....Κουφός"
Και μιας και είπα Πέκοβιτς. Ο Σέρβος είναι πολύ καλύτερος και είναι μόνο 1-2 χρόνια μεγαλύτερος. Δεν έφαγε δα και τα γήπεδα με το κουτάλι.

ΥΓ.2 Μάλλον το εξέφρασα λάθος. Εννοούσα ότι σε σχέση με τα πλέι μέικερ που βλέπουμε στην Ευρώπη (αυτούς που έχω δει εγώ) θυμίζει περισσότερο Σάρας. Δεν συνέκρινα τους παίκτες. Απλά παρατηρησα μερικά κοινά στοιχεία. Αυτό που λέμε "μοιάζει περισσότερο".


QUOTE(T.W.Is.M. @ May 3 2010, 21:40 ) *
Ναι, αλλα απ την αλλη πλευρα η Γιουτα πηρε το maximum απο συμπληρωματικους παιχτες οπως ο Miles και ο Μatthews, αλλα και o Μillsap και ο Ronnie Price, ειχε το Ντερον σε καλη μερα(αν και στο 4ο 12λεπτο περιοριστηκε) και εξουδετερωσε τελειως την επιδραση του παγκου των Λεικερς(που ηταν αρνητικος) πλην του Οντομ φυσικα(που κι αυτος μεχρι να βοηθησει στο τελος γυριζε γυρω απ το τριποντο και σουταρε αστοχα). Κι ομως το ματς δεν το κερδισε. Μπορει αν επαιζε εντος εδρας τα πραγματα να ηταν διαφορετικα, αλλα οι Λεικερς ειναι αυτοι που εχουν το πλεονεκτημα εδρας και οσο δε χανουν στην εδρα τους, δεν εχουν αναγκη να κερδισουν εκτος.


Έχεις δίκιο για τους αναπληρωματικούς της Γιούτα. Το επεσήμανα και γω άλλα έτσι όπως το έγραψα φαίνεται όντως ότι δίνω το κρέντιτ μόνο στον Σλόαν. Επίσης συμφωνώ όπως είπα και παραπάνω ότι -υπό αυτές τις συνθήκες- οι Λέικερς είναι το φαβορί.
Air and King
QUOTE(colonel gomelsky @ May 3 2010, 21:47 ) *
"και τι με το να φύγει ο Μπουρούσης ή ο Πέκοβιτς; Θα έρθει ο ....Κουφός"
Και μιας και είπα Πέκοβιτς. Ο Σέρβος είναι πολύ καλύτερος και είναι μόνο 1-2 χρόνια μεγαλύτερος. Δεν έφαγε δα και τα γήπεδα με το κουτάλι.

Ο Πεκοβιτς ειναι καλυτερος αλλα δεν ξερω ποσο καλυτερος θα ηταν στο ΝΒΑ σε σχεση με τον Κουφο.....Δεν ξερω αν θα εφτανε για παραδειγμα εστω στο επιπεδο(χαμηλο) του Μιλισιτς...Επισης δεν ξερουμε αν ο Κουφος στην Ευρωπη θα εξελισοταν σε κατι καλυτερο απο τον Πεκοβιτς...Ειναι πραγματα θεωρητικα που δεν μπορουν να απαντηθουν αν οι 2 παιχτες δεν ακολουθησουν τον αντιθετο δρομο απο αυτον που ειναι τωρα...
Igor
Θα ηθελα να πω την αποψη μου για τον Κουφο και να με διορθωσουν οι γνωστες.
Αυτον τον παιχτη τον θυμαμαι να εχει ενα καλο σουτ απο μεση αποσταση. Αμα λοιπον δεν καταφερνει να πετυχει στο ΝΒΑ που οι σεντερ εχουν πολλες φορες ελευθερια και ανεση να σουταρουν αμαρκαριστοι απο μακρια, πως θα πετυχει στην Ελλαδα που ειναι σπανιο να βγαινει ο ψηλος να σουταρει απο μεση αποσταση.

