TOTAL-BLAKS
Oct 8 2010, 16:29
QUOTE(batstef @ Oct 8 2010, 12:42 )
Επειδη το αναφερεις σε δυο ποστ.
Ο Ρασσελ (ο κορυφαιος μαθηματικος-φιλοσοφος του προηγουμενου αιωνα) λεει οτι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι αυριο το πρωι θα βγει ο ηλιος ακομα και αν αυτη ειναι μια διαδικασια που επαναλαμβανεται αδιαλειπτα για εκατομυρια χρονια,ακομα και αν υποκειται στους φυσικους νομους.
Παρολα αυτα,μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι ο αστυνομικος διευθυντης Πειραια που εβγαλε την ανακοινωση εκανε "συναλλαγη" κατω απο το τραπεζι και οταν παρει συνταξη θα γινει υπευθυνος ασφαλειας της ΚΑΕ Ολυμπιακος απλα και μονο επειδη αυτο εγινε μια φορα στο παρελθον,ακομα και αν αφορα διαφορετικα προσωπα,σε διαφορετικο χωρο και για διαφορετικα γεγονοτα.
Αλλο να εχει ο καθενας την αποψη του για καποιο γεγονος και αλλο να προσπαθουμε να ανατρεψουμε τη λογικη και να φτιαχνουμε σεναρια χωρις να εχουμε μαλιστα κανενα στοιχειο.
Ο ράσελ είναι ο σεντερ της δεκαετίας του 70 ή είναι απλή συνωνυμία;
lefkadian
Oct 8 2010, 16:53
QUOTE(rankin @ Oct 8 2010, 16:12 )
Μα τι θες να αρχίσουμε να κάνουμε τώρα;
Να αρχίσουμε να ανακατεύουμε κάθε τι που έχει συμβεί και να γίνουμε σαν ραδιοφωνική εκπομπή;
Δεν το καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα είναι συνολικό;
Για κάθε εκτροπο που θα αναφέρεις εσύ, έχω άλλο ένα να σου πω εγώ.. Βλέπεις νόημα σε αυτό το πράγμα;
τι παίζουμε, πινγκ-πονγκ εδω μέσα;
Επειδή το ζήτησες όμως:
Θυμάσαι να βαράει ένα ολόκληρο γήπεδο, διοίκηση-παίχτες-φίλαθλοι, τον Ευθυμιάδη;
Θυμάσαι να σκίζουν το μάγουλο του τερματοφύλακα Γεωργίου, με μπετόβεργα;
Θυμάσαι τον Μαυρογεννίδη να του σκάει φραπές στην μούρη, εν κινήσει, ενώ κάνει τάκλιν;
Θυμάσαι τον Γκιούρδα να βγαίνει από τον "τάφο του Ινδού" κρατώντας ένα στρώμα για ομπρέλα;
Έτσι θα πάμε τώρα;
Αυτή τη συζήτηση θα κάνουμε;
Άστο... Δεν θα συμμετέχω..
Παρε σε κανένα αθλητικό ραδιόφωνο καλύτερα
Κατ΄αρχην υποδειξεις σε αυτο το forum κανουν οι mods.
Παμε παρακατω. Καποιοι φιλοι ανοιξαν την κουβεντα για τα επεισοδια (αεροβολα στο ΟΑΚΑ) και ρωταγαν τι επρεπε να γινει εκει. Και ειχα το ΘΑΡΡΟΣ να απαντησω (τουλαχιστον): τιμωρια για τον ΠΑΟ και -2β. Και ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ: Για τα επεισοδια π.χ. στην Ριζουπολη τι επρεπε να γινει? ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΝΑ καθαρα και ξαστερα: Επρεπε να μην αρχισει το ματς και να μηδενιστει ο ΟΣΦΠ? Ναι ή οχι? Και το ρωταω για να ξερω αν βλεπουμε τα πραγματα με την ιδια οπτικη. Αν μου πεις δεν εγινε και τιποτα, το ποδοσφαιρο ειναι για αντρες, ΟΚ. Η αποψη σου σεβαστη, σταματαω την κουβεντα και παμε για αλλα. Αλλα αν μου πεις μηδενισμος τοτε να ευχαριστειται τον δικαστη που δεν σας μηδενισε τωρα και οχι να λετε οτι "δεν το προβλεπει ακριβως ετσι ο κανονισμος" και διαφορα αλλα ωραια...
Ελπιζω να με καταλαβες...
QUOTE(RedSpy @ Oct 8 2010, 16:27 )
Λάθος διατύπωση το εξωαθλήτικα για αυτο το έσβησα. Αναλώνεσαι σε ορισμένα γεγονότα και χάνεις την συνολική ουσία, μη κοιτάς μόνο απο τι μια πλευρά. Η καφρίλα δεν έχει χρώμα φιλέ, επίσης με το τρόπο που μιλάς εγώ προσωπικά σε έχω παρεξηγήσει ήδη.
