Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Oklahoma City Thunder- Dallas Mavericks
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
sacarame
VS

Πρόγραμμα:

Game 1 - Sat. April 28, Dallas at Oklahoma City, 9:30 p.m., ESPN
Game 2 - Mon. April 30, Dallas at Oklahoma City, 9:30 p.m., TNT
Game 3 - Thu. May 3, Oklahoma City at Dallas, 9:30 p.m., TNT
Game 4 - Sat. May 5, Oklahoma City at Dallas, 7:30 p.m., TNT/R
Game 5 * Mon. May 7, Dallas at Oklahoma City, TBD
Game 6 * Thu. May 10, Oklahoma City at Dallas, TBD
Game 7 * Sat. May 12, Dallas at Oklahoma City ,TBD, TNT

* ώρες Αμερικής


Σχόλια για την σειρά...
jasonick
Δεν μας βλέπω ικανούς να κοντράρουμε τους Thunder. Πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα, όπως ο κακός φετινός Terry να κάνει εμφανίσεις σαν τι περσινές, οι center μας (Wood, Mahinmi, Wright) να ανέβουν επίπεδο ειδικά στην άμυνα που έχουν παρουσιάσει πολλές αδυναμίες, ο Dirk να είναι απλά ο Dirk, και ο Marion να παίξει τη καλή του άμυνα στους Durant/Harden.

4-1 OKC.
captain charisma
απο τη μια νιατα,ενθουσιασμος και απο την αλλη γηρατεια αλλα εμπειρια...

οι μαβς δεν εχουν καμια σχεση με τη περσινη ομαδα...εχουν βασικες ελλειψεις και βρισκονται σε ελευθερη πτωση....

θα εχουμε μια μικρη επαναληψη των περσινων τελικων της δυσης οπου οι μαβς λογο εμπειριας και του οτι ηθελαν περισσοτερο το τιτλο τους κερδισαν ευκολα..ενω φετος οι θαντερ εχουν κανει το 4-1 σε φιλικα και κανονικιη σεζον...τα 2 παιχνιδια στην εδρα τους κριθηκαν στα σημεια...στο πρωτο ο ντουραντουλα ειχε βαλει το τριποντο απ τα 8 μετρα με 1 δευτερο να απομενει και στο 2 παιχνιδι οταν ειχαν ισοφαρισει οι μαβς στο τελος, μετα κολλησαν κ δν βαλαν ποντους.....

θα εχουμε δυνατα ματσαρισματα...

στον ασσο ο κιντ εναντια του γουεστμπρουκ ελπιζω να θυμιθει κατι απο τα περσινα και να τον βγαλει εξω απ τα νερα του..αλλωστε ο ρασελ ειναι περισσοτερο παικτης ψυχολογιας..

απο τη μια ο καλυτερος ευρωπαιος ολων των εποχων απεναντι στον καλυτερο αμυντικο της φετινης σεζον...ο ιμπακα ακομα θυμαται τα περσινα οργια του μεγαλου γερμανου ο οποιος τον εξεδεσαι σε ολη τη σειρα μαζι με τον κολισον...οι 32.1π μιλανε απο μονοι τους...και φετος περιμενω κι αλλα οργια απο τον ντιρκ...

ο μαριον θα προσπαθησει να περιορισει για ακομη μια φορα τον πρωτο σκορερ του πρωταθληματος κεβιν ντουραντ...

σημαντικο ρολο θα παιξουν στη σειρα οι τερι και χαρντεν αντιστοιχα...

τα προγνωστικα ειναι εναντιον των μαβς...και πιστευω οτι οι θαντερ ευκολα η δυσκολα θα προκριθουν...αλλα ας μην υποτιμαμε την καρδια των πρωταθλητων...

πρωταθλητες ληψη νο2 για ΠΑΜΕ!!!!!

