Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Phoenix Suns
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
sacarame
Phoenix Suns




Μέχρι την Δύση του Ηλίου




Προηγούμενο Ρεκόρ (2010-11): 40-42
Leaders (2010-11):



Πόντοι: Jason Richardson (19,3), Steve Nash (14,7), Vince Carter (13,5)
Ριμπάουντ: Marcin Gortat (9,3), Channing Frye (6,7), Jason Richardson (4,4)
Ασσίστ: Steve Nash (11,4), Aaron Brooks (4,2), Goran Dragic (3,1)

Πιθανή 5άδα:
PG: Steve Nash
SG: Shannon Brown
SF: Grant Hill
PF: Channing Frye
C: Marcin Gortat

Πάγκος:
PG’s: Sebastian Telfair, Ronnie Price
SG’s: Josh Childress
SF’s: Jared Dudley,
PF’s: Hakeem Warrick, Markieff Morris,
C’s: Robin Lopez, Garret Siler

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Grant Hill (re-signed), Sebastian Telfair (FA), Shannon Brown(FA), Ronnie Price (FA), Marcus Landry (FA)
Draft Picks: Markieff Morris (number 13)


Έφυγαν: Vince Carter, Zabian Dowdell

Προπονητής:

Alvin Gentry.. Ο προπονητής των "Ήλιων" εχει δώσει καλά δείγματα γραφής το διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο τους. Φέτος επέλεξε να κρατήσει έναν σχετικά ίδιο κορμό και να προσθέσει περισσότερες επιλογές στην θέση του άσσου. Να δούμε πως θα διαχειριστεί το υπάρχον υλικό, με στόχο μια θέση στα φετινά play-offs.

Σχόλιο:

Οι Suns έρχονται φέτος μετά από μια χρονιά όπου δεν κατάφεραν να προκριθούν στην έξτρα περίοδο και σίγουρα ο στόχος τους είναι να επιστρέψουν σε αυτήν. Όμως τα πράγματα φέτος φαίνονται δύσκολα καθώς αρκετές ομάδες της Δύσης δείχνουν ισχυρότερες από πέρυσι. Αντίθετα οι Suns κράτησαν περίπου το ίδιο ρόστερ εκτός του Carter που πλέον είναι παίκτης των Mavs. Κύριοι άξονες θα είναι και πάλι οι Nash, Hill ενώ και ο Gortat έδειξε πέρυσι καλα στοιχεία..Επίσης θα περιμένουμε να δούμε σίγουρα το νούμερο 13 του ντραφτ, τον Markieff Morris, κατά πόσο θα μπορέσει να προσαρμοστεί άμεσα στο παιχνίδι της ομάδας.

Πρόβλεψη: 31-35
Conference rank: 10th
Division rank: 3rd

koutsou10
φιλε σακαραμε ο γκανι λαουαλ εχει παει στο καμπ ροστερ των σπιρουνιων... tongue.gif

απο τις πιο συμπαθητικες ομαδες για μενα.θα παλεψουν για μια θεση στα πλεη οφ αλλα δυστυχως δυσκολα...
baskethood
Και ο Λάντρυ δεν είναι ακόμα στο ρόστερ, ήταν στο training camp και έπαιξε λίγο στο πρώτο preseason, δεν ξέρω όμως αν θα παραμείνει.
Nuntius
Συμπαθητική ομάδα με Nash, Frye και Gortat. Μπορεί και να καταφέρουν να μπουν στα Plays αλλά από εκεί και πέρα δύσκολα να πάνε ψηλά (δυστυχώς).
benchwarmer
Οσο υπαρχει ο Νας και ο Χιλ, συνεχιζουμε να στηριζουμε τους Ηλιους smiley.gif
Εχουν μεγαλο βαθος ως ομαδα παντως και εαν ο Γκορτατ συνεχισει στο επιπεδο που δειχνει οτι μπορει να παιξει, τοτε θα ειναι σιγουρα μια υπολογισιμη ομαδα και φετος. Για πλει-οφ βεβαια αρκετα δυσκολο. Ο Σανον Μπραουν δεν ξερω κατα ποσο ταιριαζει στην ομαδα, αν επαιρναν καποιον που να μπορουσε να υποστηριξει καλυτερα το γυρω-γυρω ολοι (με Νταντλει, Φραι κλπ) θα ειχε περισσοτερο ενδιαφερον.
John Valthuer
Ελεύθερος από τους Suns ο Pietrus:

http://espn.go.com/nba/story/_/id/7381429/...mickael-pietrus
SteveNashidis
Η γνωστή σε όλους διαφήμιση "τι να το κάνω το παλτό στην έρημο" στην Αριζόνα καλά κρατεί και πιστεύω πρέπει να προβάλλεται από την τοπική τηλεόραση. Αυτό γιατί στην έρημο της Αριζόνα οι σκάουτερ του ντραφτ δεν ξέρουν να επιλέγουν τίποτα παρά μόνο υποσχόμενα παλτά !