Η συνολικη ουσια φιλε μου ειναι οτι οι περισσοτεροι ειμαστε κατα της βιας και κατα των επεισοδιων στα λογια και οταν αυτο αφορα αλλες ομαδες εκτος απο την δικια μας. Οταν τα κανουν οι δικοι μας καφροι αντι να τα καταδικαζουμε και να ζηταμε την μεγαλυτερη δυνατη τιμωρια ψελιζουμε λεξουλες του στυλ: "ειναι ηλιθιος ο νομος", "δεν φταινε οι οπαδοι αλλα οι αστυνομια", "εσεις κανατε χειροτερα και δεν τιμωρηθηκατε", "δεν το οριζει ακριβως ετσι ο νομος" κτλ, κτλ. Θαρρος θελει ρε! Καναμε επεισοδια, τα σπασαμε, θα τιμωρηθουμε. Τελος. Καθαρα και ξαστερα. Μην ειμαστε υποκριτες. Προτιμω καποιος να μου πει εγω θελω να κερδιζω με καθε τροπο παρα να κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του και να λεει "ναι μεν αλλα..."
Υ.Γ.: Ακομα περιμενω απαντησεις σε καποια ερωτηματα μου σχετικα με επεισοδια...
τελευταία φορά απαντώ σε αυτό το θέμα, γιατί έχουμε ξεφύγει εντελώς άλλωστε
Το παιχνίδι στη Ριζούπολη, το είδα απο το ΚΨΜ .. Ήμουν φαντάρος
Δεν ήμουν στο γήπεδο για να δω κάτι απο κοντά και αυτό που είδα απο την τηλεόραση δεν παρέπεμπε σε κάτι περίεργο
Αν συνέβει κάτι στα αποδυτήρια, δεν το ξέρω ούτε εγώ, ούτε εσύ και δεν μπορούμε να το σχολιάσουμε
Τι άλλο να σου πω επι του θέματος;
Δεν έχω καμία εικόνα επεισοδίων, χωρίς να αμφιβάλω ότι έγιναν..
δεν υπάρχει κάτι καταγεγραμμένο στο φύλλο αγώνος ή σε κάποια κάμερα (νομίζω) για να μπορώ να σχολιάσω
τα επεισόδια του Ιουνίου στο ΣΕΦ, τα είδαμε όλοι και έτσι μπορούμε και τα κρίνουμε..
Αυτά στη Ριζούπολη, επαναλαμβάνω, δεν αμφιβάλω ότι συνέβησαν, αλλά για ότι έγινε στη φυσούνα ή στα αποδυτήρια δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη
QUOTE(batstef @ Oct 8 2010, 12:42 )
Επειδη το αναφερεις σε δυο ποστ.
Ο Ρασσελ (ο κορυφαιος μαθηματικος-φιλοσοφος του προηγουμενου αιωνα) λεει οτι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι αυριο το πρωι θα βγει ο ηλιος ακομα και αν αυτη ειναι μια διαδικασια που επαναλαμβανεται αδιαλειπτα για εκατομυρια χρονια,ακομα και αν υποκειται στους φυσικους νομους.
Παρολα αυτα,μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι ο αστυνομικος διευθυντης Πειραια που εβγαλε την ανακοινωση εκανε "συναλλαγη" κατω απο το τραπεζι και οταν παρει συνταξη θα γινει υπευθυνος ασφαλειας της ΚΑΕ Ολυμπιακος απλα και μονο επειδη αυτο εγινε μια φορα στο παρελθον,ακομα και αν αφορα διαφορετικα προσωπα,σε διαφορετικο χωρο και για διαφορετικα γεγονοτα.
Αλλο να εχει ο καθενας την αποψη του για καποιο γεγονος και αλλο να προσπαθουμε να ανατρεψουμε τη λογικη και να φτιαχνουμε σεναρια χωρις να εχουμε μαλιστα κανενα στοιχειο.
Φίλε μου,αν διαβάσεις προσεκτικά τα ποστ μου θα καταλάβεις ότι το παράδειγμα της Ριζούπολης το ανέφερα όχι για να αποδείξω ότι κάτι επιλήψιμο έχει γίνει (αυτό προφανώς και δεν το ξέρω,ούτε στοιχεία έχω,απλά μια εικασία κάνω) αλλά επειδή κάποιοι το έριξαν στην ειρωνία με τα κοκορέτσια για να δείξω ότι αυτά που γράφω δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας αλλά πράγματα που συμβαίνουν...Επιπλέον όταν η αστυνομία έβγαλε εκ των υστέρων ανακοίνωση ακυρώνοντας τα δημοσιεύματα των εφημερίδων έγραψα ότι η πιό αθώα εκδοχή που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι ότι όντως η αστυνομία δεν είχε καμία ανάμειξη και ότι απλά οι κόκκινες φυλλάδες παραποίησαν το νόημα της έκθεσης με σκοπό την προπαγάνδα...Δεν αποκλείεται βέβαια να υπήρχε όντως μια προσπάθεια συνεργασίας Ολυμπιακού και αστυνομίας ώστε να ενισχυθεί η υπεράσπιστική γραμμή των ερυθρόλευκων στο ΑΣΕΑΔ αλλά μπροστά στο ενδεχόμενο να δημιουργηθεί τεράστιο σκάνδαλο η αστυνομία προτίμησε εν τέλει να βγάλει την ουρά της απ'έξω...Την αλήθεια δεν μπορούμε να την ξέρουμε,στοιχεία προφανώς και δεν έχουμε,σκέψεις κάνουμε αλλά εντάξει,μην λέμε και ότι αυτά τα πράγματα (ιδίως στην Ελλάδα) δεν γίνονται...Θα πέσει φωτιά να μας κάψει...