Πιστευω οτι πρεπει να δουλεψει αρκετα εκει, αφου το Ευρωπαικο μπασκετ δεν νομιζω να του ταιριαζει οσο του ταιριαζει ο τροπος παιχνιδιου του ΝΒΑ.
colonel gomelsky
QUOTE(Igor @ May 3 2010, 23:06 ) *
Θα ηθελα να πω την αποψη μου για τον Κουφο και να με διορθωσουν οι γνωστες.
Αυτον τον παιχτη τον θυμαμαι να εχει ενα καλο σουτ απο μεση αποσταση. Αμα λοιπον δεν καταφερνει να πετυχει στο ΝΒΑ που οι σεντερ εχουν πολλες φορες ελευθερια και ανεση να σουταρουν αμαρκαριστοι απο μακρια, πως θα πετυχει στην Ελλαδα που ειναι σπανιο να βγαινει ο ψηλος να σουταρει απο μεση αποσταση.

Πιστευω οτι πρεπει να δουλεψει αρκετα εκει, αφου το Ευρωπαικο μπασκετ δεν νομιζω να του ταιριαζει οσο του ταιριαζει ο τροπος παιχνιδιου του ΝΒΑ.


Και γω αυτό θυμάμαι. Εδώ βέβαια έχει ευθύνη και ο προπονητής του που του κόβει τα φτερά (αν είναι αλήθεια αυτό). Πάντως στην Ευρώπη δεν είναι και τόσο σπάνιο. Πολλά κατά συνθήκη (εντάξει όχι ατόφια) πεντάρια (ουσιαστικά 4αρια) το κάνουν: Μπατιστ, Σμοντις, παλιότερα Άντερσεν και Σκόλα, Μπουρούσης, Λαβρίνοβιτς κτλ.

Εντάξει, κάτι δεινόσαυροι σαν τον Γιαφτόκας, τον Πέκοβιτς και τον Σόφο δεν το έχουν με τίποτα, αλλά μήπως το έχει ο Σακίλ κι ο Χάουαρντ (οι αντίστοιχοι δεινόσαυροι δηλαδή);

Ένας μόνο το έχει το πακέτο και παίζει στο l.a....

ΥΓ. Τη Γιούτα υποστηρίζω στη σειρά αλλά ως φαν του Ισπανού οφείλω να πω ότι βουλώνει στόματα.
Igor
QUOTE(colonel gomelsky @ May 4 2010, 00:10 ) *
Και γω αυτό θυμάμαι. Εδώ βέβαια έχει ευθύνη και ο προπονητής του που του κόβει τα φτερά (αν είναι αλήθεια αυτό). Πάντως στην Ευρώπη δεν είναι και τόσο σπάνιο. Πολλά κατά συνθήκη (εντάξει όχι ατόφια) πεντάρια (ουσιαστικά 4αρια) το κάνουν: Μπατιστ, Σμοντις, παλιότερα Άντερσεν και Σκόλα, Μπουρούσης, Λαβρίνοβιτς κτλ.

Εντάξει, κάτι δεινόσαυροι σαν τον Γιαφτόκας, τον Πέκοβιτς και τον Σόφο δεν το έχουν με τίποτα, αλλά μήπως το έχει ο Σακίλ κι ο Χάουαρντ (οι αντίστοιχοι δεινόσαυροι δηλαδή);

Ένας μόνο το έχει το πακέτο και παίζει στο l.a....

ΥΓ. Τη Γιούτα υποστηρίζω στη σειρά αλλά ως φαν του Ισπανού οφείλω να πω ότι βουλώνει στόματα.