Γιατί τα λέω όλα αυτα; Μόλις έχω δει μαγνητοσκοπημένα το ματς με τους Χόρνετς που κρίθηκε στον πόντο με το φοβερό σουτ του Γκόρτνον . Βλέποντας την επιλογή του Νο.13 Μαρκιφ Μόρρις απογοητεύτηκα για μια ακόμα φορά από την ομάδα μου...Δεν είναι μόνο η λάθος πάσα που έκανε στα 4.5 δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα να χαθεί η επίθεση και η πιθανότητα διεκδίκησης της νίκης...είναι και η γενικότερη παρουσίαση του στο ματς.. Εντάξει δεν λέω είναι πρώτο παιχνίδι ίσως είχε άγχος και τα λοιπά αλλά γιατί οι υπόλοιπες ομάδες να διαλέγουν τσαμπουκαλεμένους ροοκιες που μπαίνουν μέσα στα πρώτα παιχνίδια και κάνουν την διαφορά ;; Γιατί κύριοι υπεύθυνοι των Σανς;;

Το φαινόμενο δεν είναι άγνωστο. Τα παλτά πηγαινοέρχονται στην έρημο . Βλέποντας τις επιλογές απο το 2000 μόνο ο Αμάρε ήταν άξιος επιλογής . Αφήνοντας τα χαμηλά πικς που δεν έχουν μοίρα τα σχετικά υψηλά στην σειρά πικς αποδείχθηκαν ότι ήταν σχεδόν αποτυχημένα ( Clark , Lopez) ένω άλλα διαπρέπουν σε άλλες ομάδες ( Deng, Robinson ,Rondo, Rudy Fernadez ) . Tι να πεις κανεις ;

Και ένα άλλο αξιωσημείωτο είναι ότι οι Σανς καλά κρατούν την παράδοση να επιλέγουν τον αδερφό που δεν ξέρει μπάσκετ blink.gif : Robin Lopez , Taylor Griffin , και όπως διαφαίνεται (μακαρι να διαψευσθώ ) Μarkieff Morris

2000 Iakovos "Jake" Tsakalidis
2001 2 51 Alton Ford
2002 1 9 Amaré Stoudemire
2002 1 22 Casey Jacobsen
2003 1 17 Žarko Čabarkapa
2004 1 7 Luol Deng
2005 1 21 Nate Robinson
2005 2 57 Marcin Gortat
2006 1 21 Rajon Rondo
2006 1 27 Sergio Rodríguez
2007 1 24 Rudy Fernández
2007 1 29 Alando Tucker
2007 2 59 D.J. Strawberry
2008 1 15 Robin Lopez
2008 2 48 Malik Hairstonkj
2009 1 14 Earl Clark
2009 2 48 Taylor Griffin
2009 2 57 Emir Preldžičlm
2010 2 46 Gani Lawal
2010 2 60 Dwayne Collinsp
2011 1 13 Markieff Morris
Magnus92
Ξερει κανεις αν ο Νας κυνηγαει καποιο ρεκορ με ασιστ κτλ;


Γιατι οσο εχω δει, πασαρει σε βαθμο αηδιας πλεον ( εννοω πεισσοτερο και απο τα περασμενα χρονια tongue.gif )...
Το σουτ δεν το πολυκυνηγαει...
SteveNashidis
QUOTE(Magnus92 @ Jan 9 2012, 15:27 ) *
Ξερει κανεις αν ο Νας κυνηγαει καποιο ρεκορ με ασιστ κτλ;


Γιατι οσο εχω δει, πασαρει σε βαθμο αηδιας πλεον ( εννοω πεισσοτερο και απο τα περασμενα χρονια tongue.gif )...
Το σουτ δεν το πολυκυνηγαει...



Yπαρχει ενα ρεκορ των 30 ασσιστ σε εναν αγωνα που το κατέχει ο Σκοτ Σκαιλς (νυν προπονητης των Μιλγουοκι Μπακς).
Στο ματς με το Μιλγουοκι στο πρωτα 6 λεπτα του αγωνα ο Νας ειχε 9 ασσιστ και αν συνεχιζε με τον ιδιο ρυθμό θα έφτανε πιστεύω τις ασσιστ του Σκοτ.

