Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Στο νοσοκομειο ο Δροσος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pierce
QUOTE
Καρδιακό επεισόδιο ο Δρόσος

www.sportime.gr

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη το βράδυ της Τρίτης, ο Δημήτρης Δρόσος. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια αθλητικής δραστηριότητας (αγώνας 5Χ5) και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο της Βούλας. Εκεί εξετάστηκε από τον γιατρό και αντιπρόεδρο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ κ. Ευάγγελο Ασλανίδη, ο οποίος έκανε διάγνωση για κατώτερο ισχαιμικό επεισόδιο.

Ο 41χρονος ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, μπήκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα στη εντατική (για προληπτικούς κυρίως λόγους) ενώ στη συνέχεια μετέβη με τον φίλο του και συνεργάτη του στη ΑΕΚ, κ. Μάρκο Λαγό στο Ιατρικό Κέντρο του Αμαρουσιού και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Την Τετάρτη αναμένεται να υποβληθεί σε στεφανιαιογραφία για να διαπιστωθεί η κρισιμότητα της κατάστασής του και να αντιμετωπιστεί κατάλληλα.

Ο κ. Λαγός μιλώντας σχετικά με την κατάσταση του προέδρου της ΑΕΚ τόνισε: "Είναι καλά στις αισθήσεις του. Αυτό έχει να κάνει και με το άγχος σχετικά με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Μέχρι το απόγευμα θα γνωρίζουμε την σοβαρότητα της κατάστασης του".


QUOTE
Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη Δημήτρης Δρόσος το βράδυ της Τρίτης. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ κατά τη διάρκεια αγώνα 5x5 στον οποίο έπαιρνε μέρος, έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Εκεί εξετάστηκε από τον γιατρό και αντιπρόεδρο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Ευάγγελο Ασλανίδη, ο οποίος έκανε διάγνωση για κατώτερο ισχαιμικό επεισόδιο. Ο 41χρονος επιχειρηματίας μπήκε προληπτικά στη εντατική, ενώ στη συνέχεια μετέβη με τον φίλο του και συνεργάτη του στη ΑΕΚ, Μάρκο Λαγό, στο Ιατρικό Κέντρο του Αμαρουσιού και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως για σήμερα (19/9) ήταν προγραμματισμένη συνάντηση του Δημήτρη Δρόσου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη, ωστόσο οδηγείται στην αναβολή μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

www.sportfm.gr


ohmy.gif περαστικα του,νεος ανθρωπος ρε φουστη μου.
reignman
νεος ανθρωπος αλλα απο οτι φαινεται δεν εκανε συχνα τα τσεκ απ του....

τωρα 40-50 χρονων ανθρωπος να παθεις καρδιακο σε 5χ5... ειναι ακραιο sad.gif
Pierce
το θεμα ειναι οτι επαιζε ποδοσφαιρο μικρος οποτε περιμενεις οτι σε ενα 5Χ5 δεν θα αντιμετωπιζε τετοια προβληματα.Δυστυχως οι επιχειρησεις κουβαλουν και τονους αγχους μαζι τους,οποτε το 5Χ5 ισως ηταν το κερασακι στην τουρτα. οπως και να εχει ας γινει καλα συντομα ο προεδρας και ολα τα αλλα ερχονται.... sad.gif
reignman
ναι οντως.. περαστικα και να γινει καλα το συντομοτερο!
basketaris
Περαστικα και απο μενα... sad.gif
Κριμα ρε γμτ, νεοι ανθρωποι να παθαινουν τετοια πραγματα....
dizzy_fingers
Αν άρχισε τα καρδιακά από τώρα, όταν αναλάβει τη διοίκηση της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της περιόδου τί θα πάθει? ohmy.gif
sporting b.c.
στο τέλος τέλος ποιος τον γκαντέμιασε ; smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.