Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΟΣΦΠ - ΠΑΟ 06/06/2010, Α1 Playoffs-4ος Τελικος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
a bullet for your head
QUOTE(PARISINOS @ Jun 7 2010, 15:23 ) *
και για να συμπληρωσω αυτα που ελεγα για το ελληνικο πρωταθλημα γενικα.

καλως η κακως υπαρχει μια ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΗΣΗ των μικρων ομαδων απο τις μεγαλες. Δηλαδη ναι μεν ολες οι πιο μικρες ομαδες κανουν παραπονα οτι οι μεγαλοι της αθηνας τους εχουν καταστρεψει ( σωστο εν μερη) ωστοσο δεν μπορεις να παραπονιεσαι οταν δυστηχως απο αυτην την αντιπαλοτητα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ζεις.

Δηλαδη αν δεν υπηρχε αυτη η αντιπαλοτητα ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ θα κοιταζαν ελληνικο πρωταθλημα , με αποτελεσμα τα εσοδα απο χορηγιες , διαφημισεις και τηλεοπτικα να μειονονταν δραματικα.
Οσο και αν ακουγεται παραδοξο , λογω των καφρων μπορουν οι μικρομεσσαιες ομαδες να διατηρησουν ενα μπατντζετ εστω 1 εκ ευρω.
Αν φυγουν ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ μαζι θα παρουν μαζι και τους καφρους , και τοτε ενδιαφερον γιοκ ( μιας και οι περισσοτερες ομαδες απλα δεν εχουν φιλαθλους) ,και αρα χρημα γιοκ.

Γι αυτο και ολοι ειναι βολεμενοι με αυτη τη κατασταση και δεν κουνιεται κανεις ρουπι.

Και δυστηχως αυτη η κατασταση πανω κατω επικρατει και στα περισσοτερα εθνικα πρωταθληματα ( ελλαδα , τουρκια, ρωσσια, ισραηλ, σερβια, κροατια κλπ).

Οποτε οπως ειπα , η λυση της ευρωπαικης λιγκας ειναι μονοδρομος.

με λυπει που πολλες ομαδες θα αναγκαστουν να γινουν ερασιτεχνικες, αλλα δυστηχως επαγγελματικη ομαδα , χωρις κοσμο (πελατεια) δεν υφισταται.

Νομιζω οτι τα παρουσιασες πολυ καλα τα πραγματα.
Ολο ''το μπασκετικο μοντελο-οικοδομημα'' ζει & συντηρειται απ'αυτη τη σχεση αλληλεξαρτησης & δημιουργιας ''αρματων''...
Χορηγιες-Διαφημισεις-Τηλεοπτικα δικαιωματα??ΧαΧαΧα........
Ποιες ειναι οι συνθηκες για να προσελκυστουν επενδυτες?
Ποιες ειναι οι παρεχομενες υπηρεσιες προς τους καταναλωτες-φιλαθλους(η' οπαδους αν προτιματε),ολων αυτων που διαχειριζονται το ''προιον''?
Που ειναι το πλαισιο κανονων & η εφαρμογη του?
Πως μπορουμε να μιλαμε για επαγγελματικες ομαδες,οταν ολοι αυτοι που τις ''τρεχουν'',ειναι ''ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ''?

Νομιζω οτι η παρουσα συζητηση αποτελει θεμα για αλλο τοπικ...

Reggie Miller #31
QUOTE(Alexandris Eleftherios @ Jun 7 2010, 15:29 ) *
Ρε παιδια για μισό...
Γιατι έφυγαν οι φίλαθλοι χθες απο το ΣΕΦ πριν τελειωσει ο αγωνας? Δώθηκε εντολή εκκένωσης? Αν δώθηκε τότε γιατι έμειναν οι υπόλοιποι μέσα και αντι να τους βγάλουν έξω τους έβαλαν στα πέταλα?
Δηλ όλοι αυτοί που πλήρωσαν εισιτήριο και τους έβγαλαν απο το γήπεδο είναι μ*****ς Και αυτοί που έμειναν παιδια ενος ανώτερου θεού?

Εγω αν είχα παει στο γήπεδο και με έβγαζε ο ΠΑΟ έξω απο το ΟΑΚΑ και έβλεπα πως αυτο δεν ισχυσε για όλους τους φιλάθλους, την επόμενη μέρα θα έκανα μήνυση στον ΠΑΟ και θα ζητούσα τουλαχιστον τα λεφτά μου πίσω μαζι με καθε άλλη επιφύλαξη.

Δεν βλέπουμε που δεν βλέπουμε μπασκετ απο τις ομάδες μας, όχι και να μας κλέβουν και τα λεφτά απο τα εισιτήρια.

Κανένας δεν το έχει αναφέρει και ξαναρωτάω.
Γιατι δεν έφυγαν όλοι και έμειναν στα πέταλα όσοι δεν συμορφ'ωθηκαν με την εντολή εκκένωσης? Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά ανάμεσα στους φιλάθλους?

Επειδόσια θα γίνονται πάντα. Δεν θα κάτσω να συζητήσω τι έγινε χθες. Ουτε για τα αεροβόλα του ΟΑΚΑ ουτε για τις κροτίδες του ΣΕΦ. Αυτά είναι για τους κωλοδημοσιογραφίσκους των οπαδικών εφημεριδων, για τους χουλιγκαν, και για τους πολιτικούς έτσι ωστε ο κόσμος να ξεσπά στα γήπεδα αντι να ξεσπά έξω στους δρόμους.

Αυτό που έγινε όμως χθες με τους φιλάθλους ήταν απαράδεκτο. Έχεις πληρώσει εισιτήριο ρε φίλε. Δεν γίνεται να βγάζουν εσένα έξω και να αφήνουν τους υπόλοιπους. Κάντε μηνύσεις ξυπνήστε !!! Μήνυση την ΚΑΕ στον ΕΣΑΚΕ δεν ξέρω και γω που να σκεφτώ. Μια ζωή εμείς οι φίλαθλοι θα είμαστε τα κορόιδα? Εμείς που πληρώνουμε απο την τσέπη μας για να δούμε μπάσκετ, και αντι αυτού να βλέπουμε βία, να μυρίζουμε χασίσια, και να κινδυνεύει και η ζωή μας?

ΩΡΑΙΑ... Τώρα μας έκλεψαν και τα χρήματα μας.


Απ' ότι κατάλαβα,χωρίς να είμαι σίγουρος)έφυγαν από μόνοι τους.Προφανώς κατάλαβαν ότι μετά από αυτό ή θα γίνει εκκένωση ή που θα διακοπεί,αφού είχαν φύγει οι ομάδες.
Πρόσθεσε και την περασμένη ώρα,κανείς δεν είχε διάθεση να περιμένει...
rchos
QUOTE(lefkadian @ Jun 7 2010, 15:39 ) *
Φιλε nirvana μια μικρή διορθωση. Δεν υπηρχε φανελα που κατεβηκε. Στο ΟΑΚΑ υπαρχουν ισαριθμα λαβαρα για τα ευρωπαϊκα. Τοτε 4 σημερα 5. Για το 1ο ευρωπαϊκο λοιπον υπηρχε λαβαρο το οποιο ειχε πανω μια τεραστια φωτο του Γιαννακη με την πρασινη φανελα. Αυτο λοιπον το λαβαρο αντικατασταθηκε. Δεν βλεπω καμια καφριλα σε αυτο. Οταν ο Γιαννακης επελεξε να παει στον ΟΣΦΠ ηξερε τι αντιδρασεις θα προκαλουσε οντας προπονητης και της εθνικης. Εσενα δηλαδα θα σου αρεσε η αντιστοιχη εικονα στο ΣΕΦ? Λαβαρο στην κορυφη με εναν παλιο σου παιχτη και νυν προπονητη του αντιπαλου? Αλλα ειναι τα καφριλικια και τα ανεπιτρεπτα στο ΟΑΚΑ...


αν στο σεφ υπηρχαν εικονες στα λαβαρα δεν θα ηθελα με την καμια να αφαιρεθει το προσωπο του σιγαλα επειδη θα γινοταν προπονητης στον παναθηναικο.
βεβαια οι δικοι μας προνοησαν και δεν εβαλαν εικονες για να ειναι σιγουροι αφου σε αντιστοιχη περιπτωση θα εκαναν το ιδιο σιγουρα!
rankin
QUOTE(Alexandris Eleftherios @ Jun 7 2010, 15:29 ) *
Ρε παιδια για μισό...
Γιατι έφυγαν οι φίλαθλοι χθες απο το ΣΕΦ πριν τελειωσει ο αγωνας? Δώθηκε εντολή εκκένωσης? Αν δώθηκε τότε γιατι έμειναν οι υπόλοιποι μέσα και αντι να τους βγάλουν έξω τους έβαλαν στα πέταλα?

Οι περισσότεροι φύγαμε μόνοι μας ... από εκεί και πέρα, όταν δόθηκε η εντολή εκκένωσης, εξω από το γήπεδο γινόταν χαμός πλέον.. με την αστυνομία να συγκρούεται με τους επαναστάτες χωρίς αιτία..
Έτσι, κάποιοι δικαίως και κάποιοι, προφανώς αδίκως, ισχυρίστηκαν πως δεν μπορούν να βγουν από το γήπεδο από τη στιγμή που έξω από αυτό κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα. Έτσι, δέχτηκαν να τους μετακινήσουν στα πέταλα, αλλά, εαν συνέβαινε οτιδήποτε στραβό, θα διακόπτονταν οριστικά ο αγώνας. ¨Όπερ και εγένετο

QUOTE(rchos @ Jun 7 2010, 15:31 ) *
η καραγκιοζια της κινησης ειναι ιδια οπως και να ειπωθει η προταση.
ανουσιο το αν θα πεις το ενα η το αλλο.