Αλλο ρεκόρ ήταν οι περισσότερες ασσιστ σε ενα ημιχρονο ,το οποιο ρεκορ δεν θυμαμαι ποιος το εχει αλλα είναι 19 στον αριθμό. Ο Νας στο ημίχρονο στο ίδιο ματς ειχε 12 .
Λόγω όμως του rotation του Alvin Gentry , αναγκάστηκε να καθίσει στο πάγκο καθώς η διαφορά ήταν μεγάλη και τα ματς που ακολουθούν είναι πολύ κοντά, άσχετα αν οι σπορτκάστερ ( Eddie Jonshon ) του καναλιού των Σανς φώναζαν να τον κρατήσουν μέσα να σπάσει τα ρεκόρ.

Το ίδιο το ρεκόρ του Στιβ για έναν αγώνα είναι 22 ασσιστ με αντίπαλο τη Νεα Υορκη το 2006.
Πάντως αν κάτι κυνηγάει ο Νας είναι ένα δαχτυλίδι και όχι ρεκορ.
Επίσης τα τελευταία 7 χρόνια ο Νας είναι πρώτος 5 φορές στη λίστα με τις περισσότερες ασσιστ ανά αγώνα.
morfi
Έπρεπε να δω το παιχνίδι με τους Νετς για να καταλάβω ότι ο Γκορτάτ είναι καλός παίκτης. Καλή αίσθηση του παιχνιδιού, καλές τοποθετήσεις με πλάτη και για ριμπάουντ ενώ έχει και το σκοράρισμα. Βέβαια δεν είναι και ο πιο τεχνίτης παίκτης που υπάρχει αλλά αυτό λίγο με ενοχλεί αφού η όλη του παρουσία είναι αξιοπρεπέστατη.
morfi
Την ώρα που ο Γκορτάτ συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις η ομάδα δείχνει να κολλάει αφού δεν κυκλοφορεί σωστά τη μπάλα και η άμυνα τους αφήνει πολλά κενά ειδικά αν συναντήσει μία καλή ομάδα με καλό πάσινγκ γκέιμ όπως οι Μπουλς σήμερα. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Στιβ Νας αν θέλει να διασώσει το γόητρο της καριέρας του είναι ή να αλλάξει ομάδα ή να σταματήσει τελείως το μπάσκετ.
Nuntius
7 συνεχόμενο double-double του Marcin Gortat και νίκη των Suns μέσα στην Βοστώνη επί των Celtics. Ο Marcin μπορεί άνετα να γίνει ο franchise player της ομάδας μετά την απόσυρση του Steve Nash.
Flash
Εντάξει, Steve Nash, τι να λέμε... Κλείνει τα 38 σε 2 βδομάδες και έχει μέσο όρο 15π-10α σε 31.4 λεπτά συμμετοχής... Μέχρι τα 40 θα παίζει άνετα αν θέλει. Και πραγματικά, βλέποντας αυτόν και τον Kidd στη διάρκεια όλης σχεδόν της καριέρας τους, θαυμάζοντας την συνέπεια της απόδοσης τους, τρελαίνομαι όταν κοιτάω πόσο πίσω είναι και οι δύο από τον Stockton σε assists. Πόσο φρικιό ήταν ο τύπος και πόσο τυχερός συγχρόνως που είχε τον Malone συμπαίκτη.
Nuntius
Παίκτες του στυλ Nash μπορούν να παίζουν μέχρι να μην μπορούν να τρέξουν άλλο. Το σουτ, η πάσα και το μπασκετικό IQ δεν φθείρονται από τον χρόνο.
captain charisma
QUOTE(Flash @ Jan 21 2012, 13:28 ) *
Εντάξει, Steve Nash, τι να λέμε... Κλείνει τα 38 σε 2 βδομάδες και έχει μέσο όρο 15π-10α σε 31.4 λεπτά συμμετοχής... Μέχρι τα 40 θα παίζει άνετα αν θέλει. Και πραγματικά, βλέποντας αυτόν και τον Kidd στη διάρκεια όλης σχεδόν της καριέρας τους, θαυμάζοντας την συνέπεια της απόδοσης τους, τρελαίνομαι όταν κοιτάω πόσο πίσω είναι και οι δύο από τον Stockton σε assists. Πόσο φρικιό ήταν ο τύπος και πόσο τυχερός συγχρόνως που είχε τον Malone συμπαίκτη.


σαν σημερα το 1995 ο στοκτον ξεπερασε το ματζικ τζονσον στις ασιστ...

επισης οι ματζικ ενδιαφερονται για τον στιβ νας...
T.W.Is.M.
QUOTE(captain charisma @ Jan 21 2012, 16:02 ) *
σαν σημερα το 1995 ο στοκτον ξεπερασε το ματζικ τζονσον στις ασιστ...

επισης οι ματζικ ενδιαφερονται για τον στιβ νας...



