Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΣΚΑΝΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Υποδομές
whitewoolf
QUOTE(whitewoolf @ Nov 27 2007, 15:45 ) *
Ακουω νεα σας...............................


Οταν λεω "ακουω νεα σας" εννοω το να ξεκινησουμε καινουργιο topic με αυτο το θεμα γιατι εαν δεν κανω λαθος αυτο το topic αφορα τους προπονητες χωρις αδεια.
Επειτα το θεμα ειναι πως οτι αναφερθει σχετικα με το θεμα που ανεφερα [ΕΣΚΑΝΑ] ειναι εμπειρικο, ειναι απο συζητησεις και οχι με αποδειξεις, [δεν ειναι βεβαια λογικο να υπαρχουν αποδειξεις] εκτος του προβληματος της καταλληλοτητας ή οχι ορισμενων γηπεδων που αυτο φωναζει απο μονο του. [Βλεπε γηπεδο Π.Φαλληρου-Κοψαχειλα]
Οταν ετεθει το θεμα στην ΕΣΚΑΝΑ, η απαντηση ηταν οτι εχει ελεγχθει και ειναι ενταξει, αλλα ο συγκεκριμενος χωρος [μονο ΧΩΡΟ μπορεις να τον χαρακτηρισεις και οχι γηπεδο μπασκετ] δεν εχει αδεια λειτουργιας για αγωνες μπασκετ και δεν πληρει τις minimum προδιαγραφες.
Οσον αφορα το αναπτυξιακο, ξερω περιπτωση αθλητη ο οποιος ουτε καν προταθηκε απο το σωματειο του στην αρχικη επιλογη, και..ω του θαυματος, εκληθη για προπονηση σε κλιμακιο στο οποιο εχουν ήδη γινει οι τελικες επιλογες αθλητων οι οποιοι συμετειχαν στις προπονησεις του συγκεκριμενου κλιμακιου, αθλητες οι οποιοι συμετειχαν σε αγωνες που εδωσαν τα κλιμακια μεταξυ τους και ο συγκεκριμενος αθλητης ηταν σπιτι του και απολαμβανε τον πρωίνο του υπνο σε αντιθεση με αλλα παιδια που ηταν εκει και ιδρωναν πρωι πρωι διεκδικοντας μια θεση στο κλιμακιο τους. [Σημειωστε οτι κοπηκαν καποια παιδια απο το ιδιο σωματειο και την θεση τους πηρε ο συγκεκριμενος αθλητης]
Αυτο δεν ειναι πλεον παραθυρο. Ειναι,παντα κατα την γνωμη μου μπαλκονοπορτα.
Αυτα προς το παρον
Live strong
Αφού μας το ζήτησε ο φίλος whitewoolf ανοίγουμε νέο τόπικ όσον αφορά τα γήπεδα της ΕΣΚΑΝΑ και το αναπτυξιακό της! bball.gif
whitewoolf
Ερώτηση:
Γνωριζει καποιος φιλος να μας πει γιατι συμβαινουν τετοιου ειδους καταστασεις στο αναπτυξιακο:::
Μηπως εχει ακουσει κανεις για ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ οσων επιλεγούν για την Εθνικη παιδων;;; [Γιατι ως γνωστον η Εθνικη παιρνει μερος σε διεθνης αγωνες και εαν κατακτησει και καμμια καλη θεση το 10% για τις ανωτερες σχολες το εχει στο τσεπακι του]
Μηπως εχει ακουσει κανεις ακομη και για χρηματισμο προπονητων που ασχολουνται με τις επιλογες;;;
Το κακο ειναι πως ολα αυτα συμβαινουν αλλα δυστυχως κυκλοφορουν απο στομα σε στομα και δεν υπαρχουν [προς το παρον ελπιζω γιατι το ψαχνω το θεμα] αποδειξεις.
Στοχος του topic ειναι να καταδειξει τα γεγονοτα ή τις φημες και εαν υπαρχει καποιος με αναλογη εμπειρια [για το συγκεκριμενο θεμα] να μας καταθεσει την αποψη του-εμπειρια ουτως ωστε να μπορεσουμε [οσοι αγαπουν πραγματικα το basket] να χτυπησουμε αυτες τις καταστασεις και τους υπευθυνους.
Εχουμε, ολοι μαζι ομως και οχι μεμονωμενα, την δυναμη,εαν πραγματικα το θελουμε, να δημιουργησουμε καταστασεις και γεγονοτα που θα ειναι προς οφελος του Ελληνικου basket και του αθλητισμου γενικοτερα.
(Λαβετε υπ'οψιν σας οτι αυτα δεν συμβαινουν μονο στο basket αλλα ειναι γενικο αθλητικο φαινομενο)
Σαν παραδειγμα, για την δυναμη που εχουμε ολοι μαζι αλλα δυστυχως δεν το γνωριζουμε, αναφερω την περιπτωση του τροχαιου που ο ασυνειδητος οδηγος χτυπησε θανασιμα και εγκατελειψε ξημερωματα εναν αλλο συνανθρωπο μας.
Ο αδερφος του τι εκανε;;; Εβγαλε ανακοινωση-παρακληση σε καποιο forum στο διαδικτυο, κινητοποιηθηκαν εκατονταδες [για να μην πω χιλιαδες χρηστες] και σαν απο θαυμα μεσα σε πολυ μικρο διαστημα ο δραστης παραδοθηκε μονος του στην αστυνομια γιατι καταλαβε οτι οπου και εαν πηγαινε, καποιοι εψαχναν να βρουν το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
Φανταζεσται, [υποθετικα βαζω το ερωτημα] να καταφερουμε να κτυπησουμε καταστασεις σαν και αυτες [εννοω του θεμτος του topic ή αλλες παρομοιες] ποσο ποιο ομορφο και ενδιαφερον θα γινει το basket;;;
Φανταζεσται τι παικτες θα βγαινουν εαν προοθουνται και παιζουν παιδια που πραγματικα αξιζουν και οχι επειδη ο [ματαιοδοξος] μπαμπας επειδη εχει τα καταλληλα conne και φυσικα χρημα να διαθεσει για να προωθηθει ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ [κατα την γνωμη του] που εχει σπιτι του;;;
Ισως να πειτε ή να σκεφτειτε οτι: Τι μας λεει τωρα;; Τι ρομαντικες βλακειες ειναι αυτες;;
Ειλικρινα εαν συμβει κατι τετοιο δεν με ενδιαφερει καθολου. Εγω θα εξακολουθησω να σκεφτομαι οπως σκεφτομαι τωρα και εαν πεσει [με αποδειξεις] στην αντιληψη μου οποιοδηποτε γεγονος θα το τραβηξω μεχρι εκει που πρεπει.
Συγνωμη εαν σας κουρασα με την πολυλογια μου.
whitewoolf
Κανεις ρε παιδια;; Κανενας δεν εχει γνωμη ή αποψη για το θέμα;;;
Ολα καλως καμωμένα;;;;
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.