Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Μαρούσι
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
thrylos7
Να λοιπόν που οι ημιτελικοί έχουν ενδιαφέρον. Το Μαρούσι κέρδισε στην έδρα του και έφερε τη σειρά στο 1-1.
Ο αγώνας είναι την Κυριακή 21/5 στις 17:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΤ1.
Η κάθε ομάδα έχει από μια καλή και από μια κακή εμφάνιση... που μέχρι τώρα είναι συνυφασμένες με την έδρα. Τι θα γίνει τώρα; Δε νομίζω το Μαρούσι να παρουσιάσει τόσο άσχημη εικόνα(σχετικά με το πρώτο παιχνίδι) αλλά ο Ολυμπιακός θα πάρει το παιχνίδι.

Προσοχή στον εορτάζοντα Καϊμακόγλου...

Δεδομένου ότι θα είναι Κυριακή, αναμένεται περισσότερος κόσμος στο ΣΕΦ.
hellenic
Kai kata tin dikia moy gnomi to idio tha symbei!To Marousi tha to palepsei para poli opos panta kai tha diskolepsei arketa ton Olympiako poy tha kerdisei omos!
qspock
QUOTE(thrylos7 @ May 19 2006, 03:03 PM)
Προσοχή στον εορτάζοντα Καϊμακόγλου...

*


Μου θυμιζεις τον Σκουντη... tongue.gif

Ο Ολυμπιακος στο δευτερο παιχνιδι ηταν αδικαιολογητα νωθρος. Δε ξερω τι εφταιξε, αλλα θεωρω οτι θα κατεβει αλλιωτικος στο παιχνιδι της Κυριακης.
Μπραβο στο Μαρουσι που το παλεψε και εδειξε οτι δικαια και φετος βρισκεται στις πρωτες θεσεις της Α1. Αλλα νομιζω οτι απο δω και περα, δυσκολο να ξανακανει νικη στη σειρα των ημιτελικων. Συνεχιζω να πιστευω οτι ο Ολυμπιακος δεν θα εχει προβηλμα να περασει.
morfi
Δυσκολα η ευκολα ο θρυλος θα κερδισει... Ο βαθμος δυσκολιας του παιχνιδιου για τον ολυμπιακο εξαρταται απο αυτον και μονο...
Vas
Ama boresei to Marousi kai kontrolarei to pexnidi (xamhlo score) kai me 1 pekth na voithisei sto score ton "monimo" blackney tote ola einai pithana....

Sta meion tou Amrousiou einai oti den exei kerdisei pote ton olibiako ektos edras (an den kanv lathos)
thrylos7
QUOTE
Μου θυμιζεις τον Σκουντη...

Το κακό είναι ότι συνήθως πιάνουν αυτά που λέω αυθόρμητα, χωρίς δηλαδή να τα λέω επειδή θέλουν να γίνουν.
Ξέρεις, μετά, αν γίνει κάτι οι εφημερίδες θ' αρχίσουν αυτά τα απίστευτα κρύα λογοπαίγνια...

Ο Κόλιεβιτς τέθηκε στη διάθεση του Καζλάουσκας άρα ο Ολυμπιακός θα μιμηθεί και πάλι τον forest gump(όχι σε νοημοσύνη)!
HOULIGAN76
Αυτό το ματς είναι ο ΤΕΛΙΚΟΣ μας.Αμα κερδίσουμε θα περάσουμε.Αμα χάσουμε θα είναι πιο δύσκολο να τους κερδίσουμε μέσα στο ΣΕΦ στο επόμενο ματς.Οντως συμφωνώ με τον φίλο μας τον Vas άμα έχουμε σταθερή επιθετικά βοήθεια και απο άλλους παίκτες εκτός του Μπλάκνευ τότε το διπλό μπορούμε να το κλειδώσουμε!
ΜΑΡΟΥΣΑΡΑ γερά με τσαμπουκά.
thrylos7
Διάχυτη η αισιοδοξία στις τάξεις των οπαδών του Αμαρουσίου...
Καλά κάνετε βέβαια...
Αλλά αύριο στο παρκέ θα υπάρχει μόνο μία ομάδα! biggrin.gif
Αυτό μου θυμίζει το Μακάμπι - Ολυμπιακός... όπως λέγαμε τότε μπράβο στον Ολυμπιακό που κοιτά στα ίσια τη Μακάμπι και αυτή ανησυχεί αν και το μεγάλο φαβορί, έτσι και τώρα.
Όντως καθοριστικό το ματς... Όμως, τ' ότι κάναμε πολύ κακή εμφάνιση εκτός έδρας και χάσαμε σχεδόν με το ζόρι σημαίνει ότι στο ΣΕΦ θα' ναι πολύ πιο δύσκολο να χάσουμε... Κακή εμφάνιση στο ΣΕΦ έχουμε να κάνουμε... από την αρχή της σεζόν.. Με τη Μπαρτσελόνα παίξαμε φοβερά για τα πρώτα 25' και δε μετράει...
thrylos7
QUOTE
Προσοχή στον εορτάζοντα Καϊμακόγλου...