/fantasy mode on*/
Τουλαχιστον θα δωσουν τον Νελσον στα ανταλλαγματα?
/fantasy mode off/
vastravoud
Πάντως θα ήθελα πολύ να δω πικ ν ρολ του Χάουαρντ με τον Νας....
SteveNashidis
Καλύτερο και το δίδυμο και απο τον Αμαρε θα γίνει .Γιατί ποιον να πρώτο-κλίσεις μετά από αυτό το πικ-εν-ρολ..τον Χάουαρντ? τον Νας?Τα τρίποντα στις αδύνατες πλευρές;

Υ.Γ 1 Πλάκα πλάκα εδώ αναδείχτηκε από τον Στιβ ο Γκορτατ...
Φανταστείτε τι έχει να γίνει με τον Χάουαρντ .

Υ.Γ 2 Ο Νταν Τόνι στο ματς με τους Νικς απορώ πως δεν σεβάστηκε καθόλου τον Νας (όπως έλεγαν και οι σχολιαστές) καθώς σε πολλές φάσεις έμενε μόνος του και βεβαίως τιμωρούσε όποτε του δινόταν ευκαιρία. Επέλεξε τις αλλαγές στα σκριν και έμενε ο Νας με τον Αμάρε ή τον Τσαντλερ σε ενας - εναντίων ενός ..Μαρέσει που τον είχε και παίκτη τόσα χρόνια...!!!!!!

Υ.Γ 3 Μεγάλη νίκη στην Βοστώνη. Ήττα και γκρίνια από το Τορόντο. Σε κάθε ήττα και με σκορ 6-11 όλο και περισσότεροι φωνάζουν για ανταλλαγή του Νας να πάει κάπου που είναι ομάδα έτοιμη για τίτλο ( και όχι ΜΙΑΜΙ ελεος, όπως ακουγόταν!!!)

Υ.Γ 4 Θα υπάρξει σίριαλ και οι αριθμοί του Νας είναι κάτι παραπάνω από αξιοζήλευτοι...Πρώτος σε ασσιστ και το ποσοστό ευστόχιας αυξάνεται μαζί με την ηλικία του ..Φτάνει τα 38 !!!!
SteveNashidis



O πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Σανς είναι από σήμερα ο μεγάλος Στιβ περνώντας τον νυν δήμαρχο του Σακραμέντο Κεβιν Τζόνσον . Συνεχίζει να συναρπάζει αυτός ο παίκτης...


http://nba.sport24.gr/article/1602016/one-of-a-kind
Ένα μικρό αφιέρωμα απο την ελληνική έκδοση του ΝΒΑ
SteveNashidis
Derby σήμερα για τον όμιλο του Ειρηνικού . Πάμε γερά Phoenix

captain charisma
http://www.gazzetta.gr/nva/article/item/26...tous-sans-o-nas

πιστος στους σανς δηλωνει ο νας...αυτος και ο χιλ χαραμιζονται εκει περα...αντι να πανε σε ομαδες που διεκδικουν με αξιωσεις το τιτλο καθονται στους σανς....

ο γκορτατ απο τοτε που πηγε φοινιξ εχει βελτιωθει πολυ στο επιθετικο κομματι και αυτο το οφειλει στον νας...
koutsou10
οι διαιτητες ειναι αστειοι,το καθε ακουμπημα των λεηκερς το δινουν φαουλ κ καθαρα φαουλ των ηλιων τιποτα...

καθαροτατα βηματα του γκραντ χιλ τιποτα.εχουν καταστρεψει το παιχνιδι μας... smiley.gif

τι παιχταρα ειναι ακομα αυτος ο 39χρονος γκραντ χιλ,λετε να πινει sprite? smiley.gif

T.W.Is.M.
SteveNashidis
QUOTE(koutsou10 @ Feb 20 2012, 03:47 ) *
οι διαιτητες ειναι αστειοι,το καθε ακουμπημα των λεηκερς το δινουν φαουλ κ καθαρα φαουλ των ηλιων τιποτα...

καθαροτατα βηματα του γκραντ χιλ τιποτα.εχουν καταστρεψει το παιχνιδι μας... smiley.gif

τι παιχταρα ειναι ακομα αυτος ο 39χρονος γκραντ χιλ,λετε να πινει sprite? smiley.gif


E τώρα στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί ...
Απλά η διαιτησία αυτή τη φορά δεν έσπρωξε τους Lakers όπως συνηθίζει να κάνει στα δύσκολα
koutsou10
QUOTE(Voyager @ Feb 23 2012, 12:44 ) *
E τώρα στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί ...
Απλά η διαιτησία αυτή τη φορά δεν έσπρωξε τους Lakers όπως συνηθίζει να κάνει στα δύσκολα


κοιτα φιλε μου για τα προηγουμενα χρονια εχεις δικιο αλλα αυτο που γινεται φετος δεν εχει ξαναγινει...