Εγώ θα υπενθυμίσω την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, γιατί είναι η διαχρονικά αγαπημένη μου

QUOTE
26/5/2008
Κύριοι,
Πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στο Ελληνικό μπάσκετ και στην Εθνική ομάδα αρκετά, ώστε να δικαιούται και να αξιώνει από τον προπονητή της Εθνικής ομάδας ευπρεπέστερη συμπεριφορά όταν αυτός, «ως ουκ εδει» εμφανίζεται στο γήπεδο μας ως προπονητής της κατεξοχήν ανταγωνιστικής ομάδας. Πιστεύουμε, επίσης ότι πρέπει τα αρμόδια όργανα και φορείς να μεριμνήσουν ώστε η προκλητική συμπεριφορά του εν λόγω προπονητή να μην επαναληφτεί αφού στην αντίθετη περίπτωση δεν θα είμαστε εμείς υπεύθυνοι για ότι τυχόν επακολουθήσει αλλά εκείνος και μόνο εκείνος


Μεταφράζω το θαυμάσιο "ως ουκ εδει", το οποίο σημαίνει "ενώ δεν θα πρεπε" ...
Κακά τα ψέματα και χωρίς παρεξήγηση, αλλά συζήτηση για το καλό του ελληνικού μπάσκετ με κάποιους ανθρώπους, δεν γίνεται.. Λυπάμαι..
kolokotronis
QUOTE(rchos @ Jun 7 2010, 15:19 ) *
εχω αρχισει να πιστευω οτι δυστηχως δεν θα τον χειροκροτησει ουτε με την εθνικη.αυτοι οι λιγοι που σκεφτονται ετσι βαζουν την ομαδα τους πανω απο την εθνικη.δεν τους ενδιαφερει τοσο.αυτοι λοιπον δεν θα τον χειροκροτησουν ακομη και εκει.

Ειδικά στην Ελλαδάρα μας, δεν νομίζω ότι είναι λίγοι αυτοί που βάζουν την ομάδα τους πάνω από την εθνική.
Π.χ. αν ρώταγες αν θα ήθελαν να πάρει η εθνική το μουντιάλ ή η ομάδα τους το τσαμπιονς λιγκ, πάνω από 80% θα προτιμούσε το δεύτερο.
lefkadian
QUOTE(rchos @ Jun 7 2010, 14:31 ) *
η καραγκιοζια της κινησης ειναι ιδια οπως και να ειπωθει η προταση.
ανουσιο το αν θα πεις το ενα η το αλλο.


Σεβομαι την αποψη σου αλλα διαφωνω. Μην μας ενοχλει το παραμικρο. Εμενα (που εχω 5 χρονια διαρκειας στο basket του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ) με "ενοχλουσε" να βλεπω ενα τεραστιο λαβαρο του Γιαννακη και αυτος να ειναι προπονητης του "αιωνιου αντιπαλου". Αυτο δεν σημαινει οτι δεν τον σεβομαι σαν παιχτη, σαν αρχηγο ή σαν προπονητη. Εχει προσφερει παρα πολλα στο ελληνικο basket και αυτο του το αναγνωριζουμε ολοι ανεξαρτητως οπαδικων προτιμησεων...
Alexandris Eleftherios
Kαι δεν χρειάζεται να αλλάξει η ΚΕΔ για να έχουμε ένα πρωτάθλημα που κανείς ποτε ξανά δεν θα διαμαρτυρηθεί για την διαιτησία.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να έρθει η διοικηση της ACB League στην Ελλάδα, για να διοργανώσει το δικό μας πρωτάθλημα γιατι αυτοι που έχουμε τώρα είναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

Γενικά όλες οι διοργανώτριες αρχές στα εθνικά μας πρωταθλήματα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τι παει να πει marketing διοικηση, διαχειριση, θεαμα. Οπότε τι να λέμε τώρα?
Όπως είναι απατεώνες οι πολιτικοί μας, το ίδιο απατεώνες ειναι και αυτοί. Κάθονται στις καρέκλες τους για να εισπράτουν τους μισθούς τους. Πιστεύετε οτι κάθονται για το καλό των αθλημάτων που υπηρετούν? (ανεκδοτο)

Έγινε χθες μια φοβερή τάπα του Μπουρούση στον Μπατιστ και το έδωσαν φαουλ γιατι βρήκε λίγο ο Μπουρουσης με το σώμα τον Μπατιστ. Αν έτσι δεν σκοτώνεις το μπασκετ και το θέαμα, τι να πω...

Η άποψη μου ειναι πως ο ΠΑΟ για μια ακόμη φορά δικαια πηρε το πρωτάθλημα καθώς στο σύνολο των τεσσάρων αγώνων έδειξε μεγαλύτερη συνοχή ως ομάδα και είχε περισσότερες απαντήσεις έτσι ώστε να μειώσει την διαφορά του σκορ όποτε αυτό χρειάστηκε.

Απο κει και πέρα πρέπει να αλλάξουν πολλά και στους Ευρωπαικούς κανονισμούς για να έχουμε επιτέλους και λίγο θέαμα.
Τάπες τύπου Μπουρούση σφυρίζονται παντου ως φαουλ στην Ευρώπη τις περισσότερες φορές. (ΑΔΙΚΩΣ) Πρέπει να αλλάξουν πολλά !!!
PARISINOS
QUOTE(Alexandris Eleftherios @ Jun 7 2010, 12:52 ) *
Kαι δεν χρειάζεται να αλλάξει η ΚΕΔ για να έχουμε ένα πρωτάθλημα που κανείς ποτε ξανά δεν θα διαμαρτυρηθεί για την διαιτησία.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να έρθει η διοικηση της ACB League στην Ελλάδα, για να διοργανώσει το δικό μας πρωτάθλημα γιατι αυτοι που έχουμε τώρα είναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.


οι ελληνες ΠΑΝΤΑ θα διαμαρτυρομαστε για τη διαιτησια, απλα γιατι δεν δεχομαστε την ηττα.
Εδω βλεπω μεταδοσεις ΝΒΑ, και οι ελληνες δημοσιογραφοι που κανουν την μετοδοση ψαχνουν σε καθε αμφισβητουμενη φαση το ριπλευ ( που προφανως οι αμερικανοι δεν δειχνουν μιας και δεν τους αποσχολει).
nirvana
QUOTE(lefkadian @ Jun 7 2010, 15:39 ) *
Φιλε nirvana μια μικρή διορθωση. Δεν υπηρχε φανελα που κατεβηκε. Στο ΟΑΚΑ υπαρχουν ισαριθμα λαβαρα για τα ευρωπαϊκα. Τοτε 4 σημερα 5. Για το 1ο ευρωπαϊκο λοιπον υπηρχε λαβαρο το οποιο ειχε πανω μια τεραστια φωτο του Γιαννακη με την πρασινη φανελα. Αυτο λοιπον το λαβαρο αντικατασταθηκε. Δεν βλεπω καμια καφριλα σε αυτο. Οταν ο Γιαννακης επελεξε να παει στον ΟΣΦΠ ηξερε τι αντιδρασεις θα προκαλουσε οντας προπονητης και της εθνικης. Εσενα δηλαδα θα σου αρεσε η αντιστοιχη εικονα στο ΣΕΦ? Λαβαρο στην κορυφη με εναν παλιο σου παιχτη και νυν προπονητη του αντιπαλου? Αλλα ειναι τα καφριλικια και τα ανεπιτρεπτα στο ΟΑΚΑ...



Διαφωνώ.
Kαι εξακολουθώ να το βλέπω καφρίλα.
Ένας παλιός μου παίχτης, προπονητής του αντιπάλου ― και τι έγινε; Δηλαδή πού είναι το τρομερό σε αυτό; Tο πρόβλημα είναι αυτό το «του αντιπάλου». Aπό αυτήν την παρανοϊική πώρωση ξεκινάει το πρόβλημα. Γιατί αλήθεια σου φαίνεται δύσκολο να δεχθείς κάτι τέτοιο; Γιατί να μην υπάρχει η φωτό του Γιαννάκη στο γήπεδο; Σε τι θα ζημειωνόταν ο ΠAO; Aντί, σε μια κίνηση ανωτερότητας, να αφήσει τη φωτό, κάνει την αντίθετη κίνηση που, κατά την ταπεινή μου άποψη, δείχνει μικρότητα. Δηλαδή με τη φωτό του Γιαννάκη στην οροφή θα άρχιζε η ομάδα να χάνει τους αγώνες; Ποιο αντανακλαστικό λειτουργεί για να κατεβεί η φωτογραφία; Ότι είναι προδότης; Mα αυτό είναι το άκρον άωτον της καφρίλας. Tης οπτικής εκείνης που θέλει στρατούς και την ανάλογη «πολεμική» ηθική. Mόνο που το μπάσκετ είναι αθλητισμός.
cydonian
Παιδιά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά είδατε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "γαύρος"; Είναι δυνατόν να βγαίνουν με τέτοια εμετικά πρωτοσέλιδα μετά απ' αυτά που έγιναν; Αίσχος...
kolokotronis
QUOTE(nirvana @ Jun 7 2010, 16:05 ) *
Διαφωνώ.
Kαι εξακολουθώ να το βλέπω καφρίλα.
Ένας παλιός μου παίχτης, προπονητής του αντιπάλου ― και τι έγινε; Δηλαδή πού είναι το τρομερό σε αυτό; Tο πρόβλημα είναι αυτό το «του αντιπάλου». Aπό αυτήν την παρανοϊική πώρωση ξεκινάει το πρόβλημα. Γιατί αλήθεια σου φαίνεται δύσκολο να δεχθείς κάτι τέτοιο; Γιατί να μην υπάρχει η φωτό του Γιαννάκη στο γήπεδο; Σε τι θα ζημειωνόταν ο ΠAO; Aντί, σε μια κίνηση ανωτερότητας, να αφήσει τη φωτό, κάνει την αντίθετη κίνηση που, κατά την ταπεινή μου άποψη, δείχνει μικρότητα. Δηλαδή με τη φωτό του Γιαννάκη στην οροφή θα άρχιζε η ομάδα να χάνει τους αγώνες; Ποιο αντανακλαστικό λειτουργεί για να κατεβεί η φωτογραφία; Ότι είναι προδότης; Mα αυτό είναι το άκρον άωτον της καφρίλας. Tης οπτικής εκείνης που θέλει στρατούς και την ανάλογη «πολεμική» ηθική. Mόνο που το μπάσκετ είναι αθλητισμός.

