Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Dj_Zygor
Με ένα καλάθι του Ίβιτσα Γιούρκοβιτς που ελέγχεται όμως για εκπρόθεσμο, ο Ολυμπιακός έφτασε στη τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας στο ΣΕΦ του Απόλλωνα Πατρών με 75-74.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να κάνουν ντέρμπι ένα παιχνίδι που έλεγχαν πλήρως στο πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας ότι θα έφταναν με μεγάλη άνεση στο θετικό αποτέλεσμα. Η αχαϊκή ομάδα όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ανεβάζοντας σταδιακά την απόδοση της με τον πρώην «ερυθρόλευκο» Χρήστο Χαρίση να πρωταγωνιστεί, σε συνδυασμό με το μπλακ άουτ του αντιπάλου της, έφτασε σε απόσταση αναπνοής από το ροζ φύλλο.

Ο Γιούρκοβιτς όμως «μίλησε» τελευταίος, πανηγυρίζοντας με τους συμπαίκτες του τη δραματική νίκη, την ίδια ώρα που οι Πατρινοί διαμαρτύρονταν έντονα, καταθέτοντας ένσταση. Βάσει του ριπλέι πάντως της τηλεοπτικής μετάδοσης όταν το χρονόμετρο μηδενίστηκε, η μπάλα δεν είχε φύγει ακόμα από τα χέρια του Σλοβένου.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν από την αρχή να πάρουν μια αξιοσέβαστη διαφορά και τα κατάφεραν. Με τον Μέισον να πετυχαίνει 13 πόντους με 3 τρίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός ανέβασε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό και δεν δυσκολεύτηκε να την διατηρήσει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (43-25). Στο διάστημα αυτό, ο Απόλλων τα είχε βρει…σκούρα από την άμυνα ζώνης των ερυθρόλευκων, με τον Χαρίση να προσπαθεί να ξεφύγει από τη μετριότητα της ομάδας του, χωρίς όμως να είναι αρκετός για να αλλάξει την κατάσταση.

Στη συνέχεια ο Έλληνας πλέι μέικερ το πήρε…προσωπικά και «πυροβολώντας» ανεξέλεγκτα μείωσε σε 54-59. Η χαλάρωση του Ολυμπιακού έδωσε την ευκαιρία στους Πατρινούς να προηγηθούν με 72-69, ένα μόλις λεπτό πριν την λήξη του αγώνα. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά. Ο Πέρι με 2/2 ελεύθερες βολές έκανε το 73-74 στα 50 δευτερόλεπτα, με τον Μέισον να αστοχεί σε σουτ από τη γραμμή των 6μ25, τον Γιούρκοβιτς να παίρνει το ριμπάουντ και να γράφει το 75-74.

Τα δεκάλεπτα: 25-13, 43-25, 56-47, 75-74.

Ολυμπιακός: Πέρι 7, Μέισον 20(4), Γκόρενς 9(1), Ζορόσκι 4, Κορωνιός, Καλαμπόκης, Σκλάβος 8(1), Γιούρκοβιτς 13(2), Αγαδάκος 12, Γκούλιας 2.
Απόλλων Πατρών: Μπάρλος 9(1), Αργυρόπουλος 10(2), Γεωργαλής 5, Πέττας, Λιαδέλης 6, Τσάκιτς 2, Ντέιβις 10, Χαρίσης 25(6), Μόρις 7(1), Σεκούλαρατς.
απο contra.gr
νομιζω οτι το καλαθι δεν επρεπε να μετρισει ....αλλα θα δουμε
IraTmac
μούφα νίκη.

αν και ήταν κοντά 20 πόντους μπροστά πήγε να χάσει και τελικά κέρδισε με εκπρόθεσμο καλάθι...
MZ13
Τσάμπα έχασα το ματς..... το είδα μέχρι το ημήχρονο όπου κέρδιζε ο Ολυμπιακός περίπου 20 πόντους, το βάζω μετά για να δω το αποτέλεσμα και το πέτυχα στο 68-73 blink.gif !!!

Το καλάθι είναι πεντακάθαρα εκπρόθεσμο αφού όταν μηδενίζεται ο χρόνος η μπάλα δεν έχει φύγει άπο τα χέρια του Γιούρκοβιτς...... shot.gif

Μου την έσπασε και ο Αγαδάκος στις δηλώσεις...... υποβάθμισε πολύ τον Απόλλωνα - είπε μου φαίνεται "Δεν είναι δυνατόν να φτάνεις να χάνεις στο τέλος άπο μια Πάτρα" 68.gif " ενώ είπε ότι αν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα θα πρέπει να ρίχνεις 40 πόντους διαφορά...... δεν μας τα έλεγε όμως αυτά ο Περικλής πριν 20-30 μέρες, όταν έτρωγε το ένα σκαμπίλι μετά το άλλο...... 19.gif

Πάντως ο Ολυμπιακός αγώνα με αγώνα δείχνει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο και πιστεύω ότι αν παραμείνει ίδιος και την επόμενη χρονιά θα μπορεί να μιλάει για τίτλο..... εννοείται με Καζλάουσκας στον πάγκο..... για φέτος μπορεί να είναι ανταγωνιστηκός στα play-offs, άλλα δεν πιστεύω ότι έχουν ακόμα τους απαραίτητους αυτοματισμούς για κάτι περισσότερο.... wink.gif
apollonaras
shot.gif Ρε παιδια αυτό είναι σφαγή....Το είδατε το replay???Μας έσφαξαν κυριολεκτικα...Αλλα δεν θα τους περάσει...Στον δεύτερο γύο στην πάτρα ο ολυμπιακός θα ταπαινωθει...Αν θέλουν τέτοιες ομάδες ας τις χαίρονται...Πάντως αν στον δεύτερο γύρο πάιζουμε τελευταίο παιχνίδι και αν χα΄σει πέφτει ο ολυμπιακος σίγουρα θα το πληρώσει.... 19.gif shot.gif
Dj_Zygor
apollonaras 20π πισω ηταν ο απολλων χαλαρωσε ο οσφπ κ εγινε ντερμπι 68.gif
και στο τελος θα δουμε ποιος θα ειναι πιο πανω στην βαθμολογια μην μας ''ταπεινωνεις'' απο τωρα icon_drunk.gif
apollonaras
Μεγάλο λάθος...Εμείς παίξαμε καλα στο 2 ημίχρονο και γυρίσαμε τον αγώνα...Πάντως όπως και να έχει τον α´γωνα τον έχουμε κερδίσει...Αν όχθι στα χαρτια,για μένα στην καρδιάμου εχώ νίκη...Κάναμε παλικαρίσια εμφάνηση στο 2 ημίχρονο!!!!!Είμαστε νικητές...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.