Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Έφυγε απο κοντά μας ο Μάκης Μωυσιάδης.....
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Χ.Π
Φόρος τιμής για τον Μάκη...
Written by Froso Drakaki
Tuesday, 24 March 2009 14:09
Συγκλονισμένος ο χώρος του γυναικείου μπάσκετ από την είδηση του χαμού του Μάκη Μωυσιάδη. Ο άτυχος τεχνικός έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος σήμερα το πρωί στις 6.20 ύστερα από μετωπική σύγκρουση του αυτοκινήτου του με φορτηγό στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου - Κορωπίου κι ενώ κατευθυνόταν προς τη δουλειά του.

Αυτές τις δύσκολες ώρες για τους δικούς του, την οικογένειά του, τους φίλους του αλλά και για ολόκληρο το χώρο του γυναικείου μπάσκετ, ευχόμαστε δύναμη στους οικείους του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Μαρτίου, ενώ ακόμα δεν είναι γνωστό το κοιμητήριο και η ώρα τέλεσης.

Ο 40χρονος προπονητής ήταν επί χρόνια στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Φιλαθλητικού, τον οποίο οδήγησε από τη Β' Εσκα στην Α2. Το Δεκέμβριο του 2007 ανέλαβε την ομάδα της Χίου και κατόρθωσε να τη διατηρήσει στην Α1 την πρώτη χρονιά της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια

www.weplayball.gr


καλό ταξίδι φίλε Μάκη ..........
Χ.Π
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Μαρτίου στο νεκροταφείο του Βύρωνα στις 13:30
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.