Και αν σε κάποιο ματς ΄στο ΟΑΚΑ, ο Γιαννάκης έδειχνε με το χέρι του το λάβαρο στους οπαδούς του ΠΑΟ?
Δεν θα ζημιώνονταν η ομάδα μετά?
Ή το αποκλείεις να γινόταν κάτι τέτοιο?
nirvana
Πώς θα ζημειωνόταν δηλαδή; Θα είχε μικρότερη ευστοχία, ας πούμε;
vastravoud
H αφαίρεση της φωτό του Γιαννάκη ήταν μικρόψυχη (δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο βέβαια). Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ντρεπόμαστε για τη συμμετοχή του Γιαννάκη στην ομάδα του '96.
lefkadian
QUOTE(nirvana @ Jun 7 2010, 15:05 ) *
Διαφωνώ.
Kαι εξακολουθώ να το βλέπω καφρίλα.
Ένας παλιός μου παίχτης, προπονητής του αντιπάλου ― και τι έγινε; Δηλαδή πού είναι το τρομερό σε αυτό; Tο πρόβλημα είναι αυτό το «του αντιπάλου». Aπό αυτήν την παρανοϊική πώρωση ξεκινάει το πρόβλημα. Γιατί αλήθεια σου φαίνεται δύσκολο να δεχθείς κάτι τέτοιο; Γιατί να μην υπάρχει η φωτό του Γιαννάκη στο γήπεδο; Σε τι θα ζημειωνόταν ο ΠAO; Aντί, σε μια κίνηση ανωτερότητας, να αφήσει τη φωτό, κάνει την αντίθετη κίνηση που, κατά την ταπεινή μου άποψη, δείχνει μικρότητα. Δηλαδή με τη φωτό του Γιαννάκη στην οροφή θα άρχιζε η ομάδα να χάνει τους αγώνες; Ποιο αντανακλαστικό λειτουργεί για να κατεβεί η φωτογραφία; Ότι είναι προδότης; Mα αυτό είναι το άκρον άωτον της καφρίλας. Tης οπτικής εκείνης που θέλει στρατούς και την ανάλογη «πολεμική» ηθική. Mόνο που το μπάσκετ είναι αθλητισμός.


Mε παρεξηγησες. Δεν ειναι θεμα προδοσιας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Ο ιδιος ο Γιαννακης προδωσε τον ευατο του. Θελοντας να γινει αρεστος στους οπαδους του ΟΣΦΠ (ως νεος Ιωαννιδης) αρχισε αυτος τις καφριλες. Θυμασαι ποτε τον Γιαννακη ως προπονητη του Αμαρουσιου ή της Εθνικης να διαμαρτυρεται? Να κανει γκριματσες? Να μην δινει συγχαρητηρια στον αντιπαλο? Να αναφερεται σε συνεντευξεις τυπου αποκλειστικα στην διαιτησια? Sorry αλλα αυτος δεν ειναι ο πραγματικος Γιαννακης αλλα ο μεταλλαγμενος. Αυτον τον μεταλλαγμενο "κατεβασαμε" απο την κορυφη του ΟΑΚΑ. Τον πραγματικο θα τον εχουμε για παντα στην καρδια μας...
Alexandris Eleftherios
QUOTE(cydonian @ Jun 7 2010, 15:08 ) *
Παιδιά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά είδατε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "γαύρος"; Είναι δυνατόν να βγαίνουν με τέτοια εμετικά πρωτοσέλιδα μετά απ' αυτά που έγιναν; Αίσχος...


Ακόμα άλλη μια εμετική εφημερίδα που ασχολείται με την διαιωνιση της βίας και την αναπαραγωγή αυτής. Όπως είναι και ο Πρωταθλητής, το ΦΩΣ η DERBY η Πρασινη και όλες αυτες οι κωλοφυλάδες που δεν υπάρχει κανείς δικαστής να τους βάλει φυλακή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι να λέμε τώρα...
Reggie Miller #31
Αφού με το που υπέγραψε άρχισε ο πόλεμος.Πότε προλάβατε και είδατε αντιδράσεις...
Και διαφωνώ στο ότι ο Γιαννάκης πούλησε οπαδιλίκι,αλλιώς δε θα τον έβριζαν από πέρσι οι μισοί Ολυμπιακοί
kolokotronis
QUOTE(nirvana @ Jun 7 2010, 16:10 ) *
Πώς θα ζημειωνόταν δηλαδή; Θα είχε μικρότερη ευστοχία, ας πούμε;

Μην κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε...
Από τους ίδιους της τους οπαδούς θα ζημιώνονταν μετά.
Όπως έπαθε ζημιά ο οσφπ χθες.

ΥΓ:Ρε παιδιά ποιοι ψηφίζουν μετά τη λήξη του ματς?
Χθες, μετά το παιχνίδι, ήταν νομίζω οσφπ 35-παο 31...
Mystis
QUOTE(lefkadian @ Jun 7 2010, 16:17 ) *
Θυμασαι ποτε τον Γιαννακη ως προπονητη της Εθνικης να διαμαρτυρεται?


Ναι! Πολλές φορές!
lefkadian
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Jun 7 2010, 15:18 ) *
Αφού με το που υπέγραψε άρχισε ο πόλεμος.Πότε προλάβατε και είδατε αντιδράσεις...
Και διαφωνώ στο ότι ο Γιαννάκης πούλησε οπαδιλίκι,αλλιώς δε θα τον έβριζαν από πέρσι οι μισοί Ολυμπιακοί


Ο πολεμος αρχισε αμεσως γιατι δεν μπορει ο προπονητης του μοναδικου ανταγωνιστη σου να ειναι και προπονητης της εθνικης ομαδας. Εκτος απο το ηθικο υπαρχει και πρακτικο προβλημα.
Εδω σε καθε ντερμπι κατεδαφιζονται τα κλειστα και μας πειραζει που κατεβηκε ενα λαβαρο? Ας σταματησουμε ολοι μας να υποκρινομαστε. Και οχι για την βια δεν φταινε οι εφημεριδες. Εμεις οι ιδιοι φταιμε. Εγω που παω γηπεδο 25 χρονια γιατι δεν εχω πεταξει ποτε τιποτα? Δεν τις βλεπω αυτες τις εφημεριδες? Δεν τις διαβαζω? Αλλα ειναι τα αιτια. Κυριο οτι δεν εχουμε αθλητικη παιδεια ή ακομα καλυτερα οτι δεν εχουμε παιδεια γενικοτερα...
rankin
QUOTE(kolokotronis @ Jun 7 2010, 16:08 ) *
Και αν σε κάποιο ματς ΄στο ΟΑΚΑ, ο Γιαννάκης έδειχνε με το χέρι του το λάβαρο στους οπαδούς του ΠΑΟ?
Δεν θα ζημιώνονταν η ομάδα μετά?
Ή το αποκλείεις να γινόταν κάτι τέτοιο?

Πιστεύεις στα αλήθεια ότι θα έκανε ποτέ ο Γιαννάκης κάτι τέτοιο;;;; w00t.gif
Η δαιμονοποίηση του, είναι γεγονός λοιπόν ε;
Ο Γιαννάκης το χειρότερο που έχει κάνει, είναι το λογικό, δηλαδή να διαμαρτύρεται στους διαιτητές! (πράγμα που δεν είναι κακό σε καμία περίπτωση)

nirvana
QUOTE(kolokotronis @ Jun 7 2010, 16:19 ) *
Μην κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε...
Από τους ίδιους της τους οπαδούς θα ζημιώνονταν μετά.
Όπως έπαθε ζημιά ο οσφπ χθες.


Δηλαδή μου λες ότι θα ζημειωνόταν η ομάδα από τους ίδιους τους οπαδούς της. Δηλαδή ότι δεν θα τους ενδιέφερε η καλή εμφάνιση της ομάδας, και για τη φωτό του Γιαννάκη θα πέταγαν στο παρκέ δεν ξερω και γω τι, και άρα θα ζημειωνόταν η ομάδα.
Mα αυτό φίλε είναι ακριβώς ο κάφρικος τρόπος σκέψης. Kαι εσύ τον χρησιμοποιείς για επιχείρημα σε αυτήν την κουβέντα;
Όντως, τελικά, δεν καταλαβαίνω...
kolokotronis
QUOTE(nirvana @ Jun 7 2010, 16:30 ) *
Δηλαδή μου λες ότι θα ζημειωνόταν η ομάδα από τους ίδιους τους οπαδούς της. Δηλαδή ότι δεν θα τους ενδιέφερε η καλή εμφάνιση της ομάδας, και για τη φωτό του Γιαννάκη θα πέταγαν στο παρκέ δεν ξερω και γω τι, και άρα θα ζημειωνόταν η ομάδα.
Mα αυτό φίλε είναι ακριβώς ο κάφρικος τρόπος σκέψης. Kαι εσύ τον χρησιμοποιείς για επιχείρημα σε αυτήν την κουβέντα;
Όντως, τελικά, δεν καταλαβαίνω...

Ακριβώς, αυτός είναι ο κάφρικος τρόπος σκέψης.
Δεν υπάρχουν κάφροι στις κερκίδες?
Δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ και εγώ.
Χθες, δεν νομίζω να ήταν η πλειοψηφεία κάφροι στην εξέδρα...
Είδαμε τι έγινε, και αν γίνονταν και 5ο ματς, μάλλον θα είχαμε χειρότερα.
sakissab
QUOTE(Alexandris Eleftherios @ Jun 7 2010, 15:18 ) *
Ακόμα άλλη μια εμετική εφημερίδα που ασχολείται με την διαιωνιση της βίας και την αναπαραγωγή αυτής. Όπως είναι και ο Πρωταθλητής, το ΦΩΣ η DERBY η Πρασινη και όλες αυτες οι κωλοφυλάδες που δεν υπάρχει κανείς δικαστής να τους βάλει φυλακή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι να λέμε τώρα...