αν οι διαιτητες μας παιξουν 50-50 θα ειναι μεγαλο κατορθωμα.ξερω εχουμε πολλα <<κακα>> παιδια στην ομαδα αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια.φετος η διαιτησια ειναι ακριβως το αντιθετο με τα περασμενα χρονια,δηλαδη σπρωχνει τους αντιπαλους των λεηκερς για να κερδισουν...

αυτο δεν ειναι καμια δικαιολογια για το ρεκορ η κατι τετοιο αλλα καποιες φορες κατανταει εκνευριστικο... wink.gif
SteveNashidis
QUOTE(koutsou10 @ Feb 23 2012, 18:05 ) *
κοιτα φιλε μου για τα προηγουμενα χρονια εχεις δικιο αλλα αυτο που γινεται φετος δεν εχει ξαναγινει...

αν οι διαιτητες μας παιξουν 50-50 θα ειναι μεγαλο κατορθωμα.ξερω εχουμε πολλα <<κακα>> παιδια στην ομαδα αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια.φετος η διαιτησια ειναι ακριβως το αντιθετο με τα περασμενα χρονια,δηλαδη σπρωχνει τους αντιπαλους των λεηκερς για να κερδισουν...

αυτο δεν ειναι καμια δικαιολογια για το ρεκορ η κατι τετοιο αλλα καποιες φορες κατανταει εκνευριστικο... wink.gif


H διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι επειδή το είδα όλο ήταν 50-50 και απόρησα και εγώ ο ίδιος . Ο μπράιαντ όλα τα φουλ του τα πήρε και όλες τις βολές που ήθελε τις κέρδισε . Το μόνο που θυμάμαι για αυτή την αδικία των Laker που λες είναι κάτι βήματα του Μπαινουμ που δόθηκαν ενώ κρατούσε σταθερό και το ότι ο ΜακΡομπερτς του σφύριξαν λίγο εύκολα τα φουλ αλλά δεν φταίνε οι διαιτητές που το παλικάρι είχε σε 4 αγωνιστικά λεπτά 5 φουλ .
Ίσα ίσα πολλές επαφές του Αρτεστ, του Μπαρνς και του Ρομπερτς ήταν κάπως πιο αντιαθλητικές αλλά η αντιμετώπιση ήταν σωστή απο τους ρεφερι .

Ώρα φίλε μου να δεις πως είναι τα σφυρίγματα 50-50 και πολύ περίσσοτερο να νιώσεις αδικημένος από φάλτσα φρου φρου .Αν και στο ΝΒΑ δεν είναι τόσο τραγική η διαιτησία όσο Α1 και Εuroleague . peace.gif

captain charisma
http://www.superbasket.gr/permalink/156516.html

το μβπ του 2005 δεν επρεπε να το παρει ο νας...πιο πολυ στον σακιλ ανηκε το βραβειο διοτι εκεινη τη χρονια μετετρεψε τους χιτ απο μια μετρια ομαδα σε διεκδικητρια τιτλου...
SteveNashidis
http://nba.sport24.gr/article/1672206/gia-panta-sto-phoenix

Για πάντα στο Φοίνιξ! 2ετες συμβόλαιο και ένα πρωτάθλημα παρακαλω με το καλό tongue.gif
Gravedigger
Όπως όλα δείχνουν θα χάσουμε άλλο ένα 'δικό' μας παιχνίδι.Προηγούμασταν με 12 μέχρι 4 λεπτά πριν το τέλος του 3ου αλλά από εκεί και πέρα black-out.27-6 το σερί των Suns που δεν χάνουν σουτ.
SteveNashidis
Ήθελα να το βάλω καιρό αλλά δεν είχα χρόνο..αυτός ο παίκτης πρέπει να διδάσκει σεμινάρια προσωπικής άμυνας...Respect

Click to view attachment
captain charisma
αυτος κ ο νας αξιζουν ενα πρωταθλημα...
Nuntius
QUOTE (captain charisma @ Mar 16 2012, 22:03 ) *
αυτος κ ο νας αξιζουν ενα πρωταθλημα...


Σίγουρα. Και θα ήμουν χαρούμενος αν κατάφερναν κάτι τέτοιο.
aegeansheed
Λύθηκε το μυστήριο με τον Grant Hill...Βρέθηκε το ελιξίριο της ζωής
SteveNashidis
Κάπως έτσι είναι αυτό το μηχάνημα

koutsou10
ακριβως το ιδιο εκανε κ ο παπαλουκας οταν ηταν στην μοσχα αλλα κ εδω!!!απο οτι φαινεται κανει δουλεια παντως... tongue.gif smiley.gif
SteveNashidis
http://www.azcentral.com/members/Blog/PaulCoro/158461

Tελεσίγραφο του Νας προς την ομάδα.

