Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Φεύγει ο Κορωνιός ;;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
panos75
Γαμώτο! Τρεις μέρες ακόμη και θα προλάβαινε τουλάχιστον την παρέλαση. icon_drunk.gif

Υπό παραίτηση ο Κορωνιός
ashton
QUOTE
Προ της εξόδου ο Κορωνιός

Επιμέλεια: Στέφανος Τριαντάφυλλος
Δημοσίευση: 25 Οκτωβρίου 2007 00:59

Η σκέψη της παραίτησης που στριφογυρίζει στο μυαλό του Άγγελου Κορωνιού είναι πολύ πιθανό να γίνει πράξη τις επόμενες ημέρες ακόμη και πριν από το παιχνίδι με την Ολυμπιάδα Πατρών.

Μετά το παιχνίδι με το Αιγάλεω και τόσα ακολούθησαν (οι "σκληρές" δηλώσεις του Δημήτρη Δρόσου, αλλά και το γενικότερο κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα) ο 38χρονος προπονητής είχε αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Παρά τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ με τις οποίες τον στήριξε, ο Έλληνας κόουτς είχε πάρει -σύμφωνα με πληροφορίες- την απόφαση να πει "αντίο" μετά το ματς με την Ολυμπιάδα, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Η στάση του από την Τρίτη (δεν έδωσε το παρών στην πρωινή προπόνηση, ενώ το απόγευμα δεν συμμετείχε δίνοντας τα... ηνία της ομάδας στον Δημήτρη Πρίφτη) μαρτυρούν ότι η παραίτηση δεν ήταν μια σκέψη και τίποτα άλλο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει μια τέτοια συζήτηση με τον Δημήτρη Δρόσο, παρά το γεγονός ότι οι δύο άνδρες είχαν συχνή επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο υπάρχει ένα σενάριο που θέλει τον 42χρονο παράγοντα να συναντιέται την Πέμπτη με τον Άγγελο Κορωνιό.

Στο μεταξύ στη λίστα με τους υποψηφίους βρίσκονται οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Αργύρης Πεδουλάκης, Μίλαν Τόμιτς και Ντράγκαν Σάκοτα.


sport24.gr

QUOTE
Ολα ανοιχτά για Κορωνιό...
Η κατάσταση στην ΑΕΚ εξακολουθεί να είναι περίεργη. Ο Αγγελος Κορωνιός παραμένει δυσαρεστημένος από τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Δρόσος, μετά το ματς με το Αιγάλεω και στις προπονήσεις δεν δείχνει ιδιαίτερα «ζεστός». Κάνει ελάχιστα πράγματα, κάτι που δείχνει ότι είναι ενοχλημένος. Το ενδεχόμενο, λοιπόν, να παραιτηθεί παραμένει ανοιχτό, ακόμα και πριν από το ματς με την Ολυμπιάδα... Κατά τα άλλα, ο Δημήτρης Παπανικολάου συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί και θα γίνει προσπάθεια να προλάβει το ματς της τέταρτης αγωνιστικής απέναντι στον Πανιώνιο στο κλειστό του Ελληνικού.


goal

QUOTE
Α1: Υπό παραίτηση ο Κορωνιός

Φαίνεται τελικά πως η κρίση που έφερε στην ΑΕΚ η απρόσμενη ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 από το Αιγάλεω δεν πέρασε. Ο Άγγελος Κορωνιός φέρεται να πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της «Ένωσης», δυσαρεστημένος από το γεγονός πως «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, Δημήτρης Δρόσος, δεν του παρείχε στήριξη μετά την αμφισβήτηση που γνώρισε. Αν αυτό δεν συμβεί και σήμερα, ο πρώην πλέι μέικερ θα εμμείνει στην απόφασή του να αποχωρήσει και η ΑΕΚ θα βρεθεί σε αναζήτηση προπονητή τρεις μέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιάδα Πατρών (Κυριακή, 19:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική.


sportfm.gr


Ρε για να σοβαρευτούμε λέω εγώ...