Θα συμφωνήσω 100%. Ντροπή και αίσχος για τα χθεσινά...
lefkadian
QUOTE(rankin @ Jun 7 2010, 15:30 ) *
Πιστεύεις στα αλήθεια ότι θα έκανε ποτέ ο Γιαννάκης κάτι τέτοιο;;;; w00t.gif
Η δαιμονοποίηση του, είναι γεγονός λοιπόν ε;
Ο Γιαννάκης το χειρότερο που έχει κάνει, είναι το λογικό, δηλαδή να διαμαρτύρεται στους διαιτητές! (πράγμα που δεν είναι κακό σε καμία περίπτωση)


Εχεις δει πολλους να διαμαρτυρονται με αυτον τον τροπο και συνεχεια? Και στο ΟΑΚΑ επειδη εχω διαρκειας λιγο πιο ψηλα απο τον παγκο των φιλοξενουμενων οι γκριματσες, οι ειρωνιες και οι χειρονομιες εδιναν και επαιρναν και προς την κερκιδα. Τελος παντων η κριση του καθενος ειναι υποκειμενικη. Παντως σε πολλους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ (και σε μενα) αυτη η συμπεριφορα του Γιαννακη αρχικα τους αιφνιδιασε, στην συνεχεια τους εκνευρισε, επειτα τους τους απογοητευσε και στο τελος τους διασκεδασε. Το ξαναλεω:τον πραγματικο Γιαννακη θα τον εχουμε για παντα στις καρδιες μας. Ο "μεταλλαγμενος" ειναι για αλλους...
nirvana
Nαι, αλλά δεν συμφωνείς ότι αν είχε μείνει το λάβαρο ίσως κάποιοι να άρχιζαν να σκέφτονται και διαφορετικά; Δεν βλέπεις ότι η υποστολή (καλό εwink.gif του λάβαρου διαιωνίζει την καφρίλα;
Δηλαδή φίλοι πρόεδροι τι προϊόν είναι αυτό που φτιάχνετε και πουλάτε;
Ωχ! θυμήθηκα τώρα και τα λεφτά που είχε πετάξει ο πρόεδρος στον τελικό της Eυρωλίγκας.

Tι πίνουν και δε μας δίνουν οι πρόεδροι... Aλλά έχουν και φαρμακοβιομηχανία. Mπορεί να πίνουν δικά τους πράσινα σιρόπια...
lefkadian
QUOTE(nirvana @ Jun 7 2010, 15:45 ) *
Nαι, αλλά δεν συμφωνείς ότι αν είχε μείνει το λάβαρο ίσως κάποιοι να άρχιζαν να σκέφτονται και διαφορετικά; Δεν βλέπεις ότι η υποστολή (καλό εwink.gif του λάβαρου διαιωνίζει την καφρίλα;
Δηλαδή φίλοι πρόεδροι τι προϊόν είναι αυτό που φτιάχνετε και πουλάτε;
Ωχ! θυμήθηκα τώρα και τα λεφτά που είχε πετάξει ο πρόεδρος στον τελικό της Eυρωλίγκας.

Tι πίνουν και δε μας δίνουν οι πρόεδροι... Aλλά έχουν και φαρμακοβιομηχανία. Mπορεί να πίνουν δικά τους πράσινα σιρόπια...


Μιλας λογικα αλλα πας να συννενοηθεις με ανεγκεφαλους. Οπως καταλαβαινεις αυτο δεν γινεται smiley.gif
rankin
QUOTE(lefkadian @ Jun 7 2010, 16:41 ) *
Εχεις δει πολλους να διαμαρτυρονται με αυτον τον τροπο και συνεχεια? Και στο ΟΑΚΑ επειδη εχω διαρκειας λιγο πιο ψηλα απο τον παγκο των φιλοξενουμενων οι γκριματσες, οι ειρωνιες και οι χειρονομιες εδιναν και επαιρναν και προς την κερκιδα. Τελος παντων η κριση του καθενος ειναι υποκειμενικη. Παντως σε πολλους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ (και σε μενα) αυτη η συμπεριφορα του Γιαννακη αρχικα τους αιφνιδιασε, στην συνεχεια τους εκνευρισε, επειτα τους τους απογοητευσε και στο τελος τους διασκεδασε. Το ξαναλεω:τον πραγματικο Γιαννακη θα τον εχουμε για παντα στις καρδιες μας. Ο "μεταλλαγμενος" ειναι για αλλους...

κάντον στόχο και πέτα του βελάκια τότε να ξεσπάς
kolokotronis
Πάντως αν φύγει ο Γιαννάκης, όπως όλα δείχνουν, και κάνει και μια δήλωση μεταμέλειας peace.gif , ίσως να το επαναφέραμε. tongue.gif
lefkadian
QUOTE(rankin @ Jun 7 2010, 15:50 ) *
κάντον στόχο και πέτα του βελάκια τότε να ξεσπάς


Προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας. Ο καθενας κρινεται απο τις πραξεις του και τα λογια του. Ο Γιαννακης δεν εξαιρειται. Εχεις διαφορετικη αποψη, σεβαστη, οπως ομως και η δικη μου. Οπως εγραψα εμενα προσωπικα ο Γιαννακης με διασκεδαζε, δεν με εκνευριζε, οποτε τα βελακια και τα ξεσπασματα ειναι για αλλους...
PARISINOS
QUOTE(nirvana @ Jun 7 2010, 14:45 ) *
Nαι, αλλά δεν συμφωνείς ότι αν είχε μείνει το λάβαρο ίσως κάποιοι να άρχιζαν να σκέφτονται και διαφορετικά; Δεν βλέπεις ότι η υποστολή (καλό εwink.gif του λάβαρου διαιωνίζει την καφρίλα;
Δηλαδή φίλοι πρόεδροι τι προϊόν είναι αυτό που φτιάχνετε και πουλάτε;
Ωχ! θυμήθηκα τώρα και τα λεφτά που είχε πετάξει ο πρόεδρος στον τελικό της Eυρωλίγκας.

Tι πίνουν και δε μας δίνουν οι πρόεδροι... Aλλά έχουν και φαρμακοβιομηχανία. Mπορεί να πίνουν δικά τους πράσινα σιρόπια...


Το λαβαρο παντως δεν κατεβηκε αμεσως. Πριν απο 1,5 χρονο κατεβηκε, δηλαδη ηταν ηδη 1 χρονο ο γιαννακης στον παγκο του ΟΣΦΠ.

εμενα προσωπικα δεν με πειραζε, αλλα γενικα οτι εχει να κανει με τα λαβαρα και το μερκετινγκ γενικα, εχει αμεση σχεση με τον δημητρακη, με οτι αυτο συνεπαγεται.

γενικα πολλοι φιλοι του ΟΣΦΠ χρεωνεται στον ΠΑΟ αυτα που κανει ο δημητρακης. Θα μου πεις , τον ΠΑΟ εκπροσωπει, σε ποιον να τα χρεωσουμε. Σωστο μεν ,αλλα αυτα που κανει ο δημητρακης, πραγματικα πολυ λιγοι παναθηναικοι τα επικροτουν, αφου γενικα πολλοι τον περιμενουν στη γωνια.

Οτι εχει λοιπον αμεσα σχεση με τον δημητρη γιαννακοπουλοι ( βιντεο εναντια στον γκερσον, ηλιθιο σκετς στο ημιχρονο του ΟΑΚΑ με αυτοκρατορες κλπ, πρασινη, λαβαρα κλπ) πραγματικα δεν αντιπροσωπευει παρα ελαχιστους παναθηναικους.

Ο παυλος και ο θανασης μπορει στην προσπαθεια τους να προστετεψουν την ομαδα τους να υπεπεπταν σε υπερβολλες ( κατεβαιναν στο παρκε, ο θανασης πεταξε στον αρτεαγκα τα λεφτα) αλλα παντα εδειχναν εναν σεβασμο στους αντιπαλους .
kseplenhs
QUOTE(lefkadian @ Jun 7 2010, 16:56 ) *
Προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας. Ο καθενας κρινεται απο τις πραξεις του και τα λογια του. Ο Γιαννακης δεν εξαιρειται. Εχεις διαφορετικη αποψη, σεβαστη, οπως ομως και η δικη μου. Οπως εγραψα εμενα προσωπικα ο Γιαννακης με διασκεδαζε, δεν με εκνευριζε, οποτε τα βελακια και τα ξεσπασματα ειναι για αλλους...


επειδή ρε αρχηγέ ο καθε ένας κρίνεται απο τα λεγόμενά του σου απαντάει έτσι.δεν χρειάζεται να το φιλοσοφείς...

τεσπα...ο καθένας με τα κολλήματά του
kolokotronis
Παρισινέ, μπορεί ο Δημητράκης να μην εκπροσωπεί την πλειοψηφεία των παναθηνα'ι'κών, η υποστολή του λαβάρου, που λέει και ο νιρβάνα, νομίζω ότι ήταν επιθυμία των περισσότερων φιλάθλων-οπαδών-άντε και κάφρων του ΠΑΟ.
rankin
QUOTE(PARISINOS @ Jun 7 2010, 16:57 ) *
Ο παυλος και ο θανασης μπορει στην προσπαθεια τους να προστετεψουν την ομαδα τους να υπεπεπταν σε υπερβολλες ( κατεβαιναν στο παρκε, ο θανασης πεταξε στον αρτεαγκα τα λεφτα) αλλα παντα εδειχναν εναν σεβασμο στους αντιπαλους .