Εαν εξαιρεσουμε τον Μπατιστ και τον Αντερσεν, οι υπολοιποι σουταρουνε μονο 3ποντα και οχι μακρινα διποντα που ειναι το "φορτε" του Κουφου. Εχεις δει τον Μπουρουση να παρει την μπαλα στα 4,5 μετρα και να σουταρει. Αμα ειναι θα την παρει στα 6.25..

Απο εκει και περα ο Σκολα δεν νομιζω να το εκανε ποτε επιτυχημενα, κυριως κοντα στο καλαθι επαιζε. Ενω τωρα αρχιζει και το δοκιμαζει ο Λορμπεκ.

Παντως σιγουρα δεν βλεπουμε το φαινομενο του ΝΒΑ που πολλα πενταρια βασιζονται στο ανοιχτο σουτ απο τα 4,5 μετρα. Παραδειγματα (απο τα λιγα που ξερω): Ιλγκαουσκας, Μπραντ Μιλερ
Razorblade Fish
Ο Κουφος για μενα ηταν απιστευτο ταλεντο.Τετοια επαφη με το καλαθι και απο κοντα και απο μακρια δεν βρισκεις ευκολα σε τοσο ψηλο παικτη.Oι Τζαζ για μενα επαιξαν και εχασαν με τον Κουφο.Ειχαν ενα ψηλο καταπληκτικο σουτερ και με κινησεις και με πλατη αλλα αυτοι αποφασισαν να τον χτισουν και να τον κανουν εναν body-builder σεντερ με αποτελεσμα ο Κουφος να χασει σε πλαστικοτητα,ακομα και σε σουτ ενω και το post παιχνιδι του δεν βελτιωθηκε ιδιαιτερα.Το μονο που βελτιωθηκε ηταν τα μουσκουλα του!Ειναι ξεκαθαρο πια πως ο Σλοαν δεν τον εχει σε εκτιμηση και δυστυχως οι μετοχες του στο NBA αλλα και στο μπασκετικο χρηματιστηριο γενικοτερα σημειωνουν κατακορυφη πτωση.Κριμα,μακαρι το καλοκαιρι να παρει σωστες αποφασεις.
T.W.Is.M.
QUOTE(Razorblade Fish @ May 4 2010, 00:30 ) *
Ο Κουφος για μενα ηταν απιστευτο ταλεντο.Τετοια επαφη με το καλαθι και απο κοντα και απο μακρια δεν βρισκεις ευκολα σε τοσο ψηλο παικτη.Oι Τζαζ για μενα επαιξαν και εχασαν με τον Κουφο.Ειχαν ενα ψηλο καταπληκτικο σουτερ και με κινησεις και με πλατη αλλα αυτοι αποφασισαν να τον χτισουν και να τον κανουν εναν body-builder σεντερ με αποτελεσμα ο Κουφος να χασει σε πλαστικοτητα,ακομα και σε σουτ ενω και το post παιχνιδι του δεν βελτιωθηκε ιδιαιτερα.Το μονο που βελτιωθηκε ηταν τα μουσκουλα του!Ειναι ξεκαθαρο πια πως ο Σλοαν δεν τον εχει σε εκτιμηση και δυστυχως οι μετοχες του στο NBA αλλα και στο μπασκετικο χρηματιστηριο γενικοτερα σημειωνουν κατακορυφη πτωση.Κριμα,μακαρι το καλοκαιρι να παρει σωστες αποφασεις.