GO MAVSSSSSSSSSSS
geo82
Μυστήριο ζευγάρι. Οι Μάβερικς δεν έχουν τη φετινή ομάδα, αλλά σε κάποια παιχνίδια πρέπει να είχαν κοντράρει την Οκλαχόμα. Οι Θάντερ μάλλον θα περάσουν αλλά δύσκολα. Πάντως προτιμώ το Ντάλλας.
white_mamba
Για αυτην την σειρα δεν πιστευω οτι η οκλαχομα θα δυσκολευτει ιδιαιτερα. Οι μαβς χωρις αλλον ικανο ψηλο θα εχουνε προβλημα. Ο κυριος Serge Ya-Blocka οσο παει γινεται καλυτερος αλλα το διαμαντι των θαντερ ειναι φυσικα ο Χαρντεν που μολις πηρε μια γευση απο τον αγκωνα του αρτεστ α σορρυ world peace. ειναι καταπληκτικος και αξιζει το βραβειο του 6th MOY. οσο ο χαρντεν ειναι στο παρκε οι θαντερ ειναι περισσοτερο αποδοτικοι ειναι φοβερο αυτο το φαινομενο.
Ο οντομ ας γυρισει στην καρντασιαν καλυτερα. Τουλαχιστον δεν θελω να δω τον γουεστμπρουκ να κανει νταμπλ νταμπλ με λαθη αφου εχει σουταρει 5-25. ο Ντουραντ θα ριξει τις 30ρες του και θα φυγει σαν κυριος.
T.W.Is.M.
Απο περσι λεω οτι το Νταλας θα αποκλειστει φετος στον πρωτο γυρο και περιμενω αυτο το γυρο για να δικαιωθω. Νομιζω οτι η ομαδα του εχει ελλειψη κινητρου. Ειναι παιχτες μεγαλοι σε ηλικια που πηραν το πρωταθλημα περσι και κατα καποιον τροπο "εκαναν το καθηκον τους". Αν τωρα τους δουμε μεταμορφωμενους στα πλει οφ, δε θα ειναι κατι περιεργο για μια ομαδα που περσι βγηκε πρωταθλητρια, αλλα δεν το περιμενω. Αν ο Γουεστμπρουκ δεν καταστρεψει την Οκλαχομα με την επιμονη του να σκοραρει, δε νομιζω να δυσκολευτει πολυ η Θαντερ.
Προβλεψη:4-1 για την Οκλαχομα.
Gravedigger
Thunder at 6.Κακά τα ψέμματα δεν περιμένω κάτι περισσότερο από την ομάδα μου.Το κόλπο ελπίζω να γίνει στην μεταγραφική περίοδο.
Gravedigger
Οκκκκκκκ....Μόλις φάγαμε 3ποντο στο τέλος του ημιχρόνου από τον....Ibaka...!Ναι έγινε και αυτό.Μπαίνει και αυτός στην λίστα με όλους αυτούς που μας έχουν βάλει τρίποντο στα τελευταία δεύτερα.Πέρα από αυτό παίζουμε ανέλπιστα καλά.Μπροστά με 51-48 με τον Terry να είναι πάρα πολύ καλός και τον Dirk να παίρνει μπρος προς το τέλος του 2ου.Πάμε για την έκπληξη!
Gravedigger
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΑΜΩ.Τρώμε 3ποντο από τον Ibaka στο τέλος του ημιχρόνου,7 πόντους μπροστά 2 λεπτά πριν το τέλος με ελεύθερο τρίποντο του Kidd για να πάει στους 10,χάνουμε την διαφορά και τρώμε ΑΥΤΟ το καλάθι από τον Durant...ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.