Στους τελικούς του 2008 πάντως ήταν που είχε πει ο Παυλος απο τα μικρόφωνα "Μην ασχολείστε με τον Καραγκιόζη"
Φαντάσου και να μην τον σέβονταν ε;; w00t.gif

Anyway guys, ο Γιαννάκης έτσι και αλλιώς, παπαλα!
Ελάτε να δουμε τι θα ακούσει ο Μπλατ τώρα (ή ο κάθε Μπλατ)
Ο Γιόνας ήταν ο "αγνωστος κύριος" για τον Ομπράντοβιτς
Ο Πινι ήταν ο "Ταβερνιάρης mix"
O Γιαννάκης αυτός που έμπαινε στο παρκέ με ηχητική υπόκρουση καραγκιόζη

Αλλά φυσικά δεν φταίει ο ΠΑΟ για αυτά
Ο Γιόνας έφταιγε που ήταν παγκοσμίως άγνωστος, ο Πίνι που ήταν ταβερνιάρης και ο Γιαννάκης που ήταν καραγκιόζης.. Ο Παναθηναϊκός απλά υπενθύμιζε την πραγματικότητα!!!!
PARISINOS
QUOTE(kolokotronis @ Jun 7 2010, 15:02 ) *
Παρισινέ, μπορεί ο Δημητράκης να μην εκπροσωπεί την πλειοψηφεία των παναθηνα'ι'κών, η υποστολή του λαβάρου, που λέει και ο νιρβάνα, νομίζω ότι ήταν επιθυμία των περισσότερων φιλάθλων-οπαδών-άντε και κάφρων του ΠΑΟ.


καλα για το συγκεκριμμενο παραδειγμα θα συμφωνησω οτι ενταξει δεν χαλασε και ο κοσμος.
Σε καμια περιπτωση αλλωστε δεν εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο πολιτισμου, ωστε να ειναι δυνατον να κρατηθει ενα λαβαρο που απεικονιζει ενα προσωπο, που καλως η κακως ειχε γινει κοκκινο πανι για τους περισσοτερους φιλαθλους του ΠΑΟ.




QUOTE(rankin @ Jun 7 2010, 15:08 ) *
Στους τελικούς του 2008 πάντως ήταν που είχε πει ο Παυλος απο τα μικρόφωνα "Μην ασχολείστε με τον Καραγκιόζη"
Φαντάσου και να μην τον σέβονταν ε;; w00t.gif


Εδω ειναι κλασσικη περιπτωση που παραφραζεις τα λεγομενα καποιου για να βγαλεις το συμπερασμα που θελεις. Ο παυλος ειχε μιλησει για "καραγκιοζιλικια". Δεν ειχε πει κανεναν καραγκιοζη. Και μην μου πεις το γνωστο επιχειρημα οτι παιζω με τις λεξεις, γιατι για μενα υπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα. Αν σου πω οτι εκανες "ανοησια" , δεν σημαινει οτι σε λεω "ανοητο".
Προφανως ο παυλος θεωρησε οτι οι τουμπες που εκανε ο γιαννακης στον παγκο εκεινη τη στιγμη , ηταν καραγκιοζιλικια. Δεν σημαινει οτι τον θεωρει γενικα καραγκιοζη.

QUOTE(rankin @ Jun 7 2010, 15:08 ) *
Anyway guys, ο Γιαννάκης έτσι και αλλιώς, παπαλα!
Ελάτε να δουμε τι θα ακούσει ο Μπλατ τώρα (ή ο κάθε Μπλατ)
Ο Γιόνας ήταν ο "αγνωστος κύριος" για τον Ομπράντοβιτς
Ο Πινι ήταν ο "Ταβερνιάρης mix"
O Γιαννάκης αυτός που έμπαινε στο παρκέ με ηχητική υπόκρουση καραγκιόζη

Αλλά φυσικά δεν φταίει ο ΠΑΟ για αυτά
Ο Γιόνας έφταιγε που ήταν παγκοσμίως άγνωστος, ο Πίνι που ήταν ταβερνιάρης και ο Γιαννάκης που ήταν καραγκιόζης.. Ο Παναθηναϊκός απλά υπενθύμιζε την πραγματικότητα!!!!


ο καθε προπονητης και παιχτης εχει γενικα ενα ψευδονημο που κυκλοφορει στην πιατσα. Ο παπαλουκας ειναι μυτογκας, ο σοφο χοντρος, ο μπατιστ κοκκακιας, ο ζοτς γκαστονε ( εχω ακουσει και χειροτερα) , δεν σημαινουν και κατι απαραιτητα.

Ο κοσμος του ΠΑΟ γενικα με τον γκερσον και τον καζλα δεν ειχε προβλημα . Ισα ισα που υπηρχε εναν σεβασμος ( οσο το επιτρεπει η ελαχιστη αθλητικη παιδια μας) ειδικα για τον γκερσον.
Το οτι τον ελεγαν ταβερνιαρη δεν λεει τιποτα, σε αυτο τους εφερνε , αυτο λεγανε. ετσι αλλωστε φωναζε και η πλατια μαζα τον μαλεζανι.
γενικα εγω δεν ειδα ποτε τον κοσμο του ΠΑΟ να τα εχει προσωπικα με τους γκερσον , καζλα. Το οτι ο ζοτς σε εκεινη τη φαση τσαντιστηκε ( επειδη ο αλλος δεν του εδωσε το χερι αν θυμαμαι καλα) και εκανε οτι δεν θυμοταν το ονομα του , αφορα μονο εκεινον.

Ο κοσμος του ΠΑΟ γενικα μονο τον γιαννακη εχει στοχευσει, λογω του πρασσινου παρελθον του.
silversurfer
Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κ καθόλου αλλά παραθέτω τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα..
QUOTE
ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

«Ο αγώνας καθυστέρησε να ξεκινήσει κατά 40 λεπτά γιατί οι οπαδοί του Ολυμπιακού, έριχναν κροτίδες, μπουκάλια και δεν επέτρεπαν την προθέρμανση του Παναθηναϊκού. Κατά τη διάρκεια του αγώνα συνέβησαν τα εξής:

- Επεσαν κροτίδες από την πλευρά των οπαδών του ΟΣΦΠ στο α` δεκάλεπτο (8:40, 8:25, 5:51, 5:27, 2:35) στο β` δεκάλεπτο (7:18, 7:10, 2:02, 1:38) στο γ` δεκάλεπτο (7:45, 3:03).

- Επεσαν κροτίδες, μπουκάλια και κέρματα στο α` δεκάλεπτο (5:45) στο τρίτο δεκάλεπτο (6:15, 2:31) και κατά την αποχώρηση της ομάδας του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο συνέχιστηκε η ρίξη αντικειμένων στο 6:26 πριν τη λήξη και στο 5:02, εκεί που έγινε η διακοπή του αγώνα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, παρατηρήθηκαν ρίξεις μπουκαλιών, 1:03 πριν την λήξη, πολλά μπουκάλια και έγινε η τελική αποχώρηση στα αποδυτήρια.

- Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων δεκαλέπτων έγινε χρήση λέιζε από οπαδούς του ΟΣΦΠ, ενημερώθηκαν οι παράγοντες και έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα.

- Οπαδοί του ΟΣΦΠ τραγουδούσαν υβριστικά συνθήμα (...). Στο 5:02 του τρίτου δεκαλέπτου οπαδοί του ΟΣΦΠ έριξαν στον πάγκο του Παναθηναϊκού φωτοβολίδα, μάρμαρα, μπουκάλια, κέρματα, αναπτήρες και κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα, παικτών, παραγόντων, προπονητών και όλων των συμμετεχόντων. Στο σημείο αυτό αποχωρήσαμε στα αποδυτήρια και ζητήσαμε την εκκένωση του γηπέδου. Μετά την πάροδο 30 λεπτών, η αστυνομία, ο αθλητικός εισαγγγελέας, έκανε έλεγχο του γηπέδου και το 90% των οπαδών είχε αποχωρήσει. Οι υπόλοιποι απομακρύνθηκαν στα πέταλα του γηπέδου. Στη συνέχεια, μίλησε από τα μεγάφωνα του γηπέδου ο αθλητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Μπορούσης, ο οποίος ενημέρωσε τους εναπομείναντες φιλάθλους ότι σε περίπτωση ρίψης οποιουδήποτε αντικειμένου θα διακοπεί οριστικά ο αγώνας εις βάρος του ΟΣΦΠ. Κατόπιν τούτου ο αγώνας ξανάρχισε.

- 1:03 πριν τη λήξη και ενώ το σκορ είναι 69-76 οι εναπομείναντες φίλαθλοι του ΟΣΦΠ ξανάρχισαν τη ρίξη αντικειμένων, όπως κροτίδες, μπουκάλια νερού, κομπολόι, κέρματα και ένα κάθισμα στο χώρο της γραμματείας. Στο σημείο αυτό αποχωρήσαμε στα αποδυτήρια, επειδή κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα όλων των διαγωνιζομένων και ο αγώνας διεκόπη οριστικά και κατακυρώθηκε με υπαιτιότητα του ΟΣΦΠ με 0-20».