Νομιζω οτι στη Γιουτα προσπαθησαν να τον εξελιξουν στον παιχτη που χρειαζονταν, αλλα δεν τους βγαινει. Δεν ηθελαν ψηλο που να βγαινει εξω απ τη ρακετα και να σουταρει, γιατι τετοιο εχουν(Οκουρ). Ηθελαν παιχτη ρακετας που να δινει μαχες κατω απ το καλαθι, μονο που ο Κουφος δεν ηταν απ τη φυση του τετοιος και δυσκολευεται να παιξει αυτο το ρολο. Λογω της μυικης αλλαγης στο σωμα του εχει προσαρμοσει και τον τροπο παιχνιδιου του. Δεν ειναι οτι δεν τον αφηνει ο Σλοαν να σουταρει, αλλα κι ο ιδιος παιζει πιο κοντα στο καλαθι. Θυμησου τον στο Ευρωμπασκετ. Ποσες φορες βγηκε εξω απ τη ρακετα να σουταρει(και ποσες απ αυτες αστοχησε) και ποσες φορες σκοραρε μεσα απ τη ρακετα. Ακομα και τα ποσοστα του στις βολες ηταν μετρια. Ελπιζω αυτα να ειναι αποτελεσματα της προσαρμογης του σωματος του και οχι τα νεα δεδομενα για το υπολοιπο της καριερας του.
ViC
O Κουφός είναι περίεργη περίπτωση παίκτη.
Ένας light ψηλός που η ομάδα του αποφάσισε να τον κάνει κολώνα.
Δε γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη.
Πιστεύω ότι βρίσκεται ακόμα κάτω από την επήρρεια του σοκ, που από εκεί που ήταν πρώτο βιολί στις ομάδες που έπαιζε και παίκτης υπεράνω συστημάτων, ξαφνικά έχει προπονητές όπως ο Σλόαν και ο Καζλάουσκας που ζητάνε συγκεκριμένα πράγματα και ίσως του βάζουν και ένα στοπ, του θέτουν κάποιους περιορισμούς. Δουλειά του βέβαια είναι να προσαρμοστεί. Από την άλλη είναι και θέμα χαρακτήρα. Όταν ο Σπανούλης ήταν στο Χιούστον και τις λίγες φορές που έπαιρνε ευκαιρίες από τον ΒανΓκάντι, είχε τον τσαμπουκά να κάνει (ως σταρ) μερικά πράγματα εκτός συστήματος, όπως ένα από τα γνωστά του ντράιβ. Τις περισσότερες φορές κατέληγε η μπάλα στα περιστέρια, αλλά τουλάχιστον ο Σπανούλης προσπαθούσε. Τον Κουφό τον βλέπω περισσότερο ψαρωμένο. Χθες ήταν θετικός όσο έπαιξε, αλλά δεν είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά. Οπότε έχει 2 επιλογές (τουλάχιστον όπως μοιάζει αυτή τη στιγμή το πράγμα):
1) Να μείνει στο NBA και να παραμείνει αιωνίως ένας ψηλός των 5 λεπτών σε κάθε ματς, ρολίστας δηλαδή και ούτε καν πολυτελείας. Άντε στην καλή του σεζόν να παίξει και 10 λεπτά με 5 πόντους και 3 ριμπάουντ μ.ο.
2) Να δοκιμάσει την τύχη του και στην Ευρώπη. Κι αν τα καταφέρει, μικρός είναι ακόμα, το ΝΒΑ μπορεί να ενδιαφερθεί ξανά. Πάντα τους ενδιαφέρει ένας καλός ψηλός. Αν ο Κουφός δεν ήταν ψηλός, θα είχε περάσει τον Ατλαντικό πάνω στο δίμηνο.
Παραμένει βέβαια η πιθανότητα (αν και ισχνή πλέον) να δούμε κάποια θεαματική εξέλιξη του παίκτη στα επόμενα δύο χρόνια αν παραμείνει στη Γιούτα ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα της λίγκας με σκοπό να σκουπίζει τον πάγκο.