το επομενο ποστ που δεν αφορα την επικαιροτητα του ολυμπιακου θα διαγραφει και αυτος που θα το γραψει θα εχει φαουλ.
λεφκαδιαν εχεις μια απιστευτη ικανοτητα να εξαγριωνεις τους συνομιλητες σου.σε παρακαλω προσπαθησε να μην ξεφευγεις τοσο πολυ σε ασχετες με το τοπικ συζητησεις.
ρανκιν το οτι δεν πρεπει να ξεφευγουμε απο τα τοπικ ισχυει και για σενα.
leonkalf
Oct 8 2010, 17:57
Παιδιά, αυτά περί Ριζούπολης, αντεγκλήσεις μεταξύ σας για υποδείξεις κλπ να σταματήσουν τώρα!!
Μην βγαίνετε άλλο
!
QUOTE(KingCrimson @ Oct 8 2010, 16:06 )
Aυτο να υποθεσω οτι το σκεφτοσουνα ωρα, ετσι?
Διαφωνείς σε κάτι με αυτά που γράφω φίλε μου?
voreadis7
Oct 8 2010, 20:37
Δίνουμε φιλικά και δεν παίρνουμε χαμπάρι...
http://www.redplanet.gr/html/ent/213/ent.276213.aspΡε τον Μπουρουσάγκα....
Διάβασα με μικρή καθυστέρηση τις δηλώσεις από την παρουσίαση του ΟΣΦΠ.
Oι Αγγελόπουλοι πλέον δεν παίζονται!
Μέτα το δημιούργημά τους στον τελευταίο τελικό της περσινής σεζόν, συνεχίζουν πριν ακόμα ξεκινήσουμε στο ίδιο μοτίβο.
Αντί να λένε ευχαριστώ που δεν ξεκινάνε με -2 κάθονται και γκρινιάζουν παρά την σημαντική μείωση της ήδη μειωμένης ποινής του ΟΣΦΠ.
Καλύτερα βέβαια θα ηταν να μην τιμωρούνταν καθόλου μπας και μιλήσουν για μπάσκετ ή μπας και δεν μιλήσουν καθόλου...
Η ατιμωρισία είναι καλύτερη γιατί πιο πολύ αυξάνεται το μένος ενός ανεγκέφαλου χουλιγκάνου ακούγοντας την διοίκηση της ομάδας τους να μουρμουράνε για "αδικίες".
Επίσης στην περίπτωση που τηρούταν ο κανονισμός και ξεκινούσε ο ΟΣΦΠ με -2 θα χανόταν έστω και λίγο η σημαντικότητα και η αγωνία των μεταξύ μας παιχνιδιών, πράγμα κακό για το μπάσκετ.
Όπως επίσης κακό για το μπάσκετ είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες να αγωνίζεται με άδειες εξέδρες.
Και οι παίκτες του ΟΣΦΠ και συγκεκριμένα οι έμπειροι Παπαλουκάς και Μπουρούσης πουλάνε ψευτοπαδιλίκι κάνοντας κακό στο ίδιο τους το άθλημα.
manosss
Oct 9 2010, 03:00
QUOTE(Flexo @ Oct 9 2010, 03:17 )
Μέτα το δημιούργημά τους στον τελευταίο τελικό της περσινής σεζόν
Aυτο μπορεις να μας το επιχειρηματολογησεις λιγο...?
Ειχαν κατσει στην πορτα και λεγανε σε οποιον εμπαινε "παιδια σημερα καψτε τα ολα να φαμε και καμια τιμωρια 9 αγωνιστικων να γινει τζερτζελες"?
Ειχαν βγαλει καμια επισημη ανακοινωση του τυπου καψτε την πρασινη παραγκα ?
Γιατι εγω μια ανακοινωση να μην γινουν επεισοδια θυμαμαι...
http://www.olympiacosbc.gr/page.ashx?pid=2...&catid=6809H πολυ πρασινη βλαπτει....
Και δεν αναφερομαι σε εσενα , δεν ξερω τι διαβαζεις , αλλα αν θες να βρεις δημιουργηματα βιας κι αλλα τετοια μαλλον στις οπαδικες εφημεριδες θα επρεπε να ψαξεις...
Ιδιαιτερα σε αυτες που κατα καποιο "μαγικο" τροπο επβιωνουν πουλωντας 6.000 φυλλα...
voreadis7
Oct 9 2010, 03:42
QUOTE(Flexo @ Oct 9 2010, 03:17 )
Και οι παίκτες του ΟΣΦΠ και συγκεκριμένα οι έμπειροι Παπαλουκάς και Μπουρούσης πουλάνε ψευτοπαδιλίκι κάνοντας κακό στο ίδιο τους το άθλημα.