Πηγή

κ κάτι ακόμα:

έβλεπα στο ρεπορτάζ του mega τα πρόσωπα των Παπαλουκά κ Μπουρούση μετά την οριστική διακοπή. Ό,τι κ να πούμε είναι λίγο. Η στενοχώρια κ η αηδία για την κατάσταση αυτή δεν περιγράφεται. Να τα χέσω τα 3εκ αν είμαι ο Παπαλουκάς κ μου φαίρνοται έτσι. Ας πάω στη Βαλένθια με 500.000 χιλιάρικα
Πραγματικά θλιβερό το τελος του μπάσκετ
Reggie Miller #31
QUOTE(lefkadian @ Jun 7 2010, 16:26 ) *
Ο πολεμος αρχισε αμεσως γιατι δεν μπορει ο προπονητης του μοναδικου ανταγωνιστη σου να ειναι και προπονητης της εθνικης ομαδας. Εκτος απο το ηθικο υπαρχει και πρακτικο προβλημα.
Εδω σε καθε ντερμπι κατεδαφιζονται τα κλειστα και μας πειραζει που κατεβηκε ενα λαβαρο? Ας σταματησουμε ολοι μας να υποκρινομαστε. Και οχι για την βια δεν φταινε οι εφημεριδες. Εμεις οι ιδιοι φταιμε. Εγω που παω γηπεδο 25 χρονια γιατι δεν εχω πεταξει ποτε τιποτα? Δεν τις βλεπω αυτες τις εφημεριδες? Δεν τις διαβαζω? Αλλα ειναι τα αιτια. Κυριο οτι δεν εχουμε αθλητικη παιδεια ή ακομα καλυτερα οτι δεν εχουμε παιδεια γενικοτερα...



Αλήθεια σου λέω θα ανοίξω μεγάλη κουβέντα(όχι επειδή έχω προσωπικά μαζί σου).Φυσικά ρίχνω ευθύνες ΚΑΙ στα ΜΜΕ,γαι πολλούς λόγους.Όταν χάνει ο Παναθηναικός και βλέπω τους κοντούς να κατεβαίνουν στο παρκέ και να αρχίζουν να λένε διάφορα,και οι δημοσιογράφοι να χαζογελάνε και να κάνουν αστεία με αυτά που κάνει,όταν είχε ματώσει ο Μπάρλος και ο φροντιστής,αλλά τότε κανείς δεν έδειξε τόση ευαισθησία και οι διαιτητές ρωτούσαν αν είναι εντάξει να συνεχίσουν,δηλαδή όσοι παίκτες δεν παίρνουν πολλά δεν αξίζουν;,όταν σε μετάδοση ντέρμπυ είμαι αναγκασμένος να ακούω τον προπαγάνδα Μπατή να ''σχολιάζει'' και χίλια δυο άλλα γεγονότα που μπορώ να πω και αν μου απαντήσεις κι εσύ με τη σειρά σου,τότε ρίχνω ευθύνες και στα ΜΜΕ,γιατί ναι μεν ο Παναθηναικός κάνει ότι πρέπει για την ομάδα του,αλλά οι δημοσιογράφοι μπορούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη,αν όχι να τη διαμορφώσουν.

Φυσικό επακόλουθο λοιπόν,η οργή,ο θυμός και όλα αυτά που έγιναν.Προσοχή,δε δικαιολογώ αυτά που έγιναν,δικαιολογώ την αγανάκτηση η οποία έχει βαρέσει κόκκινα και επιμένω να μου πουν όλοι αυτοί που το παίζουν αντικειμενικοί και έχουν βήμα να μιλάνε στον κόσμο,αν ήταν στη θέση της διοίκησης του Ολυμπιακού και έβλεπαν τη μία χρονιά η φάση με τον Πεν,πέρσι με το φάουλ στον Παπαλουκά,φέτος η στέρηση να χάσουμε μόνοι μας τη διαφορά των 14 πόντων,ας μας πουν λοιπόν αυτοί τι θα έπρεπε να πει η διοίκηση στον κόσμο και πως θα έπρεπε να αντιδράσει.

Και δεν μιλάω για το χθεσινό ματς,γιατί μόνο για περίπου 7 λεπτά δείξαμε ότι θέλουμε τη νίκη,ότι διεκδικούμε κάτι καλύτερο και νιώθουμε αδικημένοι από το αποτέλεσμα της Τετάρτης.Αν όμως την Τετάρτη δεν είχαν γίνει διάφορα,το κλίμα χθες θα ήταν όπως και στους υπόλοιπους φετινούς τελικούς.Όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις και φυσικά ελέγχονται για την ορθότητα τους.
vastravoud
Δε συνηθίζω να διαβάζω οπαδικές ιστοσελίδες, καμιά φορά όμως βρίσκεις λαβράκια από εκεί που δεν το περιμένεις. Σχόλιο αναγνώστη:

QUOTE
Με αφορμή τα χθεσινά θα ήθελα να γράψω κάτι. Καθ'όλη τη διάρκεια της σαιζόν το ΟΑΚΑ ήταν πάντα μισοάδειο. Ακόμα και σε Ευρωπαικά παιχνίδια ήμασταν εμείς κι εμείς, οι γνωστοί γραφικοί μπασκετικοί του Παναθηναϊκού. Οι υπόλοιποι, Οε οε οε οε Τζιμπρίλ Σισέ. Και δεν είναι κακό. Εάν προτιμάς ποδόσφαιρο, με γεια σου με χαρά σου. Περί ορέξεως... Ήρθε λοιπόν η ώρα του πρώτου τελικού και να σου η πλαινή κερκίδα τίγκα στον κόσμο, με παλμό και συνθήματα. Η χαρά του γηπέδου. Να και μερικά βαρελότα, για το καλό. Νικάμε και όλα φίνα. Έρχεται ο τρίτος τελικός. Τίγκα το γήπεδο, όρθιοι στις σκάλες, όρθιοι παντού. Χάνουμε στο ημίχρονο, βαρελότα, νερά, σκατά στο παρκέ. Πίσω μου (στους όρθιους) ένας παχουλός μεσήλικας, κατεβάζει χριστούς και παναγίες στον Ομπράντοβιτς. Δυό-τρεις τον αποπαίρνουν. Αρχίζει σύρραξη. Ποδοσφαιρικές καταστάσεις. Κερδίζουμε και κάποιος ανάβει καπνογόνο. Σε κλειστό γήπεδο. Κάποιος θυμώνει και ο 'καπνογονούχος' και οι φίλοι του τον αρχίζουν στις φάπες.
Όλοι αυτοί, που βρίζουν τον Ομπράντοβιτς όταν χάνει η ομάδα, τον Σπανούλη, τον Αλβέρτη, τον Ράτζα και τον Μυριούνη, δεν έχουν σχέση με το σπορ. Έρχονται ως Παναθηναικοί της μπάλας και ως τέτοιοι συμπεριφέρονται.
Δεν έχω κάτι με τους Παναθηναϊκούς της μπάλας, ούτε με την μπάλα την ίδια. Είναι άλλο σπορ με άλλη νοοτροπία. Όταν η ομάδα σου όμως, είναι 5 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης και δεν πας να την δεις να παίζει κόντρα σε μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες, όταν η ομάδα σου επί 13 χρόνια παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα κι εσύ ακόμα να μάθεις πως παίζεται το παιχνίδι, όταν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά ενός κλειστού χώρου από ένα ανοιχτό, τότε καλύτερα να μην έρχεσαι. Λυπάμαι, αλλά ο μπασκετικός Παναθηναϊκός δεν ανήκει πλέον σε εσένα. Ανήκει σε όλον τον κόσμο που αγαπά το μπάσκετ. Έχει ξεπεράσει τα εσωτερικά και τα εξωτερικά σύνορα. Είναι ένα κόσμημα για το χώρο. Όπως οι φίλαθλοι της Real και της United τιμούν με τη στάση τους την ιστορία και την δύναμη της ομάδας τους έτσι πρέπει και εμείς. Το τι κάνουν οι ποντικοί δεν είναι μέτρο σύγκρισης. Δεν έχουν 5 ευρωπαϊκά οι ποντικοί. Δεν τους ξέρει όλος ο κόσμος τους ποντικούς. Εύχομαι να γίνουν όσα πρέπει για να διατηρηθεί αυτή η ομάδα. Δεν είναι δύσκολα, αλλά είναι σίγουρα οικονομικά επίπονα. Ειδικά φέτος. Όμως δεν ξέρω αν θα ανανεώσω το διαρκείας μου που κλείνει φέτος 11 χρόνια. Γιατί δεν αντέχω πια να βλέπω λέιζερ στα μάτια του Μπουρούση, ενώ ο βλάκας που τον σημαδεύει ξέρει ότι θα ξανασουτάρει... αλλά δεν τον νοιάζει. Το μόνο που το νοιάζει είναι το μπάχαλο. Εγώ είμαι 35 χρονών πλέον, αλλά και νεότερος, στην δεξιά κερκίδα στη Γλυφάδα, που έβραζε το αίμα μου, ποτέ δεν πέταξα μαχαίρια, μπουκάλια και κροκόδειλους. Γιατί αγαπώ το σπορ. Και την ομάδα μου. Το ότι πλακώνεσαι στις μπουνιές στα στενά του Παγκρατίου με Ολυμπιακούς δεν σε κάνει πιο Παναθηναϊκο από εμένα ή τον πατέρα μου. Βαφτίζεις Παναθηναϊκό, αγαπητέ φίλε, την εκτόνωσή σου από όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν, που όμως καμία σχέση δεν έχουν με το μπάσκετ ή τον αθλητισμό. Άντε και μη του χρόνου.


Πιστεύω ότι οποιοσδηποτε απο εμάς το προσυπογράφει με ΔΕΚΑ χέρια.
pain of salvation
Παιδιά να σας ξενερώσω λίγο...
Για το ελάχιστο μπάσκετ που παιχτηκε χθες:
Υποτίθεται ο Τσίλι είναι καλός αμυντικός και επειδή είναι και γρήγορος τον έβαζε π.χ. πάνω στον Σπανούλη.
Πείτε μου ειλικρινά...γιατί πήγαινε μπροστά από το σκριν και όχι από πίσω? ποιο το νόημα?
Δηλαδή το έβλεπαν από τον πάγκο έλεγαν οκ? ο Τσίλι αισθανόταν ότι έκανε κάτι?

vastravoud
Κάθε φορά μου κάνει εντύπωση αυτό το πράγμα. Ο Τσίλντρες είανι ικανότατος προσωπικός αμυντικός, γρήγορος, ψηλός, αλτικός αλλά νομίζω ότι δεν αμύνεται ΚΑΘΟΛΟΥ καλά στο πικ ν' ρολ. Ο Παπαλουκάς αντιμετωπίζει το πικ πολύ πιο έξυπνα.