btw το fade away σουτ του Μπράιαντ είναι αξεπέραστο... Απλά. Και έχει βελτιώσει την κίνησή του κοντά στο καλάθι.
Hoff
Τον Κουφό έπρεπε να τον "δουλέψουν" ως 4άρι. Σουτ από μέση απόσταση είχε (είναι κάτι που δουλεύεται έτσι κι αλλιώς, αλλά όταν το'χεις έμφυτο είναι ακόμα καλύτερα) επομένως μπορούσε να προσπαθήσει να καθιερωθεί σ'αυτήν τη θέση. Σαν σέντερ μου φαινόταν δύσκολο να έκανε περισσότερα πράγματα. Περιθώρια υπάρχουν ακόμα, αν συνεχίσει να δουλεύει και ξαναβρεί την επαφή του με το καλάθι θα επιστρέψει. Ίσως στο μυαλό τους να τον είχαν ως τη διάδοχη κατάσταση του Οκούρ, μιας και ο Κουφός δεν είχε δώσει ποτέ διαπιστευτήρια ως αμυντικός ογκόλιθος παρά μόνο ως σκόρερ τα προηγούμενα χρόνια.
Ειλικρινά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να προοδεύσει αν παραμείνει στη Γιούτα. Δεν έχει σημασία αν είναι ο Σλόαν εκεί, ο οποίος έχει εκμεταλλευτεί κατά καιρούς (αλλά και φέτος) παίκτες με πολύ μικρότερο ταλέντο και potential από τον Κουφό, το στοίχημα και για τις δύο πλευρές, δυστυχώς, φαίνεται χαμένο. Πλέον, είμαι κι εγώ της άποψης ότι ο Κούφος, όπως τον λένε οι Αμερικάνοι, πρέπει να έρθει στην Ευρώπη, μόνο καλό θα του κάνει. Ελπίζω να βρεθεί ομάδα που να ενδιαφερθεί να τον αξιοποιήσει πάνω απ'όλα. Μην πάει σε κανα Ολυμπιακό για αναπληρωματικός του Μαυροκεφαλίδη... Αν είναι να έρθει στην Ευρώπη για να παίζει 5λεπτα ας κάτσει στο NBDL, καλύτερα θα'ναι.

Όσον αφορά κάτι που ειπώθηκε πιο πάνω, ότι δεν υπαρχουν και πολλοί που δε σουτάρουν από μέση απόσταση, είναι αλήθεια αλλά δεν ευθύνονται οι προπονητές γι'αυτό αλλά οι παίκτες επειδή δεν ξέρουν να σουτάρουν και δεν έχουν δουλέψει πάνω σ'αυτό. Π.χ. η περίπτωση του Μπουρούση είναι χαρακτηριστική και συνάμα εκνευριστική. Ένας παίκτης που σουτάρει τόσο καλά από το τρίποντο και που είναι γενικά εύστοχος στις βολές - έχοντας δείξει παράλληλα ότι διαθέτει καλή τεχνική - είναι απογοητευτικό, αν μη τι άλλο, να μην μπορεί να βάλει 2 σουτ στη σειρά από τα 4-5 μέτρα. Δεν τον κατηγορώ ότι είναι τεμπέλης, άλλωστε η βελτίωση που σημείωσε στο post game είναι αξιοσημείωτη και είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Απλά αφού το'χεις το ρημάδι, δούλεψέ το κι άλλο!!!

Εν κατακλείδι, θεωρώ πως ο Κουφός θα κάνει την καλύτερη επιλογή αν έρθει Ευρώπη και βρεί ομάδα να παίζει κοντά στα 20 λεπτά κάθε παιχνίδι. Θα ήταν ενδιαφέρον να τον βλέπαμε σε κάποια ομάδα Ευρωλίγκας (Μαρούσι ή Πανελλήνιο) αλλά μάλλον δε θα τα βρούν στα λεφτά. Για Παναθηναϊκό δεν ξέρω, σίγουρα αναπληρωματικός σέντερ μπορεί να παίξει αλλά ο Ομπράντοβιτς κατά καιρούς έχει χαντακώσει παίκτες. Τα χαρακτηριστικά του Κουφού ταιριάζουν πάντως. 4-5άρι, καλό σουτ, ενώ μπορεί να παίξει και το pick 'n' roll (με πολλή δουλειά στην προετοιμασία όλα γίνονται). Μακάρι το παιδί να βρεί χρόνο συμμετοχής του χρόνου, είναι μεγάλο ταλέντο για να πάει έτσι χαμένο (καμία σχέση με το potential του Καλάθη για παράδειγμα).
colonel gomelsky
Προς όλους που πόσταραν για Κουφό:

Ρε παιδιά, εκτός από τους πολύ-πολύ μυημένους, ποιός ήξερε τον Κουφό πριν από εκείνο το ευρωμπάσκετ νέων; Και αν θυμάστε σε κείνο το τουρνουά ξεχώρισαν τρεις πάικτες: ο Κουφός, ο Τεόντοσιτς και ο Μάτσβαν.

Ο δέυτερος είναι -αυτή τη στιγμή ο πιο πολλά υποσχόμενος πλέι της Ευρώπης (αρκετά ανώτερος από Ρούμπιο δεν το συζητάω) και ο τρίτος ένας παικταράς που για άγνωστο λόγο χαραμίζεται στη Χέμοφαρμ.

Ο Κουφός τι κάνει; Πάντως την θέση δεν του την τρώει ο Οκούρ. Ο συνομήλικός του Φεσένκο του την τρώει. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος από τον Κουφό, τον έχω δει πολύ λίγο.

Δεν μπρώ να καταλάβω τι χούι έχει ο άνθρωπος και μένει εκεί. Μπορεί να έρθει και να διαπρέψει σαν βασικός στην Μπιλμπάο, τη Βαλένθια, την Ντιναμό, το Μαρούσι κτλ. Και με 200-300 χιλιάρικα συμβόλαιο. Όχι με τα εισιτήρια του λεωφορείου που του πληρώνει η Γιούτα.
Razorblade Fish
QUOTE(colonel gomelsky @ May 4 2010, 03:28 ) *
Προς όλους που πόσταραν για Κουφό:

Ρε παιδιά, εκτός από τους πολύ-πολύ μυημένους, ποιός ήξερε τον Κουφό πριν από εκείνο το ευρωμπάσκετ νέων; Και αν θυμάστε σε κείνο το τουρνουά ξεχώρισαν τρεις πάικτες: ο Κουφός, ο Τεόντοσιτς και ο Μάτσβαν.

Ο δέυτερος είναι -αυτή τη στιγμή ο πιο πολλά υποσχόμενος πλέι της Ευρώπης (αρκετά ανώτερος από Ρούμπιο δεν το συζητάω) και ο τρίτος ένας παικταράς που για άγνωστο λόγο χαραμίζεται στη Χέμοφαρμ.

Ο Κουφός τι κάνει; Πάντως την θέση δεν του την τρώει ο Οκούρ. Ο συνομήλικός του Φεσένκο του την τρώει. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος από τον Κουφό, τον έχω δει πολύ λίγο.

Δεν μπρώ να καταλάβω τι χούι έχει ο άνθρωπος και μένει εκεί. Μπορεί να έρθει και να διαπρέψει σαν βασικός στην Μπιλμπάο, τη Βαλένθια, την Ντιναμό, το Μαρούσι κτλ. Και με 200-300 χιλιάρικα συμβόλαιο. Όχι με τα εισιτήρια του λεωφορείου που του πληρώνει η Γιούτα.

Ρε κολονελ τι λες;;;

α)Ο Τεοντοσιτς δεν εχει καμια σχεση με το τουρνουα που αναφερεις,ειναι 2 χρονια μεγαλυτερος
β)Ο Ματσβαν που οντως εκανε θραυση παιζει στη Χεμοφαρμ και ο Κουφος απο τα 19 του στο ΝΒΑ.Δεν καταλαβαινω τη συγκριση και γιατι αυτη βγαζει το Ματσβαν νικητη
γ)Ο Φεζενκο ειναι το 86,ο Κουφος το 89 δεν τους λες και ακριβως συνομηλικους
δ)Ποσο τα πληρωνεις τα εισιτηρια στο λεωφορειο εσυ;Παντως οχι 1.200.000,γιατι τοσα παιρνει ο Κουφος...Οποτε καταλαβαινεις οτι η τελευταια παραγραφος ειναι τελειως αβασιμη...
colonel gomelsky
QUOTE(Razorblade Fish @ May 4 2010, 09:19 ) *
Ρε κολονελ τι λες;;;