Gravedigger
Μόλις πήρα χαμπάρι και ότι ο Ibaka ισοφάρισε το career-high του. (δεν πρόλαβα και το edit...) ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ.
plokamias
Απίστευτη ξενέρα σήμερα,αν είναι ποτέ δυνατόν να μπει αυτό το καλάθι σαν game winner...!Προσωπικά πίστευα ότι έπρεπε να γίνει double team από την αρχή,αλλά ακόμα κι έτσι η άμυνα του Μάριον ήταν πολύ καλή.Πφφφφ.......
'Οπως και να'χει παίξαμε καλά σε εκτός έδρας παιχνίδι μετά από καιρό,με παρόμοια απόδοση στη συνέχεια έχουμε τύχη στη σειρά.Για να δούμε...
geo82
Άτυχο το Ντάλλας. Έχασε μια καλή ευκαιρία για να αλλάξει τη ροή της σειράς. Αν όμως συνεχίσουν να παίζουν έτσι θα έχουν πολλές ελπίδες.
MaJesty23
ήμουνα σίγουρος για το break της σειράς σήμερα!Είχα παίξει διπλό Ορλάντο και διπλό Ντάλλας και όταν έιδα το buzzer beater πέθανα! smiley.gif !
Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω διαισθηση οτι το Ντάλλας θα πάει την σειρά μέχρι τέλους!Μπορεί να χάσει αλλά θα πάει τελευταίο παιχνίδι...ναι μπορεί να πιάσανε τον στόχο της καριέρας τους πέρυσι ,οι γερόλυκοι της όμαδας ,αλλά όπως και να χει ,είσαι ο defending champion και θα πεθάνεις μέσα στο γήπεδο!
kolimvitis
έχασα ματσάρα από τι φαίνεται.... %$#@!@# τα φοιτητικά πάρτυ...
Johnaros
Δεν το είδα το παιχνίδι, δεν εξεπλάγην κιόλας που πήγε στο καλάθι.
Προβλέπω σκληρή σειρά. Αν δεν το πάρουν στα 6 οι Θάντερ, στο 7ο παιχνίδι νομίζω ότι θα του λυγισει το Ντάλας, αν φτάσουν μέχρι εκεί.
Ο Κιντ μάλλον θα δυσκολευτεί φέτος με τον Ουέστμπρουκ, ο Χάρντεν θα βάλει τους πόντους που του αναλογούν, όπως και ο Ντουράντ.
Από την άλλη και ο Ντιρκ θα βάζει τους 25-30 του, καθώς ο Ιμπάκα είναι τρομερός μπλοκέρ, αλλά δεν είναι τόσο καλός αμυντικός συνολικά, όσο διαφημίζεται. Και ο Τέρυ με τον Μάριον θα βοηθάνε.
Τεράστιο ρόλο θεωρώ ότι θα παίξουν οι δευτερεύοντες επιθετικά παίκτες, όπως σήμερα ο Ιμπάκα, γιατί κατα τα άλλα είναι 2 ομάδες από τις οποίες είναι εύκολο να προβλέψεις από που θα έρθουν οι πόντοι. Οι 22 του Ιμπάκα ήταν ο ασταθμητός παράγοντας χτες, που χάλασε το πλάνο των Μαβς.
Πολύ σημαντικό το 2ο παιχνίδι.
captain charisma
μεγαλο παιχνιδι το χτεσινο οπου στη περισσοτερη διαρκεια του ειχαν σταθερο προβαδισμα οι μαβς αλλα στο τελος τα καναν σαλατα...