Δεν ξέρω αν το βλέπω σωστά, κάποιος με περισσότερες γνώσεις ίσως βοηθήσει
carlito
Καλησπερα παιδια, μια και ειμαι εξωτερικο και δεν μπορεσα να παρακολουθεισω το χτεσινο ματς, εχει κανενας κανα link για rapidshare κλπ. Δεν βρηκα ως τωρα τιποτα.

Αν ειμαι offtopic sorry , δεν ηξερα που αλλου να ποσταρω
lefkadian
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Jun 7 2010, 17:20 ) *
Αλήθεια σου λέω θα ανοίξω μεγάλη κουβέντα(όχι επειδή έχω προσωπικά μαζί σου).Φυσικά ρίχνω ευθύνες ΚΑΙ στα ΜΜΕ,γαι πολλούς λόγους.Όταν χάνει ο Παναθηναικός και βλέπω τους κοντούς να κατεβαίνουν στο παρκέ και να αρχίζουν να λένε διάφορα,και οι δημοσιογράφοι να χαζογελάνε και να κάνουν αστεία με αυτά που κάνει,όταν είχε ματώσει ο Μπάρλος και ο φροντιστής,αλλά τότε κανείς δεν έδειξε τόση ευαισθησία και οι διαιτητές ρωτούσαν αν είναι εντάξει να συνεχίσουν,δηλαδή όσοι παίκτες δεν παίρνουν πολλά δεν αξίζουν;,όταν σε μετάδοση ντέρμπυ είμαι αναγκασμένος να ακούω τον προπαγάνδα Μπατή να ''σχολιάζει'' και χίλια δυο άλλα γεγονότα που μπορώ να πω και αν μου απαντήσεις κι εσύ με τη σειρά σου,τότε ρίχνω ευθύνες και στα ΜΜΕ,γιατί ναι μεν ο Παναθηναικός κάνει ότι πρέπει για την ομάδα του,αλλά οι δημοσιογράφοι μπορούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη,αν όχι να τη διαμορφώσουν.

Φυσικό επακόλουθο λοιπόν,η οργή,ο θυμός και όλα αυτά που έγιναν.Προσοχή,δε δικαιολογώ αυτά που έγιναν,δικαιολογώ την αγανάκτηση η οποία έχει βαρέσει κόκκινα και επιμένω να μου πουν όλοι αυτοί που το παίζουν αντικειμενικοί και έχουν βήμα να μιλάνε στον κόσμο,αν ήταν στη θέση της διοίκησης του Ολυμπιακού και έβλεπαν τη μία χρονιά η φάση με τον Πεν,πέρσι με το φάουλ στον Παπαλουκά,φέτος η στέρηση να χάσουμε μόνοι μας τη διαφορά των 14 πόντων,ας μας πουν λοιπόν αυτοί τι θα έπρεπε να πει η διοίκηση στον κόσμο και πως θα έπρεπε να αντιδράσει.

Και δεν μιλάω για το χθεσινό ματς,γιατί μόνο για περίπου 7 λεπτά δείξαμε ότι θέλουμε τη νίκη,ότι διεκδικούμε κάτι καλύτερο και νιώθουμε αδικημένοι από το αποτέλεσμα της Τετάρτης.Αν όμως την Τετάρτη δεν είχαν γίνει διάφορα,το κλίμα χθες θα ήταν όπως και στους υπόλοιπους φετινούς τελικούς.Όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις και φυσικά ελέγχονται για την ορθότητα τους.


Στην 1η σου παραγραφο συμφωνω απολυτως, οπως πιστευω και οι περισσοτεροι φιλοι. Τωρα για τα υπολοιπα εχω αλλη αποψη. Οπως ειχα οταν και οι Γιαννακοπουλοι απεσυραν την ομαδα απο τους τελικους του 1992. Ισως το μεγαλυτερο σφαλμα που εχουν κανει. Αλλο μια ανακοινωση για την διαιτησια και αλλο να λεμε οτι θα φυγουμε απο το πρωταθλημα κτλ, κτλ. Και απο κοντα καποιοι υποτιθεται μπασκετανθρωποι (π.χ. Καβαλιερατος) που υποστηριζουν οτι ο ΟΣΦΠ πρεπει να φυγει απο το πρωταθλημα και να παιξει π.χ. στην Αδριατικη λιγκα...
Παντως επι της ουσιας νομιζω οτι οι αποψεις μας ειναι πολυ κοντα bball.gif
Death
QUOTE
Ο Ολυμπιακός φίλε μου, είναι μια ιδέα που θα αγωνίζεται ακόμα και σε πρωταθλήματα
στημένα αν χρειαστεί, γιατί η αποστολή της ομάδας είναι να αγωνίζεται και να παλεύει
όπως αρμόζει σε αυτό το σωματείο που, όχι τυχαία, ονομάστηκε θρύλος.. Αλλά κάποιοι
έχετε ξεχάσει τα βασικά μου φαίνεται!


Αυτό το πράγμα που εσύ περιγράφεις είναι Θρήνος, που τον βλέπετε τον Θρύλο εσείς οι ονειροπόλοι δεν μπορώ να καταλάβω. Θρύλος ήτανε κάποτε με την μαγκιά και την αλητεία του περίφανου λιμεργάτη που σου έριχνε και μια μπούφλα για να ξυπνήσεις εκεί που χρειάζεται. Αυτό που εσείς περιγράφετε για Θρύλο μοιαζει περισσότερο με τα αμερικανάκια που φωνάζουν de fence de fence και που ανέχονται τον κάθε Βορεάδη να λέει "Σκάσε εσύ καραγκιόζη" στον προπονητή της ομάδας και ίνδαλμα του Ελληνικού μπάσκετ.

Αυτό είναι η εκπόρνευση της ψυχής του Θρύλου.
Reggie Miller #31
lefkadian,το 92 τι είχε συμβεί;Ήταν τότε που είχαν κατέβει σε απεργία ή άλλο λέω;Τα περί Αδριατικής Λίγκας και παλαιότερα οι σκέψεις να πάει ο Παναθηναικός να παίξει στο NBA,μόνο ως αστείες μπορώ να τις εκλάβω,εκτός αν γίνουν ριζικές αλλαγές όσον αφορά τη διοργάνωση.Το βλέπω δύσκολο όμως,κυρίως λόγω οικονομικών λόγων.
Τώρα αυτά που λένε οι ειδικοί...Προτιμώ τους προπο0νηταράδες της εξέδρας παρά τους προπονηταράδες στα μικρόφωνα.
Ζω για τη στιγμή που θα δω τον πρώτο δημοσιογράφο-προπονητή.

Τα πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι παραπάνω από τραγικά από όσο φανταζόμαστε.Αυτό που λέει ο ''θάνατος '' από πάνω είναι απλά μία όψη.Το παρασκήνιο δε θα το μάθουμε ποτέ.
lefkadian
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Jun 7 2010, 23:29 ) *
lefkadian,το 92 τι είχε συμβεί;Ήταν τότε που είχαν κατέβει σε απεργία ή άλλο λέω;Τα περί Αδριατικής Λίγκας και παλαιότερα οι σκέψεις να πάει ο Παναθηναικός να παίξει στο NBA,μόνο ως αστείες μπορώ να τις εκλάβω,εκτός αν γίνουν ριζικές αλλαγές όσον αφορά τη διοργάνωση.Το βλέπω δύσκολο όμως,κυρίως λόγω οικονομικών λόγων.
Τώρα αυτά που λένε οι ειδικοί...Προτιμώ τους προπο0νηταράδες της εξέδρας παρά τους προπονηταράδες στα μικρόφωνα.
Ζω για τη στιγμή που θα δω τον πρώτο δημοσιογράφο-προπονητή.

Τα πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι παραπάνω από τραγικά από όσο φανταζόμαστε.Αυτό που λέει ο ''θάνατος '' από πάνω είναι απλά μία όψη.Το παρασκήνιο δε θα το μάθουμε ποτέ.


Αν δεν κανω λαθος με την προφαση της σφαγιαστικης διαιτησιας (κατι μου θυμιζει αυτο smiley.gif) ειχαν αποσυρει την ομαδα απο τον 4ο τελικο στο ΣΕΦ. Oλα τριγυρω αλλαζουνε και ολα τα ιδια μενουν...
Για τους προπονητες-παντογνωστες-δημοσιογραφους μαζι σου ειμαι (και σε αυτο smiley.gif )!!!
T.W.Is.M.
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Jun 8 2010, 00:29 ) *
lefkadian,το 92 τι είχε συμβεί;Ήταν τότε που είχαν κατέβει σε απεργία ή άλλο λέω;Τα περί Αδριατικής Λίγκας και παλαιότερα οι σκέψεις να πάει ο Παναθηναικός να παίξει στο NBA,μόνο ως αστείες μπορώ να τις εκλάβω,εκτός αν γίνουν ριζικές αλλαγές όσον αφορά τη διοργάνωση.Το βλέπω δύσκολο όμως,κυρίως λόγω οικονομικών λόγων.
Τώρα αυτά που λένε οι ειδικοί...Προτιμώ τους προπο0νηταράδες της εξέδρας παρά τους προπονηταράδες στα μικρόφωνα.
Ζω για τη στιγμή που θα δω τον πρώτο δημοσιογράφο-προπονητή.

Τα πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι παραπάνω από τραγικά από όσο φανταζόμαστε.Αυτό που λέει ο ''θάνατος '' από πάνω είναι απλά μία όψη.Το παρασκήνιο δε θα το μάθουμε ποτέ.



