Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΚΙΚΙ ΚΛΑΡΚ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
ashton
QUOTE
Θέλει… Κλαρκ για να σηκωθεί!

Του Γιώργου Κογκαλίδη
05/05/2008 (01:12)

Έφυγε ως... Αμερικανός. Επιστρέφει ως... Βούλγαρος. Το μόνο που δεν αλλάζει είναι το ταλέντο και η ικανότητα να διασπάσει κάθε άμυνα. Άλλωστε αυτό το είδαμε από το περσινό του... πέρασμα. Την πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα έμεινε στα δυτικά προάστια της Αθήνας. Τώρα... "ψάχνει" σπίτι στη Θεσσαλονίκη, καθώς την επόμενη χρονιά θα φορά τη φανέλα του Άρη!

Ο λόγος για τον Κίκι Κλαρκ, τον περσινό πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον "κοντούλη" αλλά θαυματουργό παίκτη, που θαυμάσαμε στο Αιγάλεω. Ο "Βούλγαρος", πλέον, περιφερειακός έχει σχεδόν συμφωνήσει (λεπτομέρειες απομένουν) με τους "κίτρινους" και αναμένεται να ηγηθεί της περιφέρειας του Άρη την επόμενη χρονιά (και ίσως όχι μόνο).

Ο Κλαρκ μετακόμισε στη γειτονική Ιταλία και στη Σκαβολίνι, όπου έκανε αισθητή την παρουσία του, πετυχαίνοντας κάτι παραπάνω από 15 πόντους στον αγώνα. Καθόλου άσχημα, για ένα πρωτάθλημα που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο. Ενδιάμεσα απέκτησε το κοινοτικό (βουλγάρικο) διαβατήριο, που τον καθιστά ως μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιλογή.

Ο Άρης τον είχε και πέρυσι στο στόχαστρο, αλλά κάτι που δεν είχε βγει το διαβατήριο, κάτι που δεν έγιναν γρήγορα οι απαραίτητες κινήσεις, ο Κλαρκ προτίμησε να μετακομίσει. Φαίνεται, όμως, πως η Ελλάδα του ταιριάζει, την ίδια στιγμή που οι "κίτρινοι" δεν έχουν καταφέρει να βρουν τον… αντί - Καστλ. Κι είναι αλήθεια πως μεταξύ των πολλών λαθών που καταλογίζουν στον Γκόρντον Χέρμπερτ είναι πως έδιωξε τον Καστλ και ο Ουάσιγκτον δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να καλύψει το κενό του, σε ότι αφορά στο οργανωτικό μέρος.

Ο Κλαρκ είναι εξίσου οργανωτής και εκτελεστής, έχει την εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος και τα διαπιστευτήρια που έδωσε είναι αρκετά για να τον συμπεριλάβουν σε μια από τις σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού. Δεδομένου, δε, ότι η Σκαβολίνι έμεινε εκτός πλέι οφ (άρα η χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Κίκι Κλαρκ), δεν υπάρχει πλέον κανένα εμπόδιο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την ανακοίνωση (όταν έρθει η ώρα) της απόκτησής του από τον Άρη.

basketblog.gr

Καλή προσθήκη αν έρθει
Warrior
Βεβαια το ρεπορταζ ειναι του Κογκαλιδη... rolleyes.gif tongue.gif

Ας δουμε πρωτα σε ποια διοργανωση θα παιζουμε του χρονου και βλεπουμε!
qspock
Πολυ νωρις την εβγαλε την ειδηση στον αερα και μπορει να μεινει ...αερας και μονον.
hagi
Ακόμη και έτσι να ήταν όταν το έγραψε τώρα πια δεν ξέρω αν στέκι κάτι τέτοιο..Θα δείξει..Πάντως αλλού δεν το είδα πουθενά..τόση αποκλειστικότητα;;
Papaloukas 4 ever
Μένει στη Σκαβολίνι ο Κλαρκ
Την απόφαση να παραμείνει στο Πέζαρο και να υπογράψει το νέο διετές συμβόλαιο που του πρότεινε η Σκαβολίνι, πήρε ο ΚίΚι Κλαρκ. Ο Αμερικανός ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε δεχθεί πρόταση και από τον Άρη, επέλεξε την ιταλική ομάδα, αφού η προσφορά της τον ικανοποίησε.
Αυτό που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο, μιας και η συμφωνία θεωρείται κλεισμένη. Ο Αμερικανός με βουλγαρικό διαβατήριο θα υπογράψει για δύο χρόνια και η ομάδα την δεύτερη σεζόν θα έχει το δικαίωμα να διακόψει τη συνεργασία των δύο πλευρών.

superbasket.gr
weirdo1977
Κογκαλίδης ο αναξιόπιστος kill.gif
Air Kef
Eλατε τωρα ρε σεις.

Μια φορα δεν δικαιωθηκε ο ανθρωπος και το κανατε θεμα! 24.gif24.gif24.gif
scales84
Τελικα ο κογαλιδης δικαιωθηκε παντως αφου ανακοινωθηκε ο κικι...
ablade
Τελικά, superbasket.gr το αναξιόπιστο!! Και το έγραψε με μία σιγουριά ότι έκλεισε... Όχι ότι πάω τον Κόγκα αλλά αν δεν ανακοινωθεί κάτι μην πιστεύεται κανένα. Είτε θετικό είτε αρνητικό. Και αυτό ισχύει για όλα τα ονόματα που ακούγονται. Λίγο υπομονή και θα μάθουμε σύντομα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.