χαθηκε μεγαλη ευκαιρια για να γινει το σπασιμο της εδρας δυστυχως...

εκει που οι μαβς προηγηθηκαν 94-87 και ηθελε κοντα 2,30 λεπτα για να ληξει αρχισαν τις χαζομαρες...παει ο ντι-νο για τριποντο μηπως και ληξει το ματς νωριτερα αντι να παει για ενα απο τα κοντινα του fadeaway του...δινει λαθος πασες ο τερι...καναν πολλες βεβιασμενες προσπαθειες ενω επρεπε να ροκανιζουν το χρονο...τι να πω....απογοητευτηκα...

και επιασαν πολυ καλη αποδοση παικτες οπως ο μαριον ο καρτερ κ ο τερι εκτος του ντιρκ που πηρε μπρος στη 4 περιοδο...αν παιξουν στο ιδιο ντεμπο σε ολη τη σειρα οι μαβς το βλεπω να ληγει στα 7 παιχνιδια...αλλα δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο λογο ηλικιας και κινητρου των περισσοτερων παικτων του νταλας...

καλα τοσο πολυ φοβηθηκαν τον ιμπακα οι περισσοτεροι???λες και βλεπαν μπροστα τους κραμα γουιλτ-ρασελ-χακιμ στην αμυνα, μονο ο νοβιτσκι τον εξεθεσαι σε καποιες φασεις..

τωρα στο 2 παιχνιδι λογικα θα κερδισουν ευκολα οι θαντερ...λογο της κουρασης των μαβς κ του σοκ απο το λαστ καλαθι του ντουραντ...
jasonick
Πάντως και να μην έμπαινε το καλάθι του Durant ο Ibaka είχε σηκωθεί ανενόχλητος και με ενα απλό άγγιγμα θα σκόραρε.

QUOTE
Ο Κιντ μάλλον θα δυσκολευτεί φέτος με τον Ουέστμπρουκ, ο Χάρντεν θα βάλει τους πόντους που του αναλογούν, όπως και ο Ντουράντ.


Δεν είδα τον αγώνα αλλά φαντάζομαι αν έχει προβλήματα ο Kidd στους επόμενους αγώνες μπορεί να πάει να τον μαρκάρει ο West.
nikolas12
Αναμένεται ωραία σειρά. Το βλέπω να πηγαίνει υπέρ των Οκλαχόμα στα 6 ή στα 7 παιχνίδια...
Gravedigger
Το παιχνίδι χάθηκε ήδη.21-4 σερί από τους Thunder και 42-27.Αυτό το Dallas δεν το γυρνάει το ματς.Έχουμε 1 θέμα να κάνουμε ήρωες από το πουθενά πάντως.22 πόντους ο Ibaka προχθές,σήμερα ο Fisher έχει ήδη 8.Να τους φάμε από τον Durant,τον Westbrook ή τον Harden ναι θα το δεχθώ.Αλλά όχι από τον Fisher ρε φίλε....
Gravedigger
Βιάστηκα,ο μέγας Γερμανός είχε άλλη γνώμη.Το μαζέψαμε στους 7 τουλάχιστον,αλλά ο Dirk είναι πολύ μόνος.Πρέπει να ανέβουν και οι άλλοι.Για την Oklahoma,Perkins 9(!!!),Fisher 8.Δεν λέω τίποτα άλλο!
Gravedigger