QUOTE
"I definitely do want to win," Nash told Patrick. "I'm not going to come back to the Suns if there isn't an improvement, if they're not ambitious and they're not looking to upgrade the roster seriously. And I think they are. They'll have a lot of flexibility in free agency. They'll also have been standing pat in many ways so they could do some things this summer. I think they'll become a definite possiblity for me. I do want to win. I do want to consider all my options."
SteveNashidis
2o μπαμ που σκάει στην αριζόνα είναι το εξής. Σύμφωνα με πηγές ο Grant Hill πρέπει να τραυματίστηκε και θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Μόλις βρω άρθρο θα το ποστάρω
SteveNashidis
Για τον Χιλ http://nba.sport24.gr/article/1714069/sto-xeirourgeio-o-hill

Και περισσότερα για τη δήλωση του Νας

http://valleyofthesuns.com/2012/03/29/stev...nt-improvement/
SteveNashidis
http://www.nba.com/video/games/jazz/2012/0...x_uta_recap.nba

Mεγάλη νίκη μέσα στην Utaz με clutch Steve Nash 77.gif 77.gif 77.gif ...Υπάρχει ελπίδα στο Φοίνιξ !!
george3321
μπραβο στην ομαδα!!!!κανει καταπλκηκτικα παιχνιδια μετα το ολ σταρ γκειμ....νομιζω οτι αξιζει να μπει play off γιατι ειναι πιο ομαδα απο το ντενβερ και πιο συμπαθης απο γιουτα και χιουστον!!!αν δεν εκαναν και την βλακεια ηττα προχθες θα ηταν καλυτερα τα πραγταμα....αν μπουν τελικα να θυμηθειτε οτι θα κοντραρουν και τους οκλαχομα και τους σπερς....πριν κανα δυο χρονια ο ιδιο προπονητης(φαινεται λιγο μυρωδιας αλλα πρεπει να ειναι γατα) ειχε ταμπουρωθει στην αμυνα...αφησε τα τριποντο σε σπερς-λεικερς κλεινοντας τη ρακετα και αν δεν ηταν ο αρτεστ θα ειχαν παει τελικο!!!!
koutsou10
QUOTE(george3321 @ Apr 8 2012, 14:02 ) *
μπραβο στην ομαδα!!!!κανει καταπλκηκτικα παιχνιδια μετα το ολ σταρ γκειμ....νομιζω οτι αξιζει να μπει play off γιατι ειναι πιο ομαδα απο το ντενβερ και πιο συμπαθης απο γιουτα και χιουστον!!!αν δεν εκαναν και την βλακεια ηττα προχθες θα ηταν καλυτερα τα πραγταμα....αν μπουν τελικα να θυμηθειτε οτι θα κοντραρουν και τους οκλαχομα και τους σπερς....πριν κανα δυο χρονια ο ιδιο προπονητης(φαινεται λιγο μυρωδιας αλλα πρεπει να ειναι γατα) ειχε ταμπουρωθει στην αμυνα...αφησε τα τριποντο σε σπερς-λεικερς κλεινοντας τη ρακετα και αν δεν ηταν ο αρτεστ θα ειχαν παει τελικο!!!!


οντως οι ηλιοι ειναι φοβεροι τελευταια κ αυτο οφειλεται σε ατομικες επιδοσεις του ρεντ κ του μπραουν,που ηταν μαλιστα κ οι 2 που εκαναν ζημια χτες με τους λεηκερς(ρεντ-2η περιοδος,μπραουν-3η περιοδος κ μαλιστα τα περισσοτερα τριποντα κ μαρκαρισμενα κ ολας).νομιζω ομως οτι αυτο δεν φτανει για μια ομαδα για να μπει στα πλεη οφ.πρεπει να ακολουθησουν κ ολοι οι υπολοιποι οπου χτες το εκαναν κ κερδισαν ευκολα... wink.gif
τωρα για το αν αξιζουν να μπουν πλεη οφ δεν ξερω γιατι οι αλλες 2 ομαδες που αναφερεις,εκτος του οτι ειναι καλυτερες σαν ομαδες,εχουν κ τους καλυτερους παιχτες τους τραυματιες(ροκετς-λοουρι,μαρτιν) η εστω παρα πολυ βασικα εργαλεια (ναγκετς-γκαλιναρι,φερναντεζ) κ αν ηταν πληρεις δεν νομιζω να υπηρχε καν θεμα...