η άποψή μου
http://vasilissa.blogspot.com/2007/10/blog-post_25.html
ashton
QUOTE
Παραιτήθηκε!
Του Γιώργου Νικολάου
25/10/2007 (11:17)

Sample ImageΕπανάληψη του "επεισοδίου" της Δευτέρας "παίζεται" σήμερα στην ΑΕΚ. Ο Αγγελος Κορωνιός δεν έδωσε το "παρών" στην πρωινή προπόνηση, επισκέφτηκε πάντως τα Γραφεία της ΑΕΚ, και θα πάει στην βραδινή προπόνηση αλλά για να... αποχαιρετήσει τους παίκτες!
Το τελευταίο γεγονός θα είναι, πιθανότατα, και η σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με όσα έγιναν την Δευτέρα. Και τότε είχε στενοχωρηθεί με τη μη κάλυψη του Δημήτρη Δρόσου μετά την ήττα από το Αιγάλεω, ήταν έτοιμος "να τα βροντήξει", αλλά το μετάνιωσε κατόπιν παρέμβασης συνεργάτη του Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο Κορωνιός έδωσε πίστωση χρόνου στον εαυτό του (και όχι μόνο) αλλά ακολούθησε το "άδειασμα" του Δρόσου σε αθλητική εφημερίδα και συνεπώς συνειδητοποίησε ότι δεν έχει λόγο να παραμείνει στην ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες χθες είχε συνάντηση με τον "ισχυρό άνδρα" της "Ένωσης" στον οποίο και εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει, ενώ ενημέρωσε σχετικά και τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ.
Για άλλη μία φορά δε, κάποιοι άνθρωποι του κοντινού του περιβάλλοντος τον πιέζουν να αλλάξει γνώμη αλλά ο Κορωνιός είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ. Ολα δείχνουν ότι το "γυαλί" της σχέσης του με τον Δρόσο "'έσπασε"! Ακόμη και αν υπάρχει απειροελάχιστη πιθανότητα να μεταπειστεί, είναι προφανές ότι τίποτε δεν μοιάζει με το χθες. Εκτός κι αν ο κ. Δρόσος έχει διαφορετική άποψη, πράγμα δύσκολο. "Ο Αγγελος θα φύγει μόνο αν το θελήσει ο ίδιος", είχε πει. Το θέλησε... ο ίδιος, λοιπόν!
Ο Κορωνιός θα επικαλεστεί "προσωπικούς λόγους" στο μήνυμα αποχώρησης, αλλά είναι προφανές ότι αποτελεί κοινό μυστικό το χρονικό της απόφασης που (τελικώς) έλαβε. Εντός της ημέρας και αν δεν συμβεί κάτι συγκλονιστικό θα πάρει επισήμως θέση και η ΚΑΕ.
Την ομάδα θα καθοδηγήσει στο κυριακάτικο ματς με την Ολυμπιάδα Πάτρας ο βοηθός προπονητή, Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος θα γίνει ο 22ος κόουτς της ΑΕΚ στην ιστορία της Α1. Ο Ντράγκαν Σάκοτα προβάλλει στην παρούσα φάση ως το φαβορί για την διαδοχή Κορωνιού, χωρίς ν' αποκλείεται -Δημήτρη Δρόσου παρόντος- και η έκπληξη...


basketblog.gr

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ...
Pierce
40.gif ! αστεια πραγματα. Αν ηταν ετσι ας επαιρνε απο την αρχη εναν αλλο προπονητη και να μην εφερνε τον κορωνιο. το να φευγει μετα απο ενα παιχνιδι ειναι πραγματικα αστειο. υπομονη κυριε δροσο . υπομονη!
sihainas
Το συγκεκριμένο emoticon νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση...

lakersdynasty
QUOTE
Τέλος ο Κορωνιός, το «παλεύει» για Γιαννάκη ο Δρόσος!