Δεν πρόκειται να χωνέψω ότι φεύγουμε με 0-2 από την Oklahoma.Μπορούσαμε να πάρουμε και τα 2 παιχνίδια,το αποτέλεσμα σίγουρα μας αδικεί.Το παιχνίδι χάθηκε στο foul του Terry για μένα(κακός σήμερα,σε αντίθεση με το 1ο ματς).Μπροστά με 97-96,50'' για την λήξη και 2.6'' για την λήξη της επίθεσης των Thunder,ο Terry στην προσπάθεια να κλέψει κάνει χαζό foul στον Durant ο οποίος ευστοχεί και στις 2 βολές.(απίστευτη ευστοχία σήμερα,νομίζω 34/36,όλη η ομάδα).Χωρίς αυτές τις 2 βολές θα είχαμε καθαρή δική μας επίθεση,όπου θα μπορούσαμε είτε να πάμε την διαφορά στους 3,ακόμα και τους 4 είτε να αστοχήσουμε και να αφήσουμε 1 τελευταία επίθεση στους Thunder.Σίγουρα όλα αυτά είναι υποθέσεις αλλά με 2-0 στην πλάτη πολύ δύσκολα κάνεις το comeback...
Dwyane ''the flash'' Wade
οντως το νταλας θα μπορουσε καλλιστα να παρει μια νικη τουλαχιστον!!στην τελευταια επιθεση λογικα θα επρεπε να δωθει η μπαλα στον γερμανο ειδικα μετα το επιθετικο ριμπαουντ αλλα ο ιμπακα τον ειχε βεντουζαρει κυριολεκτικα!!
παντως πιστευω πως το νταλας μπορει να γυρισει τη σειρα ξανα στην οκλαχομα....
geo82
Θα συμφωνήσω. Μπορεί να κερδίσει τα επόμενα 2 παιχνίδα στην έδρα του. Η σειρά έχει πολύ ψωμί ακόμα.
plokamias
E,δε μπορεί,μια φορά θα πάρουμε κι εμείς φέτος ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες...'Εστω ΜΙΑ....!
captain charisma
και τα 2 ματς στις λεπτομεριες τα χασαμε δυστυχως...οπως και στη κανονικη σεζον..και αυτο πρεπει να μας προβληματιζει...σαν εμπειρη ομαδα που ειναι οι μαβς περιμενα σε τετοιες καταστασεις να τα καθαριζει τα ματς....τωρα με το 2-0 τα πραγματα γινονται πολυ δυσκολα και δεν αποκλειω να παρουν 1 ματς στο νταλας οι θαντερ...
ο Ντι-Νο πολυ καλος για ακομη μια φορα αλλα απελπιστικα μονος...τον ιμπακα τον εχει κανει γιο-γιο μεχρι στιγμης και παρατηρω οτι ο 2 επειδη δεν μπορει να κανει τπτ παραπανω επιστρατευει και υπουλα χτυπηματα για να στον σταματησει...μεχρι και ο κεντραρος μανουριασε μαζι του..
geo82
Κλασσική συνταγή δήθεν "κακών παιδιών". Όταν δεν μπορούμε να σταματήσουμε κάποιον κανονικά επιστρατεύουμε άλλους τρόπους. Ελπίζω να πάρετε τα 2 ματς μέσα στο Ντάλλας, ώστε να ισοφαρίσετε και στη συνέχεια κάντε και ένα break ώστε να τους στείλετε σε καμιά παραλία για μπάνιο.
aegeansheed
Dwyane ''the flash'' Wade
δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει τον μεγαλο γερμανο τοσο εξαλλο...
Gravedigger
Καλά και ο Perkins δεν είναι και το πιο ήσυχο παλικάρι.Βρώμικος παίχτης και αυτός για αυτό καταευχαριστήθηκα το κάρφωμα του Griffin μέσα στην μούρη του.Ο Dirk απλά απάντησε στο γήπεδο.Ήταν όντως φορτωμένος.
captain charisma
που να επαιζε κ ο τσαντλερ φετος στους μαβς....θα ειχαμε κι αλλα παρατραγουδα...οπως περσι...