Από πότε το να λες τη γνώμη σου για κάτι είναι ψευτοπαδιλίκι ?? Δικαιώμά σου είναι να διαφωνείς αλλά είναι άποψη. Αυτό το πράγμα με το μπάσκετ στην Ελλάδα καταντάει αστείο, όποιος μιλήσει για διαιτήσια είναι για κρέμασμα.
QUOTE(manosss @ Oct 9 2010, 04:00 )
Aυτο μπορεις να μας το επιχειρηματολογησεις λιγο...?
Ειχαν κατσει στην πορτα και λεγανε σε οποιον εμπαινε "παιδια σημερα καψτε τα ολα να φαμε και καμια τιμωρια 9 αγωνιστικων να γινει τζερτζελες"?
Ειχαν βγαλει καμια επισημη ανακοινωση του τυπου καψτε την πρασινη παραγκα ?
Γιατι εγω μια ανακοινωση να μην γινουν επεισοδια θυμαμαι...
http://www.olympiacosbc.gr/page.ashx?pid=2...&catid=6809H πολυ πρασινη βλαπτει....
Και δεν αναφερομαι σε εσενα , δεν ξερω τι διαβαζεις , αλλα αν θες να βρεις δημιουργηματα βιας κι αλλα τετοια μαλλον στις οπαδικες εφημεριδες θα επρεπε να ψαξεις...
Ιδιαιτερα σε αυτες που κατα καποιο "μαγικο" τροπο επβιωνουν πουλωντας 6.000 φυλλα...
Όχι δεν είχαν κάνει κάτι τέτοιο. Άλλα ήταν σαν να παρακινησαν έμμεσα με ανακοινώσεις οργής και βιντεάκια κατά την διάρκεια των τελικών και όχι αφού ολοκληρωθούν.
Σίγουρα δεν είναι μόνο δικό τους δημιούργημα, αλλά ένα σημαντικό μερίδιο τους ανήκει.
QUOTE(voreadis7 @ Oct 9 2010, 04:42 )
Από πότε το να λες τη γνώμη σου για κάτι είναι ψευτοπαδιλίκι ?? Δικαιώμά σου είναι να διαφωνείς αλλά είναι άποψη. Αυτό το πράγμα με το μπάσκετ στην Ελλάδα καταντάει αστείο, όποιος μιλήσει για διαιτήσια είναι για κρέμασμα.
Στην Ελλάδα έχει καταντήσει αστεία η συνεχής ομιλία για διαιτησία. Μόνιμη γκρίνια από παίκτες που αμοίβονται αδρά και παίζουν σε μεγάλη ομάδα με τρεις στόχους. Αντί να δείχνουν κάποια σεμνότητα στις δηλώσεις τους, πυροδοτούν το κλίμα πριν ακόμα ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος.
tora sto sport tv i parousiasi tis omadas
9 oct 11.50
kolokotronis
Oct 9 2010, 15:01
Πάντως οι δηλώσεις μπουρούση σηκώνουν άνετα κλήση από αθλητικό δικαστή.
Είναι και unfair (λέξη της μόδας).
Τι πας και λες?
''Που να σας έλεγα τι μου είπε αυτός.. Δεν σας λέω, αλλά άμα σας έλεγα...''
Ή πες κατ'ευθείαν τι σου είπε ή μην το αναφέρεις καθόλου.
Reggie Miller #31
Oct 9 2010, 16:53
QUOTE(kolokotronis @ Oct 9 2010, 16:01 )
Τι πας και λες?
Ενώ όταν είχε πει πως πήγε στον ρέφερι να διαμαρτυρηθεί και αυτός του είπε άσε με ρε Γιαννάκη και κα΄τι άλλα γαλλικά και όμορφα πράγματα όλοι έδωσαν βάρος στις δηλώσεις του και τον κάλεσαν στον αθλητικό δικαστή...
Συμφωνω.
Άλλα ήταν σαν να παρακινησαν έμμεσα με ανακοινώσεις οργής και βιντεάκια κατά την διάρκεια των τελικών και όχι αφού ολοκληρωθούν.
Εισαι εκτος πραγματικοτητας. Η οργη και το αισθημα της αδικιας στους οπαδους του Ολυμπιακου (ειδικα σε εκεινο τον τελικο) δεν ειχε αναγκη κανεναν Αγγελοπουλο για να καλλιεργηθει ή να οξυνθει. Μετα τον τριτο τελικο, ολοι ξεραμε οτι ο αγωνας στο Σεφ δεν θα τελειωνε..
Reggie Miller #31
Oct 9 2010, 18:10
Δεν σταματάει πουθενά το ερυθρόλευκο «τρένο»!http://www.sport-fm.gr/article/297219Τρελαίνομαι για τέτοιες εκφράσεις!
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Oct 9 2010, 19:10 )
Δεν σταματάει πουθενά το ερυθρόλευκο «τρένο»!
Ωχ Θεέ μου...Τι διαβάζουμε...
Ας πάμε και μπουζούκια τώρα ή να βγούμε στους δρόμους...
Εκτός βέβαια αν είναι καρβουνιάρης το τρένο...
helen94
Oct 9 2010, 20:43
QUOTE(Manu7 @ Oct 9 2010, 20:01 )
Ωχ Θεέ μου...Τι διαβάζουμε...
Ας πάμε και μπουζούκια τώρα ή να βγούμε στους δρόμους...