...γιατί θα κάνει κερκίδα στο ΣΕΦ.
Δε θ' αγωνιστεί τελικά... Χοχο!

Προσοχή και στον Μπλάκνεϊ...

Από τον Ολυμπιακό, Σχορτσιανίτης και Λιούις δεν πήραν μέρος στη χθεσινή προπόνηση αλλά αφού αυτό έγινε προληπτικά, λογικά θα αγωνιστούν κανονικά.
thrylos7
2-1 ο Ολυμπιακός με 81-62.
Η επικράτηση δεν ήταν τόσο άνετη με την έννοια ότι το Μαρούσι δεν άφησε τον Ολυμπιακό να ξεφύγει πολύ παρά μόνο στο τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα ήταν πολύ κοντά στο σκορ. Μετά, μην έχοντας επιθετικές λύσεις έμεινε πίσω και τελικά η διαφορά πήγε στα επίπεδα των 20 πόντων προς το τέλος.
Δεν ενθουσίασε ο Ολυμπιακός. Δεν είχε αυτή τη λεγόμενη ενέργεια στο παρκέ. Κατάφερε να πάρει τη διαφορά επειδή το Μαρούσι δεν έβαζε πόντους. Στα τελευταία 5 λεπτά μόνο έπαιξε στο γνωστό στυλ στο ΣΕΦ.
Παπαμακάριος(4/6τρ) και Χατζής(4/5, 3/5, 3/5) έκαναν πάρα πολύ καλή δουλειά, ο Έντνι χωρίς να υπερβάλλει εαυτόν βοήθησε όπως αυτός ξέρει ενώ και ο Βασιλόπουλος βοήθησε με τρίποντα και ελέγχοντας την εναέρια κυκλοφορία, ειδικά στα τελευταία λεπτά(4/5, 7).
Οι ψηλοί δεν τροφοδοτήθηκαν, τα επιθετικά ρημπάουντ ήταν ελάχιστα.
Ο Λιούις δεν αγωνίστηκε λόγω του προβλήματός του στα μάτια. Ο Σχορτσιανίτης έχει το ίδιο πρόβλημα και ειπώθηκε ότι "παίζει γιατί το πρόβλημα δεν έχει προχωρήσει τόσο"... Ας μην επιδεινωθεί η κατάσταση.
(Φόρεσε για λίγο και μια άσπρη κορδέλα-τρέλα)
Απ' το Μαρούσι στο πρώτο ημίχρονο ξεχώρισε ο Κυρίτσης ενώ σταθερά εύστοχος ήταν ο Κολώκας. Ο Μπλάκνεϊ έμεινε σε ρηχά νερά.
Ο κόσμος μου φάνηκε ίδιος με τον πρώτο αγώνα. Κρίμα...
qspock
Το Μαρουσι επαιξε πολυ καλα, παρουσιαστικε οργανωμενο και εξαιρετικα ευστοχο. Κερδισε και τα ριμπαουντ ομως παρολα αυτα εχασε στο τελος ανετα. Αυτο ωφειλεται καθαρα στη διαφορα κλασης και βαθους των παιχτων των 2 ομαδων.

