Das Kapital
Jun 5 2007, 22:48
Τα μπανακια στις παραλιες αρχισαν για πολλους πιστευω( για μενα παντως οχι
![sad.gif](../style_emoticons/default/sad.gif)
)
Πως σας φανηκε η παραλια που πηγατε?
Πως ηταν οι τιμες στην ξαπλωστρα και στη καφετερια?
Εβαλαν πολλοι το σκυλο τους στη θαλασσα?
Οι απαντησεις μεχρι το Σεπτεμβριο!!!!!!!
mikri prasini ollandeza
Jun 5 2007, 23:12
εγώ έκανα μπάνιο στη μπανιέρα μου...
πολύ ήλιος ρε παιδί μου!
αλλά, οκ, καλά ήταν...
Gravedigger
Jun 5 2007, 23:15
Εγώ έκανα δίπλα από το σπίτι μου!Κ δν ήταν κανείς!Μια χαρά!
Air Kef
Jun 5 2007, 23:27
Εγώ πήγα 3 φορές στην Αγ. Άννα Ναξου. Μαγεία.
Αντε να περάσει ο καιρος να κατέβουμε κατω να ξαναπάμε..!
εμεις πηγαμε νικοπολης πρεβεζα καμια 20 ατομα απο τη σχολη!
καλα ηταν αλλα δεν ειχε ακομα ιταλιδες
NBAholic
Jun 6 2007, 02:52
Αυτές οι απροσεξίες σας! Tα μπάνια δεν είναι Τελικοί ΝΒΑ. Υπάρχουν και χειμερινοί κολυμβητές. Ο σωστός τίτλος έπρεπε να είναι "Μπάνια
2006-07".
Aristofanis
Jun 6 2007, 03:26
Εγώ επισκέφτηκα την παραλία Σάντοβα στην Καλαματά. Super!
Keyser_Soze
Jun 6 2007, 04:11
Εγώ πήγα Λούτσα με 2 φίλες αλλά ήταν σκατά γιατί έπεσα στη θάλασσα με το συναγερμό του αυτοκινήτου και μετα έμεινα 5 ώρες εκείπροσπαθώντας να το φτιάξω, μάταια όμως...
Πήγα και στην Παραλία Κατερίνης με γαμάτο παρεάκι και ήταν απίστευτα!
Aristofanis
Jun 6 2007, 12:45
QUOTE(Keyser_Soze @ Jun 6 2007, 05:04 AM)
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Εγώ πήγα Λούτσα με 2 φίλες αλλά ήταν σκατά γιατί έπεσα στη θάλασσα με το συναγερμό του αυτοκινήτου και μετα έμεινα 5 ώρες εκείπροσπαθώντας να το φτιάξω, μάταια όμως...
Πήγα και στην Παραλία Κατερίνης με γαμάτο παρεάκι και ήταν απίστευτα!
Άμα πηγαίνεις Πιερία να πας στην παραλία του Παντελεήμονα. Εκπληκτική παραλία με θέα το κάστρο.
liolias
Jun 8 2007, 22:47
Λογω εξετασεων πουθενα ακομα
![sad.gif](../style_emoticons/default/sad.gif)
Αλλα πλησιαζει ο καιρος να επισκεφτουμε τη Χαλκιδικη!!
Das Kapital
Jun 17 2007, 23:53
Εγω πηγα στο πορτο γερμενο χθες!!!
Dejan11
Jun 18 2007, 11:01
Apeutheias apo ti douleia klasika sanidwmenos gia nafplio, pote athina!!!!
Das Kapital
Jun 24 2007, 00:29
Alexmei
Jun 24 2007, 01:14
στην μπανιέρα μου
liolias
Jun 25 2007, 10:45
Εχθες που ειχα παει στην Χαλκιδικη με 3 φιλους μου τις ξαπλωστρες δεν τις χρεωναν αλλα σε αναγκαζαν απλως να παραγγειλεις κατι.
dizzy_fingers
Jun 25 2007, 15:18
Άγιοι άνθρωποι...
Gravedigger
Jun 25 2007, 15:24
Έχουμε φτάσει σε τέτοια κατάσταση να θεωρούμε καλό το να μας αναγκάζουν να πάρουμε κάτι στην παραλία αντί να πληρώσουμε τις ξαπλώστρες.