α)Ο Τεοντοσιτς δεν εχει καμια σχεση με το τουρνουα που αναφερεις,ειναι 2 χρονια μεγαλυτερος
β)Ο Ματσβαν που οντως εκανε θραυση παιζει στη Χεμοφαρμ και ο Κουφος απο τα 19 του στο ΝΒΑ.Δεν καταλαβαινω τη συγκριση και γιατι αυτη βγαζει το Ματσβαν νικητη
γ)Ο Φεζενκο ειναι το 86,ο Κουφος το 89 δεν τους λες και ακριβως συνομηλικους
δ)Ποσο τα πληρωνεις τα εισιτηρια στο λεωφορειο εσυ;Παντως οχι 1.200.000,γιατι τοσα παιρνει ο Κουφος...Οποτε καταλαβαινεις οτι η τελευταια παραγραφος ειναι τελειως αβασιμη...


α) Μπερδεύτηκα. Γράψε λάθος.
β) Μα δεν παίζει ο Κουφός στο ΝΒΑ.
γ) Δεν το ήξερα, νόμιζα ότι είναι συνομήλικοι.
δ) Σχήμα λόγου. Αν εννοείς 1.200.000 δολλάρια, βγάζεις 45% εφορία δλδ 650.000 δολλάρια, δηλαδή 400 χιλιάρικα ευρώ.

colonel gomelsky
Πέρα απ όλα τα άλλα, μου κάνει εντύπωση που κανείς άλλος δεν σχολίασε την διατησία. Σχεδόν έκρινε αποτέλσμα. Μάλλον οι οπαδοί των Τζαζ (όσοι ήταν στο γήπεδο) θα είχαν πάει να απολαύσουν την προσφορά double double του king burger! Γι αυτό σας λένε αμερικανάκια. 3 ξαναλέω Τ Ρ Ι Α ανάποδα σε Μήτσο ή Παπαλουκά στην απένατι έδρα ανάποδα; Σισέ και Παναγιά μου που λεν και κάποιοι.
Air and King
QUOTE(colonel gomelsky @ May 5 2010, 02:27 ) *
Πέρα απ όλα τα άλλα, μου κάνει εντύπωση που κανείς άλλος δεν σχολίασε την διατησία. Σχεδόν έκρινε αποτέλσμα. Μάλλον οι οπαδοί των Τζαζ (όσοι ήταν στο γήπεδο) θα είχαν πάει να απολαύσουν την προσφορά double double του king burger! Γι αυτό σας λένε αμερικανάκια. 3 ξαναλέω Τ Ρ Ι Α ανάποδα σε Μήτσο ή Παπαλουκά στην απένατι έδρα ανάποδα; Σισέ και Παναγιά μου που λεν και κάποιοι.

Eγω θα σου κανω μια απλη ερωτηση....Ποτε ειδες πρωτη φορα στην ζωη σου ΝΒΑ?
colonel gomelsky
QUOTE(Air and King @ May 5 2010, 02:30 ) *
Eγω θα σου κανω μια απλη ερωτηση....Ποτε ειδες πρωτη φορα στην ζωη σου ΝΒΑ?