Ανεξαρτητα απο το τι θα γινει στο επομενο παιχνιδι, η σειρα θα εχει νικητη τον Ολυμπιακο γιατι το Μαρουσι ειναι μια ομαδα με σαφως λιγοτερη ποιοτητα παιχτων και λυσεων. Αφου δεν κερδισε αυτο το παιχνιδι (στο πρωτο μερος το Μαρουσι δεν εχανε καλαθι), πως να κερδισει ακομη και τον κακο Ολυμπιακο?
hagi
Ο Ολυμπιακός δεν έδωσε πολλά δικαιώματα στο Μαρούσι αν και έμεινε αρκετά κοντά στο σκορ σε διάφορα σημεία αλλά έδειχνε ότι δεν μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι.Λογικά θα περάσει ο Ολυμπιακός αλλά το Μαρούσι θα παλέψει σίγουρα..
Για να δούμε..
thrylos7
Εύστοχο ήταν μόνο στο πρώτο μέρος... κι εμείς όμως δεν είμασταν εξαιρετικά εύστοχοι; Στο 2ο μέρος απλά δεν τράβηξε κάποιος από το Μαρούσι, ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερη άμυνα κι έτσι ήρθε το αποτέλεσμα...
HOULIGAN76
GAME OVER!!Τουλάχιστον να αποκλειστούμε με ψηλά το κεφάλι!!
Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος απο εμάς, αλλά οφείλω να επισημάνω οτι δεν είναι έτοιμος να κερδίσει τον παο και με μειονέκτημα έδρας.Αλλά το νερό έχει μπει στο αυλάκι.
thrylos7
QUOTE
δεν είναι έτοιμος να κερδίσει τον παο και με μειονέκτημα έδρας
15.gif
Εγώ διακρίνω σε πολύ μικρό βαθμό κάποια συμπτώματα Ευρωλίγκας... για τον ΠΑΟ..

Αλλά ας περιμένουμε για τους τελικούς.
hellenic
Mallon pairna o OSFP ston teliko giati to Marousi einai dinatoi omada,palebei omos apla leipi h klasi paikton poy tha erthoyn apo ton pango kai tha boithisoyn tin omada!O Kalampokis de tha eitan kali lisei gia to Marousi?STon teliko omos ta blepo diskola gia ton Olympiako!O Panathinaikos perimenei pio ksekoyrastos(an kai den prepi na einai pleonektima) me to pleonektima edras kai diskola tha spasei kata gnomi moy!
Tony_K
Το δεύτερο ματς το καθάρισαν οι αρχηγοι. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρει το διπλό ο Ολυμπιακός και να μπει με καλή ψυχολογία στους τελικούς. Έτσι άλλωστε δεν έγινε και στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκα;Στο τελευταίο ματς(Μιλάνο) διπλό και με την ψυχολογία στο φουλ μετά έκανε μεγάλα ματς στο Τοπ-16.
Επειδή ήμουν μέσα, ο κόσμος ήταν γύρω στις 3-4 χιλιάδες, ανάμεσα τους αρκετά παιδιά.Για να τα λέμε όλα, θέλω να πω ντροπή σε αυτούς που δε σταμάτησαν για 40λεπτά να βρίζουν χυδαία Γιαννάκη-διαιτητές χωρίς να σκέφτονται ότι μπροστά τους μπορεί να καθόταν ένα 10χρονο παιδί. Ντροπή και στον ψευτόμαγκα που πέταξε ένα μπουκάλι (ευτυχώς δεν έφτασε στο παρκέ). Αυτές τις συμπεριφορές πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή ο φίλαθλος Ολυμπιακός να τις αφήνει έξω από το ΣΕΦ.
thrylos7
QUOTE
ανάμεσα τους αρκετά παιδιά.Για να τα λέμε όλα, θέλω να πω ντροπή σε αυτούς που δε σταμάτησαν για 40λεπτά να βρίζουν χυδαία Γιαννάκη-διαιτητές χωρίς να σκέφτονται ότι μπροστά τους μπορεί να καθόταν ένα 10χρονο παιδί.

Mμμ... Σιγά! Στη Θεσσαλονίκη δεν έχει μπορεί.. σίγουρα. Γονιός με τα δύο μικρά παιδιά βρίζει(ότι μπορείς να φανταστείς) χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό...
Είμαστε καμένοι ως χώρα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.