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007, 14:54
Γράφει: sportdog team

Τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν πλέον για ανακοινωθεί και επίσημα το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Άγγελο Κορωνιό. Ο Έλληνας τεχνικός σκεφτόταν την παραίτηση (όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα ο sportdog) μετά την ήττα από το Αιγάλεω και το κακό κλίμα που δημιουργήθηκε και έτσι φαίνεται να έγινε σήμερα με τις δύο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει.

Ο Δημήτρης Δρόσος ήδη ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κορωνιού, με τον νούμερο ένα στόχο να ακούει στο όνομα Παναγιώτης Γιαννάκης! Ο «δράκος» είναι ο διακαής πόθος του ισχυρού άνδρα της Ένωσης και προσπαθεί να τον «ψήσει» να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Κάτι που μοιάζει, πάντως, εξαιρετικά δύσκολο. Στη λίστα του Δρόσου βρίσκονται κι άλλα μεγάλα ονόματα όπως αυτά Ντάγκαν Σάκοτα και του Αργύρη Πεδουλάκη.

Στον αγώνα με την Ολύμπια θα κοουτσάρει την ομάδα ο βοηθός Δημήτρης Πρίφτης.
nikefalin
Σιγά μην πάθει τίποτα με την πάλη για το Δράκο, δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να έχει συμβεί, ποιός έχει δίκιο, άδικο κλπ , αλλά μόνο υγεία δεν δείχνουν τέτοιες κινήσεις.
Ο Κορωνιός αν έκανε μόνος του τις επιλογές του ρόστερ έχει ευθύνη αλλά ήμαρτον..., μετά το 1ο παιχνίδι να φεύγει ???
Ας πάμε την Κυριακή τουλάχιστον μην έρθει και 2ο κάζο από την Ολυμπιάδα.
Pierce
αν εννοεις να πας στο γηπεδο θα ειναι λιγο δυσκολο γιατι ειναι κεκλεισμενων sad.gif ...
Air Kef
+1 με ολους.


Πεδουλακης οπωσδήποτε.Απορώ οποτε βλέπω να ειναι άνεργος αυτος ο προπονητης.

(Με δεδομενο οτι ο Γιαννακης αποκλειεται να αναλαβει την ΑΕΚ)
nikefalin
QUOTE(pierce21 @ Oct 25 2007, 17:31 ) *
αν εννοεις να πας στο γηπεδο θα ειναι λιγο δυσκολο γιατι ειναι κεκλεισμενων sad.gif ...

α ναι, υπάρχουν και τα περυσινά κουσούρια...μια χαρά θα είναι την Κυριακή η ομάδα δηλαδή, με υπηρεσιακό τον Πρίφτη, against all odds...
EXPLOITED ARIS
Εγω προτιμω τον Σακοτα για την ΑΕΚ τουλαχιστον απο αυτους που εχω ακουσει για διαδοχους του παγκου.
Το θεμα ειναι ομως οτι ο Δροσος απο οτι φαινεται δε μπορει να κρατησει την ηρεμια στην ομαδα.Απο τη στιγμη που θελει να πεισει τους παντες οτι η φετινη ΑΕΚ οπως και αυτη των επομενων χρονων θα ειναι αποκλειστικα δημιουργημα του θα πρεπει να επωμιστει ολες τις ευθυνες.
Και αυτο δε γινεται αδειαζοντας τον Κορωνιο μετα απο μια ηττα.
Μολις διαβασα οτι υποψηφιος ειναι και ο Μπαρτον που ηταν στον Αρη.Ψηφιζω υπερ αυτου!!!
xalasmenos
ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΡΕΕΠΙ ΝΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ Ο ΔΡΟΣΟΣ Η ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΣΟΣ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ Α1 ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΠΙΕΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΤΗΚΕ,ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΡΟΣΟΥ ΟΤΑΝ Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟΣ,ΚΑΙ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΠΙΣΤΥΕΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΟΥΤΣ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ ΟΜΑΔΕΣ,ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ,ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕ ΜΙΑ 2 ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
Anaz
Εγω δεν λυπηθηκα καθολου.Ισως δεν δειχνει εικονα σοβαρης ομαδας να φευγει ενας προπονητης απο τοσο νωρις,αλλα προσωπικα απο την αρχη δεν μου γεμισε καθολου το ματι ο Κορωνιος ως προπονητης.. Με τον Πεδουλακη πιστευω θα παει καλυτερα η Αεκ..
suspect
Στερειται σοβαροτητας να διωχνεις τον προπονητη μετα το πρωτο ματς της περιοδου οταν ειδικα στο μπασκετ εχουμε πλεϊ οφ.