Αν και ρωτάς εριστικά, θα σου απαντήσω σοβαρά: Το 1992, όταν ήμουν 7 χρονών. Από τότε θυμάμαι τουλάχιστον. Σοβαρά και να καταλβαίνω από το 2005. Μερικά ματς κανονικής περιόδου και σχεδόν όλα τα πλέι οφ τελικούς από τότε και έπειτα. Οκ;

ΥΓ. Αν αρέσει σε κάποιον το μπάσκετ βλέπει τα πάντα (στο βαθμό που μπορεί)

ΥΓ.2 Για τα όργια εναντίον του Ντάνκαν θα μιλήσω στο κατάληλο τόπικ.

ΥΓ3. Αμούντσεν; Είμαστε σοβαροί??????????
Air and King
QUOTE(colonel gomelsky @ May 5 2010, 02:34 ) *
Αν και ρωτάς εριστικά, θα σου απαντήσω σοβαρά: Το 1992, όταν ήμουν 7 χρονών. Από τότε θυμάμαι τουλάχιστον. Σοβαρά και να καταλβαίνω από το 2005. Μερικά ματς κανονικής περιόδου και σχεδόν όλα τα πλέι οφ τελικούς από τότε και έπειτα. Οκ;

ΥΓ. Αν αρέσει σε κάποιον το μπάσκετ βλέπει τα πάντα (στο βαθμό που μπορεί)


Σε ρωτησα γιατι αυτα που γραφεις τα λεει ανθρωπος που δεν ξερει τι παει να πει ΝΒΑ......
Μονο που καθεσαι και λες αυτα τα πραγματα εκτος οτι δειχνεις την εμπαθεια σου προς το κορυφαιο μακραν πρωταθλημα μπασκετ του κοσμου εκτειθεσαι...Δεν το καταλαβαινεις?32 ετων εχω φτασει και αυτα τα πραγματα δεν τα εχω ξανακουσει.....Εχεις παει ποτε στην Αμερικη?Γνωριζεις την παιδεια που εχουν σαν ανθρωποι?Γνωριζεις τι ειναι το μπασκετ στην Αμερικη?Γνωριζεις τι παιχτες εχει βγαλει αυτη η χωρα?Γνωριζεις οτι οι φιλαθλοι ειναι διαφορετικοι απο τους Ευρωπαιους και οτι το μπασκετ για αυτους ειναι διασκεδαση και οχι πολεμος?

Τι Μητσο και Κητσο λες?Γιατι να ασχοληθουν με την διαιτησια υπαρχει λογος?..Σπρωχνουν τους Λεικερς γιατι ειναι μια απο τις 2 πιο Ιστορικες ομαδες στην Ιστορια του Μπασκετ....Τον Παναθηναικο στην Ευρωπη δεν τον σπρωχνουν?Η και τον Ολυμπιακο για να μην νομιζεις οτι το παω οπαδικα.....
Air and King
Οι Λεικερς και χθες επικρατησαν απεναντι στους Τζαζ και εναναν σημαντικο βημα προκρισης....Πιστευω οτι θα παρουν 1 απο τα 2 ματς και πολυ πιθανο να τελειωσουν την σειρα στα 5 παιχνιδια...Οχι πως κυριαρχουν αλλα παιζουν οσο χρειαζεται και παρουσιαζονται παιχνιδι με το παιχνιδι καλυτεροι(θυμηθειται πριν 1 εβδομαδα πολλοι σκεφτοντουσαν upset και οτι οι Θαντερ θα εκαναν την εκπληξη)...
Το σημαντικοτερο απο ολα για τους Λεικερς ειναι οτι αρχιζει να παιζει καλα και πιο σταθερα ο Κομπι...Στα 3 τελευταια παιχνιδια φανηκε αυτο...Ειναι πολυ σημαντικο γιατι τον ειχαν διαλυσει στην κριτικη το τελευταιο διμηνο και φαινοταν ψυχολογικα πεσμενος αλλα σιγα σιγα διαχειριστηκε αυτη την κατασταση και δειχνει καλα στα 3 τελευταια ματς(στο 6ο με Θαντερ και 1ο-2ο με Τζαζ)...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.