Εκτός βέβαια αν είναι καρβουνιάρης το τρένο...
Ρε παιδιά μην τρελαθούμε κιόλας... Φιλικά είναι δεν προσφέρονται για ασφαλή συμπεράσματα... δεν έχουμε και ΤΗΝ ομαδάρα... ας μιλήσουμε καλύτερα τον Ιούνη για σούπερ ομάδα και τρένο...
Germany96
Oct 9 2010, 22:41
Περα απο το γελοιο του ολου θεματος, αυτες οι σιδηροδρομικες παρομοιωσεις φερνουν κι ασχημες αναμνησεις. Τα τελευταια τρενα με μηχανοδηγο τον Ivkovic ειχαν πολυ ασχημη καταληξη, το 1997-98 ο Ολυμπιακος που ειχε ανοιξει την σεζον με 20-0 εκτροχιαστηκε απο τους τραυματισμους και τελειωσε η χρονια με παταγωδη αποτυχια για τα δεδομενα της τοτε ομαδας και το 2005 η υπερταχεια της CSKA δεν επεζησε της συγκρουσης με τον Macijauskas στο F4 της Μοσχας.
il postino
Oct 10 2010, 01:42
μιας και δινεται μεγαλη σημασια στα φιλικα απο αρκετους ,
το οτι ο , πρωην για καποιους αθλητης, παπαδοπουλος σκοραρε 37π σε 2 ματς απεναντι στον οσφπ ειανι ανησυχητικο ?
il postino
Oct 10 2010, 11:14
QUOTE(apkat @ Oct 10 2010, 07:29 )
23π ειχε βαλει νομιζω!
32π σε τιποτα παιδικοεφηβικα μπορει να χει βαλει ο τιμιος στρατιωτης κουβελας!!!!
Ginobili
Oct 10 2010, 11:35
QUOTE(il postino @ Oct 9 2010, 23:42 )
μιας και δινεται μεγαλη σημασια στα φιλικα απο αρκετους ,
το οτι ο , πρωην για καποιους αθλητης, παπαδοπουλος σκοραρε 37π σε 2 ματς απεναντι στον οσφπ ειανι ανησυχητικο ?
Όχι βέβαια,γιατί δεν κατάλαβα ποιοι άμπαλοι έχουν τον Παπαδόπουλο για πρώην αθλητή? Σίγουρα δεν είναι ο Παπαδόπουλος στα καλά του(που ήταν στα 4 καλύτερα σέντερ στην Ευρώπη),δεν έχει τις αντοχές για να τρέχει αλλά ακόμα και τώρα παίκτες σαν τον Γλυνιαδάκη και τον Έρτσεκ τους θέλει για κολατσό.Τρομερή επαφή με το καλάθι,εξαιρετική τεχνική και με τα 2 χέρια..από τους καλύτερους σέντερ-σκόρερ που έχουν βγει την τελευταία δεκαετία στην Ευρώπη.
Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι και φέτος.
Germany96
Oct 10 2010, 11:36
QUOTE(il postino @ Oct 10 2010, 12:14 )
23π ειχε βαλει νομιζω!
32π σε τιποτα παιδικοεφηβικα μπορει να χει βαλει ο τιμιος στρατιωτης κουβελας!!!!
Ουτε καν 23, 20 ειχε βαλει, το εντυπωσιακο ηταν οτι μεχρι το ματς με τον ΟΣΦΠ (κι ηταν παιχνιδι του 2ου γυρου) τοσους ειχε σημειωσει ολους κι ολους εκεινη την χρονια
il postino
Oct 10 2010, 12:23
QUOTE(Germany96 @ Oct 10 2010, 12:36 )
Ουτε καν 23, 20 ειχε βαλει, το εντυπωσιακο ηταν οτι μεχρι το ματς με τον ΟΣΦΠ (κι ηταν παιχνιδι του 2ου γυρου) τοσους ειχε σημειωσει ολους κι ολους εκεινη την χρονια
σωστος ο γερμανος!!!!! για μια ακομα φορα!
nickomcbr
Oct 10 2010, 14:35
QUOTE(kolokotronis @ Oct 9 2010, 16:01 )
Τι πας και λες?
+1. Να καλέσει και τον διαιτητή για να δούμε τελικά ποιος είπε τι και από που εκπορεύεται η αλητεία στα γήπεδα.
Από το blog του Μελάγιες:
Πρέπει να καταλάβετε ούτε ονόματα μπορώ να πω, ούτε ακριβής διαλόγους.
Επείδη όμως σέβομαι το χρόνο που σας παίρνει για να γράψετε την άποψή σας εδώ θα σας πω ότι στον Παπαλουκά το καλοκαίρι του 2008 του είχε πει διαιτητής:" Αυτά που ήξερες τόσα χρτόνια να τα ξεχάσεις, μην αρχίσεις από τώρα να μας ζαλίζεις τα αρχ..."