οταν με το καλο γυρισει ο γκραντ χιλ κ οι ρεντ κ μπραουν εχουν την ιδια αποδοση τοτε θα ειναι απο τις πιο πληρεις κ καλες περιφερειακες γραμμες σε ολο το πρωταθλημα...αν στα 4 επομενα εκτος εδρας παιχνιδια με αρκετα δυνατους αντιπαλους παρουν 2 η κ παραπανω(ειδικα αυτο με τις ρουκετες)τοτε θα εχουν πολλες ελπιδες για πλεη οφ...

το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι τα περισσοτερα ματς ειναι μεταξυ αυτων των ομαδων που θα παλεψουν για την 6η,7η κ 8η θεση!!!(το πιο λογικο ειναι να παει ετσι αφου πιστευω πως μονο οι 2 πρωτες θεσεις εχουν καπαρωθει αλλα κ οι επομενες 3 δυσκολα να αλλαξουν,μονο μεταξυ τους πιστευω)
νταλας,ναγκετς,ροκετς,σανς,τζαζ κ απο κοντα κ οι μπλεηζερς...πανικος!!!
SteveNashidis
Άργησα να απαντήσω γιατί άργησε να κατέβει το ρημαδο-αναθεματισμένο τορρεντ του αγώνα Lakers-Suns και δεν έμπαινα φόρουμ για να μην μάθω το σκορ...wink.gif Παρά την τριήμερη καθυστέρηση , δεν σταμάτησα να πανηγυρίζω για κάθε τρίποντο που έμπαινε...και ήταν και πολλά. !

Τώρα σχετικά με αυτό που λέτε για τον Redd , το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είναι με διαφορά το καλύτερο σε όλο το ΝΒΑ και αυτό έχουν να το λένε πολλοί παίκτες. Τα παραδείγματα βέβαια το αποδεικνύουν περίτρανα. Τόσο ο Νας , όσο και ο Χιλ εξυμνούν τους γιατρούς της ομάδας για τη δουλειά που κάνουν και οι ίδιοι από οσο φαίνεται βρίσκονται παρόλο το προχωρημένο της ηλικίας τους , σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Έτσι για τον μιχαλάκη τον κόκκινο tongue.gif που η επιλογή να υπογράψει στην αριζόνα επηρεάστηκε και απο το γεγονός ότι στην συγκεκριμένη ομάδα λειτουργεί ένα από τα πιο εκσυγχρονισμένα κέντρα αποθεραπείας και αποκατάστασης των προβλημάτων (και κυρίως χρόνιων ) που αντιμετωπίζουν παίκτες. Και στα υπόψιν να με θυμηθείτε ο Redd θα ανεβάσει και άλλο απόδοση .

Επίσης στα ιατρικά ο Grant Hill σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή θα επιστρέψει πιο νωρίς από ότι περιμέναμε για να βοηθήσει την ομάδα για τα πλειοφφ. Βέβαια η απόδοση του Brown (που έκανε τον Κοβε να σκάσει από τον πάγκο στο ντερμπυ του ειρηνικού) και του Redd μοιάζουν να καλύπτουν το κενό του εγχειρισμένου Χιλ . Ο Brown έχει φτάσει σε επίπεδα καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη χρονιά και ο Redd ξεπερνάει και φτάνει τις ένδοξες στιγμές του και χρονιές του. Αλλά μόνο περιττός δεν είναι ο Χιλ σε αυτή τη χρονική περίοδο .

Και αυτό γιατί πλησιάζει το ματς της χρονιάς για τους Σανς όπου θα αντιμετωπίσουν τους Ροκετς και αν νικήσουν θα κάνουν το 2-2 στα μεταξύ τους παιχνίδια και στην ισοβαθμία υπερτερούν οι ήλιοι....

Για επίλογο θα κλείσω με την φράση του άρθρου.............
Miracles don’t happen every day (except when the Suns’ training staff is involved) ..The miracle will happen when Phoenix Suns get the playoff spot....συμπληρώνοντας