QUOTE(lefkadian @ Jun 8 2010, 01:20 ) *
Αν δεν κανω λαθος με την προφαση της σφαγιαστικης διαιτησιας (κατι μου θυμιζει αυτο smiley.gif) ειχαν αποσυρει την ομαδα απο τον 4ο τελικο στο ΣΕΦ. Oλα τριγυρω αλλαζουνε και ολα τα ιδια μενουν...
Για τους προπονητες-παντογνωστες-δημοσιογραφους μαζι σου ειμαι (και σε αυτο smiley.gif )!!!


Καλα τα λες, απλα ηταν το '93 κι οχι το '92. Λεπτομερειες...
roben

++++++ για το άρθρο που αναδημοσίευσε 4-5 ποσταρίσματα πιό πάνω ο vastarvoud !!
roben

Για το μπάσκετ (ναί,είδαμε και τέτοιο χθες στο ΣΕΦ...) : Ο Παναθηναικός ξεκίνησε μουδιασμένα (11-0 και 19-7) αλλά ποτέ δεν έχασε την αυτοκυριαρχία του,ήξερε ότι είχε τον χρόνο να αντιδράσει και να αντιστρέψει την κατάσταση,έπαιξε το παιχνίδι του όπως το είχε σχεδιάσει και δεν παρασύρθηκε σε βεβιασμένες και σπασμωδικές προσπάθειες για να πλησιάσει στο σκορ! Τα ελεύθερα σουτ και βγήκαν και μπήκαν,η άμυνα άρχισε να αποδίδει καρπούς,το rotation της πεντάδας ήταν εύστροφο! Στην αντίπερα όχθη ο Γιαννάκης ''έκαψε'' το βαρόμετρό του δίνοντας στον Τεόντοσιτς χρόνο συμμετοχής μεγαλύτερο από αυτόν που μπορούσε να διαχειριστεί και δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό για να μπλοκάρει το momentum του Παναθηναικού από το 19-7 στο 23-28! (σερί 4-21) Ο Τέπιτς ανέλαβε περισσότερο οργανωτικό ρόλο (είναι παίκτης που αποδίδει καλύτερα όταν έχει την μπάλα στα χέρια του και όχι όταν περιμένει για να την πάρει),ο Σάρας ευστόχησε τούτη τη φορά στα σουτάκια που επιχείρησε,ο Μπατίστ προτίμησε το...ρολόι από το να αλληλοσπρώχνεται με τον Σόφο και ο Τσαρτσαρής ελπίζω να σας έπεισε επιτέλους ότι είναι παίκτης υψηλής ποιότητας,όλους εσάς που εδώ και 2 χρόνια ζητάτε την αντικαταστασή του...(έλεος!!) Στην ερυθρόλευκη πλευρά ο Παπαλουκάς για ακόμα μια φορά δεν δικαιολόγησε στο παραμικρό το προκλητικό συμβολαιό του,ο Τεόντοσιτς κουράστηκε και αποδιοργανώθηκε,ο Τσίλντρες απέδειξε και πάλι αυτό που από την πρώτη μέρα που ήρθε στον Ολυμπιακό έγραψα,ότι δηλαδή δεν έχει τη στόφα του ηγέτη και του νικητή,ο Κλέιζα εγκλωβίστηκε στην προσαρμοσμένη κατά πρώτο λόγο πάνω του πράσινη άμυνα και έμεινε ο Μπουρούσης μόνος του να παλεύει με τον τσαμπουκά του...Τι να προτοκάνει όμως ως μέλος μιάς ομάδας δίχως αρχή και τέλος...

Δεν είμαι σίγουρος αν για το μετά την διακοπή ματς μπορεί να γίνει κριτική...Ο Παναθηναικός είναι άξιος συγχαρητηρίων που κατάφερε να μείνει όσο ήταν εφικτό συγκεντρωμένος στο μπάσκετ...Αρχικά τουλάχιστον όταν και δοκίμασε να ταίσει (με επιτυχία) τον Πέκοβιτς...Διότι στην συνέχεια ακολούθησε ροντέο με τους Διαμαντίδη και Νίκολας να ευστοχούν σε δύσκολα σουτ και τον Μπατίστ να ανανεώνει και ελέω τύχης χαμένες επιθέσεις...Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός ξεδίπλωσε το αγαπημένο του ''ένας εναντίον όλων'' πότε με τον Τσίλντρες και πότε με τον Τεόντοσιτς...Ο Βορεάδης έκανε ότι μπορούσε για να τελειώσει το ματς και να γλιτώσει τον μηδενισμό η ομάδα του Πειραιά αλλά όταν αντίκρισε το χαμόγελο της colgate του Μίλαν Τόμιτς και τις προτροπές του ντε και καλά εξοργισμένου από τα...''εμπόδια'' Παναγιώτη Γιαννάκη (του πρωτεργάτη των όσων λυπηρών διαδραματίστηκαν χθες στο Φάληρο) δεν είχε άλλη επιλογή από το να το διακόψει οριστικά...Υπάρχει και εγωισμός...(πάλι καλά...)

Για τα έξωαγωνιστικά: Έγραψα και χθες ότι αν οι Αγγελόπουλοι διέθεταν ευθιξία και φιλότιμο έπρεπε μετά την πρώτη διακοπή του παιχνιδιού να αποσύρουν την ομάδα τους από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και να ζητήσουν συγνώμη από όλο τον φίλαθλο κόσμο διατηρώντας όση αξιοπρέπεια τους είχε απομείνει...Αυτοί και ο-άλλοτε πρότυπο των νέων παιδιών-προπονητής της ομάδας τους Παναγιώτης Γιαννάκης,συνεπικουρούμενοι από τις οπαδικές φυλλάδες οι οποίες άλλο που δεν ήθελαν,είναι οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος κατά του αθλητισμού που συντελέστηκε χθες στο ΣΕΦ...(Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας-τι ειρωνία αλήθεια...) Η δειλία,η υποκρισία,η αποποίηση και μεταφορά ευθυνών,η κατακρεούργηση του αθλήματος ήταν ο εύκολος δρόμος και εκείνος που δυστυχώς επιλέχτηκε με τα γνωστά αποτελέσματα...Την επόμενη φορά εύχομαι και ελπίζω να επιλεχτεί ο δρόμος της αυτοκριτικής,της παραδοχής των σφαλμάτων και της αναγνώρισης της ανωτερότητας του αντιπάλου...Αλλά τούτη την ώρα μιά τέτοια εξέλιξη φαίνεται τόσο πιθανή όσο πιθανό είναι να ζητήσει συγνώμη ο Παναγιώτης Γιαννάκης από τους εργοδότες του για τα πεταμένα εκατομμύρια ευρώ,από τους ερυθρόλευκους οπάδους για την ερασιτεχνική τηρουμένων των αναλογιών ομάδα που εμφάνισε στους αγωνιστικούς χώρους και από όλο τον φίλαθλο κόσμο για το δηλητήριο που τον ''πότισε'' με την συμπεριφορά και τις δηλώσεις του με μόνο σκοπό να σώσει το τομάρι του...Ντροπή και πάλι ντροπή...
rankin
roben, θα υποθέσω πως είσαι ένας μεγάλος χιουμορίστας, γιατί αν τα εννοείς αυτά που γράφεις, και ακόμα χειρότερα, αν τα πιστεύεις κι όλας, τότε πραγματικά φίλε μου αλλά έχεις χάσει το νόημα και το έχεις χάσει για τα καλά..

Παρόλα αυτά θα μείνω στο χιουμοριστικό σενάριο και έτσι όλοι θα το διασκεδάσουμε το θέμα!!
lefkadian
QUOTE(rankin @ Jun 8 2010, 08:54 ) *
roben, θα υποθέσω πως είσαι ένας μεγάλος χιουμορίστας, γιατί αν τα εννοείς αυτά που γράφεις, και ακόμα χειρότερα, αν τα πιστεύεις κι όλας, τότε πραγματικά φίλε μου αλλά έχεις χάσει το νόημα και το έχεις χάσει για τα καλά..

Παρόλα αυτά θα μείνω στο χιουμοριστικό σενάριο και έτσι όλοι θα το διασκεδάσουμε το θέμα!!


Φιλε rankin μην απαξιωνουμε αποψεις επειδη δεν μας εκφραζουν. Μπορει να εκφρασεις την διαφωνια σου, αλλα θα πρεπει να σεβαστεις την αποψη του roben. Και ειμαι σιγουρος οτι ο φιλος roben oχι μονο δεν κανει χιουμορ αλλα εχει μια αποψη που εκφραζει παρα πολλους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ. Eγω παντως οχι μονο την σεβομαι αλλα με εκφραζει και την ασπαζομαι ΑΠΟΛΥΤΑ μεχρι και την τελευταια της τελεια!
paodynasty
Γεια σας κι από μένα αφού έκατσε ο κουρνιαχτός από το πιστολίδι. shot.gif (Εκρινα ότι δε χρειάζονταν άλλες απόψεις)
++ για το ποστ του roben αλλά και για τα posts του vastravoud που με πολλή κριτική ματιά σχολίασε τα αγωνιστικά αλλά κυρίως τα εξωαγωνιστικά και δε στάθηκε μόνο στα στραβά του Σεφ. Εξάλλου τα έλεγε και πριν από τον αγώνα αυτόν, μετά από το τρίτο στο Οακα αναφερόμενος στη δική μας έδρα. Τώρα είναι ευκαιρία καθώς αρχίζει και κρυώνει το αίμα (αλλά πριν εξασθενήσει η μνήμη) να καθίσουν οι "υπευθυνοι" όλοι μαζί και να δώσουν λύσεις σε αυτά που μαστίζουν το άθλημα που αγαπάμε τόσα χρόνια. Ο Παναθηναικός όντας τόσα χρόνια στην κορυφή έχει ευθύνη αλλά και μια ευκαιρία παραπάνω να ανοίξει το θέμα (αλήθεια μήπως σχετίζεται με την ανανέωση Ζοτς?). Το πρωτάθλημά μας θα μπορούσε να είναι κόσμημα στην Ευρώπη
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.