Για τον Κλέιζα ότι είναι "ο πιο αλήτης παίκτης και στην Ελλάδα θα έχει ταρίφα την τεχνική ποινή μέχρι να βάλει μυαλό"
Λοιπόν καταλαβαίνετε τώρα τη σαπίλα υπάρχει στο σύστημα και πως θέλουν οι διαιτητές να γίνονται πρωταγωνιστές???Πρέπει και αυτός και όλοι που αναφέρει να κληθούν από τον αθλητικό δικαστή... Άντε να χαριστούμε στον Κλέιζα λόγω απόστασης...
balomazoxtra
Oct 10 2010, 15:09
Αν πιστέψω ποτέ τα λεγόμενα του Τάκη Τσουκαλά του μπάσκετ,εύχομαι το επόμενο πραγμα που θα γίνει είναι να κάνει η Αλ Κάιντα τρομοκρατική επίθεση στο δωματιό μου.
Role Model
Oct 10 2010, 20:39
frenchman7
Oct 11 2010, 08:36
http://www.redplanet.gr/html/ent/292/ent.276292.aspΠολύ ωραίο βιντεάκι και ωραίο παρείστικο κλίμα.
Κλασσικοί χαβαλετζίδες Μίλος & Μπουρούσης, με κορυφαία στγμή το ψάρωμα παλιού (Μίλος) σε νέο (Σπαν)
στην αρχή του βίντεο..!
ΥΓ: Ο Νιλσεν μου θυμίζει χαβανέζο σέρφερ!
vastravoud
Oct 11 2010, 14:58
Κατ' αρχήν, τα "ήξεις αφήξεις" δημοσιεύματα συνιστούν δημοσιογραφία του κώλου. Συγνώμη για την έκφραση, αλλά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων η Ελληνική δημοσιογραφία επιβεβαιώνει πανηγυρικά τον ισχυρισμό μου.
Ξέρεις κάτι; Γράψτο αν μπορείς, ειδάλλως ασ' το!
Κατά τα άλλα, βλέπω και τρωγώμαστε για το αν τα πράσινης απόχρωσης ζώα είναι χειρότερα από τα κόκκινης απόχρωσης. Να με συμπαθάτε, αλλά σε αυτή τη φαγωμάρα δε διακρίνω τάση ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ αντιμετώπισης των φαινομένων βίας. Από τη στιγμή μάλιστα που οι ΠΑΕ και ΚΑΕ δε δείχνουν διατεθειμένες να πράξουν κάτι ουσιαστικό, λύση μπορεί να δώσει μόνο το κράτος......
Παρεμπιπτόντως, το να τιμωρηθεί μόνο ο Ολυμπιακός και όχι η "αλλου πατώ και αλλου βρίσκομαι" αστυνομία δε συνιστά σοβαρή αντιμετώπιση.
leonkalf
Oct 11 2010, 18:06
Έρτσεγκ στην 6αδα για το ελληνικό πρωτάθλημα, Χαλπερίν σαν 7ος μόνο για ευρωλίγκα. Τάδε έφη Ντούσαν Ιβκοβιτς σήμερα στη συνέντευξη τύπου.
RedSpy
Oct 11 2010, 18:12
QUOTE(leonkalf @ Oct 11 2010, 19:06 )
Έρτσεγκ στην 6αδα για το ελληνικό πρωτάθλημα, Χαλπερίν σαν 7ος μόνο για ευρωλίγκα. Τάδε έφη Ντούσαν Ιβκοβιτς σήμερα στη συνέντευξη τύπου.
αναμενόμενο
QUOTE(leonkalf @ Oct 11 2010, 19:06 )
Τον Πελεκάνο τελικά τον υπολογίζει?
SuperSayian
Oct 11 2010, 20:09
QUOTE(roben @ Oct 11 2010, 19:38 )
Τον Πελεκάνο τελικά τον υπολογίζει?
Προφανώς οχι αλλά μάλλον τον κρατάει για τυχόν τραυματισμούς και για να ξεκουράσει κανεναν παίχτη!Ο Πελεκάνος έχει ενα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έτσι δύσκολα θα δινόταν δανεικός πιστεύω γι αυτό έμεινε στο ρόστερ τελικά!
http://sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Ol...lhs.578567.htmlΉταν που υπολόγιζε τον Γλυνιαδάκη ο Σοφός...
Ακόμη και ο Κατσιβέλης του έφαγε τη θέση...
Καλά δώσαμε δανεικό τον Σλούκα και όχι τον Κατσιβέλη?Περίεργα πράγματα...
kseplenhs
Oct 12 2010, 20:50
QUOTE(Manu7 @ Oct 12 2010, 21:25 )
http://sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Ol...lhs.578567.htmlΉταν που υπολόγιζε τον Γλυνιαδάκη ο Σοφός...
καλύτερα να βλέπουμε τον ίβκοβιτς να δίνει χρόνο στους μικρούς και να βελτιώνονται με τον καιρό παρα να προσπαθεί να κάνει τους έρτσεγκ-πελεκάνο-χαλπερίν και γλυνιαδάκη,all star.
τον κάθε κατσίβελη τον αντέχω.το να προσπαθώ να δώ τον γλυνιαδάκη σαν ακίμ και τον έρτσεγκ σαν μαλόουν,δεν το μπορώ όσα lsd και να κατεβάσω
παρεμπιπτόντως ο κατσίβελης λένε πως είναι 2-3αρι και θέλει ο ντούντα να τον κάνει άσσο γιατί έχει διακρίνει καλό court vision που λένε και στο χωριό μου.πρέπει να είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση ο μικρός επομένως
frenchman7
Oct 13 2010, 08:31
Άντε καλή αρχή στα επίσημα παιχνίδια στην Θρυλάρα μας!!!!