Ξυπνήστε,οι παραλίες έπρεπε να είναι ελεύθερες και να μην δίνουμε απολύτως τίποτα!
eftychia
Jun 26 2007, 01:17
Μα δε σε αναγκαζει κανεις να κατσεις την ξαπλωστρα, επισης δε θα μπορουσαν να στις διαθετουν δωρεαν αφου καποιος πληρωσε για αυτες(συνηθως μαγαζατορες). Τωρα αν εβαζε ο δημος της περιοχης και ηταν τσαμπα δε νομιζω να προλαβαιναμε ποτε αυτες τις τσαμπέ ξαπλωστρες γιατι θα πηγαιναν οι οικογενειες με τις γιαγιαδες, τα παιδακια κλπ απο το πρωι με τα ταπερακια τους.
Μια χαρα ειναι να πινεις τη καφεδια σου και να μη δινεις εξτρα χρηματα για ξαπλωστρα!
ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
liolias
Jun 26 2007, 12:37
QUOTE(Gravedigger @ Jun 25 2007, 04:17 PM)
Έχουμε φτάσει σε τέτοια κατάσταση να θεωρούμε καλό το να μας αναγκάζουν να πάρουμε κάτι στην παραλία αντί να πληρώσουμε τις ξαπλώστρες.
Αφου ετσι και αλλιως θα αγοραζα να πιω κατι. Γιατι να μην κατσω στην ξαπλωστρα και να το παρω απο αυτον που τις εχει? Και δεν κουβαλαω και ομπρελες!
Gravedigger
Jun 26 2007, 13:15
Αν θέλεις να πάρεις κάτι τότε πάρε!Αλλά δεν μπορούμε να πηγαίνουμε στην παραλία και να πληρώνουμε ξαπλώστρες η κάτι για να πιούμε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.Σε τέτοια κατάσταση που έχουμε φτάσει το θεωρούμε νορμάλ ενώ ΟΛΕΣ οι παραλίες έπρεπε να είναι ελεύθερες.Και αν τις έχει βάλει κάποιος τις ξαπλώστρες και θέλει να βγάλει λεφτά εμάς τι μας νοιάζει?Εγώ μπορεί να θέλω να κάτσω κάτω,δεν μπορεί να με υποχρεώνει να πληρώνω.Τα λέω όλα αυτά γιατί εμένα το σπίτι μου είναι δίπλα από την θάλασσα και πηγαίνω όποτε θέλω και τώρα που είμαι Αθήνα μου λέει η παρέα μου πάμε για μπάνιο και λέω σιγά μην πληρώσω κιόλας!
Das Kapital
Jun 26 2007, 13:23
Μα αν θες καθεσαι στη ξαπλωστρα κανεις δε σε υποχρεωνει,αν γουσταρεις παιρνεις τη πετσετα σου και καθεσαι οπου σου αρεσει,θα σου πει κανεις τιποτα?
Gravedigger
Jun 26 2007, 13:29
QUOTE(lebron15 @ Jun 26 2007, 11:16 AM)
Μα αν θες καθεσαι στη ξαπλωστρα κανεις δε σε υποχρεωνει,αν γουσταρεις παιρνεις τη πετσετα σου και καθεσαι οπου σου αρεσει,θα σου πει κανεις τιποτα?
Αν χωρέσεις πουθενά!Τέλος πάντων,αρκετά το κούρασα το θέμα,εγώ είπα την γνώμη μου.Δεν πρέπει να πληρώνουμε σε καμία παραλία!
Air Kef
Jun 26 2007, 23:41
Σημερα πηγα Αγιοκαμπο...Απο τις καλυτερες παραλιες της περιοχής..
Και μαντεψτε ποιος αλλος εχει την ιδια αποψη με μενα και τον πετυχα εκεί.Όχι τον μορφή.
Τον Δημο Ντικούδη!!!
2 βδομαδες ειχα να βγω απο το σπιτι εκτος της σχολής και επεσα πανω του..Εχουν δει και τον Σπανουλη στην ιδια παραλία..
Πολυ ζεστη παντως η θάλασσα..Γυρισαμε Λαρισα και δν μπορειτε να φανταστειτε διαφορά.Ειναι ΦΟΥΡΝΟΣ ακομα και τώρα..
καθισες απλα κ τον εβλεπες?για πες, για πες...πολυ 2μετρος??Η κοπελα του?ωραια?
eftychia
Jun 27 2007, 13:53
QUOTE(error @ Jun 27 2007, 01:17 PM)
καθισες απλα κ τον εβλεπες?για πες, για πες...πολυ 2μετρος??Η κοπελα του?ωραια?
Ευτυχως δεν ειμαι μονο εγω η Λαμπιρη αυτου του φορουμ!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.