Αυτα ειναι για μαναβικα και οχι για μια ομαδα με την ιστορια της ΑΕΚ.

Ελπιζω να ερθει ο Πεδουλακης μπας και παρουμε καποιον σοβαρο ξενο μια και ο Αρτζι κανει εξαιρετικες επιλογες αλλα με τον κυριο καποιο Δροσο δεν ξερω ουτε τι επιλογες υπαρουν και κυριως ουτε σε τι δυνατοτητες να προσβλεπω....
ashton
Δε νομιζω να έρθει ο Πεδουλάκης.
Για Σάκοτα το κόβω...
xalasmenos
την μια στο σπορ-φμ ελεγε οτι ειμαστε κοντα στον σακοτα,και απο την αλλη σπορ-φμ στον πεδουλακη.πιστευω οτι πιο κοντα ειμαστε στο σακοτα και ειναι καλυτερη λυση απο αυτη του πεδουλακη αυτη την στιγμη,εγω το πεδουλακη θα τον ηθελα απο την αρχη να δουλεψει στην προετοιμασια να δωσει την τσαμπουκαλεμενη νοοτροπια στην ομαδα και προπαντως τις καλες επιλογες στους ξενους.τωρα ο σακοτα εχει περασει απο την ομαδα εχει τον τιτλο του κοουτς που εφερε πρωταθλημα μετα απο 31 χρονια, καλες σχεσεις με τον κοσμο,με τα μμε biggrin.gif ,ξερει και μερικους παικτες,μπορει να διαχειριστει το υλικο καλυτερα και να τονωσει την ψυχολογια της ομαδας.
βασικα το θεμα πρεπει να εχει τελειωσει μεχρι αυριο γιατι μας περιμενουν 2 δυσκολα ματς με αρη -πανιωνιο,και οι 2 ερχονται απο ηττες.
ashton
Φαβορί για τη διαδοχή του Κορωνιού παραμένουν ο Πεδουλάκης με τον Σάκοτα, αν και ο Δημήτρης Δρόσος δήλωσε: «Ουδέποτε ήρθα σε επαφή με κανέναν από όσους γράφονται. Θα έρθει νέος προπονητής μόνο αν βρούμε έναν με καλό βιογραφικό και θα έχει πίστη στην ομάδα που έχει δημιουργηθεί. Δεν θα γίνει τίποτα εν θερμώ. Θα προχωρήσουμε με παιδιά που ξέρουν την ομάδα».

goalnews
sporting b.c.
http://www.sport24.gr/html/ent/733/ent.202733.asp

QUOTE
Κορωνιός: "Καλή συνέχεια"

Ο Άγγελος Κορωνιός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνδέσμου Ελλήνων προπονητών (www.sepk.gr) -κάτι που γίνεται για πρώτη φορά- με την οποία ευχαρίστησε τον Δημήτρη Δρόσο και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ΑΕΚ.

O Άγγελος Κορωνιός λίγες ώρες μετά από την παραίτηση του από την Ένωση τόνισε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΑΕΚ και τον πρόεδρο της κ. Δημήτρη Δρόσο που με επέλεξε το καλοκαίρι να αναλάβω τα ηνία της ομάδας. Μιας ομάδας μεγάλης με ιστορία και με παίκτες αξίας. Ευχαριστώ τον κόσμο της ΑΕΚ για την θερμή υποστήριξη του και την συμπαράσταση που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα που ανέλαβα τα καθήκοντά μου.

Έχει ήδη γίνει πολύ καλή δουλειά. Για τον λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μου. Τέλος ένα ευχαριστώ ανήκει και στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν αυτούς τους δύο μήνες. Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.