Χωρίς τραυματισμούς και με κούπες!!!
Γουστάρω πολύ που θα δω επίσημα Ολυμπιακό σήμερα!!!
rankin
Oct 13 2010, 08:52
QUOTE(kseplenhs @ Oct 12 2010, 21:50 )
καλύτερα να βλέπουμε τον ίβκοβιτς να δίνει χρόνο στους μικρούς και να βελτιώνονται με τον καιρό παρα να προσπαθεί να κάνει τους έρτσεγκ-πελεκάνο-χαλπερίν και γλυνιαδάκη,all star.
τον κάθε κατσίβελη τον αντέχω.το να προσπαθώ να δώ τον γλυνιαδάκη σαν ακίμ και τον έρτσεγκ σαν μαλόουν,δεν το μπορώ όσα lsd και να κατεβάσω
παρεμπιπτόντως ο κατσίβελης λένε πως είναι 2-3αρι και θέλει ο ντούντα να τον κάνει άσσο γιατί έχει διακρίνει καλό court vision που λένε και στο χωριό μου.πρέπει να είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση ο μικρός επομένως
Θα συμφωνήσω απόλυτα..
Από το να βλέπουμε ξανά και ξανά τις ίδιες χρυσές μετριότητες, ας δούμε και κανένα νέο παιδί.
Αυτά τα 5 λεπτά που θα έπαιρνε ο Πελεκάνος, ας τα πάρει ο Κατσιβέλης ..
Νομίζω όλοι θα το χαρούν αυτό (εκτός από τον ίδιο τον Πελεκάνο)
QUOTE(Manu7 @ Oct 12 2010, 21:25 )
Ετσι, απο το πρωτο επισημο ματς βγηκε το πορισμα....
Δεν υπολογιζεται ο Γλυνιαδακης, και κακως δοθηκε ο Σλουκας δανεικος....
Που και να μην παιξουμε καλα σημερα....
QUOTE(lamar @ Oct 13 2010, 10:24 )
Ετσι, απο το πρωτο επισημο ματς βγηκε το πορισμα....
Δεν υπολογιζεται ο Γλυνιαδακης, και κακως δοθηκε ο Σλουκας δανεικος....
Που και να μην παιξουμε καλα σημερα....
Eίπα κάτι κακό για τον Ίβκοβιτς πάλι?
Απλά μου φάνηκε περίεργο...Τόσο το ότι δεν πήρε Γλυνιαδάκη όσο και το ότι ο Κατσιβέλης έμεινε και δεν πήγε δανεικός.
Κακό είναι και αυτό?Μια παρατήρηση κάναμε...
Λογοκρισία έχουμε?
Στα του ματς επιτέλους να δούμε λίγο μπασκετάκι!
Ιδιαίτερα θέλω να δω τον Μπουρούση πόσο κοντά θα παίζει στο καλάθι.
Στο ματς με τον ΠΑΟΚ έβαλε 17 χωρίς τρίποντο αν δεν κάνω λάθος.
Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα...Θεωρώ φέτος με υποδιαίστερες ομάδες θα κάνουμε το καθήκον μας
από την αρχή.Όχι όπως πέρυσι που ψαχνόμασταν κάνα δεκάλεπτο για να ξυπνήσουμε...
zarko78
Oct 13 2010, 12:35
Αντε καλή μπασκετική χρονιά στην ομάδα μας και στους λάτρεις της σπυριάρας!
Να ξεκινήσω με μία πρόβλεψη για τη χρονιά 2010-11 ,που μόλις ξεκινά. 15 Ιουνίου 2011. πρωτοσέλιδα εφημερίδων: o Oλυμπιακός προέβαλε σθεναρή αντίσταση στον 5ο τελικό ,αλλά τελικά υπέκυψε στον αυτοκράτορα Παναθηναικό και παντοκράτορα Ομπράντοβιτς. Πρώτη φορά ο πειραικός σύλλογος ,μετά τη χρονιά 2006-07, φτάνει τόσο κοντά στην πηγή, αλλά νερό δεν πίνει. Οι Πειραιώτες έχουν έντονα παράπονα απο τη διαιτησία των κυρίων Χριστοδούλου και Τάνατζη και συγκεκριμένα για την τεχνική ποινή που χρεώθηκε ο Ίβκοβιτς επειδή χειροκρότησε τους παίκτες του, για τα σκρίν του Μπατίστ που ξεκινούν από τη σέντρα και καταλήγουν στη ρακέτα, καθώς και τη τεχνική ποινή στον Τεόντοσιτς επειδή τόλμησε να κοιτάξει το Διαμαντίδη!