οσο για το ντιρκ να πω οτι ακομα και παικτες που ειναι καλοι χαρακτηρες και δεν προκαλουν ποτε, καμια φορα οταν τους παιζουν σκληρα οπως χτες λογικο ειναι να βγουν απ τα ρουχα τους και να αντιδρασουν...
Iverson_3
Ο Fisher πρέπει να έχει πολλή δύναμη...
T.W.Is.M.
QUOTE(Gravedigger @ May 1 2012, 20:00 ) *
Καλά και ο Perkins δεν είναι και το πιο ήσυχο παλικάρι.Βρώμικος παίχτης και αυτός για αυτό καταευχαριστήθηκα το κάρφωμα του Griffin μέσα στην μούρη του.Ο Dirk απλά απάντησε στο γήπεδο.Ήταν όντως φορτωμένος.


Ολοι θυμαστε τα περσινο μου παραληρημα εναντιον των Μαβερικς. Στο χτεσινο ματς ομως υποστηριξα Νοβιτσκι στην κοντρα με τον Κεντρικ Γλυνιαδακη. Συμφωνω μαζι σου οτι ειναι βρωμικος ο Περκινς και γι αυτο καταλαβαινω το Γερμανο.
Nuntius
Δεν μου φαίνεται πάντως παράλογο να προσπαθήσεις να εκνευρίσεις τον αντίπαλο.
kaisersouze14
Σημερα πρεπει να κερδισουμε!!!!!!!Παση θυσια...Μπορουμε να τα καταφερουμε!!!!!Παμε δυνατα!!!!!!Παμε ομαδαρα..Δειξε οτι δεν πηρες τυχαια το περσινο πρωταθλημα!
sarounas
με εξέπληξαν οι μάβερικς με την μαχητικότητά τους, πραγματικά δεν το περίμενα...
νομίζω θα είναι μία από τις κορυφαίες σειρές των τελευταίων χρόνων (κορυφαία δεν μπορεί να γίνει αφού σειρά σαν την προπέρσινη? Βοστώνη- Σικάγο δύσκολα θα επαναληφθεί)

ανέλπιστα καλός ο Ντελόντε και αρκετά φιλότιμος ο Μαινμι αλλά
αδικαιολόγητος ο Τέρι για το φάουλ στα 2.6 στον Ντουράντ τον οποίο όμως οι διαιτητές στέλνουν με χαρακτηριστική ευκολία στην γραμμή του φάουλ
ο Κάρτερ πάντως λόγο κλάσης δείχνει να ειναι ο παίκτης-κλειδί που μπορεί να κάνει την διαφορά υπέρ του Ντάλας σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά

Gravedigger
Πόσο χρειαζόμαστε ένα center ρε γαμώτο.Όχι superstar,ένα αντι-Chandler που να τελειώνει τις φάσεις κάτω από το καλάθι.Ο Haywood είναι τεράστια τρύπα...
olympiakos
φιλότιμος αλλά δεν ξέρει καθόλου μπάσκετ....



τα κοράκια μου φαίνεται τα βλέπουνε όλα ποιο μπλε απ'ότι πρέπει!
jasonick
Είναι αυτό που είπε ο Kerr ότι με Chandler χάσαμε κυρίως επιθετικά. Και όντως σήμερα στη θέση του Wood θα είχε 5 πόντους παραπάνω μέχρι τώρα.
olympiakos
έλα ρε κάρτερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
ρρρρ smiley.gif
kaisersouze14
Παμε δυνατα mavs!!!!!!Μπορουμε να τους παρουμε.Δεν ειναι δα και υπερομαδα.
Gravedigger
Α ρε γαμώτο να είχαμε τον παλιό καλό Odom.Θα ήταν τεράστιο συν σε αυτή την ομάδα.
kaisersouze14
Ρε δεν μπορουμε να τους κοιταξουμε στα ισα..Λες και ειναι καμια υπερομαδα..
Gravedigger
Παίζουμε καλή άμυνα αλλά δεν βάζουμε τίποτα.Σε 5μιση λεπτά μόλις 2 πόντους.
olympiakos
δεν πάει τίποτα καλά στην επίθεση...
kaisersouze14
Πφφφφ...Δε νομιζω να κανουμε κατι με τετοια αστοχια!!!Μακαρι να μπορεσουμε να το γυρισουμε..
Gravedigger
Αντίο Playoffs.Με τόσο κακή επίθεση δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν αντίπαλο.4/18 στο 3ο...
kaisersouze14
Ειμαστε απλα τραγικοι σημερα...
Gravedigger
31% στα σουτ,1 FG made σε σχεδόν 11 λεπτά...Και οι Thunder δεν χάνουν σουτ,αν και αυτό δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο με τα χάλια που παρουσιάζουμε.
kaisersouze14
Κριμα ειναι ρε φιλε..Μπορουσαμε να ειχαμε παρει εστω ενα απο τα δυο παιχνιδια στην οκλαχομα και να ειχαμε καλυτερη ψυχολογια.Τωρα τους βλεπεις πως δεν μπορουν να κανουν τιποτα.
plokamias
Το καλοκαίρι με Deron Williams και ένα αξιοπρεπές 5ρι θα είμαστε μια χαρά.Φέτος φαίνεται ότι απλά δεν είμαστε στο επίπεδο των Thunder.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.