george3321
μυρισε play off εστω και στο τελος της χρονιας!!!!!το καλο ειναι οτι ειμαστε πανω απο χιουστον στην ισοβαθμια....το κακο ειναι οτι εχουμε 5 ντερμπι και πρεπει να παρουμε τουλαχιστον τα 2 για να το σιγουρεψουμε....γνωμη μου παντα!!το θεμα ειναι οτι καναμε καλες νικες,ξεκουραστηκε και ο νας,γυρισε και ο χιλλ,ανεβηκαν και οι ρολιστες ρεντ-μπραουν και βλεπουμε θετικα το μελλον...βλεπουμε σε μια βδομαδα που θα βρισκομαστε....καλη μας συνεχεια!!!!
SteveNashidis
QUOTE(george3321 @ Apr 17 2012, 19:28 ) *
μυρισε play off εστω και στο τελος της χρονιας!!!!!το καλο ειναι οτι ειμαστε πανω απο χιουστον στην ισοβαθμια....το κακο ειναι οτι εχουμε 5 ντερμπι και πρεπει να παρουμε τουλαχιστον τα 2 για να το σιγουρεψουμε....γνωμη μου παντα!!το θεμα ειναι οτι καναμε καλες νικες,ξεκουραστηκε και ο νας,γυρισε και ο χιλλ,ανεβηκαν και οι ρολιστες ρεντ-μπραουν και βλεπουμε θετικα το μελλον...βλεπουμε σε μια βδομαδα που θα βρισκομαστε....καλη μας συνεχεια!!!!


Eπιτέλους playoff spot μετά από πολύ καιρό. Ισως και από εκείνη τη χρονιά που φτάσαμε τελικούς περιφέρειας !! Μακάρι να τα καταφέρουμε και οι ομάδες που παίζουμε στη συνέχεια να βάζουν τις δεύτερες πεντάδες για να ξεκουράσουν τους βασικούς ενόψει playoff . Aν και πολύ πιστεύω ότι οι Spurs μας έχουν ένα άχτι όπως φάνηκε στο τελευταίο ματς.

ΥΓ. Βλέποντας το παιχνίδι με τους Ρόκετς πριν λίγες ημέρες σιχάθηκα τα flops του Σκόλα . Όσο τον συμπαθούσα άλλο τόσο τον αντιπάθησα με την εσκεμμένη προσπάθεια του να κερδίζει σφυρίγματα από δήθεν επιθετικά φουλ , τραβήγματα και βουτιές. Μπήκε στην μπλακ λιστ και των υπόλοιπων λατίνων θεατρίνων ( Τζινόμπιλι, Ναβάρο).

ΥΓ.2 Ένα ωραίο γράφημα των εναπομεινάντων αγώνων

Click to view attachment
Nuntius
Μακάρι να μπείτε στα playoffs και να κάνετε και ζημιά. Πολύ θα το χαρώ smiley.gif
SteveNashidis
Δεν έχω να πω πολλά για τη προσπάθεια που έδειξε αυτή η ομάδα για την είσοδο στα πλειοφφ. Μια ομάδα που δεν την υπολόγιζε κανείς , που παίζει ωραίο μπάσκετ με ρολίστες παίκτες και παλιές καραβάνες. Δυστυχώς οι απουσίες 2 βασικών παικτών Fry και Hill στον τελικό με Γιούτα στοίχησαν πολύ . Μπράβο στο προπονητή Alvin Gentry που έκανε τρομερή δουλειά μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο. Δεν είναι τυχαίο που ο προπονητής των Θάντερ δήλωσε ότι το βραβείο του καλύτερου προπονητή πρέπει να πάει στον Άλβιν ..

Όσο για τη σημαία του Φοίνιξ , τον Steve Nash μάλλον το ματς με τους Σπερς ήταν το τελευταίο του. Κλείνει λοιπόν στο Φοινιξ μια μεγάλη καριέρα , από ένα Hall of Fame παίκτη . Και μαζί με πολλούς φίλους των Φοίνιξ με πιάνει παράπονο που φεύγει και ένιωσα και εγώ τη συγκίνηση από το κλίμα που δημιουργήθηκε στο γήπεδο των Φοίνιξ .

Nuntius
Το αξίζει το ovation. Και ένα δαχτυλίδι αξίζει ο Nash smiley.gif
SteveNashidis
http://nba.sport24.gr/article/1836560/apox...-phoenix-o-nash

QUOTE
Βασική αιτία που "έκαψε" τις γέφυρες ανάμεσα στους Suns και τον Nash, είναι το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Phoenix Robert Sarver διστάζει να προσφέρει στον παίκτη συμβόλαιο τριών χρόνων και αρκείται σε ένα διετές αντί 20 εκατομμυρίων δολαρίων.


Aυτός ο Robert Sarver πρέπει να είναι ο χειρότερος ιδιοκτήτης στην ιστορία των σπορ.... kill.gif kill.gif kill.gif kill.gif kill.gif torture.gif 68.gif
SteveNashidis
http://espn.go.com/nba/story/_/id/8143205/...lakers-happened

Ένα ωραίο άρθρο που παρουσιάζει ακριβώς όλες τις παρασκηνιακές λεπτομέριες της μεταγραφής του Νας. πως τον προσέγγισαν οι άνθρωποι του Τοροντο , των Νικς και πως ο πρόεδρος των Λακερς !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.