Οι κύριοι Αγγελόπουλοι δηλώνουν αγανακτησμένοι και αηδιασμένοι από τη φαρσοκωμωδία του Ελληνικού μπάσκετ και ότι η ομάδα του χρόνου φεύγει όχι όμως από το πρωτάθλημα ,αλλά από το ΣΕΦ , για το πιο φιλόξενο και φτηνό γήπεδο του Ελληνικού! Και μέσα σ'όλα αυτά έρχονται οι δηλώσεις του Λάζου Παπαδόπουλου, ο οποίος βάλει ανοιχτά πλέον κατά του Δόκτορος Naismith, διότι αν δεν είχε ανακαλύψει το μπάσκετ τώρα δεν θα μιλάγαμε για τα προβλήματα ,που ταλανίζουν το αγαπημένο μας άθλημα!
Συγχωρέστε για το παραλήρημα και το εν μέρεί off topic!
QUOTE(Manu7 @ Oct 13 2010, 13:33 )
Eίπα κάτι κακό για τον Ίβκοβιτς πάλι?
Απλά μου φάνηκε περίεργο...Τόσο το ότι δεν πήρε Γλυνιαδάκη όσο και το ότι ο Κατσιβέλης έμεινε και δεν πήγε δανεικός.
Κακό είναι και αυτό?Μια παρατήρηση κάναμε...
Λογοκρισία έχουμε?
Στα του ματς επιτέλους να δούμε λίγο μπασκετάκι!
Ιδιαίτερα θέλω να δω τον Μπουρούση πόσο κοντά θα παίζει στο καλάθι.
Στο ματς με τον ΠΑΟΚ έβαλε 17 χωρίς τρίποντο αν δεν κάνω λάθος.
Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα...Θεωρώ φέτος με υποδιαίστερες ομάδες θα κάνουμε το καθήκον μας
από την αρχή.Όχι όπως πέρυσι που ψαχνόμασταν κάνα δεκάλεπτο για να ξυπνήσουμε...
Γιατι ποιος σε λογοκρινε? Εσυ εκανες μια παρατηρηση, και εγω εκανα μια δικη μου παρατηρηση στη δικη σου παρατηρηση...
Reggie Miller #31
Oct 13 2010, 18:19
Καλή αρχή στην ομάδα,καλή χρονιά να έχουμε και εύχομαι στο τέλος να πανηγυρίσουμε επιτυχίες!
Από μετεγγραφές,προς το παρόν τουλάχιστον,ότι ήταν να γίνει έγινε.Το θέμα είναι να δέσει η ομάδα,
να βρεθούν οι παίκτες μεταξύ τους και να περάσουμε ανώδυνα τους αγώνες χωρίς κόσμο.
Πάνω που είχα ευχαριστηθεί το πρώτο δεκάλεπτο ήρθε η ζώνη και ξενέρωσα...
Τσακωθήκαμε λίγο με το σκορ στη δεύτερη περίοδο...Μέτρια η εικόνα μας αλλά ΟΚ...
Ο Μπουρούσης συνέχισε τα καραγκιοζιλίκια...Με τέτοιο μυαλό δεν πάει πουθενά...
Ωραίος ο Μαύρος και ο Σπανούλης.
kseplenhs
Oct 13 2010, 19:20
έτσι όπως μας βλέπω,έχει να πέσει ένα βρωμόξυλο τη δευτέρα με τη ρεάλ που θα το χαρούμε δεόντως
βαράμε καλά...
zarko78
Oct 13 2010, 19:25
Αυτή η πλαινή γραμμή του τριπόντου στο γήπεδο της Λαμίας είναι για γέλια! Αν κάποιος παίκτης φοράει παπούτσι μεγαλύτερο από νούμερο 42, είτε θα πατάει γραμμή και θα βρίσκεται εκτός γηπέδου, είτε θα πατάει γραμμή και θα σουτάρει δίποντο! Σαν κάτι παλιά ανοικτά γήπεδα ,που παίζαμε πιτσιρικάδες.
Fragkiskatos
Oct 13 2010, 19:25
ο Σέρβος Μουρούζης γκρινιάζει και σε αγώνα κυπέλλου με τον Πανελλήνιο
έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας φέτος
frenchman7
Oct 13 2010, 19:26
Κάποιες δικές μου σκέψεις:
1- Επιτέλους άμυνα σκυλίσια και κλεψίματα!!!
2- Πρέπει φέτος να μάθουμε στα χαμηλά σκορ
3- Μετά τα γνωστά του Μπουρούση τον πάρκαρε στον πάγκο ο Ντούντα
4- Φαίνεται οτι υπάρχει καλό κλίμα-συνεργασία Μίλος-Σπαν. Το μεγάλο άγχος μου είναι μην
αρχίσουν τις κόντρες και τα εγωιστικά μεταξύ τους ποιος θα κρατάει περισσότερο την μπάλα...
5- Μου έχει δημιουργηθεί τέτοια ψύχωση από περισυ με το 3ποντο που κάθε φορά που χάνουμε
ένα τρελαίνομαι... (ειδικά μετά από στιγμές του ματς του Παο που είδα, και ο Νίκολας τα παστέλονε
στο χαλαρό...)
6- Ωραίος και ο Μαυρος
7- Άσχετα αν δεν του βγήκανε, ο Μπουρου φαίνεται να επικεντρώνεται στην ρακέτα, και στα χουκ-σατ!!
Αυτά για αρχή!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.